Αποστολέας Θέμα: Φιλικός αγώνας Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λάρισα 18-8-2011  (Αναγνώστηκε 15401 φορές)

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Φιλικός αγώνας Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Λάρισα 18-8-2011
« Απάντηση #50 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 13:02 »
Περίμενα να περάσει η χθεσινή μέρα για να καθαρίσει λίγο το μυαλό και να ξεπονέσουν τα μάτια απο το ΑΙΣΧΟΣ που είδαμε χθές για να κάνω την κριτική μου.

Ξεκινώντας να πώ πως αυτό που έγινε χθές ΜΟΝΟ καλό μπορεί να κάνει στους παίχτες. Φαίνεται πως είχαν καβαλήσει (ποτε πρόλαβαν??) καλάμι μετά το μάτς με τον Ολυμπιακό και νομίσανε πως έγιναν υπερομάδα ξαφνικά που θα χτυπήσει ευρώπη και πάνω.

Προσωπική άποψη είναι πως ΟΥΤΕ υπερομάδα έχουμε και πως ΟΥΤΕ για τα μπάζα είμαστε.
Κάπου στην μέση είναι η αλήθεια η οποία όμως κρύβει πράγματα τα οποία αποκαλύφθηκαν χθές και με ανησύχησαν.

Θα ξεκινήσω απο αυτά που μου άρεσαν εχθές και είναι και λίγα.
- ΛΙΛΑ: το παιδί είναι πυρηνικό!!!!! Δύναμη, ταχύτητα, ενέργεια στο γήπεδο την οποία δεν είχε κανένας άλλος εχθές. Με πολλές κούρσες (σωστές) απο δεξιά και καλές συνεργασίες και με Βίλα και με Γεωργίου. Πιστεύω δε πως τοποθετώντας τον στα χάφ θα είναι ο σκύλος που θα δαγκώνει ότι κινείται και θα τρέχει για δύο άτομα (όπως έγινε με γαύρο).

- ΤΖΑΝΗΣ: Το ανησυχητικό και παράλληλα παρήγορο είναι πως εαν ανεβαίνεις κατηγορία και ο καλύτερος σου παίχτης είναι ο CJ22 τότε τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά. Παρ όλα αυτά όμως δεν θέλω να αδικήσω το παιδί την στιγμή που ήταν όντως ο καλύτερος του γηπέδου. Πρώτα απ όλα νομίζω πως έπαιξε στην θέση που "μπορεί" καλύτερα απ όσες τον έχουν δοκιμάσει. Πίσω απο τα φόρ με κινήσεις περισσότερο όμως προς τον χώρο του κέντρου (8αρι). Με λίγα λόγια "ΧΑΜΑΛΙΚΙ". Όχι δημιουργικά και εκτελεστικά (δεξί εξτρέμ και σέντερ φόρ).

Απο όλους τους υπόλοιπους κρατάω την όρεξη του Γεωγίου και τις καλές του ενέργειες και τον Μπουζίντ που πάλευε μόνος να συμμαζέψει ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ την άμυνα.

Στα αρνητικά τώρα:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. Και κυρίως αυτοί του δεύτερου ημιχρόνου που θεωρούνται και βασικοί και θα τραβήξουν κουπί του χρόνου. Μπακαγίοκος:Τεμπέλης, Ντε Βικέντιος: 4 προσπάθειες για ένα κοντρόλ, Πάντος: Κακός, Κώτσιος: Τσαφ,Τσαφ,Τσουφ, Κειτά: Κοιτούσε να δεί αν κουνιούνται οι βάρκες στον μώλο, Παστα: Δημόσιος Υπάλληλος, Μπεσέρα: Μέτριος στο πρώτο, ανύπαρκτος στο δεύτερο (Στα θετικά του πιστώνεται το γκόλ), Μιχαήλ: Άχρωμος-Άοσμος, Βάντερσον: Ανέτοιμος.

Ειδική αναφορά θέλω να κάνω στον Cuevas. Ρεπαιδιά είναι φαγωμένος η είναι ιδέα μου?? Δεν μπορώ να πιστέψω πως έχουν επενδύσει σε τέτοιο παίχτη (ο πρώτος άντρας με περιφέρεια όπως εύστοχα παρατήρησε καλός φίλος εχθές) για να σταθούν στην κατηγορία. Δεν μπορεί...κατι πολύ καλό θα έχουν δεί σε αυτόν όταν τον παρακολούθησαν. Οπότε κάνω υπομονή και ψυχραιμία.

ΝΤΕΜΟΛ: Κόουτς εσύ μου προκάλεσες την μεγαλύτερη ανησυχία εχθές. Δεν ξέρω σε τι επίπεδα είναι η φυσική κατάσταση που μπορεί να είναι πολύ καλή αλλά τακτικά η ομάδα δεν βλέπεται. Με μπακ αγκυροβολημένα στην άμυνα, με χάφ πιο στατικά απο τον παρθενώνα, χωρίς ίχνος αυτοματισμού στην επίθεση, χωρίς καμία συνοχή νομίζω θα πρέπει να σε έχει προβληματίσει πααααρα πολύ το χθεσινό παιχνίδι. Και το βασικότερο το οποίο δεν είναι θέμα παιχτών αλλά εντολών: ΠΟΣΟ γεμίζουμε την περιοχή!! ΠΟΣΟΥΣ παίχτες ανεβάζουμε στις αντεπιθέσεις. Και όπως πολύ σωστά είπε και ο Deceiver εψές "ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ???"

Οι μέρες πλησιάζουν και καλό είναι να σοβαρευτούμε...
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 13:04 »
Το "11" της Λάρισας είναι ο Λουίς Μπόα Μόρτε (κι όχι σκέτο "Μπόα" όπως τον έλεγε χθες ο Λάκης και γέλαγε ο κόσμος), με 322 συμμετοχές και 49 γκολ τα 14 τελευταία χρόνια στην Premier League της Αγγλίας (Arsenal, Southampton, Fulham, West Ham) και 28 συμμετοχές στην Εθνική Πορτογαλίας. Παίχτης παγκόσμιας εμβέλειας, στα 34 χρόνια του βεβαίως.

Δεν θα επαναλάβω την άποψή μου για το τι λείπει στον φετινό ΠΑΣ γιατί τα έχω πει αρκετές φορές. Μια από τα ιδια είδαμε και χθες. Με τη διαφορά ότι φάγαμε και 3 γκολ...
Ο Ντεμόλ χθες άλλαξε το 4-3-3 αφαιρώντας τον αμυντικό χαφ μπροστά από τα στόπερ παιρνώντας έναν επίπλεον παίχτη στην επίθεση, πίσω από τον Μπακαγιόκο (αυτός ήταν ο Τζάνης και το σύστημα ήταν 4-4-1-1, 4-2-3-1, όπως θέλετε πείτε το). Το έκανε και πέρυσι αυτό ο Ντεμόλ με πιο αδύναμους αντιπάλους, όταν ήθελε να πιέσει. Δυστυχώς ούτε επιθετικά είχε αποτέλεσμα, ενώ μας αποδυνάμωσε και μας αποδιοργάνωσε μεσοαμυντικά. Η Λάρισα το πήρε χαμπάρι ότι επιθετικά είμαστε ακίνδυνοι και ανέβασε την άμυνά της σχεδόν στο κέντρο (2 φορές βγάλαμε αντεπίθεση στο 1ο ημίχρονο με τα στόπερ της Λάρισα να είναι κυριολεκτικά στο κέντρο και  να βγαίνει ο τέρμας τους 15m έξω από την περιοχή σαν λίμπερο). Δεν θυμάμαι εδώ και πολλά χρόνια να μας το έχει κάνει άλλη ομάδα αυτό μέσα στα Γιάννενα. Με εντυπωσίασε. Τα back της ανεβαίνανε συνεχώς, Μπόα Μόρτε και Σεσίνιο στα εξτρέμ δημιουργούσαν συνεχώς κινδύνους και παγιδευτήκαμε 100%. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, παρά πάλι με μια ατομική ενέργεια του Μπακαγιόκο που δημιούργησε το γκολ.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες αυτό που κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνει είναι να αποδεχτούμε τις μέτριες επιθετικές δυνατότητες της ομάδας, να καθιερώσουμε το 4-3-3 με τους 3 κεντρικούς μέσους που μαρκάρουν και επιθετικά να δουλέψουμε ότι μπορούμε, με την προσθήκη και του Ζαϊρί. Δε νομίζω να έχουμε τις δυνατότητες να κατεβαίνουμε με 2 επιθετικούς και 2 κεντρικά χαφ, όπως χθες. Αυτό θεωρώ πως θα κάνει ο Ντεμόλ στην πρεμιέρα με τον Άρη, που πιστεύω θα είμαστε σαφώς καλύτεροι αμυντικά και είμαι αισιόδοξος πως θα "κλέψουμε" τη νίκη. Καλό θα μας κάνει η χθεσινή τριάρα...

