Xασαμε σημερα την ευκαιρια να παρουμε το τριποντο και να δει ο κοσμος οτι πραγματι αυτος ο ΠΑΣ αξιζει και ειναι για παραπανω πραγματα και να επιστρεψει στο γηπεδο,και αυτο ειναι που με στεναχωρει...κριμα ρε γαμωωωωωωωωωωωωωωω
ΚΗΠΟΥΡΟΣ:Καμια ευθηνη και στα 2 γκολ κατα τα αλλα σταθερος
BΟUZID:Πλην το λαθος μαρκαρισμα του cammara,σε ολα τα αλλα αλανθαστος!!!ολα τα λεφτα στο κορνερ με το τσουτσεκι τον Κουτρουμανο που δεν τον επαιρνε να κανει τις μαγκιες του σαν περσι με τον φουρταδο...Τσαμπουκας τον καραγουσταρωωωωω
ΚΩΤΣΙΟΣ:Παραδοξως για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι δεν κανει πατατες,με ανυσηχει αυτο
...στο πεναλντι δν φερει καμια ευθυνη γιατι ο κορακας παιζει το πουλι του
VANDERSON:Ο πιο αδυναμος κρικος σημερα....πολλα και απανωτα λαθη!!!αποκορυφωμα η στραβοκλωτσια διπλα απο το τερμα που φθηνα την γλιτωσαμε
ΠANTOΣ:Mετριοτης..........με λαθακια στην αμυνα,αλλα προσπαθουσε μονος του να βγαλει την ομαδα μπροστα μετα το 1-0...
LILA:Κοφτους τα ποδαρια αγορι μου.....Τσαμπουκας νουμερο 2!!!!!Ισως πρεπει να βοηθησει στον επιθετικο τομεα περισοτερο,αφου το κατεχει το τοπι ο πιτσιρικας
ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ:Πολλα τρεξιματα-πολλα μαρκαρισματα.....σκυλι!!!!ωραιο σκαψιμο επισης στο βικεντιο....δυστυχως η αποδοση του οπως και ολης της μεσαιας γραμμης επεσε κατακορυφα στο βου
ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ:Πλην την πανεμορφη ασιστ στο baca,κατα τα αλλα ανυπαρκτος!!πρεπει να του μαθει καποιος να μαρκαρει
DE VINCEDI:Ισως ο mvp του 1 ημιχρονου,υστερα απο πολυ καιρο,αλλα στο δευτερο τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακη μου.....αρχιζω και πιστευω οτι ο μικρος δεν κανει για παραπανω απο ενα ημιχρονο.δεν εχει κουραγια!!!
ΓEΩΡΓΙΟΥ:Δεν επιασε την αποδοση των προηγουμενων παιχνιδιων αλλα και παλι ξεχωρισε με τα τρεξιματα του και την επιμονη του
BACAΫΙOCΟ:Aμα την παρει ο πουστς την μπαλα στα ποδια του δεν την χανει ο κοσμος να γυρισει.......Πολυ καλος και σημερα αλλα δεν τροφοδοτηθηκε αρκετα απο την μεσαια γραμμη.....Φανηκε παντως σημερα πως xρειαζεται back-up του γιοκου καθως δεν εχει ανασες να τερματισει ολο το παιχνιδι
ZAIRI:Aμα νομιζει πως εχει ερθει στα Γιαννενα για τουρισμο τοτε καλυτερα να αραξει στον παγκο............Με την Τριπολη αντι να κανει την πασα στο bakayioko και να απλουστευσει το γκολ προτιμησε να κανει το κολπακι του,σημερα παλι 3 φορες πηρε την μπαλα και αντι να βρει και παλι τον baka αρχιζει και προσπαθει να κανει την τριπλα του...αρχιζει και δεν μου τα λεει καλα
BΕSSERA:Δεν βοηθησε αρκετα σαν αλλαγη
CUEVAS:Δεν προλαβε καν να ακουμπησε μπαλα
DEMALL:Στο πρωτο ημιχρονο καλα εκανε και παρεταξε την ομαδα,στο δευτερο τα εκανε ολα ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!!!!!!Ρε συ ρισκαρε το γαμημενο το παιχνιδι,ετσι και αλλιως ο αντιπαλος με 10 επαιζε,τι μου παιζεις τσουκου-τσουκου για να κλεψεις το παιχνιδι...ΠΑΣ ΕΙΣΑΙ ρε πουστη μου και πας για την γαμημενη την νικη,δυστυχως με γυρισε πολυ πισω το δευτερο ημιχρονο τοτε που παιζαμε με χαιδαρια και παυλους μελαδες
ΠΑΝΑIBΛΑΚΙΑΚΟΣ:Η αμυνα τους ειναι για τα πανυγυρια και σαφως χειροτερη ομαδα απο εμας που στηριζεται μονο σε δυο τρια ονοματα,τιποτε λιγοτερο τιποτε περισοτερο
ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ(ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΧΑΝΟΥΜΙΑ):MOΔΑΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ
........7000 χιλιαδες μεσα και δεν ακουγες συνθημα της προκοπης.....τουλαχιστον για κανα 30λεπτο και πανω νομιζες οτι βρισκοσουν σε εκκλησια...ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΑΠΛΑ!!!ετη φωτος πισωωωωωωωωωωωωωω σε οπαδικο τομεα
ΔΙΑΤΗΤΗΣ:Τι στο διαολο απο casting τους περνανε για να δουν ποιοι ειναι οι αποτυχυμενοι για να τους στειλουν στην superleague
p.s:demall την σαμπανια πιες την για την παρτυ μας κ ασε τον τενεκε να σκουζει