Από την αρχή της χρονιάς φέτος, έχω μεγάλη πίστη στο κύπελο. Είχα την 4άδα στο τσεπάκι μου βρε αδερφέ! Από εδώ και πέρα όμως, το πράγμα δυσκολεύει. Περίμενα πρόκριση και στον Ατρόμητο και την πρόκριση εδώ επί του παοκ, όχι τόσο άνετα ομολογουμένως.
Σήμερα, περιμένω γκολ του Αρκούδα (δεξί μπακ) στο 92' και τα βιο0λιά στον τόπο για τους βάζελους. Αν κάτσει κανένα τέτοιο, φεύγω απόψε για οακα και δοκιμάζω 70.000 καθίσματα, να δώ πού μ' αρέσει περισσότερο. Αν παίξω με βάζελο, κλάφ' τα Χαραλάμπη. Λυπάμαι που το λέω αλλά με τέτοια... κόζια που παίζουν φέτος, την έχουμε δύσκολα.
Να υπενθυμίσω οτι από την αρχή της χρονιάς σας έχω ενημερώσει για τις 24 Απρίλη, κανονίστε δλειές κ.λπ. Δεν περίμενα το βάζελο στον ημιτελικό βέβαια αλλά... από τον τελικό, τον προτιμώ τώρα! Αν ΠΑΣ τελικό, ότι και να λες από πριν, αν τον χάσεις τρελαίνεσαι.
Για την ιστορία, ψήφισα Πανιώνιο, μόνο και μόνο για να γίνει το ματς στην Αθήνα. Δυστυχώς αληθεύει πως αν παίξουμε με βορειοελλαδίτες το ματς θα γίνει στη Θεσσαλονίκη (δεν αποδέχομαι τον όρο "συμπρωτεύουσα", αυτά είναι για γέλια). Σε άλλη περίπτωση, θα ήθελα Ξάνθη οπωσδήποτε.
Ο πρώτος ημιτελικός έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Μάρτη και θα παιχτεί στην έδρα του σημερινού νικητή. Το Ελ ΠΑΣο στις αρχές της Άνοιξης είναι εκπληκτικό, η καλύτερη εποχή να το επισκεφτεί κανείς