Αποστολέας Θέμα: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ  (Αναγνώστηκε 104799 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #200 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 19:26 »
δεν πιστευω οτι το παιχνίδι με Ιωνικό στήθηκε απο Αγγελή μεριά ή γενικά στήθηκε
Eμ αυτό ακριβώς θέλαμε (η τουλάχιστον θέλω εγώ). Να πάμε εκεί και να δηλώσουμε ότι κανένα παιχνίδι δε στήθηκε από τη πλευρά ΠΑΣ. Δεν ξέρω βέβαια αν θα ήταν η ενδεδειγμένη υπερασπιστική γραμμή, αλλά αυτό θα ήθελα.
Το να δηλώνεις "δεν σε είδα δε σε ξέρω, υποφέρεις κι υποφέρω", δεν με ικανοποιεί σα φίλαθλο του ΠΑΣ σε τίποτε.
Γιατί γνωρίζουμε κι ας μη κοροϊδεύομαστε και μεταξύ μας, αν και κατά πόσο υπήρχε μια απλή συνεργασία και μόνον έ;
Θα γούσταρα να κάνω πλάκα στα κοπέλια, π κλαίγονται ότι τον "παρά τω προέδρω" ούτε π τον έχουν ακουστά. Και κάνω τα ίδια.
Τράβα εκεί και πέστους ρε φίλε, ότι είσαι αμέτοχος και το ιδιο αμέτοχος είναι και ο σύμβουλός σου επί ποδοσφαιρικών θεμάτων κι άσε τα δικολαβίστικα για τους κρητικούς που το κατέχουν το άθλημα.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #201 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 19:43 »
sport-fm.gr
Παράθεση
Καμία σχέση με την υπόθεση των στημένων αγώνων δεν θεωρεί ο Αλέξης Κούγιας πως έχει ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Καταθέτοντας στην Πειθαρχική Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος της Παναχαϊκής συμπλήρωσε πως εάν ο «Βαγγέλης» που ακούγεται στη συνομιλία Τσακογιάννη-Κανελλάκη για το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Ιωνικό, είναι ο Αγγελής, δεν έχει καμία αμφιβολία πως έβαλε το χέρι το για να χειραγωγηθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

«Δεν γνωρίζω κάτι για το ματς με τον Ιωνικό, ξέρω πάντως για τις συνομιλίες Τσακογιάννη και Κανελλάκη. Όταν πούλαγα εγώ τον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Ψωμιάδης με ένα υπέρογκο ποσό. Δεν την έδωσα την ομάδα. Μετά εμφανίστηκε ο Χριστοβασίλης τον οποίο τότε θεωρούσα άνθρωπο του κυκλώματος. Όταν τον γνώρισα όμως, κατάλαβα πως την αφήνω την ομάδα σε καλά χέρια. Μια μελανή σελίδα μου έχει μείνει μόνο και αυτή αφορά το ματς Ηλυσιακός-Πανθρακικός, όταν ήταν ιδιοκτήτης του πρώτου, το οποίο θεωρώ στημένο και δεν επέτρεψε στον ΠΑΣ να ανέβει κατηγορία. Ο Χριστοβασίλης είναι ένας άνθρωπος έντιμος και με αρχές. Θεωρώ πως δεν έχει καμία σχέση με αυτήν την υπόθεση. Διαβάζοντας τη στιχομυθία στη συνομιλία Κανελλάκη-Τσακογιάννη, βλέπει κανείς να αναφέρεται το όνομα «Βαγγέλης». Αν είναι του Βαγγέλη Αγγελή, μάνατζερ και δεξί χέρι του Χριστοβασίλη, είναι ένα επικίνδυνο πρόσωπο. Για μένα είναι έκπληξη το 0-0 στο ματς αυτό. Δεν ήταν κάτι αναμενόμενο. Το Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα-είναι σαν να παίζει η Μπαρτσελόνα με τα Σούρμενα, τέτοια είναι η διαφορά δυναμικότητας. Εάν είναι πράγματι ο Αγγελής, αυτός ο Βαγγέλης, μπορεί να έχει κάνει και πράγματα εν αγνοία του Χριστοβασίλη, είναι ικανός για όλα. Αν είχε τη δυνατότητα να επηρεάσει παίκτες, σίγουρα θα το είχε στήσει το παιχνίδι, αλλά δεν έχει σχέση ο Χριστοβασίλης. Δεν γνωρίζω αν ο Κανελλάκης μπορεί να επηρεάσει τον Κώτσιο και τον Σκούφαλη. Δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό για αυτά τα παιδιά».

«Έχω πληγεί ανεπανόρθωτα από την υπόθεση, με την εικόνα μου να βγαίνει στις τηλεοράσεις. Έχω πάθει μεγάλη ζημιά στη δουλειά μου. Αν γύρναγα το χρόνο πίσω, δεν θα είχα ασχοληθεί ποτέ με το ποδόσφαιρο», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Χριστοβασίλης.

Αργύρης Λίβας (νομικός εκπρόσωπος ΠΑΣ): «Μόνο μια συνομιλία υπάρχει, αυτή μεταξύ Τσακογιάννη και Κανελλάκη. Επειδή αναφέρεται πως θα συνεννοηθούν με τον Βαγγέλη για να μην παίξουν οι ξένοι του ΠΑΣ στο ματς, πρέπει να ξέρετε πως τελικά αγωνίστηκαν όλοι, πλην ενός. Και ο Κώτσιος έπαιξε, ενώ ο Σκούφαλης μπήκε αλλαγή. Σε αυτό το παιχνίδι έγινε πόλεμος με κάρτες, τραυματισμούς, ευκαιρίες. Δεν θα μπορούσε να είναι χειραγωγημένο ένα τέτοιο ματς».

sentragoal.com.cy
Παράθεση
«Δεν είναι ο Αγγελής»

Μάρτυρας και για τρεις υποθέσεις ήταν ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Αναφερόμενος στην υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα και τον αγώνα Ιωνικός – ΠΑΣ, τόνισε ότι «υπάρχουν συνομιλίες του Τσακογιάννη και Κανελλάκη στις οποίες ανέφεραν ένα τηλεφώνημα με κάποιον Βαγγέλη. Αν ο Βαγγέλης είναι ο Αγγελής, είναι μάνατζερ του Χριστοβασίλη και επικίνδυνος».
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του ΠΑΣ ανέφερε ότι «ο ΠΑΣ δεν γίνεται να είναι κατηγορούμενος για συνομιλίες τρίτων, αρνούμαστε ότι είναι ο Αγγελής».

Οσο για τον Γιώργο Χριστοβασίλη, ο πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων υποστήριξε:
«Από την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο έχω πληγεί ανεπανόρθωτα. Εχω δώσει πολλά λεφτά και όπως λέει η γυναίκα μου, μακάρι να τα δινα σε φτωχά παιδιά. Δεν ξέρω αν έγιναν διάφορα πράγματα πίσω από την πλάτη μου, ο Αγγελής είναι μάνατζερ διάφορων παικτών μεταξύ των οποίων και του Σαλπιγγίδη, αλλά δεν είναι μέλος της ομάδας. Μου φέρνει παίκτες αλλά είναι μάνατζερ. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε ακυρωθεί κανονικό γκολ του ΠΑΣ».
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 30 Σεπ 2011 19:57 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #202 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 20:06 »
arcadia-sports.gr
Παράθεση
Κούγιας: Ευεργέτες οι Μπάκος-Καϋμενάκης!

Παρασκευη, 30 Σεπτεμβριου 2011 15:17

Ολοκληρώθηκε στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας η απολογία του Αστέρα και του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Μποροβήλου... Το arcadia-sports έδωσε και πάλι το παρών στη διαδικασία και σας ενημέρωσε άμεσα... Εντός της ημέρας η απόφαση...

Ο Αλέξης Κούγιας παρά τα όσα έχει... σύρει κατά καιρούς στον Αστέρα, εν τούτοις σε αυτή την υπόθεση στήριξε πλήρως την ομάδα της Τρίπολης λέγοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει η υπόθεση δωροδοκίας και πως οι Μπάκος-Καϋμενάκης είναι οι μόνοι στην Ελλάδα, μαζί με Κόκκαλη και Πανόπουλου, που έχουν ρίξει λεφτά στο ποδόσφαιρο, έχουν φτιάξει γήπεδα και έχουν ευεργετήσει την Τρίπολη και το ποδόσφαιρό της.

Αυτά είπε ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης. Άλλη μια δικαστική υπόθεση για τον Αστέρα, που έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ φέτος.

Όσα έγιναν στη διαδικασία...

Ο Αστέρας Τρίπολης παρίσταται με τους 3 δικηγόρους του. Λίβας, Αζαριάδης και Σουροβίκης...

Ο μόνος μάρτυρας που ήταν παρών ήταν ο Αλέξης Κούγιας... Πριν από την έναρξη της διαδικασίας ο πρόεδρος διάβασε επιστολή του Νικόλα Πατέρα που δηλώνει ότι δεν είναι αυτός που μιλά με τον Ψωμιάδη στη συνομιλία που εμπλέκεται ο Αστέρας.

Κούγιας: Μόνο ο Κόκκαλης και οι Μπάκος-Καϋμενάκης έχουν φτιάξει γήπεδα!

"Δε γνωρίζω τίποτα ούτε για το ένα ούτε για το άλλο παιχνίδι (με Βόλο-Καβάλα). Ενημερώθηκα από τον Τύπο. Άκουσα ότι μιλάει ο Πατέρας με τον Ψωμιάδη. Τώρα ακούσαμε ότι δεν είναι ο Πατέρας αυτός που ακούγεται.

Είμαι προκατειλλημένος κατά του Αστέρα. Ξέρω πράγματα για τον Αστέρα αλλά είναι παντελώς άσχετα με την υπόθεση. Έχω συναντήσει τον Αστέρα με τον Άρη Πετρούπολης και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έχω κάνει καταγγελίες για τους Μποροβήλους. Σε καμιά περίπτωση όμως δε θέλω να επηρεάσει την κρίση σας η άποψή μου. Είμαι στα δικαστήρια με τον Μποροβήλο και τον Καϋμενάκη.

Αλλά κρατάω απόσταση από το θέμα. Και κάτι πολύ σημαντικό. Έχω μεγάλη αγάπη στον ένα ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, τον Δημήτρη Μπάκο, τον αγαπώ σαν έναν άνθρωπο της κοινωνίας.

Για μένα δεν υπάρχει αυτή η υπόθεση. Τα έσοδα του Αστέρα δεν είναι από τα στοιχήματα. Για μένα δεν υπάρχει αυτή η υπόθεση. Πιστεύω ότι όλα προέκυψαν από την κουτσομπολίστικη νοοτροπία του Ψωμιάδη. Πιστεύω ότι δεν ήταν ανάγκη ο Μποροβήλος να τάξει λεφτά στον Μπέο λόγω της μεταξύ τους σχέσης. Το ποσό των 500.000 ευρώ που ακούγεται είναι υπερβολικό ποσό. Δεν υπάρχει αυτό για μένα.

Οι ιδιοκτήτες του Αστέρα έχουν ρίξει χρήματα στο ποδόσφαιρο. Κανείς άλλος εκτός από τον Κόκκαλη δεν το έχει κάνει αυτό. τα έκαναν και χωρίς να έχει έσοδα ο Αστέρας. Είναι το μεράκι του Αρσένη, του Καϋμενάκη, του Μπάκου. Ο Μπάκος είναι από τις Κολλίνες. Ξεχωρίζω τις προσωπικότητες Μπάκου-Καϋμενάκη."

Οι δικηγόροι του Αστέρα τόνισαν μετά ότι τους κάλυψε καταρχήν ο Αλέξης Κούγιας.

Η απόφαση αναμένεται να βγει τις επόμενες ώρες...

Παράθεση
Αδιάσειστα τα στοιχεία υπέρ του Αστέρα...

Παρασκευη, 30 Σεπτεμβριου 2011 18:31

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Αστέρα, αφού παρέδωσαν DVD στο δικαστήριο με τον αγώνα των Αρκάδων κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, παρέθεσαν μέσα σε ελάχιστες λέξεις την υπερασπιστική τους γραμμή και αυτό γιατί ήταν ηλίου φαεινότερο, από όλα τα στοιχεία, πως η ομάδα της Τρίπολης ουδεμία σχέση έχει με δωροδοκίες.

Αναλυτικά τα όσα κατέθεσαν οι νομικοί εκπρόσωποι του Αστέρα Τρίπολης

Παντελής Αζαριάδης: "Ο Ολυμπιακός Βόλου όταν ήρθε να παίξει στην Τρίπολη διεκδικούσε θέση στην Ευρώπη. Μιλάμε ότι τα οικονομικά οφέλη του σε περίπτωση που έπαιρνε τελικά το εισιτήριο για το Europa League θα ήταν πολλαπλά σε σχέση με το ποσό που αναφέρεται στις συνομιλίες ότι του πρόσφερε ο Αστέρας. Η ομάδα του Βόλου θα μπορούσε να κερδίσει μέχρι και 5 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση που κέρδιζε θέση για την Ευρώπη. Πώς γίνεται να ρίσκαραν αυτή τη θέση με ήττα στην Τρίπολη για ποσό πολύ μικρότερο, όπως οι 500.000 που λέει ο κ. Ψωμιάδης στις συνομιλίες; Αν δείτε τον αγώνα θα καταλάβετε. Το νικητήριο γκολ μπήκε στο 90'! Προηγήθηκε ο Αστέρας στο 16ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 23'. Αν ήταν στημένο γιατί να περιμένουν γκολ στις καθυστερήσεις. Θα είχε μπει νωρίτερα και μετά θα παίζαμε πασούλες. Στην Καβάλα χάσαμε με 1-0. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτά που λέγονται στις συνομιλίες προκύπτουν από τη διάθεση ανθρώπων να πουλήσουν εκδούλευση. Έτσι λειτουργούσαν οι συγκεκριμένοι κύριοι".

Στέργιος Σουροβίκης: "Θα σταθώ στη συνομιλία που λέει για κάποιον χοντρό. Μιλάει στο τηλέφωνο ο κ. Ψωμιάδης και τον ρωτάει ένας Νίκος αν έχει νέο από κάποιον χοντρό; Ο Ψωμιάδης απαντά ότι δεν έχει ούτε καλημέρα με αυτόν, ο οποίος προφανώς είναι ο Μπέος. Μετά του λέει ο Νίκος ότι τον είδε στο καζίνο. Και τότε αρχίζει ο Ψωμιάδης να λέει ότι "ναι μου είπαν πήρε τα 500.000 από τον Αστέρα και πήγε καζίνο". Προσέξτε ήξερε στοιχεία για κάποιον που δε λέει ούτε καλημέρα! Αυτοί γυρίζουν με ένα τηλέφωνο όλη μέρα. Το είπε και ο κ. Κούγιας νωρίτερα. Αυτή είναι η δουλειά τους. Αυτά τα άτομα δεν έχουν φραγμούς. Στο ματς με την Καβάλα ήμουν εκεί μαζί με τους κ.κ. Μπάκο, Καϋμενάκη και Μποροβήλο. Η Καβάλα είχε ελπίδες για Ευρωπη και αν τα κατάφερνε θα κέρδιζε πολλαπλάσια από 500.000 ευρώ. Δεν αντέχουν κριτικής όσα λέγονται στις συνομιλίες και δεν έχουν και λογική! Πρέπει να αθωωθεί πανηγυρικά ο Αστέρας για όλη αυτή την ιστορία. Μέχρι και ο κ. Κούγιας που είναι άσπονδος εχθρός του Αστέρα είπε ότι ο Αστέρας είναι ένα υγιές σωματείο που δεν κάνει τέτοια πράγματα ούτε ασχολείται με στοιχηματισμούς".

Αργύρης Λίβας: "Να δεχθώ καλοπροαίρετα ότι αυτή η δίωξη έπρεπε να γίνει. Τα στοιχεία υπέρ του Αστέρα είναι τέτοια που δεν χρειάζεται να πω πολλά. Θέλω όμως να σας δώσω τροφή για σκέψη. Τι λόγο είχε ο κ. Ψωμιάδης να πει, στο συνομιλητή του Νίκο (σ.σ. Λυράκης, παράγοντας Κέρκυρας), για τον εαυτό του ότι δεν πήρε τα χρήματα και ότι ο Μπέος τα πήρε; Για σκεφτείτε κύριε πρόεδρε και θα καταλάβετε τι θέλω να πω… Κλείνοντας, να αναφέρω ότι ο Αστέρας στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου είχε τη βοήθεια του Θεού για να βάλει αυτό το γκολ στο 90’. Οι συνομιλίες κόπηκαν και ράφτηκαν για να δημιουργηθούν εντυπώσεις… Και ο νοών νοείτο…"
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 20:11 »
Αγαπητέ πρόεδρε Χρηστοβασίλη όταν σας ρωτάνε φίλαθλοι, δημοσιογράφοι ή ανακριτές αν ο Αγγελής έχει στήσει παιχνίδια τους ΠΑΣ, θα πρέπει να απαντάτε "OXI, ο Αγγελής δεν έχει στήσει ποτέ κανένα παιχνίδι του ΠΑΣ" κι αυτό να είναι η αλήθεια.
Η απάντηση "ο Αγγελής δεν έχει καμια επίσημη ιδιοτητα στον ΠΑΣ" είναι για τα πανηγύρια.

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 20:12 »
Γιατί τι είναι δηλαδή ο Αγγελής μέλος του Δ.Σ.?Ο Χριστοβασίλης είπε ο ο Αγγελής είναι συνεργαζόμενος μάνατζερ κ αυτο ακριβώς είναι.Εκτός κ αν κάποιος έχει καταστατικό της ομάδας με τον Αγγελή μέσα ας το παρουσιάσει.
Όσο για Κώτσιος-Σκούφαλη για πιο λόγο να τους καλέσει δηλαδή επειδή κάποιος άσχετος με την ομάδα μας είπε σε συνομιλία οτι μπορεί να τους πιάσει?Υπάρχουν αποδείξεις οτι τους πλησίασαν δηλαδή?
Θα βγει η απόφαση κ θα μάθουμε μανία μας να ενοχοποιήσουμε απο τώρα πρόσωπα κ καταστάσεις.
Δεν υπάρχουν γενικά σοβαρά στοιχεία κ εμείς εκεί να κατηγορούμε κ να κρίνουμε γιατι κ πως

- O Aγγελής δεν μου είναι αντιπαθής. Ίσα ίσα που στον "όμορφο αγγελικά πλασμένο" χώρο του Ελληνικού football η ομάδα χρειάζεται και τέτοιους.
- Δεν κατηγόρησα κανέναν και είμαι από τους πρώτους που πιστεύω ότι δεν στέκουν κατηγορίες για μας.
- Στα πλαίσια του παραπάνω, οι Κώτσιος Σκούφαλης έπρεπε να κληθούν για να λάμψει η αλήθεια υπέρ μας. Στο κάτω κάτω ο ΧΒ γιατί κλήθηκε αν και δεν αναφέρεται καν στη συνομιλία;;;
- Καμία μανία ενοχοποίησης δεν έχω για κανέναν, ιδίως στη δική μας ομάδα.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #205 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 20:17 »
gentikoule.gr
Παράθεση
Ολοκληρώθηκε η απολογία του ΟΦΗ / καταρρίφθηκε το κατηγορητήριο κατά της ομάδας!

30/9 16:16

Ολοκληρώθηκε η απολογία του ΟΦΗ στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ με τις κατηγορίες περί εμπλοκής με το Νύκταρη να καταρρίπτονται ενώ και ο Αλέξης Κούγιας τάχθηκε υπέρ του ΟΦΗ λέγοντας ότι “δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των δύο πλευρών”.

Από τον πρόεδρο της Παναχαϊκής ζητήθηκε να πάρει πρώτος τον λόγο και εκείνος είπε ότι ο ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με τον Ηρακλή Νύκταρη ενώ αναφερόμενος στην εμπλοκή του συλλόγου για παράνομο στοιχηματισμό τόνισε ότι “η Ηλιούπολη δεν μπορούσε να κερδίσει κανέναν αντίπαλο. Εδώ, ο Τσακογιάννης στοιχημάτιζε εις βάρος της ίδιας της ομάδας του για τον αριθμό των γκολ που θα δεχτεί”.

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στους Νίκο Μαχλά, Γιάννη Κουράκη τους χαρακτήρισε ως “ανθρώπους αμέμπτου ηθικής που δεν έχουν καμία σχέση με όλα όσα τους καταλογίζουν”. Παράλληλα, o έγκριτος νομικός όταν ρωτήθηκε για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Ηλιούπολη απάντησε κατηγορηματικά ότι “ο ΟΦΗ το κέρδισε γιατί είχε την καλύτερη ομάδα και το πήρε το παιχνίδι δίκαια”.\

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των δύο μαρτύρων υπεράσπισης του ΟΦΗ, των Γιάννη Κουράκη και Βασίλη Ξημέρη. Ο δήμαρχος Ηρακλείου υπογράμμισε ότι γνωρίζει προσωπικά κάθε μέτοχο του ΟΦΗ τονίζοντας παράλληλα ότι η παρουσία της ομάδας στην Β’ Εθνική κατέστρεψε οικονομικά τον σύλλογο που χρειάστηκε να πάρει δάνεια για να έχει πηγές εσόδων. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ είπε: “Ο ΟΦΗ δεν έχει κανέναν αφανή μεγαλομέτοχο και παράγοντα αλλά μόνο ανθρώπους που φαίνονται. Ο κύριος Νύκταρης δεν ήταν ποτέ παράγοντας του ΟΦΗ και ουδέποτε θέλησε να αναλάβει κάποιο πόστο στον σύλλογο”.

Μαχλάς: «Διασυρμός του ΟΦΗ και του ονόματος μου»
Ο Νίκος Μαχλάς ήταν λάβρος κατά του κατηγορητηρίου και μιλώντας στην ΠΕ της Σούπερ Λιγκ είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι διασυρμός η αναφορά του ονόματός μου στα στημένα παιχνίδια, εγώ που έχω τιμήσει την Κρήτη και την Ελλάδα».

H απόφαση αναμένεται να βγει εντός της επόμενης εβδομάδας ενώ το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΟΦΗ θα καταθέσει υπομνήματα την προσεχή Δευτέρα.

Παράθεση
Μανταδάκης – Φωτάκης στο Gentikoule: «Έλαμψε η αλήθεια»

30/9 17:10

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης του ΟΦΗ, οι Μανώλης Φωτάκης και Ντίνος Μανταδάκης μίλησαν στο Gentikoule. «Κατέπεσε το κατηγορητήριο και έλαμψε η αλήθεια» τόνισαν και οι δύο.

Το νομικό δίδυμο του ΟΦΗ εκπροσώπησε την ΠΑΕ στην σημερινή δικαστική μάχη και συνετέλεσαν ώστε να καταρριφθεί το ψευδές κατηγορητήριο που είχε συνταχθεί εις βάρος του συλλόγου.

Ο Μανώλης Φωτάκης έκανε λόγο στο Gentikoule για «λάμψη της αλήθειας» και υπογράμμισε ότι «όπως περιμέναμε, το κατηγορητήριο κατέπεσε στο ακροατήριο της Πειθαρχικής Επιτροπής και έλαμψε η αλήθεια που είναι μόνο μια: Ο ΟΦΗ και ο Νίκος Μαχλάς δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όλα όσα τους αποδίδονταν».

Παράλληλα, ο κύριος Φωτάκης στάθηκε στην παρουσία των Γιάννη Κουράκη, Βασίλη Ξημέρη λέγοντας ότι «ευχαριστούμε τον δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Βασίλη Ξημέρη που ήρθαν στην Αθήνα και με την καταλυτική τους παρουσία βοήθησαν να λάμψει η αλήθεια».

Μανταδάκης: «Πείστηκε η επιτροπή ότι ΟΦΗ και Μαχλάς δεν έχουν σχέση»
Ο Ντίνος Μανταδάκης από την πλευρά του υπογράμμισε στο Gentikoule ότι «θεωρούμε ότι η επιτροπή πείστηκε ότι και ο ΟΦΗ και ο Μαχλάς δεν είχαν καμία σχέση με ότι αναφέρεται στις συνομιλίες Νύκταρη – Τσακογιάννη. Πιστεύουμε ότι η απόφαση θα είναι απαλλακτική για την ομάδα μας γιατί έλαμψε η αλήθεια μέσα στο ακροατήριο».

Παράθεση
Κούγιας: «Άλλο Μπέος – Τσακογιάννης και άλλο Κουράκης – Μαχλάς»

30/9 18:57

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 και εξέφρασε την άποψη ότι ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί από την στιγμή που δεν αποδεικνύεται η σχέση της ομάδας με τον Ηρακλή Νύκταρη.

Παράλληλα o πρόεδρος της Παναχαϊκής έπλεξε το εγκώμιο των Γιάννη Κουράκη και Νίκου Μαχλά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αλλιώς είναι να μιλάς και να λέγεσαι Κουράκης ή Μαχλάς και αλλιώς να λέγεσαι Μπέος και Τσακογιάννης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στον Athletic Radio 104,2

Για την δίωξη που έχει ασκηθεί εις βάρος του ΟΦΗ: «Η δίωξη είναι νομικά ορθή από την στιγμή που αναφέρονται στις συνομιλίες της ΕΥΠ ότι δόθηκαν χρήματα από τον Ηρακλή Νύκταρη στον Τσακογιάννη για να στηθεί το παιχνίδι. Όμως το κατηγορητήριο δεν σημαίνει τίποτα για την υπόθεση. Η δίωξη στοιχειοθετείται όμως δεν αποδεικνύεται».

Για την δική του παρουσία: «Εξέφρασα τις απόψεις μου για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση και αρμόδιο για να απαντήσει τι θα συμβεί είναι το δικαστήριο. Αυτό θα αξιολογήσει τα στοιχεία που έχει φέρει η διοίκηση του ΟΦΗ και εφόσον αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με το Νύκταρη, τότε τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα για την έκβαση της υπόθεσης».

Για την σχέση του Ηρακλή Νύκταρη: «Είναι λίγο ευφάνταστος ο κύριος Νύκταρης όμως δεν το είπα μόνο εγώ αλλά και το περιβάλλον του ΟΦΗ. Είναι Ομιλήτης ο Νύκταρης όμως από εκεί και πέρα τι είναι το ξέρετε εσείς».

Για την υπερασπιστική γραμμή του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είχε εκλεκτούς συναδέλφους, έκαναν το καλύτερο για την ομάδα όμως το τι δέχεται το δικαστήριο θα κριθεί από το δικαστήριο».

Για τον ΟΦΗ: «Έχω πει κατ’ επανάληψη ότι αν υπήρχε κλειστό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα ήταν αδιανόητο να υπάρχουν ομάδες όπως η Παναχαϊκή, η Λάρισα και ο ΟΦΗ. Δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος στην ομάδα και ο δήμαρχος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας που ο ΟΦΗ δικαιώθηκε από μια επίπονη διαδικασία όπως είναι η αδειοδότηση. Εκείνο που μένει είναι να γίνει σωστή επιλογή παικτών και σωστή οικονομική διαχείριση ώστε να υπάρξει και μια αξιόμαχη ομάδα. Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ σαν ποδοσφαιρική δύναμη δεν είναι αυτό που επιβάλει το όνομα και η ιστορία του. Ίσως γίνει στο μέλλον, με καλές επιλογές και σωστό νοικοκυριό».

Για την υπόθεση των στημένων αγώνων: «Οι αθλητικοί εισαγγελείς πιστεύουν ότι γνωρίζω το παρασκήνιο από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και από την στιγμή που πίστευαν ότι υπάρχουν στημένοι αγώνες, κάλεσαν εμένα και κάποιους άλλους ανθρώπους. Το όνειρο μου ήταν να υπάρχει πάντα καθαρό ποδόσφαιρο και η πεποίθηση μου είναι ότι πρώτη φορά γίνεται μια σοβαρή δουλειά ώστε να το ποδόσφαιρο να «καθαρίσει». Εκείνο που με στενοχωρεί εμένα είναι ότι δεν έρχεται κανένας ως μάρτυρας για να βοηθήσει τους δικαστές. Αυτό σημαίνει πως είτε φοβούνται, είτε θέλουν να τα έχουν καλά με όλους».

Για την δίωξη εις βάρος του Νίκου Μαχλά: «Είναι εντελώς διαφορετικό να λες κάτι σαν Μαχλάς και Κουράκης και διαφορετικό να το λες σαν Τσακογιάννης και Μπέος. Η δίωξη του Μαχλά συνεπάγεται με αυτήν του ΟΦΗ. Κανένας δεν καταλόγισε ευθύνες στο Νίκο Μαχλά. Εγώ προσωπικά εξάντλησα το καθήκον μου ως μάρτυρας και είπα αυτά που πίστευα».

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 20:20 »
Ο Χριστοβασίλης κλήθηκε πολύ απλά γιατί είναι πρόεδρος της ΠΑΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 30 Σεπ 2011 20:28 από ΘΟΔΩΡΗΣ »
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 20:20 »
Πράματα σε τάξη, πράματα εντάξει.

Ο Χριστοβασίλης  κλητεύθηκε ως  ο  καθ’  ην αρμόδιος  περί  ΠΑΣ  επιστητού και όχι ως κατηγορούμενος, να τα ξεδιαλύνουμε, από τη στιγμή που η ΠΑΕ του «κοριολογείται»  με   αναφορές  σε  3  πρόσωπα  των οποίων  αυτός είναι Εργοδότης.

Το ότι μπήκε στον «πάγο» τόσο καιρό, είναι αρχή της διερεύνησης – διαλεύκανσης υποθέσεων   οικονομικού εγκλήματος  και  λειτουργεί  αρχικά συλλήβδην, μέχρι τη φάση διάκρισης και χαρακτηρισμού της  εμπλοκής των αρχικά φερόμενων. 

Αν  προέκυψε  κάτι  από τη σημερινή  διαδικασία, ήταν για Βαγγέλη  και η διασαφήνιση της ιδιότητάς του ως κοινού  εξωτερικού  συνεργάτη – μάνατζερ της ΠΑΕ και  όχι  εκείνης του Γενικού  Διευθυντή της ΠΑΕ  και  τίποτα περισσότερο ... και μια κάποια σχετική εμπάθεια από βασικό μάρτυρα.

Σχετικά με τα Τσακογιαννικά και Κλωτσοσκούφ,  δε διαφέρει σε τίποτα από το να πεις ότι, … θα μπορούσαμε να πούμε στο ΛΟΚΟ να πει στην Κυρία – Μάρω να κρατήσει αύριο και για μας λίγο χαλβά.
Ε, τώρα, δεν ευθύνεται ο ΛΟΚΟ, επειδή μας αρέσει ο χαλβάς της Κυρα - Μάρως …  έλεος.

Ο ανακριτής όμως, οφείλει  να μας ρωτήσει και να πάρει την απάντηση μόνο από μας, στο γιατί σκεφτήκαμε το ΛΟΚΟ και όχι το dorsa ή κάποιον άλλον.
Αλλά, αν πεις στον άλλον … γιατί σε συζητούν δίχως γιατί και όχι άδικα??? … θα σου πει πάνε ρώτα τους.

Ποιος πέφτει, ποιος ανεβαίνει ...

Υπάρχει ένα σοβαρό θέμα με διαφεύγοντα Μακ Πουρ??? πρόσωπο που είναι απολύτως σχετικό με μια διαδικασία για Βόλο και  Καβάλα,  που δεν έκλεισε ακόμα ???

Αν (υπόθεση) ο Μακ Πουρ καπνίζει κάποιο πούρο που θεωρείται καθοριστικό με τη διαδικασία των 2 υποβιβασμών (που τυπικά δεν οριστικοποιήθηκαν), αλλά και  για τη σημερινή διαδικασία  περί «τρίτων», τότε  θα είναι δύσκολο  να   οδηγηθούν τα  πράματα προς τα … κάτω για τους 2  και για τους 2 – 3  και γενικά των άλλων προς τα πάνω??? ... ρώτησα.

Σήμερα και κατά τα φαινόμενα κάλεσαν μόνο  τους σχετικούς με Ηλιούπολη.
Ποιός θα ανεβεί στο καμπαναριό τώρα???

ΥΓ: Είχα πολλά, αλλά τα περιόρισα. 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 30 Σεπ 2011 20:23 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #208 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 20:45 »
Υποβιβάστηκε για δωροδοκία η Τρίπολη

ΑΘΩΟΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΟΦΗ

ΩΡΑ 20.34

Υποβιβάστηκε ο Αστέρας Τρίπολης, με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας. Παράλληλα θα στερηθεί τη δυνατότητας ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 3 χρόνια ο Γ.Μποροβήλος.

Η απόφαση ελήφθη βάσει του άρθρου 21 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Αθωώθηκαν Γιάννενα και ΟΦΗ.

dikisports.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος SAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 20:53 »
επεσε τριπολη

αθωοι ΓΙΑΝΝΙΝΑ  ΟΦΗ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος SAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 21:03 »
με τους βαθμπυς που πηραμε απο τριπολι τι γινετε??????
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 21:07 »

Παράθεση
Υποβιβάστηκε για δωροδοκία η Τρίπολη
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011
http://dikisports.blogspot.com/2011/09/blog-post_7732.html

ΑΘΩΟΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΟΦΗ

ΩΡΑ 20.34

Υποβιβάστηκε ο Αστέρας Τρίπολης, με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας. Παράλληλα θα στερηθεί τη δυνατότητας ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 3 χρόνια ο Γ.Μποροβήλος.

Η απόφαση ελήφθη βάσει του άρθρου 21 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Αθωώθηκαν Γιάννενα και ΟΦΗ.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #212 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 21:10 »
apollon1891.gr
Παράθεση
Το apollon1891.gr ήταν στην ακροαματική διαδικασία και σας παρουσιάζει ολόκληρη την εκδίκαση με τη χρονική σειρά που εξελίχθηκαν οι απολογίες…

Χατζής (δικηγόρος Νυχτάρη): Δεν έχουμε καμία σχέση με τον ΟΦΗ και δεν είχαμε ενημερωθεί, ζητάμε αναβολή…
Κλοκίνας (πρόεδρος Πειθαρχικής Επιτροπής): Αυτό θα το κρίνει η Επιτροπή από τη διαδικασία…
Μανταδάκης (δικηγόρος ΟΦΗ): Εμείς θα σας αποδείξουμε πως ο κ. Νυχτάρης δεν έχει καμία σχέση ούτε ως μέτοχος ούτε ως μεγαλομέτοχος. Έχουμε το μετοχολόγιο, έχουμε όλα τα Δ.Σ. και τα ΦΕΚ που αποδεικνύουν ότι δεν είναι αφανής. Ως προς τον κ. Νυχτάρη η κλήση μας ήταν ατελής. Δεν μας αφορά το κατηγορητήριο της δωροδοκίας, γιατί ο Νυχτάρης δεν έχει καμία σχέση με εμάς. Αν μίλησε με κάποιον ο Νυχτάρης, δεν μας αφορά. Δεν ακούγεται πουθενά ο Μαχλάς και ο ΟΦΗ. Αρνούμαστε την κατηγορία. Ο κ. Νυχτάρης δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Μαχλά και τον ΟΦΗ. Εμείς θέλουμε να δικαστούμε σήμερα…
Κλοκίνας (πρόεδρος Πειθαρχικής Επιτροπής): Θα ερευνήσουμε αν είναι ή αν δεν είναι και τι είναι ο κ. Νυχτάρης. Είναι απλά τα θέματα…
Κακαβάς (δικηγόρος Μπέου): Υπάρχει η παθητική και η ενεργητική δωροδοκία. Αυτό επιβάλλει το ενιαίο της κρίσεως. Να αναβάλετε και να καλέσετε Ολυμπιακό Βόλου και Μπέο. Ασκείται κύρια παρέμβαση (άρθρο 16). Έχω έννομο συμφέρον…
Κλοκίνας: Στην πειθαρχική δίκη ανάληψη ευθύνης δεν υπάρχει… 
Διαμάντης (δικηγόρος Μπέου): Γίνεται ερήμην δίκη…
Πρόεδρος: Τι θέλετε να πείτε, δεν έχει κληθεί ο πελάτης σας; Δεν μπορούμε να μπούμε στον ποινικό κώδικα. Θα είναι διάδικος, αν κληθεί, αλλά δεν έχουμε πολιτική δίκη…

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (21/3/11 ματς Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0)

Λίβας (δικηγόρος ΠΑΣ): Υπάρχουν πράγματα που θυμίζουν μαγειρική. Φασόν σε όλες τις υποθέσεις…
Κλοκίνας (πρόεδρος Επιτροπής): Ποια μαγειρική;
Λίβας: Πρώτη φορά σάς βλέπω επιθετικό…
Κλοκίνας: Δεν παίζω ποδόσφαιρο!

Κούγιας (βασικός μάρτυρας): Έχω διαβάσει για διάλογο Κανελλάκη - Τσακογιάννη και δεν θυμάμαι αν ανέφεραν στο τηλέφωνο έναν Βαγγέλη που έχει σχέση με τον ΠΑΣ. Ήμουν ιδιοκτήτης του ΠΑΣ και πούλησα σε Χριστοβασίλη. Εγώ και ο ΠΑΣ ήμασταν από τα πρώτα θύματα αυτής της λαίλαπας Μπέου - Τσακογιάννη. Όλα αυτά με είχαν κάνει να πω ότι πουλάω… Είχε έρθει ο Ψωμιάδης να αγοράσει την ομάδα προσφέροντάς μου ένα υπέρογκο ποσό, αλλά δεν το δέχθηκα γιατί τα Γιάννινα έχουν άλλη κουλτούρα…
Τότε είχα έρθει αντιμέτωπος με μια οργανωμένη αλητεία στον ΠΑΣ, που ζητούσε να συνεργάζομαι με αυτό το σύστημα…
Τον Χριστοβασίλη τον γνώρισα παλιότερα, εγώ ήμουν στον ΠΑΣ και εκείνος ήταν ως ιδιοκτήτης του Ηλυσιακού, και είχα παράπονα, γιατί την τελευταία αγωνιστική ο Ηλυσιακός είχε δώσει σε Πανθρακικό, με αποτέλεσμα να μην ανέβει ο ΠΑΣ κατηγορία για ένα βαθμό…
Χάναμε δύο χρόνια την άνοδο από ομάδες σαν τον Αστέρα Τρίπολης.
Από τις προτάσεις που δέχθηκα για τον ΠΑΣ είδα τον Χριστοβασίλη ως συνέχεια, γιατί ήταν από την Ήπειρο. Είδα έναν έντιμο άνθρωπο σε απόλυτο βαθμό. Πήρα πληροφορίες και από την τράπεζα. Μπορεί να πήρα με καθυστερήσεις τα χρήματα της πώλησης του ΠΑΣ… Θεωρώ ότι προσωπικά ο Χριστοβασίλης δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά στο κατηγορητήριο… Διαβάζοντας τη στιχομυθία στο κατηγορητήριο αν το τηλέφωνο ταιριάζει με τον Βαγγέλη Αγγελή, είναι το δεξί χέρι του Χριστοβασίλη, μάνατζερ, επικίνδυνο πρόσωπο…
Το αποτέλεσμα του αγώνα του κατηγορητηρίου δεν είναι αναμενόμενο. Εκείνη την εποχή ο Ιωνικός είναι σαν τα Σούρμενα. Δεν είναι λογικό το 0-0… Τεράστια διαφορά οι δύο ομάδες, πολύ καλύτερη ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Από εκεί και πέρα, ο Αγγελής είναι χρόνια στο παρασκήνιο και θα μπορούσε να κάνει πράγματα χωρίς να τα γνωρίζει ο Χριστοβασίλης…
Αν ο Αγγελής έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει παίκτες, το έχει κάνει. Σε αυτό δεν έχει συμμετοχή ο Χριστοβασίλης και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήθελε την ισοπαλία για το στοίχημα για να κερδίσουν.
Δεν γνωρίζω αν θα μπορούσε ο Κανελλάκης να πλησιάσει Κότσιο, Σκούφαλη. Και οι δύο παίκτες δεν είναι βρόμικοι και έχουν καλό όνομα. Παιδιά με ήθος. Δεν γνωρίζω κάτι που να αφήνει σκιές…
Ο Χαραλαμπίδης (από Ιωνικό) ζήτησε να παρέμβει…
Κλοκίνας: Σας παρακαλώ, δεν έχετε το δικαίωμα.
-         Ερώτηση Επιτροπής προς Κούγια: Αυτό το ματς (Ιωνικός - ΠΑΣ) είναι για στοιχηματισμό;
Κούγιας: Έχει ξεχωρίσει ο ΠΑΣ και το ενδιαφέρον είναι στοιχηματικό…
Εγώ δεν ήμουν ούτε ΠΑΣ ούτε Παναχαϊκή πριν τις πάρω, αλλά τις υπηρετώ με συνέπεια. Αν υπήρχε ΝΒΑ στο ελληνικό, θα έπρεπε να έχει πάντα ΟΦΗ, Λάρισα, ΠΑΣ, Παναχαϊκή. Και να μην υπάρχουν βρομιάρηδες με 100 και 150 φιλάθλους… 
Λίβας: Εκτός από ένα αναγνωστέο κείμενο που υπάρχει στο κατηγορητήριο, τα υπόλοιπα δεν υπάρχουν… Υπάρχει η πειθαρχική απόφαση 300 που αναφέρει πως τελεσίδικα χειραγωγημένοι είναι μόνο οι αγώνες της Ηλιούπολης…
Η συνομιλία είναι μόνο ανάμεσα σε Κανελλάκη και κάποιον Βαγγέλη… 
Ο Κανελλάκης λέει πως αυτό μπορεί να το κάνει εύκολα γιατί το έχει ξανακάνει… Ότι δεν θα παίξουν οι ξένοι… Οι ξένοι δεν έπαιξαν γιατί ήταν τιμωρημένοι… Μέσα στη δική μου πειθαρχική δίωξη βάζουν και άλλα ματς, του Διαγόρα με τον Πιερικό. Τι σχέση έχουν αυτά με εμάς…
Κούγιας: Καλά έχουν κάνει, γιατί έτσι φαίνεται το γενικότερο κλίμα που υπάρχει…
Λίβας: Από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει στοιχηματισμός… Όλα τα κατηγορητήρια είναι ίδια… Θα σας προσκομίσουμε και βίντεο. Το ματς ήταν πόλεμος. Υπήρχαν φάσεις, τραυματισμοί… Και αν υπήρχε διάθεση να το στήσουν, θα το έκαναν άσο, νίκη του Ιωνικού, όχι ισοπαλία… Ποιος Βαγγέλης… Δύο τρίτοι άνθρωποι μιλούν μεταξύ τους, που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΠΑΣ… Την απαλλαγή μας ζητάμε.
Χριστοβασίλης: Ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο από αγάπη πριν από 10 χρόνια, είμαι πολιτικός μηχανικός… Από το καλοκαίρι και μετά με όλα αυτά και την εμπλοκή του ονόματός μου έχασα την αντιπροσωπεία που είχα… Στην Ελλάδα έχεις καταδικαστεί από πριν… Εδώ, αν αθωωθεί κάποιος, δεν το μαθαίνει κανείς. Τώρα, αν πίσω από την πλάτη μου γίνονται πράγματα, δεν ξέρω…
- Ερώτηση Επιτροπής σε Χριστοβασίλη:  Όνομα Βαγγέλης Αγγελής υπάρχει;
Χριστοβασίλης: Είναι μάνατζερ παικτών, όχι αποκλειστικά με τον ΠΑΣ… Σε όλες τις ομάδες στην Ελλάδα έχει παίκτες. Και τον Σαλπιγγίδη έχει… Θέλω να σας πω ότι από το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ακυρωθεί κανονικό γκολ από τον επόπτη. Από εκείνο το ματς και μετά, η ομάδα έχασε την πρώτη θέση… Έχω μετανιώσει που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο.
Ευαγγελάτος (δικηγόρος ΠΑΣ): Θεωρώ πως ο Κανελλάκης προσπαθεί να αποφύγει τον Τσακογιάννη… Και επειδή έχω παίξει στον Ιωνικό, στη Νίκαια δεν περνά καμία ομάδα εύκολα.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΦΗ (ματς Ηλιούπολη - ΟΦΗ 1-2, στις 17/411)
Οι συνήγοροι του ΟΦΗ αρχικά είχαν ζητήσει να κρατηθεί η υπόθεσή τους προκειμένου να φτάσει (ταξίδευε αεροπορικώς στην Αθήνα) ο δήμαρχος Ηρακλείου Κουράκης στην εκδίκαση… Ο Κουράκης τελικά ήρθε και η διαδικασία ξεκίνησε…   

-         Ερώτηση Κλοκίνα (πρόεδρος Επιτροπής) σε Κούγια: Τι γνωρίζετε για τον κ. Νυχτάρη (εμφανίζεται στο κατηγορητήριο ως αφανής μέτοχος και μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ);
Κούγιας (βασικός μάρτυρας): Τα καλύτερα θεατρικά τα γράφει η ίδια η ζωή. Μετά την επιτυχία που είχα με την υπεράσπιση Ρωχάμη, δέχθηκα πολλές προτάσεις. Ο Νυχτάρης πριν από 25 χρόνια είχε κατηγορηθεί για δύο ανθρωποκτονίες και τότε πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί… Υπήρξε για κάποιο διάστημα πρόεδρος του Περάματος. Αναμίχθηκε με το ποδόσφαιρο αργότερα, τώρα ασχολείται με τη νύχτα.
Δεν έχω γνωρίσει μεγαλύτερο ψεύτη. Έχει χρήματα… Ο Νυχτάρης είναι μια λάιτ εκδοχή του Τσακογιάννη…
Έξι μήνες πριν αγοράσω την Παναχαϊκή είχα δεχθεί πρόταση για να ασχοληθώ με τον ΟΦΗ… Με τον Κουράκη συνεργαστήκαμε για να ξεπαστρέψουμε την πρώτη παράγκα… Είχαμε συμφωνήσει να αγοράσω τον ΟΦΗ, είχε μιλήσει με τον Βατσινά. Γυρίσαμε να υπογράψουμε, αλλά ο Βατσινάς μού είπε πως δεν μπορεί να αποχωριστεί τον ΟΦΗ. Εγώ τότε μόνο ένα σπίτι πήρα…
Ο ΟΦΗ είναι τυχερός που έχει Μαχλά, Ξημέρη, Κουράκη… Με τον Μαχλά παίζουμε μπάλα μαζί… Από εκεί και πέρα τον Νυχτάρη, άμα τον ξέρει, καταλαβαίνεις… Δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΦΗ, το αποκλείω… Ο Νυχτάρης λέει πράγματα που δεν ισχύουν… Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς πως ο Νυχτάρης είναι από πίσω… Είναι ακραίος φαντασιόπληκτος ο Νυχτάρης… Ένας ξάδελφός του που τον ρώτησα μου έλεγε πως ο Νυχτάρης πήρε την Μπαρτσελόνα και θα έπαιρνε και τη Ρεάλ! Καταλαβαίνετε; Τον λένε κουζουλοκόπελο στην Κρήτη τον Νυχτάρη.
Για το ματς Ηλιούπολη - ΟΦΗ τι να πω… Η Ηλιούπολη τα κάνει μόνη της… Η διαφορά του ΟΦΗ ήταν τεράστια… Ο Τσακογιάννης το έπαιζε μόνος του για να χάσει… Δεν είχε πρόβλημα… Ο Τσακογιάννης μπορεί αυτό το παιχνίδι να το έπαιξε μόνος του και για την ώρα που θα δεχθεί τα γκολ. Αυτή ήταν η δουλειά του…
Στις 13/4 ο Τσακογιάννης επικοινωνεί με τον Νυχτάρη… Πιθανολογώ πως ο Νυχτάρης πάει να κάνει το αντίθετο… Να πιάσει ο Νυχτάρης τον ΟΦΗ για να χάσει ο ΟΦΗ. Μάλλον ο Νυχτάρης να πει θα το φτιάξω εγώ, αλλά στα ψέματα… Ο Νυχτάρης προσπαθούσε να βοηθήσει για να κερδίσει η Ηλιούπολη. Το ματς όμως το πήρε ο ΟΦΗ με 1-2, έστω και δύσκολα… Είμαι απόλυτος για τους τρεις ανθρώπους του ΟΦΗ που γνωρίζω προσωπικά. Όταν ακούσαμε Νυχτάρης με τη γραμματέα μου, βάλαμε τα γέλια. Το αγωνιστικό ενδιαφέρον ήταν για την Ηλιούπολη, ο ΟΦΗ ήταν αδιάφορος βαθμολογικά.
-         Ερώτηση Επιτροπής στον Κούγια: Τα 50.000 που ακούγονται σας φαίνονται πολλά;
Κούγιας: Ταπεινό ποσό, για πρωινό το είχε ο Τσακογιάννης… Εδώ στην άλλη υπόθεση υπάρχει ποσό 500.000 ευρώ.
Σε καμία περίπτωση ο Νυχτάρης δεν μπορεί να είναι μεγαλομέτοχος ή μέτοχος του ΟΦΗ… Αποκλείω συμμετοχή του ΟΦΗ σε όλα αυτά…
Ξημέρης (πρόεδρος Ερασιτέχνη ΟΦΗ): Ο Νυχτάρης έχει καφέ, τα δύο παιδιά του παίζουν μπάλα, το ένα παίζει στον ΟΦΗ επαγγελματίας φέτος. Για μετοχές είναι για γέλια. Από το 1983 ξέρω όλη την πορεία των μετοχών του ΟΦΗ. 1.100 μετόχους έχει ο ΟΦΗ και δεν υπάρχει Νυχτάρης. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε ήταν στη διοίκηση ο Νυχτάρης και ούτε μας ενόχλησε ποτέ για να μπει… Μόνο φίλαθλος είναι. Ο κ. Νυχτάρης έχει αρκετά καταστήματα… Δεν ξέρω πόσα χρήματα έχει… Από τότε που προχωρήσαμε στην πολυμετοχικότητα, πριν από δύο χρόνια, θα μπορούσε να το έχει κάνει. Δεν έδειξε ενδιαφέρον… Πώς να είναι αφανής εταίρος ο Ξημέρης… Εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού… Δεν γνωρίζω καν αν υπάρχει συνομιλία. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι Νυχτάρης και Τσακογιάννης θα μπορούσαν να λένε ό,τι θέλουν, γνωρίζονται και είναι φίλοι και επιχειρηματικά… Το ματς δεν καιγόμασταν να το πάρουμε, αλλά κερδίσαμε 1-2. Εγώ τον Μαχλά τον έχω μεγαλώσει, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι εναντίον του ΟΦΗ…
-         Κλοκίνας: Τα ψάρια που λέει ο Τσακογιάννης είναι χρήματα στη δικογραφία και λέει πως πήγαν στη θέση τους, τι έχετε να πείτε;
Ξημέρης: Εμείς ούτε ψάρια είδαμε ούτε φάγαμε… Πήγαμε και κερδίσαμε με αξιοπρέπεια.
Του αρέσει του Ηρακλή (Νυχτάρης) να διογκώνει τα πράγματα…
Εγώ απ’ όσο γνωρίζω ούτε ένα ευρώ δεν έχει βάλει ο Νυχτάρης… Στο Ηράκλειο γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Κανένας από τους 1.100 μετόχους του 67% δεν έχει σχέση με τον Νυχτάρη…
Κουράκης: Το 2009 που έπεσε ο ΟΦΗ στη Β’ Εθνική, μου ζητήθηκε να ασχοληθώ με την ομάδα ως δήμαρχος Ηρακλείου. Αρχικά ήρθαν σε εμένα όλες οι μετοχές και μετά βγάλαμε τις μετοχές προς πώληση. Όλους τους μετόχους τούς γνωρίζω. Δεν έχει καμία σχέση ο Νυχτάρης. Καμία σχέση με αφανή μέτοχο… Έλεος, δεν υπάρχει κανένας αφανής…
Καταστράφηκα ως ιδιώτης… Έχουμε βάλει δάνεια και χθες δώσαμε 150.000 ευρώ. Εγώ παραιτήθηκα γιατί έπρεπε να είμαι υποψήφιος δήμαρχος και ανέλαβε ο Νίκος (Μαχλάς). Από πρεστίζ θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς με την Ηλιούπολη. Δεν έχουμε καμία σχέση με το στοιχηματισμό. Από εκεί και πέρα, αν ο Νυχτάρης θέλει να λέει λόγια, είναι δικό του θέμα. Παντού συμβαίνει αυτό… 
Μαχλάς: Από αγάπη βρέθηκα στην ομάδα του ΟΦΗ… Είπαν τόσο πολλά όλοι και τους εκτιμώ πολύ και τον κ. Κούγια. Θα πω ότι εγώ εκείνο το διάστημα ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ στο νοσοκομείο με ένα πρόβλημα που είχα με το παιδί μου. Σε εκείνο το ματς πήγα στο γήπεδο καθυστερημένα. Έβρεχε και μπήκα και έκατσα στα δημοσιογραφικά… Ο Τσακογιάννης στο πρώτο ημίχρονο έβριζε τον ΟΦΗ και του είπα σε παρακαλώ… Δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και από τα νεύρα μου όλο το δεύτερο ημίχρονο το είδα έξω, παρά τη βροχή. 
Δεν είμαι ούτε μεγαλομέτοχος ούτε αχυράνθρωπος, μπήκα στον ΟΦΗ γιατί είμαι παθολογικά συνδεδεμένος μαζί του. Διασύρομαι όταν βλέπω το όνομά μου μέσα στην πειθαρχική δίωξη. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Δεν δέχομαι να μας βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι. Δεν τα δέχομαι. Δεν ξέρω κανέναν Αδαμάκη, προχθές έμαθα πως είναι πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα που έπρεπε να πληρώσουμε κάποιες δόσεις από παίκτες που πήραμε από τον Αστέρα…
Εμένα δεν με είχε πάρει κανένας Νυχτάρης, ούτε Τσακογιάννης ούτε Μπέος ούτε Ψωμιάδης…
Δεν έχω πάρε-δώσε με κανέναν. Ασχολούμαι μόνο με την ομάδα μας μέσα από έναν τίμιο αγώνα… Τον Τσακογιάννη τον είδα στον πρώτο γύρο στο Ηράκλειο, που κερδίσαμε 4-1, όταν ρώτησα αν είχαν κάποιο παράπονο από τη φιλοξενία. Τίποτε άλλο. Μάλιστα, έχουμε κατηγορηθεί γιατί στον ΟΦΗ δεν είμαστε στα κέντρα αποφάσεων… Πέρσι στα πλέι οφ στο ματς με τον Πανσερραϊκό μάς αδίκησαν κατάφωρα για να ανεβαίναμε από τότε στη Σούπερ Λίγκα. Θέλω να σας πω ότι στο ποδόσφαιρο όλοι μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν. Στο δεύτερο γύρο την εποχή που παίζουμε με την Ηλιούπολη παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν μας ενδιέφεραν αυτά τα πράγματα…
Μανταδάκης (δικηγόρος ΟΦΗ): Θέλουμε άμεση έκδοση απόφασης… Να γυρίσουμε με καθαρό πρόσωπο στην Κρήτη. Δεν ασκήθηκε ποτέ δίωξη στον Μαχλά… Ούτε στην έρευνα του ΣΔΟΕ ούτε πουθενά… Σύρεται ο ΟΦΗ από μια κουβέντα του Νυχτάρη πως είναι ο αφανής ιδιοκτήτης του ΟΦΗ.
Φωτάκης (συνήγορος ΟΦΗ): Με είχε πιάσει ένας γνωστός μου και μου είχε πει πως ο Νυχτάρης βγαίνει και λέει ότι είναι ιδιοκτήτης του ΟΦΗ και μου είχε πει να προσέχουμε γιατί μπορεί να μας μπλέξει… 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ματς Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός Βόλου 2-1 και Καβάλα - Αστέρας Τρίπολης 1-0 τη σεζόν 2010-11)

Αρχικά η Πειθαρχική Επιτροπή ανάγνωσε στους μάρτυρες και τα ονόματα Ψωμιάδη, Πατέρα, Λιμάντζη (όλοι απόντες)… Ο Πατέρας με επιστολή του ενημέρωσε την Επιτροπή πως δεν είναι το πρόσωπο με το οποίο μιλά ο Ψωμιάδης στο κατηγορητήριο, αλλά υπάρχει άλλος Νίκος παράγοντας του ποδοσφαίρου που εμπλέκεται…

Κούγιας (βασικός μάρτυρας): Δεν γνωρίζω κάτι… Από τα κατηγορητήρια είδα πως συνομιλούν Πατέρας - Ψωμιάδης… Ο Πατέρας όμως επισημαίνει πως δεν είναι αυτός το πρόσωπο που μιλά με τον Ψωμιάδη και το είπε και στον κ. ανακριτή.
Θα κάνω μια δήλωση… Είμαι ιδιαίτερα προκατειλημμένος κατά του Αστέρα Τρίπολης, άσχετα με την παρούσα υπόθεση, και δεν θα είμαι αξιόπιστος μάρτυρας. Συνάντησα τον Αστέρα στο δρόμο μου… Έχω κάνει συγκεκριμένες καταγγελίες για τον Μποροβήλο και τον αδελφό του. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να επηρεάσει την κρίση σας… Με τον κ. Μποροβήλο βρίσκομαι στα δικαστήρια όπως και με έναν εκ των ιδιοκτητών, τον κ. Καϊμενάκη. Δεν θέλω να επηρεάσω… Έχω μια μεγάλη αγάπη στον κ. Μπάκο, τον εκτιμώ. Θέλω να πάρω αποστάσεις… Αν και πιστεύω τα πλέον δύσοσμα για τον Αστέρα, αλλά θεωρώ ότι ο Αστέρας δεν έχει σχέση. 
Αν μπορούσα να πω κάτι ανέντιμο για να ρίξω τον Αστέρα, θα το έκανα, αλλά όχι εδώ.
Ο Ψωμιάδης ήταν με ένα τηλέφωνο στο χέρι… Κουβέντα κουτσομπολίστικη…
Ποτέ δεν θα έπαιρνε λεφτά ο Μπέος από τον Μποροβήλο. Ο Μποροβηλος είναι στον Αστέρα Τρίπολης για να μη δίνει χρήματα…
Όλη μέρα ο Ψωμιάδης και τέτοιοι παράγοντες είναι με ένα τηλέφωνο στο χέρι και κάνουν ότι ξέρουν τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Τέτοιοι τύποι έτσι γεμίζουν το χρόνο τους. Στον Αστέρα Τρίπολης μπήκαν χρήματα… Καμία άλλη ομάδα δεν έφτιαξε με δικά της χρήματα και μόνο γήπεδο… Και θα πω ότι ξεχωρίζω Μπάκο, Καϊμενάκη…
Τα 500.000 είναι υπερβολικό ποσό, πάντως…

Αζαριάδης (δικηγόρος Αστέρα Τρίπολης): Ο Ολυμπιακός Βόλου διακινδύνευε την έξοδό του στην Ευρώπη, δεν θα καθόταν να χάσει… Θα διακινδύνευε 5.000.000 ευρώ! Το γκολ μπήκε ένα λεπτό πριν από τη λήξη… Ισοφάρισε ο Ολυμπιακός Βόλου την ομάδα μας στο 23’ και ήταν 1-1 μέχρι το 90’. Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου ήταν στημένοι και τώρα είναι περιζήτητοι… Σε Ολυμπιακό Πειραιώς, Άρη, σε όλες τις ομάδες! Ο Ψωμιάδης λέει στην αρχή 500.000 ευρώ και μετά λέει 300.000. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, όλα στην τύχη…

Για το ματς με την Καβάλα, τι σχέση έχουμε εμείς με τον Παναθηναϊκό για να πουλά εκδούλευση στον Πατέρα ο Ψωμιάδης;
Αν δίναμε 500.000 δεν θα είχαμε υποβιβαστεί αγωνιστικά…

Σουρουβίκης (δικηγόρος Αστέρα Τρίπολης): Απολύτως αληθές αυτό που λέει ο κ. Κούγιας πως αυτά τα άτομα λένε οτιδήποτε για να παρουσιαστούν ότι τα ξέρουν όλα…
Με την Καβάλα χάσαμε 1-0… Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου ήταν τότε που παίξαμε ισόβαθμες, θα έχαναν τόσα χρήματα… Ο κ. Μποροβήλος πουθενά δεν έχει αναφερθεί. Ο κ. Κούγιας είναι άσπονδος εχθρός του Αστέρα Τρίπολης, αλλά προς τιμήν του είπε πως δεν έχει σχέση με στοιχηματισμό και είναι ισχυρή οικονομικά ομάδα.
Λίβας (δικηγόρος Αστέρα Τρίπολης): Κόψε-ράψε όλα… Άλλος είναι ο  Νίκος στις συνομιλίες με τον Ψωμιάδη. Πρέπει να απαλλαγούμε πανηγυρικά!

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 21:15 »
ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 21:23 »

Νομίζω ότι, η κενή θέση  που προκύπτει με τον υποβιβασμό της Τρίπολης δε θα καλυφθεί με ορισμό και η ομάδα που θα καταλάβει τη θέση της θεωρητικά (Α,Β,Γ,Δ,Ε) ασφαλώς  και  δε θα καρπωθεί ή χρεωθεί  αναλόγως τη βαθμολογία της Τρίπολης, θα παίξει κανονικά από την αρχή τα παιχνίδια της με όλες.

Που σημαίνει ότι είμαστε 1 αγώνα μείον και μοιραία 3 βαθμούς και όσοι έπαιξαν με  την Τρίπολη.

Κάποια καλή Τετάρτη, θα καλύψουμε τη χασούρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 30 Σεπ 2011 21:28 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 21:31 »
Παράθεση

στο gazzetta γραφει οτι δεν χανουμε τους 3 βαθμους  :joker:

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 21:32 »
Κρατούν τα «τρίποντα» Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα!

Η απόφαση αξίζει να σημειωθεί πως είναι εφέσιμη και σίγουρα οι Αρκάδες πρόκειται να προχωρήσουν σε αυτή! Πλέον με τα νέα δεδομένα το μπάχαλο στην Λίγκα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο μιας και πλέον η κατηγορία μένει με 13 ομάδες!

Πάντως επειδή τα ερωτηματικά είναι πολλά θα πρέπει να τονιστεί ότι οι δύο ομάδες που κέρδισαν τον Αστέρα στις 4 πρώτες αγωνιστικές, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα κρατούν τους 3 βαθμούς της νίκης!

gazzeta.gr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 21:33 »
Το πρωταθλημα θα συνεχιστει με 15 ομαδες

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 21:35 »
Το πρωταθλημα θα συνεχιστει με 15 ομαδες

Παράθεση
Αυτό σημαίνει βέβαια ότι η Σούπερ Λιγκ έχει πλέον 13 ομάδες, ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τα αποτέλέσματα που σημειώθηκαν τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Τέλος να αναφερθεί ότι η απόφαση είναι εφέσιμη και θεωρείται βέβαιο ότι οι Αρκάδες θα προσφύγουν στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Η συγκεκριμένη επιτροπή, παρ' ότι το άρθρο 21 προβλέπει μόνο υποβιβασμό, είχε μετατρέψει σε αφαίρεση βαθμών την αντίστοιχη ποινή υποβιβασμού των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας.

Σ΄ αυτό το δεδικασμένο θα «ποντάρει» και η πελοποννησιακή ομάδα προκειμένου να αθωωθεί.
http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231131097

Παράθεση
Κρατούν τα «τρίποντα» Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα!

Η απόφαση αξίζει να σημειωθεί πως είναι εφέσιμη και σίγουρα οι Αρκάδες πρόκειται να προχωρήσουν σε αυτή! Πλέον με τα νέα δεδομένα το μπάχαλο στην Λίγκα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο μιας και πλέον η κατηγορία μένει με 13 ομάδες!

Πάντως επειδή τα ερωτηματικά είναι πολλά θα πρέπει να τονιστεί ότι οι δύο ομάδες που κέρδισαν τον Αστέρα στις 4 πρώτες αγωνιστικές, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα κρατούν τους 3 βαθμούς της νίκης!
http://www.gazzetta.gr/article/item/228621-ton-erixan-gia-500000-logous

Το "θα πρέπει να τονιστεί" είναι της gazzetta
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 30 Σεπ 2011 21:39 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 21:36 »
τη γλιτωσαμε πολυ φθηνα πιστευω.
χαιρομαι που ειναι αθωος ο χριστοβασιλης
αλλα θα χαρω πιο πολυ να το0ν δω να υλοποιει την αποφαση του και να πουλησει.
καλο υπολοιπο πρωταθληματος.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 21:37 »
Οντως, αυτό ειναι ενα θεμα..
πιθανον κραταμε τους βαθμους με Αστερα και στα επομενα παιχνιδια μηδενιζεται
(μενουν 15 ομαδες)

Το ερώτημα βεβαια ειναι τι γινεται με τις δυο ομαδες που χασαν βαθμους απο τον Αστερα..

Αποσυνδεδεμένος SAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 21:40 »
να βαλουν μυαλο στην διοικησξ και να φτιαψουν δυνατη ομαδα και μακρυα απο κακες παρεες
ONLY PAS GIANNINA

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 21:41 »
Στο ΣΚΑΙ λεει οτι ακυρωνονται τα ματς και θα ξαναγινουν...:/
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 21:41 »
την χρονια που υποβιβαστηκαμε απο τη Β στη Γ ειχε αποβληθει η Παναχαικη
εμας πριν αποβλξθει μας ειχε κοψει βαθμους που δεν τους πηραμε πισω.
οι υπολοιποι απο εκει και περα κερδιζαν με 3-0

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 21:47 »
αλλα θα χαρω πιο πολυ να το0ν δω να υλοποιει την αποφαση του και να πουλησει.

Κάτι περισσότερο γνωρίζεις ... έλαβε τέτοια απόφαση???