Αποστολέας Θέμα: Πρωτάθλημα 2011-12  (Αναγνώστηκε 83375 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #125 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 17:22 »
Ειναι αδυνατο να κατσω να διαβασω ολα αυτα τα κατεβατα με τα δαιδαλωδη σκεπτικα
η ερωτηση ειναι μια... 
θα δουμε μπαλιτσα το σαββατο για να προλαβω κ εγω π φευγω  :-?

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #126 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 17:44 »
Παράθεση
Με τη μορφή που θα είχε η πρεμιέρα, θα ήταν γνωστές οι 14 ομάδες και οι άλλες δύο, που θα πάρουν τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου και της
Καβάλς θα ήταν άγνωστες μέχρι να τελεσιδικήσουν όλες οι προσφυγές και οι ενστάσεις. Ετσι βάσει του καταστατικού, από τη στιγμή που δεν είναι υπογεγραμμένη η προκύρηξη της Σούπερ Λίγκας, τότε δεν μπορεί να γίνει η σέντρα.

Ωστόσο στη διοργανώτρια αρχή γίνονται ήδη συσκέψεις για να παρακαμφθεί αυτός ο σκόπελος και να ξεκινήσει η Σούπερ Λίγκα με 6 αγώνες, καθώς δεν θα γίνουν τα ματς του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.
http://www.gazzetta.gr/article/item/218674-premiera-poia-mera

Παράθεση
Αν ξεκινήσει, είναι παράνομο

Μετά τη σημερινή απόφαση της ΕΕΑ, αν η Σούπερ Λίγκα επιμείνει να κάνει το Σάββατο την πρεμιέρα, παραβιάζει τον νόμο. Η εκ του πονηρού προκήρυξη σε...δόσεις δεν προβλέπεται από πουθενά.
http://dikisports.blogspot.com/2011/08/blog-post_7469.html
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #127 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 18:19 »
Ψωμιάδης: "Είμαι βέβαιος ότι θα δικαιωθούμε"!
Παράθεση
Πραγματικός χείμαρρος ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα, Σταύρος Ψωμιάδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό Studio7.

ΜΕΛΙΝΑ ΝΤΙΣΛΙΑΝ
Τελ. ανανέωση : Αύγουστος 25 2011 16:41

Mίλησε «για όλους και για όλα» και τόνισε για μία ακόμη φορά την πεποίθηση του πως η δικαιοσύνη θα δικαιώσει την Καβάλα και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Superleague…

Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που συμβαίνει μπορεί να στηριχτεί επάνω στους νόμους;

"Αυτό που διαβάζω εγώ χωρίς να έχω νομικές γνώσεις και οποιοσδήποτε απλός Έλληνας, δε γίνεται αυτό ποτέ και πουθενά. Δεν έχει ξαναγίνει και δεν υφίσταται αυτό να γίνει από το νόμο. Μόλις τώρα έλαβα το σκεπτικό της απόφασης και το σκεπτικό λέει από τότε που βγήκε η πρωτοβάθμια απόφαση δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ομάδα για να αλλάξει το ιδιοκτησιακό και το διοικητικό καθεστώς, από τη στιγμή που έχει γίνει έφεση και το σκεπτικό της έφεσης δεν το έχουμε πάρει. Πώς να αλλάξει και χωρίς μάλιστα να ξέρουμε πιο είναι το πρόβλημα. Και βέβαια η πρωτοβάθμια απόφαση έχει αναιρεθεί εντελώς και έχει εξαφανιστεί από το χάρτη, είναι ένα απλό χαρτί αυτή τη στιγμή και δεν έχει καμία ισχύ, και το σκεπτικό της δευτεροβάθμιας απόφασης λέει ξεκάθαρα ότι η ΠΑΕ Καβάλα δεν είχε γνώση σε τίποτα από όλα αυτά".

Είσαστε πρόεδρος τις ομάδας, έχετε κάνει όλα αυτά που έχετε κάνει πώς μπορείτε να αντιπαλέψετε αυτές τις λογικές που δείχνουν ότι υπάρχει μια εκδικιτηκότητα;

"Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να πηγαίνεις κόντρα στο κράτος, αλλά θα το κάνουμε. Γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Η απλή διαδικασία του νόμου που έπρεπε να εφαρμόσει η επιτροπή, ήταν αν έβρισκε τέτοιο πειθαρχικό ζήτημα, να το έστελνε στην πειθαρχική επιτροπή της SUPER LEAGUE και να μας τιμωρούσαν αυτοί με αφαίρεση βαθμών αν δεν συμμορφωνόμασταν και μετοχικά να θέλει να ανενεργήσει τις μετοχές που έχω εγώ ή η αδερφή μου, δηλαδή το 20%, οι άλλοι μέτοχοι γιατί να βλαφτούν";

Θα γίνει το πρωτάθλημα κατά την άποψή σας;

"Δεν έχω ιδέα. Είναι πάρα πολλές οι πιέσεις να γίνει. Εμείς έχουμε ήδη στραφεί νομικά κατά της απόφασης αυτής και ευελπιστούμε ότι θα κερδίσουμε και να γίνει αναστολή της απόφασης μέχρι να εκδικαστεί. Για να δείτε ότι όλα γίνονται για εντυπώσεις στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε αίτημα αναβολής η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός της υποθέσεις κατά της Καβάλας και του Βόλου και μόλις αρνήθηκε το συμβούλιο παραιτήθηκε ανά το δικόγραφο".

Μα του είπαν ότι θα πέσουν στη Γ΄εθνική…

"Όχι , κάνετε λάθος. Εκτός και αν μπερδεύτηκε ο κ. Πηλαδάκης και ο κ. Θεοδωρίδης. Μόνο για τα πολιτικά δικαστήρια τους είπανε, στα αθλητικά δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Θλίβομαι γιατί η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει φτάσει στο να γίνονται όλα για τα ΜΜΕ και για τις εντυπώσεις του καθενός. Εγώ πάντως έχοντας άπειρη εμπιστοσύνη στη νομική και στους νόμους πιστεύω ότι η ομάδα θα δικαιωθεί και θα παίξει εκεί που της αρμόζει, στην SUPERLEAGUE.

Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα, ίσως η μόνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει κερδοφορία κάθε χρόνο και αυτό φαίνεται από τους ισολογισμούς, να μη χρωστάει σε κανέναν και να θέλουν να τη ρίξουνε; Να κάνουν τις νόμιμες διαδικασίες και να κάνουν ότι θέλουνε. Δε γίνεται, για παράδειγμα, στην ΑΕΚ να της δίνουν καιρό συμμόρφωσης για τα χαρτιά που θέλει και την Καβάλα να τη ρίχνουν επειδή θέλουν κάποιοι πολιτικοί, επειδή μιλάνε σε ανοιχτή γραμμή με αυτούς που συνεδριάζουνε.

