Αποστολέας Θέμα: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ  (Αναγνώστηκε 103682 φορές)

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #250 στις: Κυρ 02 Οκτ 2011 10:55 »
και τωρα π σκωθκε απ το σκαμνι(πως τον αντεξε :P ?)ο προεδρας, αλωβητος, ακεργιος και ...θιγμενος, ας κανουμε τη δικη μας δικη, τη δικη του καφενειου π λεν κ στο χωριο μ ...ισως κατ χρησιμο να βγει για τ συνεχεια...
Ο Αγγελης ειναι συνεργαζομενος μανατζερ με τον ΠΑΣ κ τιποτα περσοτερο,ισχυριστηκε ο θιγμενος .πραμα το οποιο ειναι μουφα..παλι καλα π δεν ειπε δεν τον γνωριζω τον κυριο :P ...ολοι ξερουμε οτι εχ ενα ρολο,τον οποιο προσωπικα  αγνοω,πολυ πιο ενεργο...ισως στο σημειο αυτο ο Dreven μπορει να  βοηθησ λογω κ των πολλων ιδιοτητων κ προσωνυμιων π του χει κολλησει ... :P με λιγα λογια διαχυτ ειν η αισθησ αναμεσα μας οτ ειν ο ανθρωπος για ολες τς δλειες ,ο ανθρωπος <συνδεσμος με το βρωμικο παρασκηνιο>...
αν εγνε κατι αυτο εγιν εν αγνοια μου,ειπ ο προεδρας...
κατ αρχην αν θελουμε το πστευουμε,προεδρα,απ τη στιγμη π δεν μπορεις ν αποδειξεις κ τ αντιθετο ....μιταξυ μας μιλαμε τωρα...κ κατα δευτερον αν εγινε κατι, αυτο ηταν ΣΙΓΟΥΡΑ εις βαρος του ΠΑΣ τς ιστοριας κ τς υστεροφημιας του... >:( :( και υπερ ποιων????
  εν ολιγοις τς σιαρες π ο κοψες κατα το κοινως ΠΑΣπαλιαρολεγομενον στα κοριτσια τς εισαγελεις,γραμματεις και Φαρισαιους,αστες κατα μερος σ τς πασολεδες...
 
πολλα τα ερωτηματικα προεδρα και δικιολογημενα μεταξυ των ΠΑΣολεδων...
 
  πως θα πορευτουμε το λοιπον απο δω κ περα?μ ανθρωπους κοντα στη λιγδα, μηπως και μπορεσουμε κ γλειψουμε κ εμεις καμια μπουκια απ τα περσεματα τ ταψιου?(παντα βεβαια μ αποτελεσματα εις βαρος του ΠΑΣ,δε σας εχω ικανους να κερδισετε παρασκηνιακα κατι για τον ΠΑΣ,και ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ...
με τι στοχο? να μεινουμε στν κατηγορια σ ενα πρωταθλημα οπου ο μονοφθαλμος ειν καλυτερος απ το γκαβο κ ο κουτσος απ τον αναπηρο?
 
 
κ για  τελευταιο σ αφιερωνω το ασμα π λεει..
 
μικρα τα ονειρα στη γη
τα βασανα μεγαλα....
 
Υ.Γ.1.μη μας τα μικραινετε κ αλλο ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑς :mono:
 
Υ.Γ.2.πολλα τα ερωτηματικα προεδρα μιταξυ των ΠΑΣολεδων κ καλα ειν να τς ακους περσοτερο...
 
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #251 στις: Κυρ 02 Οκτ 2011 22:43 »
Απο ολη την υποθεση ας κρατησουμε οτι η ομαδα μας αθωωθηκε απο τις κατηγοριες που την βαρυναν. Αυτη ειναι η ουσια.

Παμε παρακατω: Μιλαμε για μια τηλεφωνικη συνομιλια Καννελακη - Τσακογιαννη που κανουν λογο για καποιον "Βαγγελη" που μπορει; να επηρεασει καταστασεις στον ΠΑΣ.

1. Προκειται για συνομιλιες τριτων που ουδεμια σχεση εχουν με την ομαδα μας.

2. Σε καμια τηλεφωνικη συνομιλια δεν καταγραφεται εμπλοκη μελους της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ουδεν μεμπτον.

3. Παμε στον περιβοητο "Βαγγελη". Ποιος ειναι και τι σχεση με την ομαδα; Μπορει να επηρεασει καταστασεις; Κι αν μπορει ας που; Ειναι ο Αγγελης; Αλλα ο Αγγελης δεν εχει καμια θεσμικη θεση στην ΠΑΕ. Ουτε γατα, ουτε ζημια.

4. Οποιοσδηποτε εχει (εντος της ομαδας) την οποιαδηποτε σχεση και γνωση με αυτη την ιστορια ας μας "αδειασει την γωνια" το γρηγοροτερο.

