Αποστολέας Θέμα: Πρωτάθλημα 2011-12  (Αναγνώστηκε 83353 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #325 στις: Παρ 21 Οκτ 2011 17:40 »
ας βάλουν διαγωνισμό με σμς ποιες ομάδες θέλετε στην σούπερκλικα
ΣΚ1 για ΑΕΛ
ΣΚ2 για Σέρρες
ΣΚ3 για Δόξα
ΣΚ4 για Λεβαδειακό

στο 1618

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #326 στις: Παρ 21 Οκτ 2011 18:03 »
θα είχε ενδιαφέρον κάποιος από όλους αυτούς τους φωστήρες να έγραφε κάτω με συγκεκριμένες ημερομηνίες την πρόταση ή να τους την εγκρίναν για να γελάσει και το ποικιλόχρους ερίφιο ...

Αν ξεπεράσουν όλα τα νομικά προβλήματα (αδύνατο αλλά όλα τα έχουμε δεί) και δεν κάνουν εξ αρχής κλήρωση με βάση την αρχική πρόταση θα πρέπει να διεξαχθούν:
για τους αρχικούς 14  +Α +Β οι υπόλοιπες 24 αγωνιστικές σε Κυριακές
για τους Γ και Δ  32 επιπρόσθετες αγωνιστικές αρχικά αποκλειστικά σε Τετάρτες   . (το 32 προκύπτει από το ότι χρειάζονται 34 αλλά σε 2 αγωνιστικές οπότε και θα παίζουν Γ και Δ μεταξύ τους μπορούν να οριστούν σε Κυριακή συγρόνως με άλλη αγωνιστική των υπολοίπων )
Αν υπολογίσουμε  ότι απαιτούνται και 5-6 τουλάχιστον αγωνιστικές για κύπελλο και ότι ολυμπιακός , Παοκ και αεκ έχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις καθώς και ότι οι Α και Β πρέπει να καλύψουν και τις εκκρεμότητες των 6 πρώτων αγωνιστικών...  αν γίνονται παιχνίδια ΟΛΕΣ τις Τετάρτες και Κυριακές απαιτούνται στην βέλτιστη περίπτωση 32 ακόμα εβδομάδες πριν τα playoff !    Αν οριστούν παιχνίδια ακόμα και Μεγάλη Τετάρτη , 4 Ιανουαρίου κλπ κλπ και προστεθούν έστω και μόνο 4 φιλικά Εθνικής αυτό στο δικό μου ημερολόγιο φθάνει (ξεκινώντας από την επόμενη εβδομάδα το οποίο είναι εξίσου απίθανο)  στις 24 Ιουνίου ... άρα η όλη πρόταση χαρακτηρίζεται ως ανάξια λόγου και απορώ πώς την συζητάν άνθρωποι οι οποίοι είναι υποτίθεται επιχειρηματίες ...

Αν πάλι ξανακάνουν κλήρωση με 18 ομάδες ( κάτι το οποίο έχει περισσότερα νομικά προβλήματα) και είτε μετράν είτε όχι τα έως τώρα αποτελέσματα απαιτούνται 34 αγωνιστικές + 6 κυπέλλου + φιλικά εθνικής 4 + 6 αγωνιστικές για έως τώρα κενά (οι οποίες σε αυτή την περίπτωση πρέπει να υπολογιστούν καθότι θα είναι για όλους δεσμευμένες οι Τετάρτες έτσι και αλλιώς με κανονικές πλήρεις αγωνιστικές + αν χρειαστεί να καλύψουν αγωνιστικές ευρωπαικών υποχρεώσεων των 3  + υποχρεωτικές αργίες Πάσχα (πέφτει Κυριακή και φέτος γμτ :-)   ) και 25/12 , 1/1, 25/3 (Κυριακές και αυτά),  Φώτα απαιτούνται τουλάχιστον 28 εβδομάδες διπλών αγώνων το οποίο ξεκινώντας από την επομενη εβδομάδα φθάνει στις 10 Μαίου χωρίς playoff ...
Επαναλαμβάνω οι παραπάνω πρόχειροι υπολογισμοί προϋποθέτουν ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα συμφωνούν όλοι, ξεπερνιώνται όλα τα προβλήματα δικαστικά και νομικά και γίνεται κλήρωση η οποία ισχύει από 30/10 και προγραμματίζοντας όλες τις Τετάρτες και Κυριακές χωρίς καμμία διακοπή ...

Αυτά για όσους ασχολούνται ακόμα με τις μαλακίες που προτείνουν και συζητούνται από τους συγκεκριμένους ,κλέφτες και κρετίνους συγχρόνως,  που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο 
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 21 Οκτ 2011 18:11 από dk »

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #327 στις: Παρ 21 Οκτ 2011 20:11 »
Αυτά για όσους ασχολούνται ακόμα με τις μαλακίες που προτείνουν και συζητούνται από τους συγκεκριμένους ,κλέφτες και κρετίνους συγχρόνως,  που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο 

Παράθεση
Κ.Α.Π. - ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄
Άρθρο 7 - Προκήρυξη - Δήλωση συμμετοχής


Παρ. 6. Απαγορεύεται  οποιαδήποτε  αυξομείωση του αριθμού των ομάδων
            των   διαφόρων  πρωταθλημάτων  αν  δεν  έχει   προβλεφθεί   από
             την  προκήρυξη   του   πρωταθλήματος   που  έληξε.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #328 στις: Παρ 21 Οκτ 2011 20:15 »
Αυτος με διαβάζει.... :P :P :P

Παράθεση
Υπεύθυνος: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ηλίας Δρυμώνας
Αυθαιρεσία
Λάρισα, Πανσερραϊκός, Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας πρέπει να παίξουν στη Σούπερ Λίγκα, είπαν οι «φωστήρες» της Λίγκας στον πρόεδρο-γλάστρα κι εκείνος πού να τολμήσει να φέρει αντίρρηση σε ακόμη μία αυθαιρεσία;
Ετσι κι αλλιώς κανονισμοί και θεσμοί δεν υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καταργήθηκαν τη μέρα που ο ΟΦΗ προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια για να βρει το δίκιο του και, αντί να υποβιβαστεί, ανταμείφθηκε με την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα. Σούπερ κωμωδία...

Α.Φ.


