Αποστολέας Θέμα: Πρωτάθλημα 2011-12  (Αναγνώστηκε 83357 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GreGPAS

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 111
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #375 στις: Πεμ 22 Μάρ 2012 18:18 »
Καταργείται ο υποβιβασμός σε περίπτωση μη αδειοδότησης!

Η Super League καταργεί τον υποβιβασμό των ομάδων σε περίπτωση μη αδειδότησης από την ΕΠΟ και μετατρέπει την ποινή σε απαγόρευση μεταγραφών. Εκτός πλέι οφ οι ομάδες που δεν εξασφαλίζουν την αδειοδότηση της UEFA.

Περισσότερα σε λίγο...

contra.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #376 στις: Πεμ 22 Μάρ 2012 18:35 »
onsports.gr
Παράθεση
Μια ακόμη... πρωτοποριακή για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα απόφαση, από τη διοίκηση της Super League και την ΕΠΟ, η οποία καταργεί τον υποβιβασμό σε περίπτωση μη αδειοδότησης από την Ομοσπονδία, αντικαθιστώντας την ποινή αυτή με απαγόρευση μεταγραφών και ανανεώσεων συμβολαίων για ένα έτος.

Παράλληλα, στην Οδό Αστροναυτών αποφάσισαν πως σε περίπτωση που ομάδα μέλος της δεν πάρει άδεια από την UEFA στις 31 Μαρτίου, τότε αυτομάτως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα play off, κάτι που βέβαια είναι απόλυτα λογικό, αφού στα play off θα πρέπει να συμμετάσχουν ομάδες που θα μπορούν να αγωνιστούν στην Ευρώπη.

Τίθεται βέβαια ένα σημαντικό ζήτημα σε αυτή τη διαδικασία, αν δηλαδή αυτές οι ομάδες που δεν θα παίξουν στα play off θα μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους στην UEFA. Και εδώ βρέθηκε λύση με την Λίγκα να αποφασίζει από κοινού με την ΕΠΟ, να δηλωθούν ως... εξοδούχοι στην Ευρώπη για τις ποινές, οι ομάδες που θα τιμωρηθούν εφόσον έχουν λάβει μια από τις θέσεις 2-3-4-5 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πώς όμως θα δεχτεί η UEFA μια τέτοια δήλωση και μια δεύτερη με τις κανονικές ομάδες που θα πρέπει να παίξουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, μετά τη λήξη των play off; Αυτή είναι η πρώτη ένσταση που εκφράζεται και που λογικά θα πρέπει να έχει εξασφαλιστεί η θετική απάντηση από την πλευρά της UEFA, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να εκτεθεί η ίδια η ΕΠΟ έναντι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η απάντηση των μελών της Λίγκας σε αυτό το ερώτημα έρχεται μέσω του δεδικασμένου της αντικατάστασης της συμμετοχής του τιμωρημένου ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2006, μόνο που τότε ο ΠΑΟΚ δεν είχε αδειοδοτηθεί από την ΕΠΟ...

Επίσης, ερώτημα που θα πρέπει άμεσα να βρει απαντήσεις και μάλιστα πειστικές... Η συμμετοχή στα Play Offs, από τη στιγμή που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις προϋποθέτει την αδειοδότηση των ομάδων που θα συμμετάσχουν σε αυτά από την ΕΠΟ και την UEFA.

Και κάτι ακόμα. Τι θα συμβεί σε περίπτωση που οι αποφάσεις της UEFA για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ βγουν με καθυστέρηση, για παράδειγμα στα μέσα Απριλίου; «Κανένα πρόβλημα» λένε στην Οδό Αστροναυτών, αφού μπροστά στον κίνδυνο να συμμετάσχουν στα Play Offs μη εμπορικές ομάδες, προτιμούν ένα τέτοιο ενδεχόμενο με τον όποιο κίνδυνο εμπεριέχεται σε αυτό.

Το πισωγύρισμα αυτό της Super League, αλλά και της ΕΠΟ που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να επιμείνει στην ποινή του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν παίρνουν άδεια συμμετοχής στη Super League, διότι αυτός είναι ο ρόλος της συγκεκριμένης άδειας, είναι μοναδικό, καθώς πριν από ένα μήνα οι 13 από τις 16 ΠΑΕ είχαν απορρίψει με συντριπτική πλειοψηφία τη σημερινή τους απόφαση. Μόνο η ΑΕΚ, ο ΟΦΗ και ο Αρης είχαν προτείνει να τιμωρούνται οι ΠΑΕ με απαγόρευση μεταγραφών και να τους επιτρέπεται μόνο η χρησιμοποίηση παικτών από τις ομάδες υποδομής.

Οπως και να έχει, η σημερινή απόφαση - πρόταση της Super League για να έχει τελική ισχύ θα πρέπει να περάσει από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, κάτι που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα συμβεί, ενώ με ενδιαφέρον θα πρέπει να αναμένονται οι αντιδράσεις των ομάδων της Football League.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #377 στις: Πεμ 22 Μάρ 2012 19:01 »
Δηλαδή παιρνω παικταράδες, σωζομαι, δεν πληρωνω κανεναν αλλα δεν πεφτω!!!!!!

Τι ωραιοι ειναι ρε παιδια αυτοι!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #378 στις: Πεμ 22 Μάρ 2012 19:02 »
onsports.gr
Παράθεση
Αντιδράσεις εν τη γενέσει της προκαλεί η πρωτοποριακή για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα απόφαση της Super League, σύμφωνα με την οποία πατιέται… delete στον υποβιβασμό ομάδων σε περίπτωση μη αδειοδότησης. Ο μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης, μιλώντας στο Onsports διατύπωσε τις ενστάσεις του και τα επόμενα βήματα.

«Απ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, υπήρξε τουλάχιστον μία ομάδα της Super League που στράφηκε κατά της απόφασης κατά την διάρκεια του Δ.Σ. Και αυτό, διότι πριν από λίγο καιρό είχε απορριφθεί με συντριπτική πλειοψηφία η καινούργια απόφαση και είχε προταθεί να παραμείνει η ποινή του υποβιβασμού. Τώρα πως γίνεται ξαφνικά να αλλάζουν την απόφαση;…» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της μακεδονικής ΠΑΕ και συμπλήρωσε:

«Οι ομάδες που έχουν συμφέροντα από τη μη ισχύ της συγκεκριμένης απόφασης, θα κινηθούν αναλόγως εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους. Και εμείς στην Ενωση Β΄Εθνικής, θα δούμε και θα εξετάσουμε την συγκεκριμένη απόφαση…».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #379 στις: Πεμ 22 Μάρ 2012 19:45 »
Απόφαση για γέλια και μόνο που θα γινόταν μόνο στην Ελλάδα.Βέβαια αυτό μου δείχνει ότι καμιά ΠΑΕ δεν μπορεί να πάρει άδεια οπότε την καταργούμε.Κάτι κύκλοι από την επιτροπή πριν λίγους μήνες που έλεγαν ότι οι μισές ομάδες υπέγραψαν την καταδίκη τους...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #380 στις: Παρ 23 Μάρ 2012 00:28 »
Παράθεση
Χωρίς άδεια, δεν έχει Ευρώπη
 
Όσες ομάδες δεν πάρουν άδεια από την ΕΠΟ μέχρι τις 31 Μαρτίου, δεν θα συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Διαβάστε τις υπόλοιπες αποφάσεις που πήρε το ΔΣ της Superleague.
(...)
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε πως όποια ομάδα δεν έχει πάρει την άδεια της ΕΠΟ μέχρι τις 31 Μαρτίου, όταν και γίνεται ο έλεγχος της UEFA, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής σεζόν (2012-13), αν και θα αγωνιστεί κανονικά στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο Δ.Σ. της Super League:

"Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Super League, αναφορικά με το σύστημα αδειοδότησης περιόδου 2012-13, είναι οι ακόλουθες:
(α) Τα κριτήρια αδειοδότησης παραμένουν, όπως και πέρυσι, πλήρως εξομοιωμένα με τα κριτήρια της UEFA, για το σύνολο των ΠΑΕ της Super League.