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΑΡΑ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΡΟΛΙΝΓΚ!! 
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος SAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 340
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #252 στις: Δευ 03 Οκτ 2011 21:04 »
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011Πέμπτη του Αγίου Βαρθολομαίου
Την Πέμπτη θα εκδοθεί η απόφαση για την υπόθεση δωροδοκίας της Παναχαϊκής. Την ίδια μέρα αναμένονται και οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League για τις ομάδες που εμπλέκονται στα στημένα ματς.
Την Τετάρτη το σκεπτικό για την Τρίπολη
Εφεση κατέθεσε ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά δεν πρόκειται να συζητηθεί πριν την Τετάρτη, ημέρα δημοσιοποίησης του σκεπτικού της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας.
Παντελή στο FM100: "Δεν αποσυρθήκαμε από το CAS"
Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ανδρέας Παντελή μίλησε στο FM100: «Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Ο Ηρακλής δεν πεθαίνει ποτέ». 
Για την υπόθεση υποβιβασμού του Αστέρα Τρίπολης, είπε: «Εμείς φωνάζαμε τόσο καιρό. Πολλοί δεν ήθελαν να το πιστέψουν. Ωστόσο, η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη και ήδη ακούγονται πολλά. Κάποιοι λένε πως θα πάει τελικά -8 ή -10, ενώ ο Ηρακλής για πλαστογραφία έπεσε αμέσως».
Είπε, ακόμα: «Κάνουμε επαφές και συμβουλευόμαστε τους νομικούς μας. Θα γίνουν κινήσεις για να προστατεύσουμε τη ομάδα μας. Δεν έχει επίσημα αποσυρθεί ο Ηρακλής από το CAS. Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και παρόλο που είναι το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο δεν έχει αποφάσεις ουσιαστικές και στο χρόνο που πρέπει. Αυτός είναι ο λόγος που δεν δώσαμε εκεί το βάρος μας Οι κινήσεις μας έχουν στόχο να αποδοθεί δικαιοσύνη και τίποτα άλλο. Ο δρόμος αυτός θα έχει τέλος. Οσο και αν αργοπορήσει. Ολοι οι παράδρομοι θα οδηγήσουν στην αλήθεια που θα λάμψει».
Οσο για την αμφισβήτηση που υπάρχει στο αν έχει στην κατοχή του τις μετοχές του Ηρακλή, απάντησε: «Τις μετοχές τις έχουν δει οι οπαδοί. Είναι τραγελαφικό και γελοίο να μιλάμε γι αυτό το θέμα όταν υπάρχουν τόσα πιο σημαντικά. Οποιος είναι δύσπιστος ας έρθει στα γραφεία να δει τις μετοχές. Εχω το 75% των μετοχών».
Πρότεινε και τι δική του λύση: «Η λύση θα ήταν πολύ εύκολη αν η ΕΠΟ έμπαινε σε μια ουσιαστική συζήτηση. Όπως έχουν φτάσει τα πράγματα δεν πιστεύω ότι δεν είναι μόνο νομικό το θέμα. Υπάρχει θέμα ηθικό και η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ, μαζί με την Σούπερ Λίγκα πρέπει να κάνουν παρέμβαση και να δώσουν λύση».
Στο τέλος ανέφερε: «Η πόρτα του Ηρακλή είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε επιθυμεί να βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη κατάσταση που αυτή βρίσκεται».
Φτωχόπαιδα
http://www.soccerplus.gr/article/ftoxopaida-thanos-iliopoylos

Διαβάστε εδώ για παίκτες που κατηγορούνται ότι έστηναν ματς και ο Αλέξης Κούγιας του; χαρακτηρίζει φτωχόπαιδα.
Πάλι στο εδώλιο ΟΦΗ-Θρασύβουλος
Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος και Μανώλης Αντωνακάκης, άσκησαν έφεση κατά των αθωωτικών αποφάσεων για τον ΟΦΗ και τον Θρασύβουλο, κρίνοντας ότι υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία για τους αγώνες των δύο ομάδων κόντρα στην Ηλιούπολη.
Ο ΟΦΗ αθωώθηκε από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague για τον περσινό αγώνα με την Ηλιούπολη, ενώ ο Θρασύβουλος αθωώθηκε από την αντίστοιχη Επιτροπή της Football League και αυτός για ματς κόντρα στην ομάδα της Ηλιούπολης και για το οποίο κατηγορούμενοι ήταν και οι τρεις διαιτητές.
Ωστόσο, οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς θεώρησαν ότι υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία και θα πρέπει οι υποθέσεις να επανεκδικαστούν.
Σε αντίθεση με ΟΦΗ και Θρασύβουλο, οι κ.κ. Φάκος και Αντωνακάκης καλύφθηκαν από την αθωωτική απόφαση για τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τον οποίο δεν θα γίνει έφεση.
ΠΗΓΗ: Soccerplus.gr
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος SAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 340
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #253 στις: Δευ 03 Οκτ 2011 21:13 »
Ο κύριος Φωτάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εξέφρασε την απορία του και τον προβληματισμό του για την ενέργεια του κυρίου Φάκου και τόνισε ότι «μου γέννησε μεγάλη έκπληξη η άσκηση έφεσης από τον κύριο Φάκο. Είχε το δικαίωμα να προχωρήσει σε αυτήν την ενέργεια όμως δεν μπορώ να καταλάβω που βρήκε αυτό το έρεισμα. Μου προκαλεί εντύπωση και μας προβληματίζει όλους η άσκηση της έφεσης. Πριν καν στεγνώσει το μελάνι της απόφασης της ΠΕ της Σούπερ Λιγκ, πριν καν επισκεφτεί τα γραφεία ανακοίνωσε ότι άσκησε έφεση και πιστεύω ότι είναι μεροληπτική και δείχνει εμπάθεια. Παρακολούθησα την διαδικασία και δεν έχω καταλάβει ακόμα σε τι υπολείπεται η δική μας δικογραφία από αυτήν του ΠΑΣ Γιάννενα. Υπάρχει μια μεροληπτική απόφαση του κυρίου Φάκου εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ».