Εμείς τώρα κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα αν δικαιωθούμε θα γίνει αναστολή της απόφασης και συμμετέχουμε κανονικά στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ κρίσιμη η αυριανή (σημερινή) ημέρα. Έχουμε ήδη κάνει παρέμβαση προς FIFA και UEFA για να πάρουν μέτρα πάνω σε αυτό το θέμα και έχουμε ζητήσει να ελέγξουν αυτές τις αποφάσεις γιατί πάνε κόντρα στο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει λογική σε αυτή την απόφαση που βγάλανε".

Αυτή η απόφαση στηρίχθηκε στο ότι δεν έχει αλλάξει το μετοχολόγιο;

"Ότι δεν έχει αλλάξει το Δ.Σ. και το μετοχολόγιο. Αν μη τι άλλο η οικογένεια μου έχει το 20% και δεν είναι μεγαλομέτοχος. Ας τις βγάλουν ανενεργές».

Με αυτό το μετοχολόγιο και με αυτό το Δ.Σ. δεν παίρναμε τα πιστοποιητικά συμμετοχής όλα αυτά τα χρόνια;

«Είμαστε από τις λίγες ομάδες που έχουμε πάει σε επιτροπή και εγώ και η αδερφή μου να πάρουμε ειδική έγκριση  για να κατέχουμε τις μετοχές, και κάθε χρόνο με την ίδια σύνθεση παίρνουμε τα πιστοποιητικά".

«ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ»

Όλα αυτά στηρίχτηκαν στην δήλωση που κάνατε ότι ουσιαστικά ο πατέρας σας είναι αυτός που διευθύνει την ΠΑΕ;

"Δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο γιατί δεν ισχύει. Για να καταλάβετε τι πολιτική παρέμβαση έχει γίνει μου ζητήθηκε από την επιτροπή αθλητικού αθλητισμού στις 3 ώρα να τους πάω κάποια έγγραφα και πήγα μόνος μου χωρίς να μου έχει ζητήσει κανένας και από τη στιγμή που από την Παρασκευή, βάσει των δημοσιευμάτων, ζήτησα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο φάκελό μου και δεν μου είπατε τίποτα, εγώ τους γράφω στο έγγραφό μου "σας παρακαλώ ακούσαμε από τα δημοσιεύματα ότι υπάρχει πρόβλημα στο φάκελό μας. Αν αυτό αληθεύει παρακαλώ ενημερώστε μας εντός της ημέρας αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλιώς θα θεωρήσουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα". Δεν μας ενημέρωσαν και έρχονται την ημέρα της απόφασης, και ενώ εγώ πήγα από μόνος μου να δω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, βγαίνουν με ένα ύφος "μιλημένα όλα".

Με είχαν ενημερώσει ότι ο πρόεδρος της επιτροπής ήταν επί μιάμιση ώρα πριν ξεκινήσει το συμβούλιο στο γραφείο του κ. Μπιτσαξή και από ότι άκουσα όταν έπαιρναν απόφαση για την Καβάλα και το Βόλο ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Γερουλάνο και έδινε εντολές. Αυτά δε μπορώ να φανταστώ για ποιο λόγο γίνονται γιατί είναι μια ανεξάρτητη επιτροπή, είναι σοβαροί άνθρωποι που έχουν σοβαρή κρίση μόνο που αυτό δεν φάνηκε".

Η αντικατάσταση τους πριν από μερικές μέρες τι σας λέει;

"Ότι είναι όλα στημένα και μιλημένα. Εγώ τους πήγα στις 16.00’ το σκεπτικό της δευτεροβάθμιας απόφασης και αυτοί ήθελαν να δικάσουν βάσει της πρωτοβάθμιας απόφασης η οποία δεν ισχύει σαν χαρτί, είναι άκυρο, είναι ένα χαρτί του δρόμου. Το χαρτί της έφεσης βγήκε εκείνη τη στιγμή, τους το πήγα εγώ και γράφει ξεκάθαρα ότι ο πατέρας μου δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα και μου είπαν "καλά, καλά ευχαριστώ, δεν θέλουμε τίποτα άλλο".

Αυτό έγινε στις τέσσερις και για να δείτε πόσο στημένο είναι εκεί την ώρα βγήκε ανακοίνωση ότι ο κ. Γερουλάνος θα μιλήσει στις 07:30. στις 07:28 έβγαλε απόφαση ο ΟΠΑΠ ότι σταματάει τις χορηγίες στο ποδόσφαιρο μέχρι τον Οκτώβριο και βγάζει και την απόφαση η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού ενώ εμένα μου είπαν ότι πολύ δύσκολα θα βγει σήμερα γιατί είναι πολύ σοβαρές υποθέσεις τι να καταλάβω εγώ. Είναι άλλο πράγμα να επηρεάζεται μια επιτροπή και άλλο πράγμα να επηρεάζεται ένα δικαστήριο".
contra.gr

Παράθεση
Δεν τα παρατάει η Λάρισα, η οποία έστειλε επιστολή στη Super League, με την οποία υπενθυμίζει ότι υπάρχει δεδικασμένο για αντικατάσταση ομάδων που δεν λαμβάνουν άδεια με άλλες από τον συνεταιρισμό.
Στην επιστολή αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Σας υπενθυμίζουμε ότι με ομόφωνη απόφαση της Super League από τις 27/5/2010 αλλά και με το δεδικασμένο που δημιουργήθηκε φέτος με την υπόθεση Ηρακλή Αστέρα Τρίπολης, υπάρχει δέσμευση ότι ομάδες που δεν λαμβάνουν άδεια συμμετοχής, θα αντικαθίστανται από ομάδες του συνεταιρισμού μας».
onsports.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Proctor

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 329
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #128 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 19:15 »
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ...

Από sport-fm.gr:

Κανένα «μπλοκάρισμα» από ΕΕΑ
25/08/2011, 18:08 | Διαβάστηκε 2876 φορέςΑποστολή
Κανένα θέμα αναβολής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν προέκυψε από την σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σε αντίθεση με όσα ανέφεραν τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα, η ΕΕΑ δεν έθεσε κανένα «βέτο» στην διεξαγωγή της πρεμιέρας με 14 ομάδες.

Τα συγκεκριμένα σενάρια – περί αναβολής της πρεμιέρας – διέψευσε νωρίτερα μέσω του NovaΣΠΟΡ FM και ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής, κ. Πατρίκ Κομνηνός.

Στο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε μετά την συνεδρίαση έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής, έγινε αναφορά στην διευκρινήσεις από τους νομικούς του ΠΑΟΚ για το θέμα μεταβίβασης μετοχών στους Σαχπατζίδη-Φλωρίδη ενώ αναβλήθηκε η αντίστοιχη διαδικασία για το θέμα Ηρακλή και Ανδρέα Παντελή.



ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #129 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 19:30 »
Παράθεση
Πραξικόπημα της Σούπερ Λίγκα για την έναρξη!

Το διαφαινόμενο μπλόκο της ΕΕΑ στην έναρξη του πρωταθλήματος οδήγησε την Σούπερ Λίγκα στην... τροποποίηση της προκύρηξης του! Έτσι από εκεί που οι κανόνες έλεγαν ότι απαιτούνται 16 ομάδες για την έναρξη, μέσα σε ένα απόγευμα αυτό αλλάζει προκειμένου να ξεκινήσει όπως-όπως το πρωτάθλημα!

Ο Πατρίκ Κομνηνός είχε δηλώσει στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 πως η πρόθεση της διοργανώτριας αρχής είναι να ξεκινήσει κανονικά η σεζόν το προσεχές σαββατοκύριακο ενώ ακόμα τόνισε δεν υπάρχει καμία εμπλοκή της ΕΕΑ για την διεξαγωγή των αγώνων. Οι κινήσεις της Λίγκας όμως δείχνουν το αντίθετο και παράλληλα αναδεικνύεται και η παράλογη εμμονή να μην γίνει αναβολή.

Αρχικά παρουσιαζόταν σαν μονόδρομος η προβληματική έναρξη λόγω της ρήτρας με την Nova. Όμως η ΕΕΑ έλυσε τα χέρια στην Λίγκα καθώς από την στιγμή που η αναβολή δεν προερχόταν μετά από απόφαση ενός ποδοσφαιρικού οργάνου δεν υπήρχε και καμία υποχρέωση προς το συνδρομητικό κανάλι.

Παρ' όλα αυτά η Σούπερ Λίγκα, μέσα από την κίνηση να αλλάξει την προκύρηξη δείχνει πως μάλλον η Nova δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που το πρωτάθλημα έπρεπε να ξεκινήσει πάση θυσία...
soccerplus.gr

Παράθεση
Κατά το δοκούν

Ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ ήταν παρών στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όταν εκδικάζονταν η υπόθεση του ΟΦΗ;

Και αν όχι, γιατί παραστάθηκε στις σημερινές υποθέσεις του Ηρακλή, της Λάρισας και των Σερρών;


Προς έκπτωση

H προκήρυξη της Σούπερ Λίγκας με 14 ομάδες (!) επισημοποιεί την παρανομία.

Αναμένουμε το επόμενο κυβερνητικό βήμα που δεν μπορεί να είναι άλλο από την έκπτωση των μελών του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας.


Ξεμπρόστιασμα

Η επιμονή της Σούπερ Λίγκας να κάνει το Σάββατο την πρεμιέρα παρότι έχει ξεπεραστεί το θέμα της ρήτρας της Νova, αποδεικνύει όσα ισχυρίζεται εδώ και μέρες η "Δίκη": Η πρεμούρα έχει σχέση με την πολυπόθητη κολυμβήθρα του Σιλωάμ.

dikisports.blogspot.com
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #130 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 20:50 »
Παράθεση
Εκεί που σταματάει η λογική, αρχίζει η Σούπερ Λίγκα   

25/08/11    18:23      

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διοργανώτρια αρχή προχωρά σε ένα σωρό πραξικοπηματικές πράξεις, προκειμένου να ξεπεράσει τον σκόπελο και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 14 ομάδες, παρότι η μέχρι τώρα προκήρυξη ανέφερε ρητά και κατηγορηματικά πως απαιτούνται 16 ομάδες – μέλη και μάλιστα «μέλη» με ονοματεπώνυμο.

Η Superleague, αυτή την ώρα (!) στέλνει νέα προκήρυξη στις ομάδες, η οποία περιλαμβάνει 14 ΠΑΕ (!), ενώ για τις υπόλοιπες δύο θα στείλει νέα προκήρυξη το προσεχές διάστημα κι αφού οριστικοποιηθούν οι δύο σύλλογοι που θα πάρουν τις θέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας!

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, στις 14 ΠΑΕ, η ηγεσία της Σούπερ Λίγκα (Μαρινάκης-Μποροβήλος-Κομνηνός) περιλαμβάνει και τον Αστέρα Τρίπολης, ασχέτως της δικαστικής μάχης που δίνει ο Ηρακλής στο Διαιτητικό.
http://www.bluearena.gr/index.php/podosfairo/diafora-podosfairo/11630-ekei-pou-stamataei-h-logiki-arxizei-i-super-league

Παράθεση
Γελάει ο κόσμος!

Πέμπτη, 25 Άυγ 2011 18:20

Αυτό κι αν... δεν ξανάγινε! Η ΕΕΑ έβαζε μπλόκο στην έναρξη, αλλά η Super League το προσπέρασε με νέα απόφαση-έκτρωμα. Προκηρύσσει πρωτάθλημα 14 ομάδων για την πρεμιέρα και 16 για τις επόμενες!!!

[...]

Πραξικόπημα της Super League

Η Super League βέβαια έχει πάρει... πατριωτικά την έναρξη του πρωταθλήματος και κάνει τα πάντα για να γίνει η σέντρα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση, στέλνει προκήρυξη στις ομάδες στην οποία αναφέρεται ότι θα συμμετάσχουν 14 ομάδες στην πρεμιέρα και 16 στις επόμενες αγωνιστικές.

Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει σε κανένα πρωτάθλημα της... Αφρικής κάτι ανάλογο!

Επί της ουσίας, η Super League κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της και φαίνεται πως τίποτα δεν είναι ικανό να σταματήσει την έναρξη του πρωταθλήματος...
http://www.gazzetta.gr/article/item/218674-gelaei-o-kosmos
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #131 στις: Πεμ 25 Αύγ 2011 21:34 »
Παράθεση
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ...

Ειδικα φετος... τετοια και τοση που απο τη ...Χουντα θα εχουμε να δουμε  ::)  %-|  :(

Απορω, εδω δεν μπορει να ξεκινησει φετος το πρωταθλημα, θα μπορεσει να τελειωσει...? 

Αμα τωρα μιλαν οι παρανομιες, οι παρατυπιες, τα ασφαλιστικα, τα εξωδικα, συντομα δεν θα μιλησουν και οι πετρες, με τα καδρονια και τις μολοτοφ?

Και μη μ' πειτε ο αυστηρος κωδικας, τα προστιμα, η πειθαρχια και η αποφασιστικοτητα της ...πολιτειας θα τα αποτρεψει.

Ετσι σκτ που πανε παντου τα πραγματα, κανενας και τιποτα δεν θα μπορει να τα αποτρεψει μολις αναψει σπιθα...

Και μετα απο τα γηπεδα, υπαρχουν οι δρομοι...

Κι αμα ξεχειλωσει το πραμα, οχι η μπαλιτσα που θα βλεπαμε μπορει να χαθει μετα, αλλα ...μεχρι και κανα καλασνικοφ μπορει να κελαηδησει μετα...



Υ.Γ: Κατα τα λοιπα, οι ''Γερουλανοι'' σημερα ασχοληθηκαν με την καθαρση στην πολιτικη. Το καταχωνιασαν six feet under το θεματακι με τη siemens κι ηρεμησαμε...
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #132 στις: Παρ 26 Αύγ 2011 12:30 »
e-volos.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΒΟΜΒΑ", από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011, 11:45

ΒΑΖΕΙ "ΦΩΤΙΑ" στον ελληνικό αθλητισμό

Διαβάστε την ανακοίνωση - αποκάλυψη "βόμβα" της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όπως πριν λίγα λεπτά αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της...:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αποκαλύπτει στη φίλαθλο κοινή γνώμη τα διορισθέντα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αμοιβόμενοι εντολοδόχοι των εργοδοτών τους, τα οποία με μία απόφαση πρωτόγνωρη για τα ελληνικά αθλητικά χρονικά, όπου δεν έχει ξανασυμβεί στη μεταπολιτευτική εποχή, αποφάσισαν να διαλύσουν το καμάρι της Μαγνησίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, τον Ολυμπιακό Βόλου, που χάρισε πολύτιμους βαθμούς στην πατρίδα μας.

Τα μέλη λοιπόν της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που συγκροτήθηκε με την 10606/7.4.11 απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, όπως τροποποιήθηκε με την 23907/17-8-11 απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού και συνεδρίασε την Τρίτη 23 Αυγούστου 2011, είναι στην πραγματικότητα, οι εξής:

Μπρίλης Αθανάσιος, Πρόεδρος της ΕΕΑ, (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ)

Ανδρεοπούλης Μιχάλης, μέλος της ΕΕΑ, (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ)

Διακαναστάσης Αναστάσιος, μέλος της ΕΕΑ, (ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΟΤ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2011 )

Ορφανίδης Γεώργιος, μέλος της ΕΕΑ, (ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΟΥ ΙΚΥ)

Μπίκος Γεώργιος, μέλος της ΕΕΑ, (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΒΟΛΟΣ 2013 ΑΕ» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΓΑ, που είχε αναλάβει την προετοιμασία και τη διεξαγωγή των Μεσογειακών Αγώνων 2013 στο Βόλο και που ακύρωσε στη συνέχεια, ο Γερουλάνος)

Συριόπουλος Κων/νος, μέλος της ΕΕΑ, (ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΗΜΙΤΗ. ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα του γκρεμίσματος του Χρηματιστηρίου!)

Τριανταφυλλάκης Γεώργιος, μέλος της ΕΕΑ, (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ)

Μαρούπα Ειρήνη, αναπληρωματικό Μέλος της ΕΕΑ, (ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ, συνδικαλίστρια και μέλος του Συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ στο Δικηγορικό Σύλλογο του Πειραιά)

Πετρουνάκος Γιάννης, Αναπληρωματικό Μέλος της ΕΕΑ, (ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΤΑΞΑ)

Σμυρνάκης Δημήτριος, Αναπληρωματικό Μέλος της ΕΕΑ, (ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!!!)


ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ:
Ο ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΙΚΟΥ, (ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗ ΜΙG του Βγενόπουλου).

ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ, 6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ- ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ, ΕΝΩ Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΦΕΚ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΟ ΦΕΚ.

Οι αρμόδιοι του ελληνικού αθλητισμού, ως «δημοΚΡΑΤΟΡΕΣ» κ.κ. Γερουλάνος, Νικητιάδης, Μπιτσαξής εκθέτουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τέτοιες νοοτροπίες και μεθοδεύσεις.

Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ, κύριε Σοφοκλή Πιλάβιε,
Είναι υποχρέωσή σας να πάρετε θέση και να καταγγείλετε στη FIFA αυτή την ωμή πολιτική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Κύριε Πιλάβιε, έχετε υποχρέωση να αποτρέψετε αυτήν την αδικία. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πάρει αδειοδότηση σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς από την ΕΠΟ. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι επιτροπή πολιτικών συμφερόντων και δεν μπορεί να καταργήσει την ΕΠΟ και το Αυτοδιοίκητο.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ επιφυλάσσεται να προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια προς διερεύνηση ποινικών ευθυνών καθώς και για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων για τις τεράστιες υλικές και ηθικές ζημίες της.


sportslarissa.gr
Παράθεση
Κατατέθηκε η νέα αίτηση αναίρεσης...

Παρασκευή, 26 Αύγουστος 2011 11:15            


Δρώντας άμεσα η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως είχε προαναγγείλει, κατέθεσε ήδη σήμερα το πρωί στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο, τη νέα αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για Βόλο και Καβάλα.

Αυτή τη φορά βέβαια η αίτηση επικαλείται κακοδικία και στηρίζεται στο ανυπόστατο σκεπτικό της απόφασης με την οποία οι δύο προαναφερόμενες ομάδες δεν υποβιβάζονταν (όπως αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο όργανο) αλλά τους αφαιρούνταν βαθμοί απ' το νέο πρωτάθλημα.

Πλέον, η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται εν αναμονή ορισμού της εκδίκασης, η οποία πρέπει να γίνει εντός 48ώρου και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #133 στις: Παρ 26 Αύγ 2011 16:28 »
Παράθεση
«Μπλόκο» από το Εφετείο για 15ο και 16ο!

 15:50 26/8
   
Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, έπειτα από τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι δύο ΠΑΕ, καθώς ανέβαλε και απαγόρευσε την αντικατάστασή τους από οποιαδήποτε ομάδα!

Αυτό, πρακτικά σημαίνει πως αν τελικά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα συνεχιστεί, για όσο χρειαστεί με λιγότερες ομάδες! Στην ουσία, το Εφετείο υποχρεώνει την ΕΕΑ να μην δώσει «άδεια» σε καμία από τις Δόξα, Λεβαδειακό ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αν δεν εκδικαστεί η υπόθεση!

Για την εξέλιξη αυτή, ο δικηγόρος της βολιώτικης ΠΑΕ, Θανάσης Χαρμάνης δήλωσε στον Sentra 103,3: «Η απόφαση βγήκε πριν από ένα τέταρτο και το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών διέταξε την ΕΕΑ να μην χορηγήσει πιστοποιητικό σε οποιαδήποτε ομάδα. Προσπάθησαν το όνειρό μας να το κάνουν εφιάλτη, αλλά δεν πειράζει. Θα ξαναγίνει γλυκό όνειρο».

Ο έμπειρος νομικός εμφανίστηκε σχεδόν σίγουρος πως όλα θα έχουν τελειώσει το επόμενο 20ήμερο: «Εκτιμώ πως θα υπάρχει απόφαση. Το πιο σωστό είναι να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο. Δεν θα χανόταν ο κόσμος αν η πρώτη αγωνιστική, εν όψει και της διακοπής λόγω της εθνικής, να αναβληθεί. Είναι πολύ εύκολο να λυθούν όλα τα προβλήματα. Θα βοηθήσουμε κι εμείς. Ούτε μνησίκακοι είμαστε, ούτε ανόητοι».

Για όσα συμβαίνουν στην ομάδα, σχολίασε: «Εμείς δεν ανήκουμε σε κόμμα, δεν ασχολούμαστε με την πολιτική, ασχολούμαστε με την ομάδα, με τους εκατό υπαλλήλους της ΠΑΕ που κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο. Εγώ είμαι 50 χρόνια φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου. Τα τελευταία δύο χρόνια εκτοξεύθηκε και αποτέλεσε πηγή χαράς. Αυτό δεν πρέπει να χαθεί».

Για να καταλήξει: «Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Εμείς τιμωρηθήκαμε σαν ομάδα και βάσει του άρθρου 29 παράγραφος 12, η ΕΠΟ υπερισχύει έναντι πάσης άλλης αρχής. Δεν είναι δυνατόν μια επιτροπή να σου στερεί το δικαίωμα να έχεις ομάδα».

Στην ουσία το πρωτάθλημα ξεκινάει με 14 ομάδες, θα συνεχιστεί με 14 μέχρι... νεωτέρας κι όλα αυτά με την Σούπερ Λίγκα να συνεχίζει να μην αντιλαμβάνεται πως η αναβολή του πρώταθλήματος είναι επιβεβλημένη, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.

Ανάλογη ικανοποίηση επικρατεί και στην Καβάλα για την απόφαση, όπως τόνισε στον ανταποκριτή του Sentra 103,3 στην Καβάλα, Μπάμπη Παναγιωτίδη, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Χρήστος Στάθης. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι σε αυτή τη χώρα δεν έχουν καταργηθεί οι νόμοι και ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί».
sentragoal.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #134 στις: Παρ 26 Αύγ 2011 17:02 »
Σα να οδηγούμαστε σε πρωτάθλημα 14 ομάδων !!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #135 στις: Παρ 26 Αύγ 2011 18:04 »
Βόλος και Καβάλα έβαλαν «χειροπέδες» στη Super League
 26.08.11 16:23
Παράθεση
H κίνηση... ματ έγινε από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα και το Οnsports παρουσιάζει το ακραίο αλλά διόλου απίθανο -πλέον- σενάριο, να υποχρεωθεί η Super League να κάνει πρωτάθλημα με 14 ομάδες.

Οι δύο ομάδες εξασφάλισαν σήμερα, όπως αναμενόταν, την προσωρινή διαταγή για τη μη αντικατάστασή τους από καμία άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League, με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου.

Πρόθεση των δύο ομάδων είναι η εκδίκαση της κυρίως υπόθεσης από το Διοικητικό Εφετείο να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν.

Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, η Super League είναι υποχρεωμένη να αναβάλλει κάθε παιχνίδι της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου. Και θα είναι όλα καλά σε περίπτωση που αυτή η υπόθεση εκδικαστεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Τι θα συμβεί όμως αν, για τον άλφα ή βήτα λόγο, οι δύο ΠΑΕ ή το Διοικητικό Εφετείο καθυστερήσει περισσότερο; Αν για παράδειγμα εκδικαστεί η υπόθεση σε ένα μήνα; Δεν θα υπάρξει με τις συνεχείς αναβολές αγώνων, ανωμαλία τέτοια που θα προκαλέσει σε σημαντικό βαθμό την αλλοίωση των όρων ισονομίας ως προς τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος;

Στην Οδό Αστροναυτών δεν περίμεναν τη σημερινή εξέλιξη και είναι πλέον ιδιαίτερα έντονα προβληματισμένοι. Οπως προβληματισμένοι είναι και στην κυβέρνηση, αλλά εκεί μάλλον θα προβληματιστούν περισσότερο μόλις εκδικαστεί η υπόθεση, αφού η ΕΕΑ έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, υποπέσει σε σημαντικό σφάλμα που δίνει το δικαίωμα σε Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλο να ελπίζουν βάσιμα σε ακύρωση της απόφασής της από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Ουσιαστικά σήμερα, άνοιξε ένας μεγάλος γύρος δικαστικής αντιπαράθεσης που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τινάξει το νέο πρωτάθλημα στον αέρα και στη χειρότερη περίπτωση να οδηγήσει την Λίγκα στην απόφαση διεξαγωγής του με 14 ομάδες, κάτι που βέβαια είναι σχεδόν απίθανο να το δεχτεί η Forthnet.

Και πλέον όλα εξαρτώνται από την πρόθεση της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου. Τις δύο ΠΑΕ που έχουν περάσει... χειροπέδες στη Super League και την υποχρεώνουν να κινηθεί στους δικούς τους ρυθμούς.

