Οι φάκελλοι δεν δίνονται δημοσίως γιατί όλες οι ΠΑΕ έχουν υπογράψει την αρχή της εμπιστευτικότητας....
Εμ γι αυτό δεν εχουμε κράτος φιλαράκι μου billy_stam...
Γιατί αυτές οι εμπιστευτικότητες μας μάραναν.
Ακου εδώ ρε _ουστη μου. Αρχή της εμπιστευτικότητας. Ποιός μασόνος τη σκέφτηκε πάλι αυτη την έκφραση...
Υπάρχει ένα ποδόσφαιρο που άλλοι το λένε κοινωνικό φαινόμενο και άλλοι εμπορικό προιόν. Σε αυτό το ελληνικό ποδοσφαιρο συνεχώς αποδεικνύεται οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ. Και αυτό το καλύπτουν με ένα σωρό πουστιές όπως καλή ώρα η αρχή της εμπιστευτικότητας.
Δεν θα ήταν καλύτερο να ήξερε όλη η κοινωνία τα λογιστικά όλων των ΠΑΕ, τις συναλλαγές, τα χρέη προς το δημόσιο, προς τρίτους
και οι κανόνες να ήταν σαφείς και να τους ήξερε όλος ο φίλαθλος κόσμος? Υπήρχε περίπτωση να γινόταν επεισόδια στα γήπεδα τότε?
Αλλά έτσι είναι. Έχεις και τους δημοσιογράφους και σου λένε εκ του ασφαλούς "μα καλά, ο ηρακλής έκανε 10 μεταγραφές χωρίς να έχει λεφτά, τι ζητάει τώρα?" χωρίς να ερευνήσουν το νομικό της υπόθεσης δηλαδή "τι χαρτί δεν είχε ο ηρακλής και το είχε πχ η αεκ, ή ο πανιώνιος". Μέσα στο κόλπο κι αυτοί...
Γιαυτό ο ΠΑΣ δεν πρέπει να σεβαστεί κανέναν του χρόνου. Όποιος έρχεται εδώ μέσα πρέπει να φεύγει με ψυχολογικά προβλήματα. Κατι ομαδούλες τύπου οσφπ, παο πρέπει να χανουν από τα αποδυτήρια και τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά σωματεία να είναι ευχαριστημένα με 4 γκολ παθητικό.. Το 15-0-0 στα εντός έδρας του χρόνου είναι μονόδρομος...Αι σιχτίρ συγχίστηκα βραδιάτικα με τις κωλομάδες.
ΥΓ. Η ολη φάση με την εμπιστευτικότητα των ΠΑΕ μου θυμίζει τους δημοσιογράφους που επικαλούνται "δημοσιογραφικό απόρρητο" ακόμα και σε εθνικά θέματα και σε εθνικά σκάνδαλα όταν τους καλεί ο δικαστής. Εδώ ο κόσμος καίγεται και υπάρχει το "δημοσιογραφικό απόρρητο" και η "αρχή της εμπιστευτικότητας". Αυτά μόνο στην Ελλάδα...
ΥΓ2. Η οικονομική (και όχι μόνο) κριση που βιώνουμε τελικά είναι μια
πολύ μεγάλη ευκαιρία να γίνουν όλα από την αρχή. Αυτό όμως είναι μια άλλη κουβέντα ...
ΥΓ3.
(μετά από λίγη ώρα). Σορι ΠασΠα. Τώρα είδα το κείμενο σου.