Αποστολέας Θέμα: Πρωτάθλημα 2011-12  (Αναγνώστηκε 83372 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #225 στις: Δευ 12 Σεπ 2011 18:01 »
Και τα Τρίκαλα ζητούν... πλέι οφ!
Παράθεση
21:51 30/8

Τα πολύπαθα πλέι οφ της Football League ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 1 Αυγούστου, με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει την άνοδο στη SuperLeague, στην οποία ήδη έχει δώσει το πρώτο του παιχνίδι. `Η μήπως όχι; Σύμφωνα με τα Τρίκαλα... θα πρέπει τώρα να αρχίσουν!

Στην εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσαν στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, οι Θεσσαλοί παρουσίασαν απόφαση του διοικητικού Εφετείου Αθηνών βάσει της οποίας έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού βάσει της οποίας ανακλήθηκε το πιστοποιητικό αδειοδότησης λόγω πλαστογραφίας.

Τι σχέση έχει αυτό; Με βάση αυτή την απόφαση της ΕΑΑ, η Πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League - Football League 2 αποφάσισε την αποβολή τους από το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και άρα τη μη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Με βάση την απόφαση που παρουσίασαν τα Τρίκαλα, το νομικό τους επιτελείο ισχυρίζεται ότι αφού υπάρχει αναστολή, δεν υπάρχει και αποβολή και ζητούν να «επιστρέψουν» στην 4η θέση της βαθμολογίας και άρα να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ!

Όπως ήταν λογικό, η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ επιφυλάχθηκε και αναμένεται με ενδιαφέρον η απόφασή της που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται παρόμοιο «μπλέξιμο» να προκύψει και με τις περιπτώσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, που έχουν προσφύγει στο διοικητικό Εφετείο και έχουν πάρει προσωρινή διαταγή για τη μη αντικατάστασή τους στην SuperLeague και στη μη πραγματοποίηση των αγώνων στους οποίους θα συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.
sentragoal.gr

sportrikala.gr
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011, 15:55
Παράθεση
Αναβολή στην έκδοση απόφασης για τον ΑΟΤ

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δεν έλαβε τελικά απόφαση για τον ΑΟΤ καθώς αναμένει την οριστική απόφαση απο το διοικητικό εφετείο.

Πρόκεται προφανώς για τυπική διαδικασία καθώς τα Τρίκαλα έχουν δικαιωθεί απο το διαιτητικό δικαστήριο.

Αναλυτικά η απόφαση για τα Τρίκαλα είναι:

Με την υπ΄ αριθμόν 185/5-9-2011 απόφασή της αναβάλλει την έκδοση της απόφασης επί της υποθέσεως της έφεσης της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ κατά της υπ΄ αριθμόν 299/3-8-2011 απόφασης της ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2 ,μέχρι της εκδόσεως της οριστικής αποφάσεως επί της αιτήσεως ακυρώσεως της εκκαλούσας ΠΑΕ που εκκρεμεί στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

epo.gr
Παράθεση
Αποφάσεις Επιτροπής Εφέσεων (12-9-2011)

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: 1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την αίτηση διόρθωσης-ερμηνείας της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ της υπ΄ αριθμ. 185/5-9-2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

sportrikala.gr
Παράθεση
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011, 17:25

Νέος μύλος απο ΕΠΟ και παρερμηνεία της απόφασης για ΑΟΤ!

Για μία ακόμη φορά η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν μπορεί να βγάλει μία ξεκάθαρη και κατανοητή απόφαση.

Ενώ για την Καρδίτσα είναι ξεκάθαρο ότι απορρίπτεται η έφεση της οπότε υποβιβάζεται στην παρακάτω κατηγορία ενώ όσον αφορά τα Τρίκαλα εξακολουθούν να επιμένουν στην αναβολή έκδοσης απόφασης.

Η παρερμηνεία οφείλεται στο γεγονός ότι αυτό που απορρίπτεται δεν είναι η έφεση αλλά η αίτηση διόρθωσης και ερμηνείας που έγινε για να διευκρινιστεί απο την επιτροπή αποφάσων τι ενννοεί με την αναβολή στην έκδοση απόφασης αφού μάλιστα το διοικητικό εφετείο είναι σαφές ότι η απόφαση της ΕΕΑ δεν έχει την οποιαδήποτε ισχύ μετά την αναστολή της.

Απο την ΠΑΕ Τρίκαλα αναμένουν την δημοσιοποίηση του σκεπτικού για τις επόμενες ενέργειες και θεωρούν πως τα δημοσιεύματα που μιλάνε για υποβιβασμό έχουν παρερμηνεύσει τις απόφαση.

goaltrikala.gr
Παράθεση
Δευτέρα, 12 Σεπτέμβριος 2011 17:00

Παράταση στην αγωνία για τον ΑΟ Τρίκαλα

Συνεχίζεται το αλαλούμ στην ΕΠΟ σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση του ΑΟΤ καθώς η επιτροπή εφέσεων απέρριψε την αίτηση του ΑΟ Τρίκαλα για επιτάχυνση της διαδικασίας των ασφαλιστικών μέτρων.
Οι «κυανέρυθροι» ζητούσαν από την επιτροπή εφέσεων να τελειώνει άμεσα το θέμα έτσι να μην χρειαστεί να περιμένουν την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου. Η επιτροπή Εφέσεων δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΑΟ Τρίκαλα ενώ να σημειωθεί ότι έχουν γίνει ακόμη δυο αιτήσεις αναστολής και προς της ΕΕΑ αλλά και προς την ΕΠΑΕ. Με αυτή της την απόφαση, η επιτροπή εφέσεων... ουσιαστικά ξαναστέλνει τον ΑΟ Τρίκαλα να κριθεί από την ΕΠΑΕ. Παρ΄ όλα αυτά τα Τρίκαλα δεν περίμεναν κατ' ουσίαν τη συγκεκριμένη απόφαση απλά θέλησαν να τρέξουν τις εξελίξεις και ουσιαστικά περιμένουν την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου... άσχετα με το ποια θα είναι η κρίση της ΕΠΑΕ.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #226 στις: Δευ 12 Σεπ 2011 19:58 »
Σπορ fm Κρητης: Οριστικός υποβιβασμός για Τρίκαλα

onsports: Όσον αφορά την έφεση που είχαν κάνει τα Τρίκαλα προκειμένου να εκδικαστεί γρηγορότερα η υπόθεσή τους από την Επιτροπή Εφέσεων, απορρίφθηκε. Ουσιαστικά, η Επιτροπή Εφέσεων θα περιμένει να αποφανθεί το Διοικητικό Εφετείο για την εγγυητική των «κυανέρυθρων» και μετά θα πάρει τη δική της απόφαση.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #227 στις: Δευ 12 Σεπ 2011 20:22 »
sentragoal.gr
Παράθεση
Παράταση αγωνίας από την ΕΕΑ

19:41 12/9

Για ακόμη λίγες ημέρες θα παραταθεί η αγωνία των παικτών της Καβάλας, αφού η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέβαλε την εξέταση του νέου φακέλου που υπέβαλαν οι Αργοναύτες.

Συγκεκριμένα, η ΕΕΑ ενημέρωσε τους Καβαλιώτες ότι ο φάκελος θα εξεταστεί τελικά την Πέμπτη και όχι τη Δευτέρα, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, με συνέπεια οι παίκτες να παραμένουν «στον αέρα».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #228 στις: Τρι 13 Σεπ 2011 22:20 »
sportdog.gr
Παράθεση
13.09.2011 - 17:42
 
"Τερατούργημα αυτό που γίνεται με τον Ηρακλή"

Τη δυσαρέσκεια του για τα όσα γίνονται με τον Ηρακλή εξέφρασε ο τεχνικός του "Γηραιού", Μάκης Κατσαβάκης λέγοντας χαρακτηριστικά οτι "αυτό που γίνεται με τον Ηρακλή, είναι τερατούργημα"...

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, είπε αρχικά: "Μετά από ώριμη κουβέντα με τον πρόεδρο οι καταλήξανε σε μια θαρραλέα απόφαση, να υπογράψουν ιδιωτικά συμφωνητικά και να παραμείνουν στον σύλλογο. Μόνο ο Γιώργος Κυριαζής, αποφάσισε να μην είναι μαζί μας και μάλλον θα αναχωρήσει για την Αμερική".

Στην συνέχεια τόνισε: "Πιστεύω θα πρυτανεύσει η λογική και θα δικαιωθεί ο Ηρακλής. Πρέπει όμως να δραστηριοποιηθεί και οι βουλευτές της Κυβέρνησης της Θεσσαλονίκης. Έχω ξαναζήσει κάτι ανάλογο με την Καλαμαριά και την υπόθεση Βάλνερ. Αλλά αυτό που γίνεται με τον Ηρακλή, είναι τερατούργημα. Αν συνεχίσω την κουβέντα, πολύ φοβάμαι θα βγάλω οργή και θα με καλέσει ο αθλητικός δικαστής".

Ερωτηθείς αν καταφέρει ο Ηρακλής να είναι έτοιμος για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις σε περίπτωση δικαίωσης, σχολίασε: "Λογικά θα μας δοθεί χρόνος για να κάνουμε μεταγραφές για να φτιάξουμε ένα ρόστερ τουλάχιστον αντάξιο της ιστορίας του Ηρακλή. Θα είναι δύσκολη η προσπάθειά μας. Αλλά θα αποκτήσουμε παίκτες. Υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες κυρίως από το εξωτερικό. Υπάρχει ένας κορμός από 7-8 επαγγελματίες. Εδώ θέλουμε την στήριξη του κόσμου του Ηρακλή που είναι δίπλα μας και δείχνει πόσο τεράστιος είναι. Πρέπει να δείξουνε κατανόηση στην ομάδα. Είχαμε κλεισμένες 7 περιπτώσεις παικτών αλλά αλλάξανε τα σχέδια μας".

Πηγή: contra.gr

Παράθεση
13.09.2011 - 19:17

«Μυρίζει έντονα νέο μαγείρεμα»

Προβληματισμός επικρατεί στη Λάρισα με την επανεξέταση των φακέλων Ολυμπακού Βόλου και Καβάλας από την ΕΕΑ.

Μάλιστα η “βυσσινί” ΠΑΕ πόσταρε μήνυμα στην επίσημη σελίδα της στο facebook, το οποίο έλεγε για την υπόθεση: «Έχουμε ενημερώσει εδώ και μία εβδομάδα για το νέο σκάνδαλο. Κι όμως τολμούν και το μεθοδεύουν. Επανεξέταση φακέλου, που μυρίζει έντονα νέο μαγείρεμα.»