Eπίσης
Παράθεση
Του Γ. Συρίγου
 Η πολυδιαφημισμένη αυτοκάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου έμοιαζε απ' την αρχή με... θέατρο σκιών και χθες ήρθε η μεγαλύτερη απόδειξη.
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος αποφάσισε να μην ασκήσει έφεση κατά της αθωωτικής πρωτόδικης απόφασης για τον Λεβαδειακό και τον πρόεδρό του Γ. Κομπότη, παρ' ότι το διάτρητο σκεπτικό της Πειθαρχικής της Football League μπορούσε να αμφισβητηθεί... ακόμα και από παιδί του Δημοτικού.

Ο πεπειραμένος εισαγγελέας και ο αναπληρωτής του, Μανώλης Αντωνακάκης, εφεσίβαλαν τις προηγούμενες εβδομάδες υποθέσεις που εμπεριείχαν απείρως λιγότερα αμφισβητούμενα σημεία. Απ' αυτή την άποψη η απόφασή τους να μην παραπέμψουν τους Βοιωτούς και τον πρόεδρό τους στην Εφέσεων εγείρει σημαντικά ερωτήματα.

Χθες έπεσαν και οι τίτλοι τέλους στην υπόθεση της Δόξας Δράμας και του προέδρου της Θ. Σάμιου, με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να εκδίδει αθωωτική απόφαση. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο ισχυρός άνδρας των Δραμινών εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του Μ. Αντωνακάκη, ο οποίος είχε ασκήσει την έφεση, χαρακτηρίζοντάς τον, μεταξύ άλλων, «αρρωστημένο μυαλό».

Αν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς έκλεισαν τα μάτια στην περίπτωση του Λεβαδειακού ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την τελική έκβαση της συντριπτικής πλειονότητας των υποθέσεων, τότε δεν υπήρχε άλλη οδός γι' αυτούς πέρα απ' αυτή της παραίτησης.

Κατά τα άλλα, συνεχίζονταν μέχρι αργά χθες το βράδυ οι διεργασίες εν όψει της σημερινής έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Σούπερ Λίγκας με θέμα την αύξηση των ομάδων σε 18. Η ΕΠΟ έχει ανεπισήμως ανάψει το πράσινο φως για να «χωρέσουν» στη Σούπερ Λίγκα τόσο ο Λεβαδειακός με τη Δόξα όσο και η Λάρισα με τον Πανσερραϊκό, ωστόσο παραμένει «αγκάθι» το ζήτημα της εξεύρεσης ημερομηνιών για τις επιπρόσθετες αναμετρήσεις που θα προκύψουν. Πρακτικά χρειάζονται 34 Τετάρτες για να «γεμίσει» το πρόγραμμα, ωστόσο με βάση το καλεντάρι δεν υπάρχουν περισσότερες από 26.


Εnet.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 21 Οκτ 2011 20:18 από davelis »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #329 στις: Παρ 21 Οκτ 2011 22:42 »
.superleaguegreece.net
Παράθεση
Αποφάσεις Γ.Σ. της Super League

Η Γ.Σ. συζήτησε το μόνο θέμα της ημερήσιας διάταξης περί αναδιάρθρωσης του πρωταθήματος.

 

Κατά την εν λόγω συζήτηση, προέκυψε ότι η σχετική προϋπόθεση περί ομοφωνίας στο συγκεκριμένο θέμα, η οποία ετέθη από την ΕΠΟ, δεν επετεύχθη.

 

Ως εκ τούτου, το θέμα δεν ετέθη σε ψηφοφορία.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #330 στις: Παρ 21 Οκτ 2011 23:06 »
contra.gr
Παράθεση
Τέλος οι 18, οριστικά πρωτάθλημα 16 ομάδων

Η πρόταση για πρωτάθλημα 18 ομάδων ναυάγησε εν τη γενέσει της και η λίγκα θα συνεχίσει με 16 ομάδες. Το Σάββατο (22/10) ορίζει τους αντικαταστάτες Βόλου και Καβάλας το Δ.Σ. της διοργανώτριας. Έκρηξη Πηλαδάκη, πώς θα αντιδράσει η ΑΕΛ στην προσθήκη Λεβαδειακού και Δόξας.

Τα όργανα άρχισαν από το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν η Ξάνθη αποχώρησε από τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης της Super League. Η αντίδραση της ακριτικής ομάδας ήταν τέτοια, που ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης δήλωσε ότι αν η απόφαση που θα πάρει η συνέλευση δεν είναι σωστή, θα την προσβάλλει με κάθε νόμιμο τρόπο.

Το Σάββατο (22/10, 14:00) συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΣ της λίγκας προκειμένου να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, ώστε να συμπληρωθεί ο... μαγικός αριθμός 16 στον πίνακα των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.

Η εξέλιξη της Παρασκευής προκάλεσε την έκρηξη του προέδρου της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος βλέπει τις πιθανότητες συμμετοχής της ομάδας του στη Super League να εκμηδενίζονται, αφού είναι πλέον σχεδόν δεδομένο ότι ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας θα κληθούν από τη διοργανώτρια να αντικαταστήσουν τις δυο ομάδες που υποβιβάστηκαν στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

"Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί πριν από λίγες ημέρες πήραμε μία ομόφωνη απόφαση. Σήμερα βάλανε κάποιοι τα μικροπολιτικά τους, γιατί ούτε οικονομική λόγοι υπήρχαν, ούτε αγωνιστικοί, ούτε η Nova δημιούργησε κάποιο θέμα. Αντιθέτως, δεν είχε κανένα πρόβλημα αν το πρωτάθλημα διεξαγόταν με περισσότερες ομάδες. Κάποιοι συνάδελφοι έβγαλαν τα… μικροπολιτικά τους, δεν μιλούν για το καλό του ποδοσφαίρου, αλλά για την πάρτη τους, πράγμα που δεν έκαναν όλοι οι υπόλοιποι. Ο καθένας είπε τις απόψεις του στο σώμα για το ποιός δικαιούται να παίξει στη Σούπερ Λίγκα. Επειδή θέλω να μιλάω για την ουσία, για μένα, αυτός που αδικήθηκε την προηγούμενη σεζόν, θα έπρεπε να επωφεληθεί, από τη στιγμή που υπήρξαν ομάδες που είχαν παραβατική συμπεριφορά", δήλωσε αρχικά κατά την αποχώρησή του ο Κώστας Πηλαδάκης.

Αναφερόμενος στα επιχειρήματα της ΑΕΛ για παραμονή στη Super League, ο πρόεδρος των "βυσσινί" επεσήμανε: "Έχουμε τόσα πολλά δεδικασμένα που είναι υπέρ μας, όπως του Αστέρα Τρίπολης, μία ομάδα που έπεσε αγωνιστικά, αλλά παρέμεινε στην κατηγορία. Το ίδιο έγινε και στη Β’ Εθνική, με την Καλλιθέα. Ο ΟΦΗ συμμετείχε στα πλέι οφ, ενώ έχουμε στα χέρια μας και το χαρτί της UEFA. Αυτό το χαρτί ποιος το έλαβε υπόψη του; Η ομοσπονδία; Τι γίνεται με την UEFA; Υπάρχει όποτε μας βολεύει; Αυτά πρέπει να τα κρίνετε εσείς. Όλοι αυτοί που ευαγγελίζονται το καλό του ποδοσφαίρου, τους ενδιαφέρει κατά περίπτωση να βοηθάνε ημέτερους. Λυπάμαι πάρα πολύ που ήμουν πρόεδρος για έναν χρόνο σε αυτό τον οργανισμό".

Ερωτηθείς ποιες ήταν οι ομάδες που δεν συμφώνησαν να προχωρήσει η πρόταση των 18 συλλόγων, απάντησε:

"Δεν γνωρίζω ποιες ήταν οι ομάδες που δεν συμφώνησαν. Αυτό που έμαθα ήταν ότι επρόκειτο για μικρή μειοψηφία που δεν συμφώνησε, ομάδες που δεν είναι λαοφιλείς. Δεν γνωρίζω ποιες ήταν ακριβώς. Καλώς ή κακώς, πριν τρεις ημέρες είχαμε πάρει μία απόφαση. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτή η κωλοτούμπα. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα για το ότι η ομοσπονδία δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή την πρόταση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι άνθρωποι έκαναν στροφή 360 μοιρών.

Ο καθένας στη Γενική Συνέλευση τοποθετήθηκε. Ανέφερα τις θέσεις μας και μίλησα για όλα τα δεδικασμένα. Ήδη κάποιοι από τους κυρίους που ψηφίσανε, βασίστηκαν στα επιχειρήματά μας: Στο χαρτί της UEFA και στο ότι ο Αστέρας θα αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα, ενώ είναι μία ομάδα που έπεσε αγωνιστικά".

Εφόσον η Super League αποφασίσει το Σάββατο τη συμμετοχή Λεβαδειακού και Δόξας στο τρέχον πρωτάθλημα, ο Κώστας Πηλαδάκης είναι αποφασισμένος αφενός να προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και αφετέρου να καταθέσει αγωγές κατά του Συνεταιρισμού για διαφυγόντα κέρδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ΟΦΗ, Εργοτέλης, Ατρόμητος, Κέρκυρα και Παναιτωλικός πρότειναν το πρωτάθλημα να διεξάγεται μονίμως με 18 ομάδες και όχι μόνο για μια διετία, όπως προέβλεπε το αρχικό σχέδιο, το οποίο ούτως ή άλλως απορρίφθηκε.

onsports.gr
Παράθεση
Μαχλάς: «Δεν είμαι ‘’κωλοτούμπας’’»

Τη δική του εξήγηση και σκέψη για το «όχι» που είπε ο ΟΦΗ σε πρωτάθλημα 18 ομάδων τόνισε ο Νίκος Μαχλάς στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν νομότυπο να γίνει πρωτάθλημα με 18 ομάδες με τους όρους που τέθηκε το ζήτημα, ενώ μίλησε και για την κόντρα του συλλόγου με τα αδέρφια Βατσινά. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Νίκου Μαχλά:

Για το «όχι» του ΟΦΗ σε πρωτάθλημα 18 ομάδων:

«Δεν είναι ανατροπή αυτής της υπόθεσης. Θέλαμε όλοι να γίνει ένα πρωτάθλημα 18 ομάδων όμως με τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Συζητώντας όλες αυτές τις ώρες, βρήκαμε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Όσον αφορά τον ΟΦΗ, είπαμε ‘’όχι’’ γιατί αλλάζει ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν. Φέτος, μπορεί να γινόταν πρωτάθλημα με 18 ομάδες και θα υποβιβάζονταν 3 ομάδες όμως του χρόνου θα έπεφταν πέντε. Εγώ δεν δέχομαι να κάνει η ομάδα μου εξυπηρέτηση και ενώ μειώνονται τα χρήματα από τα τηλεοπτικά όπως και να παίζουμε ανά δύο ημέρες. Όμως, δεν δέχομαι του χρόνου να πέφτουν 5 ομάδες γιατί είναι άδικο να συμβεί αυτό. Όχι, ότι φοβόμαστε, αλλά τώρα δεν δέχομαι να εξυπηρετηθούν κάποιες άλλες ομάδες εις βάρος της δικής μας. Αυτό το είπα και μπροστά στον φίλο μου τον Κώστα Πηλαδάκη. Μάλιστα, ήμουν ο πρώτος που είπα ‘’όχι’’».

Για το ποιες ομάδες θα προβιβαστούν στην Super League:

«Δεν είμαι σίγουρος και δεν θέλω να κάνω καμία εικασία. Όμως αυτό που μας εξήγησε ο νομικός σύμβουλος της Super League είναι ότι βάσει ΚΑΠ ανεβαίνουν οι ομάδες που αγωνίζονται στην Football League. Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση το Σάββατο και από εκεί και πέρα αν δεν βρεθεί λύση, η ΕΠΟ είναι εκείνη που θα βγάλει την οριστική απόφαση».

Για τις κατηγορίες Πηλαδάκη:

«’’Κωλοτούμπες’’ δεν ήμασταν ποτέ, ούτε σαν ομάδα – ούτε σαν άνθρωποι. Αυτό που προς το παρόν δεν αλλάζει κανένας είναι η απόφαση του ΚΑΠ που αναφέρει ότι στις θέσεις των ομάδων που υποβιβάστηκαν θα μπουν αυτές που αγωνίζονται στις χαμηλότερες κατηγορίες. Εμείς σαν ΟΦΗ, πέσαμε και επιστρέψαμε μετά από δύο χρόνια. Με το χέρι στην καρδιά, ήθελα την Λάρισα στην Super League όμως να αγωνιστεί νομότυπα και όπως πρέπει να γίνει».