Η ΕΠΟ μπορεί να δώσει λύση, αλλά και αυτή μόνο υπέρ των δύο συγκεκριμένων ομάδων, μη αναγνωρίζοντας τις αδειοδοτήσεις της ΕΕΑ ως παρέμβαση στο αυτοδιοίκητό της. Δεν θα το πράξει, όμως, όπως δεν το έπραξε και σε προηγούμενες ενοχλήσεις που είχε από τη Super League για το ίδιο θέμα...
onsports.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #136 στις: Παρ 26 Αύγ 2011 18:34 »
Κέρδισε την προσφυγή ο Ηρακλής!
Γιάννης Ντάλλας 26 Αυγουστου 2011 15:12
Παράθεση
Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, με πρόεδρο τον κ. Μενέλαο Πινάκουλα (φωτο) και μέλη τον κ. Σφυρή και την κ. Χλαμπουτάκη μετά από 6ωρη συνεδρίαση, δικαίωσε τον Ηρακλή με ψήφους 2-1! Το arcadia-sports σας ενημερώνει πρώτο για την απόφαση, η οποία στέλνει Αστέρα Τρίπολης και Ηρακλή ξανά στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Αναμένεται το σκεπτικό της απόφασης, ενώ άγνωστο παραμένει το τι θα συμβεί με το ματς στο Αγρίνιο. Μείνετε συντονισμένοι στο arcadia-sports...
arcadia-sports.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 26 Αύγ 2011 18:40 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #137 στις: Παρ 26 Αύγ 2011 18:52 »
Παράθεση
5 αγώνες τελικά!

Επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι ο Ηρακλής κέρδισε με 2-1 στο Διαιτητικό. Σε λίγο θα ανακοινωθεί η αναβολή του αγώνα Παναιτωλικού-Αστέρα Τρίπολης.


Ερμαφρόδιτη

Η δικαίωση του Ηρακλή σημαίνει ότι η υπόθεση της πλαστής ενημερότητας επιστρέφει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ξέρετε, στην επιτροπή που εξέδωσε την ερμαφρόδιτη (κατά Γερουλάνο) απόφαση για αφαίρεση βαθμών σε Βόλο-Καβάλα.
dikisports.blogspot.com
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #138 στις: Παρ 26 Αύγ 2011 18:58 »
Παράθεση
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση δίκασε την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης κατά της υπ' αριθμόν 133/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.


Δικάζει κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, (Ε.Π.Ο.).



Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο.

Δέχεται κατά πλειοψηφία την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

Ακυρώνει την υπ’ αριθ. 133/2011 Απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Παραπέμπει την υπόθεση προς περαιτέρω εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο., συντιθέμενη από άλλους δικαστές, της από 23/05/2011 έφεσης της προσφεύγουσας κατά της υπ’ αριθμ. 195/2011 Απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της «SUPERLEAGUE» και της ΠΑΕ «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

Διαβάστε ΕΔΩ το σκεπτικό της απόφασης
http://arcadia-sports.redpanda.gr/football/asteras-tripolis/item/26568-κέρδισε-την-προσφυγή-ο-ηρακλής.html
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #139 στις: Παρ 26 Αύγ 2011 19:33 »
Παράθεση
Σα να οδηγούμαστε σε πρωτάθλημα 14 ομάδων !!!
Επειδη δυσκολευομαι αν ειναι καλα τα νεα που διαβαζω, κι επειδη μαλλον χρειαζεται να τοποθετηθει κανεις ...φιλοσοφος  ::) για να ξεμπερδευτω και καταλαβω, ερωτημα:

Τωρα με 14 ομαδες, 14ο τον Ηρακλη κι οχι την Τριπολη, χωρις Βολο-Καβαλα με τα μειον τους, χωρις τους απροετοιμαστους Λεβαδειακο-Δραμα, με Γαυρο, Παοκ, Αρη, Αεκ να καταλαμβανουν τις πρωτες θεσεις, Εργοτελη προεδρευων στη λιγκα, Ατρομητο, Κερκυρα, Τσατσο παραρτηματα του γαυρου, ποιους πρεπει να βαλουμε απο κατω;

Παναιτωλικο, Ξανθη και Πανιωνιο με μπαλαντερ τον ...πεθαμενο Βαζελο ή ειναι κι αυτοι(ενταξει εκτος βαζελου  :P ) παραρτηματα του γαυρου;    :-?  %-|  :'(

Κατα τα λοιπα και για να μην τα ξαναλεμε για πρωταθλημα, επο, πολιτεια, λιγκα, οργανα κλπ, φατσουλα.....   :takataka:

50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #140 στις: Παρ 26 Αύγ 2011 19:40 »
Θεωρώ ότι φέτος  ανοίγει μια νέα εποχή  για ελληνικό ποδόσφαιρο  εγκαινιάζοντας  το καθεστώς της  απόλυτης μοναρχίας στο πρωτάθλημα της SL, αφού "καθάρισε η αυλή" από ... αντίπαλα λαμόγια.

Παράθεση
Βόλτα στο... Αγρίνιο ο Αστέρας
Παρασκευή, 26 Άυγ 2011 18:59

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης έφτασε στο Αγρίνιο, όπου πληροφορήθηκε για την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για τον Ηρακλή και ετοιμάζεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής...

http://www.gazzetta.gr/article/item/218993-volta-sto-agrinio-o-asteras

Φάτε μάτια γαύρο. :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 26 Αύγ 2011 20:54 από mh_per_ »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #141 στις: Παρ 26 Αύγ 2011 20:12 »
μα να μην τους αφήνουν να κάνουν πρεμιέρα μετά από 33 χρόνια.... :P

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #142 στις: Παρ 26 Αύγ 2011 21:42 »
Παράθεση
Επίσημη... ματαίωση         

26/08/11    21:28      

Με... βαριά καρδιά, η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε την ματαίωση (και) του αγώνα Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης, που ήταν προγραμματισμένος για αύριο.

"Σε συνέχεια της σημερινής απόφασης του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2011-2012, ματαιώνεται".

Τι να σκεφτόταν άραγε ο Μποροβήλος όταν έδινε την εντολή να βγει η συγκεκριμένη ανακοίνωση...
bluearena.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #143 στις: Παρ 26 Αύγ 2011 22:59 »
 
Παράθεση
Δεν μπορεί να παίξει στην Σούπερ Λιγκ ο Αστέρας!

Μία είδηση... βόμβα βγαίνει από το σκεπτικό του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την δικαίωση του Ηρακλή που στέλνει και πάλι την υπόθεση του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Λέει πως ακόμα και να πέσει ο “Γηραιός”, δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει ο Αστέρας Τρίπολης!

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι αν μια ομάδα υποβιβάζεται, τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί από ομάδα της Football League, κάτι που σημαίνει ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν πρέπει να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Super League, «αξιοποιώντας» τον υποβιβασμό του «Γηραιού» διά της κατάληψης της τελευταίας θέσης στο περυσινό πρωτάθλημα, όπως αποφάσισε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή της διοργανώτριας και «επικύρωσε» η Εφέσεων (σ.σ. διαβάστε το απόσπασμα στη σχετική φωτό)!
Πηγή: Sentragoal.gr
http://www.sportdog.gr/article/50872/den-borei-na-paixei-sten-souper-lig-o-asteras


Παράθεση
Το γεγονός ότι ο αγώνας ματαιώνεται και δεν αναβάλλεται, ίσως συνδέεται με αυτό που σας μεταφέραμε νωρίτερα, ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Σούπερ Λιγκ σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου στην υπόθεση του Ηρακλή.
http://www.sportdog.gr/article/50877/mataiose-kai-ohi-anavole


Παράθεση
26.08.2011 - 22:42
 
«Θα φτάσουμε στα άκρα...»