Παράλληλα, ο έγκριτος νομικός διαβεβαίωσε τον κόσμο του ΟΦΗ ότι δεν τίθεται θέμα ανατροπής της απόφασης και ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Φωτάκης στον Athletic Radio 104,2

Για τους λόγους που ασκήθηκε η έφεση: «Ο κύριος Κούγιας ως ο μοναδικός μάρτυρας του κατηγορητηρίου είπε ότι υπάρχει μια ατελής διαδικασία, δηλαδή η απευθείας κλήση του κατηγορητηρίου. Αυτήν την στιγμή διασύρεται στην Ελλάδα η ΠΑΕ ΟΦΗ και ο Νίκος Μαχλάς και αυτό που μένει στον κόσμο είναι μια «σκιά» και μια πικρία. Εμείς δεν φοβόμαστε την αλήθεια και θα λάμψει. Γνωρίζουμε την δικογραφία και ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια. Ο κύριος Φάκος είχε την δυνατότητα να μελετήσει την δικογραφία όμως δεν το έκανε. Μάλιστα, οι συνάδελφοι – δικηγόροι των άλλων ομάδων – ανέφεραν ότι ήταν μια αντιγραφή του ενός δικόγραφου από το άλλο. Ακόμα και η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των κυρίων Νύκταρη και Τσακογιάννη ήταν επιλεκτικά διαμορφωμένη. Όμως, αυτοί οι άνθρωποι μας πολέμησαν και δεν μας έχουν αφήσει σε ησυχία τα δύο τελευταία χρόνια».

Για το ενδεχόμενο ανατροπής της πρωτόδικης απόφασης: «Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ανατροπή της απόφασης. Θα γίνει ξανά η εκδίκαση της υπόθεσης με τους ίδιους μάρτυρες και το ίδιο υλικό. Μας προβληματίζει η άσκηση της έφεσης από τον κύριο εισαγγελέα. Πρέπει να είμαστε όλοι σε επαγρύπνηση. Αν γινόταν άσκηση της έφεσης σε όλες τις υποθέσεις, τότε θα το κατανοούσα αλλά έγινε επιλεκτική άσκηση. Μου κάνει τεράστια εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε γιατί ο κύριος Φάκος είναι ένας ιδιαίτερα έμπειρος νομικός».

Για την εκδίκαση της έφεσης: «Είμαστε έτοιμοι και αν μπορούσαμε να καθορίσουμε την ημερομηνία της εκδίκασης της υπόθεσης θα την ορίζαμε ακόμα και αύριο. Θέλουμε να τελειώσουμε με αυτήν την ιστορία και καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».

Για τον διασυρμό του ονόματος του ΟΦΗ: «Ο Νίκος Μαχλάς προέρχεται από μια άριστη οικογένεια και πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία ώστε να υπηρετήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο καθαρός και αμόλυντος. Δεν γίνεται να σε βάζουν στο ίδιο καλάθι μαζί με κάποιους άλλους. Έχουμε μαζί μας τον δήμαρχο Ηρακλείου που έδωσε το παρόν όπως ο κύριος Ξημέρης».
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #254 στις: Δευ 03 Οκτ 2011 21:57 »
Προφανώς, εδώ εγείρεται ένα θεματάκι, αφού η Οφη, επί το ορθόν Φόφη Τσάτσος μια ζωή,  μας έχει ... ως  πρότυπο και εύχρηστο, αντίπαλο παράδειγμα σύγκρισης.
Καλά μας κάνει αφού δώσαμε νόημα στην ύπαρξή της.

Λέει στο δικαστή, να βάλει στη ζυγαριά τα ζυγισμένα.
Καλά κάνει αφού ξέρει ότι οι διαδικασίες τους και οι κανόνες τους δεν έχουν πάτο.

Πως απαντάς ως ΠΑΣ(ολές)? ... ασταααδιάααααααααααλαααααααααααα

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #255 στις: Δευ 03 Οκτ 2011 22:54 »
εδω και πολυ καιρο σε παλιοτερο ποστ εχω εκφρασει την γνωμη (πεστο διαισθηση) οτι δε μας αγγιζουν οι κατηγοριες περι στημενων,πεπεισμενος απ την επικεντρωση των ειδησεων αποκλειστικα στο ονομα του ΠΑΣ..Ειδησεις που σκοπιμα διαχεονταν συστηματικα απ τα χειραγωγημενα ΜΜΕ στο ανυποψιαστο τηλεοπτικο κοινο...ειναι τοση η λασπη που μας εριξαν που αν επεφτε στη λιμνη θα την σκεπαζε κ ισως να βγαινε κ ως το Μιτσικελι :P >:(  ... μας χρησιμοποιησαν κατ εξακολουθηση σαν προπετασμα καπνου για να κρυφτουν πισω του οι πραγματικοι ενοχοι
ρωταει ο φιλος Νιου τι επρεπε κ τι πρεπει να κανουμε...
 
 μετα κ την επισημη δικαιωση μας, θεωρω την αντιδραση της διοικησης τουλαχιστον πλαδαρη κ ανευρη...
  ουτε μια αγωγη στα κ.λοΜΜΕ,ουτε μια ανακοινωση,ουτε μια εκφραση διαμαρτυριας για την ποταπη αντιμετωπιση τους στ ονομα του ΠΑΣ πριν και μετα την εκδικαση ...Εκτος κ αν θελουμε να τα ξεχασουμε κ εμεις γρηγορα για ν αφοσιοθουμε στο στοχο....της παραμονης %-| :stop:
 
  πως να μη συνεχιζουν να μας συμπεριφερονται σαν ομαδα γειτονιας,οταν η τοση παραπληροφορηση τους εμεινε χωρις απαντηση?οπως ειπε κ ο φιλος ΝΙΟΥ ,βλεπεις  το σκαι κ η εικονα που αποκομιζεις ειναι οτι κατα λαθος βαλαμε γκολ(ο Μπεσερα ειπανε,δεν ηθελε να σημαδεψει εκει αλλα να δωσει ΠΑΣα,κ αυτο μπερδεψε το Γκαλινοβιτς)γυρνας στη ΝΕΤ τα ιδια...συν το αφιερωμα στη γιορτινη κ πολιτισμενη ατμοσφαιρα του γεφτι κολε,κ χωρις καμια αναφορα στο πανω περι βαζελοχεριων κ κρητικομαχαιριων,τη στγμη που οι μνημες του εγκληματος ειναι ακομα νωπες...
 
ετσι πολεμαν τη βια,
με ν  τηλεοπτικη σκηνοθεσια... %-|
μονο που δε μας δερνει ολους η βλακεια :stop:
οσο κι αν μας ταιζουν τηλεμαλακια... >:(
 :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 03 Οκτ 2011 23:04 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #256 στις: Τρι 04 Οκτ 2011 01:05 »
ρωταει ο φιλος Νιου τι επρεπε κ τι πρεπει να κανουμε...
 :mono:

Paspaliaris καλά τα λες (υπάρχει εξήγηση στη μετά την απόφαση στάση του Ήπιου και σε σχέση με τον Πράο), αλλά με το  "τι έπρεπε να κάνουμε???" αναφέρομαι στα δρώμενα πριν το Σεπτέμβρη 2011. :)

Παράθεση
Σεντόνια



«Ψειρούπολις» και «Ψειριάρηδες»     
25/06/11

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #257 στις: Τρι 04 Οκτ 2011 23:01 »
Κι όμως τα έχουμε περάσει … αλλά δεν τα ξεχνάμε ποτέ!
Τι θέλω να πω???



Θέλω να πω ότι, δε γνωρίζω το Βαγγέλη και τι τρέχει με το Βαγγέλη  το  μάνατζερ και ούτε μας πέφτει λόγος (λουκέτο  για 6μηνο στη Ζ  8)), σχετικά με τα Τσακογιαννικά και την απολογία προέδρου , γνωρίζω όμως  για τα του δικού μας  του ΒΑΓΓΕΛΗ του ανταποκριτή της  Z sports,  που φέρονταν  να έχει στήσει  παγίδα  ολκής  στο  Βοβούσα – Καπέσοβο.
 
Αν και  επρόκειτο αρχικά για φημολογίες  με ανεπαρκή  στοιχεία αν και συνεργάτης μας, δεν κάμαμε την κορόιδα,  πρώτοι εμείς γράψαμε και εμείς τον θέσαμε σε διαθεσιμότητα στη θερμή φάση των Ημιτελών  και  τον  διώξαμε αμέσως  μετά, με το άκουσμα της  πρώτης  είδησης από επίσημα χείλη.

Ξεκάθαρα πράματα, προείχε η  διαφάνεια  και  αξιοπιστία  μας απέναντι στην κοινή γνώμη – αναγνώστες  και  το σπουδαιότερο, η  αυτοπροστασία  της εφημερίδας μας.



Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ο συνεργάτης  μας   όμως (μιλάμε για ΓΑΤΑ), είχε την ευθιξία να προβεί  αρχικά  σε δηλώσεις  ως φερόμενος  και μετά να φύγει πριν την κατακραυγή από την Ζ sports σαν  κύριος  χωρίς  πηδηματάκια, αλλά να φύγει και από την  ΠΑΣ Γ.Σ. (Παντρεύομαι Αύριο Σούλα – Γραφείο Συνοικεσίων) και εμείς τώρα  ξεκινάμε με καθαρή  επιφάνεια εργασίας  την ηλεκτρονική  μας  έκδοση.
Και να δείτε  τελικά ότι … κάθε εμπόδιο για καλό.
Βιώσαμε μια περιπέτεια, αλλά αποκτήσαμε επιτέλους ανταποκριτή γάτα, για τα προσεχώς.

Παράθεση
Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε για την υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα. Για τον Γιώργο Χριστοβασίλη είπε ότι είναι έντιμος άνθρωπος, ενώ για τον Βαγγέλη που ακούγεται στις συνομιλίες είπε πως μάλλον πρόκειται για τον Βαγγέλη Αγγελή τον οποίο και θεωρεί επικίνδυνο.


Παράθεση
Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε λέγοντας: «Έχω πληγεί επαγγελματικά από όλο αυτό που γίνεται. Ο Αγγελής είναι ένας μάνατζερ που συνεργάζεται και όχι μέλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Στο παιχνίδι που αναφέρεται υπήρξε και ακυρωθέν γκολ του ΠΑΣ»

Τώρα σχετικά με τον Βαγγέλη τον μάνατζερ  του ΠΑΣ και τις φημολογίες και  τις σχέσεις του με τον ΠΑΣ και τα Τσακογιαννικά ακούσματα, δε μου λέει απολύτως τίποτα το γεγονός των απολογητικών επιχειρημάτων του προέδρου  του ΠΑΣ που τοποθετεί το Βαγγέλη  (πολύ σωστά) ως  τυπικό  μάνατζερ – συνεργάτη  και  εντελώς άσχετο με το διοικητικό περιβάλλον  ΠΑΕ (δεν αμφιβάλουμε),
 … αλλά μου λέει πάρα  πολλά  το  γεγονός  για το ποιος στην πραγματικότητα  μπορεί  να είναι ο Βαγγέλης του Τσακογιάννη και ποιος  ο Βαγγέλης  ο μάνατζερ του ΠΑΣ, ώστε  να έχει και να διατηρεί τα εχέγγυα  εκείνα του  να είναι  ο τυπικός μάνατζερ - συνεργάτης της  ΠΑΕ ΠΑΣ. Όχι μόνο να είναι και να φαίνεται.
Γιατί να μιλά για το Βαγγέλη???

Κολαούζος που φαίνεται,  χωριό δε θέλει??.
 8)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #258 στις: Πεμ 06 Οκτ 2011 22:28 »
Πουθενά τ όνομα του θκού μας.

πθενα στα γραφτα
στα προφορκα
κι στα πατρινα

σαματις  ήνταν 
προεδρος
στν   ηλιοπολ όχι βεβια
ηταν  πελε
στν  Πασγιάνν’να  ειν  καθαρος 
κι τι εγνε;;;;;;;;;;;;;;;;;;
χεσκε η φοραδα στ αλων

οοο θα φκιακει ομαδα ο Κιτσιοβλαμς
παιχται κι θαματα
πάρτε κολιρια
το λιτρο πάρτε

δεν εχω να προστεσω τιπτας δγια τσ γκαβης τ αρνι

μον ενα

πως δε περασ κανας εισαγκελες πεδω μεσα
απ καμποσ κι κακως κι χυμα
κατγορουσαν κι δικαζαν

κι αυτηνο το αναφερω δγια καθε ζητμα
κι για προστασια μας

οπως προστατευμε τν ομαδα απ λεμε κανια φορα
κι αμανες θμουμαστε κι συνοεμαστε
για τε ποια ομαδα κβεντιαζμε

ααα γειασ Προιδρε κυργιυ Χτοβασιλη απ λεει ο αλλος

κι εχς εργο τιμης να σμασεις το γκοζμο απ δε δυνατε τον οβολο
δγιοτ αν θα μεινς στν ιστορια τ Πας Γιανν'να
δε θα μεινς μηδε με τσ κουπες μηδε με μι τα τσαμπιολιγκια

σα χουβαρδας κι πατριωτς θα μεινς
στο σφραιζω γω ο Μπιρμπας αυτηνο :pas: :mono: :joker:

 

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #259 στις: Πεμ 06 Οκτ 2011 23:01 »
Παράθεση
κι εχς εργο τιμης να σμασεις το γκοζμο απ δε δυνατε τον οβολο
δγιοτ αν θα μεινς στν ιστορια τ Πας Γιανν'να
δε θα μεινς μηδε με τσ κουπες μηδε με μι τα τσαμπιολιγκια

σα χουβαρδας κι πατριωτς θα μεινς
στο σφραιζω γω ο Μπιρμπας αυτηνο   

Σωστότατος φίλε μου!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #260 στις: Τρι 11 Οκτ 2011 02:28 »
ρεσιταλ ο κουγιας στο σκαι στη δικη...

να φωναζει και να βριζει τον εισαγγελεα....μιλαμε ρεσιταλ.... :P :P :Pαντε λιγο τρας τιβι.... :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #261 στις: Τρι 11 Οκτ 2011 02:45 »
ρεσιταλ ο κουγιας στο σκαι στη δικη...

να φωναζει και να βριζει τον εισαγγελεα....μιλαμε ρεσιταλ.... :P :P :Pαντε λιγο τρας τιβι.... :P :P :P
το ενδιαφέρον είναι ότι ο εισαγγελέας απέναντί του δεν μπορούσε να απαντήσει επί της ουσίας και στην πραγματικότητα ...ξεμπροστιάστηκε . Αν είχε και ελάχιστη υπομονή και τακτ ο Κούγιας θα τον είχε κάνει εντελώς ρόμπα ...

p.s. Γιατρέ μήπως είναι ανησυχητικό το ότι φθάσαμε στο σημείο να εκτιμάμε την στάση Κούγια?   %-| 
Στα σίγουρα πάντως είναι ανησυχητικό το ότι στις 3 το πρωί τουλάχιστον 2 από εμάς - έστω και παράλληλα με άλλη δουλειά - παρακολουθούσαμε Δίκη στο Skai και σχολιάζαμε στο pas.gr ... 

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #262 στις: Τρι 11 Οκτ 2011 02:46 »
Aμα αυτος λεγεται εισαγγελεας τοτε εγω ειμαι ο mouf  %-|

Ελλαδα ζησε τον μυθο σου :P :P

Αμ τον αλλο τον Μαχλα τον ειδατε.....


10 λεπτα μιλησε και νοημα δεν εβγαζες,γραμματικη και συντακτικο μηδεν,δεν υπηρχε!!!,ορισμενες στιγμες νομιζα οτι μιλουσε ο προεδρος του Εδεσαικου :P :P :P


« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Οκτ 2011 09:11 από mh_per_ »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #263 στις: Τρι 11 Οκτ 2011 06:25 »
Αυτος το ανοιξε ... αυτος θα το κλεισει.
Ετσι σ-πανε αυτα.
 8)

Παράθεση
(... κ.ά.)
Αυτομάτως  τίθεται σε αμφισβήτηση  η αξιοπιστία του και οι κατατεθειμένες μαρτυρίες του που έκριναν τις υποθέσεις των τριών.
(... κ. ά)
Να υποθέσουμε ότι η Επιτροπή σκέφτηκε … πες μας όλα όσα γνωρίζεις και … θα έρθει και η σειρά σου?
Να υποθέσουμε ότι ο βασικός  σκέφτηκε … σας λέω όλα όσα  θέλετε να ακούσετε  και … συνεχίζουμε το σενάριο σε επεισόδια?
(... κ. ά)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #264 στις: Τρι 11 Οκτ 2011 08:42 »
Αμ τον αλλο τον Μαχλα τον ειδατε.....


10 λεπτα μιλησε και νοημα δεν εβγαζες,γραμματικη και συντακτικο μηδεν,δεν υπηρχε!!!,ορισμενες στιγμες νομιζα οτι μιλουσε ο προεδρος του Εδεσαικου :P :P :P
εννοεις μαλλον το <γραφικο> μπιλλη,τη μασκοτ του Εδεσαικου,π ο κανε συνηθως δηλωσεις στο γυαλι για να σπανε πλακα οι τηλεθεατες τς Α(θ)λητικης Κυριακης...  :P :P :P
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος Proctor

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 329
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #265 στις: Τρι 11 Οκτ 2011 10:18 »
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.483
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #266 στις: Τρι 11 Οκτ 2011 10:21 »
εγνες σαφης ,σαφεστατος φιλε Proctor..... :P :P :P :P :P :P πιο σαφης δε μπορουσες να γινεις... :P :P :P :P :P :P φαινεται ο μπιλλη εκανε σχολη σν οποια φοιτουν ολοι οι διοικουντες του Εδεσαικου... :P :P :P
 :joker:   :joker: :joker:
 
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Οκτ 2011 10:24 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #267 στις: Τρι 11 Οκτ 2011 14:46 »
Αυτος το ανοιξε ... αυτος θα το κλεισει.
Ετσι σ-πανε αυτα.
 8)

Η Τρίπολη πανηγύρισε 4 πρωταθλήματα σε 50 ημέρες!
Σειρά έχει η Πάτρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Οκτ 2011 15:02 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #268 στις: Σαβ 31 Αύγ 2013 13:19 »
Παράθεση από: sentragoal.gr
sentragoal.gr

ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ

Στησίματα και αναπάντητες σε 752 σελίδες!

Των ΣΩΤΗΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ και ΑΛΕΞΗ ΠΛΑΤΗ

Στημένα παιχνίδια και αναπάντητες κλήσεις ως δείγμα ότι το ματς έχει φτιαχτεί. Πονταρίσματα χιλιάδων ευρώ, κινήσεις λογαριασμών, νομιμοποίηση χρημάτων από χαρακτηριζόμενες ως εγκληματικές δραστηριότητες, offshore εταιρείες, δοσοληψίες παραγόντων, προπονητών, ποδοσφαιριστών και απίθανοι διάλογοι που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ.

Αυτά περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στο 752 σελίδων βούλευμα του Γ' Τμήματος Διακοπών του Συμβουλίου Εφετών με αριθμό 1733/2013, με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη με βαριές κακουργηματικές κατηγορίες 11 άτομα για την υπόθεση των φερόμενων ως στημένων αγώνων.

Κεντρικό πρόσωπο ο Μάκης Ψωμιάδης, του οποίου η υπόθεση διαχωρίστηκε προκειμένου να μην παρέλθει το 18μηνο της προφυλάκισής του που λήγει τον Οκτώβριο, και μαζί με άλλα 10 άτομα (Σταύρος Ψωμιάδης, Ιωάννης Παπακώστας, Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, Θωμάς Μητρόπουλος, Γεώργιος Χριστοβασίλης, Ευάγγελος Αγγελής, Διονύσιος Κωτούλας, Περικλής Αμανατίδης, Δημήτρης Δημητρίου και Γιώργος Χαβενετίδης) παραπέμπονται να δικαστούν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με κατηγορίες που ανά περίσταση αφορούν τη συγκρότηση από κοινού, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση με απειλή βλάβης, απάτη κατ' επάγγελμα και συνήθεια, ηθική αυτουργία σε απάτη, δωροδοκία και δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράνομο στοίχημα και ηθική αυτουργία σε αυτό, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

[...]

Το βούλευμα αναφέρει ακόμη πως οι Μάκης και Σταύρος Ψωμιάδης με τον Γιάννη Παπακώστα έστησαν μαζί με τον τότε πρόεδρο του Ηλυσιακού, Θωμά Μητρόπουλο, το Καβάλα-Ηλυσιακός 2-0 (διεξήχθη στις 29 Μαρτίου 2009 και η ΟΥΕΦΑ το χαρακτηρίζει ελαφρώς ύποπτο), με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη το Καβάλα-Γιάννινα 2-1 (έγινε στις 13 Απριλίου 2009 και στη λίστα της ΟΥΕΦΑ αναφερόταν ως ελαφρώς ύποπτο) και με τον τότε πρόεδρο της Αναγέννησης Καρδίτσας, Διονύση Κωτούλα, και τον τότε προπονητή της, Περικλή Αμανατίδη, το Αναγέννηση Καρδίτσας-Καβάλα 3-0 (έγινε στις 4 Μαΐου 2009 και χαρακτηρίστηκε ως ελαφρώς ύποπτο).

[...]

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, σύμφωνα με το βούλευμα, συμμετείχε ακόμη στο στήσιμο του Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (έγινε στις 10 Ιανουαρίου 2010 και η ΟΥΕΦΑ το χαρακτήρισε ελαφρώς ύποπτο), του Γιάννενα-Αγροτικός Αστέρας 1-0 (διεξήχθη στις 5 Φεβρουαρίου 2011 και γι' αυτό κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στη χειραγώγησή του και οι Κωνσταντίνος Ριαβόγλου και Περικλής Αμανατίδης) και του Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 (έγινε στις 21 Μαρτίου 2011), για το οποίο κατηγορούμενος είναι και ο Ευάγγελος Αγγελής.

[...]
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #269 στις: Σαβ 31 Αύγ 2013 14:00 »
το Καβάλα-Γιάννινα 2-1

2-1

του Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

1-2

του Γιάννενα-Αγροτικός Αστέρας 1-0

1-0

του Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

0-0

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #270 στις: Σαβ 31 Αύγ 2013 15:39 »
Οκ,
παρτάλια της Αθήνας και λαμόγια της πρωτεύουσας,γραμματείς και φαρισαίοι του παρακράτους,υποκριτές!!!
Το εμπεδώσαμε,
ο ΧΒ είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο του ελληνικού ποδοσφαίρου,
ο ένας και μοναδικός που φταίει για το κατάντημα της ΔΙΚΙΑΣ ΣΑΣ super leagdas,
ο Άρχων του παρασκηνίου,ο Κινών τα νήματα,ο Άρχων της κόλασης!!!
Μας πείσατε!
Και τώρα πάρτε κάμποση φόρα κι ελάτε με την όπισθεν!
Κύναιδοι,κλέφτες,οσφιοκάμπτες,ζητιάνοι των 15 λεπτών αναγνωρισιμότητας!
Άντε μου και @#$%&/!*&...
Σας βαρέθηκα ρε @#$σταρδοι...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #271 στις: Σαβ 31 Αύγ 2013 18:11 »
το ματς με την καβαλα ειναι αυτο με τον αστακο αν δε κανω λαθος
απο τον πανθραξ εκεινη τη σεζον ειχαν περασει ολοι. περιεργα γκολ αλλα δε βλεπω καμια εκπληξη
με τον αγροτικο τι μιλημα εγινε ασσος?
το τελευταιο ματς (με ιωνικο) ειναι εργο Καζαμπλανκα... ολη η θητεια του στον ΠΑΣ αποτυπωνεται σε αυτον τον αγωνα..

αλλα οταν οι "πουστηδες" φωναζαν καποιοι τον λιβανιζαν....

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #272 στις: Σαβ 31 Αύγ 2013 19:02 »
Με τους αγρότες το στήσιμο είχε γίνει από πλευράς τους.Τώρα για τα υπόλοιπα...

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.116
    • Προφίλ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #273 στις: Κυρ 01 Σεπ 2013 09:39 »
Καλα το τελευταιο ματς με τον Ιωνικο δεν υπαρχει..Ο τυπος τετ α τετ και αντι να τελειωσει τη φαση..... ;)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Νέα στημένα-εμπλοκή ΠΑΣ
« Απάντηση #274 στις: Τετ 18 Σεπ 2013 12:48 »
enimerosi24.gr
Παράθεση
Crash τεστ για την δημοσιογραφία η δίκη για τα στημένα στο ποδόσφαιρο

Στις 23 Σεπτεμβρίου, την ερχόμενη Δευτέρα, αρχίζει η πολύκροτη δίκη για τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια υπόθεση που ξέσπασε πριν τρία χρόνια, με τη σύλληψη και προφυλάκιση γνωστών προσώπων στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπως των κκ Μπέου, Ψωμιάδη, Τσακογιάννη και μερικών στοιχηματζίδων.

Η δικαστική γραφειοκρατία οδήγησε τη Δικαιοσύνη σε διαχωρισμό της δικογραφίας, αφού αν δεν ορίζονταν η πρώτη δίκη στις 23 Σεπτέμβρη, τότε ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων και μοναδικός προφυλακισμένος, ο Μάκης Ψωμιάδης, θα εξερχόταν από τη φυλακή σε δεκαπέντε ημέρες, καθώς τότε εξέπνεε το 18μηνο.

Έτσι η δίκη χωρίστηκε σε πολλά σκέλη και τη Δευτέρα εκδικάζεται η… πρώτη φουρνιά, με κατηγορούμενους έντεκα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Μάκης Ψωμιάδης, ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο Θωμάς Μητρόπουλος. Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι μάρτυρες κατηγορίας, μεταξύ των οποίων είναι ο Αλέξης Κούγιας, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟ Νίκος Πατέρας και επτά δημοσιογράφοι, κυρίως του ποδοσφαιρικού χώρου.

Η υπόθεση των στημένων αγώνων πρόκειται ουσιαστικά για ένα  crash test της ελληνικής δημοσιογραφίας, αφού στην προανακριτική διαδικασία κλήθηκε μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων, στην προσπάθεια των ανακριτών να συγκεντρώσουν ενοχοποιητικά στοιχεία. Το βούλευμα με την απαγγελία κατηγορίας αναφέρεται στους, Μάκη Ψωμιάδη, για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απάτη, Σταύρο Ψωμιάδη (γιός του Μάκη) και Ιωάννη Παπακώστα (προπονητής), για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απάτη και ξεπλύματος βρόμικου χρήματος την περίοδο 2008- 2011, αλλά και τους, Κων. Ριαβόγλου (π. προέδρου του Αγροτικού Αστέρα), Θωμά Μητρόπουλου (πρώην ιδιοκτήτης του Αιγάλεω), Γιώργου Χριστοβασίλη (πρόεδρος ΠΑΣ Γιάννινα), Ευαγγ. Αγγελής (μάνατζερ στέλεχος του ΠΑΣ) και Περικλή Αμανατίδη (προπονητής), για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, εντός του πλαισίου της εγκληματικής οργάνωσης από το 2008 έως το 2011 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, λόγω παραγραφής σε βάρος των Γ. Χαβενετίδη, Δημ. Δημητρίου και Ευαγγ. Δήμου για τη μερικότερη πράξη της διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος που τέλεσαν από την 1 Ιανουαρίου 08 έως τις 29 Ιουλίου 2008.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που γλύτωσαν τη δίκη. Βάσει του βουλεύματος λοιπόν, από τους συνολικά 16 κατηγορούμενους που πέρασαν το ανακριτικό γραφείο για το συγκεκριμένο σκέλος, δεν παραπέμπονται οι Διαμαντής Κωνσταντάρας, Σταύρος Μπαρκιτζής, Κων. Τσαλίκης, Χαρ. Χριστόγλου και Ευάγγελος Δήμος.

Από τα πέντε προαναφερθέντα πρόσωπα μόνο το ένα είναι αναγνωρίσιμο από το ευρύ κοινό και αυτό είναι του Χαράλαμπου Χριστόγλου, ο οποίος δεν είναι άλλος, από τον πασίγνωστο ραδιοφωνικό παραγωγό του NOVASPORTFM «Μπάμ και Κάτω».

Στον κατάλογο των μαρτύρων που ανακοίνωσε η Δικαιοσύνη περιλαμβάνονται οι Πιλάβιος, Πατέρας, Kαϋμενάκης, Δαλούκας, Mήνης, Tεροβίτσας, Bαξεβάνης, Kατσούλης, Σαμπράκος, Γάτας, Παπαπάνος, Mορφονιός, Hλιόπουλος, Kουτρούμπας, Mπόης, Παντελίδης, Xατζής, Kωνσταντινίδης, Bαλαβάνης, Σκούκας, Παπαδόπουλος, Kύρκος, Hμελος και Kούγιας. Στην λίστα των μαρτύρων κατηγορίας, ήταν και το όνομα του πρώην προέδρου του Ηρακλή Πέτρου Θεοδωρίδη ο οποίος απεβίωσε πριν λίγους μήνες.

Η υπόθεση των στημένων αγώνων του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ένα crash test της ελληνικής δημοσιογραφίας, αφού πολλοί δημοσιογράφοι κλήθηκαν να καταθέσουν στην προανακριτική διαδικασία. Οι ανακριτές κάλεσαν πολλά πρόσωπα μεταξύ των οποίων και πολλούς δημοσιογράφους , στην προσπάθεια της Δικαιοσύνης για την αρτιότερη σύνταξη του κατηγορητηρίου της πολύκροτης και δύσκολης αυτής υπόθεσης.

Η πίεση αναμένεται να είναι μεγάλη για όλους τούς εμπλεκόμενους. Οι δημοσιογράφοι αυτή τη φορά καλούνται να μιλήσουν όχι μέσω του υπολογιστή τους στο γραφείο ή μέσω του μικροφώνου, αλλά βάζοντας το χέρι στο ευαγγέλιο και τεκμηριωμένα για όσα ξέρουν ενώπιον όχι μόνο των δικαστών, αλλά και των κατηγορουμένων με τους περισσότερους εκ των οποίων γνωρίζονται λόγω της φύσης του ποδοσφαίρου .

Ένα λεπτό θέμα, που κρίνονται ζωές, μια λεπτή υπόθεση, που αφορά την αξιοπιστία της κοινωνίας μας, μια υπόθεση που περιμένει όλη η Ελλάδα με αγωνία. Μια υπόθεση crash test για τη δημοσιογραφική οικογένεια, πολλά μέλη της οποίας έχουν δώσει αγώνες και αγώνες, για το ξεσκέπασμα σκανδάλων σε πολλά επίπεδα.

sentragoal.gr
Παράθεση
ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Νο 1 ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΙΟ...
Επιτέλους αρχίζει η δίκη για τα «στημένα»

Επιτέλους αρχίζει! Δύο χρόνια μετά τις αποκαλύψεις του «κοριού» της ΕΥΠ η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης των φερόμενων ως στημένων αγώνων ξεκινάει την προσεχή Δευτέρα στις 9 το πρωί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Μάλιστα, ορίστηκε Νο 1 στο πινάκιο, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αναβολής. Αυτό έγινε με ειδική διάταξη του αρμόδιου εισαγγελέα.

Σε πρώτη φάση θα καθίσουν στο εδώλιο οι Μάκης Ψωμιάδης, Σταύρος Ψωμιάδης, Γιάννης Παπακώστας, Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, Θωμάς Μητρόπουλος, Γιώργος Χριστοβασίλης, Βαγγέλης Αγγελής, Διονύσιος Κωτούλας, Περικλής Αμανατίδης, Δημήτρης Δημητρίου και Γιώργος Χαβενετίδης, καθώς η υπόθεση των 11 προαναφερθέντων αποσπάστηκε από την κύρια για να επιταχυνθεί η διαδικασία και να μην αποφυλακιστεί ο Μάκης Ψωμιάδης.

Βέβαια, ο «Big Mac» συμπληρώνει μεν το 18μηνο της προφυλάκισης στις 14 Οκτωβρίου 2013, όμως όπως προκύπτει από τους δικαστικούς κύκλους ούτως ή άλλως δεν θα αφεθεί ελεύθερος, καθώς θα αρχίσει να «τρέχει» και ο χρόνος προφυλάκισής του για την υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τη Δευτέρα, πάντως, οι 11 κατηγορούμενοι θα δικαστούν (ανά περίσταση) για συγκρότηση από κοινού, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση με απειλή βλάβης, απάτη κατ' επάγγελμα και συνήθεια, ηθική αυτουργία σε απάτη, δωροδοκία και δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράνομο στοίχημα και ηθική αυτουργία σε αυτό, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Το τι θα προκύψει στο δικαστήριο κανείς δεν το γνωρίζει και οι κατηγορούμενοι αυτό που θα υποστηρίξουν είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη «βρωμιά» του ποδοσφαίρου.

Να σημειωθεί ότι στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση των 11 είχε φιλοξενηθεί και η δίκη της Λαυρίου.

Σ.Τ.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.