γκρινια ολε. Που να ημασταν και στην θεση των οφιτζηδων. Ποια χρονια ειχαμε τοσο συμπληρωμενο ροστερ? καμια. Αλλη μια μεταγραφη θελουμε και εσεις διαμαρτυρεστε για τα παντα. Τσεκαρατε μηπως τι επικρατει στις αλλες ομαδες?
Φιλε siatra και εγω και εσυ μιας που γνωριζομαστε βασικα απο τον Μητσο εχουμε κανει την δικια μας διαδρομη για την αγαπη μας για τον ΠΑΣ,απλως διαφερει η αντιμετωπιση μας σε καταστασεις που πιθανον να ειναι προβληματικες η οχι....
Η γκρινια ειναι αποδεκτη οταν στηριζεται σε επιχηρηματα,οταν προεχεται ομως απο ανευ λογου και αιτιας τοτε ειναι κακοπροαιρετη κριτικη,τεσπα!!!!!!!
Ναι εχεις δικιο για τον ΟΦΗ δεν αντιλεγω αλλα γιατι ρε πουστη μου να μας βγαζουν την παναγια η διοικηση φετος που σε μια χρονια που ολα κυλανε υπερ μας,μιας κ οι μισες ομαδες ταλανιζονται απο προβληματα εμεις μεταγραφικα να πλεεουμε σε ρηχα νερα και να ξαναπερναμε τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακη μου........Μεχρι στιγμης το ροστερ δεν δειχνει οτι ο ΠΑΣ θα ειναι η ομαδα που θα ξεφυγει απο τις τελευταιες θεσεις και θα παμε χαλαρα μεχρι το τελος του πρωταθληματος(Μακαρι να μαι λαθος) αλλα δειχνει οτι για αλλη μια φορα τις τελευταιες αγωνιστικες θα χαροπαλευουμε με τα υποκαταστηματα που ολοι πανω κατω γνωριζουμε τι πουστιες θα συμβουν....
Για αυτο και γκρινιαζουμε απο τωρα για να προλαβουμε καταστασεις και να μην τρεχουμε στην μεταγραφικη περιοδο του Ιανουαριου για να σωσουμε την παρτιδα
p.s siatra οφειλω ενα μπραβο ομως σε σενα και την παρεα σου για οσα κανετε για την καψουρα μας στα Γιαννενα...συνεχιστε εσυ
γκρινια ολε. Που να ημασταν και στην θεση των οφιτζηδων. Ποια χρονια ειχαμε τοσο συμπληρωμενο ροστερ? καμια. Αλλη μια μεταγραφη θελουμε και εσεις διαμαρτυρεστε για τα παντα. Τσεκαρατε μηπως τι επικρατει στις αλλες ομαδες?
Δικιο εχεις πλεον το φορουμ δεν πρεπει να λεγεται pas.gr/forum αλλα Μarthavourtsi.gr/forum
Μπαινεις να διαβασεις κανενα νεο, καμια αποψη και ολη μερα διαβαζεις για το χοντρο,ποσο χαλια ημαστε,τον αχρηστο τον εναν,τον αμπαλο τον αλλον, ακριβα εισητηρια!
24 ωρες το ιδιο μοτιβο!
Ελεος ρε μαγκες με το μυρι μυρι! Βλεπουμε τι γινετε στην ομαδα αλλα ολη μερα κλαψα; Αμαν!
Ειδαμε ομως και τις προηγουμενες ανοδους που τους ειχαμε παραχαιδεμενους αρκετους ποδοσφαιριστες και μας κοροιδευαν μποστα στα ματια μας,γραφοντας στα @@@@ τους εμας....
Ο καθενας εχει την αποψη του,και προτιμοτερο ειναι να λεγονται τα παντα για το καλο της ομαδος ειτε ειναι καλιστο ειτε ενα κακιστο!!!!!Δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπυρετει η φιμωση των αντιφρονουντων ως προς την λογικη σου???????