Αποστολέας Θέμα: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ  (Αναγνώστηκε 104906 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GIWRGAKIS99

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #225 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 21:47 »
Δεν προλάβαμε να παίξουμε τότε με Παναχαϊκή, αλλά με Φωστήρα... ήρθε ο Μπακαγιόκο (άλλος, Ομάρ) μας κέρασε δυο γκολ, 2-0 και γειά σας, δεν πήραμε πίσω τους βαθμούς όντως.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 22:11 »
Παράθεση
Επίσημος ο υποβιβασμός του Αστέρα
...

Μάλιστα, πριν από λίγο ακολούθησε και η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Αναλυτικά, όσα αναφέρει:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις :
 ...
Γ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γ.Χριστοβασίλη (Πρόεδρο) : «Βάσει των αναφερομένων στην από 22/9/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, η οποία σας συγκοινοποιείται, καλείσθε ενώπιον μας την Παρασκευή, 30-9-2011 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

«Κρίνει εαυτήν αναρμόδια προς εκδίκαση της υπόθεσης ως προς τους 1ο (Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη), 2ο (Χρήστο Κανελλάκη) και 5η (ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ) και παραπέμπει την υπόθεση ως προς αυτούς στον αρμόδιο Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα για την εισαγωγή της υπόθεσης στην αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται η 5η εγκαλουμένη ΠΑΕ.

Απαλλάσσει τον 3ο εγκαλούμενο διότι δεν απεδείχθη συμμετοχή του στις αποδιδόμενες σ΄ αυτόν πράξεις. Απαλλάσσει την 4η εγκαλουμένη λόγω του ότι δεν απεδείχθη συμμετοχή της στην αποδιδόμενη σ΄ αυτήν πράξη".
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 22:17 »
αλλα θα χαρω πιο πολυ να το0ν δω να υλοποιει την αποφαση του και να πουλησει.

Κάτι περισσότερο γνωρίζεις ... έλαβε τέτοια απόφαση???

Παράθεση
Χριστοβασίλης: "Με την πρώτη ευκαιρία θα αποχωρήσω"

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη, αναφορικά με τος διώξεις που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Ο κ. Χριστοβασίλης επανέλαβε για μια ακόμη φορά τόνισε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με όσα τον κατηγορούν και αδίκως διασύρεται το όνομά του. Μάλιστα, τόνισε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα αποχωρήσει από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη στο gazzetta.gr:

«Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που διασύρεται το όνομά μου και δεν ξέρω γιατί. Τι να πω; Μπράβο μου αν έχω τη δύναμη και ακυρώνω γκολ στο 89' εις βάρος της ομάδας μου», δήλωσε φανερά ενοχλημένος για τη νέα εμπλοκή του ονόματός του ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση: «Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση αυτή, ούτε με το στοίχημα ούτε με τίποτα. Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου. Λυπάμαι πολύ και κακώς κάθομαι και ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Πραγματικά σας λέω  στην πρώτη ευκαιρία που θα μου δινόταν θα προσπαθούσα να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο, γιατί όπως φαίνεται κακώς κάθομαι και ασχολούμαι. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι (Ιωνικός-ΠΑΣ) γνωρίζετε καλά ότι ο ΠΑΣ είχε αδικηθεί κατάφωρα και δεν χρειάζεται να πω πολλά περισσότερα».

Ο ιδιοκτήτης των Ηπειρωτών αναφέρθηκε και στην ελληνική δικαιοσύνη: «Θα ήθελα αυτοί που βγάζουν αυτά τα θέματα και αποφασίζουν για τις διώξεις να είναι λίγο πιο προσεκτικοί γιατί διασύρουν ανθρώπους. Είναι η δεύτερη φορά που εμπλέκεται το όνομά μου και θα ήθελα να ρωτήσω πώς θα αποκαταστήσω εγώ το δικό μου όνομα. Το ξέρετε ότι πλέον δημιουργείται πρόβλημα στις δουλειές μου με όλα αυτά;»

Για το αν η πόλη είναι στο πλευρό και αν έχει δεχτεί τηλεφωνήματα συμπαράστασης, ο κ. Χριστοβασίλης ήταν ξεκάθαρος: «Ήδη με κοιτούν περίεργα από την πρώτη φορά και τα πράγματα είναι περίεργα. Γι’ αυτό θα ήθελα το κράτος να δείχνει μεγαλύτερη προσοχή και να μη διώκει χωρίς αποδείξεις, χωρίς τίποτα».

