Αποστολέας Θέμα: Πρωτάθλημα 2011-12  (Αναγνώστηκε 83369 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #100 στις: Τετ 24 Αύγ 2011 17:08 »




AEK ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ - Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 24 Αύγ 2011 17:33 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #101 στις: Τετ 24 Αύγ 2011 17:45 »
Παράθεση
Ενδοκυβερνητική σύγκρουση για Βόλο!

Η αντιπρόεδρος της Βουλής, Ροδούλα Ζήση καταφέρθηκε κατά του κόμματός της, του ΠΑΣΟΚ για την απόφαση της ΕΕΑ κατά του Ολ. Βόλου. Τι πιο λογικό για μια βουλευτίνα Βόλου να υπερασπίζεται τις ψήφους της...

Η ίδια μίλησε στον Sport Fm Μαγνησίας και δημιουργεί θέμα στην κυβέρνηση με βολές. Όπως επισήμανε:

«Ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Βόλου είναι καθαρά πολιτική παρέμβαση. Γίνεται το θύμα για να εξιλεωθεί όλη η παθογένεια του ποδοσφαίρου και της κεντρικής παράγκας. Αυτά που λέγαμε όλες αυτές τις ημέρες, οι υποψίες μας και οι φόβοι μας βγήκαν αληθινοί. Η Κυβέρνηση είχε υποστηρίξει ότι δεν γίνεται πολιτική παρέμβαση και θα προσπαθήσουμε για την εξυγίανση, αλλά αυτοαναιρέθηκε.

Τελικά με παρέμβαση πολιτική υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση του κόσμου, δεν πρέπει η εικόνα μας να δυναμιτίζει το κλίμα. Να έχουμε μια δίκαιη απόφαση και να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.

Για εμένα, τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, οι προσπάθειές μας, η βούληση, η συμβολή μας υποβαθμίστηκαν από την ίδια την κυβέρνηση.

Δεν τήρησε αυτά που υποσχέθηκε. Στηρίζουμε την κυβέρνηση, την εξυγίανση, τις καλές πολιτικές και καλές πρακτικές, αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτή την παρέμβαση σε μια επιτροπή, που είναι το όργανο της ΓΓΑ.

Ξέρετε τις προσπάθειες που έχω κάνει, αλλά όταν δεν υπάρχουν στοιχεία ούτε τυπικά ούτε ουσιαστικά είναι άδικο. Ο Ολυμπιακός Βόλου γίνεται το θύμα για να εξιλεωθεί όλη η παθογένεια του ποδοσφαίρου και της κεντρικής παράγκας».

Για τον υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο: «Χθες, τέσσερις με πέντε ώρες που ήμασταν σε ανοικτή γραμμή για την ομάδα, δεν σήκωνε κανείς το τηλέφωνο. Δεν είμαστε εμείς οι βουλευτές που ορίζουμε την κυβέρνηση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική στα πρόσωπα. Αν ορίσω εγώ κάποιον, τότε θα έχω την ευθύνη της επιλογής. Ο υπουργός είναι υπουργός και κρίνεται από το λαό».

Για τις ενέργειες που σκοπεύει να κάνει η ίδια και ο κ. Καρτάλης: «Εμείς συνεννοηθήκαμε να κάνουμε σήμερα μία παρέμβαση κοινοβουλευτικού ελέγχου, μία ερώτηση στον υπουργό Πολιτισμού και να δημοσιοποιήσουμε την αδικία που έγινε και θα ζητούμε εξηγήσεις.

Μου έλεγαν ότι γνωρίζουμε τι αγώνα έκανες, αλλά ξέρουμε ότι δεν θα γίνει τίποτα. Οι βουλευτές της Καβάλας δεν έχουν την παρέμβαση και δυναμική που έχουμε εγώ και ο κ. Καρτάλης. Πιέσαμε, μιλήσαμε έντονα στον υπουργό και παραπάνω από ό,τι μπορούσαμε».

Στηρίζω το αυτοδιοίκητο και πιστεύω ότι η απόφαση είναι πολιτική παρέμβαση. Τους έχω πει επανειλημμένως ότι για να σώσετε τις μεγάλες παράγκες νομίζετε ότι θα εξυγιάνετε το ποδόσφαιρο με αυτόν τον τρόπο. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι παιχνίδια παίζετε».
soccerplus.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #102 στις: Τετ 24 Αύγ 2011 19:21 »
Nα δούμε πότε θα εχουμε επίσημες ανακοινωσεις...

Παράθεση
Σφύριξε... έναρξη!

 Με ανακοίνωσή της η Σούπερ Λίγκα αναφέρει πως θέλει να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα και καλεί την ΕΕΑ να βγάλει γρήγορα τις αποφάσεις για τις αδειοδοτήσεις των Δόξας Δράμας και Λεβαδειακού.
gazzetta.gr

---------------------------------------------

Τα σενάρια της επόμενης ημέρας στην Super league

Η οριστική απόφαση για την κανονική διεξαγωγή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο ή την αναβολή της θα παρθεί πιθανότατα σήμερα(24/08) από την Σούπερ Λιγκ, ωστόσο κάθε ώρα που περνά φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη την έναρξη!

Προς το παρόν, οι αρμόδιοι παράγοντες συζητούν δύο σενάρια για την έναρξη! Το πρώτο είναι να ξεκινήσει η σεζόν κανονικά το Σαββατοκύριακο αλλά να διεξαχθούν οι 6 από τα 8 αναμετρήσεις, χωρίς δηλαδή αυτά του Ολυμπιακού με την Καβάλα και της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για την συγκεκριμένη απόφαση η διοργανώτρια αρχή πιέζεται από τη Nova καθώς ζητά την διεξαγωγή της μίας αγωνιστικής μέσα στον Αύγουστο και η Super League έχει να σκεφτεί τις ρήτρες του συμβολαίου που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές. Γι αυτό όμως το ενδεχόμενο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο από την στιγμή  που δεν υπάρχει προκήρυξη πρωταθλήματος, καθώς απουσιάζουν οι δύο ομάδες που δεν έλαβαν πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ).

 Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να αναβληθεί η πρεμιέρα και να οριστεί η σέντρα στις 10-11 Σεπτεμβρίου, καθώς το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.


Οι «μνηστήρες» των δύο θέσεων που «χηρεύουν» στην Super League είναι ως γνωστόν πολλοί. Τόσο οι Καβάλα και Πανσερραϊκός που έχουν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, αλλά και ο Ηρακλής που έχει κάνει αίτηση αναίρεσης, όσο και  οι Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας που περιμένουν να «ευεργετηθούν» από τον ΚΑΠ που θέλει τις ομάδες της Football League να παίρνουν τις δύο θέσεις, βρίσκονται σε θέση… μάχης.

Τα πράγματα έχει περιπλέξει η προσφυγή των Θεσσαλών και των Σερραίων στα πολιτικά δικαστήρια που ζητούν να λάβουν προσωρινή διαταγή. Η προσφυγή εκδικάζεται την Παρασκευή (26/08), ωστόσο εκτιμάται ότι αμφότεροι οι σύλλογοι θα την αποσύρουν σήμερα (24/08), προκειμένου να αποφύγουν τον κίνδυνο του δικού τους υποβιβασμού από την ΕΠΟ στη Football League 2.

Σε κάθε περίπτωση όμως το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είναι το «κλειδί» για το ποιες ομάδες θα αντικαταστήσουν Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου στη Super League (αφού έτσι ή αλλιώς η προσφυγή των δύο ομάδων στο ΣτΕ είναι εξαιρετικά χρονοβόρα - μπορούν ωστόσο να πετύχουν καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα).

Αν το Διαιτητικό εξαφανίσει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων και ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση ή αν υπάρξει ανάλογη απόφαση της Εφέσεων, τότε ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα θα καταλάβουν τυπικά τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και οι Λάρισα και Πανσερραϊκός μένουν στην Super League, χωρίς να χρειαστεί να ενεργοποιηθεί ο ΚΑΠ για τις ομάδες που ανεβαίνουν από τη Football League. Παράλληλα, είναι ορατό το ενδεχόμενο να κινδυνεύσει με υποβιβασμό στη Football League ο Αστέρας Τρίπολης, αν δικαιωθεί ο Ηρακλής.

Σε κάθε περίπτωση με όλες αυτές τις εκκρεμότητες φαντάζει ολοένα και πιο δύσκολο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο με όλες αυτές τις δικαστικές εκκρεμότητες, ενώ δικαιώνεται ο νομικός σύμβουλος του Ηρακλή, Πέτρος Καϊμακάμης που είχε δηλώσει πως στις ημέρες που θα προηγηθούν της έναρξης του πρωταθλήματος, προβλέπεται ένταση.
Μpala.gr

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 24 Αύγ 2011 19:40 από astralon »
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #103 στις: Τετ 24 Αύγ 2011 20:58 »
Υποβιβάζεται Λαρσα κι Σερρες απο ΕΠΟ στην Β για την προσφυγή στα πολιτικά δικαστηρια.

Για τον Τσατσο γαργάρα ρε φουστηδες....

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #104 στις: Τετ 24 Αύγ 2011 21:15 »
Γιατι στην Β' κι οχι στην Γ' ?

Δεν ειναι ηδη ομαδες Β' εθνικης ?


Υ.Γ: Τσατσος-ΕΠΟ-Κυβερνηση
Παράθεση
φουστηδες....
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #105 στις: Τετ 24 Αύγ 2011 21:17 »
ΕΠΟ

Παράθεση
Απόφαση Εκτελεστικής Γραμματείας ΕΠΟ (24/8/2011)

Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 24/8/2011 η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ με θέμα ημερήσιας διάταξης «Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών , Αίτηση Αναστολής των  Π.Α.Ε. 1. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ 1964 και 2. ΠΑΝΣΣΕΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ κατά του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ (ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑ)» και αποφάσισε να επιβάλλει στις ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ την ποινή του άμεσου υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, εφαρμόζοντας τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της».

 

Στις ίδιες, ως άνω, ΠΑΕ δίδεται χρονικό περιθώριο έως την Πέμπτη 25/8/2011 και ώρα 14.00, να παραιτηθούν επισήμως της προσφυγής τους στα πολιτικά δικαστήρια και να ενημερώσουν εγγράφως την ΕΠΟ. Σε διαφορετική περίπτωση ισχύει άμεσα  η ποινή του υποβιβασμού των ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ στην αμέσως κατώτερη κατηγορία για την περίοδο 2011-2012.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #106 στις: Τετ 24 Αύγ 2011 21:59 »
onsports.gr 
Παράθεση
ΠΑΕ Ηρακλής: «Τραγελαφική απόφαση»

Άμεση η αντίδραση του «γηραιού» στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League την Τετάρτη (24/08).

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση και χαρακτήρισε την κίνηση της Λίγκας ως απολυταρχική και σημείωσε ότι εξυπηρετεί συμφέροντα.
Αναλυτικά ανέφερε:

«Είναι, πλέον, προφανές και για τον τελευταίο Ελληνα φίλαθλο ότι οι θεσμικοί φορείς του ποδοσφαίρου έχουν χάσει κάθε έλεγχο, καταλήγοντας σε αποφάσεις, που βρίθουν παρανομιών. Η σημερινή ανακοίνωση της Super League, για μη αναβολή έναρξης του Πρωταθλήματος, η οποία αντίκειται σε κάθε νομική αλλά και λογική κρίση, επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα εις βάρος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, λίγες ώρες πριν την καθοριστική εκδίκαση και τελική κρίση θεσμοθετημένου Δικαιοδοτικού Οργάνου, όπως το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Είναι το λιγότερο τραγελαφικό ο συνεταιρισμός και τα συμφέροντα ορισμένων να επιδιώκουν μανιωδώς την έναρξη της Super League, τη στιγμή, κατά την οποία όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος δεν έχει σαφή εικόνα (ή έστω ενδείξεις) σχετικά με το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν, τελικά, στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι απολυταρχικές συλλογιστικές και οι εξυπηρετήσεις κάθε είδους συμφερόντων δεν πρόκειται να περάσουν και ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ καθιστά σαφή αυτήν την πρόθεσή του, μέσα από τις νομικές ενέργειες, που ακολουθεί και θα συνεχίσει να ακολουθεί, αν κριθεί αναγκαίο, για την προστασία των έννομων δικαιωμάτων του».

Παράθεση
Θεοδωρίδης: «O Μαρινάκης αποφασίζει;»

Εξαλλος με τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης και του καταλογίζει πως μόνος του αποφάσισε να... προβιβάσει Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας, καταστρατηγώντας απόφαση του Δ.Σ. της Λίγκας.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Μόνος του βγάζει αποφάσεις ο κ. Μαρινάκης για το ποιοι θα ανεβούν και θα ποιοι θα πέφτουν στη Σούπερ Λίγκα; Θα υπάρξουν αντιδράσεις και από άλλες ομάδες γιατί είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι πολλοί πρόεδροι, αν όχι όλοι, δεν είχαν καμία ενημέρωση.
Εγινε κάποιο συμβούλιο και άλλαξε η αρχική μας απόφαση για το να μένουν στην κατηγορία ομάδες της Super League, όταν προκύπτουν τέτοια ζητήματα; Oμόφωνα δεν αποφασίσαμε όταν για λόγους αδειοδότησης ή άλλους αποβάλλονται ομάδες της Λίγκας από το πρωτάθλημα, τη θέση τους να παίρνουν ομάδες που ήδη ανήκουν στην κατηγορία; Και μια ακόμα ερώτηση. Γιατί ο κ. Μαρινάκης δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία στην προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια; Επειδή είναι Κρητικός; Αυτό το πρωτάθλημα θέλουν; Ε, ας το κάνουν όπως νομίζουν», τόνισε στο Onsports ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #107 στις: Τετ 24 Αύγ 2011 22:35 »
sport24.gr
Παράθεση
"Άνιση μεταχείριση από την ΕΠΟ"

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΛ στην οποία μιλά για άνιση μεταχείριση και την... πρεμούρα της Superleague.

"Για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες, γινόμαστε μάρτυρες της ανεξήγητης βιασύνης της Super League να διευθετήσει εκκρεμότητες, την ώρα που διαδραματίζονται ραγδαίες εξελίξεις. Ακριβώς 24 ώρες μετά την αποπομπή του ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου και του ΑΟ Καβάλας από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η Super League δείχνει εμμονή ως προς την έναρξη του πρωταθλήματος.
 
Η υπόθεση είναι πανομοιότυπη με την - επίσης ανεξήγητη - μανία της διοργανώτριας αρχής, να επικυρώσει τη βαθμολογία της περιόδου 2010/2011 λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του εισαγγελικού πορίσματος για τους στημένους αγώνες. Αποδείχθηκε, πως οι ενστάσεις μας τότε αλλά και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ήταν απόλυτα βάσιμες, καθώς οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν από την αθλητική δικαιοσύνη. Η εμμονή για άμεση έναρξη του πρωταθλήματος, δεν γνωρίζουμε αν αφορά σε απόφαση του Δ.Σ. της Super League, αφού δεν υπήρχε προγραμματισμένη συνεδρίαση στην ατζέντα.
 
Πώς, λοιπόν, ανακοινώνεται η «πρόθεση όπως το νέο Πρωτάθλημα ξεκινήσει κανονικά» και κυρίως ποιος «γνωμοδοτεί» για τις ομάδες που θα αντικαταστήσουν τις αποβληθείσες; Όσον αφορά στην ωμή απειλή της ΕΠΟ και την καταδίκη της Super League για τις προσφυγές στα πολιτικά δικαστήρια, μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλούν. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που χρειάστηκε 14 ημέρες για να συντάξει σκεπτικό οκτώ σελίδων της επιτροπής εφέσεων (σημειώνουμε ότι αφορούσε σε απόφαση που στηλιτεύτηκε από το σύνολο του πολιτικού κόσμου, ενώ το σκεπτικό χαρακτηρίστηκε «γελοίο» από τον Τύπο), αποφασίζει εν ριπή οφθαλμού τον υποβιβασμό της ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού!
 
Πρόκειται για τον ορισμό της άνισης μεταχείρισης. Πόσο νομίζετε ότι θα διαρκέσει η στοχοποίηση της ΑΕΛ; Γιατί η ΕΠΟ και η Super League δεν επέδειξαν ανάλογη ευαισθησία όταν προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια ομάδα που είναι πλέον μέλος του συνεταιρισμού; Τότε η απειλή είχε αντίθετη φορά και θυμόμαστε καλά ποιος οπισθοχώρησε".


Παράθεση
Αυθαίρετη χαρακτήρισε την απόφαση της Σούπερ Λίγκα για σέντρα το Σαββατοκύριακο αυτό, ο Παναθηναϊκός που καταγγέλει την διαδικασία. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Λίγες ώρες μετά τις αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής για έναρξη της σέντρας και αναφέρει τα εντελώς διαφορετικά δεδομένα που κρίνουν και αποφασίζουν "κάποιοι" στο χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
 
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταγγέλει τη διαδικασία έκδοσης ανακοίνωσης εκ μέρους της Super league χωρίς προηγούμενη ενημέρωση όλων των μελών ή σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
 
Συνεπώς, η διαδικασία με την οποία εκδήλωσε την πρόθεσή της η Super League, για έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο, είναι αυθαίρετη.
 
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διαχωρίζει τη θέση της από τη δήλωση της πρόθεσης αυτής, ή οποία υποκριτικά βασίζεται δήθεν σε έναν προγραμματισμό ο οποίος είχε γίνει με εντελώς διαφορετικά δεδομένα για το χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου."
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 24 Αύγ 2011 22:39 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #108 στις: Τετ 24 Αύγ 2011 23:54 »
Kαι ακολουθει η ανακοινωση της Παε ΑΕΚ




«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση της Superleague ( ; ), τόσο σχετικά με τη διαδικασία αντικατάστασης του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, μετά την απόφαση υποβιβασμού τους, όσο και για άλλα θέματα που αφορούν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ουδέποτε ενημερώθηκε για την ανακοίνωση αυτή και το περιεχόμενο της και βεβαίως δεν μπορεί να συνυπογράψει μια τέτοια πρόταση, η οποία θα πρέπει να τεθεί προς συζήτηση στο Δ.Σ. του Συνεταιρισμού και να εγκριθεί από το σύνολο των μελών του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Συνεταιρισμός αποτελεί σώμα των πολλών και όχι των λίγων».








Superleague υπο διαλυση!!!!!!!!!
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #109 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 02:32 »
6 ομάδες  ένα ολόκληρο Πρωτάθλημα ::) ΠΑΜΕ ΖΑΓΟΡΙ δουλειά :P :mono: :pashat:

Παράθεση
Δικαίωμα.
Υποστηρίζεις Ομάδα Α ή αν και θέλεις Β.
Πάντος, αυτά δε σηκώνουν πλάκα και απαντώνται στην ώρα τους.

Ο Αλέξης χάνει χρώμα.
΄Ωχρα.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #110 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 10:39 »
Από την ανακοίνωση της Super League : Ειδικά αναφέρεται ότι σύμφωνα με την υφιστάμενη Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων επιβάλλεται στη Super League ποινική ρήτρα 4 εκατομμυρίων € σε περίπτωση όπου δεν διεξαχθούν αγώνες Πρωταθλήματος κατά το μήνα Αύγουστο.

Από ''κύκλους'' του Ολυμπιακού: Ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε η ΑΕΚ είχαν καταθέσει όλες αυτές τις μέρες κανένα αίτημα αναβολής της πρεμιέρας. Αν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν την διάθεση να πληρώσουν οι ίδιοι την ρήτρα ύψους 4 εκατ. ευρώ στην Nova, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Πρόεδρος Λάρισας στην τηλεόραση του SKAI: Η νόβα θέλει καθαρή ημερομηνία και όχι να αρχίσει το πρωτάθλημα οπωσδήποτε μέσα στον Αύγουστο. Δέχεται να πάει και δεκαπέντε μέρες πίσω.


Βαγγέλης Μπραουδάκης
Goalnews
25/8/2011

Το πρωτάθλημα ν’ αρχίσει κι όλα τ’ άλλα να...

Η κρίση στη «βιτρίνα» του ελληνικού ποδοσφαίρου (φανταστείτε τι γίνεται πιο μέσα, στο εσωτερικό του μαγαζιού) βρίσκεται πλέον στην κορύφωσή της! Η αντίδραση στην -έξωθεν του ποδοσφαιρικού συστήματος- παρέμβαση της ΕΕΑ (της πολιτείας) με τη διάλυση των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας εκδηλώθηκε σφοδρότατα και συντεταγμένα χθες, τόσο από την ΕΠΟ όσο και από τη μερίδα εκείνη της Super League που νιώθει ότι πλήττεται ή θα πληγεί σε λίγο αν δεν ελέγξει δραστικά τις διαδικασίες κάθαρσης, εξυγίανσης, αλλαγής του τοξικού περιβάλλοντος...

Η Super League (ή καλύτερα το κομμάτι του «συνεταιρισμού» που ελέγχεται από τον Ολυμπιακό) επιχειρεί απεγνωσμένα να ξεκινήσει όπως όπως το πρωτάθλημα προσβλέποντας ότι θα είναι ηπιότερες οι όποιες διώξεις εκκρεμούν εναντίον παραγόντων ή ομάδων που θα εκδηλωθούν τις προσεχείς εβδομάδες. Ηπιότερες επειδή με πρωτάθλημα εν εξελίξει και σε προχωρημένο στάδιο θα τεθεί τότε θέμα (αν τυχόν επαπειλούνται παρενέργειες) ομαλής εξέλιξής του κι όχι ανατίναξής του...

Να ξεκινήσει όπως όπως, λοιπόν, και με όσο το δυνατόν περισσσότερες ομάδες «συμμάχους» εντός της λίγκας αντί άλλων. Να ξεκινήσει όπως όπως και ως ρεβάνς, επίδειξης δύναμης απέναντι στην πολιτεία που αμφισβητεί την αξιοπιστία των συγκεκριμένων φορέων και τελευταία τους βάζει όπως μπορεί τη θηλιά γύρω από το λαιμό...

Και για να ξεκινήσει όπως όπως επιστρατεύεται η πρόθυμη NOVA. Πρόθυμη να απαιτήσει τη ρήτρα των τεσσάρων εκατομμυρίων που προβλέπεται σε περίπτωση που δεν διεξάγεται μία αγωνιστική στα τέλη Αυγούστου. Πρόθυμη, παρότι ανάλογη ρήτρα υπήρχε με καταληκτική ημερομηνία και για την κλήρωση του πρωταθλήματος παραβιάστηκε (αφού δεν ήταν δυνατόν να γίνει η κλήρωση με όσα συνέβαιναν), ωστόσο η NOVA τότε δεν ενεργοποίησε καμία ρήτρα διαπραγματευόμενη μεγαλύτερα οφέλη...

Βλέπετε, εκείνη την εποχή η NOVA με ανακοίνωσή της επέπληττε τη Super League για τα «στημένα» και υποστήριζε ότι θα μειώσει το ετήσιο τίμημα διότι «η εν λόγω διερευνώμενη πολύ σοβαρή υπόθεση έχει προκαλέσει ιδιαίτερα έντονη δυσφήμηση του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος με άμεση συνέπεια τη σημαντική υποβάθμιση του εμπορικού προϊόντος, το οποίο ο όμιλος εταιρειών μας έχει αποκτήσει από τον συνεταιρισμό σας.

Η ισχυρή αμφισβήτηση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος της Super League προκαλεί ανεπανόρθωτη βλάβη στα συμφέροντα του ομίλου μας και μας εκθέτει σε ανυπολόγιστους οικονομικούς κινδύνους, δεδομένου ότι η κοινή γνώμη στρέφεται εναντίον της διοργάνωσης, η οποία αποτελεί ένα από τα βασικά τηλεοπτικά προϊόντα μας. Τα ανωτέρω στοιχεία συνιστούν αυταπόδεικτη υποβάθμιση της αξίας του προϊόντος στο οποίο αποβλέπαμε κατά τη σύναψη όλων των μεταξύ του συνεταιρισμού σας και του ομίλου εταιρειών μας συμβάσεων»...

Προφανώς, με τη νέα μειωμένη σύμβαση που υπογράφτηκε κατόπιν (με την παρουσία, μάλιστα, του Ολυμπιακού στο πακέτο) εξέλειπαν αμέσως όλοι οι παραπάνω λόγοι αναξιοπιστίας και γι' αυτό βιάζεται η NOVA και πιέζει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα προκειμένου να το μεταδώσει...

Παράλληλα, τη συγκεκριμένη μερίδα της Super League σκρινάρει και η ΕΠΟ. Παρότι γνωρίζει ότι Λάρισα και Πανσερραϊκός -για οικονομικής φύσεως διαφορές με τις ενώσεις και μόνο- μπορούν να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια (εξαίρεση στο γενικό κανόνα της μη προσφυγής), εντούτοις επιχειρεί να τις υποβιβάσει. Να γλιτώσει και η λίγκα απ' αυτές! Σημειώνω ότι τα ασφαλιστικά μέτρα των δύο ομάδων για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα υποστηρίζονται από το επιχείρημα της οικονομικής ζημιάς που θα τους προκληθεί, αφού ακόμα εκκρεμοδικεί το αν μπορούν να συμμετάσχουν σ' αυτό ή όχι...

Συμπέρασμα; Την κάθαρση και την αξιοπιστία, όταν δεν τους βολεύει, τις έχουν -φοβάμαι οι περισσότεροι- διαγράψει παντελώς από τη νοοτροπία τους. Την επικαλούνται ψευδεπίγραφα μόνο όταν τους εξυπηρετεί προσωρινά...

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #111 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 12:29 »
sportlarissa.gr
Παράθεση
Η ΑΕΛ απέσυρε την προσφυγή σε πολιτικό δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της έναρξης του πρωταθλήματος. Η συγκεκριμένη προσφυγή επρόκειτο να εκδικαστεί ως γνωστόν αύριο. Αυτό φυσικά σημαίνει και απόσυρση από την ΕΠΟ της απειλής υποβιβασμού.

Όπως λέγεται από την ίδια την ΠΑΕ, η απόφαση αυτή ελήφθη γιατί η ομάδα "πήρε την διαβεβαίωση που ζητούσε από την ΕΠΟ" για μη άμεση αντικατάσταση Βόλου και Καβάλας, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο της αίτησης αναίρεσης της ΑΕΛ κατά της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία θα εξεταστεί πλέον για κακοδικία.

Τώρα, ας δούμε πια ήταν η εξέλιξη σχετικά με την σημερινή εκδίκαση της αίτησης αναίρεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η οποία βασίζονταν (όταν ειχε κατατεθεί) στη μη έκδοση του σκεπτικού της Εφέσεων:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ζήτησε αναβολή, που θα σήμαινε και αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος, ώστε η υπόθεση να συζητηθεί με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν απ' το σκεπτικό της Εφέσεω,ν που πλέον έχει δημοσιοποιηθεί.

Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα κι έτσι η ΑΕΛ απέσυρε το δικόγραφο, προκειμένου να επανέλθει αύριο Παρασκευή ή το πρωί της Δευτέρας, με νέα αίτηση αναίρεσης. Αυτή τη φορά η αίτηση θα κατατεθεί για κακοδικία, επικαλούμενη τις γνωστές προκλήσεις που υπάρχουν στο σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων.

Αυτό σημαίνει πως το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο θα επανεξετάσει πλέον την υπόθεση στην ουσία της, σε νέα συνεδρίαση που θα γίνει το αργότερο ως την προσεχή Τετάρτη, αφού είναι υποχρεωμένο να συνεδριάσει 48 ώρες μετά την προσφυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ακριβώς την ίδια νομική οδό ακολουθεί και ο Πανσερραϊκός.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #112 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 12:36 »
onsports.gr
Παράθεση
Ηρακλής vs Αστέρας στο Διαιτητικό

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η εκδίκαση της προσφυγής του Ηρακλή στο Διαιτητικό Δικαστήριο που ζητά την ανατροπή της απόφασης υποβιβασμού του λόγω πλαστογραφίας.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί η παραίτηση των Λάρισα και Πανσερραϊκού από την προσφυγή τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο.
Παρών στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκεται και νομικός εκπρόσωπος του Αστέρα Τρίπολης, καθώς έχει έννομο συμφέρον. Αν δικαιωθεί ο «γηραιός», τότε οι Αρκάδες θα υποβιβαστούν στη Β’ Εθνική, καθώς θα ανατραπεί η απόφαση που τους δικαίωσε. Στο πλευρό του Αστέρα βρίσκεται και η Ομοσπονδία.
Η ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσωπείται με τέσσερις νομικούς, ανάμεσά τους οι Χάρης Γρηγορίου και Πέτρος Καϊμακάμης, ενώ το παρών δίνει και ο Ανδρέας Παντελή. Νομικός εκπρόσωπος του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Παντελής Αζαριάδης.
Αρχικά, ο Αστέρας Τρίπολης, με την υποστήριξη της ΕΠΟ, ζήτησε αναβολή της υπόθεσης, λόγω κακής σύνθεσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Συγκεκριμένα, ζήτησαν το ένα από τα τρία μέλη να είναι εκπρόσωπος της Super League και όχι της Football League, καθώς όταν ο Ηρακλής έκανε την πλαστογραφία αγωνιζόταν στη Super League. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό και συνεχίστηκε κανονικά η διαδικασία με τις αγορεύσεις των δικηγόρων των «κυανόλευκων».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #113 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 13:24 »
Σέντρα με... 8,7,6,5 αγώνες!
Παράθεση
ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Κατάσταση για γέλια και για κλάματα... Εχει χαθεί η μπάλα στις αίθουσες των δικαστηρίων και όλα τα σενάρια για την έναρξη του πρωταθλήματος είναι πιθανά... Ας τα πάρουμε από την αρχή...

Αρχικά, Λάρισα και Πανσερραϊκός παραιτήθηκαν των υποθέσεών τους, αποσύροντας τα ασφαλιστικά μέτρα, ανοίγοντας από την πλευρά τους τον δρόμο για να ξεκινήσει η σεζόν το σαββατόκύριακο. Καταρχήν, οι δύο ΠΑΕ, μετά και την απειλή της ΕΠΟ, απέσυραν την αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα για να μην αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League, τα οποία επρόκειτο να εκδικαστούν την Παρασκευή (26/8).

Λίγο αργότερα, στο Διαιτητικό Δικαστήριο, αφού ζήτησαν αναβολή της υπόθεσης και δεν την πήραν, παραιτήθηκαν! Λάρισα και Σέρρες, οι οποίες ζητούσαν αναίρεση της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, ήθελαν αναβολή με την αιτιολογία πως δεν πρόλαβαν να μελετήσουν το σκεπτικό των αποφάσεων της Επιτροπής Εφέσεων και της ΕΕΑ, αυτή δεν τους δόθηκε και έτσι παραιτήθηκαν!

Ενημέρωσαν ωστόσο πως θα επανέλθουν την ερχόμενη εβδομάδα με νέα αίτηση αναίρεσης. Πάντως, οι δύο ομάδες ουσιαστικά αντιλήφθηκαν ότι δεν τους συνέφερε νομικά να προχωρήσουν την υπόθεση και φοβήθηκαν μην απορριφθεί ως απαράδεκτη.

Αυτή την ώρα, η ΕΕΑ συνεδριάζει και εξετάζει τους φακέλους του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας, όπως ζητήθηκε από την Super League. Μάλιστα, η ομάδα της Βοιωτίας είχε στείλει από χθες τα χαρτιά της, πριν καν βγει η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής!

Δεν αποκλείεται να βγει απόφαση ακόμα και σήμερα, για το αν αυτές οι ομάδες μπορούν να πάρουν άμεσα τις θέσεις του Βόλου και της Καβάλας, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως τους λείπουν κάποια έγγραφα. Πλέον όμως, δεν είναι καθόλου απίθανο να διεξαχθεί κανονικά η 1η αγωνιστική, με Λεβαδειακό και Δόξα να παίρνουν τη θέση των δύο που «διαλύονται»!

Και συνεχίζουμε... Καβάλα και Βόλος από τη δική τους πλευρά θα προσπαθήσουν να «παγώσουν» την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι δύο ΠΑΕ θα καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα αύριο, αλλά το πιο πιθανόν είναι πως δεν θα εκδικαστούν την ίδια ημέρα.

Και για να ολοκληρωθεί το μπάχαλο, ήρθε και το θέμα του Ηρακλή... Ο «Γηραιός» που υποβιβάστηκε για πλαστογραφία, ζήτησε αναίρεση της απόφασης των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων επιτροπών της ΕΠΟ.

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ εξήγησαν πως η πλαστογραφία έγινε από τον πρώην πρόεδρο, Γιάννη Τάκη, όπως είχε παραδεχθεί και ο ίδιος και ζήτησαν να δικαιωθούν, όπως συνέβη με την Παναχαϊκή, η οποία «γλίτωσε» αφού η ευθύνη ήταν ενός υπαλλήλου!

Στην εκδίκαση ήταν επίσης άνθρωποι της ΕΠΟ και του Αστέρα Τρίπολης. Η μεν ομοσπονδία ζήτησε να μην αλλάξουν οι αποφάσεις των οργάνων της, ενώ από την αρκαδική ΠΑΕ τέθηκε θέμα κακής σύνθεσης του δικαστηρίου. Εκτός από τον δικαστή, υπάρχουν ένας εκπρόσωπος της ΕΠΟ και ένας της Ένωσης Football League 1 και 2, αλλά ομοσπονδία και Τρίπολη ήθελαν να είναι εκπρόσωπος της Super League! Το αίτημα δεν έγινε δεκτό και η εκδίκαση συνεχίστηκε και τελικά ολοκληρώθηκε.

Πλέον απομένει να εκδοθεί η απόφαση. Ο Ηρακλής ζητά να γίνει αυτό σήμερα ή αύριο, ενώ η ΕΠΟ θέλει προθεσμία ως την άλλη εβδομάδα και οι τόνοι μεταξύ των Καϊμακάμη και Κουρίδη ανέβηκαν πολύ! Λίγο μετά ανακοινώθηκε πως το δικαστήριο θα περιμένει υπομνήματα ως τις 12.30μ.μ. της Παρασκευής και στη συνέχεια θα εκδοθεί η απόφαση!!!

Αν ο Ηρακλής δικαιωθεί, τότε θα πρέπει, η Επιτροπή Εφέσεων, με νέα σύνθεση, να επανεξετάσει την περίπτωσή του. Αυτό αυτόματα σημαίνει πως είτε θα αναβληθεί ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό είτε δεν θα γίνει η σέντρα αυτό το Σαββατοκύριακο!

Και για να καταλήξουμε, μπας και βγάλετε άκρη... Τα σενάρια είναι τρία: 1. Δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα (δύσκολο σενάριο). 2. Θα ξεκινήσει χωρίς να διεξαχθούν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με τις ομάδες που θα αντικαταστήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα (πιθανότερο σενάριο). 3. Να ξεκινήσει χωρίς να γίνει και ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό, εφόσον βεβαίως δικαιωθεί ο Ηρακλής! (πιθανό σενάριο)
sentragoal.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #114 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 13:40 »
enet.gr
Παράθεση
25 Αυγ|Ελευθεροτυπία

Προδόθηκε

Υπεύθυνος: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ηλίας Δρυμώνας

Αμα του πεις στα «ίσα», του Γερουλάνου, ότι έβαλε (και) ο ίδιος το χεράκι του, ώστε να «εξαφανιστούν» από τον επαγγελματικό ποδοσφαιρικό χάρτη ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα, δεν το δέχεται.
Με τη διαφορά ότι μόλις ρωτήθηκε, στη διάρκεια χθεσινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, για τη διαφωνία που είχε με τον γ.γ.Α., Π. Μπιτσαξή, δεν... κρατήθηκε: «Οσο ο κ. Μπιτσαξής λέει την άποψή του, και δεν εμπλέκεται στο θέμα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Διαβάζεται κι αλλιώς, όμως, η κουβέντα του Γερουλάνου: πως άμα λέει αυτός άποψη, και εμπλέκεται στο θέμα, υπάρχει πρόβλημα! Εχω την εντύπωση πως «προδοθήκατε», κύριε υπουργέ...

Η.Δ.

Παράθεση
25 Αυγ|Ελευθεροτυπία

Διαχωρισμός

Υπεύθυνος: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ηλίας Δρυμώνας

Στην ίδια εκπομπή, ο κ. Γερουλάνος μάς είπε ότι «η δουλειά, ας το πούμε έτσι, είναι οι μικρές ομάδες.
Αν δείτε και τη λίστα των "στημένων" αγώνων, η UEFA δίνει μεγάλη προσοχή σε αυτές τις ομάδες, που γίνονται εργαλεία ουσιαστικά. Σαφώς την απασχολούν και οι μεγάλες ομάδες, όμως βλέπουν τι γίνεται, και προσέχουν ακόμα περισσότερο κάποιες κραυγαλέες περιπτώσεις».

Στα ελληνικά δεδομένα, όπου μόνο κάτι «μαρίδες» πιάνονται (κι αυτές, αραιά και πού...) στα δίχτυα της Δικαιοσύνης, και ποτέ τα μεγάλα «ψάρια», ταιριάζει απόλυτα η «δουλειά» που κάνει ο υπουργός μας.

Οι Τούρκοι, πάλι, που ξεκίνησαν το δικό τους ξεσκαρτάρισμα από τις «μεγάλες» ομάδες (Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας κ.ά.), προφανώς άλλη «δουλειά» κάνουν...

Η.Δ.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #115 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 15:39 »

Πολύ βιαστικός αυτός ο  ΓΑΥΡΟΣ ... 8)

Υπομονή κ. Κάθαρση :mono:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #116 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 15:48 »
Το πιστοποιητικό συμμετοχής που της επιτρέπει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα, όποτε αυτό αρχίσει, πήρε η ΑΕΚ, όπως ήταν αναμενόμενο από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η χειρόγραφη φορολογική ενημερότητα που είχε καταθέσει η ΑΕΚ και είχε δημιουργήσει το πρόβλημα, δεν άλλαξε. Απλά έλαβε έγγραφη βεβαίωση από την ΦΑΕE Αθηνών όπου εξηγείται για ποιο λόγο παίρνει χειρόγραφες φορολογικές ενημερότητες. Η εξήγηση είναι καθαρά οικονομικοτεχνική λόγω των ρυθμίσεων και της υπαγωγής της στο άρθρο 44.

Η ΕΕΑ το δέχτηκε και έδωσε στην «Ενωση» το πιστοποιητικό, αφού έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος μη συμμετοχής της στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε και μια καταγγελία της ΠΑΕ Πανιώνιος εναντίον της ΑΕΚ για μια οφειλή 160.000 ευρώ, όπου αναφέρει ότι έχει σφραγίσει μια επιταγή γι' αυτό και ζητά κατάπτωση της εγγυητικής της ΑΕΚ στο ποσό που αναλογεί.

Η απάντηση από την ΕΕΑ ήταν η αναμενόμενη. Ότι δηλαδή δεν προβλέπεται από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να γίνει καταγγελία και να καταπέσει η εγγυητική. Ο Πανιώνιος θα πρέπει να προσφύγει σε δικαστήριο και να εκδοθεί διαταγή πληρωμής. Με τη διαταγή πληρωμής καταπίπτει η εγγυητική.

Οσον αφορά τις άλλες δύο ομάδες που η ΕΕΑ έλεγξε τους φακέλους τους, δηλαδή τον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας, η Επιτροπή δεν πήρε κάποια απόφαση, επειδή θέλει να μελετήσει περισσότερο τους φακέλους τους.

Η απόφαση της Επιτροπής για τις δύο ομάδες θα ανακοινωθεί την επόμενη Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως οριστικά και αμετάκλητα τα παιχνίδια Ολυμπιακού και ΑΕΚ δεν θα διεξαχθούν ακόμα και αν ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος του Λεβαδειακού δεν παρουσιάζει προβλήματα, ενώ σε γενικές γραμμές εντάξει είναι και ο φάκελος της Δόξας με τη μόνη διαφορά πως η δραμινή ομάδα δεν έχει καταθέσει καθόλου στην Επιτροπή συμβάσεις ποδοσφαιριστών, κάτι που ζήτησε η ΕΕΑ.
οnsports.gr

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #117 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 15:54 »
τον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας, η Επιτροπή δεν πήρε κάποια απόφαση, επειδή θέλει να μελετήσει περισσότερο τους φακέλους τους.
οnsports.gr

Μελέτη φακέλου = Απόφαση ανόδου.  ;)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #118 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 16:23 »
Το πιστοποιητικό συμμετοχής που της επιτρέπει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα, όποτε αυτό αρχίσει, πήρε η ΑΕΚ, όπως ήταν αναμενόμενο από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Η χειρόγραφη φορολογική ενημερότητα που είχε καταθέσει η ΑΕΚ και είχε δημιουργήσει το πρόβλημα, δεν άλλαξε. Απλά έλαβε έγγραφη βεβαίωση από την ΦΑΕE Αθηνών όπου εξηγείται για ποιο λόγο παίρνει χειρόγραφες φορολογικές ενημερότητες. Η εξήγηση είναι καθαρά οικονομικοτεχνική λόγω των ρυθμίσεων και της υπαγωγής της στο άρθρο 44.
Η ΕΕΑ το δέχτηκε και έδωσε στην «Ενωση» το πιστοποιητικό, αφού έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος μη συμμετοχής της στο πρωτάθλημα.
θα είναι αστείο σε οποιαδήποτε προκήρυξη έργων ή σε διαγωνισμούς να καταθέσει οποιαδήποτε εταιρία τέτοια κωλόχαρτα και να τα δεχθούν  .... φαντάζομαι ότι οι λογιστές σκίζουν τα πτυχία τους με τέτοιες αποφάσεις. Είμαστε τελικά ζώα που τους ανεχόμαστε...   

ι και ο φάκελος της Δόξας με τη μόνη διαφορά πως η δραμινή ομάδα δεν έχει καταθέσει καθόλου στην Επιτροπή συμβάσεις ποδοσφαιριστών, κάτι που ζήτησε η ΕΕΑ.
οnsports.gr
σιγά τι τους θέλουν τους ποδοσφαιριστές αρκούν πλέον οι νομικοί σύμβουλοι!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 25 Αύγ 2011 16:27 από dk »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #119 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 16:28 »
sentragoal.gr
Παράθεση
Αποκάλυψη: Η ΕΕΑ μπλόκαρε την έναρξη!

Το SentraGoal αποκαλύπτει πώς η ΕΕΑ «άναψε» κόκκινο μέχρι νεωτέρας στον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας και παράλληλα έβαλε… ταφόπλακα στα όνειρα της SuperLeague για έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές σαββατοκύριακο!

Από την στιγμή που η ΕΕΑ δεν εξέτασε τους φακέλους των δύο ομάδων ή οποιονδήποτε άλλων που θα μπορούσαν να συμπληρώσουν τις κενές θέσεις του Βόλου και της Καβάλας στη Superleague, είναι αδύνατον για την διοργανώτρια αρχή να πραγματοποιήσει την σέντρα.

Χρειάζονται οπωσδήποτε 16 ΠΑΕ με «ονοματεπώνυμο» κι όχι π.χ. «Ομάδα Α», «Ομάδα Β», προκειμένου να συμπεριληφθούν στην προκήρυξη της διοργάνωσης του πρωταθλήματος και να την υπογράψουν. Χωρίς υπογεγραμμένη προκήρυξη από 16 ΠΑΕ δεν μπορεί επ ουδενί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Γι αυτό στις προγραμματισμένες συνεδριάσεις της περασμένης Τρίτης, που αναβλήθηκαν λόγω του θανάτου του πατέρα του Απόστολου Παπουτσάκη, είχε συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη το θέμα «Εγκριση προκήρυξης πρωταθλήματος». Τότε μάλιστα που είχε δημοσιοποιηθεί η ημερήσια διάταξη δεν είχαν ακόμη διαλυθεί από την ΕΕΑ ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα.

Αυτά όλα βάσει των νόμων και των κανονισμών που διέπουν και δεσμεύουν την διοργανώτρια αρχή.

Να σημειωθεί πως σ' αυτή την περίπτωση η Superleague γλιτώνει και την καταβολή της ρήτρας των 4 εκατομμυρίων ευρώ προς το συνδρομητικό κανάλι, επειδή δεν θα γίνει αγωνιστική τον Αύγουστο, καθώς βάσει των συμφωνηθέντων σε περίπτωση «ανωτέρας βίας» δεν επιβάλεται ρήτρα.

Οπου «ανωτέρα βία» αναφέρει η σύμβαση της κεντρικής διαχείρισης ότι νοείται «Κάθε γεγονός το οποίο δεν μπορεί να προβλεφθεί ή αποφευχθεί οποιαδήποτε προσπάθεια και εάν καταβληθεί από τη συμβαλλόμενη στην οποία αφορά. Ενδεικτικά και μόνο αναφέρονται ως γεγονότα ανώτερης βίας οι θεομηνίες, ο πόλεμος και συναφείς καταστάσεις, τρομοκρατικές ενέργειες και συναφείς καταστάσεις, πράξεις της Πολιτείας που δεν εκδίδονται κατόπιν αιτήματος ή προτροπής της Super League ή της ΕΠΟ».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #120 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 16:39 »
e-volos.gr
Παράθεση
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης της Ε.Ε.Α. θα καταθέσει ο Ολυμπιακός Βόλου

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011, 12:35

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, οι νομικοί της Π.Α.Ε. Ολυμπιακού Βόλου ετοιμάζονται να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η κατάθεση των ασφαλιστικών μέτρων αναμένεται για την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου.

onsports.gr
Παράθεση
Δεν πάει στο ΣτΕ ο Βόλος!

25.08.11 14:55

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα προσφύγει τελικά στο ΣτΕ, αλλά μόνο στο διοικητικό Εφετείο, προκειμένου να βρει τη δικαίωσή του μετά την απόφαση της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό της θεσσαλικής ομάδας!

Και αυτό διότι όπως τονίζουν άνθρωποι της Βολιώτικης ΠΑΕ, το ΣτΕ δεν είναι αρμόδιο να αποφασίσει για την υπόθεση του συλλόγου συν του γεγονότος ότι αποτελεί μία χρονοβόρα διαδικασία.
Έτσι, η ΠΑΕ είναι έτοιμη να κινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να προσφύγει στο διοικητικό Εφετείο, όπου έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για δικαίωση. Μάλιστα, η προσφυγή αναμένεται αρχές της εβδομάδας, πιθανότατα την Τρίτη ή την Τετάρτη.
Οι άνθρωποί της, πάντως, προσδοκούν σε άμεση εκδίκαση και υπολογίζουν ότι μέχρι το τέλος της προσεχούς εβδομάδας θα έχουν μάθει αν ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Super League.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #121 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 16:49 »
Αποκάλυψη: Η ΕΕΑ μπλόκαρε την έναρξη!

Χρειάζονται οπωσδήποτε 16 ΠΑΕ με «ονοματεπώνυμο» κι όχι π.χ. «Ομάδα Α», «Ομάδα Β», προκειμένου να συμπεριληφθούν στην προκήρυξη της διοργάνωσης του πρωταθλήματος και να την υπογράψουν. Χωρίς υπογεγραμμένη προκήρυξη από 16 ΠΑΕ δεν μπορεί επ ουδενί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Όλοι θεσμογελοίοι έκαναν την πάπια για την ... Κλήρωση Α Β ... κόψε πίτα, πάρε και μια ...
Μη τρελαθούμε τελείως ...

Αλλά, ΟΜΑΔΑ Α  ΟΜΑΔΑ Β … ΓΑΜΑ ...
Και γιατί να μην είναι η Α ... Β και η Β ... Α ...

Κανονικά όμως  έχουμε αρκετό κόσμο για την Α - Β ...

Πολύ βιαστικός αυτός ο  ΓΑΥΡΟΣ ... 8)

Στο Red  Bulldog να τα πουν αυτά κ.ά. πολλά.

Ούτε στις Κουράκειες Συνεδριάσεις δε γίνονται αυτά. %-|




* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #122 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 17:00 »
onsports.gr
Παράθεση
Τα σκεπτικά των αποφάσεων για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα έδωσε στη δημοσιότητα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Για τους«Αργοναύτες» δέχεται ότι και η πρωτοβάθμια επιτροπή της Super League, ότι... «προκύπτει χωρίς κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι ο Χρυσόστομος (Μάκης) Ψωμιάδης είναι ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης και εν τοις πράγμασι κάτοχος της πλειοψηφίας τουλάχιστον των μετοχών της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ τη διοίκηση της οποίας και ασκεί. Τούτο προκύπτει από όλες τις κατά καιρούς δηλώσεις και συνεντεύξεις, αλλά και το προανακριτικό υλικό της εκκρεμούς ποινικής υπόθεσης για τους προσυνεννοημένους αγώνες που είδε το φως της δημοσιότητας. Προεχόντος όμως και χωρίς καμία αμφιβολία προκύπτει από έγγραφη ομολογία του φερόμενου τυπικά ως Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ κ. Σταύρου Ψωμιάδη (υιού του Χρυσόστομου Ψωμιάδη)».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου το σκεπτικό ξεκάθαρα αναφέρει ότι Αχιλλέας Μπέος είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης, ο εν τοις πράγμασι κάτοχος της πλειοψηφίας τουλάχιστον των μετοχών της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, καθώς επίσης και ο ασκών την πραγματική διοίκηση της εν λόγω ΠΑΕ. Άλλωστε, αυτό προκύπτει και από δηλώσεις του ιδίου στα Μ.Μ.Ε. κατ΄επανάληψι όπου, ενώ τυπικά δεν είναι ο πλειοψηφών μέτοχος της ΠΑΕ, εντούτοις ανακοινώνει ότι θα πουλήσει τις μετοχές του και άρα θα αλλάξει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Ο εμφανιζόμενος ως μέτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κ. Βασίλειος Κεσογλίδης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. αυτής κ. Γεώργιος Τόρης είναι παρένθετα πρόσωπα, τα οποία χρησιμοποιεί ο Αχιλλέας Μπέος για να ενεργούν για λογαριασμό του».

Αναλυτικά τα σκεπτικά των αποφάσεων:

ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ

● Στην Αθήνα σήμερα, Τρίτη 23 Αυγούστου 2011 , η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που συγκροτήθηκε με την 10606/7.4.11 απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, όπως τροποποιήθηκε με την 23907/17-8-11 απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού συγκείμενη από τους:
Μπρίλη Αθανάσιο    Πρόεδρο
Ανδρεοπούλη Μιχάλη    Μέλος 
Διακαναστάση Αναστάσιο    Μέλος
Ορφανίδη Γεώργιο    Μέλος
Μπίκο Γεώργιο    Μέλος
Συριόπουλο Κων/νο    Μέλος
Τριανταφυλλάκη Γεώργιο    Μέλος
Μαρούπα Ειρήνη    Αναπληρωματικό Μέλος
Πετρουνάκο Γιάννη    Αναπληρωματικό Μέλος
Σμυρνάκη Δημήτριο    Αναπληρωματικό Μέλος

συνεδρίασε στα γραφεία της, στην οδό Κηφισίας αριθμός 7, Αθήνα, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τη χορήγηση ή μη πιστοποιητικού κατά το άρθρο 77Α παρ. 3 του ν. 2725/1999, όπως προστέθηκε με το άρθρο 24 του ν. 3057/2002 στην ακόλουθη ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Η Επιτροπή αφού άκουσε τον εισηγητή κ. Διακαναστάση εξέτασε τα στοιχεία που έχουν προσκομισθεί και αφορούν την τήρηση των υποχρεώσεων της πιο πάνω Π.Α.Ε. και διαπίστωσε τα ακόλουθα:

Με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 η πειθαρχική ποινή του υποβιβασμού και στον Πρόεδρο αυτής, κ. Αχιλλέα Μπέο, η ποινή του ισοβίου αποκλεισμού από κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, εκ του λόγου ότι ο ως άνω και η αντικειμενικά υπεύθυνη ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κρίθηκαν πειθαρχικά ένοχοι για δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό κατά τα ειδικώς αναφερόμενα στην ως άνω απόφαση.

Κατόπιν εφέσεως, η Δευτεροβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 179/2011 απόφασή της μείωσε την ποινή υποβιβασμού σε ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών και διατήρησε την ποινή του ισοβίου αποκλεισμού από κάθε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο. Η ως άνω επομένως πειθαρχική ποινή είναι τελεσίδικη και παράγει έννομα αποτελέσματα.

Το περιεχόμενο της ως άνω πειθαρχικής ποινής προφανώς σημαίνει ιδίως:
α) Την απαγόρευση διοίκησης άμεσης ή έμμεσης οποιασδήποτε ΠΑΕ ή Σωματείου με αντικείμενο το άθλημα του ποδοσφαίρου
β) Την απαγόρευση άμεσης ή έμμεσης ιδιοκτησιακής μετοχικής σχέσης με ΠΑΕ ή ΤΑΑ.

Οι ειδικότερες αυτές απαγορεύσεις αυτονοήτως συνδέονται με την επιβολή της ως άνω πειθαρχικής ποινής, διότι άνευ αυτών προδήλως η εν λόγω ποινή θα εστερείτο οποιουδήποτε νοήματος. Η εφαρμογή δε των ποινών που νομίμως επιβάλλονται από την αθλητική δικαιοσύνη αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ευρυθμίας του επαγγελματικού αθλητισμού, την οποία οφείλει να διαφυλάσσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) στο πλαίσιο των θεσμοθετημένων αρμοδιοτήτων της.

Από τα στοιχεία του φακέλου αλλά και τα όσα έχουν περιέλθει σε γνώση της Επιτροπής προκύπτει χωρίς κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι ο Αχιλλέας Μπέος είναι ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης, ο εν τοις πράγμασι κάτοχος της πλειοψηφίας τουλάχιστον των μετοχών της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καθώς επίσης και ο ασκών την πραγματική διοίκηση της εν λόγω ΠΑΕ. Άλλωστε, αυτό προκύπτει και από δηλώσεις του ιδίου στα Μ.Μ.Ε. κατ΄επανάληψιν (ενδεικτικώς βλέπε συνεντεύξεις του ιδίου στο Contra.gr στις 16-3-2011, στο gazetta.gr στις 16-8-2010, 29-8-2010, 19-9-2010, 23-9-2010, 21-9-2010, 20-10-2010, στο Sport 24 στις 10-3-2011, στην Εξέδρα των Sport στις 16-3-2011, στο Voria.gr στις 12-4-2011 και σε πληθώρα άλλων δημοσιευμάτων τα οποία περιλαμβάνονται στο φάκελο) όπου, ενώ τυπικά δεν είναι ο πλειοψηφών μέτοχος της ΠΑΕ, εντούτοις ανακοινώνει ότι θα πουλήσει τις μετοχές του και άρα θα αλλάξει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Ο εμφανιζόμενος ως μέτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κ. Βασίλειος Κεσογλίδης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. αυτής κ. Γεώργιος Τόρης είναι παρένθετα πρόσωπα, τα οποία χρησιμοποιεί ο Αχιλλέας Μπέος για να ενεργούν για λογαριασμό του. Τούτο προκύπτει χωρίς κανένα περιθώριο αμφιβολίας ιδίως από τα ακόλουθα:

Από το γεγονός ότι ο Βασίλειος Κεσογλίδης ουδέποτε ενεφανίσθη και ουδένα ρόλο έχει διαδραματίσει, παρά το ότι εμφανίζεται ως μέτοχος της πλειοψηφίας, στα δρώμενα της ως άνω ΠΑΕ. Αντιθέτως, ο Αχιλλέας Μπέος μέχρι και σήμερα με δηλώσεις, ενέργειες και κάθε είδους πράξεις εμφανίζεται να είναι ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης της εν λόγω ΠΑΕ κατά τρόπο πανθομολογούμενο και πασίδηλο. Εμφανίζετο προ της προσωρινής του κρατήσεως στο γήπεδο, εκπροσωπούσε στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου την ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, προέβαινε σε δηλώσεις για το μέλλον και την πορεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ως ο απόλυτος κυρίαρχος των δρώμενων της ομάδας αυτής. Σε δηλώσεις προέβαινε και ενώπιον των πειθαρχικών οργάνων που εξέταζαν τις υποθέσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ για το θέμα των δωροδοκιών και των προσυνεννοημένων αγώνων. Στις ενέργειες αυτές δεν προέβαινε ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, καθόσον την ιδιότητα αυτή είχε μόνο από 7-4-2010 μέχρι 22-6-2011. Την πραγματική διοίκηση της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ασκούσε ανέκαθεν είτε έφερε την ιδιότητα του Προέδρου είτε όχι. Η παρουσία του πατρός του ή του παρένθετου προσώπου κ. Γεωργίου Τόρη κατά διαστήματα στην προεδρία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ήταν και είναι εικονική, αφού τα πρόσωπα αυτά κατά τρόπο επίσης πανθομολογούμενο και αυταπόδεικτο ουδέποτε άσκησαν πραγματική διοίκηση και ήταν πιστοί εκτελεστές των θελήσεων και των επιλογών του ουσιαστικού ιδιοκτήτη και διοικητή της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, Αχιλλέα Μπέου, γεγονός που εξακολουθεί μέχρι σήμερα.

Από την επιβολή της τελεσίδικης πειθαρχικής τιμωρίας του ως άνω με την πειθαρχική ποινή του ισοβίου αποκλεισμού από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, το περιεχόμενο της οποίας αναπτύσσεται ενδεικτικώς ανωτέρω στην παρούσα απόφαση, δεν έχει επέλθει καμία ιδιοκτησιακή μεταβολή στην ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 όπως απαιτείτο από τις πιο πάνω περιστάσεις.

Περαιτέρω η ανάληψη της προεδρίας από τον κ. Γεώργιο Τόρη είναι προδήλως εικονική αφού ο κ. Γεώργιος Τόρης ήταν το πρόσωπο το οποίο τοποθετήθηκε στη θέση αυτή όταν ο κ. Αχιλλέας Μπέος είχε κώλυμα από το άρθρο 3 του ν.2725/1999 λόγω αμετακλήτου παραπομπής του σε δίκη για κακουργηματική πράξη και αποχώρησε όταν το κώλυμα έπαυσε κατόπιν απαλλαγής του Αχιλλέα Μπέου. Από αυτό συνάγεται ότι ο κ. Γεώργιος Τόρης εκπροσωπούσε τον κ. Αχιλλέα Μπέο στο Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και εκτελούσε τις θελήσεις του ως απλός εντολοδόχος του. Επομένως, η όποια αλλαγή στην προεδρία του Δ.Σ. της ως άνω ΠΑΕ στερείται νοήματος και ουσίας.

Άλλωστε όλα τα παραπάνω επιρρωνύονται από σημερινά δημοσιεύματα με τα οποία φέρεται να αποκτά μετοχές ο κ. Βασίλειος Κεσογλίδης, ώστε να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, ενώ ήδη φέρεται να είναι από ετών ο μεγαλομέτοχος της εν λόγω ΠΑΕ.

Κατόπιν των ανωτέρω η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ενόψει των ως άνω σοβαρών παραβάσεων του νόμου από τα αναφερόμενα πρόσωπα κρίνει ομόφωνα ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις χορήγησης πιστοποιητικού του άρθρου 77Α §3 του ν.2725/1999.


ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

● Στην Αθήνα σήμερα, Τρίτη 23 Αυγούστου 2011 , η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που συγκροτήθηκε με την 10606/7.4.11 απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, όπως τροποποιήθηκε με την 23907/17-8-11 απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού , συγκείμενη από τους:
Μπρίλη Αθανάσιο    Πρόεδρο
Ανδρεοπούλη Μιχάλη    Μέλος 
Διακαναστάση Αναστάσιο    Μέλος
Ορφανίδη Γεώργιο    Μέλος
Μπίκο Γεώργιο    Μέλος
Συριόπουλο Κων/νο    Μέλος
Τριανταφυλλάκη Γεώργιο    Μέλος
Μαρούπα Ειρήνη    Αναπληρωματικό Μέλος
Πετρουνάκο Γιάννη    Αναπληρωματικό  Μέλος
Σμυρνάκη Δημήτριο    Αναπληρωματικό Μέλος

συνεδρίασε στα γραφεία της, στην οδό Κηφισίας αριθμός 7, Αθήνα, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τη χορήγηση ή μη πιστοποιητικού κατά το άρθρο 77Α παρ. 3 του ν. 2725/1999, όπως προστέθηκε με το άρθρο 24 του ν. 3057/2002 στην ακόλουθη ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ.

Η Επιτροπή αφού άκουσε τον εισηγητή κ. Συριόπουλο εξέτασε τα στοιχεία που έχουν προσκομισθεί και αφορούν την τήρηση των υποχρεώσεων της πιο πάνω Π.Α.Ε. και διαπίστωσε τα ακόλουθα:

Με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ η πειθαρχική ποινή του υποβιβασμού και στον κατ΄ουσίαν Πρόεδρο αυτής, κ. Χρυσόστομο Ψωμιάδη, η ποινή του ισοβίου αποκλεισμού από κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο εκ του λόγου ότι ο ως άνω και η αντικειμενικά υπεύθυνη ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ κρίθηκαν πειθαρχικά ένοχοι για δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό κατά τα ειδικώς προαναφερόμενα στην ως άνω απόφαση.

Κατόπιν εφέσεως η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 180/2011 απόφασή της μείωσε την ποινή του υποβιβασμού της άνω ΠΑΕ σε ποινή αφαίρεσης 8 βαθμών και διατήρησε την ποινή του ισοβίου αποκλεισμού από κάθε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο ως προς το Χρυσόστομο Ψωμιάδη. Η ως άνω, επομένως, πειθαρχική ποινή είναι τελεσίδικη και παράγει έννομα αποτελέσματα.

Το περιεχόμενο της ανωτέρω πειθαρχικής ποινής προφανώς σημαίνει ιδίως:
α) Την απαγόρευση διοίκησης άμεσης ή έμμεσης οποιασδήποτε ΠΑΕ ή Σωματείου με αντικείμενο το άθλημα του ποδοσφαίρου
β) Την απαγόρευση άμεσης ή έμμεσης ιδιοκτησιακής μετοχικής σχέσης με ΠΑΕ ή ΤΑΑ.

Οι ειδικότερες αυτές απαγορεύσεις αυτονοήτως συνδέονται με την επιβολή της ως άνω πειθαρχικής ποινής διότι χωρίς αυτές προδήλως η εν λόγω ποινή θα εστερείτο οποιουδήποτε νοήματος. Η εφαρμογή δε των ποινών που νομίμως επιβάλλονται από την αθλητική δικαιοσύνη αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ευρυθμίας του επαγγελματικού αθλητισμού, την οποία οφείλει να διαφυλάσσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) στο πλαίσιο των θεσμοθετημένων αρμοδιοτήτων της.

Από τα στοιχεία του φακέλου, αλλά και από τα όσα έχουν περιέλθει σε γνώση της Επιτροπής προκύπτει χωρίς κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι ο Χρυσόστομος Ψωμιάδης είναι ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης και εν τοις πράγμασι κάτοχος της πλειοψηφίας τουλάχιστον των μετοχών της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ τη διοίκηση της οποίας και ασκεί. Τούτο προκύπτει από όλες τις κατά καιρούς δηλώσεις και συνεντεύξεις αλλά και το προανακριτικό υλικό της εκκρεμούς ποινικής υπόθεσης για τους προσυνεννοημένους αγώνες που είδε το φως της δημοσιότητας.

Προεχόντος όμως και χωρίς καμία αμφιβολία προκύπτει από έγγραφη ομολογία του φερόμενου τυπικά ως Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ κ. Σταύρου Ψωμιάδη (υιού του Χρυσόστομου Ψωμιάδη) στην οποία δηλώνει στο από 24-6-2011 απολογητικό του υπόμνημα ότι η παρουσία του στη θέση αυτή είναι τυπική και ουσιαστικός ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είναι ο Χρυσόστομος Ψωμιάδης. Η δήλωση αυτή του κ. Σταύρου Ψωμιάδη καταγράφεται άλλωστε αυτούσια στο σκεπτικό της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑΣ με την οποία τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ με την πειθαρχική ποινή του υποβιβασμού και ο Χρυσόστομος Ψωμιάδης ως εμπλεκόμενος αξιωματούχος με την ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ΄όρου ζωής και ποινή απαγορεύσεως εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ΄όρου ζωής, ποινή, η οποία διατηρήθηκε και από τη Δευτεροβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Στο παραπάνω ουσιαστικό ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ δεν έχει επέλθει καμία αλλαγή μέχρι σήμερα που να αναιρεί τα προαναφερόμενα.

Κατόπιν των ανωτέρω η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ενόψει των ως άνω σοβαρών παραβάσεων του νόμου από τα αναφερόμενα πρόσωπα κρίνει ομόφωνα ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις χορήγησης πιστοποιητικού του άρθρου 77Α §3 του ν.2725/1999.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #123 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 17:02 »
sportouvorra.gr
Παράθεση
Ο Ηρακλής καταγγέλει τη στάση της ΕΠΟ!         

Πέμπτη, 25 Αύγουστος 2011 16:39

Η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωσή της καταγγέλει τη στάση της ΕΠΟ. Αναλυτικά:

«Ο ‘σκληρός πυρήνας’ της ανώτατης αρχής του Ελληνικού ποδοσφαίρου έδειξε και ενώπιον του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου το πρόσωπό του. Ενα πρόσωπο, κρυμμένο πίσω από νομικά τερτίπια και παρελκυστικές τακτικές, που σκοπό είχαν να φτάσουμε στην τραγελαφικού χαρακτήρα έναρξη της Super League, χωρίς τη συμμετοχή του ΗΡΑΚΛΗ, αναβάλλοντας τη λήψη απόφασης από το Δικαιοδοτικό Οργανο.

Η ΕΠΟ, μέσω του νομικού εκπροσώπου της, κ. θεόδωρου Κουρίδη, κατ’ αρχήν, μετατράπηκε σε συνήγορο του Αστέρα Τρίπολης στην αίτησή του για να γίνει δεκτή η παρέμβασή του και, όταν η προσπάθεια αυτή έπεσε στο κενό, επιχείρησε με ανυπόστατους ισχυρισμούς και τοποθετήσεις, να ενισχύσει την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, προβάλλοντας για πρώτη φορά στο θεσμό του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου την ένσταση για παραγραφή του δικαιώματος προσφυγής μας, κάτι, που δεν έκανε προ 15 ημερών, στην υπόθεση του Ιωνικού, καθώς και χρησιμοποιώντας την προσφυγή στο CAS, σαν όπλο για αναβολή της υπόθεσης, την ίδια ώρα, που η ΕΠΟ απάντησε στο CAS ότι το θεωρεί αναρμόδιο, εφόσον δεν έχουμε προσφύγει σε όλα τα Αθλητικά Δικαιοδοτικά Οργανα της χώρας !!!

Τελευταίο επιχείρημα του κ. Κουρίδη και της ΕΠΟ ήταν η στενότητα του χρόνου, ζητώντας μία εβδομάδα για να υποβάλλει υπόμνημα, χωρίς να ενδιαφέρει ποσώς κανέναν από την ΕΠΟ ότι το Σάββατο αρχίζει το Πρωτάθλημα, επιχειρώντας έτσι να μην τεθεί υπό δικαστική κρίση η αίτηση του ΗΡΑΚΛΗ.


Οι μεθοδεύσεις, που επιχείρησε ο (προσφάτως και πομπωδώς παραιτηθείς από τα καθήκοντά του, αλλά επανακάμψας για το θέμα του ΗΡΑΚΛΗ) κ. Κουρίδης, δεν πέρασαν και το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι η απόφαση θα ληφθεί αύριο, 26/08, πριν την εκβιαστική έναρξη του Πρωταθλήματος, ενώ απέρριψε την πρόσθετη παρέμβαση του Αστέρα Τρίπολης, την αναβολή, την επταήμερη, αρχικά και πενθήμερη, ύστερα, προθεσμία για υποβολή σημειωμάτων, καθώς και το αίτημά του για κακή σύνθεση της επιτροπής, επειδή ζήτησε να συμμετέχει σύνεδρος, που να είναι εκπρόσωπος της Super League.

Ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ καταγγέλλει την εκδήλωση εχθρικής συμπεριφοράς και τη στάση της ΕΠΟ, θέτοντάς την στην κρίση του φίλαθλου κόσμου».

Παράθεση
"Η Ε.Ε.Α. δεν μπορεί να ρίξει την Καβάλα"         

Πέμπτη, 25 Αύγουστος 2011 10:47

Ο δήμαρχος της Καβάλας, Κώστας Σιμιτσής δήλωσε πως δε θεωρεί αρμόδια την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να υποβιβάσει την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας: «Απαιτείται ψύχραιμη αντιμετώπιση. Αν βγούμε στους δρόμους και αρχίσουμε να φωνάζουμε, θα χάσουμε το δίκιο μας. Δεν θυμάμαι κανέναν Ιταλό, όταν υποβιβάστηκε η Γιουβέντους, να βγήκε και με τσαμπουκάδες να διαμαρτυρήθηκε.

Η ΕΕΑ δεν μπορεί να ρίξει την ομάδα στη Δ’ Εθνική. Δεν είναι αρμόδια. Για τον λόγο αυτό ζήτησα το σκεπτικό. Γνωρίζοντας τι αποφάσεις μπορεί να πάρει, σας λέω πως δεν μπορεί να υποβιβάσει τον ΑΟΚ. Μου κάνει εντύπωση».

Για την έκτακτη γενική συνέλευση του δήμου που θα γίνει σήμερα στις 12:00: «Στις 12 το μεσημέρι έχω καλέσει όλους τους τοπικούς φορείς για να μιλήσουμε για το μέλλον του ΑΟΚ. Αν δεν αλλάξει κάτι, τότε όλοι μαζί θα ανεβάσουμε ξανά την ομάδα ψηλά. Ωστόσο, θεωρώ πως με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε έστω στη Football


newsit.gr
Παράθεση
Ο δήμαρχος της πόλης τόνισε πως η Καβάλα θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του ΑΟΚ ανεξάρτητα από το ιδιοκτησιακό καθεστώς του...

Τελευταία ενημέρωση: 25.08.2011 | 16:46
Πρώτη δημοσίευση: 25.08.2011 | 16:28

Με συμβολικές ενέργειες θα επιχειρήσει η τοπική κοινωνία να στείλει προς την αθλητική δικαιοσύνη και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ένα σαφές μήνυμα στήριξης του ΑΟ Καβάλας. Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης που συγκάλεσε το μεσημέρι ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής παρουσία όλων των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η διοργάνωση ενός ειρηνικού συλλαλητηρίου στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, η έπαρση της σημαίας του ΑΟΚ μπροστά στο Δημαρχείο και η νομική στήριξη από μέρους του δήμου στην αυριανή συζήτηση της προσφυγής της διοίκησης της ομάδας κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο δήμαρχος στη διάρκεια της σύσκεψης τόνισε πως ο δήμος Καβάλας και ολόκληρη η τοπική κοινωνία θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του ΑΟΚ ανεξάρτητα από το ιδιοκτησιακό καθεστώς του.

Ο κ. Σιμιτσής υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «ανεξάρτητα από τη μετοχική σύνθεση της διοίκησης της ομάδας εφόσον αυτή φέρει το όνομα "ΚΑΒΑΛΑ" και έχει για σήμα της το καραβάκι, που συμπλήρωσε πενήντα χρόνια παρουσίας στα ελληνικά γήπεδα, εμείς θα συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε...

Θα ασκήσουμε κάθε δυνατή πίεση ώστε να γίνει προς όλους αντιληπτό ότι η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί και δεν πρέπει να εξαντληθεί μόνο σε δυο μικρές επαρχιακές ομάδες πλήττοντας έτσι και τις πόλεις που τις φιλοξενούν. Είμαστε αλληλέγγυοι προς την ομάδα».

Τέλος, ο δήμαρχος εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα οι παράγοντες του ποδοσφαίρου να κρίνουν με μεγαλύτερη επιείκεια και ισονομία τις ομάδες που αγωνίζονται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα την τοπική ομάδα της Καβάλας.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #124 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 17:18 »
Δεν κάνουν πρόεδρο τον κούγια στην σούπερκλίκα;Έτσι και αλλιώς αυτό δεν είναι πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αλλά πρωτάθλημα νομικών.
Επίσης αντί για τις γνωστές ομάδες να κατεβάσουν ομάδες οι δικηγορικοί σύλλογοι.