Παράθεση
13.09.2011 - 20:11

«Θα τους δούμε την Πέμπτη και θα τους απαντήσουμε»

Τα ζητήματα που πρέπει να εξεταστούν πριν αποφανθούν για τους νέους φακέλους που κατέθεσαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα, ανέλυσε η δικηγόρος και μέλος της Επιτροπής, Ειρήνη Μαρούπα.

Η κ. Μαρούπα δεν άνοιξε τα χαρτιά της όσον αφορά τις σκέψεις της ΕΕΑ για την τελική έκβαση της υπόθεσης, ωστόσο εξέφρασε την απορία της διότι όπως υποστηρίζει, «οι δύο ομάδες δεν θέλουν ταχεία λύση».

Αναλυτικά όσα δήλωσε το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα, στον NOVA Σπορ FM:

Για τις αποφάσεις της Επιτροπής σε σχέση με την κάθαρση στο ποδόσφαιρο:

«Υπάρχουν ιδιαιτερότητες στις υποθέσεις που εξετάζουμε. Για πρώτη φορά στα χρονικά επιχειρείται να μπει μια τάξη στο ποδόσφαιρο και αυτό έχει τις δυσκολίες του. Επίσης, υπάρχουν πολλά όργανα με παράλληλες αρμοδιότητες που επηρεάζουν με διαφορετικό τρόπο το ίδιο ακριβώς πράγμα. Αυτό δυσκολεύει τη λειτουργία του ποδοσφαίρου».

Για το αίτημα επανεξέτασης των φακέλων του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας:

«Υποχρεωτικά πρέπει να δούμε τις αιτήσεις που μας έχουν υποβάλλει. Είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε επί των νομικών θεμάτων που θέτουν αυτές οι αιτήσεις. Το πρώτο θέμα που θα δούμε, είναι αν υπάρχει χρονική αρμοδιότητα. Αν μπορούμε να υπερβούμε τις προθεσμίες και να επανεξετάσουμε τώρα τους φακέλους. Το δεύτερο, αν η προσωρινή διαταγή που υπάρχει από το διοικητικό εφετείο μας αφήνει το περιθώριο να δούμε για δεύτερη φορά τους φακέλους αυτούς. Το τρίτο, είναι αυτό που θέτουν οι αιτήσεις, καθ υπερβολήν θεωρώ, ότι αυτές οι κενές θέσεις πρέπει να αναπληρωθούν από τις δύο αυτές ομάδες μέχρι να βγει η απόφαση επί της αίτησης αναστολής της απόφασης μας.

Ένα άλλο θέμα είναι και το αν έχουμε την αρμοδιότητα πλέον, διότι η υπόθεση έχει οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Πάντως, μου έκανε εντύπωση που οι δύο ομάδες δεν επιθυμούσαν μια ταχεία λύση από την τακτική δικαιοσύνη, ζητώντας αναβολή στην υπόθεση τους την προηγούμενη εβδομάδα. Θέλουν, για κάποιους δικούς τους λόγους, να λύσουμε πάλι εμείς και το θέμα της προσωρινής διαταγής. Όλα αυτά θα τα συζητήσουμε την Πέμπτη, αλλά δεν είμαι βέβαιη ότι θα παρθεί και απόφαση».

Για όσους υποστηρίζουν ότι η ΕΕΑ δέχεται κυβερνητικές παρεμβάσεις:

«Αυτό δεν είναι αλήθεια. Είμαστε όργανο της πολιτείας, υπαγόμαστε στη ΓΓΑ. Όμως η επιτροπή λειτουργεί ως ανεξάρτητη αρχή. Συμμετέχουν σε αυτή άνθρωποι που εξ ορισμού έχουν επαγγελματική καταξίωση και είναι δομημένες προσωπικότητες. Το κριτήριο με το οποίο μας επέλεξαν ήταν να είμαστε άτεγκτοι και ανεξάρτητοι. Μας άφησαν την υπόθεση του ποδοσφαίρου στα χέρια μας και μας είπαν να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η πολιτεία επιθυμεί την κάθαρση, διότι μέχρι τώρα δεν εφαρμόζονταν οι νόμοι».

Παράθεση
13.09.2011 - 20:53

Σιγουριά για Σούπερ Λίγκα στη Λιβαδειά...

Ο Λεβαδειακός πιέζει ώστε άμεσα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να εξετάσει άμεσα τον φάκελό τους, καθώς δηλώνουν βέβαιοι ότι η επόμενη σεζόν θα τους βρει στη Super League ως εκ τούτου κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να οριστικοποιηθεί η άνοδός τους...

O νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Δημήτρης Βαγιάκος τη Δευτέρα κατέθεσε στο Διοικητικό Εφετείο αίτηση ανάκλησης της προσωρινής διαταγής που έχει εκδοθεί και η οποία απαγορεύει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να εξετάσει τον φάκελό της «πράσινης» ΠΑΕ, αλλά και της Δόξας Δράμας.

Είναι φανερό ότι ο Λεβαδειακός προσπαθεί να ξεμπλοκάρει τις διαδικασίες, ζητώντας την άμεση ανάκληση της σχετικής διάταξης, ώστε αν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα δεν πάρουν άδεια συμμετοχής, αυτόματα να εξεταστεί ο δικός τους φάκελος και της Δόξας, ώστε να τους αντικαταστήσουν στη Super League.

Πηγή: sportlarissa.gr

bluearena.gr
Παράθεση
"Τραγελαφική η απονομή αθλητικής δικαιοσύνης"      

13/09/11    16:26      

Ο πρώην Υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, μίλησε σήμερα (13/09), στο «Αθλητικό Metropolis» και τόνισε πως είναι απόλυτα θεμιτή η προσφυγή του Ηρακλή στα Πολιτικά δικαστήρια για να βρει το δίκιο του. Ενώ χαρακτήρισε τραγελαφική την κατάσταση που επικρατεί στην απονομή της αθλητικής δικαιοσύνης.

 Αρχικά, τόνισε: «Κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει το δικαίωμα σε ένα πολίτη ή σε μία ομάδα να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια», είπε και πρόσθεσε: «Ο προβληματισμός είναι έντονος. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ενδεχόμενο να δικαιωθεί ο Ηρακλής και να μην το δικαιώσει η ΕΠΟ, με αφορμή το αυτοδιοίκητο. Η Σούπερ Λίγκα βέβαια, είπε ότι θα δεχτεί την όποια απόφαση. Ολο αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι ας μην κρυφτούμε πίσω από τα δάχτυλα μας. Και το CAS καθυστερεί, οπότε και αυτό μπορεί να μην ήταν λύση».

Συνεχίζοντας, είπε: «Η κατάσταση που ισχύει στην απονομή αθλητικής δικαιοσύνης είναι τραγελαφική. Η προσπάθεια του Ηρακλή να βρει το δίκιο του στα πολιτικά δικαστήρια είναι απόλυτα θεμιτή. Μην νομίζετε ότι μία απόφαση η οποία θα δικαιώνει τον Ηρακλή και ενδεχομένως δεν θα εφαρμοστεί δεν θα έχει καλά αποτελέσματα στην ΕΠΟ. Ο Ηρακλής μπορεί να διεκδικήσει τις οικονομικές απώλειες από την ΕΠΟ. Γιατί αλλιώς θα πληρώσουν πολλά λεφτά στον Ηρακλή. Και αυτό το σκέφτονται στην Ομοσπονδία. Ο Ηρακλής ότι και αν έκανε ακόμα και αν πλαστογράφησε, έχει δίκιο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είναι μια μάχη που δίνει ο Ηρακλής για τον εαυτό του και όχι μόνο. Δυσφήμιση δεν είναι η πλαστογραφία, δυσφήμιση είναι τα στημένα. Η Ομοσπονδία δεν εφαρμόζει τους νόμους του κράτους. Αυτό είναι τραγικό. Δεν εφαρμόζει όσα ψήφισαν οι βουλευτές στο Κοινοβούλιο», κατέληξε.

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 620
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #229 στις: Πεμ 15 Σεπ 2011 00:28 »
Παράθεση
Το σενάριο να διεξαχθεί τελικά το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με 14 ομάδες, δεν αποτελεί πλέον μια απλή φημολογία ή σκέψη κάποιων λίγων, αλλά είναι απολύτως υπαρκτό και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες! Ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγούν τον συνεταιρισμό σε αυτή την απόφαση. Χλωμότατο… να αδειοδοτηθούν την Πέμπτη ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα! Το www.sport-fm.gr αποκαλύπτει.

Την ώρα που έξι σύλλογοι (Βόλος, Καβάλα, Λεβαδειακός, Δράμα, Λάρισα, Σέρρες) προαλείφονται να γίνουν η 15η και η 16η ομάδα του πρωταθλήματος, στη Σούπερ Λίγκα σκέφτονται σοβαρότατα πλέον να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν το φετινό πρωτάθλημα με 14 ομάδες.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πρώτα απ’ όλα, την Πέμπτη το μεσημέρι αναμένεται να γίνει γνωστό οριστικά και αμετάκλητα αν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού επανεξετάσει και χορηγήσει ή όχι πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, φαντάζει εξαιρετικά πιθανό να μην δεχτεί η Επιτροπή να εξετάσει καν τους νέους φακέλους που κατέθεσαν οι δύο ομάδες, καθώς οι προθεσμίες για χορήγηση πιστοποιητικών έχουν παρέλθει και το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει. Αλλά ακόμη και στην περίπτωση που δεχτούν την επανεξέταση των δύο υποθέσεων, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως τα «κενά» παραμένουν πολλά και καθοριστικά, ώστε να θεωρείται απίθανη η χορήγηση πιστοποιητικού.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί, η ΕΕΑ θα κληθεί να χορηγήσει πιστοποιητικά σε ομάδες της Β’ Εθνικής ώστε να καλυφθούν οι δύο κενές θέσεις στη Σούπερ Λίγκα. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα, ωστόσο, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει πειθαρχικές διώξεις σε πολλές ομάδες της Β’ Εθνικής, ανάμεσα στις οποίες πιθανότατα να είναι και ο Λεβαδειακός. Συνεπώς, το σενάριο να προβιβαστούν οι Λιβαδειώτες στη μεγάλη κατηγορία και σε σύντομο χρονικό να διάστημα να τιμωρηθούν για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, μόνο απίθανο δεν μπορεί να πει κανείς ότι φαντάζει.

Την ίδια στιγμή, Λάρισα και Πανσερραϊκός δεν συγκεντρώνουν πλέον πιθανότητες να δικαιωθούν με τον δικαστικό τους αγώνα, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν έχει ορίσει καν δικάσιμο για τις προσφυγές τους.