πηγή: gazzetta.gr

αν αλλαζει αποφασεις καθε μερα δεν ειναι δικο μου θεμα....

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #228 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 22:25 »
Προς αποκατάσταση της τάξης...

Και τα 4 παιχνίδια με Παναχαϊκή και Φωστήρα το 03-04 κατακυρώθηκαν στον ΠΑΣ με 2-0.-

(Να δω τι θα γραφ στς προϊστορίες, άμα ξαναβρεθούν οι δρόμοι μας ο ΜήτσοΤόρος χεχε)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 22:43 »
Γιατί τι είναι δηλαδή ο Αγγελής μέλος του Δ.Σ.?Ο Χριστοβασίλης είπε ο ο Αγγελής είναι συνεργαζόμενος μάνατζερ κ αυτο ακριβώς είναι.Εκτός κ αν κάποιος έχει καταστατικό της ομάδας με τον Αγγελή μέσα ας το παρουσιάσει.
Όσο για Κώτσιος-Σκούφαλη για πιο λόγο να τους καλέσει δηλαδή επειδή κάποιος άσχετος με την ομάδα μας είπε σε συνομιλία οτι μπορεί να τους πιάσει?Υπάρχουν αποδείξεις οτι τους πλησίασαν δηλαδή?
Θα βγει η απόφαση κ θα μάθουμε μανία μας να ενοχοποιήσουμε απο τώρα πρόσωπα κ καταστάσεις.
Δεν υπάρχουν γενικά σοβαρά στοιχεία κ εμείς εκεί να κατηγορούμε κ να κρίνουμε γιατι κ πως

- O Aγγελής δεν μου είναι αντιπαθής. Ίσα ίσα που στον "όμορφο αγγελικά πλασμένο" χώρο του Ελληνικού football η ομάδα χρειάζεται και τέτοιους.
- Δεν κατηγόρησα κανέναν και είμαι από τους πρώτους που πιστεύω ότι δεν στέκουν κατηγορίες για μας.
- Στα πλαίσια του παραπάνω, οι Κώτσιος Σκούφαλης έπρεπε να κληθούν για να λάμψει η αλήθεια υπέρ μας. Στο κάτω κάτω ο ΧΒ γιατί κλήθηκε αν και δεν αναφέρεται καν στη συνομιλία;;;
- Καμία μανία ενοχοποίησης δεν έχω για κανέναν, ιδίως στη δική μας ομάδα.

Για ποιον λογο χρειαζομαστε ατομα του υποκοσμου σαν τον Αγγελη στον ΠΑΣ???@#$%???@#$%??δεν καταλαβα

Για να μας πιανει καθε ανυπαρκτος και τυχαρπαστος στο στομα του και να μας χαρακτηριζει ως βρομιικη ομαδα......Κανενας ###### Αγγελης και καθε ειδους Αγγελη δεν χρειαζομαστε στον ΠΑΣ μας,γιατι οπως ειπε ο ψυχακιας ο Κουγιας εκφραζουμε μια διαφορετικη κουλτουρα απο ολο τον φιλαθλο κοσμο της Ελλαδος!!!!Οτι καταφερνουμε το καταφερνουμε με δικα μας @@@@@@ δεν χρειαζομαστε τριτων....ΠΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

ΑΓΓΕΛΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ######,ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΡΩΣΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ....ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ ΡΕ ######
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 30 Σεπ 2011 22:45 από ΛΟΚΟ »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 22:44 »
Παράθεση
Τότε είχα έρθει αντιμέτωπος με μια οργανωμένη αλητεία στον ΠΑΣ, που ζητούσε να συνεργάζομαι με αυτό το σύστημα…

Δεν τα ξεχασε τα τοτε φιλαρακια του και σημερινους εχθρους του ακομα βλεπω ο Κου..

Ουτε κι αυτα θα τον ξεχασαν λεω ετσι ξευτιλισμενα που τα εχει συνεχεια αλλα και υπο την απειλη αγωγων για καταχρηση..

Για να δουμε αν μετα την σημερινη μεγαλοπρεπη αυτη στροφη..

