Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ και lock topicΕξαρτάται τελικά τι εννοούμαι, όταν λέμε «χαραμάδα αλληλεγγύης ενάντια στο Σύστημα».
Και το Σύστημα στην περίσταση αυτή των νέων στημένων φαίνεται να έχει πολλές χαραμάδες για να περάσει ελέφαντας Βιρμανίας και σε οτιδήποτε σχετικό με την πραγματική διάσταση των πραγμάτων και των ονομάτων που ακούγονται και προδικάζονται δημοσιοκαφρικά, το ίδιο Σύστημα είναι «"Ήξεις αφήξεις ου εν στημένω θνήξεις " … θέμα στίξης οι Αποφάσεις, θέμα στίγματος οι Προκαταβολικές ερμηνείες και θέμα Κλειδαρότρυπας από τον οποιοδήποτε ωτοβλεψία ή ΠΑΣχαιρέκακο.
Κατά τη γνώμη μου το topic «Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ» έχει σκοπό την ενημέρωση (εξελίξεις – ροή ειδήσεων) και ρόλο τη διαρκή κριτική στους διφορούμενους και σχεδόν ανερμάτιστους θεσμούς διερεύνησης στημένων υποθέσεων και απόδοσης αθλητικής δικαιοσύνης και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί το παρόν topic βήμα για πικροχολιές και σκοπιμότητες εκ των έσω, πόσο μάλλον για αυτοεκπληρούμενες προφητείες του τύπου … «είμαστε μέσα», «καίνε τον ΠΑΣ», «Χριστοβασίλη σήκω – κάτσε - φύγε» … και πολύ νερό στο Μύλο.
Το ό,τι δεν 40ρίσαμε ακόμα, δε σημαίνει ό,τι πρέπει να καταντήσουμε γερομπάμπαλα για να έχουμε πιασάρικο επιχείρημα, αρκεί αυτό να διατυπώνεται και να εκφέρεται «κυριολεκτικά» και σύμφωνα με την παραπάνω θεώρησή μου, σχετικά με την αναγκαιότητα της ύπαρξης του παρόντος topic, αν και εφ’ όσον εξασφαλίζουμε έστω το minimum της κοινής αντίληψης για το «χαραμάδα αλληλεγγύης ενάντια στο Σύστημα» και για εκείνο το «άλλοι μας παίρνουν το ψωμί και μεις γλιστράμε στο βούτυρο».
Άλλο είναι ενημέρωση, προβληματισμός και κριτική στους «θεσμούς» και άλλο «τώρα που βρέθηκε παΠΑΣ ας θάψουμε πέντε έξη».
ΥΓ: Οποιοσδήποτε και εντός του Pas.gr (υποθετικό) θελήσει να κάνει κακό στον ΠΑΣ και όχι μόνο, μπορεί να το κάνει και από άλλα topic … νομίζω.