Παράλληλα, στη Σούπερ Λίγκα έχουν λάβει την απόφαση και πιθανόν να την ανακοινώσουν μετά το Δ.Σ. της Παρασκευής: Επειδή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η κατάσταση με τις εκκρεμοδικίες και τις συνεχείς προσφυγές, αν μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα προχωρήσουν με 14 ομάδες.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, η Σούπερ Λίγκα βολεύεται σε μεγάλο βαθμό να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με 14 ομάδες, για τους εξής λόγους:

Α) Δεν θα μπορεί να προσφύγει στα δικαστήρια καμία ομάδα, διότι δεν θα υπάρχουν πλέον θέσεις προς αναπλήρωση! Είτε ο Βόλος και η Καβάλα, είτε ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας, είτε η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός, δεν θα μπορούν πλέον να διεκδικήσουν θέση σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο θα παίζουν 14 ομάδες!

Β) Ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο να έχουν υποβιβασμούς μεσούσης της σεζόν, σε ομάδες που θα ανέβουν από τη Β’ Εθνική και ενδεχομένως να καταδικαστούν για τα στημένα ματς. Κάτι που θα οδηγούσε σε νέες προσφυγές, νέες αναβολές και ματαιώσεις αγώνων. Έτσι κι αλλιώς, υπάρχουν ήδη 4-5 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα που εμπλέκονται και απειλούνται!

Τα νομικά ζητήματα που πιθανόν να προκύψουν με την προκήρυξη του πρωταθλήματος κτλ, δεν μπαίνουν σε συζήτηση. Φέτος έχουν γίνει άλλα κι άλλα στα όρια της νομιμότητας, εκεί θα κολλήσουν;

Και κάτι ακόμη εξόχως σημαντικό: Η πολιτεία είναι ενήμερη για όλα τα παραπάνω. Αντιρρήσεις επί της ουσίας δεν υπάρχουν...
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #230 στις: Πεμ 15 Σεπ 2011 00:58 »
Παράθεση
Αλλαγή πειθαρχικού κώδικα θέλει η Λίγκα

Οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα είναι δυσαρεστημένες με το νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ και αυτό εκφράστηκε σε συνάντηση αρμοδίων που έγινε με τον ΓΓΑ, Π. Μπιτσαξή, ώστε να αλλάξουν κάποια σημεία του.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο α' αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, Απόστολος Παπουτσάκης, και ο γενικός διευθυντής της Σούπερ Λίγκα, Πατρίκ Κομνηνός, ήταν αυτοί που βρέθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, για να συζητήσουν τρέχοντα θέματα του ποδοσφαίρου.

Η πλευρά της Σούπερ Λίγκας ζήτησε να αλλάξει ο νέος πειθαρχικός κώδικας, γιατί θεωρείται πάρα πολύ αυστηρός από το σύνολο των ομάδων της.
soccerplus.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #231 στις: Πεμ 15 Σεπ 2011 13:03 »
Λύση οι 14 ή ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα;
Βαγγέλης Μπραουδάκης Goalnews 15/9/2011
Παράθεση
Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Οκτώβρη.

Κατόπιν η Super League διακόπτεται για τα κρισιμότατα ματς της Εθνικής με την Κροατία και τη Γεωργία που θα καθορίσουν αν θα πάμε απευθείας στο Euro το προσεχές καλοκαίρι ή αν θα παίξουμε μπαράζ πρόκρισης στα μέσα Νοεμβρίου. Εκείνες οι μέρες, ωστόσο, θα καθορίσουν κι αν η διοργάνωση του φετινού πρωταθλήματος θα γίνει κάποια στιγμή από κολοβή ολόκληρη (με 16 ομάδες) ή αν οριστικά και αμετάκλητα θα συνεχιστεί (πάσχουσα νομικά) με 14...

Ο «συνεταιρισμός» είναι αποφασισμένος να περιμένει ακόμα ένα μήνα. Μήπως και βρεθεί τελειωτική λύση για τις ομάδες «Α» και «Β». Αν δεν διαφανεί ότι βρίσκεται λύση, τότε θα προκύψει «πραξικοπηματικά» αναδιάρθρωση πρωταθλήματος για να μην υπάρχουν πια εκκρεμότητες με το πρόγραμμα, με ό,τι συνέπειες αυτό μπορεί να αποφέρει κατόπιν...

Η σκέψη υπήρχε από το τέλος Αυγούστου, από εκείνη την εβδομάδα που χρειάστηκε να φτάσουμε στο Σάββατο το μεσημέρι για να ειδοποιηθούν οι ομάδες ότι σε μερικές ώρες αρχίζει το πρωτάθλημα. Υπήρχε ως τελευταία λύση στο μυαλό των ιθυνόντων αν περνούσαν οι εβδομάδες άκαρπα και ο γόρδιος δεσμός (με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα, τον Λεβαδειακό, τη Δόξα Δράμας, την ΑΕΛ και τον Πανσερραϊκό) παρέμενε. Το είχα αναφέρει -θυμάμαι- στην εκπομπή μου στον Sentra 103,3, ωστόσο λογικά φαινόταν απίθανο ενδεχόμενο τότε. Και εξαιρετικά πιθανό πλέον...

Στη λίγκα έχουν καταλάβει ότι με τις αντικρουόμενες αποφάσεις των οργάνων της ΕΠΟ, με τις ολιγωρίες, τις παραιτήσεις και τις δυσλειτουργίες των επιτροπών της ομοσπονδίας, με τους αργούς ρυθμούς της ΕΕΑ και τις νομικές προσφυγές των θιγμένων στα πολιτικά δικαστήρια βρίσκονται σε λαβύρινθο χωρίς «μίτο της Αριάδνης» για να βρουν την έξοδο. Και αναζητούν το «μη χείρον βέλτιστον»...

Παρά ταύτα, θα προκύψουν από μια τέτοια ριζική λύση ένα σωρό παρενέργειες. Οι οποίες -ίσως- να περιπλέξουν σε υπερθετικό βαθμό το έτσι κι αλλιώς απίστευτα μπλεγμένο τοπίο. Π.χ. έχουν συμφωνήσει με τη Nova για 60 αγώνες περισσότερους απ' αυτούς που της προσφέρουν! Το 1/4 μιας διοργάνωσης που θα πληρωθεί ( ; ) 44 εκατ.!

Επιπλέον, ο συλλήβδην αποκλεισμός όλων όσοι ερίζουν να γίνουν ομάδα «Α» και ομάδα «Β» είναι πιθανό να φέρει νέες προσφυγές και με απαιτήσεις αποζημιώσεων! Κι ακόμα, αναδιάρθρωση κατηγορίας μεσούσης της σεζόν απαγορεύεται διά ροπάλου. Οπως και ο υποβιβασμός μίας μόνο ομάδας στη Football League αντί τριών...

«Στο καλάθι δεν χωρά και στο κοφίνι περισσεύει» λέει η παροιμία και νομίζω ότι αντανακλά πλήρως το συγκεκριμένο χάος. Εικόνα απολύτως πιστή, πάντως, αντίστοιχη όλων εκείνων που ορίζουν τις τύχες του ποδοσφαίρου μας. Ακριβώς όπως το έκαναν, έτσι και το λούζονται τώρα...
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #232 στις: Πεμ 15 Σεπ 2011 13:58 »
aelole.blogspot.com
Παράθεση
«Αν ισχύει, δεν χάθηκε τίποτα ακόμη»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook κοινοποίησε ένα μήνυμα με
αφορμή την ανάρτηση του Κυριάκου Θωμαϊδη στο dikisports.

Δείτε τι έγραψε η ΠΑΕ ΑΕΛ
«Με επιφύλαξη. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει αποδείξει ότι το κατέχει το θέμα. Αν ισχύει, τότε δεν χάθηκε τίποτα ακόμη».

Το δημοσίευμα του Κυριάκου Θωμαϊδη
H "Δίκη" σας είχε προϊδεάσει εδώ και ένα δεκαπενθήμερο για το πρωτάθλημα των 13,5 ομάδων. Ο ΓΓΑ Π.Μπιτσαξής υπαινίχθηκε χθες πρωτάθλημα 14 ομάδων σε περίπτωση που καθυστερήσουν οι δικαστικές αποφάσεις. Προφανώς δεν τον είχε ενημερώσει ο προϊστάμενός του Π.Γερουλάνος για τη σημερινή απόφαση της ΕΕΑ και την αυριανή παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού στο Πολιτικό Εφετείο για να επιτρέψει την αντικατάσταση των Βόλου-Καβάλας.

onsports.gr
Παράθεση
Εξετάστηκε ο φάκελος του Βόλου

15.09.11 13:24

Αυτό είπαν οι εκπρόσωποι της βολιώτικης ΠΑΕ, οι δικηγόροι Θανάσης Χαρμάνης, Χάρης Γρηγορίου, Σωτήρης Μπρέγιανoς και ο νέος πρόεδρος Παναγιώτης Μποτσιβάλης εξερχόμενοι από το γραφείο της επιτροπής. Υποστήριξαν ότι ο φάκελός τους επανεξετάστηκε με το νέο μετοχολόγιο και τα νέα στοιχεία, θεωρώντας το ως θετικό σημάδι, καθώς αν υπήρχαν προβλήματα δεν θα έμπαιναν σε αυτή τη διαδικασία.
Από την Καβάλα βρίσκονται στην ΕΕΑ οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ και περιμένουν να δουν αν θα κληθούν να δώσουν παράσταση ενώπιον της επιτροπής, όπως έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου.
Παράλληλα, παρόντες είναι και εκπρόσωποι ομάδων Β’ Εθνικής, που περιμένουν να εξεταστούν οι φάκελοί τους, όπως και ο Ανδρέας Παντελή για τον Ηρακλή, που θα ζητήσει επανεξέταση του φακέλου με τα νέα στοιχεία ιδιοκτησίας.
Τώρα σε περίπτωση που βγει απόφαση για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, η υπόθεσή τους θα τελειώσει εδώ, ενώ σε διαφορετική περίπτωση η κατάσταση αβεβαιότητας στα πρωταθλήματα θα συνεχιστεί, μέχρι η Super League να αποφασίσει για πρωτάθλημα 14 ομάδων.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 15 Σεπ 2011 14:04 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #233 στις: Πεμ 15 Σεπ 2011 17:40 »
-Συνελήφθη ο Μάκαρος!!!
-Οριστικά στη Δ' Βόλος και Καβάλα.
-Αύριο το δικαστήριο αποφασίζει για τα ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στην εξέταση των φακέλων Δράμας και Κομπότη. Αν τα άρει, η ΕΕΑ την άλλη Τρίτη εξετάζει τους φακέλους των και ίσως αν είναι ΟΚ τους στείλει S.L.
Aν όχι, τότε το πρωτάθλημα συνεχίζεται με 14 ομάδες ( 2 ομάδες ρεπό κάθε βδομάδα ) και υποβιβάζεται μία!!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #234 στις: Πεμ 15 Σεπ 2011 17:45 »
bluearena.gr
Παράθεση
Απορρίφθηκαν από την ΕΕΑ Βόλος και Καβάλα!         

15/09/11    16:14        

Οριστικά στη Δ΄ Εθνική υποβιβάζονται ο Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από τα γραφεία της ΕΕΑ.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε τους φακέλους των δύο ομάδων, οι οποίες οδηγούνται στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Πάντως, τα ευτράπελα και από την συγκεκριμένη υπόθεση δε λείπουν διότι το σενάριο που ακούγεται έντονα από την Αθήνα αναφέρει ότι τη θέση των Θεσσαλών και των Αργοναυτών θα πάρουν η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός!

Και σ’ αυτό το ζήτημα περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τη στάση της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας.

e-volos.gr
Παράθεση
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011, 16:25

ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ από την υπόλοιπη Θεσσαλία κατέφθασαν στην πόλη του Βόλου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν εξέτασε καν τον φάκελο του Ολυμπιακού Βόλου. Αύριο, ωστόσο, η μάχη θα μεταφερθεί στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών. Από νωρίς πάντως σήμερα το πρωί, στην πόλη του Βόλου καταφθάνουν διμοιρίες των ΜΑΤ από τις υπόλοιπες Θεσσαλικές πόλεις.

Τις πληροφορίες λάβαμε από νομικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #235 στις: Πεμ 15 Σεπ 2011 18:10 »
sport-fm.gr
Παράθεση
Ελεύθεροι… πολιορκημένοι!

Στο… ράφι μέχρι τον Δεκέμβρη θα μείνουν οι παίκτες Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας (μετά τον οριστικό υποβιβασμό των ομάδων τους στην Δ’ Εθνική, κάτι που σημαίνει αυτομάτως ότι μένουν ελεύθεροι) εκτός εάν…

Εκτός εάν η ΕΠΟ κάνει πράξη την σκέψη της να τους δώσει προθεσμία (10 ημερών) για να βρουν ομάδα. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πολιορκηθούν από πολλούς!

Ένα ενδεχόμενο που συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες, καθώς η μεταγραφική περίοδος έχει εκπνεύσει και δεκάδες ποδοσφαιριστές πέραν του ότι βρίσκονται ξαφνικά στον… δρόμο, κινδυνεύουν να παραμείνουν σ’ αυτόν μέχρι τα μισά της σεζόν!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν μπήκε σε διαδικασία επανεξέτασης των φακέλων των δύο συλλόγων, απόφαση που τους στέλνει οριστικά κι αμετάκλητα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και μετατρέπει τους μέχρι πρότινος παίκτες τους σε ελεύθερους και… πολιορκημένους!

Με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι η ομοσπονδία θα τους δώσει το δικαίωμα της δεύτερης ευκαιρίας ώστε να βρουν νέα ποδοσφαιρική «στέγη», όπως συζητείται άλλωστε. Ενδιαφερόμενοι υπάρχουν, φιλολογικές (και όχι μόνο) επαφές έχουν ήδη γίνει, έτσι, λοιπόν, το μόνο που απομένει είναι να δοθεί το επίσημο ΟΚ…

* PAS-o-media: Στην εκπομπή Καραλή στον sport-fm.gr ειπώθηκε πως εάν τελικά κληθούν να συμμετάσχουν στην superleague Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας, υπάρχει σκέψη εκτός του να τους δωθεί χρόνος ώστε να κάνουν μεταγραφές, αυτές να μπορούν να προέρχονται ακόμη και από ομάδες της superleague, καθώς επίσης να μπορούν ακόμη και να δανειστούν παίχτες από αυτές.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #236 στις: Πεμ 15 Σεπ 2011 18:20 »
sportdog.gr
Παράθεση
15.09.2011 - 18:05
 
«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι εφτάψυχος»

Την χείριστη αντιμετώπιση από την ΕΕΑ είχε η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού Βόλου σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ κ. Χαρμάνη,ο οποίος ανέφερε πως η ομάδα δέχεται λυσσαλέο πόλεμο από την Κυβέρνηση. Παρόλα αυτά, τόνισε πως τίποτα ακόμα δεν τέλειωσε...

Ο κος Χαρμάνης δήλωσε αναλυτικά στον SportFm Βόλου:

«Σήμερα οι μάσκες έπεσαν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η κυβέρνηση δεν θέλει τον Ολυμπιακό Βόλου στην Σούπερ Λίγκα. Η μάχη που χάσαμε ήταν σε επίπεδο πολιτικό. Αύριο έχουμε άλλη μάχη. Τους προειδοποιήσαμε πως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι εφτάψυχος.
Είμαστε σε έναν λυσσαλέο πόλεμο. Μας αντιμετώπισαν κι εγώ δεν ξέρω πως,μια επιτροπή που ο πρόεδρος φορούσε μακό κοντομάνικο και ο άλλος καθάριζε μπροστά μας τα νύχια του. Μας αντιμετώπισαν σαν τους χειρότερους κακοποιούς.
Ο Ολυμπιακός θα το βρει το δίκαιο του. Αύριο το πρωί θα είμαστε στο Εφετείο. Η αιτιολογία απόρριψης θα βγει εντός των προσεχών ημερών. Σήμερα δεν ξέρουν γιατί μας απέρριψαν. Μέσα του στην ψυχή του και στην συνείδησή του ένας δικαστής ξέρει τι επιδικάζει και θα έπρεπε να μας πει γιατί μας απορρίπτουν τον φάκελο.
Έκαναν διαδικασία με παράσταση δικηγόρων. Αυτό σημαίνει πως εξέτασαν τον φάκελο. Όταν μπήκαμε στην επιτροπή ήταν απόλυτα ενημερωμένοι για τα νέα στοιχεία. Πολεμάμε με τα θηρία. Πολεμάμε με την κυβέρνηση. Μπορούσανε σήμερα να δώσουν μια χρυσή τομή. Η ΕΠΟ και η Λίγκα έπρεπε να δώσει μια λύση. Αλλά δεν θέλησαν. Είμαστε εκεί που βρισκόμασταν χθες. Δεν χάθηκε τίποτα.
Στα δικαστήρια δεν έχουμε χάσει μια μάχη. Στις επιτροπές του Υπουργείου Πολιτισμού χάνουμε. Αλλά αυτοί οι κύριοι ας μην μας πουλάνε παραμύθια επιστημοσύνης. Επιφυλάσσομαι να σας απαντήσω περαιτέρω μέχρι να δω το σκεπτικό της απόφασης. Στόχος τους είναι να εξουθενώσουν τον Βόλο. Μια ειρηνική διαμαρτυρία δεν βλάπτει αλλά να είναι πάνω από όλα ειρηνική.»
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #237 στις: Πεμ 15 Σεπ 2011 19:01 »
sportlarissa.gr
Παράθεση
Και τώρα η αναπλήρωση...

Συντάχθηκε απο τον/την Χρήστο Τσούμαρη       Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2011 16:30

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε τα αιτήματα επανεξέτασης των φακέλων των δύο ομάδων και δεν μπήκε καθόλου στην ουσία των αλλαγών που έγιναν στο ιδιοκτησιακό τους καθεστώς, σύμφωνα και με το sportfm.gr, οπότε η είδηση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Παράλληλα όμως, δεν χορήγησε πιστοποιητικά συμμετοχής στον Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας, λόγω της προσωρινής διαταγής που υπάρχει και η οποία δεν επιτρέπει –επί του παρόντος- την αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Αύριο το πρωί όμως, στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών εκδικάζεται η αίτηση αναστολής της προσωρινής διαταγής που έχει καταθέσει η ΓΓΑ η οποία εάν γίνει δεκτή, την προσεχή Τρίτη που συνεδριάζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα μπορεί πλέον να χορηγήσει πιστοποιητικά στις ομάδες της Football League, άρα και στον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας.

Αν απορριφθεί, τότε η αγωνία όσον αφορά την αντικατάσταση των δύο ομάδων θα παραταθεί και θα αυξηθούν οι πιθανότητες το πρωτάθλημα να συνεχιστεί με 14 ομάδες.

Φυσικά, οι καλά γνωρίζοντες επιμένουν πως απ' τη στιγμή που ανοίξει θέμα αντικατάστασης Βόλου και Καβάλας, τότε τόσο οι προγενέστερες αποφάσεις της ολομέλειας της Σούπερ Λιγκ, όσο και τα δεδικασμένα Αστέρα Τρίπολης, αλλά και Καλλιθέας στη δεύτερη κατηγορία, οφείουν να οδηγήσουν πίσω στη μεγάλη κατηγορία την ΑΕΛ και τον Πανσερραϊκό.

Ως εκ τούτων, αν δεν ληφθεί μια απόφαση με την οποία θα συμφωνούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, ανοίγει νέος κύκλος αντιπαραθέσεων.

Παράθεση
Γιατί τον Οκτώβριο;

Συντάχθηκε απο τον/την Νίκο Ασπρούδη       Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2011 17:09

ΓΙΑΤΙ η Ελλάδα ήταν είναι και παραμένει ένα μεγάλο μπακάλικο!!!

Αν πιστέψουμε - και δεν έχουμε κανέναν απολύτως λόγο να μην το κάνουμε - τα όσα διέρρευσαν από την χθεσινή συνάντηση των "4" κορυφαίων παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο επόμενος μήνας θα είναι αυτός που θα ορίσει με πόσες τελικά ομάδες θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Και η διορία αυτή μάλλον δεν έχει να κάνει με την "παραβίαση" ή όχι κανόνων του ΚΑΠ, που ορθά ορίζει ότι μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου δεν μπορεί να γίνει καμία αυξομείωση ομάδων στα πρωταθλήματα...

Ο βασικός λόγος που όρισαν ως καταληκτική ημερομηνία τις ημέρες του Οκτωβρίου, είναι η Εθνική Ελλάδας, που ήδη βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην τελική φάση του καλοκαρινού EURO. Αν η "γαλανόλευκη" πάρει την πρώτη θέση του ομίλου της και εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή της, τότε θα δοθεί και μία μικρή ελευθερία "χρόνου" στη Λίγκα να βολέψει τις αγωνιστικές που δεν θα έχουν γίνει ως τότε, ενώ αν περάσει ως δεύτερη και χρειαστεί να δώσει και αγώνες μπαράζ, τότε χάνονται δύο σημαντικές ημερομηνίες και μοιάζει δύσκολο να ολοκληρωθεί ως και τον Μάιο ένα πρωτάθλημα των 16 ομάδων, των 30 δηλαδή αγωνιστικών και των πλέι οφ του...

bluearena.gr
Παράθεση
ΕΕΑ: Αναβολή, ενόψει... αναβολής για Ηρακλή      

15/09/11    18:19        

Παράταση στην εξέταση του φακέλου της εξασφάλισε σήμερα (15/9) από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η ΠΑΕ Ηρακλής.