Την... αντεπίθεση του Αστέρα Τρίπολης μετά τη σημερινή απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ προανήγγειλε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα arcadiasports.gr ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας: «Αποφάσεις οι οποίες βγαίνουν 3 μήνες μετά από την οριστική απόφαση της Εφέσεων βράδυ παραμονής του πρώτου αγώνα του πρωταθλήματος μπορεί ο καθένας να κρίνει από πού προέρχονται και τι είδους συμφέροντα εξυπηρετούν.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα κινηθεί με κάθε νόμιμη διαδικασία και θα φτάσει το θέμα στα άκρα μέχρι να δικαιωθεί».
http://www.sportdog.gr/article/50893/tha-phtasoume-sta-akra


Παράθεση
«Αδιανόητο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

22:24 26/8

Tα νέα δεδομένα που προέκυψαν στη Superleague, μετά τη ματαίωση του παιχνιδιού του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της Ξάνθης.

Με ανακοίνωσή της, η Θρακιώτικη ΠΑΕ χαρακτηρίζει αδιανόητο το γεγονός να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, χωρίς να είναι γνωστές οι τρεις από τις 16 ομάδες που μετέχουν σε αυτό.

Παράλληλα, καλεί το συνδρομητικό κανάλι να μη χρησιμοποιήσει τη ρήτρα των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, λόγω «ανωτέρας βίας», καθώς και τις υπόλοιπες ΠΑΕ να στείλουν ως το μεσημέρι του Σαββάτου φαξ στη διοργανώτρια, δηλώνοντας αν θέλουν ή όχι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με έκπληξη, μας έγινε γνωστό πριν λίγο, ότι εκτός των 2 ομάδων που θα απουσιάζουν από την 1η αγωνιστική, προστέθηκε και μία 3η, ο Αστέρας Τρίπολης, που καλείται να μην αγωνιστεί, διότι μετά την προσφυγή του Ηρακλή, δεν είναι γνωστό εάν ο Αστέρας Τρίπολης παραμείνει στην Superleague, εάν ο Ηρακλής παραμείνει στην Superleague, ή μια άλλη ομάδα από την Β' Εθνική πάρει την θέση τους.

Πλέον, είναι αδιανόητο να ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο το Πρωτάθλημα, γιατί δεν είναι δυνατόν να μην είναι γνωστές οι 3 από τις 16 ομάδες.

Είναι σωστό ότι η Superleague ψήφισε πριν καιρό, ότι η έναρξη του Πρωταθλήματος θα πρέπει να είναι στις 27 Αυγούστου, αλλά από τότε μέχρι σήμερα η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά και οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές. TO ANTIΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

Είναι σωστό η NOVA, που είναι ο «major» παράγων στο παζλ της Superleague, και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, να βγει δημόσια και να γνωστοποιήσει την θέση της προς το φίλαθλο κοινό, διότι η NOVA είναι η πρώτη που ζητά την ισονομία, την ισοτιμία και την αξιοπιστία, προκειμένου το προϊόν που πουλάει και λέγεται ποδόσφαιρο, να έχει κοινωνική απήχηση και να δηλώσει εάν δέχεται μία αναβολή 15 ημερών, μέχρις ότου ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, χωρίς να χρησιμοποιήσει την ρήτρα των 4.000.000 € προς την Superleague.

Είναι απολύτως απαραίτητο, κάθε ΠΑΕ - μέλος του Συνεταιρισμού να αποστείλει ένα fax στην Superleague μέχρι αύριο στις 12.00' το μεσημέρι, στο οποίο εγγράφως να αναφέρει εάν επιθυμεί ή όχι, να ξεκινήσει ένα Πρωτάθλημα, στο οποίο δεν γνωρίζουμε όχι τις 2 αλλά τις 3 από τις ομάδες που θα συμμετέχουν, παίρνοντας σαν δεδομένο, ότι η NOVA θα άρει την ποινική ρήτρα των 4.000.000 €, λόγω «ανωτέρας βίας, σημαντικού γεγονότος» .

Τουλάχιστον έτσι, από την μία ο Συνεταιρισμός, αλλά και κάθε ένα από τα μέλη του και από την άλλη η NOVA, δύο σημαντικοί πρωταγωνιστές του «παιχνιδιού», όχι όμως και οι μοναδικοί, (η ΕΠΟ είναι ο σημαντικότερος και ο μεγαλύτερος υπεύθυνος), να αναλάβουν τις ευθύνες τους, απέναντι στο φίλαθλο κοινό και στο δημόσιο αίσθημα.

Σημείωση:

1. Ο Γενικός Διευθυντής της Superleague κος Πατρικ Κομνηνός να αναλάβει την υποχρέωση να ειδοποιήσει κάθε μέλος του Συνεταιρισμού ξεχωριστά για τα ανωτέρω, προκειμένου να αποστείλουν το fax στην Superleague με την θέση τους, έχοντας υπ' όψιν τους έστω υποθετικά, ότι η ρήτρα των 4.000.000 € έχει αρθεί από την NOVA.

2. H ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ακράδαντα πιστεύει ότι η Forthnet εκτιμώντας τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μέχρι και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, θα άρει την ρήτρα των 4.000.000 €, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».
sentragoal.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #144 στις: Παρ 26 Αύγ 2011 23:14 »
Οργή και αντεπίθεση στην Τρίπολη!
26.08.11 22:36
Παράθεση
Η σημερινή ημέρα θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη των ποδοσφαιριστών του Αστέρα, του προπονητή Οσκαρ Φερνάντεθ και των διοικούντων, ενώ αν μη τι άλλο, θα αποκτήσει μια περίοπτη θέση στα ποδοσφαιρικά τους απομνημονεύματά.

Επειτα από την άφιξη της στο Αγρίνιο και την τρίωρη παραμονή σε ξενοδοχείο της πόλης, η αποστολή της ομάδας πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Τρίπολη, μετά την απόφαση της Super League να ματαιώσει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που δικαίωσε τον Ηρακλή στην προσφυγή που είχε καταθέσει, επιστρέφοντας την υπόθεση του υποβιβασμού του λόγω πλαστογραφίας στην Επιτροπή Εφέσεων, πέρα από την οργή που προκάλεσε στους Αρκάδες τους δημιούργησε τεράστιο προβληματισμό.

