Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ ΖΕΕΦΕΛΝΤ  (Αναγνώστηκε 40745 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ ΖΕΕΦΕΛΝΤ
« Απάντηση #200 στις: Κυρ 31 Ιούλ 2011 22:19 »
Παράθεση
ο ταμπασης δεν εχει βρει τον εαυτο του

Αυτό δεν εμπόδισε τους άλλους να τον βρουν μπόσικο.

Αυτή τη στιγμή, Ξουτ (απ' τν άμυνά μας) και Ουστ (απ' τν ομάδα) προορίζονται για βασικοί σεντερ μπακ, εκτός αν έρθει ο Μπουζιντ και αξίζει όσα λένε.

Ο Κεϊτά θέλει παίχτη δίπλα του. Δεν μπορεί μόνος και δε νομίζω οτι υπάρχει αυτή τη στιγμή τέτοιος στο ροστερ.

Είμαστε σε αρχικό στάδιο ακόμα και οι ομάδες χτίζονται από πίσω προς τα εμπρός. Μάλλον δεν έπιακε η λάσπη ακόμα αλλά αισιοδοξώ. Πάντος, δε θέλω να δω την ομάδα, όσο καλά κι αν αμύνεται, να πετάει μπάλες μπροστά στα χαμένα κι ένας ταλαίπωρος Κουέβας να κυνηγάει. Και άσχημο είναι και αναποτελεσματικό.

Ο Οικονόμου πρέπει να παίξει και στα επίσημα. Ίσως κι ο Τσάνης. Οι ελπίδες μας να αναδείξουμε κάτι καλό ύστερα από χρόνια.

Δεν ξέρω τι θα γίνει και τι πρέπει να δοκιμάσει ο κοουτς με βάση τα όσα είδα ως τώρα. Καιρός υπάρχει, περιμένουμε μεταγραφές ακόμα (σίγουρα δε φταίει η έλλειψη φορ για τις ως τώρα εμφανίσεις) ενώ απαιτείται να βρουν οι παίχτες -εκτός από τα πατήματά τους στο γήπεδο- αυτοπεποίθηση και τσαμπουκά.

Αυτά για την ώρα, περιμένουμε το επόμενο φιλικό και -κυρίως- τα φιλικά παιχνίδια που θα δούμε εδώ, στο γήπεδο κι όχι απ' την τηλεόραση.

:mono:   
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Κυρ 31 Ιούλ 2011 22:22 »
Παιδια ειναι απλα τα πραγματα οπως βλεπουμε στα πρωτα παιχνιδια η ομαδα παραμενει ακομα ομαδα Β'εθνικης!! ετσι ειναι η αληθεια και ας μην το λεμε εξω απο τα δοντια..Η μεταγραφες μεχρι ωρας δεν δειχνουν κατι..οπως και ο Ντε μολ!!! πρεπει νε ξεχωρισουμε μερικα πραγματα..Αλλο Α.εθνικη και αλλο Β'..Αλλο Ταμπασης,Βιλα,Λιλα,Κουεβας..και αλλο Ονουατσι,Μητρογλου,Σανκαρε Μπουζιντ!!..κτλ..Ετσι ειναι μαγκες δυστηχως και ο κορμος της ομαδας δεν προσφερεται για την Α'' εθνικη!!..Κοιτα Χριστοβασιλη να μας γαμησει παλι κανα Οφης!! που ακομα δεν εχει μεταγραφη στα σκαρια και ουτε φραγκο στα ταμεια!!! ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΣΕ ΕΦΑΓΕ!!!!

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Κυρ 31 Ιούλ 2011 22:42 »
4 μεταγραφες αμεσα για να το παλεψουμε. Σεντερ μπακ,10αρι,εξτρεμ,σεντερ φορ. Παικτες ποιοτητας ομως και οχι μετριοτητες. Φαινονται οι ελλειψεις , καντε κατι οσο ειναι νωρις.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Κυρ 31 Ιούλ 2011 22:56 »
Βλεπω αποψεις και τοποθετησεις.
Πηρε μπρος η κουβεντα ε;
Ας πω κι εγω τα δικα μου, ευκαιρια.
Οταν τελειωσε το πρωταθλημα, εδω μεσα πολλοι λεγανε για λιγες και πολυ ποιοτικες μεταγραφες.
Οι θεσεις(και οπως ηταν η ομαδα), ηταν γνωστες σε ολους, δηλαδη ολος ο αξονας, τερμα, σεντερ μπακ, συγχρονη χαφαρα(με επιθετικες κι αμυντικες ικανοτητες), σεντερ φορ και αριστερο χαφ.
Εφυγε κι ο Σιαλμας, ενας παραπανω και για μπουκες.
Μετα και αν χρειαζοσουν(πιθανο), μικροδιορθωσεις, οχι ομως με πολλους ακομα, ενα-δυο, σεντερ μπακ και αριστερο μπακ ισως.
Τωρα εισαι ηδη, σε ποσους, στους 9( ; ) και λες θες δυο-τρεις ακομα.
Η ομαδα επελεξε να παει σε πολλες μεταγραφες(ακομα κανει ή χρειαζεται οπως λεει κι ο Ντεμολ*), φθηνοτερες και με ελπιδα να βγουν και ποιοτικες.
Επιλογες ειναι αυτες, που καθοριζονται και απο οικονομικα αλλα και απο αλλα κριτηρια, οπως γνωση και νοοτροπια.
Αν δεν βγει η ποιοτητα(που προς το παρον δεν βγαινει) και για να κανεις κατι
Τοτε πρεπει να βγουν οπωσδηποτε πολυ καλη φυσικη κατασταση
Πολυ καλη αλληλοκαλυψη, ταχυτητα κι αυτοματισμοι επιθετικα.
Δηλαδη να βγει συνολο(εστω μη ποιοτικο τεχνικα) και να ελπιζεις εκει.
Εννοειται πως ετσι το παλευεις, αλλιως κι αν δεν βγουν απο παιχτες ή δεν τα βγαλει κι ο προπονητης αυτα, δεν το  συζηταμε.
Βεβαια αν εχεις ή κι αν βγαλεις και ποιοτητα απο παιχτες, ε τοτε
Oχι μονο εννοειται πως δεν το παλευεις απλα, αλλα και πως πας και για πολυ ψηλα(και για τα σιγουρα)..
Αυτα.

*Θυμιζω πως περυσι που το ξαναειπε, τον Σεπτεμβρη και σαν ελευθεροι ηρθαν Φουρταδο και Καρλος που δεν του εκαναν τελικα, αλλα ευτυχως μας βγηκε ο Γιοκος μπροστα κι ο Τασιος πισω...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 31 Ιούλ 2011 23:49 από dreven »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Κυρ 31 Ιούλ 2011 22:56 »
Παράθεση
Είχαμε ελαφρώς βελτιωμένη κυκλοφορία της μπάλας στα χαφ στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, κι αυτό οφείλεται κυρίως στην παρουσία του Ντε Βισέντι, που όπως ξαναέγραψα κατά τη γνώμη μου είναι παίχτης άξονα, μιας και τα καλά του στοιχεία είναι το κράτημα της μπάλας, το ότι μαρκάρει και η καλή κάθετη πάσα...
πολυ σωστα...στο 20' (οσο ο ντεβισεντι επαιζε στον αξονα) βγηκε ο αυτοματισμος... ενα δυο με πατσα, σπασιμο της μπαλας δεξια στον κυριακο κ μπαλια τρυπα στο ντεβισεντι ο οποιος με σπριντ απο αριστερα του πατσα βγηκε  στην πλατη της αμυνας του αρη κ σε θεση βολης οπου ομως τον κοντραρε  στο σουτ αμυντικος.Κ πιστευω οτι ο ντεμολ ειδε οτι ηθελε να δει κ στη συνεχεια δοκιμασε ν αλλαξει ρολους(ντεβισεντι κυριακος) αρα ας μη βγαζουμε ασχετο τον ανθρωπο δοκιμες κανει.
Παράθεση
μεταγραφες μεχρι ωρας δεν δειχνουν κατι..
Οι 8 μεταγραφες δεν ειναι ολες 11αδας σιγουρα,  για αυτο αναμενονται τουλαχιστον 3 ακομη
Ο Γεωργιου παλευει να παρει φανελα, ο Χουτ την ειχε σιγουρη αλλα...κινδυνευει απο τον Κωτσιο.
Δεν ηρθε η καταστροφη αντιθετως χρησιμα συμπερασματα βγαλαμε σημερα κ κυριως ο Ντεμολ.

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Κυρ 31 Ιούλ 2011 23:48 »
Ακόμα είνα αρχή κ δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.Αυτό που εγω βλέπω είναι οτι η ομάδα ειναι γενικά με τους παίκτες που εχουμε αμυντικογενείς.Δεν υπάρχουν παίκτες που να κάνουν παιχνίδι κ να έχουν σκοπό του παιχνιδίου τους την επίθεση.Κ αυτό υπήρχε κ πέρσι.Δεν βγαίναν φάσεις προς το τέλος της περιόδου.Λείπει ένας Μπελά-Έλντερ-Ραμίρεζ-Φουτσίνι παικτες που θα πάρουν την μπάλλα κ θα σου βγάλουν την φάση απο το πουθενά.Ο Κειτά παίρνει την μπάλλα κ κάνει πάσα μόνο στα 10 μέτρα το πολύ.Παραγωγηκότητα κ επίθεση μηδεν.Έτσι δεν θα μπορούν κ οι επιθετικοί να βάζουν γκόλ.Μάνα εξ ουρανού θα έρθει η μπάλλα?
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μας έκανε ο Μήτρογλου κ πήγε Ατρόμητο!!!!!!!!!!!!!!
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Κυρ 31 Ιούλ 2011 23:48 »
Απο που πρωτοξεκινησεις σημερα και που να τελειωσεις!!!!

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Fergous:Δεν απειληθηκε ιδιαιτερα,και στο gkol δεν  φερει ευθυνη.

Κωτσιος:Ωχ παναγια μου....ειδα μες το πρωτο 20 λεπτο απο τεσσερις χαμενες μονομαχιες!!ακομα απορω ποιος ειναι ο λογος που τον εχουμε κρατησει,ας μου εξηγησει καποιος??????

Παντος:Eπειγοντως κεντρικος αμυντικος και παλι!!!!απο το να χουμε αυτα τα σκουπρα καλυτερα ο Τασος

Lila:Aπο τους λιγους διασωθεντες στο σημερινο παιχνιδι,ακ και δε γλιτωσε και αυτος τις πατατες του

Ντασιος:Δυο φορες περασαν την μπαλα τα αρειανα απο τα δεξια,δυο φορες ο Ντασιος ως εκ του θαυματος τους εχασε...Θελουμε δεξι μπακ επαναλαμβανω!!!!!

Πατσατζογλου:Αληθεια υπηρχε πουθενα στο σημερινο παιχνιδι????η αμυνα με το κεντρο δεν εποικοινωνουσαν καν!!αν νομιζω αυτη ειναι η δουλεια του αμυντικου χαφ >:(

Κeita:Πρωσοπικα για μενα ειχε την καλυτερη παρουσια απο μεριας στο α ημιχρονο,ο μοναδικος που κρατουσε μπαλα και πρσπαθουσε να βγαλει την μπαλα ψηλα,στα ανασταλτικα του καθηκοντα πολυ καλος μιας απο το κεντρο ο Αρης παρουσιαζε πολλα προβληματα

De Vincedi:Και παλι λιγα πραγματα,!!περιμενω περισοτερα απο το μικρο στο επιθετικο κομματι,στα ανασταλτικα καθηκοκοντα και αυτος καλος

Κυριακος:Δεν τροφοδοτηθηκε αρκετα....

Bessera:Πολυ καλος,και σαφως ανωτερος απο το φιλικο με την al ain!!!ισως η μοναδικη πηγη κινδυνου στο σημερινο αγωνα για τα Αρειανα..Mακαρι να συνεχισει ετσι,αλλα και αυτος ο ερμος χρειαζεται βοηθεια απο την μεσαια γραμμη

Τζανης:Δεν μπορω να τον κρινω λογω θεσης

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ταμπασης:Eχει μπει με το αριστερο στο ΠΑΣ.....,γενικως οσα κανει ειναι ΛΑΘΟΣ..ενα χαλι μαυρο οι εμφανισεις του...αμα θελει να διεκδικησει κατι παραπανω απο την 3 θεση του τερματοφυλακα πρεπει να ανεβει αγωνιστικα,αλλιως τον βλεπω παρεα στις κερκιδες των ζωσιμαδων

Χουτ:Ενταξει τι να λεμε τωρα!!Ο μακραν χειροτερος και των δυων ημιχρονων.....ατεχνος,λαθος τοποθετησεις,χαμενες διεκδικησεις,λαθος κοντρολ,και στα 2 γκολ φερει ευθυνη,τι αλλο να λεμε!!!!!!!!!!βασικα με τον Χουτ εχω ξενερωσει τελειως...αρε κουτοχορτο που τρωμε

Οικονομου:Πολλα λαθη και ο πιτσιρικας στον σημερινο αγωνα!!αλλα ο χρονος ειναι μπροστα του για να βελτιωθει

Μιχαηλ:Aιωνιο ταλεντο...Ουδεμια βελτιωση τοσα χρονια,στο σημερινο αγωνα ηταν θεατης!

Μαργαριτης:O μοναδικος διακριθεντας στον Β ημιχρονο!σε ολες τις διεκδικησεις βγαινει πρωτος,και εντυπωση μου εκανε το πεισμα του!!ισως πρεπει να προσεχθει ο πιτσιρικας και να του δωθουν τις ευκαιριες του

Τσανης:Δεν,δεν.............................

Ανδραλας:Προσπαθησε αλλα τι να κανει και αυτος χωρις βοηθειες

Τζημοπουλος-Vila:Aνυπαρκτοι....δεν ακουστηκαν πουθενα

Couevas:Εχουμε μεγαλο προβλημα λεμεεεεεε

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Αύγ 2011 00:02 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Kradas

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 00:14 »
Είδα το ματς αλλά όχι με την απαιτούμενη προσοχή ελέω συνάντησης στην καφετέρια παλιόφιλων με την αντίστοιχη ψιλοκουβεντούλα. Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα της ΑΜΟ ειδικά στο Βου ήταν αποκαρδιωτική. Παρ' όλα αυτά δεν πρέπει να τα βάφουμε μαύρα γιατί ως γνωστόν άλλαξε η 11άδα. Δεν λέω ότι η ομάδα είναι πλήρης σε καμία περίπτωση. Αν υποθέσουμε όμως ότι θεωρούμε ως βασικούς τους καλύτερους από τους υπάρχοντες, συν κανά δυο "τούμπανες" προσθήκες (Μπουζίντ και βαρβάτο φορ, ε φανταστικέ πρόεδρε; ), συν τον χρόνο που θα έχει η ομάδα για να δέσει μέχρι να ξεκινήσουν τα επίσημα, όλο και κάτι καλύτερο θα δούμε στο χορτάρι.

Νομίζω πως πρέπει να συμφωνείτε ότι η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου δεν θα είναι ο κανόνας για φέτος. Αν ισχύει κάτι τέτοιο ας μην κατέβουμε καν να παίξουμε. Είμαι σκεπτικός μετά το σημερινό αλλά αρνούμαι να τα βάψω μαύρα.

:mono: :mono: :mono:
Βάλτε στη φανέλα πιεσόμετρα για χορηγό!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 00:15 »
Παράθεση
Θελουμε δεξι μπακ επαναλαμβανω!!!!!
Αμα δεν μπορει ο Ντασιος, ας παρουμε κι ακομη ενα(Σεϊταριδη ισως;  ::) )κι ας εχουμε ηδη αλλα 300 δεξια μπακ, Παντο, Πατσατσογλου, Λιλα, μεχρι και Κυριακο, τς κανουμε επιτελικα κι αμυντικα χαφ, σεντερ μπακ, αριστερα μπακ κι αριστερα εξτρεμ αυτνους  8)

Εξαλλου μας αρεσουν τα δεξια μπακ, κριμα που εφυγε κι ο Σταθης να τα ειναι 301  ::)

Σορρυ φιλος, δεν μ φταις εσυ, απλα δεν κρατηθκα με τον προγραματισμο και την επιμονη στν ομαδα με το βαϊσμα απο δεξια και το ...χρισμα για αλλα ποστα μετεπειτα  >:(

Υ.Γ:  Τς προαλλες παντως με Τζημοπουλο για επιτελικο χαφ που ειπες, το ομολογω, μου φταιξες, αλλα κρατηθκα  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 00:16 »
Είναι νωρις ορέ...!!! :)

Αυτα τα φιλικα είναι και λιγο μαρτήριο γιατι μπορεις να δεις οτιδηποτε κουλο
σε δυδυμα, σε θεσεις κτλπ..
αλλα όπως λενε και ετσι ειναι, αυτα τα παιχνιδια γινονται για τους προπονητές..

Περιμενοντας τα πρωτα παιχνιδια που θα αγωνιστει (εστω στο περιπου) η βασικη ενδεκαδα για κανα 60λεπτο τουλαχιστον να πω ότι..

- μου άρεσε ο Μπεσερα
- ο Κουεβας έχει θετικα στοιχεια
- για τον Φεργκους δεν μπορω να πω
- ο Χουτ, ενταξει ειχε τα λαθη...αλλα θα περιμενω (αλλωστε μου φανηκε πως δεν ταιριαζαν τα δυδυμα στα στοπερ)
- ο Ταμπασης πρεπει να αποκτησει ψυχολογια..δεν νομιζω πως θα ειναι βασικος
- Λιλα, Βιλα δεν καταλαβα ακομη την θεση τους
- Γεωργιου, μου αρεσει
- Οικονομου, θα ήταν καλο να μεινει, εχω καλο προαισθημα..δεν ξερω αν θα ειναι καλο για τον ιδιο, υπαρχουν αρκετοι στη θεση αυτη.
- Συμφωνω πως ο Ντε Βισεντι πρεπει να παιξει στον αξονα..

Ενταξει κι αυτα ετσι τα γραψα..σν πρωτη εικονα απο τις μεταγραφες..
Δεν νομιζω πως μπορουμε να πουμε κατι ακομη..
Ειναι παρα πολύ νωρις..

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 00:31 »
Τον Παντο θα δεις πως δεν θα χρησιμοποιηθει δεξι μπακ και τον lila τον προοριζει για αμυντικο χαφ ετσι,ποιοι μας μενουν φιλε μου ο Πατσα και ο Ντασιος

Ο Ντασιος κακα τα ψεματα δεν κανει για superleague,πως να το κανουμε ειναι λιγος,και ο Πατσα μετα τον τραυματισμο του δεν επιστρεψε ποτε του στους αγωνιστικους χωρους!!!αμα εισαι καλυμενος στην θεση αυτη φιλε μου τοτε εγω παω πασο

Ξερω και γνωριζω οτι εχουμε πολυαριθμα κατα αναγκη δεξι μπακ,αλλα δεν βλεπω να κανενας να κανει την διαφορα,anyway!!αυτο ειναι λαθος καθαρα της διοικησης ετσι.

Οσο για τον Τζημοπουλο εχεις δικιο,κεκτημενις ταχυτης ;)
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 00:48 »
Ο Ντε Μολ μετά το τέλος του αγώνα ήταν έτοιμος να σκάσει από τα νεύρα του. Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν(λέω γω).
Δεν του άρεσε καθόλου η ομάς(το πιο λογικό) ή δεν ήθελε να γίνει το φιλικό.
Η ομάδα στο 2ο δεν είχε καμμία λογική...δημιουργικό χαφ πουθενα, ο Κουέβας φαίνεται να τρώει καψώνι ετσι μόνος που είναι εκεί μπροστά, χαφ ο μαργαρίτης...οτ να΄ναι. Ισως ο ayuto να έχει δικιο για Τζημόπουλο, αφου στο 2ο αυτός έπαιζε κάτι σαν επιτελικό χαφ.
Λογικά από το επόμενο σοβαρεύουν τα πράγματα. Χαλαρώνουν σιγά σιγά και τα πόδια.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 01:32 »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 01:44 »
Νομίζω ότι το ματσάκι ήταν επικοινωνιακού χαρακτήρα.

Ας πουλήσουν και τα σκουλήκια κανένα διαρκείας 8)

ΥΓ: Κηπουρός τί κάνει???
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Αύγ 2011 01:52 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 03:43 »
και οι 2 εντεκαδες ηταν γεματες παγκο. Σε καμια δεν παραταχθηκαμε με βασικη 11αδα οποτε δεν μπορουμε να κρινουμε. Στο β παιζαμε με πολλα νεαρα παιδια. Θελουν χρονο οι παιχτες να μαθουν ο ενας τον αλλον και τον τροπο παιχνιδιου που θελει ο ντε μολ, μη βιαζεστε. Απλα στα επομενα φιλικα καλο θα ηταν να δουμε κανα ημιχρονο με φουλ κανονικη 11αδα να δουμε τι πουλια πιανουμε. στο 1ο ημιχρονο παιξαμε ικανοποιητικα, ελεγχαμε το παιχνιδι καναμε 1-2 ευκαιριες, μεχρι εκει.

Μου αρεσε ο μπεσερα, ο ντεβινσεντις καλη τριπλα αλλα μετα κανενα αποτελεσμα. Ωραιος και ο Οικονομου, ειναι και συγχωριανος οποτε στηριζουμε. Θελει λιγο ογκο στη θεση που παιζει. Ενα γκολ ειναι του χουτ. Ο ταμπασης παλι κακη εμφανιση, σιγουρα προοριζεται για παγκο.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 08:58 »
Μαυρο χάλι

Δεν βγαλαμε παρα μονο δυο φασεις σε ολο τον αγωνα κιαυτες στην αρχή.
Βλεπω προβλημα στην αναπτυξη σοβαρό.
Αριστερή μερια ανυπαρκτη. Παντος αριστερό μπακ? Ενταξει ελεος...
Δεξι εχτρεμ υπάρχει? Εκατό δεξιους εχουμε ενας να τρεχει λιγο και να βγαζει μια σεντα της προκοπής δεν υπάρχει?
Θα ελεγα κι αλλα, αλλα μαλλον τους τα ειπε ο Ντεμολ, χτες το βραδυ, ετσι εκνευρισμένος που ηταν.

Θελουμε χαφ να βγαζει μπαλιες, και ακραιους, παρολο που με ικανοποιησε απο αριστερά ο Μπεσέρα.

Αυτα. Να μας δουμε και με την Ραπιντ.... :mono:

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 09:58 »
Eίχα γράψει παλαιότερα σε προηγούμενα post ότι φέτος από πλευράς ρόστερ είναι το λιγότερο ελπιδοφόρο ξεκίνημα του PAS ,ever...Τώρα πλέον είναι ολοφάνερο , απλά το καινούργιο που με ανησυχεί είναι και οι κινήσεις του ΝτεΜολ .
Αυτά τα ακατανόητα περί 2 11άδων σε κάθε ημίχρονο,αλλαγών θέσης κάθε 10 λεπτά κλπ το μόνο που κάνουν είναι να μην υπάρχουν καθόλου αυτοματισμοί,ο κάθε παίκτης να μην μαθαίνει ποτέ τον συμπαίκτη και κανείς να μην ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο !Και ας σταματήσει επιτέλους αυτή η καραμέλα περί ''συμπερασμάτων του Προπονητή,'' , ''δοκιμών συστημάτων'',''πραγμάτων που βλεπει μόνο το τεχνικό team'' κλπ...
Το Ποδόσφαιρο δεν είναι Νευροχειρουργική ,όποιος το παρακολουθεί,το έχει παίξει κάποτε και έχει απλά τον κοινό νου μπορεί πολύ εύκολα να το καταλάβει . Απλά οι Προπονητές,Δημοσιογράφοι και λοιποί παρατρεχάμενοι για να μας πείσουν για την δυσκολία και την σημαντικότητα των όσων κάνουν ,προσπαθούν να μας πουν ότι για να καταλάβεις τα υψηλά μυστικά τους πρέπει να έχεις εξηγήσει πρώτα την λειτουργία των μποζονίων και να μπορείς να διαβάσεις τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων !
Χωρίς λοιπόν τίποτε από τα παραπάνω δύο ,βλέπω ολοφάνερα ότι με το υπάρχον μετριότατο ρόστερ και με δεδομένο ότι στο 80% των παιχνιδιών θα αμυνόμαστε ,το σύστημα 4-2-3-1 με τον σέντερ φορ 30 μέτρα μακριά από τα χαφ μας οδηγεί σε πλήρη αφλογιστία ακόμη κι αν είχαμε τον Σισέ.
Κατά τα άλλα, χλεύαζαν κάποιοι ότα μιλούσα εδώ μέσα περί Σιόντη,Βάλλα,Κουλουχέρη,Σιόντη,Κωστούλα κλπ.Ας απολαύσουμε όλοι μαζί τον Χουτ ,τον Κώτσιο και τον Λίλα,διότι ελλείψει αριστερού μπακ ο Τάσος θα παίξει δυστυχώς εκεί...
Ας απολαύσουμε δεξιά τον Γεωργίου ( ποιον???) ή τον Κυριάκο ( ορίστε???) στην θέση του Σιαλμά,δεξί μπακ τον Ντάσιο ( ψυχάρα-Γιαννενάρα-Αρχηγάρα-Φιλοτιμάρα κλπ),10άρι τον ΝτεΒισέντι ( σε κάθε ματς κάνω 3 ντρίπλες και 2 προσποιήσεις και έπειτα...γιατί χρειάζεται κι άλλο?) και σέντερ φορ τον Τζάνη ( λέγε με πολυεργαλείο των προπονητών ,όταν ξεκίνησα έπαιζα φορ!)
Χαλάλι οι 4 Μήνες προετοιμασίας,διαπραγματεύσεων  και μεταγραφικών ταξιδιών,έστω και στο παρά 1' ας σοβαρευτούν και ας κάνουν αυτά που ΠΡΕΠΕΙ!!!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 11:21 »
O christos (και όχι μόνο αυτός) έχει καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει στην ομάδα φέτος.
Όποιος σακουλεύει τη μπουρού, δε χρειάζεται παραπάνω από 2 φιλικά για να αντιληφθεί τις ελλείψεις, άλλωστε.
Τα ίδια γράφει κι ο PASas_ και άλλοι.

Εγώ απλώς να διευκρινίσω κάτι που απ'τα συμφραζόμενα πιστεύω ότι έχει παρεξηγηθεί.
Δε χρησιμοποίησε ο Ντεμόλ δύο μεικτές 11άδες.
Ο Ντεμόλ χρησιμοποίησε την 11αδα των βασικών και την 11αδα των αναπληρωματικών ΚΑΙ στα 2 φιλικά που είδαμε.
Από την 11αδα του Β ημιχρόνου του ματς με τον Άρη και του Α ημιχρόνου στο ματς με την Αλ Αΐν, οι μόνοι που ίσως διεκδικήσουν θέση βασικού είναι οι Γεωργίου, Κουέβας και Ανδράλας (μόνο vs. Άρη).

Στην 11αδα των βασικών θα προστεθούν οι Μπακαγιόκο, Βάντερσον και Μπουζίντ στη θέση των Τζάνη, Πάντου και Λίλα αντίστοιχα.

Μπορείτε να δείτε το διάγραμμα που έχω παραθέσει πριν 3 ημέρες στο θέμα "ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑ 2011"http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=1531.msg35547#msg35547

Χωρίς παίκτες τύπου Ζαϊρί, Επστάιν, Σολτάνι, Μπρέσκα, Μόνχε δεν έχουμε και πολλές πιθανότητες να κάνουμε κάτι φέτος.
Θα πάμε σε όλα τα ματς για το 0-0 κι έχει ο Θεός...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 11:32 »
Ακόμα και με αυτούς τους λίγους παίχτες αλλάζει αρκετά η ομάδα.Αν πάει ο Βάντερσον αριστερά πάει ο πάντος κέντρο ή πάει δεξιά.Μένει χουτ και μπουζίντ στο κέντρο.
Ανδράλας αν μπει θα μπει με Κειτά.Επίσης είναι και ο πάτσα ή θα πάει πιο πίσω στην άμυνα;
Αν παίξει ο Γεωργίου δεξιά τότε ο Κυριάκος θα πάει κέντρο;Ο Ντε βινσέντι που θα παίξει;Υπάρχουν και οι Μπεσέρα,Βίλα.Επίσης τον Μπακαγιόκο θα τον βάλεις επίθεση μόνο του ή τον βάζεις πιο πίσω μπας και βγάλει καμιά μπαλια;Βάζοντας και τον Τζάνη και να εναλλάσσονται αυτοί οι 2 στην κορυφή της επίθεσης;Απλά ο μπάκα δεν θα μπορεί να τρέχει 90 λεπτά οπότε μπορεί να αράζει στην κορυφή της επίθεσης και να περιμένει τροφοδοσία.Όταν είναι πιο ξεκούραστος να παίξει πιο πίσω και να βγάλει καμιά μπαλιά.Επίσης είναι ο Κουέβας;Αυτός είναι μόνο για περιοχή;Οπότε περιορίζεται σαν αλλαγή του μπάκα ή του τζάνη;
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Αύγ 2011 11:37 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 11:45 »
Δεν ειδα το ματς,αλλα διαβασα προσεκτικα ολες τις αποψεις
Νομιζω ειναι περιτο να σας πω ,πως οταν ειχαν ερθει πρωτη φορα οι Αργεντινοι στα Γιαννενα το 70ς δεν εδειχναν κατι ιδιαιτερο.Αλλα μετα γραψανε ιστορια.Γιαυτο ας μην βιαζομαστε να βγαζουμε συμπερασματα ξεχωριστα για καθε παιχτη καινουριο.Τους παλιους τους ξεραμε βρε παιδια.Κειτα δεν εχει επιθετικες αρετες,Ντασιος προσπαθει αλλα λιγος,Πατσα προερχεται απο τραυματισμο κλπ....
Μην ξεχναμε οτι ηταν το τριτο μας φιλικο μολις.
Μην ξεχναμε οτι παιζαμε με εναν Αρη με περσινο κορμο ετοιμο,και....πως να το κανουμε.....Αρης ειν αυτος......,δεν συγχωρει λαθη ουτε σε φιλικα
Επισης,δεν ειπε κανεις οτι δεν χρειαζομαστε μεταγραφες.Και μαλιστα τουλαχιστον μια αεροδρομιου....
Το οτι η ομαδα ειν αργη ,αυτο ειν καλο.(για την δεδομενη περιοδο).Σημαινει οτι τα ποδια ειν βαρια,,,και αρα εγινε σκληρη πρετοιμασια για φυσικη κατασταση.Αυτο ειναι σημαντικο για να μην υπαρχει μεγαλη κοιλια,αργοτερα.Τι να το κανω να εχω καλη ομαδα στο πρωταθλημα και να αντεχει μεχρι το 60 λεπτο?Θα βαζεις 2 γκολ και θα τρως 5.
Γιαυτο,ας μη κοιταμε μονο το καθε φιλικο ματς ξεχωριστα,αλλα ας κοιταμε σφαιρικα το πως εχει το πραγμα.Ας βγαλουμε καποια συμπερασματα,αλλα ας εχουμε και επιεικια (το γραψα σωστα?  :P)
Εγω παντως ειμαι αισιοδοξος.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 11:52 »
Aκριβώς...
και με αυτους τους 3 αλλαζει η όψη της ενδεκάδας..
δεν ειναι το ίδιο να παιζεις με φουνταριστο τον Τζανη και το ίδιο με Κουεβας ή Μπακα..

Ενταξει, το χθεσυνο δευτερο ήμιχρονο δεν το λογαριαζω καν..

Στα πλάγια με τον τρόπο που θελει να αγωνιστει ο Ντε μολ φαινεται πως έχουμε θεμα..
Ίσως με μερικες αλλαγες στο συστημα που θα οδηγηθει σε δυο σεντερ φορ, να διορθωνεται..

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 11:53 »
Λοιπόν ,
Αποφάσισα να δω το ματς εδώ στα παραλιακά που είμαι  αν και δεν είμαι  τόσο των φιλικών γιατί δεν έχουν και καμία αξία ....
Ενα έχω να πω.... Τρομαξα !!! Όχι για το αποτέλεσμα αλλα απο τον τροπο που προσπαθεί η ομάδα να βρει ταυτότητα ....
Πραγματικά δεν είδα κάτι η μάλλον δεν είδα τίποτα !
Εύχομαι να μην είναι έτσι τα πράγματα τέλος Αυγούστου αν και έχει μπει ο Αύγουστος απο σήμερα και δεν ξέρω πως αλλάζει αυτο το πράγμα που είδα μέσα σε 20 μέρες ...
Προβληματισμένος ... Επαναλαμβάνω όχι απο το αποτέλεσμα ....

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 12:02 »
-Ο Ντεμόλ χρησιμοποίησε 2 διαφορετικές ενδεκάδες -χωρίς αλλαγές.

-Στο α ημιχρονο η ομαδα είχε καλυτερη κυκλοφορια απο τον αντιπαλο
όμως με τον Τζάνη μονο και ερημο στην επιθεση
δεν περιμενα τιποτα περισσοτερο..

-Στην άμυνα υπήρξε φανερη ασυννενοησία μεταξύ Φεγκρούς-Λιλα-Κωτσιου.
-Αδράνειες και πολλά λάθη...

-Σκορ ημιχρόνου 1-0
χωρις και ο Αρης να κάνει ΤΙΠΟΤΑ...

-Στο β ημίχρονο , πειραματισμός με πιτσιρικάδες
Κουεβας μόνος στην επιθεση
πάμπολλα λάθη στην άμυνα....
-Σκορ ημιχρονου 3-1....ενω ο Αρης εκμεταλλευτηκε τα δωρα που του καναμε....
--------------------------------------

-Επιθετικός οπωσδήποτε
λείπει στο κέντρο ο ηγέτης, η κάθετη μπαλιά, η πάσα στα χαφ....
(Μπεσερα δείχνει οτι μπορεί να κάνει πολλά απο αριστερά)

...Ενω ελπίζω η ελευση του ...Σκωτσέζου να προσδώσει στην άμυνα σιγουριά..

-Πειραματισμοί γίνονται
και δεν με ενδιαφερει το τελικό 4-1...

-Με ενδιαφέρει να αποφευχθούν στην SL
τα τραγικά λάθη της άμυνας, γιατι με τετοια δεν παμε πουθενα...

-Στο κέντρο συνεχίζω να μην βλέπω
τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά με το δημιουργικό παιχνίδι του...

-Η επίθεση θέλει ενισχυση ...

-Συνεχίζουμε.

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 12:04 »
Φίλε GIWRGIS σωστές οι παρατηρήσεις σου ,απλά ο Μπακαγιόκο χωρίς προετοιμασία,στα 38 ,΄και χωρίς αλλαγή Συστήματος , θα χαθεί σίγουρα και θα βολοδέρνει στην περιοχή βγαίνοντας συνεχώς off-side...( σωστή και η παρατήρηση για πιθανή αλλαγή θέσης του από τον Fon7.
Για τον Βάντερσον,δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ούτε πότε θα επιστρέψει ούτε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται,όντας παντελώς απροπόνητος .
Θεωρώ λοιπόν ότι -δεδομένων των συνθηκών - πρέπει να περάσει δεξί μπακ ο Πάτσα ( με την ελπίδα να πάθει deja vu...) αριστερό ο Πάντος ( όπου βέβαια χάνεις κάθε έννοια ανάπτυξης από αριστερά και επιθετικής βοήθειας προς τον χαφ αλλά αισθάνεσαι ήσυχος αμυντικά ) και από κει και πέρα κάνουμε τον σταυρό μας να μας ''βγουν'' οι Μπουζίντ και Χουτ ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο .Αυτό προυποθέτει άμεση μεταγραφή αξιοπρεπούς για την Α Εθνική αμυντικού χαφ δίπλα στον Κειτά ( πχ. Καρντόζο ). Η υπόλοιπη τριάδα του κέντρου να παίζει κοντά στην περιοχή και να δοθούν εντολές στον Μπεσέρα να συγκλίνει και να μην στριμώχνεται στην γραμμή.Δεξιά δεν μου γεμίζει το μάτι κανείς ( τους θεωρώ όλους ίδιους,καλούς παίκτες Β Εθνικής) βλέπω παντελή έλλειψη 10ριού ,και ίσως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ο Μπάκα , και κάνουμε και πάλι τον σταυρό μας με Κουέβας.
Ας αποφασίσει όμως τι θα κάνει και ας αφήσει 14-15 Παίκτες για έναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ αγώνα !

Υ.Γ.  Κάποιος φίλος απάντησε με ''όρσε'' στην αλλαγή του Σικαλιά με τον Ταμπάση.Συμφωνώ και επαυξάνω !!!

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Δευ 01 Αύγ 2011 12:52 »
Ραντεβού με την ατυχία είχε  χθες το απόγευμα ο αρχηγός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γιώργος Ντάσιος.

Πιο συγκεκριμένα ο 28χρονος ποδοσφαιριστής στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη δέχθηκε σε μια φάση χτύπημα στα πλευρά με αποτέλεσμα στο ημίχρονο  της αναμέτρησης να πονάει και να νιώθει δυσκολία στην αναπνοή.

Ο Ντάσιος μετέβη αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ η διάγνωση κάνει λόγο για κάταγμα έβδομου πλευρού. Ο κάπτεν του ΠΑΣ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 2 με 4 εβδομάδες, χάνοντας όλα τα φιλικά που θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΣ επί Ελληνικού εδάφους.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

pasgiannina.gr