Ενώπιόν της βρέθηκαν ο Ανδρέας Παντελή και ο νομικός εκπρόσωπος, Χάρης Γρηγορίου, αιτούμενοι αναβολή λόγω των γνωστών εκκρεμοδικιών. Η ΕΕΑ έδωσε παράταση μέχρι την Τρίτη 20/9, αλλά θεωρείται επόμενο ότι θα δοθεί νέα παράταση, καθώς τη συγκεκριμένη μέρα εκδικάζεται στο Διοικητικό Εφετείο η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΠΑΕ Ηρακλής
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #238 στις: Παρ 16 Σεπ 2011 11:29 »
Σούπερ Λίγκα: Τα σενάρια για 14 ομάδες και πού προσκρούουν
Παράθεση
Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κινδυνεύει να μεταφερθεί μαζικά από τα γήπεδα στα δικαστήρια

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  15/09/2011, 14:46

Σενάρια τα οποία θέλουν το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας να συνεχίζεται με 14 ομάδες, αν μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου δεν έχουν τελεσιδικήσει οι εκκρεμείς υποθέσεις ενώπιον των αθλητικών και πολιτικών δικαστηρίων, έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ανεπισήμως δεν επιβεβαιώνεται ότι τα σενάρια συζητήθηκαν στη «μυστική» σύσκεψη της ΓΓΑ με τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ την περασμένη Τετάρτη. Ωστόσο, καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει.

Οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν πάντως ότι ενδεχόμενη απόφαση συνέχισης του πρωταθλήματος με 14 ομάδες, σε όποιο επίπεδο και αν ληφθεί, θα οδηγήσει σε νέο γύρο δικαστικών αντιπαραθέσεων με την εμπλοκή τουλάχιστον έξι ομάδων. Του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας που η ΕΕΑ στέλνει στη Δ' Εθνική, της Λάρισας και του Πανσερραϊκού που διεκδικούν την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα και του Λεβαδειακού με τη Δόξα Δράμας οι οποίες σύμφωνα με τον ΚΑΠ θα πρέπει να καταλάβουν τις δύο κενές θέσεις που θα δημιουργηθούν.

Οι εμπνευστές των σεναρίων υποστηρίζουν ότι:

1) Στην περίπτωση που η ΕΠΟ αποφασίσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με 14 ΠΑΕ, καμία από τις έξι εμπλεκόμενες ομάδες δεν θα μπορεί να προσφύγει στα δικαστήρια διότι δεν θα υπάρχουν πλέον θέσεις προς αναπλήρωση.

2) Θα ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος να ανέβει κάποια ομάδα στη Σούπερ Λίγκα και στη συνέχεια να αποβληθεί αν τιμωρηθεί στην (ανοιχτή) υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια. Ο κίνδυνος αυτός αφορά κυρίως τον Λεβαδειακό σε βάρος του οποίου ενδέχεται να ασκηθεί κατηγορία για τον περυσινό του αγώνα με την Ηλιούπολη ο οποίος έχει χαρακτηριστεί χειραγωγημένος.

3) Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα υποβιβασθεί μόνο μία ομάδα και θα ανέβουν τρεις από τη Β' Εθνική, ενώ σε κάθε αγωνιστική δύο ομάδες θα έχουν ρεπό.

Στα γρανάζια της πολιτικής δικαιοσύνης

Στην περίπτωση υλοποίησης των ως άνω σεναρίων το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κινδυνεύει να μπλέξει ακόμη περισσότερο στα γρανάζια της πολιτικής δικαιοσύνης για τους παρακάτω λόγους:

1) Πρωτάθλημα με 16 ομάδες σημαίνει 240 παιχνίδια τα οποία θα μειωθούν σε 208 αν συνεχισθεί με 14 ομάδες. Στην περίπτωση αυτή ελλοχεύει ο κίνδυνος προσφυγής της Nova στα δικαστήρια για διαφυγόντα έσοδα από την τηλεοπτική σύμβαση η οποία προβλέπει τη μετάδοση 240 αγώνων.

2) Ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου απαγορεύει την αλλαγή του αριθμού των ομάδων που θα μετάσχουν στο πρωτάθλημα μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. «Απαγορεύεται οποιαδήποτε αυξομείωση του αριθμού των ομάδων των διαφόρων πρωταθλημάτων αν δεν έχει προβλεφθεί από την προκήρυξη του προηγούμενου του πρωταθλήματος που έληξε» αναφέρει το άρθρο 7. Και για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, το άρθρο 4 του ΚΑΠ ξεκαθαρίζει τι πρέπει να γίνει εφόσον προκύψουν προβλήματα όπως τα σημερινά. «Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο η έναρξη του πρωταθλήματος δεν μπορεί να γίνει με τον προκαθορισμένο αριθμό ομάδων, ο αριθμός τους συμπληρώνεται με ισάριθμες ομάδες από την αμέσως κατώτερη κατηγορία» αναφέρει. Οι απαγορευτικές διατάξεις του ΚΑΠ κατά μία άποψη μπορούν να ξεπεραστούν μόνο με απόφαση της UEFA ή της FIFA όπως έγινε και με τα πλέι οφ της Β' Εθνικής τα οποία διεξήχθησαν μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου (15 Ιουλίου) με απόφαση της UEFA

3) Ακόμη και στην περίπτωση που κληθεί η UEFA να νομιμοποιήσει την παραβίαση του ΚΑΠ, είναι πολύ πιθανόν οι εμπλεκόμενες ΠΑΕ να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια διεκδικώντας εκτός από την ακύρωση της απόφασης και αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ από την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα για διαφυγόντα κέρδη.

4) Αν η Σούπερ Λίγκα οδηγηθεί τελικά σε πρωτάθλημα 14 ομάδων υπό τον φόβο μήπως ανέβει ο Λεβαδειακός και στη συνέχεια αποβληθεί, ή η Δόξα Δράμας (που εκκρεμεί η αδειοδότησή της) θα πρέπει να συνυπολογίσει και το ενδεχόμενο να αποβληθούν μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου και οι άλλες δύο ΠΑΕ της Α' Εθνικής παράγοντες των οποίων εμπλέκονται στη δικογραφία με τα στημένα και συγκεκριμένα ο Αστέρας Τρίπολης και η Κέρκυρα.

5) Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με 14 ομάδες θα δημιουργήσει μετακυλιόμενες αντιδράσεις και στα άλλα δύο επαγγελματικά πρωταθλήματα της Β' και Γ' Εθνικής τα οποία θα κληθούν να απορροφήσουν τις δύο ομάδες που περισσεύουν από την Α' Εθνική εκτός αν υποβιβαστούν τελεσίδικα στη Δ' Εθνική ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα.

6) Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα δεν δικαιώθηκαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και χάσουν την υπόθεση και στο Διοικητικό Εφετείο το οποίο θα εκδικάσει την Παρασκευή (16/9) το αίτημα των δύο ΠΑΕ για ανάκληση των αποφάσεων, η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός αναμένεται να διεκδικήσουν στα πολιτικά δικαστήρια την παραμονή τους στην κατηγορία επικαλούμενες την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον Αστέρα Τρίπολης.

7) Νομικά ουδείς μπορεί να αφαιρέσει από τον Λεβαδειακό το δικαίωμα ανόδου στη Σούπερ Λίγκα προτού καταδικαστεί τελεσίδικα ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης. Πόσω μάλλον από τη Δόξα Δράμας η οποία δεν εμπλέκεται στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια και η μόνη εκκρεμότητα την οποία έχει είναι η έγκριση του φακέλου αδειοδότησης που έχει καταθέσει.

Εν ολίγοις, ένα πρωτάθλημα με 14 ομάδες ενδεχομένως βγάλει τη Σούπερ Λίγκα από τα σημερινά της αδιέξοδα, αλλά με τον κίνδυνο ακόμη μεγαλύτερης εμπλοκής του στα πολιτικά δικαστήρια.
tovima.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #240 στις: Παρ 16 Σεπ 2011 20:53 »
Παράθεση
Με 14 ομάδες μέχρι νεωτέρας το πρωτάθλημα

Ημερομηνία: 16/09/2011 - 19:25

Η Σούπερ Λίγκα γνωρίζει ότι οι δικαστικές εκκρεμότητες θα συνεχιστούν και γι' αυτό αν και αποφάσισε την αναστολή ιδιότητας μέλους σε Ολυμπιακό Β. και Καβάλα θα περιμένει πριν τις αντικαταστήσει.

Αν οι δικαστικές εκκρεμότητες  δεν τελειώσουν σε ένα εύλογο χρονικό διαστημα (μέσα Οκτωβρίου), τότε οι δύο ομάδες δεν θα αντικατασταθούν. Αυτό που φοβούνται στην Σούπερ Λίγκα είναι πως ακόμα και αν αδειοδοτηθούν Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας θα υπάρξει πρόβλημα με την εμπλοκή τους στα στημένα παιχνίδια.

Ο Βόλος και η Καβάλα θα προσπαθήσουν ξανά να ανατρέψουν την απόφαση, ενώ καραδοκούν Λάρισα και Πανσερραϊκός.

Κατά τα άλλα, στο σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας έγιναν τα εξής:

-Παραιτηθηκε ο γενικός διευθυντής Πατρίκ Κομνηνός που στα τέλη του 2011 θα αναλάβει πόστο στην UEFΑ και συγκεκριμένα αυτό του υπεύθυνου διασυλλογικών διοργανώσεων.

-Ψηφίστηκαν οι τρεις εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκα στην ΕΠΟ, οι οποία θα είναι ο Χριστοβασίλης του ΠΑΣ Γιάννενα με 9 ψήφους, ο Αθανασιάδης του Άρη με 12 ψήφους και ο Μώραλης του Ολυμπιακού με 10 ψήφους. Τον Μώραλη ψήφισαν οι Ολυμπιακός, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννενα, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Κέρκυρα, Πανιώνιος, Ξάνθη, Εργοτέλης, Παναιτωλικός.
soccerplus.gr

Παράθεση
Έμειναν έξω

Μόραλης, Αθανασιάδης, Παπουτσάκης και Χριστοβασίλης θα είναι οι εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ.

ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ εκτός.
dikisports.blogspot.com

Παράθεση
Αυτοί ψήφισαν τον Μώραλη

Παρασκευή, 16-09-2011 18:59

Το Leoforos.gr αποκαλύπτει ποιες ομάδες έχρισαν το πρώην μέλος της Θύρας 7 ως εκπρόσωπο της Super League στην ΕΠΟ

Οι ομορφιές, για να μην τις χαρακτηρίσουμε διαφορετικά, συνεχίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή την φορά λόγω των εκλογών στην Super League για την ανάδειξη των τριών εκπροσώπων της διοργανώτριας αρχής στην ΕΠΟ, ένας εκ των οποίων θα είναι ο Γιάννης Μώραλης. Ναι καλά διαβάσατε... Το πρώην μέλος της Θύρας 7 θα εκπροσωπεί τις ομάδες στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία...

Για αυτό και το Leoforos.gr σας αποκαλύπτει τις 10 ομάδες που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον αντιπρόεδρο των λιμανίσιων. Αυτές, εκτός φυσικά από τους Πειραιώτες, ήταν οι εξής 9: ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Κέρκυρα, Πανιώνιος, Ξάνθη, Εργοτέλης, Παναιτωλικός. Βλέπετε καμία έκπληξη; Όχι φυσικά...

Όσο για τους άλλους δύο; Ο Χριστοβασίλης του ΠΑΣ και ο Αθανασιάδης του Άρη, κάτι που σημαίνει οτι ο Ολυμπιακός καλύπτει τα 2/3 των εκπροσώπων. Βέβαια, οι ομάδες μπορούσαν να δώσουν τρεις ψήφους και φυσικά οι παραπάνω δεν έχασαν την ευκαιρία να δείξουν την υποταγή τους στον μεγάλο επενδυτή-κατηγορούμενο για το σκάνδαλο με τα στημένα Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε αντίθεση φυσικά με τον Παναθηναϊκό.

Και επί της ευκαιρίας να βάλουμε ένα εύκολο quiz. Κόντρα σε ποια από τις παραπάνω ομάδες, ο Ολυμπιακός δεν θα μαζέψει συνολικά 6 πόντους στο εφετινό πρωτάθλημα;
leoforos.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #241 στις: Παρ 16 Σεπ 2011 22:55 »
Παράθεση
“Επίσκεψη” στον Βενιζέλο, ετοιμάζονται για Αθήνα!

Ημερομηνία: 16/09/2011 - 21:44

Έξω από το σπίτι του Υπουργού οικονομικών Ε. Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη διαμαρτυρήθηκαν οι οπαδοί του Ηρακλή αιφνιδιάζοντας την αστυνομία, που πάντως επενέβη άμεσα και διέλυσε τη συγκέντρωση. Φωνές για Κυβέρνηση, ΕΠΟ και Πιλάβιο.

Με απόλυτη μυστικότητα το μηχανοκίνητο κομβόι της πορείας των οπαδών του Ηρακλή που είχε ξεκινήσει από το Κατσάνειο, έπιασε στον "ύπνο" την αστυνομία και βρέθηκε έξω από το σπίτι του Ευάγγελου Βενιζέλου, φωνάζοντας συνθήματα, χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση. Μέσα σε μόλις πέντε λεπτά (!) κλούβες, τζιπάκια, ομάδα ΔΙΑΣ και πολλά περιπολικά, έφτασαν έξω από το σπίτι του Υπουργού.

Η πορεία είχε ξεκινήσει από την Αγ. Δημητρίου, πέρασε από τον Περιφερειακό και την περιοχή Ελαιώνες πριν φτάσει έξω από το Σπίτι του Υπουργού.

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της πορείας αποφασίστηκε μεγάλη και δυναμική παρουσία των φίλων του Ηρακλή στην Αθήνα για την "Μεγαλη Τρίτη" του συλλόγου.

Οι οπαδοί του “Γηραιού” φώναζαν συνθήματα για την Κυβέρνηση, την ΕΠΟ, τον Πιλάβιο και τη Σούπερ Λίγκα.
soccerplus.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #242 στις: Σαβ 17 Σεπ 2011 15:42 »
Παράθεση
Δίδυμα με αβέβαιο μέλλον

Υπεύθυνος: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ηλ. Δρυμώνας 17 Σεπ|Ελευθεροτυπία

Νεότερα, από το μέτωπο σουντόκου. Το σενάριο των 14 ομάδων δεν φαίνεται, παρά τις όποιες ενδείξεις, να προχωρεί.

Το τραπέζι των συνδαιτυμόνων του πρωταθλήματος θα έχει συμπληρωθεί, με τους δύο που αυτή τη στιγμή λείπουν, το πολύ ώς την επόμενη διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής με την Κροατία και τη Γεωργία. Οπότε οι δύο, μπαίνοντας απ' την 6η αγωνιστική και πέρα, θα έχουν να δώσουν πέντε ματς. Κουτσά στραβά, πέντε Τετάρτες θα βρεθούν. Πλέον, μετά την εξέλιξη με Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, το παιχνίδι περιορίζεται ανάμεσα στα δύο άλλα δίδυμα που απέμειναν. Λάρισα και Πανσερραϊκός ή Λεβαδειακός και Δόξα. Ενα παιχνίδι, όχι ακριβώς φίφτι-φίφτι. Ελαφρώς φαβορί, το δίδυμο Λεβαδειακός και Δόξα. Ο νέος κύκλος διώξεων δεν επηρεάζει, όχι άμεσα τουλάχιστον, την περίπτωση Λεβαδειακός. Διότι όσο είναι ενδεχόμενο να διωχθεί ο Λεβαδειακός του Κομπότη (φωτ.), άλλο τόσο υπάρχει η περίπτωση να διωχθούν και ομάδες-μέλη, ήδη μέλη, της Σούπερ Λιγκ. Αλλά, μέχρι να τελεσιδικήσουν αποφάσεις, θα συνεχίσουν να παίζουν. Επόμενο δελτίο, προσεχώς.

Αλ.Σ.
enet.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #243 στις: Δευ 19 Σεπ 2011 15:38 »
Παράθεση
ΚΑΜΙΑ απόφαση τελικά για τον Ολυμπιακό Βόλου, πριν την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών

Στον απόηχο της χθεσινής αποκάλυψης του e-Volos.gr, για το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ και την, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, προαποφασισμένη στάση του έναντι του Ολυμπιακού Βόλου, το Δ.Σ. της ΕΠΟ σήμερα, όχι μόνο δεν τόλμησε την προαποφασισμένη στάση, σύμφωνα με την οποία θα άφηνε ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά αντίθετα αναμένει, ως οφείλει, την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Να υπενθιμίσουμε ότι μετά την χθεσινή μας αποκάλυψη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποίησε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, αποστέλοντας τελεσίγραφο στους τοπικούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και κάλεσμα προς τους υπόλοιπους Βουλευτές και πολιτικούς, αλλά και επιχειρηματικούς φορείς της πόλης.

Ακολούθως όπως και πάλι από χθες σας αποκαλύψαμε, ο νομικός της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θανάσης Χαρμάνης, έστειλε σήμερα το πρωί με εξώδικο σχετική γνωμάτευση στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και ο βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης προέβη σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.
e-volos.gr

Παράθεση
Δεν θα βγει την Δευτέρα (19/9) η απόφαση της ΕΠΟ για την παράταση της μεταγραφικής περιόδου για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Η Ομοσπονδία θα περιμένει την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου για την αναστολή των προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων που έχουν πάρει οι δυο ΠΑΕ, προκειμένου να μην καλυφθεί η θέση τους στο πρωτάθλημα μέχρι νεοτέρας, η οποία αναμένεται την Τρίτη. Σε περίπτωση που αποφασιστεί η αναστολή, τότε η ΕΠΟ θα δώσει το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου να αναζητήσουν ομάδα σε ένα διάστημα κάποιων ημερών.

Κάτι τέτοιο, εξάλλου, θα επιτρέψει στην ΕΕΑ να προχωρήσει στην εξέταση των φακέλων των Λεβαδειακού και Δόξας Δράμας, οι οποίες διεκδικούν τις δύο θέσεις στη Super League.

Παράλληλα, στο ΔΣ της ΕΠΟ παρίστανται οι εκπρόσωποι της Λίγκας, με τον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη και τους Γιάννη Μώραλη και Γιώργο Χριστοβασίλη, όπου ζητούν τη μείωση των προστίμων, και κυρίως για το άναμμα των καπνογόνων, καθώς συμφώνα με τον νέο ΚΑΠ, η ποινή είναι 20.000 ευρώ για κάθε αναμμένο καπνογόνο
onsports.gr

Παράθεση
Παράσταση ΕΠΣΜ υπέρ Ηρακλή στο αυριανό (20/09) δικαστήριο         

Τα πάντα στον Ηρακλή, περιστρέφονται γύρω από την αυριανή (20/09), εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στα πολιτικά δικαστήρια.

Το νομικό επιτελείο των Κυανόλευκων, βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες με σκοπό και μοναδικό στόχο να εξηγήσει στους δικαστές το απόλυτο δίκιο που έχει ο Ηρακλής στη συγκεκριμένη περίπτωση και να κερδίσει αυτό που τόσο καιρό του στερεί η ΕΠΟ, την συμμετοχή του στην Σούπερ Λίγκα.

Στην αυριανή μάχη σύμμαχος του Ηρακλή θα είναι και η ΕΠΣΜ, η οποία μέσω του προέδρου της και νομικού στο επάγγελμα, Ευάγγελου Γραμμένου θα παραστεί στην αυριανή δίκη για να ενισχύσει τον Ηρακλή, στον δίκιο αγώνα που δίνει για την δικαίωση του.
bluearena.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 19 Σεπ 2011 15:42 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #244 στις: Δευ 19 Σεπ 2011 19:29 »
Παράθεση
Τι σημαίνει για τον Ηρακλή η αυριανή (20/9) δικαστική μάχη         

19/09/11    17:54        Επιμέλεια: Δημήτρης Βλάχος

Με τόσα πολλά δικαστήρια που συμμετείχε το τελευταία τετράμηνο ο Ηρακλής, είναι λογικό να έχετε (έχουμε) ζαλιστεί. Θα επιχειρήσουμε με απλά λόγια να σας εξηγήσουμε τι περιμένουν αύριο (20/9) οι κυανόλευκοι και γιατί η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου θα κρίνει το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Η ΠΑΕ επιχειρεί να μπλοκάρει τη συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα. Το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα μπορεί ο Αστέρας να αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση από το τακτικό δικαστήριο.

Αν η απόφαση είναι θετική για τους κυανόλευκους, ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα. Οι επιλογές που θα έχει η διοργανώτρια αρχή, θα είναι τρεις. Να συμπεριλάβει τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα, να συνεχίσει ως έχει (με τον Αστέρα) και να περιμένει μέχρι τα Χριστούγεννα, όταν και θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Στην πρώτη περίπτωση, θα μιλάμε για δικαίωση της ομάδας. Στην δεύτερη, θα "αναγκαστεί" η Σούπερ Λίγκα να πληρώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ για διαφυγόντα κέρδη και τα μέλη του δ.σ. στις δικαστικές αίθουσες για να αντιμετωπίσουν της μηνύσεις που θα κατατεθούν εναντίον τους. Στην τρίτη περίπτωση, θα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος καταγγελίας της σύμβασης από τη Nova, αφού θα συνεχίζεται ένα πρωτάθλημα με 13 ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει πιθανότητα η αυριανή απόφαση να είναι διαφορετική από αυτή που θα λάβει το τακτικό δικαστήριο μετά από τρεις μήνες. Μικρή μεν, αλλά υπάρχει.

Ωστόσο αν η απόφαση είναι θετική για τον Ηρακλή, τότε μόνο με νέο πραξικόπημα δεν θα αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα... Μόνο που αυτή τη φορά θα υπάρχουν σοβαρές κυρώσεις για όσους το επιχειρήσουν.
bluearena.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #245 στις: Δευ 19 Σεπ 2011 19:59 »
Παράθεση
Επίσημα στη Football League 2 ο Ηρακλής

Δημοσίευση: 19.09.11 19:44

Τη στιγμή που αύριο (20/9) ο Ηρακλής έχει την εκδίκαση της κύριας αγωγής του στο Εφετείο Αθηνών, με την οποία στρέφεται κατά της απόφασης της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για υποβιβασμό του στην Football League και της συμμετοχής του Αστέρα Τρίπολης στην Σούπερ Λίγκα, το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας με απόφαση του τον υποβίβασε στην Football League 2!

Το ΔΣ επικύρωσε το πρακτικό της συνεδρίασης της εκτελεστικής γραμματείας με το οποίο ο Ηρακλής υποβιβάστηκε στην Football League 2.

Μάλιστα δεν έγινε καμία συζήτηση, αν και δεν προβλέπεται ποινή υποβιβασμού για προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, αφού σύμφωνα με το άρθρο 35 του ΚΑΠ. «ομάδα που ασκεί προσφυγή αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες τους πρωταθλήματος που μετέχει ή θα μετάσχει».

Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει ποινή του υποβιβασμού, αλλά αν πάρει μέρος ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα της Football League, τότε μετά από τρεις αγώνες που δεν θα μπορεί να αγωνιστεί (σ.σ. μηδενισμούς) θα πρέπει να αποκλειστεί και να καταλάβει την τελευταία θέση.

Μοναδική λύση για τον «γηραιό» είναι η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, καθώς μόνο εκεί προσβάλλονται οι αποφάσεις της εκτελεστικής γραμματείας.
onsports.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #246 στις: Τρι 20 Σεπ 2011 13:46 »
bluearena.gr

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία
Παράθεση
Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων στο Διοικητικό Εφετείο. Μέχρι αύριο (21/9) στις 12 το μεσημέρι η κατάθεση των υπομνημάτων και λογικά η απόφαση θα εκδοθεί μέχρι την Παρασκευή.

Η ΠΑΕ Ηρακλής βρήκε απέναντί του, πέρα από τον Αστέρα Τρίπολης, τόσο την ΕΠΟ, όσο και την Σούπερ Λίγκα.

Εντός των επόμενων λεπτών θα γνωρίζουμε πότε θα εκδοθεί η πιο σημαντική -ίσως- απόφαση για το παρόν και το μέλλον του Ηρακλή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ κατέθεσε νέα αίτηση για να εκδοθεί απόφαση εντός της ημέρας, η οποία όμως απορρίφθηκε.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Ο δημοσιογραφός του Μετρόπολις, Γιώργος Ζαΐρης, προέβη σε μία σημαντική καταγγελία, που πρέπει να θορυβήσει τους πάντες. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι μπροστά του οι νομικοί εκπρόσωποι του Αστέρα Τρίπολης έκαναν μαθηματα στον εκπρόσωπο της ΕΠΟ, κ. Υφαντή για το τι θα πει, αλλά και το ποιο είναι το βασικό τους επιχείρημα. Δηλαδή ότι η ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό του Ηρακλή στην Φούτμπολ Λιγκ 2.

Στην Ευελπίδων έχει φτάσει όλη νομική υπηρεσία της κυανόλευκης ΠΑΕ, όπως και ο δικήγορος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης, που θα ζητήσει το θέμα να τελεσιδικήσει το συντομότερο δυνατό.

Στις 11:48 ξεκίνησε η διαδικασία, με την ΠΑΕ να ζητάει μία πεντάλεπτη παράταση. Η αγωνία χτυπάει κόκκινο...

Εξω από το κτίριο βρίσκονται και οπαδοί του Ηρακλή από το σύνδεσμο της Αθήνας, οι οποίοι όπως είναι λογικό έχουν τεράστια αγωνία.

Οι μάσκες πλέον έπεσαν. Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Χρήστος Υφαντής υποστήριξε ότι ο Ηρακλής έχει υποβιβαστεί στην Football League 2 και δεν συντρέχει λόγος να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση από το συγκεκριμένο δικαστήριο.

O δικηγόρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης ζήτησε να απορριφτεί η όλη διαδικασία. «Είστε αναρμόδιοι να κρίνετε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν κάνετε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα, τότε ανοίγετε τους ασκούς του Αιόλου για το ελληνικό ποδόσφαιρο». Στη συνέχεια είπε το... αμίμητο. "Υπάρχει πρόβλημα σε ένα πρωτάθλημα που διεξάγεται με 15 ομάδες και απομένει μόνο η υπόθεση του Ηρακλή", ενώ όταν παρενέβη ο Πέτρος Καϊμακάμης και τον ρώτησε πόσες ομάδες μετέχουν στο πρωτάθλημα, είπε: "14  και οι ομάδες Α και Β!"

Ο μαρτυράς του Ηρακλή, Λευτέρης Ημιωνίδης, ανέφερε ότι η ομάδα καταστρέφεται, γιατί χάνει τους παίκτες της και έμεινε χωρίς έσοδα, τα οποία καρπώνεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Παράσταση έγινε και από δικηγόρο που εκπροσωπεί τους Μάρα και Γιάκομπ και τόνισε ότι αν δεν γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα οι δυο παίκτες θα χάσουν τα χρήματα τους. Κάτι που ισχύει και με όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

Συνεχόμενες ερωτήσεις από τον Πέτρο Καϊμακαμη στον κ. Υφαντή. Αρχικά ρωτάει αν υπάρχει πρόβλημα αν δεν συμμετάσχει ο Αστέρας Τρίπολης στο πρωτάθλημα και ο άνθρωπος της ΕΠΟ, απαντά: "Όχι".

Ο Υφαντής έχει χάσει την μπάλα όταν ήρθε η ώρα, ως μάρτυρα που τον έφερε εκεί η Ε.Π.Ο. να τον εξετάσει ο δικηγόρος του Ηρακλή, Πέτρος Καϊμακάμης. Υπήρξε ένταση που έφτασε σε σημείο να αποχωρήσει ο Υφαντής και να σκύψουν το κεφάλι οι δικηγόροι της Ε.Π.Ο. και του Αστέρα Τρίπολης. Ο Καϊμακάμης ρώτησε τον Υφαντή. «Αν για παράδειγμα δεν υπάρχει ο Αστέρας Τρίπολης ή ο Ηρακλής για ένα μήνα θα καταστραφεί το Πρωτάθλημα; Ο Υφαντής απάντησε όχι. Ο Καϊμακάμης ξαναρωτά: Αν τον Ιανουάριο ο Ηρακλής μπει στο Πρωτάθλημα θα υπάρξει πρόβλημα. Ο Υφαντής είπε και πάλι όχι, απαντήσεις που –άθελά του- αναδεικνύουν την ουσία των ασφαλιστικών μέτρων που κάνει ο Ηρακλής. Ο Υφαντής προσπαθεί να τα γυρίσει. «Θεωρητικά θα υπάρξει πρόβλημα». Ο Καϊμακάμης συνεχίζει την εξέταση του Υφαντή που πλέον δεν μπορεί να πει ούτε τι… πόστο έχει στην Ε.Π.Ο. Ρωτά ο Καϊμακάμης: Τι είστε στην Ε.Π.Ο.; Διευθυντής. Τι διευθυντής, τον ξαναρωτά. Διευθυντής. Κι ο Καϊμακάμης λέει… «δηλαδή δεν ξέρετε τι διευθυντής είστε;»

Ο Καϊμακάμης δεν σταματά. «Δεν μου λέτε κ.Υφαντή. Ο ΟΦΗ προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια;». Προσέφυγε, λέει ο Υφαντής. «Γιατί δεν τον υποβιβάσατε;», του ρωτά και βεβαίως δεν υπάρχει απάντηση. Ο Καϊμακάμης συνεχίζει. «Δεν μου λέτε κ.Υφαντή. Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια;». Προσέφυγαν, ήταν η απάντηση. «Γιατί δεν τους υποβιβάσατε;», ξαναλέει ο Καϊμακάμης και βεβαίως δεν υπήρξε απάντηση.

Η συζήτηση συνεχίζεται με νέο ξεμπρόστιασμα. Γιατί δεν παρέστη η Ε.Π.Ο. στην εκδίκαση των άλλων υποθέσεων στα πολιτικά δικαστήρια και παρίσταται με τον Ηρακλή; Και βεβαίως απάντηση δεν υπήρχε.

Μέχρι κι ο πρόεδρος του Δικαστηρίου έφτασε σε σημείο κάποια στιγμή να πει στον Υφαντή, «κ. μάρτυρα θα απαντάτε σε αυτά που σας ρωτάνε» και λίγο μετά όταν ο Υφαντής άνοιξε διάλογο με τους δικηγόρους του Ηρακλή, ο πρόεδρος του λέει: Καθίστε κάτω. Τελειώσατε».

"Κωλοτούμπα" της Σούπερ Λίγκα
Παράθεση
Απίστευτη τοποθέτηση του Μιχάλη Αναγνώστου, διευθυντή αγωνιστικού της Σούπερ Λίγκα, στο δικαστήριο.

"Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Αστέρα Τρίπολης, διότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα με το συνδρομητικό κανάλι".

Θυμίζουμε ότι ο νομικός εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης, είχε αναφέρει ενώπιον του δικαστηρίου στην αίτηση προσωρινής διαταγής προ δεκαημέρου, ότι... "δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν το δικαστήριο αποφασίσει την αντικατάσταση του Αστέρα από τον Ηρακλή, θα το δεχτούμε".

«Ο Αστέρας υπό τη σκέπη του Ολυμπιακού»
Παράθεση
Βόμβες έριξε ο Καράογλου. Τρομερές δηλώσεις από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που ξεμπρόστιασε (20/9) με ασυγκράτητο λόγο, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» τα όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό και προκαλούν τον κόσμο συνεχώς.


Είπε μεταξύ άλλων ότι… «υπάρχει μια συνωμοσία πολλών, πολλών βρώμικων παραγόντων που μπλέκονται στα στημένα, που απαξίωσαν το ποδόσφαιρο στα μάτια όλων, που έδειξαν ότι το ποδόσφαιρο το ελληνικό είναι το πιο βρώμικο. Ελπίζω σήμερα να κερδηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα ώστε να καθίσουν όλοι σε ένα τραπέζι για να δούνε τι θα γίνει.

Ο Ηρακλής ταλαιπωρείται εδώ και πέντε μήνες χωρίς κανείς από την Πολιτεία να ασχολείται, λες και δεν αφορά τη διασάλευση της τάξης. Λες και δεν αφορά αυτό τον Γερουλάνο, τον Νικητιάδη, τον Μπιτσαξή. Είναι άξιοι της μοίρας τους. Είμαι Ηρακλειδέας, συνεχίζω να δίνω τη μάχη μου. Ειλικρινά απορώ αν αξίζει για τον Ηρακλή με την τεράστια ιστορία που έχει να ασχολείται με όλους αυτούς τους ξεφτιλισμένους».

Ο Καράογλου συνέχισε με την ίδια ένταση. «Θεωρώ ότι συντελούνται εγκλήματα υπό την πλήρη αδιαφορία αυτού που έπρεπε να παρέμβει, του Κράτους δηλαδή και να πει, ε, τι γίνεται εδώ;. Η κ.Αράπογλου π.χ. είναι πρόεδρος μιας επιτροπής γιατί δεν καλεί ξανά τον Πιλάβιο, τον κ.Γερουλάνο, τον κ.Νικητιάδη να ρωτήσει τι γίνεται;»

Αναφέρθηκε στον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας Τρίπολης εκτέθηκε σε 10 συνομιλίες. Ο Πιλάβιος πέτυχε να σταματήσει η διαρροή των διαλόγων μεταξύ των αλητών που έστηναν τα παιχνίδια και κορόιδευαν τους πολίτες. Μπράβο του, του κ.Πιλάβιου. Δικαιολογεί τον μισθό του. Να το χαίρεται το ποδόσφαιρο. Το πελοποννησιακό λόμπι είναι πολύ ισχυρό και υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται».

Είπε τρομερά πράγματα για τον Ολυμπιακό: «Ο Αστέρας είναι κάτω από τη σκέπη του Ολυμπιακού και είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός διοικεί το ποδόσφαιρο με την αδιαφορία της Πολιτείας που δεν κάνει τίποτα. Υπάρχουν συνομιλίες που μιλούσε ο κ.Μποροβήλος, το «κύριος» κατ’ ευφημισμό, με άνθρωπο που είναι στην φυλακή για το πώς θα ρίξει τον Ηρακλή».

Συνέχισε λέγοντας ότι… «ο Ηρακλής όταν ξεκίνησε την ιστορία του, τη δράση του ξεκίνησε με τουρκοκρατία στη Μακεδονία. Εβγαλε ήρωες. Είμαστε μόνοι μας, παλεύουμε. Οποια κι αν είναι η επόμενη μέρα εγώ και χιλιάδες άλλοι θα είμαστε Ηρακλειδείς, περήφανοι».

Είπε ακόμη ότι… «δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι κυβέρνηση, θα δώσω τη μάχη για να υπάρξει κάθαρση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και να σταματήσει μια παρεούλα 57 ανθρώπων να εκλέγει τη διοίκηση της Ε.Π.Ο. Ένα σώμα με 57 άτομα ελέγχεται και στήνεται πολύ καλά. Ηταν λάθος μας τότε με τον Ορφανό που δεν το προχωρήσαμε και δεν ανοίξαμε το εκλογικό σώμα επειδή έλεγαν ότι θα υπάρχουν κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Εκανε νέα επίθεση κατά των εκπροσώπων της Πολιτείας. «Ανάθεμά με αν ο Γερουλάνος ξέρει τι είναι η μπάλα, ο Νικητιάδης είναι άσχετος και ο Μπιτσαξής είναι ντιπ άσχετος».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #247 στις: Τρι 20 Σεπ 2011 16:19 »
e-volos.gr
Παράθεση
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αύριο ΙΣΩΣ η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών για τον Ολυμπιακό Βόλου

Tρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011, 15:50

Παράταση στην αγωνία του Ολυμπιακού Βόλου...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, η αποφάση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, για το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου, θα ανακοινωθεί ΙΣΩΣ αύριο...!!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο συνεδριάζει και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #248 στις: Τρι 20 Σεπ 2011 18:29 »
sportdog.gr
Παράθεση
«ΕΠΟ, Λίγκα και Αστέρας... ένα σώμα, μία ψυχή»

20.09.2011 - 17:55

Ο Ηρακλής με ανακοίνωσή του αναφέρεται στην απόφαση της ΕΠΟ να υποβιβάσει τον «γηραιό» στη Football League 2 και καταγγέλλει τον προσχεδιασμένο πόλεμο που γίνεται εναντίον της ομάδας

Αναλυτικά :

«Ο απολύτως προσχεδιασμένος πόλεμος του νοσηρού ποδοσφαιρικού συστήματος της διαπλοκής και των διαπλεκομένων κατά του ΗΡΑΚΛΗ, διεξάγεται, πλέον, με ανοικτά χαρτιά και χωρίς προσωπίδες.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι η ΕΠΟ, δίνοντας τραγική συνέχεια στις απολυταρχικού, αλλά και τραγελαφικού χαρακτήρα αποφάσεις της, έσπευσε την παραμονή της εκδίκασης των ασφαλιστικών να υποβιβάσει εκ νέου την ομάδα μας, καθώς η συγκεκριμένη απόφαση χρησιμοποιήθηκε ως επιχείρημα από την πλευρά του Αστέρα Τρίπολης στο Διοικητικό Εφετείο.

Ούτε είναι τυχαίο το γεγονός ότι, απροκάλυπτα, οι νομικοί του Αστέρα Τρίπολης, πριν τη σημερινή δικαστική διαδικασία, είχαν επιδοθεί στην καθοδήγηση του εκπροσώπου της ΕΠΟ. Ούτε, βεβαίως, είναι τυχαίο το γεγονός ότι, σε ένα ακόμη δικαστήριο, ΕΠΟ, Super League και Αστέρας Τρίπολης εμφανίστηκαν 'ένα σώμα, μια ψυχή', ομολογώντας κοινά συμφέροντα, εις βάρος των δικαιωμάτων και του δικαίου του ΗΡΑΚΛΗ.

Το μόνο, που επιτυγχάνουν, είναι να σπρώχνουν ακόμη περισσότερο το μαχαίρι της βρωμιάς και της διαπλοκής στο καθημαγμένο σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καταστρέφοντας κάθε υπόλειμμα ηθικής και δικαίου. Ντροπή...».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #249 στις: Τρι 20 Σεπ 2011 18:50 »
Ψήφισμα στον Γερουλάνο
Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2011 17:51
Παράθεση
Οι τοπικοί φορείς της Καβάλας ζητούν την διατήρηση της ομάδας στη Super League
 
Με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαου Γρανά οι τοπικοί φορείς της Καβάλας παρέδωσαν ψήφισμα στον υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, με το οποίο αναφέρουν ότι δε θα επιτρέψουν να διαλυθεί η ομάδα.

Αναλυτικά:

«Εμείς όλοι οι θεσμικοί φορείς της κοινωνίας της Καβάλας στηρίζουμε την προσπάθεια κάθαρσης του ποδοσφαίρου από την Πολιτεία, με την προϋπόθεση να υπάρξουν οι προβλεπόμενες κυρώσεις, σε όσες ομάδες και παράγοντες, ανεξαιρέτως, αν αποδειχθεί ότι εμπλέκονται σε παράνομες ενέργειες που προσβάλλουν το φίλαθλο πνεύμα και το "ευ αγωνίζεσθαι". Το τίμημα της κάθαρσης δεν πρέπει να το πληρώσει η Καβάλα. Η Αθλητική Δικαιοσύνη έχει αποφασίσει. Ας σεβαστούν την απόφαση αυτή και τα όργανα της Πολιτείας μέχρι ν’ αποφασίσει οριστικά η Δικαιοσύνη. Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε οποιαδήποτε ενέργεια διάλυσης της ιστορικής μας ομάδας με την οποία έχουν γαλουχηθεί γενιές Καβαλιωτών».
athlitikanea.gr

Παράθεση
Μπλόκο και από ΕΕΑ στον Ηρακλή

Ημερομηνία: 20/09/2011 - 18:50

Aπό την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έγινε γνωστό πως δεν δόθηκε πιστοποιητικό στον Ηρακλή, ο οποίος πήρε παράταση ως τη Δευτέρα για να συμπληρώσει τον φάκελό του.

Αν οι Θεσσαλονικείς δεν καταφέρουν να καλύψουν τα κενά του φακέλου τους, τότε θα υποβιβαστούν στη Δ' Εθνική!

Την ίδια στιγμή, πιστοποιητικό δεν πήραν και οι Λάρισα, Πανσερραϊκός, Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας, μολονότι οι φάκελοί τους είναι πλήρεις.

Ο λόγος της μη αδειοδότησής τους έγκειται στο ότι υπάρχει η προσωρινή διαταγή για τη μη χορήγηση του πιστοποιητικού για συμμετοχή στο πρωτάθλημα και τη μη αντικατάσταση των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας από άλλους συλλόγους.

Επίσης, η ΕΕΑ που εξέτασε τους φακέλους όλων των ομάδων της Football League και της Football League 2 βρήκε ελλείψεις και σε εκείνους των Διαγόρα, Γιαννιτσών, Νίκης Βόλου, Αετού Σκύδρας, Εορδαϊκού, Ρόδου, Τρικάλων, Ηλιούπολης, Εθνικού, Καρδίτσας, Παναιγιάλειου, Βοτανιακού και Ιωνικού.

Οι παραπάνω ΠΑΕ έχουν και αυτές προθεσμία ως τη Δευτέρα, για να συμπληρώσουν τα κενά και να τακτοποιήσουν κάθε εκκρεμότητα.
soccerplus.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 20 Σεπ 2011 18:53 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.