(β) Ωστόσο, αντίθετα με ό,τι ίσχυε πέρυσι, ΠΑΕ της Super League η οποία δε θα αδειοδοτείται (κατά την επικείμενη διαδικασία αδειοδότησης της ΕΠΟ) δε θα υποβιβάζεται στη Football League, θα συμμετέχει κανονικά στο Πρωτάθλημα Super League – ΟΠΑΠ 2012-13, αλλά επ΄αυτής θα ισχύουν οι ακόλουθοι περιορισμοί:

(Ι) η εν λόγω μη αδειοδοτηθείσα ΠΑΕ δε θα δύναται, κατά τις μεταγραφικές περιόδους "Ιουλίου – Αυγούστου 2012" και "Ιανουαρίου 2013" να προβαίνει στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, με την εξαίρεση ποδοσφαιριστών κάτω των 22 ετών με δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος και γηγενών (locally trained), κάτω των 22 ετών. Παράλληλα, η εν λόγω ΠΑΕ, μέχρι και την 30/6/2013 δε θα δύναται να προβαίνει στην ανανέωση ή τροποποίηση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών της πλην της περίπτωσης ποδοσφαιριστών κάτω των 22 ετών με δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος και γηγενών (locally trained) κάτω των 22 ετών. Αν από σήμερα και μέχρι και την έκδοση τελεσίδικης απόφασης περί μη αδειοδότησης, ΠΑΕ, η οποία δε θα αδειοδοτηθεί, προβεί σε ανανέωση ή / και τροποποίηση συμβολαίου, κατά παράβαση των ως άνω, τότε για τους εν λόγω ποδοσφαιριστές, θα ανακαλούνται τα δελτία (ωστόσο η εν λόγω ΠΑΕ θα υποχρεούται να σεβαστεί τις οικείες οικονομικές υποχρεώσεις έναντι του εν λόγω ποδοσφαιριστή). Διευκρινίζεται ότι η εν λόγω ρύθμιση γίνεται προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο ΠΑΕ να προβούν ήδη από σήμερα μαζικά σε ανανεώσεις / τροποποιήσεις συμβολαίων μέχρι να εκδοθούν οι αποφάσεις περί αδειοδότησης.

(ΙΙ) από τα ποσά που θα αναλογούν στην εν λόγω ΠΑΕ εκ των αμοιβών κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η Super League θα παρακρατεί ποσό 20% το οποίο θα καταβάλλεται σε εξόφληση υποχρεώσεων της εν λόγω ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές και προπονητές, δυνάμει αμετάκλητων αποφάσεων των Επιτροπών Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.
Σκοπός των ως άνω δυο περιορισμών είναι η συμβολή της Super League στην εξυγίανση των εν λόγω ΠΑΕ, δια της αποτροπής της δυνατότητας περαιτέρω επιβάρυνσης των οικονομικών μεγεθών τους και της εξόφλησης οφειλών τους προς ποδοσφαιριστές και προπονητές (Διευκρινίζεται ότι στο σημείο αυτό μειοψήφησαν οι ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και Παναιτωλικός, οι οποίες ενέμειναν στην άποψη ότι ΠΑΕ που δεν αδειοδοτείται θα πρέπει να υποβιβάζεται στη Football League).

(γ) ΠΑΕ – μέλος της Super League, που τυχόν δε λάβει αδειοδότηση από την ΕΠΟ, κατά την επικείμενη διαδικασία αδειοδότησης, θα συμμετέχει κανονικά στα play-off της τρέχουσας περιόδου (Απριλίου – Μαίου 2012). Διευκρινίζεται, συναφώς, ότι οι τελεσίδικες αποφάσεις περί αδειοδότησης θα εκδοθούν από την ΕΠΟ, μετά το πέρας των play-off.

(δ) ΠΑΕ – μέλος της Super League που τυχόν τιμωρηθεί τελεσίδικα από την UEFA με αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επίσης θα συμμετέχει κανονικά στο Πρωτάθλημα περιόδου 2012/13 καθώς και στα επικείμενα play-off της τρέχουσας περιόδου (Απριλίου – Μαίου 2012). Διευκρινίζεται ότι η απόφαση αυτή δικαιολογείται εκ του γεγονότος ότι από τα play-off προκύπτει η τελική κατάταξη των ομάδων".

http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/xwris_adeia_den_exei_plei_of_ki_eyrwph.1702940.html

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #381 στις: Πεμ 29 Μάρ 2012 09:24 »
Στο παιχνιδι της παραμονης για εμενα εχουν μεινει πλεον εμεις, ο Παναιτωλικος και η Κερκυρα. Ολοι οι αλλοι ειτε λιγο προγραμματος, ειτε λογω αβαντας ευκολα ή δυσκολα θα σωθουνε.