Και αυτό διότι στο σκεπτικό της απόφασης του Διαιτητική Δικαστηρίου αναφέρεται ότι αν μια ομάδα της Superleague υποβιβάζεται, τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί από ομάδα της Football League και όχι από ομάδα που έχει υποβιβαστεί για βαθμολογικούς ή άλλους λόγους.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αστέρας δεν μπορεί να επωφεληθεί από τον υποβιβασμό του Ηρακλή, διά της κατάληψης της τελευταίας θέσης στο περυσινό πρωτάθλημα, όπως αποφάσισε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή της διοργανώτριας και «επικύρωσε» η Εφέσεων, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι η επανεξέταση της υπόθεσης από την Επιτροπή Εφέσεων δεν μπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα…

Σε κάθε περίπτωση πάντως στον Αστέρα δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν και να φτάσουν την υπόθεση στα άκρα…

Καϋμενάκης: «Δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα»

Για απόφαση – έκτρωμα έκανε λόγο ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, Γιάννης Καϋμενάκης με δηλώσεις του στο arcadiasports.gr, προαναγγέλλοντας την προσφυγή του Αστέρα στα πολιτικά δικαστήρια σε περίπτωση μη δικαίωσής του.

Μάλιστα εξέφρασε την σιγουριά, πως το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μόνο με τον Αστέρα στην Super League. Αναλυτικά:

«Θεωρώ την επιτροπή και τη σύνθεση της παράνομη! Η απόφαση είναι έκτρωμα! Οι νομικοί μας θα ζητήσουν ευθύνες τόσο από τους δικαστές όσο και από κάθε εμπλεκόμενο στην υπόθεση. Αν ο Αστέρας δε δικαιωθεί, θα προσφύγουμε στα πολίτικά δικαστήρια! Δε μας ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει στην Ελλάδα όταν ο Αστέρας θα παίζει στη Super League, όσο και να μας στοιχίσει!

Τα "καλά παιδιά της Τρίπολης" τελείωσαν! Τα παιχνίδια στην πλάτη του Αστέρα τελείωσαν!

Ας δουν τα περυσινά παιχνίδια του Αστέρα και πόσες φορές αδικήθηκε. Από εδώ και πέρα όλοι θα δούνε την άλλη όψη του νομίσματος. Κανένας δε μπορεί να παίζει με την ομάδα μας.

Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει κράτος, παρά  μόνο ένα απέραντο κωλοχανείο! Θα τα πούμε από Δευτέρα! Κανείς δε θα παίζει μαζί μας!

Με τέτοιους τρόπους κανένας δε θα καταφέρει να μας αναγκάσει να εγκαταλείψουμε την ομάδα και την πόλη που αγαπάμε. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους! Να δικαιωθεί η πεντακάθαρη ομάδα μας, απέναντι στις ομάδες φαντάσματα που λαμβάνουν μέρος στα ελληνικά πρωταθλήματα».
onsports.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #145 στις: Παρ 26 Αύγ 2011 23:22 »
Tα αδικημενα παιδια της Τρι(ψ)ολης....Βρε δεν μαμιεσται λεω εγω >:( >:(
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #146 στις: Σαβ 27 Αύγ 2011 01:25 »
Παράθεση
Μεταμεσονύχτιες διαπραγματεύσεις για την πρεμιέρα

Ημερομηνία: 27/08/2011 - 01:09

Το πρωτάθλημα θέλει μερικές ώρες για να ξεκινήσει αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο πως αυτό θα γίνει. Η Σούπερ Λίγκα και η Nova βρίσκονται σε μεταμεσονύχτιες διαπραγματεύσεις αναφορικά με την επίσημη έναρξη της σεζόν. "Κλειδί" για την αναβολή η ρήτρα 4 εκατ. ευρώ που έχει βάλει η Nova στην συμφωνία.

Η Σούπερ Λίγκα, έστω και τώρα, είναι διατεθειμένη να αναβάλει την πρώτη σέντρα της χρονιάς αλλά προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι να αποσύρει η Nova την ρήτρα. Αν αυτό δεν γίνει τότε το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά έστω και με τις τρεις ομάδες να είναι άγνωστες.

Αν τελικά οι δύο πλευρές έρθουν σε μια συμφωνία, τότε η πρεμιέρα θα μεταφερθεί για δυο εβδομάδες αργότερα απ' ότι ήταν προγραμματισμένη δηλαδή για το διήμερο 10 και 11 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πάμε για μεταμεσονύχτιο θρίλερ....
soccerplus.gr

Παράθεση
ΣΆΒΒΑΤΟ, 27 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2011

Οδεύει σε αναβολή

H Nova δεν επιμένει στο ζήτημα της ρήτρας και όλα δείχνουν ότι η πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας θα αναβληθεί.
dikisports.blogspot.com
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #147 στις: Σαβ 27 Αύγ 2011 01:51 »
Ρε τι μπουρδελο κρατος ειμαστε!!! Ετσι ειναι αν δεν εχεις σοβαρα οργανα και σε κανει ο καθε τσατσος ή η καθε χρεοκοπημενη γρια οτι θελει τοτε τι το θες το πρωταθλημα!
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 279
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #148 στις: Σαβ 27 Αύγ 2011 02:32 »
μεχρι στιγμης τπτ νεοτερο...απο αυριο τα μαντατα....

α στα διαλα πεφτω γ υπνο....καραγκιοζηδες....
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #149 στις: Σαβ 27 Αύγ 2011 03:46 »
Τίποτα.

Να βγει απόψε ο Γερουλάνος (που μαζί τα φάγαμε) και να πει:
 
 1.  για μια 5ετία εκτός Ευρώπης
 2. έναρξη Πρωτάθληματος το 2013

Μέχρι τότε:

 3. ζητούνται εθελοντές πρόεδροι ΠΑΕ
 4. απολύονται οπαδοί και αναζητούνται φίλαθλοι
 
Επί 3 μήνες μια ολόκληρη Κυβέρνηση αντί να σώσει τη Χώρα, σώζει την Οφη από τα έδρανα του Κυνοβουλίου.

Ο Αστέρας προπονείται στο Αγρίνιο και ο οδηγός του λεωφορείου κορνάρει για επιστροφή στην Τρίπολη.

ΟΧΙ  ΣΤΟ  ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΤΗΣ SL

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔ

OXI ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ  ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς