Αποστολέας Θέμα: Βάζελος  (Αναγνώστηκε 111251 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Βάζελος
« Απάντηση #275 στις: Τρι 24 Νοέ 2015 00:36 »
Ο σαγόνιας έχει καλεσμένο γνωστό νούμερο, εγκάθετο,
δημοσιογράφο που δουλεύει για την "Πράσινη μπόχα-γλίτσα"...
Βρωμιάρηδες! Αλήτες! ΟΥΣΤ!

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Τρι 24 Νοέ 2015 06:49 »
υγ. Εσείς σαν αντικειμενικοί* οπαδοί τι έχετε να πείτε για το χτεσινό... Πέρα από το προφανές ότι τα επεισόδια και η διακοπή ήταν προμελετημένη και εξυπηρετούσε κάποιους...

μου προκαλεί θλίψη για το επίπεδο νοημοσύνης , ενίοτε και οργή να ασχολούμαι με υποστηρικτές όσων αποδεδειγμένα σε βάθος χρόνου έχουν κατακρεουργήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό από οποιαδήποτε "στρατόπεδο" του ΠΟΚ και αν προέρχονται... 
Προφανώς σε αυτό το επεισόδιο η μία από τις 3 ομάδες που έχουν γαμήσει στο διάβα τους οποίαδήποτε έννοια δικαιοσύνης θα έπρεπε να αφανιστεί ... το θέμα είναι ότι και οι 3 θα έπρεπε να έχουν διαλυθεί και να μην υπάρχουν ως οργανισμοί, εταιρίες κλπκλπ οπότε δεν θα κάναμε τώρα αυτή τη συζήτηση ...

Δεν έχω προφανώς καμία πρόθεση να απαντήσω καθώς θεωρώ συνένοχο οποιονδήποτε τυφλό οπαδό των θυτών ο οποίος σε μία κατ' επίφαση "συναδελφικότητα- λόγω της συν-φιλάθλου ιδιότητας"  καλεί τα αμερόληπτα θύματα να δώσουν τη συγκατάθεσή τους στη συνέχιση του βιασμού τους ...  Η μαγκιά σας θα ήταν να ζητάτε με ένταση τη δίκαια εξοντωτική τιμωρία της ομάδας σας. Αλλά δεν θα μπορούσα να έχω τέτοια απαίτηση από πρόβατα που τους αρκεί να "κερδίζουν" υποστηρίζοντας όποιον ενίοτε επιπλέει στα σκατά...

:mono: 
όλα τα παραπάνω μπορούν κάλλιστα να γίνουν προβολή και σε άλλες εκφάνσεις της ζωής μας πέρα της αθλητικής με άλλους(?) πρωταγωνιστές 

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Τρι 24 Νοέ 2015 21:08 »
Θα έπρεπε να σε απασχολεί η γενικότερη νοοτροπία του Έλληνα που με την πρώτη ευκαιρία που θα βρει θα φυλάξει τον κώλο του και θα κάνει κακό στον άλλον...
Επειδή το κάνουν αυτό κάποιοι δε σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι είναι ΆΓΙΟΙ... απλά από ότι φαίνεται ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝΕ...

Αν στη θέση λοιπόν του Μαρινάκη και οποιουδήποτε άλλου που έχει δύναμη και εξουσία θα ήταν κάποιος του Πας της άρτας ή της κολοπετινίτσας, δε μας απασχολεί ποια ομάδας, τώρα θα είχαμε ακριβώς τα ίδια πράγματα....και θα φωνάζανε οι άλλοι !
Εκτός αν νομίζεις ότι υπάρχουν αθώοι και άγιοι άνθρωποι που θα βάλουν το κοινό καλό πάνω από το όφελός τους ... πλανάσαι οικτρά !
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 24 Νοέ 2015 21:18 από LuNaTiC7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Τρι 24 Νοέ 2015 23:36 »
Αυτοί μπορεί να έκαναν αυτό ακριβώς.Όμως εσύ σαν οπαδός τι θα έκανες;Θα χειροκροτούσες ή θα ζήταγες αλλαγές;Μπορείς να γίνεις ένας χειροκροτητής της εκάστοτε διοίκησης.Μπορεί να βγάζεις και μεροκάματα.Μπορείς όμως να ζητάς να αλλάξει αυτό.Ο καθένας με την στάση του.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Τρι 24 Νοέ 2015 23:45 »
(...)
Αν στη θέση λοιπόν του Μαρινάκη και οποιουδήποτε άλλου που έχει δύναμη και εξουσία ...
(...)

... οπότε καλώς και δικαίως επτωχεύσαμεν.

Κάλεσμα σε συλλαλητήριο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/kalesma-se-syllalhthrio-apo-thn-pae-panathhnaikos.3784163.html

π.χ..,
Ποιος καλεί?
Ποιους καλεί?
Γιατί τους καλεί?

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 24 Νοέ 2015 23:51 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #280 στις: Τρι 24 Νοέ 2015 23:50 »
Μα τα αγνά παιδιά της θ.13 προφανώς.  %-|

Αποσυνδεδεμένος LuNaTiC7

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Τρι 24 Νοέ 2015 23:54 »
Έχουν κάτι κάγκελα να βάψουν...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Τετ 25 Νοέ 2015 00:20 »
Το μαύρο άσπρο κάνει η ΠΑΕ Παναθηναικός. Μεμονωμένο περιστατικό η ρίψη της φωτοβολίδας.Μόνο αυτό έγινε δηλαδή;Κάνουμε και μια ειρηνική διαδήλωση να δείξουμε καλό πρόσωπο.Απειλούμε και με αποχώρηση από το πρωτάθλημα.Όσο για τους λόγους της συγκέντρωσης τι σχέση έχουν με το συμβάν;Απολύτως καμία.Μόνο για πράσινη προπαγάνδα.
Η πράσινη μηχανή δουλεύει στο φουλ από την πρώτη στιγμή και μας δουλεύει στο φουλ.Στην πράσινη μηχανή είναι και τα ΜΜΕ.Κλασική τακτική ΠΟΚ.
Αγνά παιδιά....ΟΑΚΑ.....

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #283 στις: Τετ 25 Νοέ 2015 19:24 »
Η μαγκιά σας θα ήταν να ζητάτε με ένταση τη δίκαια εξοντωτική τιμωρία της ομάδας σας.

Έχει πλάκα! Περισσότερο εξεγέρθηκαν οι κάφροι ζητώντας παραδειγματική τιμωρία των ...κάφρων!

τι λες ρε παιδι μου....εγιναν επεισοδια εν οψει καρτας φιλαθλου?

Απίστευτο μου κάνει και μένα Θόδωρα, δεν το περίμενε κανείς.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Τετ 25 Νοέ 2015 22:43 »
Άφαντη, "άστεγη" και τελικά περισσότερο επιχείρηση - φάντασμα φαίνεται να είναι η εταιρία που ανέλαβε την τεχνική υποστήριξη και οργάνωση των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ την Κυριακή... http://news247.gr/eidiseis/politiki/parapolitiki/infosolutions-ti-vrhkame-stis-dieythunseis-ths-etairias-poy-anelave-tis-ekloges-ths-nd.3785779.html

Έφυγαν οι "αγρότες" από τους δρόμους... βγήκαν οι "οπαδοί" ...

Αλήθεια, αυτοί οι "αγρότες" γιατί τα μάζεψαν?
Κρίμα, έβλεπες στο δρόμο... και τις σημαίες.
Την κνίσα, από τα λουκάνικα και τα μπριζολίνια...

Θ13... Αναβολή συλλαλητηρίου

www.youtube.com/watch?v=ve9qok6ZW6s

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 25 Νοέ 2015 23:06 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Πεμ 26 Νοέ 2015 15:27 »
Κι ενώ το Νικολαΐδης "καπνίζει" ακόμα... υπάρχει ο έμμεσος τρόπος να προκαλέσεις... 26/11/2015, 15:09... http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/theodwridis-o-astera-tripolis-exei-kalutero-sunolo-kai-apo-ton-panathinaiko/3124636

... λένε * - ακούνε ** και μετά... "εξιτάρουν" τα οπαδά  :(

* επαινούν άλλες ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες (επιχειρήσεις), για πικάρουν άλλες ** συγκριτικά... 
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 26 Νοέ 2015 15:33 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 13:33 »
Η μεγάλη ομάδα και ο Στραβομουτσόνι... http://www.onsports.gr/media/k2/galleries/510394/1354771.jpg

Πάντως, δικαίωμά της να ζητάει επανάληψη... όμως, άρχων του παιχνιδιού είναι ο διαιτητής και "ὃ γέγονε, γέγραπται".
Το γνωρίζουν αυτό, ως κλασικοί υπότροποι.

Παράθεση
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας» λίγη ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι. Όπως μεταδίδει το iefimerida.gr, μια χειρονομία του Βίτορ Περέιρα προς της Θύρα 13, άναψε φωτιές, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνουν στο κυνήγι παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

http://www.capital.gr/story/2236505

Ενισχύστε τα ΠΟΚ... μΠΑΣ και εξυγιάνουμε το επαρχιώτικο ποδόσφαιρο και τα σωματεία του...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 29 Νοέ 2015 13:37 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #287 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 13:39 »
Κι ενώ το Νικολαΐδης "καπνίζει" ακόμα... υπάρχει ο έμμεσος τρόπος να προκαλέσεις... 26/11/2015, 15:09... http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/theodwridis-o-astera-tripolis-exei-kalutero-sunolo-kai-apo-ton-panathinaiko/3124636

... λένε * - ακούνε ** και μετά... "εξιτάρουν" τα οπαδά  :(

* επαινούν άλλες ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες (επιχειρήσεις), για πικάρουν άλλες ** συγκριτικά...

H λύση δεν είναι η κάρτα φιλάθλου (αυτή απλά θα αδειάσει τελείως τις άδειες κερκίδες), αλλά, όπως λένε και οι Απειρωτάν, η κάρτα παράγοντα.
Θεοδωρίδηδες, Μαρινάκηδες, Αλασκούζοι και λοιποί ούτε έξω απ' τα γήπεδα δεν θα περνούσαν, τάχουν κάνει σα τα μούτρα τους (κι είναι πολύ αχώνευα μούτρα ρε φίλε)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 15:16 »
Ηλεκτρονικό εισιτήριο: ΝΑΙ... που ελέγχει φοροδιαφυγή και καταργεί το ομαδικό εισιτήριο (βλ., Ζωσιμάδες)
Κάμερες: ΝΑΙ...  όχι για την "Άδεια" όπως με την ισχύ των προβολέων, αλλά ενεργής εποπτείας πριν - μετά ματς και άμεση παρέμβαση στο "κάθισμα"... οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες ας αναλάβουν την ευθύνη εντός των γηπέδων...   
ΑΜΚΑ: ΟΧΙ... σε γήπεδο ΠΑΣ, όχι στο Τaxisnet

Υ.Γ.: Υπάρχουν "οπαδοί" με ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα? Πες εσύ ότι δεν μπαίνουν στα γήπεδα... εγώ αμφιβάλλω.
Υ.Γ.2: Κάρτα Φιλάθλου βγάζαμε (όλα εκτός ΑΜΚΑ) πλαστική... όσοι παίρνατε Εισιτήριο Διαρκείας
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 29 Νοέ 2015 15:20 από New Pas. Pas »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 15:21 »
(...)
Υ.Γ.: Υπάρχουν "οπαδοί" με ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα? Πες εσύ ότι δεν μπαίνουν στα γήπεδα... εγώ αμφιβάλλω.
Παράθεση
Μόνιμος τρόφιμος ψυχιατρείου ο ένας από τους τρεις χούλιγκαν της Λεωφόρου!
https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/monimos-trofimos-psuxiatreiou-o-enas-apo-tous-treis-xouligkan-tis-lewforou/3124916&ved=0ahUKEwjipYqm3LXJAhUCTBQKHS7ZC7cQqQIIGTAA&usg=AFQjCNE4zcD-oFGOgHGxIyk8eowmq6MKrQ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #290 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 15:25 »
Δε ξέρω τι εννοείς ηλεκτρονικό για να συμφωνήσω. Δεν μ αρέσει ούτε καν η επίδειξη ταυτότητας για να πω την αλήθεια.
Αν εννοείς να καταγράφονται όλα τα εισιτήρια, ώστε να μη δηλώνει 5 και είναι 25, συμφωνούμε.
Κάμερες πουθενά και ποτέ. Προσωπικές μου στιγμές θέλω να τις μοιράζουμε μόνον μ όποιον γουστάρω εγώ και όχι με τον εκάστοτε εποπτεύοντα.
Αυτοί που δεν πρέπει να πατάνε στο γήπεδο γνωστοί είναι στους παράγοντες, που κλείνουν τα μάτια και γι' αυτό ...Κάρτα παράγοντα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 15:39 »
Το Σκάι από το Δαφνί....Ρε τι διαβάζουμε...Μετά τα κινητά τηλέφωνα από την αλλοδαπή,θα μάθουμε και για ΑΜΚΑ που πάνε και έρχονται.
Αγνά παιδιά...Αγνοί παράγοντες...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 15:45 »
Δε ξέρω τι εννοείς ηλεκτρονικό για να συμφωνήσω. Δεν μ αρέσει ούτε καν η επίδειξη ταυτότητας για να πω την αλήθεια.
Αν εννοείς να καταγράφονται όλα τα εισιτήρια, ώστε να μη δηλώνει 5 και είναι 25, συμφωνούμε.
Κάμερες πουθενά και ποτέ. Προσωπικές μου στιγμές θέλω να τις μοιράζουμε μόνον μ όποιον γουστάρω εγώ και όχι με τον εκάστοτε εποπτεύοντα.
Αυτοί που δεν πρέπει να πατάνε στο γήπεδο γνωστοί είναι στους παράγοντες, που κλείνουν τα μάτια και γι' αυτό ...Κάρτα παράγοντα.

Κάμερες... δεν είπα να ζουμάρουν στο σκάλισμα της μύτης ή στο παλμικό μανιβελάρισμα των αυτιών ή τις χλαπάτσες στο διάζωμα, αλλά γενικά και όταν κατεβανέβει ο αυτοκολλητός της βεζυροπούλας. Όπως το μπουκαλάκι στο κόρνερ...
Άλλωστε... η nova δεν ζουμάρει σε μούρες (ανεξαρτήτως φύλου-ηλικίας) και μπούστα και μπούτια και άλλα μυξομάντιλα?
Ποια η διαφορά?

Ταυτότητα... πολύ πιθανόν να την επιδεικνύουμε και σε άλλους χώρους μαζικής προσέλευσης... π.χ., πολυκαταστήματα, μετά από αυτά με τους τσιγγανιστές...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #293 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 16:46 »
Προσπαθώ να το ρίξω στο καλαμπούρι αλλά είναι πολύ σοβαρό το θέμα.
Ποντάροντας στον φόβο σκλαβώνουν τις ζωές μας.
Κι όσο και να μην είμαι των θεωριών συνωμοσίας, δε γίνεται να μην παρατηρήσω τα εξής
Υπερβολικά σκληρά μέτρα αντιδημοκρατικά μέτρα στα γήπεδα στην αρχή, ο κάθε βολεμένος και άσχετος νοικοκύρης θα συμφωνήσει εξ άλλου ...καλά τα κάνουν τα κωλόπαιδα.
Τζιχαντιστές, πάρε μέτρα προστασίας - επίβλεψης - παρακολούθησης προληπτικής ή όχι, οι περισσότεροι θα αναστενάξουν ανακουφισμένοι.
Βάλε και το οικειοθελές μας φακέλλωμα στα μέσα κοιν. δικτύωσης...
Δεν θ αργήσει η μέρα που θα πάει να μας πέσει το φλυτζάνι από το τραπέζι και θ ακούμε φωνή από το υπερπέραν ...πρόσεξε θα το σπάσεις.

Τι θέλω να πω.
Κάποια μέτρα θα τα πάρουν.
Εμείς οι απλοί κι ακόμα (προσπαθούντες να μείνουμε) ελεύθεροι πολίτες δεν πρέπει να τα καταπίνουμε αμάσητα.
Παραμερίζοντας τον φόβο μας, δεν πρέπει καν να τα αποδεχόμαστε σαν αναγκαία.
Ακόμη κι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα αντίδρασης, το χειρότερο είναι να τ' αποδέχεσαι, η αποδοχή σημαίνει ντεφάκτο νομιμοποίηση.
Και τότε ...δεν έχουμε δει τίποτε ακόμη.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #294 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 16:56 »
Χωρίς καλαμπούρι η συζήτηση είναι κολοκύθι νερόβραστο... ο φόβος δεν πέρασε ποτέ και τίποτε δεν πέρασε με φόβο.   

Τα γαυροβαζελάκια να τα διαβάζουν αυτά... και γενικά τα έγκριτα οπαδά.

Υ.Γ.: Στην Ανδαλουσία ο άλλος έβαλε την τόση του στο χέρι της επόπτριας γραμμών...   

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 17:11 »
(...)Κι όσο και να μην είμαι των θεωριών συνωμοσίας(...)

(...)Δεν θ αργήσει η μέρα που θα πάει να μας πέσει το φλυτζάνι από το τραπέζι και θ ακούμε φωνή από το υπερπέραν ...πρόσεξε θα το σπάσεις.(...)
Το δεύτερο μέρος της παράθεσης με έριξε κάτω από τα γέλια, ΛΟΚΟ,
ενώ δεν είναι καθόλου αστείο...

Το πρώτο μέρος της παράθεσης...
Έχετε αναρωτηθεί ποιοί τις ονόμασαν "Θεωρίες Συνωμοσίας" ?
Θέλω να πω ότι μπορεί είναι μία τρομερά παρεξηγημένη έννοια
που πιθανά να βολεύει κάποιους για να χαρακτηρίζουν γραφικούς και μισότρελους όσους έχουν...ερωτήσεις και αναζητήσεις... για πράγματα, το λιγότερο, οφθαλμοφανή.  8)
Αλλά κι εγώ τώρα, άθελά μου, να γίνομαι μέρος αυτών των "Θεωριών"...
Μας θέλουν "κοιμησμένους", "άβουλους", "υποτακτικούς", "φοβισμένους", "προβατάκια"...
ΟΥΠΣ! Την πάτησα? Τρελάθηκα?

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Κυρ 29 Νοέ 2015 18:20 »
Χωρίς καλαμπούρι  (...)

(...)
Αλλά κι εγώ τώρα, άθελά μου, να γίνομαι μέρος αυτών των "Θεωριών"...
(...)

... των Φλυαριών. (Η Φλυαρία του Χάους και το φαινόμενο της Πεταλούδας - Λόρεντζ)

(...)
Κάποια μέτρα θα τα πάρουν.
(...)

... όλα πίσω. (π. Παΐσιος)

(...)
Άλλωστε... η nova δεν ζουμάρει σε μούρες (ανεξαρτήτως φύλου-ηλικίας) και μπούστα και μπούτια και άλλα μυξομάντιλα?
Ποια η διαφορά?
(...)

Δεν μου απαντάτε και κουλάθηκα στις παραθέσεις... στην τελευταία.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 29 Νοέ 2015 18:40 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Δευ 30 Νοέ 2015 23:16 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Δευ 30 Νοέ 2015 23:33 »

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Τρι 01 Δεκ 2015 17:28 »
θα συμφωνούσα με ΛΟΚΟ αν η απάντηση ήταν σε θέμα που αφορούσε στα ηλεκτρονικά εισιτήρια και το φακέλλωμα... διαφωνώ όμως όταν η απάντηση συσχετίζεται με τους "επιστήμονες" τα "καλά παιδιά" με τα στυλό- φωτοβολίδες  του Παναθηναϊκού (και γενικά τους άθλιους της οποιασδήποτε άλλης ομάδας)

Κατά τη γνώμη μου κακώς συνδέεται το θέμα ...