Προσωπικα στα τετοια μου και ο Νινης και ο Παναθηναικος!!!Δεν ειδα ομως κανενα απο την ελληνικη πολιτεια να βοηθησει την περιπτωση του Χαμαντου που επαθε ζημια σε ολοκληρη την ζωη του απο το δολοφονικο τακλιν του Κωνσταντινου,η μηπως τα ξεχασαμε????????????Αλλα επειδη παιζει στον χουντοομαδα ολες οι βαζελοφυλλαδες κινουνται γυρω απο το τραυματισμο του,λες και ειναι ο Πελε....ελεοςςςςςςςςς
τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή δεν τον συμπάθησα ποτέ,για τους παρακάτω λόγους,
-παίζει στον βάζελο
-μας έκλεισε το σπίτι στον ημιτελικό του κυπέλου πέρσι,όταν ο Κώτσιος του έδωσε....ασίστ κι αυτός σκόραρε.
-τον θεωρούσα πάντα υπερεκτιμημένο,στάσιμο και αιώνιο ταλέντο.
Προχθές όμως οφείλω να ομολογήσω ότι θεωρητικά τουλάχιστον στενοχωρέθηκα γιατί το παιδί αυτό μετα απ το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ γκόλ που πέτυχε,ουσιαστικά τελείωσε η καριέρα του!!
Για όποιον δεν ξέρει τι σημαίνει ρήξη χιαστών,σημαίνει ότι κι ακόμη αν επιστρέψεις δεν πρόκειται ποτέ ξανά να είσαι αυτός που ήσουν!!!
Ο Νίνης βέβαια είναι πολύ μικρός και θα επιστρέψει αλλά αποκλείεται να εξελιχτεί περαιτέρω!!Αυτή είναι η πραγματικότητα που αν τη δείς απ την ανθρώπινη και καθαρά αθλητική σκοπιά είναι λυπηρή!!!Βέβαια,για να είμαι ειλικρινής,οπαδικά, θα λυπόμουν αφάντασατα αν αυτό συνέβαινε σε παίκτη του ΠΑΣ,τώρα πιο πολύ με αγγίζει θεωρητικά,
συναισθηματικά δε μπορώ να πώ ότι με αγγίζει και τόσο,καθώς συμβαίνει σε κάποιον...ξένο!!Τώρα αν μου πει κάποιος ότι και παίκτης της ΕΘΝΙΚΗΣ,θα πω ότι αν και λυπάμαι αφάνταστα,η ΕΘΝΙΚΗ πια με αγγίζει ελάχιστα.......για πολλούς κι ευνόητους λόγους!!