Για την εξόφληση του Σουλεάπ:

«Ίσως να είμαι και γκαντέμης που ζω αυτές τις καταστάσεις όμως μάθαμε και επιβιώνουμε. Γεννιόμαστε από τις στάχτες μας και ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Δεν θέλω ούτε να ακούσω ξανά το όνομα Σουλεάπ γιατί έκανε και κάποια άλλα άκομψα πράγματα».

Για την «κόντρα» που υπάρχει μεταξύ ΟΦΗ-Βατσινά:

«Από αυτήν την κατάσταση δεν κερδίζει κανένας. Από την ερχόμενη Δευτέρα πρέπει να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον πρώην μεγαλομέτοχο ώστε μέσα από τον διάλογο να βρούμε την λύση. Αυτή είναι η θέση μου και συνεχίζω να κάνω έκκληση παρόλο που μας δικαίωσε το δικαστήριο και ακόμα εμμένω σε αυτήν την θέση. Πρέπει να βρεθεί η λύση ώστε να πάρουν και αυτοί οι άνθρωποι τα χρήματα τους και αν δεν βρεθεί λύση, τις μεγαλύτερες απώλειες θα έχει η ομάδα. Όπως έχω πει και το λέω ξανά, από πίσω μας δεν έχουμε κανένα μεγιστάνα και χρειάζεται η συνδρομή όλων ώστε να χτίσουμε το οικοδόμημα που λέγεται ΟΦΗ».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι πολύ σημαντικό να προστατεύσει ο κόσμος το γήπεδο. Παρακαλώ τον φίλαθλο κόσμο να δείξει την ίδια ατμόσφαιρα που έδειξε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ώστε να μην δώσουμε δικαίωμα σε αυτούς που θέλουν να κάνουν κακό. Η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει ποιότητα και μέσα στο γήπεδο μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Δεν γνωρίζω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, όμως ξέρω ότι αυτοί οι παίκτες δίνουν και την ψυχή τους»
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #331 στις: Σαβ 22 Οκτ 2011 23:25 »
Αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, 22 Οκτωβρίου 2011

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε τα εξής:

 

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά (ψήφοι υπέρ ΑΕΛ και Πανσερραϊκός) και 2 λευκά, την εγγραφή ως μελών του συνεταιρισμού των ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός , οι οποίες θα αρχίσουν να αγωνίζονται από την 10η αγωνιστική και μετά (ήτοι την αγωνιστική, που σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα, έχει οριστεί για την 19η και 20η Νοεμβρίου 2011).

 

Κατόπιν κλήρωσης που διεξήχθη ενώπιον του Δ.Σ., τις θέσεις των ομάδων Α και Β (όπως αυτές ορίστηκαν στην από 5/8/11 κλήρωση του πρωταθλήματος Super League), έλαβαν αντίστοιχα οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #332 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 18:28 »
-Για τον Μαχλά, στις 16 Ιουνίου 2011
έπρεπε οι ομάδες που υπήρχαν στην Α Εθνική,να κάνουν εξυπηρετήσεις στον ΤΣΑΤΣΟ
γιατί ο ΤΣΑΤΣΟΣ δεν έβλεπε τον τρόπο, πώς δηλαδή, να ανέβει Α εθνική
και ως εκ τούτου
ποτέ δεν έφερε αντίρρηση στην πρόταση
του ατιμώρητου για τις υβριστικές και αντεθνικές δηλώσεις κατα του ΠΑΣ
προέδρου της ΕΠΣΗ...

--------------------------------------------------

-Λίγους μήνες μετά
και αφού ο ΤΣΑΤΣΟΣ με έναν μοναδικό κ σκανδαλώδη τρόπο,
που μόνον στην Ελλάδα γίνεται και βρίσκεται
ανέβηκε  Α ΕΘνική επειδή κάποιοι ...μετρημένοι έτσι το ήθελαν...
....ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΩΣ Ο ΤΣΑΤΣΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ...
--------------------------------------------------------------------------------------

-ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...ΤΟ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!
-Εκτίθεσαι ρε Κρητικέ ''λεβέντη''...
-Αλλα η ζωή είναι ΤΡΟΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ.....

------------------------------------------------------
 
-Ιδου οι προτασεις του ατιμώρητου υβριστή προεδρου της ΕΠΣΗ
που ο Μαχλάς τοτε ήθελε
και τώρα απορρίπτει....


Παράθεση από: =topic=920.msg32959#msg32959 date=1308316387
16/06/11, 11.53 μμ...
Mε επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς, η ΕΠΣ Ηρακλείου"πέταξε το γάντι" στον Σοφοκλή Πιλάβιο καλώντας τον να πάρει γενναίες αποφάσεις.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ.Νίκος Τζώρτζογλου, με επιστολή του, σήμερα προχώρησε σε μια σειρά προτάσεων ώστε να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο που έχει οδηγήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο η ίδια η ΕΠΟ.

  Ο Νίκος Τζώρτζογλου προχώρησε στις παρακάτω προτάσεις ώστε να επέλθει το αδιέξοδο:
 1. Να μη ληφθούν υπόψη οι αδειοδοτήσεις παρά μόνο για τις ομάδες που θα αγωνιστούν στα Κύπελλα Ευρώπης.

2. Να προχωρήσει η ΕΠΟ σε αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων ως εξής:
Αυστηρά και μόνο για την περίοδο 2011-2012 και μόνο να αυξηθούν οι ομάδες στη SUPERLEAGUE σε είκοσι (20).
Για την επόμενη περίοδο 2012-2013 να υποβιβαστούν από τη SUPER LEAGUE τέσσερις (4) ομάδες και να προβιβαστούν από τη FOOTBALL LEAGUE 1 μόνο δύο(2) ώστε να σταθεροποιηθεί η πρώτη κατηγορία σε μόνιμη βάση στις δέκα οκτώ (18) ομάδες.


3. Σχετικά με το θέμα των πλαστογραφήσεων δεδομένου ότι εμπλέκονται πολλές ομάδες και σε συνδυασμό με την πρώτη πρόταση να εφαρμοστεί το άρθρο 20 παρ.1β του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.  και να επιβληθεί εφάπαξ πρόστιμο 50.000 € σε όλες τις εμπλεκόμενες ομάδες.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ ζητάει την σύγκλιση Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 9 Ιουλίου προκειμένου οι Ενώσεις να επικυρώσουν τις παραπάνω προτάσεις και να δοθεί ένα τέλος στο αδιέξοδο που έχουν οδηγήσει οι κινήσεις του Σοφοκλή Πιλάβιου.[/size]
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #333 στις: Κυρ 30 Οκτ 2011 20:42 »
ο ντραβαλος γινκε ζν ομαδα
δε τσ εκαμε κακο
καλο τσ εκαμε

βηκαν ειπαν τσ κβεντες αποπρεπε
ξερνε τι γέν'τε σ τσ δγιαδρομ
ξερνε τσι που θελνε παν'νε
ξερνε πουθε να φλαχτουνε
κι δικιολογια καμινια πεδω περα

το Διμολ θα τον στηριξνε
ομως πρεπ καποιον να σιχτιρισνε
τωργια κιολι

δγιαφορετκα
να το κουρεψνε μνια ψιχα το μουσ
δγιοτ θα το πατησνε
κι θα πεσνε
σι κανια σκουλκοτρπα
κι θα μεσνε μι το τσολι



Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #334 στις: Τρι 08 Νοέ 2011 10:32 »
contra.gr
Παράθεση
Αφαίρεση έξι βαθμών από τον ΟΦΗ
Έκανε την προειδοποίησή της πράξη η FIFA, καλώντας την ΕΠΟ να εκτελέσει άμεσα την ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από τον ΟΦΗ, λόγω της γνωστής υπόθεσης με τα οφειλόμενα στον Σουλεάπ.



Ο σύλλογος του Ηρακλείου μπορεί να τακτοποίησε την οφειλή των 67.000 ευρώ στο πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, εντούτοις αυτό έγινε εκπρόθεσμα με αποτέλεσμα η FIFA να αναγκαστεί να επιβάλει την ποινή στην ελληνική ομάδα.

Εφόσον δε η εκτέλεση της ποινής δεν γίνει άμεσα, η παγκόσμια ομοσπονδία απειλεί την ΕΠΟ με αποκλεισμό από τα μητρώα, κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες οι ελληνικές ομάδες.

Από το στρατόπεδο του ΟΦΗ πάντως τονίζεται ότι η τακτοποίηση της οφειλής έγινε εντός των χρονικών ορίων. Εξελίξεις αναμένονται σύντομα...
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #335 στις: Δευ 12 Δεκ 2011 15:59 »
Ανακοινώθηκε από τη superleague το πρόγραμμα των υπολοίπων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.
Μπορείτε να το δείτε αναλυτικά ΕΔΩ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 220
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #336 στις: Δευ 12 Δεκ 2011 16:13 »
Πωπω... όλο το πρωτάθλημα είναι το Φεβρουάριο (ακριβέστερα μέχρι 4 Μαρτίου)... και παίζουμε με τα δράματα και τα σουβλάκια (μέσα έξω) μέσα σε 10 μέρες με τον καθένα.

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.057
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #337 στις: Δευ 12 Δεκ 2011 16:26 »
Αυτα τα παιχνιδια αν τα περασουμε με τριποντα εχει σωθει η χρονια μας...και σκεφτητε αν παραμεινουμε φετος του χρονου τι κοσμο θα εχει...ο κοσμος του ΠΑΣ περιμενει την καθιερωση του ΠΑΣ...αν δεν γινουμε στο ιδιο εργο θεατες και φετος μετα ολα θα αλλαξουν...
:pas: και  :mono:   :flag:

Μολοσσός

  • Επισκέπτης
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #338 στις: Τρι 13 Δεκ 2011 13:31 »
να κάνω μια οφθαλμοφανείς παρατήρηση...πάλι με την Φόφη στο "γλέντι κωλέ" τελειώνουμε την χρονιά...

δεν θέλω να αναπτύξω τους συνειρμούς μου και να εκφράσω τις φοβίες μου,αλλά δεν το βλέπω να τελειώνει ήρεμα η χρονιά...

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #339 στις: Τρι 13 Δεκ 2011 13:53 »
να κάνω μια οφθαλμοφανείς παρατήρηση...πάλι με την Φόφη στο "γλέντι κωλέ" τελειώνουμε την χρονιά...

δεν θέλω να αναπτύξω τους συνειρμούς μου και να εκφράσω τις φοβίες μου,αλλά δεν το βλέπω να τελειώνει ήρεμα η χρονιά...


  ρε συ Μολοσσε ,περιμενα απο σενα ,τωρα που ζουμε μερες συγκυβερνησης :P ,να βλεπς τα πραματα λιγο πιο αισιοδοξα ,αν οχι τα γενικοτερα τουλαχιστο τα του  :pas: ...
Αφου μας εχεις τελειωμενους απο τωρα, τι σημασια εχει που θα παιξουμε το τελευταιο πιγνιδ?
εκτος κι αν εχς τν περιεργεια να ιδεις κ τν τελευταια πραξ του δραματος (κατ εσε)με αιματα κ επεισοδια...
παρε να ιδεις το <δολοφονο στο δρομο με τις λευκες> αν θες  να ικανοποιησεις αμεσως τς δραματικες κ ματωβαμενες προβλεψεις σου...
γτ προκαταβαλεις τν αποτυχια κ μαλιστα επεισοδιακα?
 
υ.γ.ρα ,λετε ο σχωρεμενος να εννοουσε αυτο το ΛΑΟΣ οταν ελεε το ΠΑΣΟΚ στν κυβερνησ ο ΛΑΟΣ σν εξουσια? :P :P :P
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #340 στις: Τρι 13 Δεκ 2011 14:58 »
-Η πρώτη κίνηση πρόεδρε έγινε με το να φέρεις τον Αναστασιάδη ως προπονητή
-Η δεύτερη κίνηση έγινε με τα εισιτήρια διαρκείας για τον Β' γύρο
-Η τρίτη κίνηση(κ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ) είναι να διώξεις τον μπιφτέκια
-Η τέταρτη κίνηση είναι να διώξεις τα παλτά που ήρθαν για διακοπές
-Η πέμπτη κίνηση είναι 3-4 ενδεκαδάτες μεταγραφές τον Γενάρη
Μόνο έτσι θα δείξεις οτι θές κ θα κάνεις τα πάντα για να μείνει κατηγορία η ομάδα κ θα ανέβεις στην εκτίμηση του κόσμου πάλι
Μπορείς να τα κάνεις για το καλό της ομάδας κ το δικό σου καλό?????????
ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Μολοσσός

  • Επισκέπτης
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #341 στις: Τρι 13 Δεκ 2011 15:38 »
Όσο είναι ο Άγγελος στο τιμόνι του  :pas:,άλλο τόσο είναι και το ΛΑΟΣ στην εξουσία του "ψεύδο" κράτους που ζούμε σήμερα...

να με σχωρνά η χάρη του πασπαλιάρς αν του χάλασα την διάθεση με τα μίζερα, απαισιόδοξα και καταθλιπτικά μου κείμενα...αυτά έχω,αυτά γράφω...

βέβαια θέλω να μάθω την γνώμη σ κυργιε πασπαλιαρσ για την εικόνα,την κατάσταση και το μέλλον, στο πρωτάθλημα, του  :pas:,όπως και για το επίπεδο του υποτιθέμενου πρωταθλήματος...

μπορεί να με κάνεις να αλλάξω εικόνα για την κατάσταση και να αρχίσω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο πλέον....

το "δολοφόνος στο δρόμο με τις λεύκες"  δεν υπάρχει απ' όσο ξέρω...σίγουρα υπάρχει ο "εφιάλτης στο δρόμο με τα λαυράκια" και τον βλέπω επανάληψη κάθε μέρα,εβδομάδα,μήνα και έτος....

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #342 στις: Τρι 13 Δεκ 2011 23:43 »
Όσο είναι ο Άγγελος στο τιμόνι του  :pas: ,άλλο τόσο είναι και το ΛΑΟΣ στην εξουσία του "ψεύδο" κράτους που ζούμε σήμερα...
Παράθεση
η πιο κοινη δικιολογια ολων των εξουσιων εξαπανεκαθεν για να εξοβελιζουν τις ευθυνες τους στη σφαιρα του μυστηριου κ του υπερφυσικουειναι οτι αλλοι κανουν κουμαντο ,οχι εγω παντως... :P
κ εγω τς απανταω...εσυ τι σκατα παριστανς στν καρεκλα του υπουργου?τ μαριονετα?κ δεν αναφερομαι μονο σ τς υπουργους τ ΛΑΟΣ αλλα σ ολους ... 
ατυχεστατη δε η συγκριση που επιχειρησες  μεταξυ ΛΑΟΣ κ Αγγελου...
ο Αγγελος δεν θα δεχοταν να ρθει σν ομαδα μας για να παιξει ρολο μαριονετας ,ακομα και μ ολο το χρυσαφι του κοσμου,αφου απ οσαδιερευσαν ειχε κ πολυ καλυτερες προτασεις ..απ το συντομο δειγμα γραφης του δειχνει να χ πιας τον ταυρο απ τα κερατα κ αργα η γρηγορα θα τον ξανακανει ταυρο αμπουρντιστο...
Παράθεση

να με σχωρνά η χάρη του πασπαλιάρς αν του χάλασα την διάθεση με τα μίζερα, απαισιόδοξα και καταθλιπτικά μου κείμενα...αυτά έχω,αυτά γράφω...

Παράθεση
  σχωρεμενος ρε φιλε, :) αλλα τι το θες αυτο το κειμενο περι κυκνειου ασματος  σν υπογραφη σου?σ αυτο κυριως αναφερομαι κ οχι στα κειμενα σου....ακομα κι αν πεσουμε τελικα,που ειναι πιθανο αλλα οχι και σιγουρο, εγωδε θα θελα να το διατυμπανιζω απ το Σεπτεμβριο για να γινω προφητης κακων για την ομαδα μου..
Παράθεση

βέβαια θέλω να μάθω την γνώμη σ κυργιε πασπαλιαρσ για την εικόνα,την κατάσταση και το μέλλον, στο πρωτάθλημα, του  :pas: ,όπως και για το επίπεδο του υποτιθέμενου πρωταθλήματος...

Παράθεση
για ν καταστασ σν ομαδα τν ξερουμε ολ ,τι να σ πω?ελπιζω ο νεος μας κοουτς να  συμαζεψ μερκα κακως κειμενα πριν γινν ασυμαζευτα...αν προκαν εχει καλως,τ χρον χτυπαμ ουεφα :) ...αν δεν προκαν παλι κ βγεις αληθινος π δεν το ευχεται κανενας μας ,ουτ εσυ ελπιζω ,γνωμη μου ειναι να επιμειβνουμε στον Αγγελο για να μας δωσ αυτο π χασαμε με τν παροδοετων ...κουτελο καθαρο με περιεχομενο κοφτερο... :P
Παράθεση

μπορεί να με κάνεις να αλλάξω εικόνα για την κατάσταση και να αρχίσω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο πλέον....

Παράθεση
  οταν μι το καλο βρεθουμ απο κοντα σιγουρα το ποτηρ θα το ιδεις ντιπ γιοματα αφου θα στο γιομισω μι τα χερακια μ... μονο ειπε μ τι πιοτι σ αρεει για να κανω το κουμαντο μ... ::)
Παράθεση

το "δολοφόνος στο δρόμο με τις λεύκες"  δεν υπάρχει απ' όσο ξέρω...σίγουρα υπάρχει ο "εφιάλτης στο δρόμο με τα λαυράκια" και τον βλέπω επανάληψη κάθε μέρα,εβδομάδα,μήνα και έτος....

ναι ρε δικιο εεις...δεν υπαρχ αυτο...
  τοτε  βαλε το <ξεβρακωτοι στο δρομο με τ αγγουρια >κ κανε το σταυρο σ να μην ειμαστ εμεις οι  πρωταγωνιστες .... :P :P :P :P :P :P :P :pas: :P :P :P :P :P :P :P
υ.γ.μας οβγαλις τα ματια μι τ γραμματοσειρα π χρησιμοποιας....αν δε σι πιραζ να σε ρωτησω γτ δε χρησιμοποιεις κ εσυ αυτα τα γραμματα π γραφν ολ οι αλλ?
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 13 Δεκ 2011 23:51 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #343 στις: Τετ 14 Δεκ 2011 00:02 »
Μπιζουτέ πόστ paspaliars  :)



 :P :P :P  :mono: :P :P :P
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #344 στις: Τετ 14 Δεκ 2011 00:13 »
κατα λαθος προεκυψε... :) :P
το περιεχομενο τς βιζουτιερας πως το γλεπς?γνησια ειν τα κομματια η fault bizu  ? :P :P :P :mono: :P :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 14 Δεκ 2011 00:55 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #345 στις: Παρ 13 Ιαν 2012 14:20 »
super-fm.gr
Παράθεση
Κατά της χαλάρωσης των κριτηρίων αδειοδότησης τάχθηκε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, όπως κατά τάχθηκαν και οι περισσότερες από τις ΠΑΕ, εκτός των ΟΦΗ, ΑΕΚ και Άρη που αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα προτιμούσαν να διαμορφωθεί ένα πιο χαλαρό πλαίσιο. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αποφασίστηκε να μη γίνει ούτε φέτος ο πλήρης εναρμονισμός με τα κριτήρια αδειοδότησης της UEFA, κάτι που θα σήμαινε σίγουρο «κόψιμο» ομάδων που θα υποχρεώνονταν σε υποβιβασμό στη Football League.

Οι ΠΑΕ, με απόφαση τελικά του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, θα προτείνουν στην ΕΠΟ να παραμείνουν τα περσινά κριτήρια αδειοδότησης, τα οποία θα ισχύουν και για τις ομάδες της Β' Εθνικής χωρίς να υπάρξουν οι περσινές «εκπτώσεις».

Να σημειωθεί ότι αν τυχόν υπάρξουν υποβιβασμοί λόγω αδειοδοτήσεων, κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς θα γίνει και αν τη θέση θα πάρει ομάδα που θα έχει υποβιβαστεί βαθμολογικά από τη Σούπερ Λίγκα ή επιπλέον ομάδα της Β' Εθνικής. Γίνεται «μάχη» πάνω σ' αυτό το θέμα και γι' αυτό οι «υγιείς» οικονομικά μικρομεσαίες ομάδες επιμένουν σε αυστηρά κριτήρια, για να τη γλιτώσουν, ακόμα κι αν υποβιβαστούν βαθμολογικά. Αυτό ισχύει και για τον ΠΑΣ, που θα προσπαθήσει να μείνει από την «πίσω πόρτα», αν τυχόν δεν τα καταφέρει αγωνιστικά. 

Η σύνταξη του κ. Χριστοβασίλη με την πλευρά όσων δεν ήθελαν τα χαλαρά κριτήρια, φανερώνει ότι ο ίδιος δεν φοβάται την αδειοδότηση, παρά τα μικροπροβλήματα που παρουσιάζονται τώρα και ότι ως τις κρίσιμες ημερομηνίες του Μαρτίου θα έχει τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #346 στις: Παρ 27 Ιαν 2012 15:27 »
Παράθεση
Δημοσίευση: 27.01.12 10:30

Επικυρώνει τη συμφωνία με ΟΠΑΠ το ΔΣ της Super League

Το θέμα της χορηγικής συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ θα είναι το βασικό αντικείμενο συζήτησης στο σημερινό (27/01) Διοικητικό Συμβούλιο της Super League.

Η Λίγκα έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την πλευρά του ΟΠΑΠ για συνεργασία τριών ετών, που θα της αποφέρει συνολικά το ποσό των 28 εκατ. ευρώ.

Σε σχέση με το προηγούμενο συμφωνητικό θα υπάρξει κούρεμα της τάξης του 55%.

Όπως έχει ανακοινώσει η Super League, τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης θα είναι τα εξής:

«1. Θέματα Χορηγικής Συνεργασίας με ΟΠΑΠ Α.Ε.

2. Τροποποίηση Προγράμματος Εμβόλιμων Αγωνιστικών».
onsports.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #347 στις: Παρ 27 Ιαν 2012 18:11 »
superleaguegreece.net

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - 17:05

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Δείτε το νέο πρόγραμμα και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αναβληθέντων αγώνων (6η-9η αγωνιστική) του πρωταθλήματος της Super League 2011-2012. Αναλυτικά:
 


6η αγωνιστική

Τετάρτη 08/02/12   ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ     ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ    17:15 NOVA
Τετάρτη 08/02/12   ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ     ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ         19:30 NOVA
 


7η αγωνιστική

Τετάρτη 15/02/12   ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ                ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ    15:00 NOVA
Τετάρτη 15/02/12   ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ      ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ     17:00 NOVA
 


8η αγωνιστική

Τετάρτη 07/03/12   ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ                 Ε.Α.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ                                     15:00 NOVA
Τετάρτη 07/03/12   ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ        ΕΘΝ.ΣΤ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"    19:00 NOVA
 


9η αγωνιστική

Τετάρτη 14/03/12   ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ         ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ    17:00 NOVA
Τετάρτη 14/03/12   ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.     ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ    19:00 NOVA
 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - 17:16

Ανακοίνωση

Η Super League εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη στάση της ΟΠΑΠ Α.Ε. και εκείνων που υπαγορεύουν τη στάση αυτής, η οποία εμπαίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Η Διοργανώτρια Αρχή οφείλει να θέσει προ των ευθυνών τους εκείνους οι οποίοι με διάφορες δικαιολογίες καθυστερούν εδώ και 13 μήνες την υπογραφή της Σύμβασης Ανταποδοτικής Χορηγίας.
 
Το σημερινό Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να περιμένει την οριστική έγγραφη απάντηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, μετά την παρέλευση της οποίας θα επανακαθορίσει την εν γένει στάση της απέναντι στην ΟΠΑΠ Α.Ε.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 27 Ιαν 2012 18:14 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #348 στις: Παρ 27 Ιαν 2012 18:21 »
Παράθεση
"Ντου" Μαρινάκη, "καταδίκη" Γόντικα

27/1/2012 17:39

Ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει τις δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα περί φιλικών αγώνων, εξέδωσε η Super League λίγο μετά την ολοκλήρωση του ... επεισοδιακού έκτακτου διοικητικού συμβουλίου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος παρέμεινε σταθερός στην άποψη, που είχε διατυπώσεις πριν από λίγες μέρες.

Την ώρα που το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο συγκλήθηκε για να συζητήσει το σοβαρό θέμα της χορηγίας του ΟΠΑΠ, το ενδιαφέρον στράφηκε στην αντιπαράθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Δημήτρη Γόντικα με αφορμή τις δηλώσεις του δεύτερου "περί φιλικών".

Το συμβούλιο ξεκίνησε στις 15:00GR και μία ώρα αργότερα εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, τον οποίο εκπροσωπούσαν ήδη οι Γιάννης Μώραλης και Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο Μαρινάκης ζήτησε το λόγο από τον Γόντικα για τις δηλώσεις του και οι δύο άνδρες ανέβασαν τους τόνους. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν πήρε πίσω τις δηλώσεις του "περί φιλικών" και η Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδίκασε τις δηλώσεις αυτές. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που ο συνεταιρισμός εκδίδει ανακοίνωση κατά μέλους της.

"Η Super League καταδικάζει τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί "φιλικών αγώνων", οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου", αναφέρει η ανακοίνωση.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=117948
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #349 στις: Παρ 27 Ιαν 2012 22:44 »
onsports.gr
Παράθεση
Δημοσίευση: 27.01.12 17:28

Μαρινάκης σε Γόντικα: «Είσαι γελοίος»!

Επίθεση κατά του Δημήτρη Γόντικα, ζητώντας του να ανακαλέσει τις δηλώσεις του περί «φιλικών», εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Super League! Κάτι που αρνήθηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να ανταλλαχθούν βαριές εκφράσεις και για πέντε λεπτά να επικρατήσει χαμός στην αίθουσα - «Είσαι γελοίος» φέρεται να είπε ο Μαρινάκης στον Γόντικα, ο οποίος επέστρεψε τους χαρακτηρισμούς - Πρωτοφανή ανακοίνωση κατά μέλους της εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή, καταδικάζοντας τις τοποθετήσεις του προέδρου των «πρασίνων»!

Αναψαν τα αίματα στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Super League το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έδωσε το «παρών» για πρώτη φορά μετά την παραίτησή του (τον περασμένο Σεπτέμβρη), ζήτησε σε έντονο τόνο από τον Γόντικα  να ανακαλέσει τις δηλώσεις του περί «φιλικών» οι οποίες φωτογράφισαν τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος ωστόσο των «πρασίνων» αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να ανεβούν οι τόνοι επικίνδυνα! Μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση όπου ακούστηκαν εκφράσεις πεζοδρομίου και για περίπου πέντε λεπτά η συνεδρίαση μετατράπηκε σε… κόλαση!

«Είσαι γελοίος. Είσαι έμμισθος αυτά τα κάνεις για να βρεις την επόμενη δουλειά σου. Πες μας ποια είναι τα φιλικά; Είσαι υπόλογος απέναντι σε όλες τις ομάδες που είναι εδώ. Δεν μπορείς να τις προσβάλεις όλες τις ομάδες», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στον Γόντικα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, για να πάρει απάντηση:

«Εγώ λογοδοτώ μόνο στο ΔΣ του Παναθηναϊκού, δεν έχω καμιά δουλειά να μιλήσω σε σας. Δεν θα μου υποδείξετε εσείς τι θα λέω».

«Είσαι γελοίος. Είναι παράρτημα ο ΟΦΗ, η Δόξα, η Ξάνθη;» συνέχισε ο πρόεδρος των Πειραιωτών.

«Σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό. Εσύ είσαι γελοίος. Υπάρχει άλλος εδώ μέσα που έχει πρόβλημα;», απάντησε εκ νέου ο Γόντικας για να καταλήξει ο Μαρινάκης: «Απαράδεκτο αυτό που είπες».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε εκείνο ο σημείο επενέβη και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης ο οποίος υποστήριξε πως: «Και με εμένα με έβριζες στα Γιάννενα ότι είμαστε παράρτημα του Ολυμπιακού».

Ακολούθως μίλησαν και εκπρόσωποι άλλων ομάδων, όπως αυτός της Κέρκυρα ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Με αυτά που λέτε υποβαθμίζεται το πρωτάθλημα και εμείς θέλουμε να πάρουμε χορηγία από τον ΟΠΑΠ;».

Όταν δε, τέθηκε θέμα ψηφοφορίας για ανακοίνωση με την οποία θα καταδικάζονταν οι δηλώσεις Γόντικα, εκείνος υπογράμμισε: «Εσείς βγάλτε την ανακοίνωση και εμείς θα πράξουμε αυτό που νομίζουμε».

(Αξίζει να σημειωθεί πως ψήφισαν όλες οι ομάδες, εκτός του Παναθηναϊκού, ενώ απουσίαζαν ΑΕΚ, Παναιτωλικός).

Τελικά έτσι η Super League προέβη σε μια πρωτοφανή ενέργεια, εκδίδοντας για πρώτη φορά ανακοίνωση κατά μέλους της, καταδικάζοντας τις δημόσιες τοποθετήσεις του Γόντικα.

«Η Super League καταδικάζει τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί "φιλικών αγώνων", οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος!

Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα με την παρέμβαση και των άλλων μελών, συζητήθηκε επιτέλους και το φλέγον ζήτημα της χορηγίας του ΟΠΑΠ, για το οποίο η Super League εξέδωσε νέα ανακοίνωση, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της για τη στάση του οργανισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Super League εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη στάση της ΟΠΑΠ Α.Ε. και εκείνων που υπαγορεύουν τη στάση αυτής, η οποία εμπαίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Η Διοργανώτρια Αρχή οφείλει να θέσει προ των ευθυνών τους εκείνους οι οποίοι με διάφορες δικαιολογίες καθυστερούν εδώ και 13 μήνες την υπογραφή της Σύμβασης Ανταποδοτικής Χορηγίας.
 
Το σημερινό Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να περιμένει την οριστική έγγραφη απάντηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, μετά την παρέλευση της οποίας θα επανακαθορίσει την εν γένει στάση της απέναντι στην ΟΠΑΠ Α.Ε.»


Παράθεση
Δημοσίευση: 27.01.12 18:58

«Οι πράξεις σας υποβαθμίζουν το ποδόσφαιρο»

Απάντηση με επιθετικό ύφος κατά της Super League και του προεδρείου της έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» δεν έκατσαν με… σταυρωμένα τα χέρια μετά την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής και απάντησαν σε σκληρό ύφος για όσα καταλογίστηκαν στον πρόεδρό της Δημήτρη Γόντικα.

«Με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League προ ολίγου θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν την υποβαθμίζουν λέξεις ή δηλώσεις, αλλά πράξεις, παραλείψεις και αποσιωπήσεις που δυσφημούν διεθνώς τη χώρα και το ποδόσφαιρό της και για τις οποίες ο συνεταιρισμός των ΠΑΕ σπανιότατα πήρε θέση.

Ο συνεταιρισμός το προεδρείο του οποίου σφύριζε αδιάφορα πέρσι μετά το ντέρμπυ στο «Καραϊσκάκης» είναι ο ίδιος οργανισμός, με το ίδιο προεδρείο που παρατηρούσε διακριτικά τις εξελίξεις του περασμένου καλοκαιριού που συγκλόνισαν τη χώρα, σαν να μην αφορούσαν το ποδόσφαιρο.

Ας αναζητηθούν λοιπόν αλλού οι πραγματικές αιτίες της υποβάθμισης του ποδοσφαίρου μας»  ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.