Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής:
Παναιτωλικός-Πανιώνιος: Κύρκος (Ηπείρου), Τάτσης (Ηπείρου), Γούκος (Ηπείρου)
Εργοτέλης-ΠΑΟΚ: Στυλιάρας (Αιτωλ/νίας), Πάνου (Αιτωλ/νίας), Γκάγκας (Λάρισας)
Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα: Παππάς (Αθηνών), Γεωργαράκος (Αθηνών), Τσολάκης (Αθηνών)
Άρης-Ατρόμητος: Σπάθας (Πειραιά), Ακρίβος (Αθηνών), Μπιτσίδης (Θράκης)
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)
betacademy.com
Η Κορακοπαγίδα 2η αγωνιστική
Καλά πήγε η πρεμιέρα για εμάς με εξαίρεση την μη ακύρωση του γκολ του Πανιώνιου. Τελικά οι άκρες του φυλακισθέντα παράγοντα ζουν και βασιλεύουν .
Παναιτωλικός- Πανιώνιος: 3 Ηπείρου (διαιτητής και πλάγιοι) κατεβαίνουν στο γιορτινό Αγρίνιο λόγω της παρουσίας στην Α Εθνική μετά από χρόνια. Δεν έχουν κανένα λόγο να τους χαλάσουν το πάρτυ.
Εργοτέλης-ΠΑΟΚ: Ένα δάκρυ πέφτει και αργοκυλάει στο πρόσωπο μου όταν θα αντικρίζω ξανά αυτόν τον Αιτωλοακαρνάνα διαιτητή. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το πέναλτυ στο Ηρακλής Αιγάλεω με τη ανατροπή του αέρα στον Μίετσελ? Θα μου επιτρέψετε να μην κάνω σχόλιο και να τον απολαύσω ξανά στην πρώτη κατηγορία. Άλλωστε μεταξύ κουμπάρων θα υπάρχει κατανόηση
Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα: Εδώ Παππάς εκεί Παππάς τα λεφτά στον Μποροβήλο λέω εγώ…
Άρης-Ατρόμητος: Κάποτε ο Σπάθας είχε κάνει το Χαριλάου να πανηγυρίζει σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τώρα μάλλον μουρμούρες θα ακούγονται
Παναθηναϊκός- ΠΑΣ Γιάννινα: Στο πρώτο (?) ματς αποβαρδινογιαννισμού μπήκε κοντοπατριώτης του Δούρου. Μάλλον για να τους θυμίσει το «αντρίκειο» νταμπλ του 2004 όπως ανέφερε ο Τζίγκερ