Eδώ παίζουμε ...
Υποψιάζομαι ότι, αν χρειαστεί (σίγουρα) να κάνει έκθεση αγώνα ο Καρίμ Τόμκατ, θα εκθέσει την άμυνά του, για κάποια στιγμή αναμπουμπούλας – δοκάρια και αναγκαστική έξοδός του.
ΥΓ: Γεωργίου Μαγκάκος ... έλλειπε και ο Αρχηγός 1, αυτό που το ΠΑΣ???
ΠΡΟΣΟΧΗ: Καρίμ
Μη απαξιώσουμε όμως την Ομάδα, με το πρώτο.
Χαλαρά και θα χτίσουμε παιχνίδια.
Πρώτα μια γερή έδρα από Κερκίδα και η Ομάδα θα δώσει αποτελέσματα.
Φέραμε Χ με τον Άρη, που ηττήθηκε από το Δώνη σήμερα στην έδρα του.
Φέραμε Χ με το Γαύρο, φιλικο μεν, αλλά σκληρό φιλικό.
Μπορεί να μας αβάνταρε δυνατά ένα Χ, αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να κολλήσουμε εδώ.
3 – 1 με το Βάζελο της πλάκας.
Εδώ σε θέλω ρόστερ μου, να κλείνεις τρύπες και να βάζεις φράχτες, όταν βγαίνουν οι αντίπαλοι στην κόντρα και στα στημένα.
Μόνο ως «αυτογκόλ» μπορώ να τα δω. . 3 για τον ΠΑΣ και 1 για το Βάζελο.
Και μη εννοήσουμε σκόρερ το Μπάκα, επειδή βαρέθηκε να γυρίσει και πρόλαβε το γύρισμα της μπάλας... που αν δε γινόταν.
Άλλα γκολ θέλουμε που να είναι από φορ.
Εκεί όμως που τον έβαλε, σαν το Σισέ … δεν κάνουμε επίθεση έτσι, άδεια ρίχνουμε για να πάρουμε άδεια.
Τραβάτε σουτ με ψυχή … δανεικά δε ζητήσαμε από το Βάζελο.
Από το 25΄ του Α΄, είχαμε τη μπάλα σφιχτά στα πόδια μας, μέχρι τη λήξη του και τελείωμα δεν κάναμε.
Ο Μπεσέρα, είναι σκακίστας και την τηλεκατευθύνει τη σέντρα - μπάλα, δεν έχει ρόλο και ευθύνη αμυντικού.
Ο πολύς συνωστισμός στα καρέ, για άλλη μια φορά μπερδεύει τους φυσικούς ρόλους, κομπλάρει τον τερματοφύλακα και τον εξ … οδεύει.
Ο Καρίμ μάλλον, εξωδούχος στο εξής και θα «τρώει το τσιβί» ο Φώτης, αν και τα δοκάρια είχαν το σωτήριο χέρι του Καρίμ.
Πόσο ευθύνεται ο Καρίμ? Πόσο η οι παίχτες μπούγιο ως αμυνόμενοι? … στα κόρνερ και στις αργές επιστροφές, 2 περιπτώσεις που στοίχησαν 2 γκολ και ας μη βιαστούμε να τα προσωποποιήσουμε ως λάθη … του τάδε.
Του Ντε Βινσέντι, το Ντε, να το διατηρήσει ως τίτλο ευγενείας. Που είναι το Τσαγανό του, το νεύρο του?
Ο Λίλα που συνέδεε το αμυντικό παιχνίδι, ήταν η μεγάλη μας απώλεια.
Τον Κειτά τον έχουν στοχοποιήσει επικίνδυνα όλοι. Παιδί πλοκάμι. πρόσεξε.
Χάσαμε.Προσωπικά δε με ενδιαφέρει και ούτε βλέπω αν χάσαμε σήμερα και από ποιόν.
Βλέπω μόνο σύστημα και ενέργειες.
Βλέπω το Λέτο και τον Ιωαννίδη (ποιος γαμεί Σαριέγκε) … και βλέπω το νούμερο το Φερέιρα να παίρνει παιχνίδια με τα συντρίμμια του.
Δουλεμένες φάσεις που βρήκαν εφαρμογή, στην αδράνεια και σύγχυσή μας.
Σε τέτοια παιχνίδια καλά είναι να πιέζεις από αρχή και συνέχεια ψηλά και να παίζεις επιθετικά, αλλά με ποιες επιστροφές και με ποιες προωθήσεις?
Εκτιμώ ότι, το σημερινό παιχνίδι θα δώσει θετικά συμπεράσματα στο Ντεμόλ, που απόψε θα αναστοχαστεί δημιουργικά την εμπειρία, που όσο να ναι, είχε μια δόση συστολής, αμηχανίας. Δεν ήταν θυμωμένοι Ταύροι οι παίκτες μας.
Δεν το πίστεψαν, όσο ο Ντεμόλ το διάβασε.
Ο Τζάνης κινητοποιήθηκε … όσο, άρχισε να μπαίνει στο κόλπο της SL.
Επόμενη μέραΣίγουρα από αύριο ο Ντεμόλ, θα κουμπώσει συστήματα και τεχνικές, θέσεις και ονόματα, για να οργανώσει οπωσδήποτε μια ατσάλινη Ομάδα έδρας και θα προετοιμάσει καλύτερες εμφανίσεις στα εκτός, συμπεριλαμβανόμενων και των «αβάπτιστων» παικτών μας στα επόμενα.
Καλή συνέχεια ΠΑΣ και Καλά θα ΠΑΣ.
ΥΓ1: Λυπάμαι τα επαρχιωτόπουλα που είχαν την ατυχία να γίνουν Βαζελάκια και ό,τι άλλο ε-Κεντρικό.
ΥΓ2: Σιχαίνομαι τους Γαύρο Γιαννιώτες (2 – 3) που με ρώταγαν σήμερα «Τι θα κάνουμε σήμερα ρε γαμώτο … ούτε Χ … και με 2 – 0 καλά είναι»
Ποιοι τι θα κάνουμε? Λογαριάζεις και τον εαυτό σου για ΠΑΣ φίλε Χαρμπίλα ή τον βλέπεις σαν κόφτη Βαθμών?
ΥΓ3: Θα υποστηρίξω την Ομάδα μου, όχι γιατί μου επιφυλάσσει χαρές μεγάλες και συγκινήσεις, αλλά γιατί είναι η Ομάδα μου και μόνο.