Αν τα αποτελεσματα ερθουν φυσιολογικα πιστευω οτι θα παραμεινουμε στην κατηγορια. Και οι αλλοι δυο εχουν επισης δυσκολο προγραμμα με εμας ομως να εχουμε την αβαντα των 4(5 στην ισοβαθμια) βαθμων διαφορας απο τον Παναιτωλικο και των 5 (6 στην ισοβαθμια) απο την Κερκυρα.

Θεωρω λοιπον οτι η ερχομενη αγωνιστικη αποτελει οροσημο, κυριως για τους αλλους δυο, σε περιπτωση ηττας απο την ΑΕΚ η Κερκυρα "κουναει μαντηλ" και ο Παναιτωλικος αν χασει απο τον ΟΣΦΠ, πρεπει να κανει θαυματα για να παραμεινει στην κατηγορια επειτα.

Που μας καταντησες ρε ΠΑΣ να ευχομαστε να κερδισουν οι ομαδες του ΠΟΚ, του καρκινου του ελληνικου ποδοσφαιρου!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #382 στις: Πεμ 05 Απρ 2012 14:23 »
Παράθεση
Ολοι οι φάκελοι στην ΕΠΟ
http://www.onsports.gr/Podosfairo/EPO/item/195995-Oloi-oi-fakeloi-stin-EPO
 
Οποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Εληξε πριν από λίγο η προθεσμία της κατάθεσης των φακέλων όλων των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας για την αδειοδότηση από την ΕΠΟ.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #383 στις: Πεμ 05 Απρ 2012 17:09 »
Ωραία!

Και τι γίνεται με όλους εκείνους που δεν έχουν πλήρη φάκελο;
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #384 στις: Πεμ 05 Απρ 2012 18:32 »
Δεν θα κανουν μεταγραφές του χρονου !!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #385 στις: Τετ 11 Απρ 2012 20:49 »
Μετα την αποαφαση, να συνεχιστει το παιχνιδι Αρης - Αστερας Τριπολης, δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι η 29η αγωνιστικη θα διεξαχθει την Τεταρτη του Πασχα.

Πολυ απλα πρεπει να τελεσιδικησει και να ξερουμε το αποτελεσμα, ειτε αθωωθει ο Αρης, ειτε οχι.

Στην μια περιπτωση θα πρπει να οριστει η συνεχεια του ματς.

Στην δευτερη θα πρεπει ο Ποδοσφαιρικος Εισαγγελεας να ανακοινωσει την οριστικη αποφαση. Θυμιζω οτι η ΕΠΟ συνεδριαζει απο Τεταρτη σε Τεταρτη ή εκτακτα, αλλα λογω εορτων ειναι λιγο δυσκολο.

Τελοσπαντων, εμπελεξε το πραγμα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #386 στις: Τετ 11 Απρ 2012 23:00 »
Από τα πιό ανοργάνωτα μπουρδελοπρωταθλήματα ever...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος SATSI

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 498
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #387 στις: Τετ 11 Απρ 2012 23:24 »
Πάνε να λύσουν ένα πρόβλημα και ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ 10!!!!Οι άνθρωποι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!!Δε μπορούν να ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΟ!!!!
Όπως και να χει πάντως ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!!!Υπάρχει ο τελικός κυπέλου,τα play off και πρέπει να μαζευτεί η Εθνική για το EURO!!!!
Δεν έχουν ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ,οπότε κάποια ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ θα σκεφτούν κι όχι αναβολή της αγωνιστικής!!!

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #388 στις: Πεμ 12 Απρ 2012 20:52 »
κάποια ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ θα σκεφτούν !!!

ποδοσφαιράκι με νομίσματα παίζατε (στις έδρες των τάξεων κατά προτίμηση) ;

στους προ subbuteo νεανίες αναφέρομαι...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #389 στις: Τετ 18 Απρ 2012 21:53 »
Εχουμε ενα ΚΑΘΑΡΟ...ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ....ΠΟΣΟΣΦΑΙΡΟ!!!!

Στο Αγρινιο με αλλο ημισφαιριο πανε και ξεκινησε το ματς πεντε λεπτα μετα;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #390 στις: Δευ 23 Απρ 2012 13:11 »
Τέλος η φετινή χρονιά λοιπόν.
Δεν βάζετε κ κανα παιχνιδάκι(τάβλι-δηλωτή) στο Forum να περνάμε την ώρα μας γιατί ο Σεπτέβρης είναι μακριά!!! :P
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #391 στις: Δευ 23 Απρ 2012 13:50 »
Ασε τα τάβλια θοδωρή! Μια βδομάδα ξεκούραση και αρχίζουν θέματα προπονητολογία-μεταγραφολογία, ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν κλπ. Δεν χαλαρώνουμε ποτέ.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #392 στις: Δευ 23 Απρ 2012 14:02 »
Ασε τα τάβλια θοδωρή! Μια βδομάδα ξεκούραση και αρχίζουν θέματα προπονητολογία-μεταγραφολογία, ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν κλπ. Δεν χαλαρώνουμε ποτέ.


Απο αγωνιστικής πλευράς του είπα.Θα ξαναδούμε τώρα την ομάδα μας σε κανα 4μηνο το λιγότερο
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #393 στις: Δευ 23 Απρ 2012 17:28 »
Παράθεση
Τέλος ο Παπουτσάκης απο την Σούπερ Λίγκ!
http://www.athleticradio.gr/superleague/179076-telos-o-papoutsakis-apo-tin-souper-ligk

Παραίτηση με …αιχμές για την διαιτησία. Τι αναφέρει στην επιστολή- παραίτησης του.
Λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες του περί παρασκηνίου και καραμπινάτων σκανδάλων στο πρωτάθλημα και πριν συμπληρωθούν 24 ώρες από τον οριστικό υποβιβασμό του Εργοτέλη, ο Απόστολος Παπουτσάκης παραιτήθηκε από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας! Αιχμές κατά της διαιτησίας στη δήλωση της παραίτησής του και παρέμβαση εισαγγελέα για την αποκαλυπτική συνέντευξή της περασμένης εβδομάδας!
 
Στη δήλωση της παραίτησής του αναφέρει τα εξής:
 
““Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και να μπορέσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον κόσμο. Να τού πούμε ότι αυτό που βλέπει είναι καθαρό και κρίνεται στον αγωνιστικό χώρο”. Αυτά ακριβώς ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια μου στην πρώτη ομιλία μου αμέσως μετά την εκλογή μου στην προεδρία του Συνεταιρισμού.
 
Δυστυχώς, για όλους όσοι έχουμε επενδύσει στο ποδόσφαιρο, τα αποτελέσματα πολλές φορές κρίνονται από άτομα που δε μπορούν να διαχειριστούν σωστά με τις αποφάσεις τους την εξέλιξη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά.
 
Το γεγονός ότι πολλοί συνάδελφοι πρόεδροι των ΠΑΕ δεν μπαίναμε συνεχώς σε διαδικασία κριτικής και ανακοινώσεων για τη διαιτησία δε σημαίνει ότι δεν αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται δίπλα μας. Θέταμε όμως, πάνω απ’ όλα την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, χωρίς να δυναμιτίζουμε το κλίμα.
 
Η Super League έκανε την προσπάθειά της σε όλους τους τομείς που αφορούν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και του πρωταθλήματος, αλλά σε επίπεδο διαιτησίας αυτή η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή, διότι άλλοι έχουν και το πεπόνι και το μαχαίρι.
 
Έπειτα από οκτώ μήνες ανιδιοτελούς προσπάθειας και με δεδομένο τον υποβιβασμό της ομάδας μου στη Football League, παρακαλώ όπως δεχθείτε την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου του Συνεταιρισμού.
 
Ευχαριστώ θερμά, καθέναν ξεχωριστά, όλους όσοι συνεργάστηκαν και μόχθησαν στην προσπάθεια να βελτιώσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν. Η αλήθεια είναι ότι προσδοκούσα περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις μας.
 
Εύχομαι η Super League να συνεχίσει να υπάρχει προσανατολισμένη στην ιδρυτική της διακήρυξη και να αποτελέσει πραγματικό μοχλό ανάπτυξης του ποδοσφαίρου μας”.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #394 στις: Δευ 23 Απρ 2012 18:07 »
Σιγά τα .... ωά!! Ούτως ή άλλως θα έπαιρνε τον .... πούλο αφού η ομάδα του δεν ανήκει πια στη S.L.
Καλή επιτυχία Παπουτσάκη στη F.L μαζί με Κωστούλα, Κούγια, Πηλαδάκη, Γάζωρο κλπ!!!!

Αποσυνδεδεμένος REX

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 407
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #395 στις: Δευ 23 Απρ 2012 18:20 »




                                              "Καλο ταξιδι, στα γλυκα σου παραμυθια"

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #396 στις: Δευ 23 Απρ 2012 19:30 »
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Ρίχνοντας μια ματιά πίσω, σε όλο το πρωτάθλημα, θα έλεγε κανείς ότι η πορεία της ομάδας μας ήταν μερικώς  επιτυχημένη.

Χάθηκαν ματς και βαθμοί που δεν χανόταν πχ η Ξάνθη εδω μέσα, με ένα φάουλ πήρε τρίποντο, Βαθμοί με Αγρίνιο εκτός, Παοκ εδώ μέσα, Εργοτέλη εδω μέσα, Δράμα εκτός, (καλά αυτοί είχαν σκυλιάσει να μας ρίξουν, μετά από τα ματς μεταξύ μας κατέρρευσαν), Αστέρα εκτός, Οφη εντος,  Σύνολο 10-12 βαθμοί.
Η ομάδα έπαιζε μπάλα και επί Ντεμολ, απλά όπως φάνηκε χρειαζόταν κάποιος ( Ο Άγγελος μας) να βάλει χέρι στα "κακομαθημένα εικοσάχρονα (άιντε τριανταπενταχρονα :P) ", να τους κάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους, αν και άργησε όπως είπε ο ίδιος.
Πειθαρχία, δουλειά, τους εμφύσησε την νοοτροπία του νικητή  και κόντεψε να μας βγάλει ΟΥΕΦΑ.

Οι υπόλοιποι:
Ένα μάτσο χάλια, εκτός του Ατρόμητου (ο Δωνης έκανε μια σοβαρή ομάδα, αλλά με πολλαπλάσιο μπάτζετ του δικού μας και δανεικους του ολυμπιακου) και του Ολυμπιακού (είναι οικονομικά και γενικότερα μια κατηγορία μόνος του, κάτι που το κέρδισε από το ιδιόκτητο ποδοσφαιρικό γήπεδο του).
Για τον Αστέρα (που είναι πάνω από μας)  έχω να πω ότι ευνοήθηκε σκανδαλωδώς σε κάποια παιχνίδια πχ το μεταξύ μας και γι αυτό είναι στην 6η θέση.

Πέφτει μια ομάδα σφραγίδα ο Τελης , δείχνοντας ισως έτσι, ένα τέλος εποχής, (της εποχής της απάτης και της αρπαχτής στην Ελλάδα) και ελπίζω του χρόνου να ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες χωρίς κόσμο και ιστορία (Λιβαδειά, Ξάνθη, Αστέρας κλπ).

Για την συνέχεια.
ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ (περισσότερα γι αυτό αργότερα) ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #397 στις: Δευ 23 Απρ 2012 19:45 »
Παπουτσάκη που κλαίγεσαι για το παρασκήνιο , δε ρωτάς τον Τζώρτζογλου να σου πει τα καθέκαστα;

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.487
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #398 στις: Παρ 27 Απρ 2012 11:18 »
Οι κορυφαιοι του πρωταθληματος 2011-2012 
συμφωνα με ψηφοφορια του sport24

http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/oi_koryfaioi_ths_sezon.1748846.html
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #399 στις: Πεμ 03 Μάι 2012 09:37 »
Ανεβηκε και μαθηματικα ο Πανθρακικος, οποτε ξεκιναμε απο τους 6 βαθμους του χρονου.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!