Αποστολέας Θέμα: Πρωτάθλημα 2011-12  (Αναγνώστηκε 83379 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #175 στις: Τρι 30 Αύγ 2011 03:19 »
Βλέπουν άνοδο στον Πανθρακικό!
Δημοσίευση: 30.08.11 02:24
Παράθεση
Είναι από τους πρωταγωνιστές στη μεταγραφική περίοδο, όμως δεν μπορείς να πεις ότι κάνει μεταγραφές επιπέδου Super League. Παρόλα αυτά ο Πανθρακικός και πιο συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Θοδωρής Σαββάκης θεωρεί ότι η ομάδα της Κομοτηνής έχει ελπίδες να προβιβαστεί εάν τελικά αντικαταστήσει τον Αστέρ Τρίπολης ΠΑΕ της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας!
Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από τη διοίκηση της ακριτικής ομάδας, ο Λεβαδειακός δεν μπορεί να πάρει άδεια, γιατί το όνομα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Κομπότη εμπλέκεται στην υπόθεση με τους «στημένους» αγώνες, ενώ η Δόξα Δράμας δεν πληροί πολλές από τις προϋποθέσεις της διοργανώτριας αρχής. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Διαγόρα και τον μεγαλομέτοχό του, Κώστα Χρυσοχοϊδη…
Εάν οι ελπίδες του Σαββάκη έχουν βάση ή αποδειχθούν φρούδες, θα δείξει ο χρόνος.
onsports.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 279
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #176 στις: Τρι 30 Αύγ 2011 03:32 »
σε λιγο ετσι οπως το πανε μιας κ ειναι ολοι μπλεγμενοι θα ανεβει η κρανουλα...για να ετοιμαζονται κ κει σιγα σιγα... :P
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #177 στις: Τρι 30 Αύγ 2011 22:26 »
Και τα Τρίκαλα ζητούν... πλέι οφ!
Παράθεση
21:51 30/8

Τα πολύπαθα πλέι οφ της Football League ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 1 Αυγούστου, με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει την άνοδο στη SuperLeague, στην οποία ήδη έχει δώσει το πρώτο του παιχνίδι. `Η μήπως όχι; Σύμφωνα με τα Τρίκαλα... θα πρέπει τώρα να αρχίσουν!

Στην εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσαν στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, οι Θεσσαλοί παρουσίασαν απόφαση του διοικητικού Εφετείου Αθηνών βάσει της οποίας έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού βάσει της οποίας ανακλήθηκε το πιστοποιητικό αδειοδότησης λόγω πλαστογραφίας.

Τι σχέση έχει αυτό; Με βάση αυτή την απόφαση της ΕΑΑ, η Πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League - Football League 2 αποφάσισε την αποβολή τους από το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και άρα τη μη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Με βάση την απόφαση που παρουσίασαν τα Τρίκαλα, το νομικό τους επιτελείο ισχυρίζεται ότι αφού υπάρχει αναστολή, δεν υπάρχει και αποβολή και ζητούν να «επιστρέψουν» στην 4η θέση της βαθμολογίας και άρα να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ!

Όπως ήταν λογικό, η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ επιφυλάχθηκε και αναμένεται με ενδιαφέρον η απόφασή της που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται παρόμοιο «μπλέξιμο» να προκύψει και με τις περιπτώσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, που έχουν προσφύγει στο διοικητικό Εφετείο και έχουν πάρει προσωρινή διαταγή για τη μη αντικατάστασή τους στην SuperLeague και στη μη πραγματοποίηση των αγώνων στους οποίους θα συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.
sentragoal.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #178 στις: Τετ 31 Αύγ 2011 01:14 »
Να και μια καλη ειδηση μεσα σε ολη τη μαυριλα  :)

Οταν τα διελυαν τα Τρικαλα, λιγο πριν παιξουν στα πλεϊ οφ και με συνοπτικες διαδικασιες μαλιστα, ηταν καλα?

Τωρα βεβαια θα τρεξουν να βρουν απο κανα νομικο τερτιπι για να τα αποκρουσουν, μεχρι κανα γλειφιτζουρι για να τα ξεγελασουν κι αμα δεν πιασουν αυτα, τα κλασσικα... καμμια απειλη ξανα, κανα αποφασιζουμε και διαταζουμε ξανα...

Να ακυρωθει το τσατσος-Ατρομητας τωρα και να ξαναγινουν τα πλεϊ οφ παραυτα!!!

Και δε με νοιαζει καθολου αν καναν ή οχι μπαγαποντια με την εγγυητικη τους που απαιτουσε η προκυρηξη του πρωταθληματος.

Αμα ηθελαν να ειναι σωστοι προς ολους, ας την αλλαζαν και σε αυτο το σημειο την εποχη που την αλλαζαν σε εκεινο που λεγε οτι οι ομαδες της Β, δεν χρειαζονται αδειοδοτηση.... 

Αν δεν γινεται να χουμε πλεϊ οφ τωρα με τα Τρικαλα, ή να απομακρυνουν τον τσατσοπαρανομο απο την λιγκα προς χαρη της ισονομιας  ή να ξηλωθουν ολοι απο τις τσεπουλες τους, πασοκ, επο, φουτμπολ λιγκες και τσατσοι και να τα αποζημιωσουν για τα διαφυγοντα απο την Α κερδη.  >:(
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #179 στις: Τετ 31 Αύγ 2011 02:17 »
sport-fm.gr
Παράθεση
Φάκος: «Άκυρη η απόφαση του Διαιτητικού για Ηρακλή»

30/08/2011, 22:29

«Μη σύννομη» χαρακτήρισε την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που έκανε δεκτή την προσφυγή του Ηρακλή, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος, με δηλώσεις που έκανε την Τρίτη, τονίζοντας πως οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων είναι αμετάκλητες. «Κακώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα», ή άποψη του κ. Φάκου για τις τελευταίες εξελίξεις.

Δηλώσεις που θα συζητηθούν, έκανε την Τρίτη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος, παίρνοντας θέση για την δικαστική διαμάχη του Ηρακλή με τον Αστέρα Τρίπολης και τις ελπίδες του «γηραιού» για δικαίωση.

«Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τον Ηρακλή είναι άκυρη. Μη σύννομη, για να μιλήσω στη δικαστική γλώσσα. Η αθλητική δικαιοσύνη δεν είναι όπως η ποινική, όπου μπορείς να προσφύγεις στον Άρειο Πάγο. Οι αποφάσεις της δευτεροβάθμιας δεν ανατρέπονται, σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ».

Ο κ. Φάκος εξέφρασε άποψη αναφορικά και με το επίμαχο θέμα της έναρξης του πρωταθλήματος:

«Το πρωτάθλημα δεν έπρεπε να ξεκινήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δικαστικές υποθέσεις να είναι σε εξέλιξη, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιές ομάδες πέφτουν και ποιές ανεβαίνουν, αποστολή ποδοσφαιρικού συλλόγου γυρίζει πίσω στη μέση της διαδρομής προς την έδρα του αντιπάλου του και οπαδοί κλείνουν τα διόδια για να διαμαρτυρηθούν. Είναι εφικτό με αυτή την κατάσταση να διεξάγονται αγώνες;».

Σχετικά, τέλος, με τις επικείμενες νέες πειθαρχικές διώξεις για την υπόθεση των στημένων αγώνων, αλλά και το νέο ύποπτο παιχνίδι που έστειλε η UEFA και βρίσκεται ήδη στην εισαγγελία, ο Ανδρέας Φάκος σημείωσε:

«Οι νέες διώξεις θα εξαρτηθούν από την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής για την υπόθεση της Ηλιούπολης, στην οποία εμπλέκονται συνολικά 19 ΠΑΕ. Πρόκειται για υπόθεση, που αφορά δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό. Θα περιμένω την απόφαση της Δευτεροβάθμιας και μετά θα κρίνω εάν θα πρέπει να ασκήσω ή όχι νέες διώξεις. Για το καινούργιο παιχνίδι, θα ζητήσω από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, κ.Παπανδρέου, τον φάκελο και αυτής της υπόθεσης. Όπως φαίνεται πλέον, η UEFA είναι με την “παγίδα” και το “δόκανο” απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο».


bluearena.gr
Παράθεση
Ο Φάκος και το σύστημα προστασίας του Αστέρα Τρίπολης...      

30/08/11    23:16

Η ΠΑΕ Ηρακλής αντέδρασε έντονα, με ανακοίνωσή της στην τοποθέτηση του Φάκου, απόψε, λίγο μετά τις 23:00, κάνοντας λόγο για το σύστημα της ΕΠΟ, που συντονίζεται υπέρ του Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

"Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ανεπίτρεπτη και αντιδεοντολογική δήλωση του κ. Φάκου, ο οποίος, δίκην Πρύτανη της Δικονομίας, αποφαίνεται και γνωμοδοτεί, την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσής μας στο Δευτεροβάθμιο Οργανο της ΕΠΟ.

Τα Δικαιοδοτικά Οργανα της Ομοσπονδίας υπάρχουν για να τηρούν τους κανόνες και όχι για να ικανοποιούν τα εκάστοτε συμφέροντα των οποιωνδήποτε. Ο κ. Φάκος θα έπρεπε, αφού επέστρεψε από τις διακοπές του, να ασχοληθεί με τα προβλήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και την εξυγίανσή του και το ρόλο, που του έχει ανατεθεί .

Μεταξύ αυτών τους οποίους θα έπρεπε να είχε καλέσει ο κ. Φάκος είναι και ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά αντ’ αυτού, σπεύδει με δηλώσεις του να του προσφέρει χείρα βοηθείας. Του συστήνουμε σοφώτερες τοποθετήσεις στα ΜΜΕ, διότι, αν όλοι επιθυμούμε την εξυγίανση του ποδοσφαίρου μας, οφείλουμε να λειτουργούμε ο καθένας στο πλαίσιο που του αναλογεί και το οποίο οι κανονισμοί προβλέπουν, χωρίς να προβαίνουμε σε επιλεκτικές δημόσιες τοποθετήσεις και επιλεκτικές διώξεις.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα λειτουργήσει, για μία ακόμη φορά, το ‘σύστημα’ εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ. Αν αντιληφθούμε κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να παραμείνουμε άπρακτοι.

Εφόσον, πραγματικά θέλουμε την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ας προχωρήσουμε με έργα και όχι με δηλώσεις.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ". 
 

Παράθεση
"Το άρθρο 41 του Καταστατικού της ΕΠΟ..."

30/08/11    21:00    

Σύσκεψη με τα υπόλοιπα μέλη της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, ώστε να ετοιμαστεί το υπόμνημα που θα κατατεθεί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

"Ακολουθήθηκε μια διαδικασία 3,5 ωρών και όπως αναμενόταν η αντίπαλη πλευρά δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, γιατί πολύ απλά δεν είχε τι να πει. Όλη της η προσπάθεια στηρίχτηκε στο να προσπαθήσει να αποδείξει ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν είναι αρμόδιο", ανέφερε αρχικός ο Πέτρος Καϊμακάμης και κατέληξε λέγοντας ότι...

"Μόνο που το άρθρο 41 παράγραφος Ζ του καταστατικού της ΕΠΟ αναφέρει ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο είναι το ανώτατο Πειθαρχικό Όργανο. Εμείς λοιπόν αποδείξαμε με επιχειρήματα ότι αυτό συμβαίνει..."

Διαβάστε εδώ τι αναφέρει ξεκάθαρα το καταστατικό της ΕΠΟ στην σελίδα 45, στην οποία αναφέρεται ο έγκριτος νομικός.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #180 στις: Τετ 31 Αύγ 2011 02:19 »
Στη θέση του Τσάτσου???

Όλοι στην Τρίπολη  και στο πλευρό της αγαπημένης μας Ομάδας για το ΔΙΠΛΟ.
Για το εντός, δε το συζητάμε, τρίποντο. ;)
 :mono: :pashat:

Ηρα 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 31 Αύγ 2011 09:06 από mh_per_ »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #181 στις: Τετ 31 Αύγ 2011 02:29 »
e-volos.gr
Παράθεση
Κατέθεσε νέο φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Tρίτη, 30 Αυγούστου 2011, 18:50

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κατέθεσε σήμερα νέο πλήρη φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όπως ενημέρωσε πριν λίγα λεπτά με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενεργώντας καλόπιστα και σεβόμενη την αδιαμφισβήτητη επιθυμία των Ελλήνων φιλάθλων για την ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος της Super League, κατέθεσε σήμερα εκ νέου πλήρη φάκελο «συμμορφούμενη» -ως μη όφειλε- στις «υποδείξεις» της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Τα κατά την άποψη της ΕΕΑ «παρένθετα πρόσωπα» του ιδιοκτησιακού καθεστώτος εξέλιπον ή αδρανοποιήθηκαν, πολλώ δε μάλλον τα ορισθέντα από το Πρωτοδικείο Βόλου μέλη της προσωρινής Διοίκησης –εξέχουσες προσωπικότητες της κοινωνίας του Βόλου- είναι αδιανόητο να θεωρηθούν φερέφωνα αλλοτρίων βουλήσεων.

Καθίσταται πλέον βέβαιο ότι η ΕΕΑ σεβόμενη τις αρχές της χρηστής διοίκησης και  κατ’ ορθή αντικειμενική κρίση θα εκδώσει ΑΜΕΣΑ, το ούτως ή άλλως κατά την αθλητική νομοθεσία μη απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής, ούτως ώστε, αφ’ ενός μεν το πρωτάθλημα να διεξαχθεί ολοκληρωμένα και αζήμια για τις ομάδες και τη NOVA, όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη, αφ’ ετέρου δε να αποφευχθούν άσκοποι και χρονοβόροι δικαστικοί αγώνες, τους οποίους η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν επιθυμεί, χωρίς όμως να τους φοβάται, όπως πρόσφατα απεδείχθη, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι δικαστικές αίθουσες δεν αποτελούν τον κατάλληλο τόπο διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων

Παράθεση
Πηλαδάκης: «Περισσότερες ομάδες στη Σούπερ Λίγκα»

Tρίτη, 30 Αυγούστου 2011, 20:35

Γενναίες αποφάσεις είναι υποχρεωμένοι να πάρουν σε αυτή τη συγκυρία οι φορείς του ποδοσφαίρου σύμφωνα με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Βασίλη Σαμπράκο, τόνισε πως «είναι μία χρυσή ευκαιρία για την ΕΠΟ και την Σούπερ Λίγκα να αποδείξουν στον κόσμο ότι έχουν καταλάβει το τι συμβαίνει γύρω τους».

«Ίσως θα έπρεπε να εξεταστεί το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα», πρόσθεσε.


Οι δηλώσεις του προέδρου των «βυσσινί»:

Για τον φιλικό αγώνα με τον Πανσερραϊκό και για ποια κατηγορία ετοιμάζεται η ΑΕΛ:

"Είναι εξωφρενικά δυσάρεστο να μην ξέρεις σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα σου. Είναι πολύ δυσάρεστο ειδικά για εμάς που έχουμε αδικηθεί. Όποια ομάδα έχει παραβατική συμπεριφορά εις βάρος κάποιας άλλης, θα έπρεπε να τιμωρείται και να επωφελείται η ομάδα που έχει αδικηθεί. Σε αυτή τη συγκυρία μάς πνίγει όλους το δίκιο, κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάνουμε το φιλικό με τον Πανσερραϊκό, για να ακουστεί κιόλας λίγο παραπάνω η φωνή μας".

Για τους λόγους που δεν δουλεύουν από κοινού οι φορείς του ποδοσφαίρου για να βρουν λύσεις.

"Το ίδιο το ποδόσφαιρο έχει δείξει πολλά κακά δείγματα γραφής. Έχουν παρθεί δικαστικές αποφάσεις που προκαλούν τον κόσμο. Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα που δικάστηκε ερήμην της ΕΠΟ, στα ίδια της τα γραφεία. Εγώ δεν έχω διαπιστώσει ότι ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα είναι διατεθειμένοι από κοινού να βρουν λύσεις. Είναι στο χέρι τους να το αποδείξουν, αλλά μέχρι στιγμής μόνο η πολιτεία έχει δείξει τη διάθεση να βρει λύσεις. Όταν συμβαίνουν όλα αυτά που έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό στο χώρο του ποδοσφαίρου, τότε οι φορείς θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερο θάρρος και να πάρουν δραστικές αποφάσεις. Φυσικά, ούτε η εξόντωση μίας ομάδας είναι η ιδανικότερη λύση. Ίσως θα πρέπει να εξετάσουμε και την περίπτωση της αύξησης των ομάδων που συμμετέχουν στη Σούπερ Λίγκα. Πρόκειται για μία απόφαση με την οποία πολλοί θα ευχαριστηθούν και κανένας δεν πρόκειται να δυσαρεστηθεί. Δεν υπάρχει περίπτωση, με όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, να βρεθεί μία λύση η οποία θα είναι αναίμακτη. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου οι φορείς θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην καρδιά και να πάρουν μία απόφαση η οποία θα είναι δίκαιη και θα την χειροκροτήσουν όλοι".

Για τον αν έχει εμπιστοσύνη ότι θα βρεθεί λύση από ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα

Οι πράξεις είναι αυτές που αποδεικνύουν την ειλικρίνεια και την τιμιότητα. Ιδου η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Το 80%-90% του κόσμου πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε λάθος δρόμο και ότι δεν λειτουργούν έντιμα τα πράγματα. Είναι στο χέρι όλων αυτών των ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να ανατρέψουν το κλίμα. Όλο αυτό το διάστημα ακούμε μεγάλες κουβέντες και επί της ουσίας… τίποτα. Είναι μία χρυσή ευκαιρία της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας να αποδείξουν στον κόσμο ότι έχουν καταλάβει το τι συμβαίνει, κι όχι να κουκουλώνουμε, όχι να καθυστερούμε, ούτε να παρατείνουμε".

Για το αν η ΑΕΛ κάνει μεταγραφές για τη Σούπερ Λίγκα ή την Football League

Η πρόθεση μας ήταν να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο, ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα παίζουμε. Βέβαια, όπως όλες οι ομάδες, έτσι κι εμείς, έχουμε συρρικνώσει τον προϋπολογισμό μας. Αυτή τη στιγμή, επειδή ο ΟΠΑΠ θεώρησε ότι κάποιες ομάδες είχαν παραβατική συμπεριφορά, έχει τιμωρήσει μαζί τους κι όλες τις υπόλοιπες και δεν έχει πληρώσει τα συμφωνηθέντα. Η πολιτεία θα πρέπει να επιβραβεύει τους έντιμους, κι όταν κάποιος αποδεδειγμένα δεν είναι, τότε θα πρέπει να τιμωρείται. Θεωρώ ότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει έπειτα από 2-3 εβδομάδες. Όταν θα καταλήξουν στο ποιές ομάδες θα αγωνίζονται τελικά στη Σούπερ Λίγκα, τότε σε αυτές που δεν είχαν το χρόνο να φτιάξουν ένα δυνατό ρόστερ, θα πρέπει να τους δοθεί αυτή η δυνατότητα. Βέβαια, όλοι ξέρουμε ότι ακόμα κι αν τους δοθεί μία παράταση τον Σεπτέμβριο για μεταγραφές, τότε θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα γιατί η μεταγραφική περίοδος θα έχει τελειώσει.

Για το αν έχει κάποια ενημέρωση από την Ομοσπονδία

Δεν έχω καμία ενημέρωση. Τον τελευταίο μήνα υπάρχουν αποφάσεις που η μία αναιρεί την άλλη. Σε αυτή τη χρονική στιγμή θα πρέπει να δοθούνε λύσεις δίκαιες, οι οποίες θα χειροκροτηθούν από την πλειοψηφία των φιλάθλων του ποδοσφαίρου, η οποία περιμένει να δει ποδόσφαιρο.

Για το αν έχει μετανιώσει για τη δημιουργία του γηπέδου

Εννοείται πως το έχω μετανιώσει. Αυτό το εγχείρημα ξεκίνησε με άλλες προδιαγραφές. Με διαφορετικούς παράγοντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τους οποίους ξεκίνησε και η Σούπερ Λίγκα. Ήμουν από τους ρομαντικούς που πίστευαν ότι αυτό το πράγμα πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν ευθύνες τεράστιες τόσο για τους παράγοντες και την Ομοσπονδία όσο και για τους οπαδούς για αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #182 στις: Τετ 31 Αύγ 2011 14:43 »
tanea.gr
Παράθεση
Σοβαρές ενστάσεις σχετικά με τη νομιμότητα των αγώνων της πρεμιέρας του πρωταθλήματος διατυπώνουν έγκυροι νομικοί κύκλοι.
Βάσει του ΚΑΠ (άρθρο 6) για την έναρξη των επαγγελματικών πρωταθλημάτων είναι αναγκαία η ύπαρξη προκήρυξης. Η οποία δεν είναι παρά μια σύμβαση μεταξύ της διοργανώτριας Αρχής - στην προκειμένη περίπτωση της Σούπερ Λίγκας - και των ΠΑΕ που συμμετέχουν, στην οποία περιγράφονται οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα κάθε πλευράς.
Μάλιστα η προκήρυξη θα πρέπει - σύμφωνα πάντα με τον ΚΑΠ - να έχει εγκριθεί από την ΕΠΟ τουλάχιστον 20 ημέρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.
Με δεδομένο ότι για το πρωτάθλημα που άρχισε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει προκήρυξη είναι αυτονόητο πως κάθε ενδιαφερόμενη ΠΑΕ μπορεί να προσφύγει στα αρμόδια αθλητικά όργανα και να ζητήσει την ακύρωση, ως μη νόμιμου, του αγώνα που έδωσε!
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση στην «ΟΜΑΔΑ» του δικηγόρου και πρώην αθλητικού δικαστή Νίκου Μήνη: «Από τον συνδυασμό των διατάξεων του άρθρου του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) 7 παρ. 3 περίπτωση α', παράγραφος 4, σε συνάρτηση με την παράγραφο 1, περίπτωση στ' του άρθρου 23, φρονώ ότι είναι δυνατή η υποβολή ένστασης κατά του κύρους αγώνα που ετελέσθη χωρίς προκήρυξη εγκριθείσα από την ΕΠΟ».
Από τον ΓΓΑ Π. Μπιτσαξή στάλθηκε χθες στην Εισαγγελία το νέο ύποπτο παιχνίδι σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ. Πρόκειται για το παιχνίδι των πλέι οφ Β' Εθνικής Λεβαδειακού - Διαγόρα 4-0, για το οποίο η ΟΥΕΦΑ σημειώνει επίσης ότι «ότι οι αποδείξεις της πιθανής χειραγώγησης του ως άνω αγώνα δεν είναι αρκούντως επαρκείς (the evidence is not conclusive)».
Πάντως, και με δεδομένο πως ο Διαγόρας είχε κατέβει στο παιχνίδι με αναπληρωματικούς, το ενδιαφέρον των Αρχών στρέφεται στο ποντάρισμα που έγινε στον συγκεκριμένο αγώνα. Σύμφωνα με τη διαπίστωση της ΟΥΕΦΑ υπήρξε «ασυνήθιστος στοιχηματικός όγκος στο αποτέλεσμα "πάνω από 3-0"».
ΤΕΤΑΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ
Στο μεταξύ χθες πραγματοποιήθηκε, εν μέσω έντασης και έντονων φραστικών αντιπαραθέσεων, η εκδίκαση της αίτησης αναίρεσης του Ηλυσιακού κατά της απόφασης για υποβιβασμό του στην Γ' Εθνική λόγω εμπλοκής παραγόντων του στο θέμα με τα στημένα.
«Ο Τσακογιάννης έβαλε στο ποδόσφαιρο την παρανομία» είπε ο Αλέξης Κούγιας με την ιδιότητα του μάρτυρα κατηγορίας, ενώ καταφέρθηκε και κατά του Αστέρα Τρίπολης λέγοντας «είναι η πιο βρώμικη ομάδα και σήμερα έχει έρθει με κοστούμια». Από την πλευρά του Ηλυσιακού, όλοι οι εμπλεκόμενοι, Γ. Τσακογιάννης (εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του), Ν. Παντέλης και Μ. Νικολόπουλος δήλωσαν αθώοι.
Χθες συζητήθηκε, επίσης σε τεταμένο κλίμα με αντεγκλήσεις και συνεχείς διακοπές, η προσφυγή του Ηρακλή ενώπιον της ίδιας Επιτροπής, με την οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης ζητεί να ακυρωθεί η απόφαση με την οποία υποβιβάστηκε λόγω πλαστογραφίας. Στον Ηρακλή, όπως στην ΕΠΟ που ήταν διάδικος στην υπόθεση, δόθηκε προθεσμία να υποβάλουν υπομνήματα μέχρι την Παρασκευή, ενώ η απόφαση δεν αποκλείεται να εκδοθεί αυθημερόν.
n Τον επανέλεγχο του φακέλου του ζήτησε ο Ολυμπιακός Βόλου από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με γνώμονα την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #183 στις: Τετ 31 Αύγ 2011 18:50 »
Στο τέλος της σαιζόν θα δούμε...Όταν οι ομάδες που θα υποβιβαστούν (αν υπάρξουν) κάνουν καμιά δικαστική κίνηση για τους αγώνες....θα γελάμε...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #184 στις: Τετ 31 Αύγ 2011 19:35 »
soccerplus.gr
Παράθεση
Κράξιμο κατά Μπέου, Πιλάβιου, Μαρινάκη!

31/08/2011 - 17:40



Έκλεψαν την παράσταση οι οπαδοί της ΑΕΛ στην χθεσινή φιλική αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, πέρα από τη θερμή τους συμπαράσταση, είχαν κρεμάσει τρία πανό στην εξέδρα των οργανωμένων.

Ένα τεράστιο πανό και άλλα δύο μικρά δεξιά και αριστερά. Τα δύο από αυτά μάλιστα έγιναν η αιτία να διακοπεί ο αγώνας για λίγα λεπτά. Συγκεκριμένα τα υβριστικά αυτά πανό είχαν αποδέκτες το Πιλάβιο, το Μαρινάκη, το Μπέο και τη Superleague. Το ένα πανό έγραφε: "Γ@@@ το σύστημά σας και όλους σας μαζί" ενώ το άλλο έγραφε "Μπούλη απόγονε Πιλάβιε π@@@ τα βάλατε μαζί μας θα σας γ@@@ μο@@@".

ΠΗΓΗ: www.aelole.blogspot.com
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #185 στις: Τετ 31 Αύγ 2011 19:45 »
sportdog.gr
Παράθεση
31.08.2011 - 15:30

Βόλος τα έχετε κάνει!

Θα μας μουρλάνουν η ΕΠΟ και οι επιτροπές της! Ο Βόλος συναντήθηκε με τον Πιλάβιο κι εκφράζεται αισιοδοξία για παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα."Την άλλη Κυριακή παίζουμε με Ολυμπιακό"!

Μεγάλη αισιοδοξία φαίνεται ότι υπάρχει στον Ολυμπιακό Βόλου για την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο αντιπρόεδρος Θεόφιλος Βασιλειάδης, το μέλος του Δ.Σ. και τέως Δήμαρχος Βόλου, Αλέκος Βούλγαρης, ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Τάσος Μπατζιάκας.

Ο τελευταίος, με δηλώσεις του στο "ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5", τόνισε ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και εκτίμησε πως η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου για τα Τρίκαλα ανοίγει το δρόμο για δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου.

Εξάλλου, λέγεται ότι μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημα της Βολιώτικης ΠΑΕ για επανεξέταση του φακέλου της την Πέμπτη (1/09), οπότε η ΕΕΑ συνεδριάζει για τις ομάδες της Football league και Football league 2.

"Την άλλη Κυριακή παίζουμε με Ολυμπιακό"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Μπατζιάκα:

Για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο:

"Τελείωσε πριν από 20 λεπτά. Ο κ. Πιλάβιος γνώρισε τον νέο πρόεδρο. Τους είπαμε ότι κατατέθηκε ο νέος φάκελος και μας τόνισε ότι «πράξατε ορθά, αυτό θα σας συμβούλευα και εγώ. Να κάνετε ξανά τα χαρτιά και να απευθυνθείτε στην ΕΕΑ». Πραγματικά μας καλοδέχτηκε. Πιστεύω ότι θα πάνε πολύ καλά τα πράγματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε νέα. Ήταν μία πολύ καλή εποικοδομητική συζήτηση, αναλύθηκαν όλα και μπήκανε τα πράγματα στη θέση τους".

Για την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου για την υπόθεση των Τρικάλων:

"Είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από αυτή του Ολυμπιακού Βόλου. Θα παίξει σημαντικό ρόλο, γιατί λέει ότι ΕΕΑ δεν μπορεί να υποβιβάζει ομάδες και να μη χορηγεί άδεια. Είναι μία σημαντική απόφαση και προστίθεται στα συν του Ολυμπιακού. Ένας δημοσιογράφος έγραψε και είχε δίκαιο ότι ο Βόλος παίζει Super League μέσω Τρικάλων. Πιστεύω ακράδαντα ότι έγινε ξεκαθάρισμα στο μετοχολόγιο και στα μέλη του Δ. Σ που μπήκαν στην ΠΑΕ. Είναι άτομα άξια λόγου και έχω την εντύπωση ότι θα πάνε καλά. Δεν μπορώ να πω περισσότερα".

Για την προσφυγή της Λάρισας και του Πανσερραϊκού:

"Πιστεύω ότι δεν έχει καμία τύχη. Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων βγάζει τελεσίδικες αποφάσεις. Την άλλη Κυριακή παίζουμε με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό".
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #186 στις: Τετ 31 Αύγ 2011 20:06 »
megatv.com
Παράθεση
Ξεκάθαρη θέση κατά της απόφασης της Superleague για την έναρξη του πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο πήρε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA.

"Δεν έπρεπε να αρχίσει. Μάλιστα την ίδια άποψη υποστήριξε και ο υφυπουργός ο κ. Νικητιάδης αλλά και ο καθηγητής εγκληματολογίας ο κ. Πανούσης προ καιρού. Ότι δεν μπορεί να γίνει εκκαθάριση των υποθέσεων αυτών εν κινήσει του πρωταθλήματος. Τώρα, το ότι θα είχε κάποιο κόστος, θα είχε κάποιο κόστος. Αλλά χωρίς κανείς να ματώσει λιγάκι, δεν γίνεται εκκαθάριση", ήταν τα λόγια του κ. Φάκου.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναβληθούν και άλλοι αγώνες του πρωταθλήματος λόγω των εκρεμμοτήτων που υπάρχουν, ενώ ξεκαθαρίσε ότι οι διώξεις θα συνεχιστούν για όσους εμπλέκονται στην υπόθεση των στημένων αγώνων.

"Με το που άρχισε το πρωτάθλημα, η Τρίπολη ξεκίνησε να πάει στο Αγρίνιο και καθ' οδόν της είπαν να κάνει αναστροφή στο πούλμαν και να ξαναγυρίσει στην Τρίπολη. Αυτό το πράγμα πολύ φοβάμαι ότι θα συνεχιστεί τώρα. Και εμείς κανονικά θα ασκούμε τις διώξεις, θα οδηγούνται οι φάκελοι οι πειθαρχικοί στις επιτροπές, θα γίνεται η κλήτευση για εκδίκαση" δήλωσε στο MEGA ο Ανδρέας Φάκος.

Σε εκκρεμότητα πάντως μένει και η προκήρυξη του πρωταθλήματος που δεν έχει εγκριθεί από την ΕΠΟ και όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα τα "Νέα" ο πρώην αθλητικός δικαστής κ. Μίλης, το πρωτάθλημα είναι στον αέρα: "Φρονώ ότι είναι δυνατή η υποβολή ένστασης κατά του κύρους του αγώνα που ετελέσθη χωρίς προκήρυξη εγκριθείσα από την ΕΠΟ".

Πέντε μέρες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, έξι ομάδες δεν ξέρουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται ενώ την Παρασκευή αναμένεται η ετυμηγορία της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την Ηλιούπολη και τον Ηρακλή. Στη συνέχεια, η πειθαρχική επιτροπή θα εξετάσει τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την ποινική δικαιοσύνη για το κύκλωμα των στημένων αγώνων αλλά και τα στοιχεία της UEFA για το ματς Λεβαδειακός - Διαγόρας.

Σύμφωνα με την αναφορά της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που αποκαλύπτει η εφημερίδα "Έθνος", οι υποψίες αφορούν στα ποσά που πονταρίστηκαν μετά το 2-0. "Μετά το 2-0 στο 22ο λεπτό ο Λεβαδειακός έπαιζε λυσσαλέα επιθετικά για την επίτευξη κι άλλων τερμάτων. Μετά το 2-0 άρχισε ο σχηματισμός για το over λόγω της προηγούμενης ιστορίας του Διαγόρα ο οποίος είχε συμμετοχή σε δέκα ύποπτα παιχνίδια εκ των οποίων τα πέντε ήταν επιπέδου 2, δηλαδή ήταν στο κόκκινο", λέει η αναφορά.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #187 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 00:24 »
sportdog.gr
Παράθεση
31.08.2011 - 23:49
 
Είστε απλά... απίστευτοι!

Τα... ωραία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν τελειώνουν ποτέ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ που θα γίνει την Πέμπτη για την εκλογή νέου προέδρου, θα συμμετέχουν κανονικά οι Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Αστέρας Τρίπολης, οι οποίοι θα ψηφίσουν κιόλας!


Διαβάστε το σχετικό θέμα...

Παρά το γεγονός ότι α) δεν έχουν πιστοποιητικό συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, β) οι λέξεις «Ολυμπιακός Βόλου» και «Καβάλα» έχουν αποσυρθεί πλήρως από την επίσημη ιστοσελίδα της και, γ) έχει κατατεθεί ήδη αίτηση στην ΕΕΑ για άμεση αδειοδότηση Λεβαδειακού και Δόξας Δράμας, η Σούπερ Λίγκα προτίθεται να επιτρέψει στους εκπροσώπους της ομάδας της Μαγνησίας και στους Καβαλιώτες, να ψηφίσουν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου!
Οι αρχαιρεσίες για την αντικατάσταση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία της λίγκας διεξάγονται την Πέμπτη το μεσημέρι και –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- νέος πρόεδρος θα αναλάβει ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης.

Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιοι θα ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές. Ποιες είναι οι 16 ομάδες που έχουν δικαίωμα ψήφου;

Κι αν για τον Αστέρα Τρίπολης είναι λογικό να επιτραπεί η συμμετοχή του, καθώς εξακολουθεί να αποτελεί μέλος του συνεταιρισμού, δύο θέσεις όμως παραμένουν κενές.

Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα έχουν αποβληθεί από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ενώ και η ίδια η Σούπερ Λίγκα, μέχρι τώρα τουλάχιστον, τους είχε ουσιαστικά «διαγράψει» από μέλη της. Άλλωστε, οι δύο ομάδες δεν υπάρχουν πουθενά πλέον στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας, ούτε στο πρόγραμμα, ούτε στη βαθμολογία, ούτε στα σηματάκια των ομάδων όπου κάποιος «κλικάρει» για να δει ρόστερ και διάφορα στοιχεία. Παράλληλα, ο συνεταιρισμός έχει εδώ και μέρες στείλει επιστολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με αίτημα την «άμεση εξέταση των φακέλων του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας με σκοπό τη συμπλήρωση του πίνακα μελών». Θεωρητικά, δηλαδή, έχουν ήδη βρεθεί και οι αντικαταστάτες.

Σε πλήρη αντίθεση με τα παραπάνω αδιαμφισβήτητα γεγονότα, η Σούπερ Λίγκα κάλεσε στο Δ.Σ. της Πέμπτης την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου και σύμφωνα με πληροφορίες προτίθεται να τους δώσει και δικαίωμα ψήφου!

Η δικαιολογία θα είναι πως η αποβολή τους από το πρωτάθλημα δεν έχει επέλθει ακόμη αυτοδικαίως και πως από την απόφαση της ΕΕΑ μέχρι σήμερα, έχει προκύψει εκκρεμοδικία λόγω της προσωρινής διαταγής που έχει εκδώσει το διοικητικό εφετείο και της αναμονής για την απόφαση επί της αίτησης αναστολής. Παράλληλα, εκκρεμοδικία μπορεί να θεωρηθεί και το αίτημα επανεξέτασης του φακέλου τους που έχουν υποβάλλει οι δύο ΠΑΕ στην Επιτροπή Επαγγελματικού.

Βέβαια, το όλο θέμα είναι επουσιώδες, μιας και δεν αναμένεται να υπάρξει εκλογική κόντρα και ο Παπουτσάκης θα εκλεγεί παμψηφεί. Από την άλλη, πιθανότατα θα προέκυπτε και ζήτημα νομιμότητας της διαδικασίας εάν ψήφιζαν 13 ή 14 ομάδες και έτσι η λίγκα να αναγκάζεται να οδηγηθεί στην παραπάνω απόφαση. Άραγε, με το να ψηφίσουν δύο ομάδες που δεν έχουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, δεν προκύπτει θέμα νομιμότητας;

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, οι εκλογές πρέπει να γίνουν, διότι από τη μία αυτές «σέρνονται» εδώ και τρεις μήνες και από την άλλη επιβάλλεται για την έξωθεν καλή μαρτυρία του συνεταιρισμού να αναλάβει άμεσα ένας πρόεδρος που δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του. Ένας τέτοιος είναι και ο Απόστολος Παπουτσάκης.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Δ.Σ. της Πέμπτης έχουν ως εξής:

1. Εκλογή Προέδρου.
2. Πρόσφατες Εξελίξεις στο Χώρο του Ποδοσφαίρου.
3. Ενημέρωση επί Οικονομικών Θεμάτων.
4. Συνεργασία με ΟΠΑΠ. Α.Ε.
5. Διάφορα.

Θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση με θέμα την αντικατάσταση των εκπροσώπων της λίγκας στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο

Πηγή: Sportfm.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #188 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 01:48 »
sportdog.gr
Παράθεση
31.08.2011 - 23:49
 
Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιοι θα ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές. Ποιες είναι οι 16 ομάδες που έχουν δικαίωμα ψήφου;


Θα πέσουν άλλες 3 - 4 και Τσάτσος.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #189 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 15:34 »
Παπουτσάκης... δαγκωτό!
Παράθεση
Με ψήφους 15-0 και αποχή της Ξάνθης – λόγω του δικαιώματος ψήφου σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα – ο Απόστολος Παπουτσάκης εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Super League. Διαφώνησαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ με την ψήφο των δύο «έκπτωτων» ΠΑΕ, ωστόσο ψήφισαν για τον νέο πρόεδρο.
15:20 Ο νέος πρόεδρος της Super League είναι από μεσημέρι της Πέμπτης (01/09) ο Απόστολος Παπουτσάκης ο οποίος εκλέχθηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη της Λίγκας και με 15-0 ανέβηκε στον θώκο. Από τη διαδικασία απείχε η Ξάνθη που διαφώνησε με το γεγονός ότι δόθηκε δικαίωμα ψήφου στον Ολυμπιακό Βόλου και στην Καβάλα.
Την ίδια διαφωνία εξέφρασαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, ωστόσο οι εκπρόσωποί τους δεν βγήκαν από την αίθουσα όπως έκαναν οι Ακρίτες και ψήφισαν υπέρ του Απόστολου Παπουτσάκη.
14:24 Έφτασαν οι εκπρόσωποι και των ΠΑΕ που απουσίαζαν, όπως και ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου, Θανάσης Χαρμάνης. Ξεκινάει η διαδικασία της συνεδρίασης του ΔΣ και η Super League αρχικά θα εξετάσει το κατά πόσο έχουν δικαίωμα ψήφου οι ΠΑΕ Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου στην εκλογή του προέδρου.
14:20 Το διοικητικό συμβούλιο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, κάτι που αναμένεται να γίνει από στιγμή σε στιγμή, με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ Πανιωνίου, Κέρκυρας και Παναιτωλικού να μην έχουν φτάσει στα γραφεία της λίγκας. Δεν έχουν παρουσιαστεί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Βόλου παρά τα αντιθέτως φημολογούμενα, ενώ η ΠΑΕ Καβάλα εκπροσωπείται από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Χρήστο Ρέμμο.
Το Onsports είναι στον οδό Αστροναυτών και θα σας ενημερώσει για τις εξελίξεις...
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/108255-To-Onsports-sth-Super-League
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #190 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 18:00 »
enet.gr
16:33 Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011
Παράθεση
Λειψή και η δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Ελλιπής θα είναι και η δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημαστις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, καθώς εκκρεμεί η επανεκδίκαση της έφεσής τους στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ.

Επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ έχει οριστεί για την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, μετά δηλαδή το διήμερο διεξαγωγής της δεύτερης αγωνιστικής (10-11/9). Έτσι, στη σέντρα θα οδηγηθούν το πολύ έξι παιχνίδια, καθώς δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα έχει βρεθεί λύση στο θέμα του Ηρακλή και του Αστέρα Τρίπολης, που διεκδικούν στις δικαστικές αίθουσες μία θέση στη Σούπερ Λίγκα.

Ταυτόχρονα, η ΕΕΑ ζήτησε από το νομικό συμβούλιο του κράτους γνωμοδότηση για να ξεκαθαριστεί αν μπορεί να επανεξεταστούν υπό νέο πρίσμα οι φάκελοι Καβάλας και Ολυμπιακού Βόλου. Οι δύο ΠΑΕ άλλαξαν Διοικητικά Συμβούλια και κατέθεσαν αιτήματα επανεξέτασης, όμως δεν υπάρχει προηγούμενο και δεν είναι  γνωστό αν κάτι τέτοιο είναι δυνατόν να συμβεί.


makthes.gr
01/09/2011
Παράθεση
Συγκρατημένη αισιοδοξία στον Ηρακλή

Τεράστιο είναι και το θέμα του Ηρακλή. Με την απόφαση που έλαβε το Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση της ασφαλιστικής ενημερότητας, οι κυανόλευκοι πολλαπλασίασαν τις πιθανότητες παραμονής στη Σούπερ Λίγκα. Η υπόθεση επέστρεψε στην εφέσεων της ΕΠΟ και η λογική λέει ότι δεν μπορεί να επιβληθεί εκ νέου η ποινή του υποβιβασμού. Υπάρχει όμως λογική στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Φυσικά και όχι. Γι' αυτό και στη Μίκρα είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι και όχι βέβαιοι, όπως ήταν μέχρι προχθές. Αύριο λήγει η προθεσμία υποβολής υπομνημάτων και η απόφαση αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα. Αν δικαιωθεί ο Ηρακλής, τότε ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, αφού οι κυανόλευκοι πιστεύουν ότι δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα ούτε με την ΕΕΑ, ούτε με τη δευτεροβάθμια επιτροπής αδειοδοτήσεων. Αρνητική, για τον Ηρακλή, απόφαση, θα οδηγήσει τους κυανόλευκους στα πολιτικά δικαστήρια, χωρίς να υπολογίζονται πιθανές συνέπειες. Άλλωστε η απόφαση έχει ήδη παρθεί. Σούπερ Λίγκα ή πουθενά.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #191 στις: Πεμ 01 Σεπ 2011 22:00 »

Πρόεδρος Micro league, μέχρι να πάρει παπουτσάκι



Που ΠΑΣ ρε μάστορα ... το αλλάξαμε το καζανάκι.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #192 στις: Παρ 02 Σεπ 2011 12:28 »

Γελάνε και τα μουστάκια του...  ;)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #193 στις: Δευ 05 Σεπ 2011 14:22 »
sport-fm.gr
Παράθεση
Οριστικά Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας!

05/09/2011, 13:55

Στη Σούπερ Λίγκα θα παραμείνει ο Αστέρας Τρίπολης μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που έκρινε πως το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο δεν μπορεί να λειτουργεί ως τρίτος βαθμός δικαιοσύνης. Κατά συνέπεια, παραμένει η ποινή που είχε επιβληθεί στον Ηρακλή για το αδίκημα της πλαστής ενημερότητας, που οδηγεί τον «Γηραιό» σε υποβιβασμό στη Football League!

Η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ' αριθμόν 182/5-9-2011 απόφασή της κηρύσσει απαράδεκτη την συζήτηση της υπόθεσης (της επανασυζήτησης της έφεσης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κατά της υπ΄αριθμόν 195/19-5-2011 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE), λόγω ελλείψεως δικαιοδοσίας του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (απόφαση υπ' αριθμόν 195/26-8-2011)».

dikisports.blogspot.com
Παράθεση
ΔΕΥΤΈΡΑ, 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2011

Παντελή: "Στα πολιτικά δικαστήρια εναντίον του παρακράτους"

"Στον αέρα" του FM100 ο πρόεδρος του Ηρακλή Ανδρέας Παντελή έμαθε την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων που δικαιώνει τον Αστέρα Τρίπολης. "Θα πάμε μέχρι τα πολιτικά δικαστήρια και δεν θα αφήσουμε το παρακράτος να νικήσει", δήλωσε.

bluearena.gr
Παράθεση
05/09/11    13:58    

Και τώρα ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του!   

      
 
Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η επιτροπή εφέσεων έκρινε ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ το Διαιτητικό Δικαστήριο και δεν εξέτασε την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής!!!
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #194 στις: Δευ 05 Σεπ 2011 15:03 »
onsports.gr
Παράθεση
Παντελή στο Onsports: «Πάμε στα πολιτικά δικαστήρια»

Την άμεση προσφυγή του Ηρακλή στα πολιτικά δικαστήρια προανήγγειλε ο Ανδρέας Παντελή μιλώντας στο Onsports, αμέσως μετά την καταδικαστική για τον Ηρακλή απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

«Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Θα ασκήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και ελπίζω να βρούμε εκείνα τα δικαστήρια που δεν θα αυτοαναιρούνται ούτε θα αποφασίσουν κατά το δοκούν και κατά το συμφέρον…» τόνισε ο εν δυνάμει μεγαλομέτοχος του «Γηραιού» προσθέτοντας πως το επόμενο νομικό βήμα θα είναι η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.

«Θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στα πολιτικά δικαστήρια. Αυτός ο δρόμος είναι χωρίς επιστροφή. Αντιλαμβάνομαι ότι έχει δημιουργηθεί ένα παρακράτος στο ποδόσφαιρο. Ο κάθε ένας λειτουργεί με βάση τα συμφέροντά του, έτσι όμως καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Είναι να τρελαίνεσαι όταν σε ένα νομικό υπόμνημα 25 σελίδων απαντούν με 4 λέξεις, κάνοντας λόγο για έλλειψης δικαιοδοσίας. Βγαίνει ο Μαλάτος και λεει ότι είναι αρμόδιο το Διαιτητικό Δικαστήριο, βγαίνει ο Σμαίλης το ίδιο, ο Κουρίδης το ίδιο και στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή το παίζουν... Θεοί και αποφασίζουν ότι είναι αναρμόδιο».

bluearena.gr
Παράθεση

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου Παντελή (5/9, 17:30)


05/09/11    14:43

Μετά τη σκανδαλώδη απόφαση, που ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η αντίδραση της ΠΑΕ Ηρακλής υπήρξε άμεση. Ο Ανδρέας Παντελή προχωρά σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου σήμερα (5/9) στην Μίκρα και θα μιλήσει ανοικτά για όλους και για όλα γύρω από το σκηνικό, που στήθηκε εις βάρος της ομάδας, προαναγγέλοντας τις επόμενες κινήσεις των "κυανολεύκων".

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Ανδρέας Παντελή, θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου, σήμερα Δευτέρα 05/09, στις 17:30, στην αίθουσα συσκέψεων των Γραφείων της ΠΑΕ στην Μίκρα".

Παράθεση
Με απόφαση του Διαιτητικού παίζει στην SL ο ΟΦΗ!         

05/09/11    14:31      

Η Επιτροπή Εφέσεων έκρινε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αναρμόδιο για να εξετάσει την υπόθεση του Ηρακλή.

Όμως, μ’ αυτή τους την απόφαση βάζουν το μεγαλύτερο αυτογκόλ της ιστορίας τους, καθώς ο ΟΦΗ αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα βάσει απόφασης του Διαιτητικού.

Αυτομάτως γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχει αλλοίωση πρωταθλήματος με τη συμμετοχή των Κρητικών στην πρώτη κατηγορία.

Καληνύχτα…

iraklis1908.gr
Παράθεση
Άγαμοι Θύται και συλαλλητήριο

Οριστικά το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στα εγκαίνια της ΔΕΘ και ήδη ανακοινώθηκε από την Αθ-10.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

«Οι βρωμιάρηδες του ελληνικού βοθροποδοσφαίρου για αλλη μια φορά ξευτιλίζουν κάθε έννοια δικαίου!!!
Από τη στιγμή που η αδικία γίνεται νόμος τότε δεν μας μένει άλλη λύση από το να βγούμε και πάλι στους δρόμους...
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/9 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ ΜΙΑ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!!

ΥΓ: Ανδρέα Παντελή, πρόεδρε της ΠΑΕ Ηρακλής, ο δρόμος είναι ένας... δύσκολος και για λίγους... ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΧΘΕΣ!!!»

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σκέψη να γίνει μια συναυλία την ίδια μέρα στο Ιβανωφειο με το συγκρότημα ΑΓΑΜΟΙ  ΘΥΤΑΙ,
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #195 στις: Δευ 05 Σεπ 2011 15:04 »
Άλλος για την ΔΕΘ;;;;;Τώρα κληρώνει....όποιος προλάβει.....

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.417
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #196 στις: Δευ 05 Σεπ 2011 15:10 »
Η S.L όρισε για τις 14/9 το Παναιτωλικός-Τρίπολη, κάτι που σημαίνει ότι για την 3η αγωνιστική εμείς θα παίξουμε εδώ κανονικά με Τρίπολη, λογικά τη Κυριακή 18/9!!


Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #197 στις: Δευ 05 Σεπ 2011 15:41 »
Ελληνικο ''Επαγγελματικο'' Ποδοσφαιρο ως τωρα.

Παλιανθρωποι παραγοντες και διαπλεκομενοι μεγαλοπροεδροι, λουμπινες πολιτικοι, εξυπηρετουντες βρωμιαρηδες δημοσιογραφοι κι οπαδοπατερες, αφεση αμαρτιων για χρεη, φορολογικες και ασφαλιστικες παραβασεις, διαχρονικα στημενοι διαιτητες κι αγωνες, διαχρονικα δοτες κι επιλεκτικες δικαστικες αποφασεις, ιστορικα χοντρες ευνοιες και χοντροτερες αδικιες, πολλα, παρα παρα πολλα επεισοδια κι ακομη περισσοτερα χοντρα λεφτα.

Απο δω και περα τι, συνεχες ανελεητο ξυλο ολοι εναντιον ολων απο Δευτερα σε Παρασκευη και τα Σ/Κ δολοφονιες ???

Κι εχει κανα νοημα να συνεχισει να υφισταται τετοιο ''επαγγελματικο'' ποδοσφαιρο την ωρα που η χωρα οδευει σταθερα σε πτωση εισοδηματων απο 50-70%(τουλαχιστον), με ή χωρις ευρω, σε εκατομμυρια ανεργους, σε πολυεπιπεδη αυξηση παραβατικοτητας, εκρηξη εγληματικοτητας και γενικευμενο ξεπουλημα ?

Εκτος κι αν νομιζουμε οτι θα φτιαξει ...καπως.


ΠΩΣ  ΚΑΙ  ΑΠΟ  ΠΟΙΟΝ  ???
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #198 στις: Δευ 05 Σεπ 2011 16:14 »
sportrikala.gr
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011, 15:55
Παράθεση
Αναβολή στην έκδοση απόφασης για τον ΑΟΤ

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δεν έλαβε τελικά απόφαση για τον ΑΟΤ καθώς αναμένει την οριστική απόφαση απο το διοικητικό εφετείο.

Πρόκεται προφανώς για τυπική διαδικασία καθώς τα Τρίκαλα έχουν δικαιωθεί απο το διαιτητικό δικαστήριο.

Αναλυτικά η απόφαση για τα Τρίκαλα είναι:

Με την υπ΄ αριθμόν 185/5-9-2011 απόφασή της αναβάλλει την έκδοση της απόφασης επί της υποθέσεως της έφεσης της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ κατά της υπ΄ αριθμόν 299/3-8-2011 απόφασης της ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2 ,μέχρι της εκδόσεως της οριστικής αποφάσεως επί της αιτήσεως ακυρώσεως της εκκαλούσας ΠΑΕ που εκκρεμεί στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα 2011-12
« Απάντηση #199 στις: Δευ 05 Σεπ 2011 16:28 »
bluearena.gr
05/09/11  15:55    Επιμέλεια: Δημήτρης Βλάχος
Παράθεση
Βόμβες μεγατόνων από Σφυρή!!!

Η BlueArena επικοινώνησε με τον Γιώργο Σφυρή. Πρόκειται για το ένα από τα τρία μέλη του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Τα όσα μετάφερε, θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να προκαλέσουν την επέμβαση εισαγγελέα. Παράλληλα δεν διστάζει να δείξει τον δρόμο της δικαίωσης του Ηρακλή.

"Οι απόψεις των μελών του Διαιτητικού διατυπώνονται μέσα από τις αποφάσεις μας. Εμείς είμαστε ένα ανεξάρτητο όργανο και θέλουμε να αποδώσουμε Δικαιοσύνη. Επαναλαμβάνω, ανεξάρτητο όργανο. Δεν επηρεαζόμαστε ούτε από κραυγές αγωνίας ανθρώπων που συμμετείχαν σε παραβατικές ενέργειες.

Περιμένω και εγώ το σκεπτικό της απόφασης με ιδιαίτερη αγωνία, για να δω τι θα γράψουν σε αυτό. Το καταστατικό της ΕΠΟ το αναφέρει ξεκάθαρα. Στο άρθρο 41, χαρακτηρίζει το Διαιτητικό ως Δικαιοδοτικό Όργανο Ανώτατου βαθμού.

Θεωρητικά, ο Ηρακλής έχει το δικαίωμα επαναπροσφυγής στο Διαιτητικό. Υπάρχουν όμως και άλλοι διέξοδοι δικαίωσης. Μπορεί να απαγορεύεται από τους κανονισμούς η προσφυή στα πολιτικά δικαστήρια, ωστόσο εδώ πρόκειται για μία ξεχωριστή υπόθεση. Υπεραιωνόβιες ιστορίες σπιλώνονται από συγκεκριμένες αποφάσεις.

Θα πρέπει να μην λησμονούμε ότι μιλάμε για την ίδια επιτροπή που εξέδωσε την απόφαση αφαίρεσης βαθμών από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι λόγω συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων, παρακάμπτεται το Δίκαιο. Δεν θα διστάσω να τις χαρακτηρίσω ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Θυμηθείτε την παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα, ο οποίος λίγο πριν ξεκινήσει η εκδίκαση στην εφέσεων, χαρακτήρισε αναρμόδιο το Διαιτητικό, χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα επί του θέματος και ενώ υπάρχουν σε εκκρεμότητα αρκετές υποθέσεις τις οποίες ο ίδιος χειρίζεται.

Θυμηθείτε ότι ξαφνικά και εν μέσω πολλών ανοιχτών υποθέσεων, ο κ. Πιλάβιος γνωστοποίησε την απόφασή του να αντικαταστήσει όλα τα μέλη των πειθαρχικών επιτροπών. Και αυτό συνέβη μία ημέρα μετά την απόφαση που έλαβε το Διαιτητικό. Τυχαίο και αυτό;

Δεν μπορεί ο καθηγητής Αθλητικού Δίκαιου, κ. Μαλάτος, να χαρακτηρίζει το Διαιτητικό ως το Ανώτατο δικαστήριο και ένα κατώτερο όργανο (εφέσεων) να χαρακτηρίζει ένα ανώτερο (Διαιτητικό) ως αναρμόδιο.

Αύριο (6/9) υπάρχει προγραμματισμένη σύσκεψη όλων των μελών του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Εγώ προσωπικά θα υποβάλλω την παραίτησή μου. Θέλω πραγματικά να βοηθήσω το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις όποιες δυνάμεις μου, ωστόσο δεν σκοπεύω να γίνω ένα ακόμη όργανο της πολιτικής που θέλουν να εφαρμόσουν ποδοσφαιρικοί παράγοντες.

Παρακολουθώντας όλα αυτά τα θέματα, διαπίστωσα ότι ο Ηρακλής και ο ΟΦΗ προσπάθησαν να δικαιωθούν μέσω της νόμιμης οδού. Έκαναν έναν τίμιο αγώνα, σε αντίθεση με άλλες ΠΑΕ".
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.