Ενα ματς ψυχολογιας περισσοτερο,γιατι δυστυχως καποιοι οπαδοι μας ,μας υποβιβασαν απο τη δευτερη αγωνιστικη επειδη δεν νικησαμε τον βαζελο και γιατι δεν ριξαμε τριαρα στα σκουλικια.....
Παντως ,καλο ειναι να πεσουν οι τονοι γιατι νικησαμε μια ανετοιμη ομαδα,μια καινουρια ομαδα που δεν εχει και καποιο βαρος η φανελα της.....
Μην αρχιζουμε παλι τα ουγκα ουγκα ''παμε για ουεφα'' ''πατηστε τον Αχρηστεα'' και ''παρτε διπλο μες στο χωριο''.........Σεμνα κια ταπεινα θα σωθουμε.....
Στα.........των γριων τωρα.........
Πολυ γεναιωδωροι παρουσιαζονται μερικοι......Επικαλουνται ξαφνικα τη νομοθεσια για ελευθερη εισοδος ολων των οπαδων σε καθε γηπεδο.....Λοιπον.....χουβαρνταδες μου.....Αν αντι των γριων ηταν τιποτα βαζελογαυροι??????Τι θα λεγαμε?Θα λεγαμε για οπαδικη ηττα?Αν ηταν Τυρια η' Αγρινια στη θεση τους.....που θα βρισκονταν τωρα?Μηπως θα τους ψαχναμε στη λιμνη?Λεω εγω τωρα....Το οτι μας βρηκαν εισητηρια για να μπουμε στο μεταξυ μας ματς πριν δυο χρονια σημαινει οτι ειμαστε κι εμεις ηθικα υποχρεοι να κανουμε το ιδιο οταν παιξουμε ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.....
Παντως,,,και τα ΠΑΟΚια πριν δυο χρονια δεν μας πειραξαν στη Τουμπα....Δεν ειδα αναλογο ζηλο να τους βρουμε εισητηρια οταν τους απογορευτηκε να μετακινηθουν....Εκει δεν υπαρχει αλληλεγγυη?
Λοιπον.......Ενα εχω να πω....Γιναμε οπαδοι ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ.....Αυτα δεν γινοταν ΠΟΤΕ στα Γιαννενα.....Ας εχουμε καλες σχεσεις με ολους αλλα δεν θα μας πηδηξουν και την αδερφη μας.....ΕΛΕΟΣ ...
Η πολυ κουλτουρα σκοτωνει.....Και το χειρωτερο.....Μας μικραινει οπαδικα.....
Ανυκουστο αυτο που εγινε χτες........Με βασικη ευθυνη της καβουροδιοικησης.....
Και ναι,,,,,,,,Αν γινοταν επισωδεια απο πλευρας γριων,εμεις θα την πληρωναμε τη νυφη....Αποδειξε εσυ στο δικαστηριο οτι ηταν γριες.....