Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
21 (20.2%)
1-0
29 (27.9%)
2-1
13 (12.5%)
0-0
9 (8.7%)
1-1
10 (9.6%)
1-2
4 (3.8%)
0-1
5 (4.8%)
0-2
6 (5.8%)
άλλο ?
7 (6.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 104

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης  (Αναγνώστηκε 48740 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Αρης
« Απάντηση #225 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 10:21 »
Για την ιστορια κοπηκαν 3.578 εισιτηρια.Εισπραξεις δεν ανακοινωθηκαν

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 10:34 »
Στο συντονισμό που έγραψα παραπάνω, κάποια συνθήματα ξεκινάν από απέναντι(είμαι στη μεγάλη) την ίδια στιγμή και τελειώνουν διαφορετικά. Μάλλον κάποιοι λένε πιο γρήγορα ή πιο αργά καποια συνθήματα.
Αποφασίστε οι σύνδεσμοι πιο θα είναι το 10αρι της κερκίδας χωρίς γκρίνιες και με συνεννόηση για να διορθωθεί η ομοιογένεια.

Δεν θα ήταν καλό, να μοιραστούν έξω από τις θύρες της μεγάλης, σε 3-4 παιχνίδια, τα λόγια από κάποια "εύκολα" συνθήματα ??? (και φυσικά όχι τα συνθήματα που εξυμνούν τα ναρκωτικά, τα οποία καλό θα είναι να εξαλειφθούν και από την πλευρά των οργανωμένων)

Πέρα από το συνηθισμένο (που καταλήγει με το ....Άγιαξ), ίσως η μεγάλη δεν μπορεί να ακολουθήσει γιατί δεν γνωρίζει τα λόγια και το μόνο που κάνει είναι να χτυπάει παλαμάκια.

τι λέτε ρε παιδια σιγά μην τους τα γράφουμε κ σε σκονάκια κ ποια θα ειναι τα S.O.S συνθήματα που θα πουμε.Όλοι πρέπει να ξέρουν τα συνθήματα της ομάδας μας κ όχι να πάνε στο γήπεδο για να φάνε σποράκια.
πχ στο ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ η μεγάλη δεν ξέρει να φωνάξει ΟΜΑΔΑΡΑ?Δύσκολο είναι αυτό?
ΕΛΕΟΣ

Απλά, πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι δεν απευθύνεσαι σε οπαδούς 15-25 χρονών (που τους έχουν "διδάξει" ότι είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τα συνθήματα).

Στη σκεπαστή, ο μέσος όρος ηλικίας είναι 45+. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι πολλές φορές, όταν θέλουν να "σπρώξουν" την ομάδα (όταν είναι στα πάνω της) αρχίζουν το "Α-ΟΥ, Α-ΟΥ", που ακούγονταν τη δεκαετία του 70 στο γήπεδο.

Μην περιμένεις, λοιπόν, από τη σκεπαστή να τραγουδάει 90 λεπτά. Το ζήτημα είναι να καταφέρεις να την ζωντανέψεις, σε κάποια κρίσιμα διαστήματα του παιχνιδιού, για να "επηρεάσεις" την ομάδα, τον αντίπαλο ή τον διαιτητή.
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 10:42 »
Γιατί αυτοί που είναι στην σκεπαστή πρώτη φορά φέτος πήγαν στο γήπεδο?Τα αλλα χρονια δεν ήταν στο γήπεδο για να γνωρίζουν τα συνθήματα μας?Δεν νομίζω φίλε μου.Σε άλλα γήπεδα τραγουδάν όλοι στο γήπεδο κ όχι μόνο μια εξέδρα.Είναι υποχρέωση του κάθε φιλάθλου να γνωρίζει τα συνθήματα της ομάδας του κ όχι να θέλει σημειώσεις για να τα πει
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 10:43 »
Παράθεση
Ωστέ εσύ ήσουν ένας από τους ντενεκέδες που κάθονταν όρθιοι στα κάγκελα στην 9 αριστερά και έλεγες στους από πίσω που κάθονταν ότι εγώ δεν πάω πουθενά εδώ κάθομαι 15 χρόνια. Γελάγαμε όλοι με το πόσο γελοίοι και ψευτόμαγκες είναι κάποιοι. Αυτοί οι φτωχο@νέδες που λες πλήρωσαν 100 ευρώ παραπάνω στο διαρκείας από εσένα (ή 20 ευρώ εισητήριο) γιατί τους υποσχέθηκαν ότι θα είναι καθήμενοι αν κάτσουν στα αριστερά της μικρής. Εγώ αν ήμουν στη θέση τους μάλλον θα είχα σηκωθεί να σε πλακώσω, αλλά αυτοί φάνηκαν να είναι πιο πολιτισμένοι από μένα. Εγώ που λες, για να μην νομίζεις ότι έχω κανά προσωπικό λόγο που στα λέω, έχω διαρκείας στα δεξιά της 9 (προς την 10), αλλά πήγα στα αριστερά για να βρω κάτι φίλους και για να μην πιάσω θέση κάποιου που την έχει πληρωμένη ανέβηκα ψηλά πίσω από τελευταία όρθιος. Αν είσαι μάγκας όπως νομίζεις, να πας να κάτσεις όρθιος εκεί που πλήρωσες και όχι να εκμεταλλεύεσαι το γεγονός ότι δεν σε έλεγξε κανείς και πήγες αλλού για αλλού.
ΥΓ: Και αν είσαι αυτός που βρίζει συνέχεια το Χριστοβασίλη, να ξέρεις δεν σε ακούει από εκεί. Απλώς σπας στα νεύρα σε εμάς. Αλλά για αυτό φωνάζεις, επειδή δεν σε ακούει... Αν δεν είσαι αυτός, τότε πες του το.

