Να γράψω κι εγώ κάτι. Ημουν στο γήπεδο.
ΤΑΜΠΑΣΗΣ: Καλύτερος από τα προηγούμενα ματς. Μόνο μια λάθος έξοδος με τα πόδια που έστειλε το τόπι στην εξέδρα. Μ'άρεσε χτες.
ΚΗΠΟΥΡΟΣ: Κακή βραδιά. Θα έπρεπε να το φάει και στη φάση με το δοκάρι της Λάρσας, αφού ήταν εκτός θέσης και τραβηγμένος ψηλά.
ΜΠΟΥΖΙΝΤ: Αρχοντικός. Λίγα κιλάκια παραπάνω, τα έχει. Θα είναι ο ηγέτης της άμυνας φέτος. Αρχικά δίδυμο με ΧΟΥΤ (που για αυτό το 15λεπτο που έπαιξε εμένα μ'αρεσε). Το δίδυμο αυτό δεν μπορώ να το κρίνω όμως απόλυτα, γιατί κράτησε μόνο 15 λεπτά. Μετά πέρασε παρτενέρ του Μπουζίντ ο ΜΙΧΑΗΛ και κάνανε καλό δίδυμο για όλο το 1ο ημιχρονο.
ΛΙΛΑ: Πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμος, μάλλον σαν 2η επιλογή. Σαν δεξί μπακ είχε αρκετή δουλειά στο 1ο, γιατί η Λάρσα έβγαινε κυρίως από κει. Το λέει Πάντος η ψυχή του του Αλβανού.
ΒΑ-ΒΑ-ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ: Είχα συνηθίσει το Βάντερσον να συνεργάζεται πιο πολύ με τους προωθημένους της αριστερής πλευράς, κάτι που δεν είδα χτες. Δεν ξέρω ποιος φταίει για αυτό. ϊσως ο Μπεσέρα.
ΜΠΕΣΕΡΑ: Ο τζες πιστεύω ότι θα μας βγει. Παιχτούρα, με πολύ κσλή τεχνική και ταχύτητα. Προς Θεού , μην τον τραβήξει σε τίποτα άξονες και τέτοια που είχαν ακουστεί. Αριστερά είναι η φυσική του θέση. ΟΜΩΣ, φαίνεται να μην έχει μπει στο πνεύμα της ομάδας. Ούτε βρίσκεται καλά με τους άλλους, ούτε συνεργασία με Βάντερσον, συγκρατημένος πολύ ο πανηγυρισμός του στο γκολ. Φταίει η ψυχολογία από τη μετακόμιση σε νέο περιβάλλον? Δεν ξέρω. Υπομονή και πιστεύω ότι αν δέσει σωστά με τους υπόλοιπους θα δούμε μεγάλα πράγματα απ'αυτόν.
ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: Μου φαίνεται ότι παίζει λίγο πιο μπροστά από πέρυσι.
ΑΝΤΡΑΛΑΣ: Πάρης ο τρεχάλας.
ΒΙΛΑ: Όσο έπαιξε, δεν φάνηκε.
ΤΖΑΝΗΣ: Δεν ξαναγράφω μλκίες για τον CJ. Φιλότιμο πολύ αυτό το παληκάρι. Δεν ξέρω πώς δουλεύει, αλλά νομίζω ότι έχει βελτιωθεί πολύ. Αν και δεν είναι η θέση του, προσπαθούσε να βγαίνει και σαν φορ και φάνηκε πολύ περισσότερο από τον ΑΝΕΤΟΙΜΟ και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΥΕΒΑΣ.
*ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: XB ΞΥΠΝΑΑΑΑ. ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΣΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑ ΦΕΤΟΣ???
ΜΠΑΚΑ: Δεν έχει καθόλου στηρίγματα. Με τον Μπεσέρα από τα αριστερά, δεν βρίσκεται στην παρούσα φάση. Με τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ που μπήκε δεξιά, δεν συνεργάστηκε καλά. Ο Γεωργίου είναι πολύ γρήγορος, θέλει όμως δουλειά για να γίνει επιπέδου SL, να συνεργάζεται καλυτερα με τα φορ και τα επιτελικά χαφ (αλήθεια έχουμε τέτοια?). Πείτε με διεστραμμένο, θά'θελα όμως να δω και ένα 4-4-2 με το δίδυμο Μπάκα-Τζάνη μπροστά.
ΠΑΤΣΑ: Δεν έχω γνώμη γιατί δεν κατάλαβα σε τι θέση έπαιξε.
ΚΩΤΣΙΟΣ: Αναποτελεσματικό το δίδυμό του με Μπουζίντ. Έπαιζαν μακριά ο ένας απ'τον άλλον.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Έπαιξε λίγο. Δεν έχω άποψη.
ΚΕΙΤΑ: Aγγαρεία.
ΔΕ ΒΙΚ: Φέτος τρέχει και πιέζει πολύ περισσότερο από πέρυσι. Καλύτερη φυσική κατάσταση? Για να δούμε...
ΠΑΝΤΟΣ: Βγάζω καπέλο στον Τάσο. Καλά, από δεξιά δεν τίθεται θέμα ότι την έχει για πλάκα τη θέση, και με καλές και γρήγορες προωθήσεις. Με τα ανεμοσούρια όμως πούχαμε στο κέντρο της άμυνας στο 2ο, τον πεθύμησα και για εκεί. Τσαμπουκάς και πάθος άσχετα αν ήταν φιλικό (κόντεψε να ξηλώσει και τη φυσούνα με τη φόρα που'χε σε μια φάση). Θά'θελα να κλείσει σε μας την καριέρα του, όσο αυτή βαστήξει, γιατί τιμάει το ψωμί που τρώει και με το παραπάνω και είναι άριστος επαγγελματίας.
Μπορεί να ξέχασα κανέναν.
ΚΕΡΚΙΔΑ: Οι μεγάλοι στη μεγάλη και οι μικροί στη μικρή. Οι μεγάλοι μικρή (για να ακριβολογώ, ανύπαρκτη) φωνή, οι μικροί μεγάλη φωνή. Τραβήχτηκαν και προς τους τυρόγαλους πριν την έναρξη για να πέσουν τα πατροπαράδοτα μπινελίκια. Μ'αρεσαν καλύτερα φέτος εκεί πιο κοντά στο πάνω πέταλο. Αν και δεν τό'βαλα σκοπό να το παρακολουθήσω, μ'άρεσε που δεν ξεχώρισα αμέσως ΑΡ από BV όπως όλα αυτά τα χρόνια. Άλλες χρονιές έβλεπα πανιά ΑΡ--ΑΡ από πίσω--Κενό--Πανιά BV--BV από πίσω. Φέτος μου φάνηκαν όλοι μαζί πίσω από τα πανιά (κι αν έκαμα λάθος, σχωρνάτε με, βράδ ήτανε και με φωτισμό Σφήκας, ε, Λέμο?).