Παράθεση
ο Αγγελής είναι μάνατζερ διάφορων παικτών, αλλά δεν είναι μέλος της ομάδας

Δεν ξέρω αν έγιναν διάφορα πράγματα πίσω από την πλάτη μου..

Αναγκαστουν να διαγραψουν απο φιλαρακι τους κι ετουτον και μπει κι αυτος ...για το καλο, στην λιστα των εχθρων τους..

Παράθεση
τη γλιτωσαμε πολυ φθηνα πιστευω

Εμεις μαλλον ναι, αν δεν εχουμε καμμια ενσταση απο εισαγγελεις ή καμμια παρεμβαση απο κρατος, λογικα ναι.

Αλλα αν παραμεινει και ουσιαστκα μακρια η ...Ιφιγενεια εν Ταυροις πια, και θυσιαστουν και οι ...3-4 φιλες της, ισως καταφερει να σταματησει να καταστρεφεται και απο την απομακρυνση του κοσμου αλλα και απο αλλα οπως αυτα..

Παράθεση
με όλα αυτά και την εμπλοκή του ονόματός μου έχασα την αντιπροσωπεία που είχα…

Αυτος που τωρα, αυτη τη στιγμη, μονο με χασουρα μπορει να φυγει απο τον ΠΑΣ κι οχι οπως πριν δυο χρονια με κερδη.

Οι Γιαννιωτες, αν και απο αποσταση πια, του εχουν δωσει σιωπηλα δευτερη ευκαιρια. Σημερα του εδωσε και η δικαιοσυνη μια.

Για να δουμε, ειναι ικανος να μη τις χασει και τις δυο αποδεικνυοντας πως ειναι αρκετα εξυπνος ωστε να μην εχει και το τελος του ...Αγαμεμνωνα, τωρα που πρωταγωνιστησε στον ρολο αυτο?
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #231 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 23:04 »
arcadia-sports.gr
Παράθεση
Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης σχολιάζει στο a-s την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League η οποία υποβίβασε τον Αστέρα στη Β' Εθνική.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Μποροβήλου

"Η απόφαση είναι πέρα και έξω από κάθε λογική αφού ούτε ένας δεν κατέθεσε το παραμικρό εναντίον της ομάδας μας και ο μοναδικός μάρτυρας ο κ. Κούγιας, όπως είδαν όλοι οι παραβρισκόμενοι δημοσιογράφοι, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό για το θέμα. Πιστεύω απόλυτα ότι θα δικαιωθούμε στην Έφεση στην οποία θα υποβάλλουμε άμεσα. Το κατηγορητήριο αυτό είναι προϊόν κουτσομπολιού και καφενείου και δεν αποτελεί προϊόν πραγματικών γεγονότων".
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 23:11 »
αλλα θα χαρω πιο πολυ να το0ν δω να υλοποιει την αποφαση του και να πουλησει.

Κάτι περισσότερο γνωρίζεις ... έλαβε τέτοια απόφαση???

Παράθεση
Χριστοβασίλης: "Με την πρώτη ευκαιρία θα αποχωρήσω"

αν αλλαζει αποφασεις καθε μερα δεν ειναι δικο μου θεμα....

Κατ' αρχήν ούτε δικό μου θέμα είναι, αλλά τυχαίνει να έχουμε τα ίδια ντοκουμέντα, σε κοινό διαλεκτικό περιβάλλον, αλλά μάλλον με διαφορετικές αναγνώσεις ... άσχετο.

Γνωστές οι δηλώσεις Χριστοβασίλη.

Είπε ξεκάθαρα από τον Ιούλιο ότι, του καταμαρτυρούν πράματα που δεν έπράξε ποτέ και ανευ λόγου του γύρισαν τα πάνω - κάτω στις δουλειές του και συμπλήρωσε ... σε περίπτωση που θα προκύψει έστω και ένα ελάχιστο ίχνος συμμετοχής του στα στημένα και με οποιοδήποτε τρόπο, θα φύγει εντελώς από το ποδόσφαιρο.

Στην τελική και με τη βούλα ο άνθρωπος κρίθηκε καθαρός τυπικά, λέω τυπικά γιατί ουσιαστικά ήταν καθαρός και το έλεγε χωρίς περιστροφές και νταηλίκια.
Και καμία κουφάλα δε μίλησε αν και  όλες το ήξεραν και έκαναν σεκόντο στα παπαγαλάκια, περιμένοντας τις Αγρινιώτικες χειροπέδες να κουμπώσουν.
Ο Ήπιος είπε, αν ισχύει αυτό, εγώ θα κάνω εκείνο.

Τι ισχύει???
Τι αλλάζει κάθε μέρα???

Οι απόψεις του Κατηγορητήριου άλλαξαν με τις αποφάσεις και όχι οι αποφάσεις του Ήπιου.
Ας είμαστε ειλικρινείς γιατί,  όλα διατυπώνονται ρητά.

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 30 Σεπ 2011 23:14 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #233 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 23:35 »
onsports.gr
Παράθεση
Ανακουφισμένος από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League εμφανίστηκε ο Γιώργος Χριστοβασίλης μιλώντας αποκλειστικά στο Onsports.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, κρίθηκε αθώος από την Επιτροπή για την εμπλοκή του ίδιου και της ομάδας, στην υπόθεση των φερόμενων ως στημένων αγώνων. Βέβαια, ακόμα βρισκόμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης της σχετικής απόφασης. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Χριστοβασίλης υποστήριξε πως αισθάνεται δικαιωμένος, αν και έχει μια μικρή πίκρα.

- H απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League είναι αθωωτική για εσάς και την ομάδα. Αισθάνεστε δικαιωμένος;

«Οπωσδήποτε και αισθάνομαι δικαιωμένος, αν και ήταν κάτι που περιμέναμε, γιατί εμείς δεν είχαμε καμία εμπλοκή σε όλη αυτή την υπόθεση».

- Υπάρχει μια μικρή πίκρα για την εμπλοκή του ονόματός σας στην συγκεκριμένη υπόθεση;

«Βέβαια και υπάρχει. Αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει είναι η ηθική και η υλική ζημιά που υπέστην εγώ, αλλά και η ομάδα».

- Θεωρείτε πως κάτι τέτοιο θα ενεργήσει ευεργετικά στην ομάδα;

«Θεωρώ πως θα είναι καλό για την ομάδα, καθώς βγήκε λίγο πριν τον αγώνα με την Κέρκυρα. Αυτό θα αλλάξει την ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα, ειδικά κόντρα σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, την αποφυγή του υποβιβασμού».

- Η συγκεκριμένη απόφαση πιστεύετε πως θα φέρει και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο;

«Αυτή την Κυριακή δίνουμε ένα γειτονικό ντέρμπι. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο γιατί βρισκόμαστε σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Παρ 30 Σεπ 2011 23:49 »
«...με την Κέρκυρα.
 ...  ειδικά κόντρα σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, την αποφυγή του υποβιβασμού».
 %-| %-| %-|
... η παραμονή, με άλλα λόγια... :-?

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Σαβ 01 Οκτ 2011 00:11 »
Πρόεδρε διώξε σήμερα κιόλας τον Αγγελή που γενικά δεν έχει κ συμπάθειες κ δείξε οτι έχεις κρίση κ παίρνεις κεφαλια οταν χρειαστεί
ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Σαβ 01 Οκτ 2011 00:23 »
Η Εγνατία τους ένωσε η Εγνατία θα χωρίσει.
Αν ο Β είναι έτοιμος,  ο Γ ετοιμάζεται.
Τέλος τα 0 - 0.
 8) :mono: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Σαβ 01 Οκτ 2011 00:43 »
Πρόεδρε διώξε σήμερα κιόλας τον Αγγελή που γενικά δεν έχει κ συμπάθειες κ δείξε οτι έχεις κρίση κ παίρνεις κεφαλια οταν χρειαστεί
ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!
Και εγώ δεν τον γουστάρω τον Αγγελή αλλά αν τον διώξει σήμερα δεν είναι σαν παραδοχή ενοχής;Ας περιμένει λίγο.Δε νομίζω ότι είναι τώρα το κατάλληλο timing.

Αποσυνδεδεμένος SAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Σαβ 01 Οκτ 2011 07:32 »
και γιατι να τον διωξει?????
εδω μας αθωωνουν και 2-3 εδω μεσα μονιμως στην μιζερια στην εσωστρεφεια ξαι στον καυγα,
ρε μαγκς στηριξτε την ομαδα φετος που δειχνει ετοιμη για ενα βημα πιο πανω

και  :mono:
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Σαβ 01 Οκτ 2011 10:14 »
Προς αποκατάσταση της τάξης...

Και τα 4 παιχνίδια με Παναχαϊκή και Φωστήρα το 03-04 κατακυρώθηκαν στον ΠΑΣ με 2-0.-

(Να δω τι θα γραφ στς προϊστορίες, άμα ξαναβρεθούν οι δρόμοι μας ο ΜήτσοΤόρος χεχε)

-Έχω πιάκει τα χειμαδιά
και τα κιτάπια τα χω αφήκει μαναχάτς (μέχρι αύριο)...

-Ανεξάρτητα του ηθικού διλλήματος  που ετέθη στον Ελτόρο
εγώ θυμάμαι πως
εκείνη την χρονιά, λόγω της αποβολής Φωστήρα και Παναχαϊκής
ναι μέν τα αποτελέσματα κατοχυρώθηκαν στους αντιπάλους άνευ αγώνα...

...αλλά οι 2 ομάδες είχαν τελειώσει το πρωτάθλημα
και έτσι αναφέροταν στον βαθμολογικό πίνακα
με 3 βαθμούς ο Φωστήρας
και 1 βαθμό η Παναχαϊκή...αν τα θμάμαι καλά...

-Δεν ξέρω πώς και γιατί είχε γίνει αυτό τότε...
...να παραμείνουν δηλαδή τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής..

-Μάλιστα οι ...άτυχοι της χρονιάς
ήταν -αν δεν τα κάνω λάθος-
η Κέρκυρα (είχε έρθει ισόπαλη με Παναχαική)
και Πατραικός (είχε χάσει στον Ταύρο απο τον Φωστήρα)

-Παρεπιπτόντως (τι σύμπτωσις ε?)
ΚΑΙ φέτος
 η Κέρκυρα έχει έρθει  (ξανά) ισόπαλη με την ομάδα που υποβιβάζεται....(0-0 στην Τρίπολη)

-------------------------------------------------------------

-Αυτά έγιναν τότε..
-Φέτος , τα πράγματα διαφέρουν, γιατί ο Τροπολιτσάς
υποβιβάζεται λόγω δωροδοκίας...

-Και ρωτάω τωρα εγώ:
-Αν είχαμε παίξει 29 αγώνες στην ΣούπερΛιγδ,
και είχαμε Μάιο μήνα
τι θα γινόταν??

-Θα ανέβαινε ομάδα απο Β' Εθνική,
και θα έδινε αγώνες απο την αρχή?? -Δεν μπορώ να το φανταστώ...!

-Άρα, υποθέτω πώς
εφόσον η Τρίπολη έχει ήδη δώσει 4 παιχνίδια....και υποβιβαστεί
οι υπόλοιποι αγώνες κατοχυρώνονται άνευ αγώνα στους αντιπάλους
και πολύ απλά....ΔΕΝ αντικαθίσταται η Τρίπολη....

-Τώρα τίθονται πολλά ερωτήματα βεβαια
γιατί στην μέση είναι Βολος-Καβάλα, και αν ΔΕΝ αντικατασταθούν αυτές
ΔΕΝ θα χρειαστεί να πέσει καμία ομάδα απο Α Εθνική... %-|
-Το μπάχαλο καλά κρατεί...

-Πάντως, σκέφτομαι, τι θα γίνει τελικά??
-Θα ακυρωθούν τα γκολ Μπάκα-Γεωργίου-Ζαιρί???
-Θα αρθεί η ενδεχόμενη τιμωρία μας για το ''ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ''??
-Θα ακυρωθεί η κάρτα του Τάσου Πάντου που συμπλήρωσε 4??

-Θέλω να πιστευω
πως εφόσον η Τρίπολη έχει δώσει επίσημα παιχνίδια
δεν αντικαθίσταται....

-Πρέπει να δούμε τον κανονισμό
τί προβλέπει σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας λόγω δωροδοκίας.... ;)

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Σαβ 01 Οκτ 2011 10:44 »
Ο ΠΑΣ αθωωθηκε γιατι απλα ποτε δεν ειχε καμμια σχεση με το στοιχημα
ολα τα παιχνιδια μας που ειχαν στοχοποιηθει,οποιος τα ειχε παρακλουθησει,
σε καμμια περιπτωση δεν αφηναν υπονοιες δηλ με πανθρακικο 1-2, αγροτικο 1-0, διαγορα 5-0, ιωνικο 0-0.
Η ομαδα μας επαιξε καθαρα αδικηθηκε απο τη διαιτησια σε πολλες περιπτωσεις ειχε δοκαρια τραυματισμους ακυρωμενα γκολ κ δικαιωνεται απο το γεγονος οτι για ολα αυτα τα παιγνιδια υπαρχει αθωωση.
Ποτε δε πιστεψα οτι ο ΠΑΣ μετειχε στη βρωμια κ τουλαχιστον το φωναζα χωρις ν αφηνω υπονοιες.
Ο αγγελης ειναι μια αμφιλεγομενη προσωπικοτητα κ "δεν ταιριαζει στην κουλτουρα μας" οπως λεει κ ενας ασπονδος φιλος μας... πρεπει να φυγει  >:(
απ κει κ μετα οσοι νομιζουν οτι επρεπε να γινουν δικαστες, αλλα η ζωη αλλου τους πηγε... ας ξαναδωσουν πανελληνιες.

Υ.Γ. εχω παθει πλακα απο τα αντανακλαστικα των μμε, στα ψιλα η αθωωση ενω οταν ειχε βγει στον αερα η λιστα των"στημενων" ειχαμε γινει best seller, o.k οτι πουλαει εχει προτεραιοτητα ρουφιανοι >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 01 Οκτ 2011 11:23 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #241 στις: Σαβ 01 Οκτ 2011 11:24 »
Για το τι μέλλει γενέσθαι στο πρωτάθλημα ας το συζητήσουμε στο ανάλογο θέμα.
Το 2003-04 για να το λήγουμε...
Αρχίζει ο πρωτάθλημας, ανακαλείται το πιστοποιητικό συμμετοχής Παναχαϊκής και Φωστήρα...
Η επαε αποφασίζει κάποια στιγμή αποβολή των δύο ομάδων...
Κάνουν έφεση και μετά από μια συνηθισμένη καθυστέρηση, απορρίπτεται...
Λίγο αργότερα αποφασίζεται να μετρήσουν τα αποτελέσματα των δύο ομάδων, για τα παιχνίδια που είχαν δώσει ΠΡΙΝ την ανάκληση του πιστοποιητικού.
Με Φωστήρα είχαμε προφτάσει να παίξουμε, με Παναχαϊκή, ήμασταν ο αντίπαλος τς αγωνιστικής που επόταν της απόφασης αποβολής της και δεν παίξαμαν.
Οι δυο ομάδες παίξαν ερασιτεχνικό από την επόμενη χρονιά και δεν αντικαταστάθηκαν (ο ΠΑΣ κατάφερε να έρθει 14ος σε πρωτάθλημα 14ων ομάδων).
Βέβαια η απόφαση τότε έλεγε αποβολή και όχι υποβιβασμός.
Αυτά.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Σαβ 01 Οκτ 2011 12:09 »
Eίχα πει σε προηγούμενο topic ότι θα επανέλθω στο θέμα μόλις βγουν οι οριστικές αποφάσεις.Μετά λοιπόν την αναμενόμενη αθώωσή μας , αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να μπουν στην θέση τους οι ανακριβείς και λασπολόγοι δημοσιογράφοι όπου με τα λεγόμενά τους δημόσια δημιούργησαν ''κλίμα'' εναντίον μας και ψεύδονταν ασύστολα με ενδεχόμενο δόλο !!! Συγκεκριμένα...
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡΦΜ ΟΠΟΥ Ο ΑΣΒΕΣΤΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ''ΑΕΡΑ'' ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΒ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ .ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ .
Ο μόνος τρόπος να επανορθώσουν και να αποσύρει ο ΠΑΣ την αγωγή είναι να ''παίζουν στον αέρα'' για τρεις μήνες σποτάκι όπου ζητούν από την Ομάδα μας ταπεινά συγγνώμη και εξηγούν ότι είχαν λάθος πληροφορίες !!! Ταυτόχρονα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και ο άμεσα εμπλεκόμενος Ασβεστάς !!!
Όποιος σύντροφος μιλά με την Διοίκηση τον παρακαλώ πολύ να τους το προτείνει ΑΜΕΣΑ !!!