Ναι φίλε, αυτοί οι τενεκέδες είμαστε που εδώ και χρόνια έχουμε διαρκείας στο ίδιο σημείο. Που ενώ φετος θα μπορούσαμε να πάμε στην 10 πληρώνοντας 100 ευρώ λιγότερα πήραμε στο ίδιο σημείο. Φυσικά για σένα, και για τους λίγους περίεργους που μας την λέτε, εμείς πληρώσαμε 15 ευρώ και πηδήξαμε το κάγκελο οπότε πρώτο λάθος σου και των υπόλοιπων. Την επόμενη φορά να έρθεις να σου δείξουμε τα διαρκείας μας. Και κάτι άλλο ακόμα σε αυτό το θέμα. Επίτηδες έχουμε πάρει διαρκείας και στις 2 πρώτες σειρές ωστέ να μην έχουμε θέμα που καθόμαστε όρθιοι. Αλήθεια, εσείς πέρυσι που είχατε διαρκείας?Γιατί όσοι καθόμαστε εκεί είτε όρθιοι είτε καθιστοί γνωριζόμαστε πάνω-κάτω και δεν έιχαμε προβλήματα άλλες φορές. Και αυτος που φώναξε προχτες δεν τον είχαμε ξαναδεί στα μέρη μας.
Πάμε παρακάτω. Ναι εγώ είμαι αυτός που φωνάζει στον Χριστοβασίλη για τα δελτία των Αργεντίνων, όπως ήμουν ανάμεσα σε αυτούς που τον αποθέωναν κάποτε στην Πολιτεία. Και να είσαι σίγουρος οτι αν τον έβλεπα έξω το ίδιο θα έκανα. Αλλά αν δεν θες να του φωνάζουμε έλα να μου το πεις ευγενικά και θα το κόψω αν σου χαλάω την ηρεμία. Αρκεί βέβαια να έχεις καλή δικαιολογία για να το κάνω.
Αν θες συνέχεια, pm, για να μην ενοχλούμε και τους άλλους.ΈΝΑΣ ΤΕΝΕΚΕΣ.
Υ.Γ. Τον Χριστοβασίλη τον έκραζα και στον αγώνα με την Λάρισα, οπού σίγουρα με άκουσε, αφού στο γήπεδο είμασταν 3 και ο κούκος, και στο ίδιο σημείο σίγουρα δεν ήταν αυτός που ενοχλήθηκε χτες. Και αυτός και εσύ μάλλον και οποιασδήποτε άλλος, πιθανόν να είσασταν σε καμιά καφετέρια και να βλέπατε την ομάδα σας να παίζει στην Ευρώπη...
Αν έδωσες 100 ευρώ παραπάνω για να κρατήσεις τη θέση σου και έκλεισες και τις πρώτες θέσεις σου, μαγκιά σου τότε. Βέβαια αυτό έπρεπει να πεις στον άλλο και όχι ότι είσαι εκεί 15 χρόνια.
Και μια που ρώτησες και θες πασόμετρο, εγώ στη μικρή είχα διαρκείας και πέρσυ. Πάω στο γήπεδο 20 χρόνια (με διακοπή όσο σπούδαζα εκτός) και στο φιλικό ήμουν με Λάρισα και σε όλα τα άλλα (δεν σε άκουσα όμως γιατί ήμουν στη 10). Η ομάδα μου δεν παίζει ακόμα στη Ευρώπη και αν παίξει δεν θα την δω από καφετέρια. Πάντως και πρώτη φορά να ερχόμουν στη 9, επιχείρημα δεν είναι αυτό που χρησιμοποιείς. Ο ΠΑΣ δεν είναι τόσο μικρός να ανήκει μόνο σε αυτούς που βλέπουμε στα ίδια μέρη συνέχεια. Κάτσε να μείνουμε 2η συνεχόμενη σεζόν στην ίδια κατηγορία και θα δεις πόσοι θα σηκωθούν να πάνε στο γήπεδο. Δεν το συνεχίζω και εγώ άλλο αυτό το θέμα, να μην κουράζουμε τους σύνταυρους.

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 11:03 »
Γιατί αυτοί που είναι στην σκεπαστή πρώτη φορά φέτος πήγαν στο γήπεδο?Τα αλλα χρονια δεν ήταν στο γήπεδο για να γνωρίζουν τα συνθήματα μας?Δεν νομίζω φίλε μου.Σε άλλα γήπεδα τραγουδάν όλοι στο γήπεδο κ όχι μόνο μια εξέδρα.Είναι υποχρέωση του κάθε φιλάθλου να γνωρίζει τα συνθήματα της ομάδας του κ όχι να θέλει σημειώσεις για να τα πει

Κι εγώ θα ήθελα να ήταν έτσι το Ζωσιμάδες και να τραγούδαγε όλο το γήπεδο.

Η διαφορά μας είναι στο ότι εσύ επικεντρώνεσαι στο αν είναι υποχρέωση ή όχι να γνωρίζει η σκεπαστή τα συνθήματα, ενώ εγώ έδωσα μια ιδέα για το πώς μπορεί να γίναι αυτό.

Αν έχεις κάποια μέθοδο για να το πετύχουμε, εγώ είμαι μαζί σου. 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 11:17 »
  καλμερα συνταυροι...εεεε συντενεκεδες ηθελα να ειπω :P ....

εντελως τυχαια ειχα αυτη την κουβεντα (περι τενεκεδων) το ΣΚ με το γυιο μου, ο οποιος ειρησθω εν παροδω εχ φαει βαζελοφωλα απ τα μικρατα του και δε λεει να την ξερασει...
  του εξηγουσα λοιπον οτι η λεξη ντενεκες δεν ειναι εξοχως προσβλητικη μιας και το εν λογω αντικειμενο ειναι χρησιμοτατο και δηλωνει γεματο :P κ ενιοτε γαματο περιεχομενο...δεν ξερω αν το εννοησε καταλληλως(μαλλον οχι ,μιας κ ειχαμε οικογενειακο διτερμα στη συνεχεια) :P αλλα ελπιζω να το κατανοησει εν καιρω...
  καλη μας εβδομας συντενεκεδες και συμπαγουροι.... :mono: ::)

Υ.Γ. στο χωριο μ αν θελουμε να πουμε για καποιον αχρηστο λεμε ντενεκες ξεγανωτος ,σκουριασμενο δηλ κ επομενως μονο για κλωτσιες... :P :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 29 Αύγ 2011 11:33 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 11:28 »
Μερικά κι από μένα, κυρίως αυτά που δεν αναφέρατε:

- Ωραία τέρματα, ωραία δίχτυα, καλούτσικος φωτισμός, κάλος χλοοτάπητας (μέχρι στιγμής), τις άσπρες γραμμές του γηπέδου όμως μάλλον ξεχάσαμε να τις ασπρίσουμε! Σε μερικά σημεία δε φαινότανε καθόλου οι γραμμές, στο μεγαλύτερο μήκος τους φαινόταν αχνά. Αυτό βέβαια μας ωφέλησε στη φάση που ο Φεγκρούς ακουμπάει τη μπάλα εκτός περιοχής μιας και ο κόραξ δεν το είδε.
Λέτε να το ξεχάσανε ή να έγινε σκόπιμα αυτό με τια γραμμές? Χμμμμ…. Λέτε να έχουμε κλείσει επιθετικό τον Ρόμπι Φάουλερ και φοβόμαστε μήπως τις πιεί τις άσπρες γραμμές του γηπέδου?..   %-|  :pashat:

- Περίμενα χειρότερο τον άρη. Δουλεμένη ομάδα με καλά πατήματα. Νομίζω ότι μαζί με οσφπ, παοκ θα είναι οι καλύτερες ομάδες που θα περάσουν φέτος. το επίπεδο των άλλων είναι χαμηλό.

- Οι αρειανοί δεν προκαλέσαν καθόλου φέτος σε αντιθεση με πρόπερσι που οι χειρονομίες, τα βρισίδια και η είσοδος στο γήπεδο έγινε κατά κόρον. Υπάρχει εξήγηση γι αυτό. Πρόπερσι ήταν χειμώνας και είχαν γίνει στουπί στο μεθύσι από τις ρετσίνες. Φέτος με τέτοιο καύσωνα, που να πιείς ξύδια, θα γκανιάειξ’ς.. %-|

- Περίπου 4000 γιαννιώτες (over 2500 στη μεγάλη - under 1500 στις μικρές) και άλλοι 800 αρειανοί στο γήπεδο. Πρόπερσι είμασταν περίπου 5500 γιαννιώτες (και άλλοι over 1600 αρειανοί). Αυτό σημαίνει ότι με γαύρο-βάζελο θα είμαστε περίπου 5000 ενώ με ξάνθη-ατρόμητο θα είμαστε περίπου 3000.

Ο κόσμος του ΠΑΣ στο γήπεδο έχει συρρικνωθεί - υπολογίζω περίπου κατά 20- ίσως 25%. Δεν ξέρω όμως αν πρέπει να στενοχωριόμαστε ή να χαιρόμαστε. Είχα χρόνια να δω επιτέλους θετική ενέργεια στο γήπεδο, συμμετοχή στα συνθήματα από όλο τον κόσμο, γελαστές φάτσες, κόσμο που αγαπάει τον ΠΑΣ και δε θέλει να βγάλει τα κόμπλεξ του στο γήπεδο, πιτσιρίκια με μπλούζες, χειροκρότημα ακόμα και στα λάθη (exept Kotsios) και κυρίως όχι προπονητιλίκια, όχι μίρλα και γρουσουζιά.
Δεν άντεξαν τελικά οι προβληματικοί μίζεροι γιαννιώτες με τα καβούρια στις τσέπες, αποχώρησαν ευτυχώς για τους υπόλοιπους, πήραν και την αρνητική ενέργεια μακρυά. Άντε στις καφετέριες για αγώνες των ομάδων του ποκ, εκεί που θα τη βγάλετε με 4 ευρώ τον καφέ (μόνο 4000% κέρδος από σας έχουν οι καφετέριες).

- Υπήρχε τρόπος για αποφυγή παρεξηγήσεων στην 9-10. Αριθμημένα εισιτήρια διαρκείας με θέσεις καθήμενων σε όλη την ευθεία ακριβούτσικα, και εισιτήρια όρθιων (ατύπως), πολύ φθηνά, συνδεσμιακά από τη 10 μέχρι το κέντρο του πετάλου. Θα φαινότανε σούπερ η οργανωμένη κερκίδα και δε θα υπήρξαν παρεξηγήσεις. Τώρα στοιβάζονται όλοι στο κάγκελο και στην πάνω σειρά και μένουν κενές οι θέσεις προς το πέταλο με συνέπεια να φαίνεται άδειο. Επίσης αυτός που κάθεται στην άκρη της 9 (προς την 7), πλήρωσε ακριβότερα από αυτόν που κάθεται στη μέση της ευθείας και πήρε εισιτήριο από τη 10. Λάθος. Τέλος πάντων καλύτερα από πέρσι και πρόπερσι είναι φέτος. Πολύ καλύτερα. ;)

- Αυτό το αστειάκι με τις πορείες των αντιπάλων οπαδών μέσα στα γιάννενα πρέπει να τελειώνει κάποτε και αυτό πρέπει να το δει η αστυνομία. Δεν είναι δυνατόν να ταλαιπωρείται μια πόλη επειδή 40 γραφικοί βλαχο-οπαδοί θέλουν να δείξουν ότι έχουν σύνδεσμο φιλάθλων. Έχει ξαναγίνει και με αεκτζήδες, βάζελους, γαυρους, παοκτζήδες που είναι χωριατάκια από τις γύρω περιοχές και δε μαζεύονται πάνω από 80 άτομα (5-10% του όγκου των φιλοξενούμενων φιλάθλων), κάνουν πορεία με συνοδεία ΜΑΤ και οι δρόμοι κλείνουν. Αυτό γίνεται μόνο στις περιοχές που δεν μπορεί να γίνει αλλιώς λόγω πρόσβασης (πχ Κέρκυρα, Ρόδος, Λεοφόρος, ΣΕΦ και αλλού - με πορεία πχ από το λιμάνι Κέρκυρας με συνοδεία ΜΑΤ), αλλά εκεί είναι ο κύριος όγκος των εκδρομέων και όχι οι 50 από τους 800. Άλλη δουλειά δεν έχει και η αστυνομία να ταλαιπωρείται σαββατόβραδο για 30 προβληματικούς και ο φορολογούμενος πολίτης να πληρώνει υπερωρίες.
Όποιοι θέλουν να πάνε με διακριτικά ας αναλάβουν την ευθύνη ή ας βγουν στην Πεδινή να επιβιβαστούν όρθιοι σε οργανωμένο πούλμαν που έχουν σταθμεύσει για έλεγχο. Η κυκλοφορία στην πόλη δεν πρέπει να κλείνει πάνω από 5 λεπτά για να περάσουν τα πούλμαν που θα σταθμέυουν στη γωνία (στη Λουίζα με τα νυφικά) και από κει με τρεξιματάκι 60-70 μέτρα όλοι οι αντίπαλοι οπαδοί θα οδηγούνται στην 7 σύντομα και διακριτικά. Έτσι γίνεται σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη γίνεται εδώ.

- Εκείνον τον επιθετικό μήπως να τον επισπεύσουμε λίγο ρε παιδάκι μου…

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 11:33 »
Παράθεση
Κι εγώ θα ήθελα να ήταν έτσι το Ζωσιμάδες και να τραγούδαγε όλο το γήπεδο

Για να σας βοηθησω,,,η μεγαλη νεκρωσε απο οταν ο ΧΒ εδιωξε ενα πυρηνα οπαδων απο το κατω διαζωμα για να βαλει στη θεση τους παιδικα εισητηρια που ΠΟΤΕ δεν εξαντληθηκαν τα τελευταια 3 χρονια.
Εκει καθοταν παλιοι θαμωνες συνδεσμων που τριανταπενταρισαν κ δεν μπορουσαν να χοροπηδανε σαν τα 20χρονα της 9,αλλα ειχαν κεφι,τραγουδουσαν -παρεσυραν τη μεγαλη.......Τωρα ,αυτα τα 35χρονα 40χρονα ''αιωνια παιδια'' ,μεταφερθηκαν στην 10 κατω κατω και μαλωνουν με αυτους που τρωνε τα σπορια πιο πανω.....

Η διοικηση πρεπει να αναθεωρησει  πολλα πραγματα στα της κερκιδας,και φυσικα τις τιμες της μεγαλης κερκιδας.Μονο με ΠΟΚ θα γεμισει,απο Αρτινους κ Πρεβεζανους....(που λεει ο λογος....Μην αρπαζεστε)

Η ομαδα,αγωνιστικα,στο Α μερος τραγικη,στο Β μερος υποφερτη.Θετικος κ ο ενας ποντος.

υγ.Τι χαλια χορταρι στο γηπεδο?Καθολου δεν το συντηρουν?Ας κανονισουν παλι τα ιδια με προπερσυ.....
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 29 Αύγ 2011 11:37 από SirBak »

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 11:39 »
καλημερα πασολεδες
καιρο ειχα να γραψω ελειπα κυριως λογω στρατου πρωτα και μετα δουλειας......
αλλα σας διαβαζω συχνα

να γραψω 2-3 πραγματακια που διαβασα και ισως μπορω αν βοηθησω γιατι τυχενει να ειδα το ματσ απο μπαλκονι πανω απο τους αρειανους

1) οι αρειανοι σιγουρα δεν ηταν1500 λιγοτεροι απο 800 ηταν , ειχαν πολλα  κενα που οπως καποιος ειπε καλυπτοντε απο το κιτρινο και τα κενα δεν ηταν μονο στις γωνιες

2) η κερκιδα τους ηταν για τα πανυγιρια ενω βρισκομασταν απο πανω τους ακριβοως μπορουσαμε να διακρινουμε ξεκαθαρα τα συνθηματα απο την 9-10 ,ενω προπερσυ που παλι ειμου μπαλκονι μας καλυπταν τελειως , το μονο που του σωζει ειναι η bullband που ειναι και γαμω τα σκηνικα ειναι ενα τρελο παρτυ που παιζει απο τεκνο μεχρη βαλκαν μακαρι να φτασουμε και εμεις να εχουμε κατι παρομοιο

3) τα περισοτερα συνθηματα τους τα φωναζαν μονο οι μισοι και σε καμια περιπτωση δεν μας πηραν την κερκιδα

4) στα του ματς το τακλιν του κωτσιου ηταν πεντακαθαρο, χωρις μλκιες ο τζες εκανε και κατι σωστο

5) ενω ο φεγκρους επρεπε να παρει κιτρινη φαουλ εξω απο την περιοχη και οχι κοκκινη που ειπε καποιος κατα τα αλλα τριτσωνης καλα πηγε.

Η ομαδα νομιζω καλα πηγε ειμασταν τυχεροι  ειχαν και οι τζεδες πολλες ελειψεις και γενικα νομιζω καλα θα παμε  πολυ ωραιος ο γεωργιου και μαγος ο ζαιρι .

αυτα απο μενα 
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 12:54 »
Παράθεση
Σε παιχνίδια τώρα με ομάδες σαν τον ΑΡΗ,που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά είναι καλύτεροι απ εμάς γιατί έχουν τουλάχιστον ένα-δυο ποιοτικούς παίκτες,αν δεν βάλεις γκολ,το πιθανότερο είναι ή να λήξεις 0-0 ή να λήξεις 0-1.
Ακόμη κι αν λήξεις 0-0 κι είσαι ευχαριστημένος που πήρες Χ με την ψυχή στο στόμα απ το Αρειανάκι μέσα στην έδρα σου,σημαίνει ότι θα έχεις μια χρονιά "έμπα ψυχή έβγα ψυχή" που λέει κι ο Τσώλης!

δυστυχώς κι εδώ έπεσα μέσα σε όσα είχα γράψει στις 18 Αυγούστου!!!Ή ο ΠΑΣ είναι απίστευτα προβλέψιμος ή έγω είμαι....γκουρού!!!Μάλλον το πρώτο!!
Το κακό είναι ότι εγώ πραγματικά αισθάνομαι ικανοποιημένος απ το αποτέλεσμα!!
Στο τσάκ τη γλιτώσαμε τώρα,μην κοροιδευόμαστε!!!
Πάντως,για να λέμε την πραγματικότητα κι όχι μόνο αρνητική κριτική,η ομάδα είναι ΠΟΛΥ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΗ!!!!Τρέχουν σα σκυλιά για 90 λεπτά κι έχουν κι ιδιαίτερο πάθος!

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 12:55 »

Κι εγώ θα ήθελα να ήταν έτσι το Ζωσιμάδες και να τραγούδαγε όλο το γήπεδο.

Η διαφορά μας είναι στο ότι εσύ επικεντρώνεσαι στο αν είναι υποχρέωση ή όχι να γνωρίζει η σκεπαστή τα συνθήματα, ενώ εγώ έδωσα μια ιδέα για το πώς μπορεί να γίναι αυτό.

Αν έχεις κάποια μέθοδο για να το πετύχουμε, εγώ είμαι μαζί σου. 8) 8)

Προχθές η 9-10 υπήρχε παλμός κ μια χαρά πήγαμε απο φωνή.η μεγάλη ειναι το θέμα
Εμένα φίλε θα μου άρεσε να δω απο τους φιλάθλους μας:
-αντί για άναμα πυσρων που έχουν καμπάνα να πετάμε χαρτάκια(προχθές δεν ρίξαμε ουτε ένα).Φαίνετε  ωραίο να φευγουν χαρτακια απο τις εξέδρες
-να υπαάρχουν 2-3 άτομα να δίνουν ρυθμό κ συνθήματα.πχ προχθές λέγαμε συνθήματα κ δεν υπήρχε συντονισμός ούτε καν στην 9-10(ξεκινούσαν αρκετοι πιο νωρίς κ άλλοι πιο μετα)
-γιατί να μην υπάρχουν 2-3 τύμπανα?
-να υπάρχει ένας πυρήνας χαμηλά στην μεγάλη να παρακινεί κ τους υπόλοιπους εκει όπως επίσης να υπάρχουν οργανωμένοι αναμεσα στην 9-10 για να φωναζουν όλοι
-όταν μπαίνει γκολ της ομάδας μας ας φωναζουν απο τα μεγάφωνα το όνομα του να φωναζουμε εμεις το επώνημο κτλ να γίνετε παιχνίδι
-το χρώμα μας είναι το μπλε κ καλό είναι να ξεχωρίζουμε απο την τηλεοραση κ να φαινόμαστε μπλε

-
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 12:56 »
Παράθεση
το μονο που του σωζει ειναι η bullband που ειναι και γαμω τα σκηνικα ειναι ενα τρελο παρτυ που παιζει απο τεκνο μεχρη βαλκαν μακαρι να φτασουμε και εμεις να εχουμε κατι παρομοιο

αυτα εμεις τα θεωρουμε φλωρικα παναθεμα μας...εμεις το παιζουμε πιο παοκακια πιο βαλκανακια....οτι να ναι...οσα δε φτανει η αλεπου εχω να πω εγω...

ασε που εδω προσπαθουμε ακομα να κανουμε τα στοιχειοδη...σιγα σιγα.... ;)

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #237 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 13:21 »
Πάμε στο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο είμαστε κακοί και ο ΑΡΗΣ άξιζε ίσως ένα γκόλ.Στο 2ο ημίχρονο έπεσε ο ΑΡΗΣ , ανεβήκαμε λίγο εμείς και ισορρόπησε το παιχνίδι. Πάντως ευκαιρία καλή νομίζαμε είχαμε μόνο μια.Όσον αφορά το γυμνασμένη ομάδα θεωρώ ότι δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικό ότι η ομάδα ανέβηκε στο 2ο γιατί λογικά αν έκανες καλή προετοιμασία θα έπρεπε στο 2ο τα πόδια να είναι πιασμένα και βαριά, πράγμα που φοβάμαι ότι στο μέλλον κλατάρουμε όπως πέρισυ στον 2ο γύρο.Επειδή ξανά- είδα το παιχνίδι  και στην τηλεόραση.Καλύτεροι ήταν ΛΙΛΑ (Μακράν  ο καλύτερος και ο λόγος που πήραμε το κέντρο ), ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ, ΠΑΝΤΟΣ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
ΚΩΤΣΙΟΣ διαρκής  πηγή κινδύνου, ενώ ΠΑΤΣΑ πολλά λάθη(από δικο του λάθος προήλθε το 2πλο δοκάρι), ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ λίγος ,Οι υπόλοιποι μέτριοι με ελαφρώς καλύτερο τον ΚΕΙΤΑ.
Η κερκίδα καλύτερη από πρόπερσι αλλά ταυτόχρονο και πολύ λιγότερος κόσμος. Πριν κάνα χρόνο σας είχα επισημάνει ότι ο κόσμος του ΠΑΣ έχει συρρικνωθεί  κατά πολύ.Στο μόνο που θα διαφωνήσω με τον  lemorsero είναι στο ποσοστό συρρίκνωσης νομίζω είναι μεγαλύτερο από 20 με 25%, καθώς και ότι θα έρθουν και πολύ ποιο δύσκολες στιγμες από πλευράς κόσμου. Ενώ για την μεγάλη κερκίδα θα συμφωνήσω με sirbak
Παράθεση

Για να σας βοηθησω,,,η μεγαλη νεκρωσε απο οταν ο ΧΒ εδιωξε ενα πυρηνα οπαδων απο το κατω διαζωμα για να βαλει στη θεση τους παιδικα εισητηρια που ΠΟΤΕ δεν εξαντληθηκαν τα τελευταια 3 χρονια.
Εκει καθοταν παλιοι θαμωνες συνδεσμων που τριανταπενταρισαν κ δεν μπορουσαν να χοροπηδανε σαν τα 20χρονα της 9,αλλα ειχαν κεφι,τραγουδουσαν -παρεσυραν τη μεγαλη.......Τωρα ,αυτα τα 35χρονα 40χρονα ''αιωνια παιδια'' ,μεταφερθηκαν στην 10 κατω κατω και μαλωνουν με αυτους που τρωνε τα σπορια πιο πανω.....

Κλείνοντας επειγόντως επιθετικό και αμυντικό και θα πάμε πολύ καλά, δεν θα κινδυνέψει η ομάδα και είμαι σίγουρος για αυτό, όμως για πρώτη φορά κινδυνεύουμε να γίνουμε ΞΑΝΘΗ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ...δηλαδη με 2000 άτομα στο γήπεδο. Επειγόντως μείωση τιμών στα εισιτήρια τι 30 ευρώ σκεπαστή και 20 απέναντι?Υπερβολικά ποσά για τέτοιες δύσκολες περιόδους! Και μαθητικά στα σχολεία για δημιουργία νέων οπαδών.         
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 13:33 »
Παράθεση
Κάποιος που είδε το παιχνίδι απο την τηλεόραση ας μας πει πως ακουγόταν κ τι διαφορετικό ήταν σε σχέση με πέρσι

αν ηταν οπως επρεπε να ηταν ,  δε θα σκυλιαζαμε εδω μεσα απο προχθες...σιγουρα ομως  εμεις π δ μπορουσαμε να ειμαστε πανω , κ εχουμε εικονα μονο απο τιβι,  δε  μπορουμε να ξερουμε τι πραγματα εγινε στο γηπεδο , που λογικα κ αποτι  φαινεται τα πραγματα πηγαν πολυ καλα..απλα ,  2, 3  "μικροπροβληματακια "  ειναι ισως τα εξης  :

1.καλυτερη  χωροταξικη  οργανωση   ΟΛΗΣ  της παλιας κ  κυριως   των οργανωμενων...αποτι  φανηκε απτη τιβι  σε κατι κοντινα  υπηρχε  ασφυξια  στην στροφη  (θ.10)  κ  μετα  φαινοταν  καπως πιο αραια προς το πεταλο.Ειναι τοσο  δυσκολο να βγαλουν  εκεινο  το καγκελο στη στροφη   ωστε  να εχει  κοσμο  ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ  κ ΜΠΛΕ  απτο  μισο της παλιας  μεχρι το πεταλο ,  με  βασικο πυρηνα τη στροφη?ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?

ειχε υπωθει  σε παλιοτερα ποστς  απο πολλους  ,ενδεικτικα  παραθετω  αυτο π βρηκα τυχαια :

Παράθεση
Κάντε ενιαίο πυρήνα στο πέταλο
και στην δέκα.

Εκει θα γινει ο πυρηνας στην "μπανανα". Και ειναι αποφαση που παρθηκε εδω και καιρο απο τα παιδια της 9 (bv, groupakia και μη συνδεσμιτες).

το θεμα ειναι να ακολουθησουν ΟΛΟΙ. Να κανουμε επιτελους κερκιδα.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ  ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΦΥΓΕΙ  ΤΟ  ΚΑΓΚΕΛΟ  ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ???ΠΩς ΑΛΛΙΩΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΑ?ΘΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΙΔΕΡΑ?ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ

2.Πιο πολυ   ΜΠΛΕ  χρωμα .νταξ  αποτι ειδαμε  πολυ  ηταν   "τοπλεςς"  :P :P οποτε  οκ,  αλλα ρε παιδια  πιο πολυ ΜΠΛΕ , μπορουμε  κ καλυτερα

3.Κ ισως το πιο  σημαντικο   αυτο  με τα μικραοφωνα .ΑΣ  ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ   ΑΠΤΟ ΠΕΤΑΛΟ  ΤΩΝ  ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ   η  αν  δε τα βγαλουν, ας  βαλουν  κ  στη στροφη τη  ΘΚΙΑ ΜΑΣ.  Ε  Λ  Ε  Ο Σ  .

:mono: :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 29 Αύγ 2011 13:42 από torosblasphemy »
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 14:13 »
Κάποιες διορθώσεις

1)Τα σκουλήκια μπορεί όντως να μην τιγκαραν το πέταλο αλλά οι
άνθρωποι της ΠΑΕ έδιωξαν γύρω στα 400 άτομα από τα εκδοτήρια
που ζητούσαν εισιτήρια για όλο σχεδον το γήπεδο.Ο μεγάλος ντόρος
εγινε ξανά για την θύρα 1 με τους Θεσσαλονικεις στο τέλος να παίρνουν τα 3 μας.

Επισης να σταματήσουν ορισμένοι επιτελούς την ράδιο άρβυλα που γαμάει την
ομαδα και τον κόσμο που θέλει να έρθει στο γήπεδο.Σε όλη την πόλη πριν το ματς
ακουγότανε ότι έχουν σκάσει 2500 αρειανοι.Σιγά μην έσκασε και ο στρατός ρε τζεδες.
Μονο κακό κάνουν αυτά.

2) Ο Πυρήνας της 10 ίσως να αποφεύγει το πέταλο για έναν πολύ απλό λόγο.
Για να βλέπει και κάτι λίγο από το ματς.Από φωνή είμαστε μια χαρά και θα πάμε
καλύτερα,εκεινο που μας λείπει είναι η οργάνωση πριν το ματς.Χαρτάκια κορεο κτλ.

3)Ο Ντεμολ για μένα κάνει ένα λάθος.Προσανατολίζει τους πάντες απο την προετοιμασία ακομα
αμυντικά.Σε όλες τις δηλώσεις του μιλάει για νεοφώτιστες ομάδες για σωτηρίες κτλ.
Λάθος κατά την γνωμη μου γιατί ξεψαρώνουν και οι υπόλοιποι.Δεν γίνετε να δείχνεις ότι μπαίνεις
στο ματς για να μην χάσεις.Ερχεται ο Αρουλης μετά και σε έχει στο πρώτο τέταρτο καλώς τα παιδιά.

Γενικότερα αν είναι να μπαίνουμε στο Ζωσιμάδες για να κλέψουμε αποτέλεσμα τότε κλαφτα
χαραλαμπε.

ΠΑΣ ΕΙΣΑΙ,ΦΟΒΗΣΕ ΤΟΥΣ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 29 Αύγ 2011 14:59 από Serpents on paradise »

Αποσυνδεδεμένος taxidriver

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 14:22 »

Ποιανου το ποδαρακι παει πρωτο στη μπαλα;
Αχ Κωτσιου θα σι μαλοσου

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 14:27 »

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ  ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΦΥΓΕΙ  ΤΟ  ΚΑΓΚΕΛΟ  ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ???ΠΩς ΑΛΛΙΩΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΑ?ΘΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΙΔΕΡΑ?ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ

δν υπαρχει καγκελο στη στροφη. ενα καγκελο υπαρχει στη ευθεια της 9-10 και ενα στο μισο του πανω πεταλου.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 14:46 »
Στο γηπεδο αυτο, στο παρελθον, εχουν υπαρξει, ουκ ολιγες στιγμες, που οταν συνεβαινε αυτο
Παράθεση
ΠΑΣ ΕΙΣΑΙ,ΦΟΒΗΣΕ ΤΟΥΣ.
Η μεγαλη, οχι μονο ηταν ασφυκτικα γεματη, οχι μονο ηταν στον αερα,
αλλα ουτε τη φωνη σου δεν ακουγες αμα ησουν σε αλλο σημειο του γηπεδου,
κι ας ξελαρυγγιαζοσουν κι εσυ  8)
Ειχες κι ομαδα που ''φυσαγε'' ομως  ;)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος torosblasphemy

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 16:28 »

δν υπαρχει καγκελο στη στροφη. ενα καγκελο υπαρχει στη ευθεια της 9-10 και ενα στο μισο του πανω πεταλου.

ok then, δ τοξερα αν εχει βγει καλως, μια μικρη μετατοπιση χρειαζεται  να φαινεται καπως πιο κυκλικο το σκηνικο ναναι πιο ομορφα.στα πελε μας η καλη θεα.οποιος θελει θεα ασ παει απεναντι
...Μέχρι Την Άκρη Του Κόσμου Ταξίδεψα...

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 18:39 »
ενωθηκε η κερκιδα και πηγε παρα πολυ καλα.
ηταν πρωτο ματς.θα στρωσει παρα πολυ το θεμα κερκιδα οργανωση κτλ.λιγο υπομονη
τελικα επρεπε να χασουμε την κερκιδα τοσα χρονια για να εκτιμησουμε τη σημασια της.
ακομη ειναι αυγουστος.
περιμενω και προβλεπω τρελλα πανυγηρια στη κερκιδα μας.

μπαλλα δεν ειδα.θα ψαξω να δω καμια φαση.
αν ηθελα να δω ειχα και καναπε στο σπιτι.

για πρωτη αγωνιστικη γαμησαμε....

τα λεμε.

υγ.μαυρα κορακια της security αφηστε λιγο το υφος του καουμποι ριξτε και λιγο τα γραδα σας για να εχουμε καλο χειμωνα.μη ξεχνατε.....εσεις φιλοξενειστε καθε κυριακη εδω,οχι εμεις,
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 21:00 »
Για τα μη-αγωνιστικά συμφωνώ σε όλα με lemorsero. Κι εγώ θέλω βραδυνά ματσάκια (έχει άλλη χάρη) και με περισσότερο φωτισμό (μια σειρά από φώτα στο σκέπαστρο της μεγάλης). Καλύτερα 3.000 στο γήπεδο όπως χτες, αλλά ΟΛΟΙ ΠΑΣ, με φωνή, παρά 6.000 και γκρίνια, συνεχή κριτική στους παίκτες μας και στην τελική φιλοΠΟΚικά κρυφοαισθήματα. Καταλαβαίνω ότι τα 3.000 λιγότερα πονάνε τον ΧΒ, αλλά για μας τους οπαδούς .... λιγότεροι, καλύτεροι κι αγαπημένοι. (Εξαιρώ εκείνους που παρά την αγάπη για τον ΠΑΣ δεν έχουν στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία να δώσουν το 20ευρο ή 30ευρο).
Στα αγωνιστικά τώρα:
Πιστεύω ότι αρχικά φοβηθήκαμε τον ΑΡΗ. Και ο ΝτεΜολ με τα 3 αμυντικά χαφ, αλλά και όσοι παίξανε στην αρχή ήταν σε άλλο γήπεδο! Σ' αυτό βόθησαν και οι 2-3 πίτες του Κώτσιου κι έτσι είχαμε ένα αρχικό 15λεπτο σε τρικυμία. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν υπήρξαν πολλές αποδοκιμασίες κατά του Κώτσιου, οπότε και αυτός συνήλθε και έπαιξε καλά τα υπόλοιπα 70', αλλά ΚΥΡΙΩΣ δεν "πήρε από κάτω" και τους υπόλοιπους παίκτες, με αποτέλεσμα καλύτερη εμφάνιση ιδίως στο Β μέρος.
Προφανώς η αρχική 11αδα ήταν αποτέλεσμα και του προβλήματος με το δελτίο του Μπεσέρα (μεγάλη ευθύνη της διοίκησης) καθώς και της ανετοιμότητας των Ζαϊρί - Κυργιάκου. Εκ της εικόνας του αγώνα, φαίνεται ότι έπρεπε να παίξει ο Γεωργίου εξ αρχής, αλλά ΟΚ ..πολλοί γινόμαστε (και εύκολα) μετά Χριστόν προφήτες!!!!
Για τους παίκτες:
-Φεγκρούς: Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Είχε και την τύχη στα δοκάρια, αλλά  και την διορατικότητα στην έξοδο με τα χέρια. Δύσκολη φάση!!! 100 replay έχουμε δει και ακόμα οι απόψεις διίστανται αν ήταν μέσα ή έξω! Δηλαδή ο διαιτητής που αποφασίζει σε δευτερόλεπτα τι να κάνει;;; Από τη στιγμή που και ο πλαϊνός δεν έδειξε κάτι, δεν κρεμάς μια ομάδα έτσι. Εδώ (σε αντίθεση με το οφ σάιτ) η αμφιβολία (όπως και στα πέναλτυ) πάει με τον αμυνόμενο!
-Πάντος: Ψυχάρα, τα έδωσε όλα, μακάρι όλοι να έχουν το ζήλο και τη θέλησή του.
-Βάντερσον: Μετά και τον τραυματισμό του, τον περίμενα χειρότερο. Δεν έκανε το μεγάλο παιγνίδι, αλλά ούτε και  ο Σολτάνι έκανε πάρτυ από κει, όπως φοβόμουνα.
-Κώστιος: Λάθη στην αρχή, ευτυχώς δεν στοίχισαν, καλύτερος στη συνέχεια. Αυτόν έχουμε, με αυτόν θα πορευθούμε. Οπότε δεν έχει νόημα η οποιαδήποτε αποδοκομασία. Μακάρι ο Χουτ να αποδειχτεί καλύτερός του και ο Κώτσιος να είναι αλλαγή.
-Μπουζίντ: Αρχοντας!! Και έκοβε σωστά και πρσοπαθούσε να βγάλει την ομάδα μπρος. Μερικές φορές ότι πληρώνεις παίρνεις!!!
-Κεϊτά: Καλός ανασταλτικά, αλλά με πολλές λάθος μεταβιβάσεις. Μικρός είναι, από το χέρι του περνάει να βελτιωθεί. Όχι όμως ο MVP μας, όπως τον παρουσίασε η SporDay της Κυριακής.
-Πάτσα: Τα ίδια με Κεϊτά. Αν περνούσαν οι μπαλιές του θα κάναμε και πιο πολλές φάσεις. Αυτός όμως δεν είναι μικρός και πρέπει ΑΜΕΣΑ να βελτιωθεί.
-Λίλα: Όσο άντεξε (μέχρι το 70) κορυφαίος. Mετά έπεσε η απόδοση. Από τα χαφ που ψιλοπάτησε περιοχή.
-ΝτεΒισέντι: Μέτριος. Στα συν ότι μάρκαρε και δεν άφηνε το μπακ μόνο του.
-Τζάνης: Το καλό είναι ότι προσπαθεί. Όσο ξέρει παίζει και τα δίνει όλα.
-Μπάκας: Από τις ευχάριστες εκπλήξεις για μένα. Έστω και το λίγο που απειλήσαμε ήταν εξαιτίας του.

-Ζαϊρί: Εμφανώς ανέτοιμος, αλλά στο λίγο που έπαιξε μας προδιαθέτει ότι θα δούμε πολλά και καλά από αυτόν.
- Γεωργίου: Αρκετά καλός. Το κατέχει το τόπι, αν και δεν τον ευννοεί η σωματοδομή. Σε επόμενα ματς ίσως έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και γιατί όχι αρχική 11αδα.
- Τζημόπουλος: Μπήκε αποκλειστικά στο να βοηθήσει να κρατήσουμε το 0 στα τελευταία λεπτά, που ελέω Τριτσώνη η μπάλλα ήταν συνέχεια στην περιοχή μας.

Συμπερασματικά: Είμαστε ήδη στο +1 βαθμολογικά σε σχέση με την προ 2ετίας χρονιά μας στη S.L. Με την προσθήκη Μπεσέρα, την προσαρμογή και το φυσιολογικό ανέβασμα του Ζαϊρί και την προσθήκη φορ, ώστε ο Μπάκας να παίζει λίγο πιο πίσω (κάτι σαν το Τζάννη προχτές), πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα και στο τομέα της δημιουργίας φάσεων, ώστε να έρθουν και τα γκολ.

Για τον ΑΡΗ: Κατώτερος του αναμενομένου. Σίγουρα αυτή τη στιγμή καλύτερος από μας, κάποια στοιχεία δουλειάς από Τσώλη διέκρινα, αλλά όχι και φόβητρο. Αυτό δείχνει πόσο χαμηλά είναι φέτος οι ομάδες. Το επιβεβαίωσε και η εμφάνιση του ΠΑΟ στη Κέρκυρα και με γέμισε αισιοδοξία για το προσεχές ματς με μας!!!!

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Δευ 29 Αύγ 2011 21:54 »

-Πάτσα: Τα ίδια με Κεϊτά. Αν περνούσαν οι μπαλιές του θα κάναμε και πιο πολλές φάσεις. Αυτός όμως δεν είναι μικρός και πρέπει ΑΜΕΣΑ να βελτιωθεί.

Σε 2-3 χαρακτηριστικές περιπτώσεις, επέμεινε να δώσει την μπάλα, σε κλεισμένους συμπαίκτες του, όταν από την άλλη μεριά του γηπέδου περίμεναν αμαρκάριστοι 2, 3 & 4 παίκτες. Ίσως του βγαίνει περισσότερο το "ανασταλτικό" από το "δημιουργικό". Πιθανώς, ο Κυργιάκος (όταν επανέλθει) να βοηθήσει περισσότερο σ' αυτόν τον τομέα.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Σαβ 03 Σεπ 2011 22:17 »

Πανοραμικοι Ζωσιμαδες στην πρεμιερα μας :)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Δευ 12 Σεπ 2011 00:32 »
Δεν παίζουμε εδώ ...  ;) :P

Υποψιάζομαι ότι, αν χρειαστεί (σίγουρα) να κάνει έκθεση αγώνα ο Καρίμ Τόμκατ, θα εκθέσει την άμυνά του,  για κάποια στιγμή αναμπουμπούλας – δοκάρια και αναγκαστική έξοδός του.

ΥΓ: Γεωργίου Μαγκάκος ;) ... έλλειπε και ο Αρχηγός 1, αυτό που το ΠΑΣ??? :pashat:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καρίμ >:(

ΥΓ1: Λυπάμαι τα επαρχιωτόπουλα που είχαν την ατυχία να γίνουν Βαζελάκια και ό,τι  άλλο  ε-Κεντρικό.

ΥΓ2: Σιχαίνομαι τους Γαύρο Γιαννιώτες (2 – 3) που με ρώταγαν σήμερα «Τι θα κάνουμε σήμερα ρε γαμώτο … ούτε Χ … και με 2 – 0 καλά είναι»
Ποιοι τι θα κάνουμε? Λογαριάζεις και τον εαυτό σου για ΠΑΣ φίλε Χαρμπίλα ή τον βλέπεις σαν κόφτη Βαθμών?

ΥΓ3: Θα υποστηρίξω την Ομάδα μου,  όχι γιατί μου επιφυλάσσει χαρές μεγάλες και συγκινήσεις, αλλά γιατί είναι η Ομάδα μου και μόνο.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Σεπ 2011 00:54 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς