Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ δεν μπορω αλλο δεν αντεχω πραγματικα
Εσένα αχαχάζοντα (αν και δε σε έχει ο Τζάρτζανος) σε ρώτησα κάτι και πέρασες στα αρ
.χιδάκια σου... θα σου τα πω άλλη φορά για "παλιές και νέες διοικήσεις"... εκτός αν σε καλλύπτω με τα παρακάτω.
Αθώος στα χαρτιά ...
Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω κανέναν (επώνυμο ή ανώνυμο), διαπιστώνω πως η έκβαση της υπόθεσης «ΧΒ» πήγε κουβά μια παρτίδα ποδοσφαιροβιοτέχνες συναδέλφους του, ενώ η ίδια απόφαση ακούστηκε ως κεραυνός εν αιθρία σε μια μερίδα επικριτών του στα Γιάννινα και αυτό για το λόγο ότι, είτε η ζυγαριά των πληροφοριών τους έγερνε διακριτά στην «μη αθώωσή του» (εναλλακτικά «στην καταδίκη του») είτε γιατί το δαιμονικό επιθυμητό τους τον ήθελε με ριγέ πιτζάμες και μια 4άρα χρόνια στο χοντρό κεφάλι του.
Μιλάμε για τον ΧΒ που υποστήριζε την αθωότητά του από αρχή, πριν βγει ο Σαμαράς ο επιστολοδέκτης και όχι για τον ΜΨ... εκτός αν ο ΧΒ έμπλεξε τον ΜΨ.
Δεν θα ψαχτώ για τα κίνητρα της υπέρ ή κατά στάσης του καθενός (έχω παλούκια δικά μου) συγγραφέα απέναντι στην υπόθεση «ΧΒ» ούτε θα μπω στη θέση κανενός (*), αλλά αυτό το εκ υστέρων επιχείρημα που λέει “τι κι αν σε αθώωσαν αφού ακούστηκες, καταδικαστέος είσαι»… το βρίσκω σικέ… όσο εκείνο τότε που παπαγάλιζε… μη κατασπαράξει ΡΕΜΜΕΤΖΟΣ τα ΕΣΠΑ της Ηπείρου.
Το επιχείρημα αυτό, “τι κι αν σε αθώωσαν αφού ακούστηκες, καταδικαστέος είσαι»… δεν υπήρχε πριν από τη διαδικασία που ο ΧΒ προτάθηκε ως ένοχος, ενώ ο Αγγελής προτάθηκε ως αθώος… από την κ.Σακελλαροπούλου (15/11).
Τότε λοιπόν, κανένας δεν είπε λέξη για τον Αγγελή στα κατακαημένα Γιάννινα… πέρασε ντούκου στις κρισάρες ο λιγδιάρης συνεργάτης του ΧΒ… γιατί, το «δυνατό χαρτί» της ζυγαριάς των πληροφοριών και το επιθυμητό που έβλεπε ριγέ πιτζάμες, έπαιζε ακόμα.
Το «σικέ» επιχείρημα (“τι κι αν σε αθώωσαν, αφού ακούστηκες, καταδικαστέος είσαι.») ξεφύτρωσε μεσημεριάτικα σήμερα ως αντεπιχείρημα προς κατανάλωση με το που ο ΧΒ κρίθηκε παντελώς αθώος… από την ίδια κ. Σακελλαροπούλου, που αρχικά τον πρότεινε ως ένοχο.
Αυτό το σκηνικό της βαβούρας και την καούρας που νοιώθουν κάποιοι στον εγκέφαλό τους τώρα, στο Ξηρόημερο το κλείνουν την περιγράφουν στη φράση: «Η γκαστρωμένη χόρευε και η γριά έσφιγγε τον κώλο της.»... και μετά άδειασε ο Σάββας και πάρκαρε Σάκης... επί ΧΒ αυτές οι αλλάγές.
Σαν να μου έλεγε κάποιος … Ξέρεις μάγκα μου, οι παίκτες “σημαίες” του ΠΑΣ κατάπιναν παιχνίδια αβέρτα ενώ εσύ είχες μεσάνυχτα … θα του έλεγα… ή τρελός είσαι ρε κολλητέ ή συκοφάντης άρρωστος και θα τον έστημα στα κατακέφαλα …
Συμπέρασμα: Τάδε έφη διακαιοσύνη και «πορτοφόλες και πιστόλες αναστόλες πάνε όλες»… μη ρίξουμε κυβέρνηση τώρα για 1 παλιόσπιτο… ρουφιάνοι, πούστηδες και κουτοχορτάδες υπήρχαν από τον καιρό Newώε.
Το θέμα, στην Ομάδα που λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 - ΠΑΕ ΧΒ, δεν είναι πως θα συντηρήσεις 1 κλίμα σύγχυσης σπέρνοντας αυθαίρετες αμφιβολίες για το ορθό η μη της δικαστικής απόφασης και ζηζάνια γκρίνιας από εμπάθεια στον ΧΒ, αλλά πως αλλάξεις τις συνθήκες του κλίματος που θα ευνοήσουν την υγιή ανάπτυξη του ΠΑΣ και με τον ΧΒ ενώπιος-ενωπίω μια και στο εξής δεν είναι "απασχολημένος με τις εκπλήξεις του".
(*) Πάντος και για την αλήθεια, ποτέ δεν πέρασε στο νου μου η ενοχή ΧΒ… "γνωρίζει πολύ καλά πότε να είναι ο ψαράς και πότε το ψάρι"
(…)
(...)
Προς το παρόν όμως, έχουμε υποχρέωση αν όχι βέβαια να τον υποστηρίξουμε, γιατί θα ήταν τυφλή προκατάληψη απέναντι στη δικαιοσύνη που ήδη επιλήφθηκε του θέματος ενδελεχώς, θα ήταν όμως και φίλαθλη αφέλεια στα όρια του οπαδισμού και της κλασικής συνθηματολογίας, επειδή ακριβώς ομαδάρες μου, μας ενδιαφέρει καθαρά το φίλαθλο και το ηθικό μέρος της ΠΑΣ αλήθειας, ας περιμένουμε το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, που θέλει τη μπάλα να επανέρχεται ολοστρόγγυλη και χωρίς την κλασική συνθηματολογία του διαίρει και εν Χριστώ Βασίλευε.
(…)
Ιούνιος 2011
Υ.Γ.: Ο κ. Χριστοβασίλης ή "Χοντρός" ή "Ήπιος" (μόλις ηρεμήσει) οφείλει να διαμορφώσει στο εξής κλίμα «απενοχοποίησής» και στους πιο καχύποπτους … με έργα, έργα τα οποία θα βγαίνουν από την τσέπη, όπως το κουνελάκι από το καπέλο μου... ξέρει αυτός. H επόμενη μέρα θα είναι "1 διαρκές δικαστήριο" με διάδικους την Αλήθεια του και τον Κόσμο του ΠΑΣ.
Ασφαλώς τέλος καλό όλα καλά και "καθαρά" από σήμερα... για την φημολογούμενη διαδοχή το Μάη του 2014.