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Σαβ 01 Οκτ 2011 12:17 »
ελπιζω η διοικηση να προφυλαξει την τιμη και την αξιοπρεπεια της κανοντας την αγωγη που λες

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #244 στις: Σαβ 01 Οκτ 2011 13:29 »
passports.gr
Παράθεση
Φυσιολογική και αναμενόμενη χαρακτήρισε την αθώωση του ΠΑΣ Γιάννινα κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας. O κ. Λίβας μιλώντας αποκλειστικά στο passports.gr έκανε λόγο για προσωπική δικαίωση του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Δεν υπήρχε τίποτα ενοχοποιητικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν φυσιολογική εξέλιξη η αθώωση της ομάδας. Πήγαν να εμπλέξουν τον κύριο Χριστοβασίλη χωρίς να προκύπτει από πουθενά απολύτως καμία άμεση ή έμμεση ανάμιξη τόσο του προέδρου όσο και της ομάδας. Το μόνο που συζητήθηκε ήταν μια συνομιλία μεταξύ Τσακογιάννη και Κανελλάκη όπου αναφερόταν το όνομα «Βαγγέλης» ως μεσολαβητής. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες του διαλόγου μεταξύ Τσακογιάννη- Κανελλάκη και δεν συζητήθηκε κανένας άλλος διάλογος".

Σχετικά με τον Αστέρα Τρίπολης, του οποίου την νομική εκπροσώπηση επίσης είχε, ο κύριος Λίβας τόνισε: "Πρόκειται για μια άδικη απόφαση η οποία θα καταρρεύσει στο δεύτερο βαθμό αφού δεν μπορεί να σταθεί νομικά".

Από την εκδίκαση της απόφασης απουσίαζε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Βήτας, ενώ μαζί με τον κύριο Λίβα τη νομική εκπροσώπηση του ΠΑΣ ανέλαβε και ο δικηγόρος Κίμων Ευαγγελάτος

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Σαβ 01 Οκτ 2011 14:48 »
Πάει κι αυτό τελειωσε. Αθώος ο ΧΒ, δεν εμπλέκεται ο ΠΑΣ αφού πρώτα κατηγορήθηκε, για πολλοστή φορα τους τελευταίους μήνες.
Δε θα μου κάνει εντύπωση αν ξανακατηγορηθεί και ο ΠΑΣ και ο ΧΒ ξανακληθεί στον τρίτο κύκλο διώξεων. Και καλά κάνουν οι εισαγγελείς και τους καλούνε και καλά κάνουν μετά και τους αθωώνουνε μετά εφοσον δεν υπάρχουν στοιχεία. Αυτή είναι η δλεία τους.

Στην προκειμένη περίπτωση κατηγορηθηκε ο ΠΑΣ γιατί μιλάγανε 2 άνθρωποι οτι έχουν "κανονίσει" με ανθρώπους μέσα από τον ΠΑΣ να πάρουν το ματς. Δικαστικά η υπόθεση τελείωσε.
Ουσιαστικά υπάρχει περίπτωση να γίνεται κάτι τέτοιο? Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι.
Εγώ πιστεύω πως όχι.
Μια από τις μεγαλύτερες αρρώστειες της ελληνικής κοινωνίας είναι η ψευδής και αφερρέγγυα αυτο-διαφήμιση οτι "εγώ ξέρω ανθρώπους" , οτι "εγώ έχω τα μέσα και επηρεάζω καταστάσεις", οτι "εγώ έχω άνθρωπο και θα την κάνω τη δουλειά" και άλλα τόσα "εγώ" που ακούς στην κοινωνία δεξιά κι αριστερά.

