Απο που πρωτοξεκινησεις σημερα και που να τελειωσεις!!!!
Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Fergous:Δεν απειληθηκε ιδιαιτερα,και στο gkol δεν φερει ευθυνη.
Κωτσιος:Ωχ παναγια μου....ειδα μες το πρωτο 20 λεπτο απο τεσσερις χαμενες μονομαχιες!!ακομα απορω ποιος ειναι ο λογος που τον εχουμε κρατησει,ας μου εξηγησει καποιος??????
Παντος:Eπειγοντως κεντρικος αμυντικος και παλι!!!!απο το να χουμε αυτα τα σκουπρα καλυτερα ο Τασος
Lila:Aπο τους λιγους διασωθεντες στο σημερινο παιχνιδι,ακ και δε γλιτωσε και αυτος τις πατατες του
Ντασιος:Δυο φορες περασαν την μπαλα τα αρειανα απο τα δεξια,δυο φορες ο Ντασιος ως εκ του θαυματος τους εχασε...Θελουμε δεξι μπακ επαναλαμβανω!!!!!
Πατσατζογλου:Αληθεια υπηρχε πουθενα στο σημερινο παιχνιδι????η αμυνα με το κεντρο δεν εποικοινωνουσαν καν!!αν νομιζω αυτη ειναι η δουλεια του αμυντικου χαφ
Κeita:Πρωσοπικα για μενα ειχε την καλυτερη παρουσια απο μεριας στο α ημιχρονο,ο μοναδικος που κρατουσε μπαλα και πρσπαθουσε να βγαλει την μπαλα ψηλα,στα ανασταλτικα του καθηκοντα πολυ καλος μιας απο το κεντρο ο Αρης παρουσιαζε πολλα προβληματα
De Vincedi:Και παλι λιγα πραγματα,!!περιμενω περισοτερα απο το μικρο στο επιθετικο κομματι,στα ανασταλτικα καθηκοκοντα και αυτος καλος
Κυριακος:Δεν τροφοδοτηθηκε αρκετα....
Bessera:Πολυ καλος,και σαφως ανωτερος απο το φιλικο με την al ain!!!ισως η μοναδικη πηγη κινδυνου στο σημερινο αγωνα για τα Αρειανα..Mακαρι να συνεχισει ετσι,αλλα και αυτος ο ερμος χρειαζεται βοηθεια απο την μεσαια γραμμη
Τζανης:Δεν μπορω να τον κρινω λογω θεσης
Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Ταμπασης:Eχει μπει με το αριστερο στο ΠΑΣ.....,γενικως οσα κανει ειναι ΛΑΘΟΣ..ενα χαλι μαυρο οι εμφανισεις του...αμα θελει να διεκδικησει κατι παραπανω απο την 3 θεση του τερματοφυλακα πρεπει να ανεβει αγωνιστικα,αλλιως τον βλεπω παρεα στις κερκιδες των ζωσιμαδων
Χουτ:Ενταξει τι να λεμε τωρα!!Ο μακραν χειροτερος και των δυων ημιχρονων.....ατεχνος,λαθος τοποθετησεις,χαμενες διεκδικησεις,λαθος κοντρολ,και στα 2 γκολ φερει ευθυνη,τι αλλο να λεμε!!!!!!!!!!βασικα με τον Χουτ εχω ξενερωσει τελειως...αρε κουτοχορτο που τρωμε
Οικονομου:Πολλα λαθη και ο πιτσιρικας στον σημερινο αγωνα!!αλλα ο χρονος ειναι μπροστα του για να βελτιωθει
Μιχαηλ:Aιωνιο ταλεντο...Ουδεμια βελτιωση τοσα χρονια,στο σημερινο αγωνα ηταν θεατης!
Μαργαριτης:O μοναδικος διακριθεντας στον Β ημιχρονο!σε ολες τις διεκδικησεις βγαινει πρωτος,και εντυπωση μου εκανε το πεισμα του!!ισως πρεπει να προσεχθει ο πιτσιρικας και να του δωθουν τις ευκαιριες του
Τσανης:Δεν,δεν.............................
Ανδραλας:Προσπαθησε αλλα τι να κανει και αυτος χωρις βοηθειες
Τζημοπουλος-Vila:Aνυπαρκτοι....δεν ακουστηκαν πουθενα
Couevas:Εχουμε μεγαλο προβλημα λεμεεεεεε