Είχα ξαναγράψει σε κάποιο post(που δε θυμάμαι τώρα ποιό ήταν)ότι όταν είδα το βιντεάκι με τον BESSERA το καλοκαίρι σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά!!Τι εννοώ?Εννοώ ότι μου φάνηκε΄απορίας άξιο πως τέτοιος ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ θα ερχόταν,όχι στον ΠΑΣ,αλλά στην Ελλάδα γενικότερα!!Παίκτης με ΑΡΙΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ,ΦΑΝΤΑΣΙΑ,ΕΠΙΤΟΠΙΟ ΑΛΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ,ΠΟΔΙΑ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ και ΔΙΒΟΛΕΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ!!!
Επίσης σκέφτηκα ότι θα φέρουν κανέναν σοσία του και θα λέμε μετά τι έγινε ρε πούστη μου?που είναι ο άλλος ο ζογκλέρ που βλέπαμε στα βίντεο???
Τελικά διπιστώνω ότι μας έφεραν αυτόν που βλέπαμε,τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ,τον LEADRO BESSERA!!!!
Η απορία μου,όμως παραμένει ακόμη......πως ήρθε στην Ελλάδα????
Προσπαθώντας λοιπόν να το εξηγήσω,κάνω κάποιες σκέψεις....
-Απ όλα αυτά που είδα στα βίντεο,το μόνο που δε βλέπω είναι η ΔΙΒΟΛΕΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ!!!Όλα τα υπόλοιπα είναι όπως τα είδαμε στο βίντεο!!!ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ λοιπόν,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ότι το παιδί πρέπει να αντιμετώπισε κάποια στιγμή κάποιον σοβαρό τραυματισμό με αποτέλεσμα να κάνει έκπτωση στις πρσδοκίες του και να συμβιβαστεί να παίξει σε μια χώρα κι ένα πρωτάθλημα που,όπως και να το κάνουμε,είναι μικρη για το ταλέντο του!!Γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,αν κάποιος πιστεύει ότι ο Λέτο έχει μεγαλύτερο ταλέντο απ τον BESSERA,κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!!
Αν μπορουσε κάποιος να το ψάξει θα είχε πολύ ενδιαφέρον!!!