Θυμηθείτε σε πόσες περιπτώσεις ξανακούσατε τετοιες εκφράσεις. Στο στρατό ακούς από ένα σωρό γνωστόύς και συγγενείς οτι "άσε, ξέρω εγώ τον τάδε, θα σου κανονίσω καλή μετάθεση" . Σε διάφορες συναλαγές ακούς από γνωστούς οτι "άσε μεγάλε, εγώ έχω διασυνδέσεις και θα βάλω μέσο να πάρεις το χαρτί πιο γρήγορα" κι ένα σωρό τέτοια παραδείγματα που στο 80% των περιπτώσεων είναι τελείως αφερρέγγυα.
Φανταστείτε λοιπόν την ίδια συζητηση αυτή τη φορά από τον Τσακογιάννη και τον Κανελάκη, 2 ανθρώπους του ποδοσφαίρου που μάλλον δε φημίζονται για την φερεγγυότητα και την αξιοπιστία τους...

Τέλος πάντων πάει κι αυτό. Δίδαγμα της υπόθεσης είναι οτι το να σου ασκηθεί δίωξη και να σε καλέσει ο εισαγγελέας, κατά 90% μάλλον δε σημαίνει απολύτως τίποτα.   

ΥΓ.
Χαζεύντας τις αντιδράσεις στο φόρουμ στην πρώτη εμπλοκή του ΧΒ τον Ιούνιο διέκρινα κάποιον που ήταν μπροστά από την εποχή του και παρολο που λοιδωρήθηκε και αυτά που έλεγε ακουγόταν εξωπραγματικά, δικαιώθηκε 100% (μέχρι στιγμής). Αυτός είναι ο filosofos, ο οποίος προέβλεψε με ακρίβεια το μέλλον!
Ρε μπας και είχες πληροφορίες εκ των έσω? Παράθεση τα κείμενα του φιλοσοφου:

Παράθεση
Η Πόπη Παπανδρέου και η Μάνια Στάικου έχουν ασκήσει διώξεις σε πάνω από 80 άτομα κι όλη η Ελλάδα ασχολείται με αυτό.
Εγω λέω ότι στο τέλος το πολύ πολύ να καταδικαστούν οι 3-4 από αυτούς.
Και σίγουρα μέσα σε αυτούς δεν θα είναι ο Κρισμπιλ.
Ας πα να πλύνουν κανα πιάτο οι κυρίες...   :stop:

Παράθεση
Γράψαν δυο γκόμενες εισαγγελείς έκθεση ιδεών 100.000 σελίδες και για να τη δικαιολογήσουν βγάλαν κάποιες κατηγορίες για 80 άτομα απο τα οποία τα 75 είναι απόλυτα σίγουρα ότι δεν θα πάθουν τίποτα, αφού το υλικό είναι περισσότερο κουτσομπολίστικο και δεν αποδεικνύει σχεδόν τίποτα. Σε δουλεια να βρισκόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Σαβ 01 Οκτ 2011 16:03 »
Παράθεση
ΥΓ. Ρε μπας και εισαι ο άντρας της εισαγγελέως Παπανδρέου, ή της Ράικου κι έχεις πληροφορίες?  :joker:

Νομικός σύμβουλος στα τρένα ...
Πάντος (παιχτούρα) τα φερόμενα στη λίστα ως στημένα μας, δεν "παίζουν" για ΧΒ με τίποτα. :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Σαβ 01 Οκτ 2011 23:38 »
Παράθεση
ο Αγγελής είναι μάνατζερ διάφορων παικτών, αλλά δεν είναι μέλος της ομάδας

Δεν ξέρω αν έγιναν διάφορα πράγματα πίσω από την πλάτη μου..

Παράθεση
αρέσει πολύ στον Αγγελή,  που επηρεάζει πολλούς στα Γιάννινα

με γεια μας
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Σαβ 01 Οκτ 2011 23:51 »
Η πρώτη παράθεση ανήκει στον ΧΒ.
Η δεύτερη στη ΓΑΤΑ.
Η τρίτη (προσεχώς) στο ΓΑΤΟ των αποδυτηρίων του ΧΒ.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Κυρ 02 Οκτ 2011 01:52 »
Η πρώτη παράθεση ανήκει στον ΧΒ.
Η δεύτερη στη ΓΑΤΑ.
Η τρίτη (προσεχώς) στο ΓΑΤΟ των αποδυτηρίων του ΧΒ.

αφου και οι δυο παραθεσεις ειναι δυο αληθειες μηπως μιλαμε πλεον για σουρεαλιστικες σκηνες στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ?
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !