Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
21 (20.2%)
1-0
29 (27.9%)
2-1
13 (12.5%)
0-0
9 (8.7%)
1-1
10 (9.6%)
1-2
4 (3.8%)
0-1
5 (4.8%)
0-2
6 (5.8%)
άλλο ?
7 (6.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 104

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης  (Αναγνώστηκε 48264 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #200 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 17:14 »
Υποψιάζομαι ότι, αν χρειαστεί (σίγουρα) να κάνει έκθεση αγώνα ο Καρίμ Τόμκατ, θα εκθέσει την άμυνά του,  για κάποια στιγμή αναμπουμπούλας – δοκάρια και αναγκαστική έξοδός του.

ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΡΙΜ ΟΕ ΟΕ ΟΕ: Πέναλτι και αυστηρά Κίτρινη στον Καρίμ (αν και  πρόκειται για τον ορισμό της κόκκινης στη διαιτησία) η δεύτερη απόκρουση  με υπερυψωμένο  το δεξί  εκτός περιοχής, διώχνει μπάλα.

Καρίμ  Πρόσεξε!


Σε ετοιμότητα απόκρουσης Β΄


Απόκρουση έξω - έξω (με δεξί) Β΄


Υποχώρηση (το μπούλο) Β΄

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #201 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 17:19 »
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011, 13:20
Παράθεση
Συγχαρητήρια στον κόσμο του ΑΡΗ για την συμπεριφορά του και στον ΠΑΣ για την φιλοξενία

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στους Ζωσιμάδες και για μία ακόμα φορά παρέδωσαν μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς. Είναι άξιο αναφοράς και συγχαρητηρίων ότι οι εκδρομείς στα Γιάννενα σεβάστηκαν απόλυτα τις προτροπές της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και δεν ακούστηκε ούτε καν ένα υβριστικό σύνθημα, γεγονός βέβαια που με βάση το νέο Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, αν συνέβαινε θα συνεπάγονταν και βαρύ πρόστιμο. Ο κόσμος του ΑΡΗ υπέδειξε υποδειγματική συμπεριφορά- παρά τα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας- και για μία ακόμα φορά έδειξε ότι έχει κερδίσει το δικαίωμα να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να εξάρει την στάση της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννενα, αλλά και των φιλάθλων της ομάδας της Ηπείρου για την άψογη φιλοξενία τους, αλλά και συμπεριφορά τους πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Οι πραγματικά μεγάλες ομάδες έχουν ως χαρακτηριστικό τον κόσμο, αλλά και τον σεβασμό στον αντίπαλο και την φιλοξενία. Και ο ΠΑΣ μας απέδειξε χθες ότι διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία μίας μεγάλης ομάδας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεσμεύεται για ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο Κλ. Βικελίδης και ευελπιστεί ότι στον φετινό… μαραθώνιο της Λίγκας θα επικρατεί η ανάλογη πραγματικά ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.
arisfc.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #202 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 18:06 »
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεσμεύεται για ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο Κλ. Βικελίδης .


Οκ,  να προμηθευτούμε ζάχαρες ...  :P
http://www.drtsoukalas.com/subject.php?id=75
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #203 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 18:31 »
Επειδή αρειανοί ρίχνουν ματιές στο pas.gr
-όπως και εμείς στα δικά τους blog και sites- έπειτα απο την αναμέτρησή μας
ας τους υπενθυμίσω κάτι,
για να μπορέσουν επιτέλους
να διακρίνουν την ουσία της αντικειμενικότητας...:

--------------------------------------------------------------

Απο ένα blog planetaris.worldpress.com...:

ΠΑΣ Γιάννενα – ΑΡΗΣ 0-0 |
 Τριτσώνης και δοκάρι μας κράτησαν στο Χ
Posted on Αυγούστου 28, 2011 by planetaris

Μια από τα ίδια θα έπρεπε να ήταν κανονικά ο τίτλος αυτού του κειμένου αλλά σε μια προσπάθεια τουλάχιστον από την δική μας πλευρά να μην επαναλαμβανόμαστε προτιμήσαμε κάτι διαφορετικό. Ουσιαστικά το σημερινό έργο το έχουμε δει πάρα πολλές φορές τόσο σε ότι έχει να κάνει με την δική μας ομάδα όσο και με τις καθοριστικές διαιτητικές αποφάσεις που μας στερούν ως συνήθως πολύτιμους βαθμούς και μας κόβουν την φόρα. Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο με πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως την ουσία του ποδοσφαίρου που είναι το γκολ. Θέλετε να το πείτε ατυχία, θέλετε να το πείτε απροσεξία, θέλετε να το πείτε ανικανότητα η ουσία είναι ότι με λίγη περισσότερη προσοχή στην τελική προσπάθεια η μπάλα θα είχε καρφωθεί στα δίχτυα και οι 3 βαθμοί στην τσέπη. Δεν θα με προβλημάτιζε αν το σημερινό ήταν μια παρένθεση αλλά δυστυχώς είναι ο κανόνας όπου θέλει τον ΑΡΗ  αρκετά συχνά να εντυπωσιάζει χωρίς όμως να παίρνει αυτό που θέλει. Δεν ξέρω αν είναι θέμα επιθετικού αλλά πάντως τις χρονιές που ο ΑΡΗΣ είχε παίκτη με ξεκάθαρο προσανατολισμό στο γκολ(Κόκε την πρώτη χρονιά, Κάμπορα) τέτοια θέματα συνήθως τα ξεπερνούσαμε. Κατά τα άλλα δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα και να αγνοούμε το γεγονός ότι η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο έδειξε εξαιρετικά στοιχεία. Δυστυχώς το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν ανάλογο του πρώτου αλλά η διάρκεια στο παιχνίδι θέλει τον χρόνο της και από την στιγμή που είμαστε στην πρεμιέρα νομίζω ότι ήταν κάτι το φυσιολογικό. Επαναλαμβανόμενο έργο για κακή μας τύχη είναι και αυτά τα “φαντάσματα” με τις σφυρίχτρες που σε ξεκάθαρα πέναλτι σαν και αυτό που έγινε στο Νέτο δεν βλέπουν τίποτα ή κόκκινες κάρτες όπως ήταν η απόκρουση έξω από την μεγάλη περιοχή του αντίπαλου τερματοφύλακα όπου και πάλι ο Τριτσώνης δεν είδε τίποτα. Σίγουρα σήμερα ήταν πρεμιέρα και για τους διαιτητές αλλά πως τυγχάνει όλα τα ανάποδα σφυρίγματα να είναι εις βάρος μας είναι κάτι το ανεξήγητο. Αυτός που ήταν πανέτοιμος για την αποψινή πρεμιέρα δεν ήταν άλλος από τον κόσμο του ΑΡΗ όπου έκανε το αναμενόμενο και με το παραπάνω ανανεώνοντας με τον τρόπο του το ραντεβού με την αγαπημένη μας ομάδα στο Κλ.Βικελίδης σε 2 3βδομάδες περίπου. Εκεί θα γίνει πανικός, εκεί θα γίνει η γνωστή γιορτή και εκεί όπως όλα δείχνουν η ομάδα μας θα παρουσιαστεί ενισχυμένη επιθετικά τόσο με την επιστροφή του Τσέζαρεκ όσο και με τον Β.Γιάκομπ που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι μια ανάσα. Μπορεί να μην είναι ο παίκτης του επιπέδου που περιμέναμε αλλά από το τίποτα και ο Γιάκομπ καλός είναι… Δεν υπάρχει λόγος να απογοητευόμαστε που δεν ήρθε η νίκη σήμερα. Είμαστε στην αρχή, το πρόγραμμα είναι καλό και στο χέρι μας είναι να ξεκινήσουμε δυνατά. VAMOS ARIANARA VAMOS CAMPEON!
[/size]

-------------------------------------------------------------

-Έτσι λοιπόν
είπα να ανατρέξω και στο προπέρσινο ματς (0-1)
για να δώ τι εγραφαν οι ίδιοι στο πεναλτι Μπακαγιόκο...:


------------------------------------------------------------------------

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΡΗΣ 0-1 |
 Έκανε αυτό που έπρεπε!
Posted on Ιανουαρίου 17, 2010 by planetaris

Με μια γκολάρα του Ναφτί στις αρχές του Β ημιχρόνου η ομάδα μας πήρε μια σπουδαία νίκη και πήρε μια σημαντική διαφορά στην βαθμολογία απο τους διώκτες της στην κούρσα που οδηγεί στην Ευρώπη. Παιχνίδι που θύμισε πάρα πολύ τον αγώνα του Α γύρου όπου και πάλι ο ΑΡΗΣ μας παρουσιάστηκε μετριότατος και οι αντίπαλοι μας σαφώς καλύτεροι. Όλοι το παραδέχτηκαν οτι η τύχη ήταν με το μέρος αλλά καιρός ήταν και για εμάς να μας πάει και κάτι καλά γιατί όλο με την γκαντεμιά μας τα είχαμε. Γουστάρω που εκτός απο την τύχη μας που έχει αλλάξει σήμερα είδαμε και ακόμη ενα σκηνικό απο την άλλη πλευρά με τους αντιπάλους μας να διαμαρτύρονται για πέναλτι σε μια πολύ δύσκολη φάση που ακόμη και με το τηλεοπτικό ριπλέι δεν μπορείς να πεις με σιγουριά τι ακριβώς έγινε. Πάντως αυτό που φάνηκε είναι οτι αρχικά ο Μπακαγιόκο ξεκινάει απο θέση οφσάιντ. Όσο για το γκολ που ακυρώθηκε νομίζω οτι η φάση είναι ξεκάθαρη. Δεν είναι πιο ωραίο να έχεις πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης και να κάθεσαι να βλέπεις τις αμφισβητούμενες φάσεις εαν ευνοήθηκες ή όχι? Αλλά είναι φανερό οτι στους αντιπάλους(δεν αναφέρομαι στους οπαδούς του ΠΑΣ) μας δεν αρέσει και προτιμάνε τον ΑΡΗ στην θέση του αδικημένου που ψάχνει το δίκιο του. Φυσικά η σημερινή νίκη δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίσει γιατί ο ΑΡΗΣ ήταν μέτριος και πολύ εύκολα θα μπορούσε να είχε ηττηθεί. Μπορεί ο Κούπερ να είπε οτι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα αλλά νομίζω οτι εκτός απο τις εξαιρετικές αποκρούσεις του Σηφακή υπήρχαν πολλές ελεύθερες κεφαλίές απο εξαιρετικές θέσεις που ευτυχώς οι παίκτες του ΠΑΣ δεν αξιοποίησαν. Πάντως η άμυνα μας κυρίως στα στημένα ήταν πολύ κακή και σε μια μέρα που ο συνήθης ύποπτος για αμυντικά λάθη Κουλουχέρης τα πήγε πάρα πολύ καλά. Στα ελαφρυντικά της ομάδος μας σίγουρα είναι και το γεγονός οτι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε τραγική κατάσταση και μας χάλασε σε μεγάλο βαθμό το γνωστό μας παιχνίδι με τις πολλές συρτές πάσες. Όπως ήταν αναμενόμενο στο γήπεδο των Ιωαννίνων βρέθηκαν πολλοί παραπάνω απο 800 Αρειανοί! Περισσότεροι απο 2000 Αρειανοί ντυμένοι στα κίτρινα γέμισαν απο άκρη σε άκρη και τα 2 πέταλα και μετατρέψανε το γήπεδο των Ιωαννίνων σε Κλ.Βικελίδης! Μελανό σημείο τα επεισόδια απο κάποιους ανεγκέφαλους που “τσίμπησαν” απο τις προκλήσεις των αντιπάλων μας και έγιναν αιτία για να διακοπεί το παιχνίδι και να χάσει η ομάδα μας την συγκέντρωση της που σε εκείνη την φάση φαινότανε μετά και το γκολ να παίρνει και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ευτυχώς που δεν μας στοίχισε… Αυτό που μένει εκτός απο τους 3 βαθμούς είναι η πιστοποίηση οτι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει περάσει μια νοοτροπία νικητή στην ομάδα και ακόμη και σε άσχημες ημέρες παίρνει αυτό που θέλει! Σειρά τώρα ο Παναθηναϊκός που πιθανόν μετά το σημερινό +7 προβάδισμα να είναι και πιο χαλαρός. Και να μην είναι πάλι θα πάρει αυτό που του έχουμε κρατημένο απο τον Α γύρο!
[/size]

-Eμ βέβαια
του Νέτο είναι καθαρό πέναλτι....
...του Μπακαγιόκο το πεναλτι όμως πρόπερσι, ναι,ναι ...δύσκολη φάση,
ακόμα και με ριπλέη,
δεν ξέρετε τι ακριβώς έγινε....Δυστυχώς μωρέ, δεν μπορείτε να διακρίνετε τι έγινε.....
-Παρόλα αυτα το ...οφσάιντ του Μπακαγιόκο, δεν σας ξέφυγε ....:stop:

-Οχι τίποτα άλλο
απλά πρεπει βγουν οι παρωπίδες....
...και ας βγάλουμε και καμιά κοκκινο-πρασινο-κίτρινη τσίμπλα απο τα μάτια...

-----------------------------------------------------

λοιπον
μεγαλη εμφανιση απο τον λαο του ΠΑΣ χθες...
η μεγαλυτερη τα τελευταια 20 χρονια που ειμαι διπλα στην ομαδα
δεν εχω ξαναδει τοσο παλμο ποτε
οι 800 αρειανοι δεν ακουγοταν σχεδον καθολου

πολυ ομορφη ατμασφαιρα παντως και ωραιο ποδοσφαιρικο κλιμα
σπανιο σε γηπεδο με οπαδους και των 2 ομαδων

η ομαδα στο Α μερος ηταν αγχωμενη
στο β επαιξε ωραιο ποδοσφαιρο
εκανε ευκαιριες
και εδειξε οτι εχει τις βασεις ωστε με πολυ δουλεια να σταθει στην κατηγορια
υγ.1 Νο4 εισαι αχρηστος ΦΥΓΕ
υγ.2 Εγω σκουληκια αδερφια δεν ειχα ΠΟΤΕ......

Σύνταυρε pagourenko
μου θύμισες την κουβέντα που είχα με σύνταυρο εχτές:

-Όποιος καθόταν κοντά στην Θ7- στα αρειανά δηλ.
ακουγε μόνο τους αρειανούς
οι οποίοι, ναι μεν τραγουδουσαν ακαταπαυστα
αλλα ακολουθούσαν τον ρυθμό
απ τα κλαμπατσίγκαλα και τα κατσαρόλια που είχαν :P
με αποτέλεσμα να μην έχουν δυνατή φωνή...
-Τα αρειανά 1-2 φορές ακουστηκαν ΠΟΛΥ δυνατά
απο κει και πέρα,
τραγουδούσαν υπο τους ήχους κιθαρούλας και κατσαρολικού :P...(πάντως ομορφη ακουστική)
-Ο ιδιος θεατής,
τους οργανωμενους του ΠΑΣ , τους άκουγε μόνο σε συνθήματα
τυπου ''ΟΕ'',...'' :pas:ΠΑΣ'',...και ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΓΙΑΞ,
σε συνεργασία με την μεγάλη...

-Αντίθετα οποιος καθόταν στην 9Β και στην 10
φυσικό ήταν να μην ακούει καθόλου τα αρειανά...

-Εγω απο το κεντρο περιπου της 9
ακουγα και τους 2...
-Με εξέπληξε η ''μεγάλη'',
που όταν θέλει,βοηθάει,ακούγεται απίστευτα και καταπίνει τους μουσαφιραίους.. ;)...

-Οπαδική ωριμότητα χτές
ουτε ενα ...πασατέμπο πεταγμένο στο γήπεδο
μπράβο, .... και ας συνεχίσουμε ετσι....
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Αύγ 2011 18:38 από astralon »
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 220
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #204 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 18:52 »
Στην 9 ψιλοτσαμπουκάς στο πανό μας επειδή καθόμασταν όρθιοι (και ενοχλούσαμε τους φτωχο@νέδες που ως πέρυσι κάθόνταν στην μεγάλη και τους χαλάσαμε την μανέστρα), αλλά εντάξει δεν φτάσαμε στα χέρια (στο παρά 1 βέβαια...).
Ωστέ εσύ ήσουν ένας από τους ντενεκέδες που κάθονταν όρθιοι στα κάγκελα στην 9 αριστερά και έλεγες στους από πίσω που κάθονταν ότι εγώ δεν πάω πουθενά εδώ κάθομαι 15 χρόνια. Γελάγαμε όλοι με το πόσο γελοίοι και ψευτόμαγκες είναι κάποιοι. Αυτοί οι φτωχο@νέδες που λες πλήρωσαν 100 ευρώ παραπάνω στο διαρκείας από εσένα (ή 20 ευρώ εισητήριο) γιατί τους υποσχέθηκαν ότι θα είναι καθήμενοι αν κάτσουν στα αριστερά της μικρής. Εγώ αν ήμουν στη θέση τους μάλλον θα είχα σηκωθεί να σε πλακώσω, αλλά αυτοί φάνηκαν να είναι πιο πολιτισμένοι από μένα. Εγώ που λες, για να μην νομίζεις ότι έχω κανά προσωπικό λόγο που στα λέω, έχω διαρκείας στα δεξιά της 9 (προς την 10), αλλά πήγα στα αριστερά για να βρω κάτι φίλους και για να μην πιάσω θέση κάποιου που την έχει πληρωμένη ανέβηκα ψηλά πίσω από τελευταία όρθιος. Αν είσαι μάγκας όπως νομίζεις, να πας να κάτσεις όρθιος εκεί που πλήρωσες και όχι να εκμεταλλεύεσαι το γεγονός ότι δεν σε έλεγξε κανείς και πήγες αλλού για αλλού.
ΥΓ: Και αν είσαι αυτός που βρίζει συνέχεια το Χριστοβασίλη, να ξέρεις δεν σε ακούει από εκεί. Απλώς σπας στα νεύρα σε εμάς. Αλλά για αυτό φωνάζεις, επειδή δεν σε ακούει... Αν δεν είσαι αυτός, τότε πες του το.

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 279
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #205 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 19:01 »
Στην 9 ψιλοτσαμπουκάς στο πανό μας επειδή καθόμασταν όρθιοι (και ενοχλούσαμε τους φτωχο@νέδες που ως πέρυσι κάθόνταν στην μεγάλη και τους χαλάσαμε την μανέστρα), αλλά εντάξει δεν φτάσαμε στα χέρια (στο παρά 1 βέβαια...).
Ωστέ εσύ ήσουν ένας από τους ντενεκέδες που κάθονταν όρθιοι στα κάγκελα στην 9 αριστερά και έλεγες στους από πίσω που κάθονταν ότι εγώ δεν πάω πουθενά εδώ κάθομαι 15 χρόνια. Γελάγαμε όλοι με το πόσο γελοίοι και ψευτόμαγκες είναι κάποιοι. Αυτοί οι φτωχο@νέδες που λες πλήρωσαν 100 ευρώ παραπάνω στο διαρκείας από εσένα (ή 20 ευρώ εισητήριο) γιατί τους υποσχέθηκαν ότι θα είναι καθήμενοι αν κάτσουν στα αριστερά της μικρής. Εγώ αν ήμουν στη θέση τους μάλλον θα είχα σηκωθεί να σε πλακώσω, αλλά αυτοί φάνηκαν να είναι πιο πολιτισμένοι από μένα. Εγώ που λες, για να μην νομίζεις ότι έχω κανά προσωπικό λόγο που στα λέω, έχω διαρκείας στα δεξιά της 9 (προς την 10), αλλά πήγα στα αριστερά για να βρω κάτι φίλους και για να μην πιάσω θέση κάποιου που την έχει πληρωμένη ανέβηκα ψηλά πίσω από τελευταία όρθιος. Αν είσαι μάγκας όπως νομίζεις, να πας να κάτσεις όρθιος εκεί που πλήρωσες και όχι να εκμεταλλεύεσαι το γεγονός ότι δεν σε έλεγξε κανείς και πήγες αλλού για αλλού.
ΥΓ: Και αν είσαι αυτός που βρίζει συνέχεια το Χριστοβασίλη, να ξέρεις δεν σε ακούει από εκεί. Απλώς σπας στα νεύρα σε εμάς. Αλλά για αυτό φωνάζεις, επειδή δεν σε ακούει... Αν δεν είσαι αυτός, τότε πες του το.

ωχ ωχ ωχ  βγηκαν τα μαχαιρια παλι...ρε ηρεμηστε ρεεεε....
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #206 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 19:22 »
Ωραίο το νεο φόρουμ!
πιο καλό από το άλλο.

Η κερκίδα εχτές αρκετά καλή αλλά
μπορούμε και πολύ καλύτερα.

Οι οργανωτές πιο κεντρικά για να ξυπνάνε
την εννιά και την μίση δέκα.

Ο ΠΑΣ μέτριος αλλά χεστήκαμε.
Αν θέλαμε να βλέπαμε μπάλα θα γινόμασταν Μπαρτσελονα.


Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #207 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 19:25 »
Πρώτο παιχνίδι για την ομάδα μας χθες στο πρωτάθλημα και με μια πιο ήρεμη σημερινή ματιά το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό.....χθες ήμουνα ψιλο-απογοητευμένος από το αποτέλεσμα γιατί περίμενα νίκη, όπως και σε κάθε αγώνα στο Ζωσιμάδες......άλλα από το γεγονός ότι πρόπερσι χάναμε για πλάκα αυτά τα ματς η ισοπαλία κρίνεται θετικό αποτέλεσμα...

Αν εξαιρέσουμε το πολύ άσχημο ξεκίνημα της ομάδας, όπου τα αμυντικά χαφ και η άμυνα έκαναν το ένα ατομικό λάθος μετά το άλλο η εμφάνιση της ομάδας για πρεμιέρα ήταν καλή.....ισορροπήσαμε το ματς μετά το πρώτο 20λεπτο και με αποκορύφωμα το πρώτο 25λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε τον έλεγχο του αγώνα......εξαίρεση αποτελεί η φάση του διπλού δοκαριού η οποία όμως προήλθε από λάθος στο χώρο του κέντρου....
δεν μου άρεσε στο τέλος που γυρίσαμε πίσω για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα άλλα αυτό ίσως να ήταν και απόρροια της κούρασης....


Ξεχώρισαν οι Λίλα (πολύ τρέξιμο και καλό κοντρόλ της μπάλας)
                     Μπακαγιόκο (σε μερικές στιγμές έδειξε ότι είναι παίκτης μεγάλης κλάσης, αλλά είναι μόνος                                  μπροστά......θέλω να τον δω λίγο πιο πίσω από τον φορ που ελπίζουμε να αποκτήσουμε)
                     Πάντος (τι να πω....πάντα δίνει το 100%)
                     Μπουζίντ (σταθερός, απλά σε κάποια φάση και ενώ είχε 1 κάρτα πήγε να σηκώσει στον αέρα έναν αντίπαλο...στο τσακ και θα παίζαμε με 10 στα τελευταία λεπτά)
                     από τις αλλαγές ο Γεωργίου (είναι πολύ γρήγορος και με πολύ καλύτερη τεχνική απ' ότι νόμιζα.....)
                     για να βάλω και λίγη φωτιά εδώ μέσα...........ακόμα και ο Κώτσιος αν εξαιρέσουμε την τρικυμία του πρώτου 15λέπτου ήταν πολύ καλός και στον αέρα και με τη μπάλα χαμηλά.....βέβαια τα λάθη του στην αρχή μπορεί να μας είχαν στερήσει τον βαθμό της ισοπαλίας.....



στα της κερκίδας.......μετά από χρόνια είδα αγώνα από την θύρα 10......εντυπωσιακός ο παλμός.....μόνη παραφωνία τα συνθήματα κατά του ΟΦΗ και των ομάδων του ΠΟΚ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα......εάν νικούσαμε εκείνη τη στιγμή π.χ. 2-0 θα συμφωνούσα.....αλλά όταν το ματς είναι στην κόψη του ξυραφιού βοηθάς την ομάδα σου με συνθήματα για αυτήν έτσι ώστε να της δώσεις ώθηση..........και φυσικά δεν ασχολείσαι με το επόμενο αγώνα...


Υ.Γ. ΟΚ δεν είμαστε αδέρφια με τους σκώληκες,,, άλλα πιστεύω ότι τα υβριστικά συνθήματα για αυτούς δεν χρειαζόταν τη στιγμή μάλιστα που δεν προκάλεσαν καθόλου........
 
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΠΠΟΥΣ

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 89
  • ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ....
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #208 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 22:08 »
Για το παιχνιδι δεν θα πω τιποτα γιατι με τους περισσοτερους συμφωνω.θα ηθελα να ρωτησω γιατι μας κακοφαινετε που το γηπεδο ηταν σεκαποια σημεια αδειο ;εγω δεν πηρα δειαρκιας συνηδητα και αποφασισα να παω στο παιχνιδι οι επιλογες που ειχα ηταν δυο να παω στην παε στου διαλου το κωλο(μενω σε χωριο) η να παω στον αλλον ...γιατι;η παε δεν μπορουσε να εχει στην πολη ενα σημειο πωλησης ;
υ.γ γιατι  οταν καποιος εχει μια ταυτοτητα ενος π.χ συγγενη δεν μπορει να παρει εισητηριο αφου ελεγχετε στο γηπεδο;η πρεπει να περασουμε face control πρωτα(εδω κολλα ο λιγος κοσμος).δηλαδη αν θελει να ερθει καποιος π.χ φοιτητης απο αρτα θα πρεπει να  ερθει και μεσοβδομαδα να παρει εισητηριο; :stop:

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #209 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 22:17 »
αμ καλά θα είναι να είναι από Άρτα.Για να είναι Αθήνα ή κάπου πιο μακριά...Για να μην γράφει η ταυτότητα Γιάννενα και να μην του δίνουν εισιτήριο.
Επίσης το πέταλο γιατί άδειο;Εκεί δεν κυκλοφορούν εισιτήρια;Γιατί ο ένας έλεγε εδώ δεν έχει φοιτητικά.Ένας πριν τον αγώνα μου είπε ότι του είπαν στην ΠΑΕ ότι εξαντλήθηκαν.Τι ακριβώς γίνεται;

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #210 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 22:39 »
Παράθεση
Επίσης το πέταλο γιατί άδειο;Εκεί δεν κυκλοφορούν εισιτήρια;Γιατί ο ένας έλεγε εδώ δεν έχει φοιτητικά.Ένας πριν τον αγώνα μου είπε ότι του είπαν στην ΠΑΕ ότι εξαντλήθηκαν.Τι ακριβώς γίνεται;
Πρεπει να τα ναι εξαντλημενα απο ...περυσι ακομα ::)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #211 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 22:53 »
Μου άρεσε που οι φίλαθλοι του Άρη μας σεβάστηκαν κ δεν είπαν όυτε ένα σύνθημα εναντίον μας.Απο τα πιο πολιτισμένα παιχνίδια για τους φιλάθλους των δύο ομάδων.
Υπήρχε πρόβλημα πάντως συντονισμού στα συνθηματά μας.Δεν ξεκινούσαμε όλοι μάζι το σύνθημα κ δεν υπήρχε κάποιος στα κάγκελα να δείνει συνθήματα κ τον ρυθμό.Στο ΄β ημίχρονο πάντως είχαμε παλμό κ βγάλαμε φωνή
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #212 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 22:55 »
Οι καφετεριες στα γιαννενα που εχουν νοβα ειχαν κοσμο εχθες το βραδυ αραγε? :-?

Αν αυτος ο αρης εχει υψηλες βλεψεις τοτε εμεις προλαβαινουμε για ουεφα

Που το δατε μερικοι το πεναλτυ ορε... εγω στ ευθεια κ μετα απο 25 ριπλευ ακομα δεν εβγαλα συμπερασμα..βεβαια εχω κ 3 χρονια ν αλλαξω γυαλια αλλα...  :'(

κερκιδες 70ς 80ς π καθονταν 3 σ ενα φελιζολ δε θα ματαδουμε (οι παπδες τουλαχιστον) κ δυστυχως μονο προφορικα μπορουμε να τς μεταφερουμε στη νεα γενια, οποτε στη δυσκολη συγκυρια που ζουμε πρεπει να κρινουμε με τα σημερινα δεδομενα ;) ετσι λοιπον να συγχαρουμε τ νεολαια μας για την κερκιδα χθες... :)

Δυστυχως δεν μπορω να μπω στο σκεπτικο οσων εχουν ομογενοποιησει το σινεμα με το γηπεδο
ο αλλος θελει να ρθει στο γηπεδο κ αν ηταν εφικτο να φερει παντοφλες κ πυτζαμες για να απολαυσει το θεαμα με την ησυχια του %-| αντε να χτυπησει κ κανα δυο παλαμακια οταν του το επιτρεψουν τα σπορια
πραγματικα αυτο μου φαινεται εξωγηινο αλλα το σεβομαι... σιγουρα ομως με ξενερωνουν τετοια σκηνικα.
τραγικες καταστασεις λοιπον στην 9  τη στιγμη που η διπλα κερκιδα των πασολεδων εσφυζε απο ζωη οποτε τι να συντονισεις  κ τι να οργανωσεις εκει, σε λιγο καποιοι θα ενοχλουνται κ απο τις φωνες
τσαγερι ν ανοιξουν στο διαδρομο να κονομησουν  :stop:

φερτε φορ κ χαφ να δουμε λιγο μπαλα...βεβαια καπως αργα τωρα αλλα
θα παει κ καλυτερα η ομαδα μη γκρινιαζετε :joker:
Καλο το  Χ... αυτος ο αρης... ναι αυτος!!! θα παρει 5-6 2πλα φετος...γνωμη μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 28 Αύγ 2011 23:05 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 279
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #213 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 23:08 »
βλεπω τωρα παοκ-ξανθη...  καλη μπαλιτσα η ξανθη  παιδες,καλη κυκλοφορια κ καποιοι καλοι συνδιασμοι..πιεζει γ ισοφαριση τον -σιγουρα- κουρασμενο παοκ...
τι θελω να πω,μια εκ των ανταγωνιστων μας κ βλεπς μεστν τουμπα κανουν συνδιασμους , αυτοματισμους κτλ...κ εμεις ουτε ζωσιμαδες δ τα βλεπουμε αυτα...λογικα η ομαδα θα δεσει κ με ανεβασμα ζαιρι σιγα σιγα,αλλα θελουμε δουλεια μπροστα με ενα καλο επιθετικο..αντε να δουμε ποιος θα ειναι  κ ποτε θα προλαβει ολο αυτο το  μπουλουκι απτη μεση κ μπροστα να δεσει...απτον απριλιο εχουμε ανεβει...τεσπα δε γκρινιαζω αλλο γ σημεα  :P :P
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.725
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #214 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 23:32 »
ειμαι αισιοδοξος για ενα και μονο πραγμα

την προηγουμενη φορα που παιξαμε σουπερ λιγκ παιξαμε με τους παιχτες που ειχαμε απο τη γ εθνικη

φετος παιζουμε με τους παιχτες που ειχαμε απο τη β εθνικη

οτ ναναι η διοικηση.......αρχοντες στη β...για τα μπαζα στην α........τρεχα τωρα να σωσεις την κατασταση με στοπερ και σεντερφορακι μιας κι ο καημενος ο μπακα ακομα μαζευει τη γλωσσα (ελεω και 38 χρονων φυσικα)....κι αν παιξαι κι ο ζαιρι

λιλα φεργκρους και μπουζιντ ηταν οι τρεις που περισυ δεν επαιζαν στη β....οι υπολοιποι οι γνωστοι γνωριμοι........

τι να πεις...τι να πεις........

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 279
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #215 στις: Κυρ 28 Αύγ 2011 23:39 »
β) Στα Γιάννενα η εξέδρα έχασε πόντους. Ο ΠΑΣ ανέβηκε, αλλά πιο πολύ κόσμο μάζευε πέρυσι που έπαιζε στη Φούτμπολ Λίγκα παρά τώρα που έχει ένα λόγο παραπάνω να περιμένει στήριξη από εμάς τους Πασολέδες. Λέτε να είμαστε «κάλλιο πρώτοι στο χωριό...»; Ξέρω ΄γώ... Πάντως, χωριό ήμασταν στο πρώτο ημίχρονο. Και 3-0 να κέρδαγε ο Άρης, φυσιολογικό αποτέλεσμα θα ήταν σε αυτό το διάστημα (αλλά τι είναι φυσιολογικό σε αυτό το πρωτάθλημα για να συμβεί και στους Ζωσιμάδες το πρέπον;). Ότι δεν έκοβε ο Κώτσιος, το έκοβε ο Τριτσώνης, βάρησε κι ο Άρης τα δοκάρια, τη σκαπούλαρε ο ΠΑΣ της Βήτα Εθνικής. Στο δεύτερο ημίχρονο, είτε ανεβήκαμε κατηγορία είτε κατέβηκε ο Άρης. Η μπάλα, πάντως, ελάχιστες φορές κατέβηκε από τον ουρανό. Από εκεί έπεσε ο κερδισμένος πόντος του ΠΑΣ κι εκεί πέταξαν οι δυο χαμένοι του Άρη.

απο γκαζετα

ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΤΕ :
Παράθεση
Στα Γιάννενα η εξέδρα έχασε πόντους. Ο ΠΑΣ ανέβηκε, αλλά πιο πολύ κόσμο μάζευε πέρυσι που έπαιζε στη Φούτμπολ Λίγκα παρά τώρα που έχει ένα λόγο παραπάνω

Υ.Γ.τλκα δ κρατηθκα... :P
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Αποσυνδεδεμένος John

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 306
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #216 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 00:04 »
Να πώ και γώ 5 κουβέντες για το ματς πιο ήρεμος και πιό ξεκούραστος απο χθές.

Αυτό που κάνει την ομάδα μας μεγάλη είμαστε εμείς οι ίδιοι. Με κάνει περίφανο το γεγονός πως με πολλούς σύντουρους που μίλαγα πρίν και μετα τον αγώνα ΟΛΟΙ μιλάγανε είτε για νίκη (το έβλεπα πως το πίστευαν) πριν το μάτς είτε για το ότι δεν πέταγαν στα σύννεφα με το Χ μετά το μάτς. Ήθελαν κάτι παραπάνω.

Ρεαλιστικά ο Άρης είναι στις 5-6 μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος με οτι συνεπάγεται αυτό για την φανέλα του..και ποιοτικά είναι γενικότερα καλύτερος μας και ειδικότερα (βλ. Σολτάνι, Καστίγιο κλπ) είναι πιο γρήγορη ομάδα. Με ένα αξιόπιστο σέντερ φορ θα κάνει πολλές κηδείες. Θυμηθείτε το.

Α' Ημίχρονο: Απίστευτη τρικυμία. Δεν μας κόστησε και αυτό είναι το ευτύχημα γιατί αμφιβάλω αν στην παρούσα είχαμε τρόπο αντίδρασης. Να φύγει μακριά και να μην ξαναγυρίσει αυτή η εμφάνιση.

Β' Ημίχρονο: Η ομάδα μάλλον συνειδητοποίησε ότι έχει ανέβει κατηγορία όπως είπε και ο ΔεΜολ. Βγήκαν και έκαναν αυτό που έπρεπε. ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΑΦ και άλλαξε όλο το παιχνίδι. Σε συνδυασμό και με την είσοδο κυρίως του Γεωργίου είδα έναν καλό ΠΑΣ.

ΠΑΙΧΤΕΣ:
+ Φεγκρούς, Μπουζίντ, Πάντος, Γεωργίου, Λίλα.
Ο Λίλα, ο οποίος για μένα είναι και Π.Π.Α (Πολυτιμότερος Παίχτης του Αγώνα). Πολύ δύναμη, νεύρο, πάθος και ποιότητα αφού στην πλειοψηφία των περιπτώσεων που χρειάστηκε είχε σωστές μεταβιβάσεις. ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ. Εαν συνεχίσει έτσι κλειστό 5ετές και αρχηγός απο του χρόνου. Χρόνια είχα να δώ ψυχή και ποιότητα στα χαφ.

- Τζάνης, Ντε Βινσέντι, Πουλητάρι (4)
Τον CJ αυτή την φορά κέρδισε με το σπαθί του ο Κώτσιος. Εάν απο το βασικό σου σέντερ μπακ στα πρώτα 20 λεπτά αποκομίζεις 4-5 επικύνδινα τσάφ και μία φάση με υποψία πέναλτι τότε δεν είσαι σε καλό δρόμο. Παρεπιπτώντως είναι το διάστημα που ο Αρης έκανε πάρτυ.

Τακτικά έχω αντιρρήσεις για την ορθότητα του συστήματος. 3 αμυντικά χάφ μπροστά απο τα σέντερ μπάκ είναι too much για την έδρα σου. Με δικαιώνει το Β' ημίχρονο που ανέβηκαν ψηλότερα και πήραν τον έλεγχο. Προσωπική εκτίμηση πως με ΛΙΛΑ + έναν εκ των Κεϊτα-Πατσα + έναν δημιουργικό παίχτη η ομάδα θα δώσει πολύ περισσότερα μέσα στο γήπεδο.

Απο τον ΔεΜόλ οι απαιτήσεις μου είναι τεράστιες φέτος. Αν η ομάδα είναι αυτή του πρώτου ημιχρόνου ας τα παρατήσει και ας φύγει μόνος του. Περιμένω το μάτς με τον Αστέρα για να κρίνω. Εκεί θα φανούν όλα. Προς το παρόν μένω στο ποντάκι που τσίμπησε και στο καλό Β' ημίχρονο.

Κατα τα άλλα. Κ@ΥΛ@ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ. ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ. Μονο ευτυχία ένιωθα χθές. Καλύτερες μέρες θα έρθουν. Ωραία πράγματα θα συμβούν. Ας το πιστέψουμε και ας το στηρίξουμε ΟΛΟΙ μας.

Στα θετικά να προσθέσω πως η ομάδα φαίνεται ΚΑΛΟΓΥΜΝΑΣΜΕΝΗ. Με αντοχές. Έβγαλε ενέργεια στο γήπεδο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πιστώνεται στον ΔεΜόλ. Να τα λέμε όλα.

Περιμένω περισσότερο κόσμο στα επόμενα παιχνίδια. Ίσως η σκεπαστή πρέπει να γίνει πιο φθηνή. Ο κόσμος είναι στα όρια του οικονομικά. Πρέπει να στηρίξουμε όλη όμως αυτή την προσπάθεια. Είναι η πιο κρίσιμη ευκαιρία μας. Πιέστε όλοι τους φίλους σας που έχουν ξενερώσει και έχουν απομακρυνθεί. Ο ΠΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 29 Αύγ 2011 00:07 από John »
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]


Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #217 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 00:53 »
Παράθεση
Ωστέ εσύ ήσουν ένας από τους ντενεκέδες που κάθονταν όρθιοι στα κάγκελα στην 9 αριστερά και έλεγες στους από πίσω που κάθονταν ότι εγώ δεν πάω πουθενά εδώ κάθομαι 15 χρόνια. Γελάγαμε όλοι με το πόσο γελοίοι και ψευτόμαγκες είναι κάποιοι. Αυτοί οι φτωχο@νέδες που λες πλήρωσαν 100 ευρώ παραπάνω στο διαρκείας από εσένα (ή 20 ευρώ εισητήριο) γιατί τους υποσχέθηκαν ότι θα είναι καθήμενοι αν κάτσουν στα αριστερά της μικρής. Εγώ αν ήμουν στη θέση τους μάλλον θα είχα σηκωθεί να σε πλακώσω, αλλά αυτοί φάνηκαν να είναι πιο πολιτισμένοι από μένα. Εγώ που λες, για να μην νομίζεις ότι έχω κανά προσωπικό λόγο που στα λέω, έχω διαρκείας στα δεξιά της 9 (προς την 10), αλλά πήγα στα αριστερά για να βρω κάτι φίλους και για να μην πιάσω θέση κάποιου που την έχει πληρωμένη ανέβηκα ψηλά πίσω από τελευταία όρθιος. Αν είσαι μάγκας όπως νομίζεις, να πας να κάτσεις όρθιος εκεί που πλήρωσες και όχι να εκμεταλλεύεσαι το γεγονός ότι δεν σε έλεγξε κανείς και πήγες αλλού για αλλού.
ΥΓ: Και αν είσαι αυτός που βρίζει συνέχεια το Χριστοβασίλη, να ξέρεις δεν σε ακούει από εκεί. Απλώς σπας στα νεύρα σε εμάς. Αλλά για αυτό φωνάζεις, επειδή δεν σε ακούει... Αν δεν είσαι αυτός, τότε πες του το.

Ναι φίλε, αυτοί οι τενεκέδες είμαστε που εδώ και χρόνια έχουμε διαρκείας στο ίδιο σημείο. Που ενώ φετος θα μπορούσαμε να πάμε στην 10 πληρώνοντας 100 ευρώ λιγότερα πήραμε στο ίδιο σημείο. Φυσικά για σένα, και για τους λίγους περίεργους που μας την λέτε, εμείς πληρώσαμε 15 ευρώ και πηδήξαμε το κάγκελο οπότε πρώτο λάθος σου και των υπόλοιπων. Την επόμενη φορά να έρθεις να σου δείξουμε τα διαρκείας μας. Και κάτι άλλο ακόμα σε αυτό το θέμα. Επίτηδες έχουμε πάρει διαρκείας και στις 2 πρώτες σειρές ωστέ να μην έχουμε θέμα που καθόμαστε όρθιοι. Αλήθεια, εσείς πέρυσι που είχατε διαρκείας?Γιατί όσοι καθόμαστε εκεί είτε όρθιοι είτε καθιστοί γνωριζόμαστε πάνω-κάτω και δεν έιχαμε προβλήματα άλλες φορές. Και αυτος που φώναξε προχτες δεν τον είχαμε ξαναδεί στα μέρη μας.
Πάμε παρακάτω. Ναι εγώ είμαι αυτός που φωνάζει στον Χριστοβασίλη για τα δελτία των Αργεντίνων, όπως ήμουν ανάμεσα σε αυτούς που τον αποθέωναν κάποτε στην Πολιτεία. Και να είσαι σίγουρος οτι αν τον έβλεπα έξω το ίδιο θα έκανα. Αλλά αν δεν θες να του φωνάζουμε έλα να μου το πεις ευγενικά και θα το κόψω αν σου χαλάω την ηρεμία. Αρκεί βέβαια να έχεις καλή δικαιολογία για να το κάνω.
Αν θες συνέχεια, pm, για να μην ενοχλούμε και τους άλλους.ΈΝΑΣ ΤΕΝΕΚΕΣ.
Υ.Γ. Τον Χριστοβασίλη τον έκραζα και στον αγώνα με την Λάρισα, οπού σίγουρα με άκουσε, αφού στο γήπεδο είμασταν 3 και ο κούκος, και στο ίδιο σημείο σίγουρα δεν ήταν αυτός που ενοχλήθηκε χτες. Και αυτός και εσύ μάλλον και οποιασδήποτε άλλος, πιθανόν να είσασταν σε καμιά καφετέρια και να βλέπατε την ομάδα σας να παίζει στην Ευρώπη...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.514
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #218 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 01:18 »
Σημαδιακό παιχνίδι το χτεσινό.
-1ο παιχνίδι της ομάδας μας με τον ίδιο προπονητή που μας ανέβασε κατηγορία(ιστορικό γεγονός...να καταγραφεί)
-1ος βαθμός που παίρνουμε από ομάδα του ποθ στη σούπερ λιγκα...(το 2003 δεν λεγόταν έτσι)
-Κερκίδα οργανομένων ενωμένη,επιτέλους,αν και πάλι δεν ήταν καλός ο συντονισμός(πολύ καλή Παντος)
-Ξυπνάει η μεγάλη, αν και δεν παίξαμε καλη μπάλα

Μια χαρά πρεμιέρα ήταν η χτεσινή...

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #219 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 01:26 »
Τα περισσότερα τα γραψαταν..
για την κερκιδα ήθελα να σημειωσω κατι..
Καταρχήν ήταν διαφορετικη και νομιζω πως αυτό το αισθανονταν και καποιος που το εβλεπε απο την tv όπως εγω.
Ακρως ενθαρυντικο το πρωτο δειγμα και σαφως υπαρχουν περιθωρια βελτίωσης και ποσοτικα και ποιοτικα..

Σε σχεση με τον συντονισμο που αναφερθηκε και πιο πισω..
παντα θα υπαρχει ενα αγκαθι, η κατασκευη του γηπεδου..
ειναι μακροστενες οι κερκιδες και δεν δενει στο ματι
αν ειχαν βαθος θα ηταν πολυ διαφορετικα

Οποτε μην περιμενεται οπτικα να δειτε αυτο που βλεπετε σε αλλα γηπεδα..

Βεβαια μπορουμε να κερδισουμε αλλου
στην καθολικη συμμετοχη και κυριως στην συμμετοχη της μεγαλης
εκει ειναι το στοιχημα..

όπως και να χει ειναι πολυ καλυτερα ετσι..

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.514
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #220 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 01:36 »
Στο συντονισμό που έγραψα παραπάνω, κάποια συνθήματα ξεκινάν από απέναντι(είμαι στη μεγάλη) την ίδια στιγμή και τελειώνουν διαφορετικά. Μάλλον κάποιοι λένε πιο γρήγορα ή πιο αργά καποια συνθήματα.
Αποφασίστε οι σύνδεσμοι πιο θα είναι το 10αρι της κερκίδας χωρίς γκρίνιες και με συνεννόηση για να διορθωθεί η ομοιογένεια.

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #221 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 01:48 »
Τα περισσότερα τα γραψαταν..
για την κερκιδα ήθελα να σημειωσω κατι..
Καταρχήν ήταν διαφορετικη και νομιζω πως αυτό το αισθανονταν και καποιος που το εβλεπε απο την tv όπως εγω.
Ακρως ενθαρυντικο το πρωτο δειγμα και σαφως υπαρχουν περιθωρια βελτίωσης και ποσοτικα και ποιοτικα..

Σε σχεση με τον συντονισμο που αναφερθηκε και πιο πισω..
παντα θα υπαρχει ενα αγκαθι, η κατασκευη του γηπεδου..
ειναι μακροστενες οι κερκιδες και δεν δενει στο ματι
αν ειχαν βαθος θα ηταν πολυ διαφορετικα

Οποτε μην περιμενεται οπτικα να δειτε αυτο που βλεπετε σε αλλα γηπεδα..

Βεβαια μπορουμε να κερδισουμε αλλου
στην καθολικη συμμετοχη και κυριως στην συμμετοχη της μεγαλης
εκει ειναι το στοιχημα..

όπως και να χει ειναι πολυ καλυτερα ετσι..



Κάποιος που είδε το παιχνίδι απο την τηλεόραση ας μας πει πως ακουγόταν κ τι διαφορετικό ήταν σε σχέση με πέρσι
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 645
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #222 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 02:03 »
Στο συντονισμό που έγραψα παραπάνω, κάποια συνθήματα ξεκινάν από απέναντι(είμαι στη μεγάλη) την ίδια στιγμή και τελειώνουν διαφορετικά. Μάλλον κάποιοι λένε πιο γρήγορα ή πιο αργά καποια συνθήματα.
Αποφασίστε οι σύνδεσμοι πιο θα είναι το 10αρι της κερκίδας χωρίς γκρίνιες και με συνεννόηση για να διορθωθεί η ομοιογένεια.

Δεν θα ήταν καλό, να μοιραστούν έξω από τις θύρες της μεγάλης, σε 3-4 παιχνίδια, τα λόγια από κάποια "εύκολα" συνθήματα ??? (και φυσικά όχι τα συνθήματα που εξυμνούν τα ναρκωτικά, τα οποία καλό θα είναι να εξαλειφθούν και από την πλευρά των οργανωμένων)

Πέρα από το συνηθισμένο (που καταλήγει με το ....Άγιαξ), ίσως η μεγάλη δεν μπορεί να ακολουθήσει γιατί δεν γνωρίζει τα λόγια και το μόνο που κάνει είναι να χτυπάει παλαμάκια.
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #223 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 02:09 »
Στο συντονισμό που έγραψα παραπάνω, κάποια συνθήματα ξεκινάν από απέναντι(είμαι στη μεγάλη) την ίδια στιγμή και τελειώνουν διαφορετικά. Μάλλον κάποιοι λένε πιο γρήγορα ή πιο αργά καποια συνθήματα.
Αποφασίστε οι σύνδεσμοι πιο θα είναι το 10αρι της κερκίδας χωρίς γκρίνιες και με συνεννόηση για να διορθωθεί η ομοιογένεια.

Δεν θα ήταν καλό, να μοιραστούν έξω από τις θύρες της μεγάλης, σε 3-4 παιχνίδια, τα λόγια από κάποια "εύκολα" συνθήματα ??? (και φυσικά όχι τα συνθήματα που εξυμνούν τα ναρκωτικά, τα οποία καλό θα είναι να εξαλειφθούν και από την πλευρά των οργανωμένων)

Πέρα από το συνηθισμένο (που καταλήγει με το ....Άγιαξ), ίσως η μεγάλη δεν μπορεί να ακολουθήσει γιατί δεν γνωρίζει τα λόγια και το μόνο που κάνει είναι να χτυπάει παλαμάκια.


τι λέτε ρε παιδια σιγά μην τους τα γράφουμε κ σε σκονάκια κ ποια θα ειναι τα S.O.S συνθήματα που θα πουμε.Όλοι πρέπει να ξέρουν τα συνθήματα της ομάδας μας κ όχι να πάνε στο γήπεδο για να φάνε σποράκια.
πχ στο ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ η μεγάλη δεν ξέρει να φωνάξει ΟΜΑΔΑΡΑ?Δύσκολο είναι αυτό?
ΕΛΕΟΣ
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος REX

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 407
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #224 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 09:42 »
Να πω και εγω κατι με τη σειρα μου.
Κατεπειγοντως τροφοδοτης παιχτης για τον μπακα.