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 13:22 »
σαν αναποτελεσματικοτητα του μπεσερα ειναι η 0 τριπλα 0 προσποιηση 0 τρεξιματα,εγω θελω να δω αυτα που εκανε στα βιντεο...εστω τα μισα...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 13:51 »
Συμφωνώ με τον PASAS. Με βάση αυτό το μετριότατο ρόστερ,το οποίο μάλιστα αποτελεί προιόν 6μηνου ψαξίματος από τα ''λαγωνικά'' μας,( θυμίζω την πρώτη μεταγραφική αναφορά για κάποιον ...Πλατέλα της Καλλιθέας στις αρχές Μαρτίου) πρέπει να προσαρμοστούμε σε ένα αμυντικογενές σχήμα με 3 αμυντικά χαφ ( Κειτά,Λίλα μπροστά από τα μπακ και λίγο πιο μπροστά ίσως τον Κυριάκο που έχει και κάποιες απιθετικές αρετές) δεξιά τον Ζαιρί ( παναθεμά με εάν καταλαβαίνω πως θα προσφέρει άμεσα όντας απροπόνητος !!!) ,αριστερά τον Μπεσέρα και στην κορυφή τον Τζάνη.Είναι πιο κινητικός , παθιασμένος και γρήγορος για αντεπιθέσεις από τον Μπακα.( Για εμένα ο ...Κουέβας δεν υπήρχε ποτέ)Το ζητούμενο όμως από τον Ντε Μόλ είναι οι πλάγιοι να συγκλίνουν οπωσδήποτε προς τα μέσα και να πατούν περιοχή ! Στην άμυνα πιστεύω ότι πρέπει ο Πάτσα να παίξει δεξιά στην φυσική του θέση,και ο Τάσος στο κέντρο δίπλα στον Μπουζίντ διότι από εκέι καλύπτει καλύτερα όλη την περιοχή .Αριστερά -ελλείψει άλλου- ο Βάντερσον και... ο Θεός βοηθός!

Υ.Γ.1 Η πρόταση για τον ...Σουμπίνιο έγινε ποτέ ?
Υ.Γ. 2 Κύριε Ντε Μολ θεωρώ απαράδεκτο μια εβδομάδα πριν το ξεκίνημα να γίνονται 10 αλλαγές σε φιλικό ματς! Ακόμη πειράματα ? Πέρασαν 50 ημέρες Προετοιμασίας !!!

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 14:26 »
Να επισημάνω κάτι στις παρατηρήσεις όλων, με τις οποίες συμφωνώ. Στο α' ημίχρονο είχαμε 3 τραυματισμούς παικτών μας από παίκτες ομάδας β' εθνικής που το πρωτάθλημα τους ξεκινά σε 1 μήνα(λέμε τώρα), ενώ το δικό μας σε μια εβδομάδα(μάλλον)... Πολύ σκληρό παιχνίδι απο τους αντιπάλους ειδικά στο πρώτο ημίχρονο χωρίς τιμωρία από το κοράκι. Χαρακτηριστικό το διπλό τάκλιν του μαυρούκου χωρίς κάρτα και στην αμέσως επόμενη φάση, τράβηγμα του Τζημόπουλου σε παικτη τους, κιτρινη χωρίς δεύτερη κουβέντα. Απο διαιτητικής απόψεως ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 15:04 »
καλα το κορακι ηταν ελεινο...αντιαθλητικο παιξιμο παιχτων της λαρισσας και ουτε μια καρτα ισα ισα να κοψει τα αντιαθλητικα...ειναι επικινδυνος ο ανθρωπος και καθολου αμεροληπτος...ελεος πια με την διαιτησια...

Αποσυνδεδεμένος Giannenara

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 15:15 »
Μάγκες εμένα αυτό που με στενοχωρεί πιο πολύ είναι ότι η ομάδα μικραίνει σε όλους τους τομείς.. Καλά για τους παράγοντες εντάξει τι να πούμε και πιο παλιά παρόμοιες χωριατο-νοοτροπίες είχαμε και όσο αφορά την τιμολόγηση των εισιτηρίων αλλά και γενικά όλο τον προγραμματισμό της ομάδας το καλοκαίρι αλλά και τις κινήσεις της διοίκησης κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Τα λάθη τόσα πολλά χρόνια δε φαίνονται να γίνονται μαθήματα για κανέναν.
Όσο για την κερκίδα και τον κόσμο δυστυχώς και αυτή χθες κυμάνθηκε σε επίπεδα αντίστοιχα της ομάδας.

Ελπίζω το ξενέρωμα του κόσμου να μην υπάρχει σε τόσο μεγάλο βαθμό και στο πρωτάθλημα αλλά εντάξει τι να πεις κιόλας από τη στιγμή που η ίδια η πολιτεία και οι παράγοντες έχουν υποβαθμίσει το άθλημα τόσο που ίσως να μη πάει άλλο...

Αποσυνδεδεμένος xaris

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 15:52 »
ΗΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ....ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ...ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!

ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΡΓΗΣΟΥΜΕ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ.ΔΕΚΑΡΙ ΚΑΙ ΦΟΡ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ Ο ΧΒ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΚΑΡΙ ΚΑΙ ΦΟΡ ΚΛΑΣΑΤΟ. ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ. >:( >:(

ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ!

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΖΑΙΡΙ (ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΚΑΡΙ....Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΜΠΑΚΑ ΦΟΡ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ SUPERLEAGUE ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.Ο ΔΕ ΚΟΥΕΒΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
 ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΖΙΝΤ ΚΑΙ ΛΙΛΑ ΚΑΙ ΤΖΑΝΗΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗ SUPERLEAGUE.
ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΡΙΞΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΡΙ ΚΑΙ ΦΟΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!

ΥΓ:ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ...ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ..ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ.
ΥΓ2:ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΜΕΣΑ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ.
ΥΓ 3:ΧΒ ΡΙΞΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΦΑΛΑΓΓΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ...ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΡΙΞΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ!

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 17:19 »
δεν ξερω αν το σχολιασε καποιος αλλα δεν μου αρεσε καθολου η εγκληματικη ενεργεια απεναντι στους οπαδους των φιλοξενουμενων..

νεα ηθη και στην πολη μας βλεπω...ντροπη

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 17:40 »
Δεν μας βλεπω καθολου καλα

Μακαρι να διαψευστω αλλα δεν...............

σε ολα τα επιπεδα εχουμε συρρικνωθει σε μεγαλο σημειο!!!!!!!!αμα δεν ξυπνησουμε πρωτα εμεις οι φιλαθλοι-οπαδοι του ΠΑΣ  δεν βλεπω χαιρι

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 18:38 »
Ο ΠΑΣ χθες ηταν ενα απολυτο τιποτα, μια δυο υποψιες ευκαιριας στο α ημιχρ. κ το γκολ της τιμης στο β
 ασυνδετος, χωρις τρεξιματα κ φυσικα με ενα τεραστιο κενο στο χωρο του κεντρου κ προς την επιθεση.
Οταν παιρναμε την μπαλα δεν ξεραμε τι να την κανουμε με αποτελεσμα ευκολα να τη χανουμε
Πολλες φορες ειδαμε τα μπακ να πετανε τη μπαλα μπροστα μπας κ βγει καμμια φαση
Δυστυχως η ελλειψη οργανωτη που θα γεμισει το κεντρο μας ειναι εμφανης κ ισως εκει επρεπε να επενδυσει τα 300 χιλιαρικα ο ηπιος.
Ο Ντεμολ χθες δεν εκανε προβα τζενεραλε, σαφως αφου ξεκινησε με αλλη 11αδα σε σχεση με γαυρο, αλλαξε τον παρτενερ του μπουζιντ σε ολες τις δυνατες περιπτωσεις,στο β  εβαλε αλλη 11αδα (σχεδον),  περασε παικτες σε θεσεις που δεν εχουμε δει πολλες φορες(λιλα τζανης) οι οποιοι τα πηγαν καλα παρεπιπτοντως, γενικως ειδε το ματς στα πλαισια του να δει ολο το ροστερ κ οχι να προβαρει 11αδα.
Η λαρισα δεν ηταν ομαδα β εθνικης ειχε καποιους παικτες που στεκονται ανετα στις περισσοτερες ομαδες της σουπερλιγκ κ ειδε το παιγνιδι με περισσοτερη σοβαροτητα κυνηγωντας το αποτελεσμα (με θεμιτα κ αθεμιτα μεσα) κ με περισσοτερο σεβασμο στους οπαδους της.
Σαφως δεν ηρθε η καταστροφη η ομαδα εδειξε ενα κακο προσωπο αλλα δεν αξιζει αυτο το χάλι που ειδαμε με τα τυρια.
Δυστυχως οι κινησεις που επρεπε να γινουν δεν φαινεται να πραγματοποιουνται κ ετσι κ φετος υπογλωσσια κ λοιπα σκευασματα θα εχουν την τιμητικη τους για μας.
κ οπως ευστοχα υπογραφει κ ενας φιλος  στο προφιλ του...Γιαννεναρα μη μας λυπασαι...

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 18:43 »
-H ομάδα χτές δεν έδειξε απολύτως τίποτα
με φανερή την απουσία
ενός κεντρικού ''δημιουργού''
και με τον εκάστοτε επιθετικό,
εντελώς μόνο ...και ακίνδυνο για τα αντίπαλα δίχτυα...

-Το δεσιμο που είδαμε στο ματς με τους γαυρους
ξαφνικά εξαφανίστηκε...

-Στο 1ο ημίχρονο τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν οι Χουτ, Βίλα(εφυγε με ασθενοφόρο απο το γήπεδο)
και στην συνέχεια ο Κώτσιος...

-Πουθενά ο δημιουργικός παίκτης να τροφοδοτήσει τα χάφ
ο Κουέβας δεν φάνηκε καθόλου
διέκρινα τους
Μπεσέρα (φιλότιμα έκανε 1-2 καλές προσπάθειες απο αριστερά)
Τζάνη ,
τον σταθερό Μπουζίντ
και Γεωργίου απο δεξιά...

-Στο 2ο το απόλυτο μηδέν, αφου η ομάδα δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την λαρισα
ο Μπεσέρα απο αριστερά, (εκτός την κεφαλιά και το όμορφο γκολ που πέτυχε)
είχε να δεί συμπαίκτη του να του κάνει πάσα,
δεν ξέρω και γώ για πόση ώρα....

-Ο Μπακα ξανά απελπιστικά μόνος...τροφοδοτούταν απο τον .... ψυχωμένο για άλλη μια φορά Πάντο που εφτανε μεχρι το κεντρο
ο Κειτά απλά έκοβε ,τίποτα παραπάνω
και δεν είδαμε ούτε ενα σούτ, --εστω και άουτ
ούτε μια ευκαιρία της προκοπής...

-----------------------

-Στον αντίποδα η αελ
ηταν πολύ καλύτερη, δίκαια κέρδισε 1-3΄
είχε αρκετές ευκαιρίες, ειχε δοκάρι
πολύ ωραία κυκλοφορία της μπάλας, αυτοματισμοί,
με εκείνον τον νουμερο 11?
τον Μποά Μόρτε ;), να με κάνει να τον ζηλέψω....
-Ολη η λαρισα αυτός...
-Εναν τέτοιον δεν μπορέσαμε να πάρουμε...
-Για να περιμένουμε λιγο ακομα...

-------------------------------------------

-Φίλαθλος, προσήλθε στις 21.05 να μπέι να δεί τον αγώνα
και...περίμενε -όπως ισχυρίστηκε -
μεχρι τις ...21.25 γιατί δεν υπήρχαν -λέει- εισιτήρια!!!!
τα οποία εφτασαν εκείνη την ώρα....!!!! Ουτε στην μπουτικ υπήρχαν ...

-Μετά την ευχαρίστηση που νιώσαμε μετα το ματς με τον γαυρο
...ήρθε η ανησυχία...

-Με απογοήτευσε πολύ και η προσέλευση του κόσμου....

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 19 Αύγ 2011 18:47 από astralon »

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 18:55 »
Το ματς δεν το ειδα γιατι δουλευα,αλλα δεν μου λεει κατι το οτι χασαμε απο τα τυρια.Η ομαδα με τον γαυρο που δοκιμασε 11αδα,εδειξε οτι δυσκολα θα χανει αλλα και δυσκολα θα κερδιζει.Ας ελπισουμε τωρα που ηρθε και ο Ζα'ι'ρι οτι θα ειμαστε καλυτεροι και επιθετικα.Ας μην πεταμε στα συνεφα,στοχος ειναι η παραμονη και η γνωμη μου ειναι οτι φετος θα μεινουμε,με δυσκολια αλλα θα μεινουμε

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 20:36 »
Δεν διάβασα όλα τα posts που μπορεί κάποιος να τα επεσήμανε αυτά που θέλω να πω...
για το παιχνίδι τα είπαν αλλά για μένα καλύτερα τώρα αυτά παρά στο πρωτάθλημα...γενικά δεν ανησυχώ...
...ανησυχώ όμως με την κερκίδα που χτες με εξόργισε πρώτον η φωτοβολίδα που εκσεφενδονίστηκε προς τους λαρισαίους (αν και ήταν απο πολυκατοικία) που μπορεί να σκοτώσει ανθρωπο 9οι λαρισαίοι έχουν θρηνήσει φίλαθλο) και δεύτερο ποιο είναι το μαλακισμένο, το κωλόπαιδο που στο 2ο η στο 3ο γκολ της λαρισας μπηκε μέσα και πέταξε την ξύλινη καρέκλα στο κόρνερ προς τους παίχτες της λάρισας.οι μαλακίες συνεχίζονται....ας κοιταχτούμε λίγο στο καθρέφτη γιατι παραγίναμε κάφροι...
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Giannenara

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 21:03 »
Παραγίναμε κάφροι;; Τι είναι αυτά που λέμε ρε παιδιά λες και δεν έχετε πάει σε άλλα γήπεδα...Όσο για την καρέκλα επειδή βρίσκεται ένας να κάνει μια μαλακία γιατί το αναγάγουμε σε κάτι τόσο σημαντικό;

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 21:04 »
Όποιος μου ξαναπεί "κάτσε να δούμε το ματς και φεύγεις μετά" την έχει βάψει.
Το μπινελίκι και η κακή διάθεση με συνόδευσαν μέχρι το "βρωμερό άστυ"...
Τι κολοδρόμι κι αυτό ρε πούιστμ'. Από Πάτρα μέχρι Κόρινθο πρέπει να λες όλες τις προσευχές που ξερς για να φτάκεις μετά ζωντανός
μέχρι την ωραία Κυψέλη. :P

Ελπίζω να ήταν κάτι σαν πλάκα το χθεσινό, γιατί αλλιώς... χέστα κι άστα!
Blue to the hair...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Παρ 19 Αύγ 2011 21:11 »
αυτους τους καφρους θα πρεπει να τους απομονωσουμε γιατι θα παει η τιμωρια γονα...τα μπινελικια δν τους φτανουν θελουν να ανοιξουν και κεφαλια να κολλησουν αυτοκολλητα...λιγο ελεος...αν και δν ειδα το περιστατικο το μονο που ειδα ηταν τα τυρια να σπανε καθισματα να βαζουν φωτια με φωτοβολιδα(αλλα αλανια αυτοι) κ να τις τρωνε απο τα ματ...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Σαβ 20 Αύγ 2011 03:48 »
Από κερκίδα καλά πάμε δηλαδή....Από τον αγιασμό καλά ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε....η καλή μέρα που φαίνεται από το πρωί...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Σαβ 20 Αύγ 2011 11:44 »
Η λαρσα ειχε καλυτερους ξενους απο τους δικους μας (ανυπαρκτοι) γιαυτο κερδισε.
Ολα τα αλλα ειναι για καταναλωση.
5 ξενοι των 50.000    δεν κανουν εναν Μποα Μορτε στα 34 δυστυχως....
Πληρως απογοητευμενος... :(

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Σαβ 20 Αύγ 2011 14:32 »
Δεν είδα το ματς.
Βλέποντας τις επιλογές του Ντεμόλ και συνυπολογίζοντας τις αναγκαστικές αλλαγές εξ αιτίας των τραυματισμών, πιστεύω ότι δεν προσφέρεται για συμπεράσματα.
Χρησιμοποίησε 2 11αδες από παίκτες που δεν πρόκειται ποτέ να παίξουν μαζί.

Το γιατί το έκανε, δε μπορώ να το ξέρω.
Όπως δε μπορώ να ξέρω για ποιο λόγο όταν όλοι μας, ακόμα κι ο Zisis :P  βλέπει ότι μας λείπει ένας επιθετικός και ένας δημιουργικός παίκτης μπροστά από τα αμυντικά χαφ, ο Ντεμόλ δεν επιμένει να φέρει έστω έναν από τους δύο...

Νομίζω ότι η παρουσία του κόσμου αποδεικνύει ότι στο ματς με το γάβρο, οι μισοί απ'τους θεατές ήταν γάβροι.
Όποιος ήταν στο γήπεδο το Σάββατο δε χρειαζόταν το ματς με τη Λάρισα για να το επιβεβαιώσει, απλώς το αναφέρω και για τους δύσπιστους που έγραφαν άλλα...

Α, ρε Σαΐτα!
Να δούμε πόσα χρόνια θα περάσουν μέχρι να δούμε στο Ζωσιμάδες έναν γκολτζή σαν κι εσένα...

:mono:

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Σαβ 20 Αύγ 2011 15:32 »
Σαββατο ειναι ίδια ακριβώς μέρα με Πέμπτη βραδυ μετά τη δουλεια απο 8 το πρωι μέχρι 9 το βράδυ. Οτι ναναι γαύροι είμαστε...

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Σαβ 20 Αύγ 2011 15:53 »
Σαββατο ειναι ίδια ακριβώς μέρα με Πέμπτη βραδυ μετά τη δουλεια απο 8 το πρωι μέχρι 9 το βράδυ. Οτι ναναι γαύροι είμαστε...

+1

Παράθεση
Α, ρε Σαΐτα!
Να δούμε πόσα χρόνια θα περάσουν μέχρι να δούμε στο Ζωσιμάδες έναν γκολτζή σαν κι εσένα...

κι εγω στη γειτονια μου οταν παιζαμε με τις αντιπαλες γειτονιες κατω στο αγροτικο ημαν επιθετικος κι εβαζα πολλα πολλα γκολ.γιατι να μην παρουν εμενα?
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Σαβ 20 Αύγ 2011 20:22 »
Έλα μου ντε...
Μήπως επειδή δεν είσαι όσο χοντρός είναι ο Κουέβας;;;

Σάββατο 13 Αυγούστου σύνταυροι... Άμα είναι να κάνουμε διάλογο, να τα λέμε όλα.

Αποσυνδεδεμένος doorsas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σαβ 20 Αύγ 2011 21:25 »
Την Πέμπτη είχε πολλές άλλες «αγάπες» να επιλέξει ο Γιαννιώτης
Από νωρίς άκουγα παρέες που έψαχναν καφενείο για να δουν πράσινους κίτρινους μαύρους κόκκινους κλπ . δεν τους κατηγορώ όμως γιατί ΠΑΣ γήπεδο να δεις την «αγαπημένη μας ομάδα» και σου γίνεται το στομάχι πλυντήριο.

Όταν βλέπεις μια ομάδα ασανσέρ τόσα χρόνια και διαπιστώνεις ότι δεν αλλάζουν ούτε 3 σωστές πάσες, χωρίς γραμμές, με ταλαιπωρία στην μπάλα, με δυσωδία από ψευτοχωριατοχούλιγκανς με με με 

iggy pop - i'm bored official videoclip

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Δευ 22 Αύγ 2011 16:34 »

Stile di vita