Ολο αυτο με τον Μπουζιντ την τελευταια εβδομαδα, και λιγο πριν τον αγωνα με τον βαζελο, ξαφνικα(?), ολο και πιο περιεργο αρχιζει να γινεται.
Απο σεντερ μπακ ξεμειναμε για το ματσακι, ο βαζελος χρειαζεται κι αυτος σεντερ μπακ, χρειαζεται και το ματσακι, απο λεφτα επισης ξεμειναμε εμεις, ο βαζελος εχει ακομα λεφτα και κυριως παρελθον πρακτικων, ανταγωνισμος γαυροβαζελου εντονος για το πρωταθλημα αυτη τη στιγμη, εμεις στη μεση και προς ...αριστερα ως τωρα, συγχυση ως προς το που βρισκεται και με ποιον και για τι συζηταει ο παιχτης..
άμα θέλουν να τον πάρουν να σταξουν και κάνα φράγκο...
Τον θελουν πραγματικα, το ειπαν σε αυτον, το ειπαν και σε μας, μονο σε αυτον, θα σταξουν τελικα, σε ποιον και για ποιο σκοπο ή δεν θα σταξουν τιποτα κι απλα σου στερησαν αμυντικο ετσι απλα ?
Δεν ξερω, μπερδεμενα πραγματα, αλλα ποιος να στα εξηγησει αυτα, κανει κανενας ρεπορταζ στα Γιαννενα ? Κι αν κανει, μιλαει ? Οχι, ουτε ο προεδρας δεν μιλαει, οι "οπαδοι" ψαχνουν μπουκες και να λυσουν τα ψυχολογικα τους...
Αμα τρωμε μπινια, μιλαμε την τρωμε με τον τελειο αποπροσανατολισμο..
Αμα παιζει κανα σκηνικο με γαυροβαζελους και αδειασματα στη μεση, θα εχει κι αντιχτυπο στην πορεια μας μετα...
Θυμομαστε για παλια ?
Μακαρι να ειναι ΜΟΝΟ ιδεα μου ολα αυτα που μου περναν απο το μυαλο και μακαρι να μου δημιουργουν φοβο ΜΟΝΟ οι συνειρμοι που μου ερχονται απο τα παλια σε αυτο και μακαρι να μην παιζει ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα στην αληθεια.