Την καμπούρα την δική μας την έχουμε πίσω και δεν την βλέπουμε ΠΑΣολέδες μου ε;;;; Τι αρλούμπες γράφετε εδώ μέσα;;; Οι Αγρινιώτες είναι κάφροι ενώ τα δικά μας τα καλόπαιδα είναι λόρδοι!!!! Λοιπόν επειδή εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χρόνια που παρακολουθούν τον ΠΑΣ και εντός αλλά και σε εκδρομές εκτός εδώ και 20+ χρόνια, άσχετα αν έχουν σιχαθεί ακόμη και να διαβάζουν το φόρουμ, μη γράφετε ανοησίες. Το ίδιο χάλι μάυρο είναι η κερκίδα μας και αυτός είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός λόγος που ο πολύς κόσμος έκοψε το γήπεδο, έκοψε τις εκδρομές ή αν πηγαίνει προτιμά να πάει μόνος του και όχι με τους οργανωμένους. Έχουμε πάει εκδρομές και έχουμε δει τα χωριατιλίκια των δικών μας και τους τσάμπα μάγκες που τους περίμεναν τα λεωφορεία για να τους αμολύσουν απο την ασφάλεια. Όχι μία φορά, αλλά πολλές!!! Θέλετε να σας πω και ματς συγκεκριμένα; Θέλετε να σας πω και φάτσες πορδοτσόγλανων όπως πολύ πετυχημένα τους έχει χαρακτηρίσει κάποιος εδώ μέσα; Άντε κάντε μας την χάρη, που οι άλλοι είναι κομπλεξικοί και βγάζουν γλώσσα ενώ εσείς είστε προσγειωμένοι και ευγενικοί και ακομπλεξάριστοι. Θέλω να δω αν αρπάξει η υπερομάδα μας με την μεγάλη ιστορία και τους πολλούε τίτλους καμιά τριάρα στο Αγρίνιο τι θα γράφετε την Κυριακή το βράδυ. Πραγματικά το έχω μεγάλη απορία, αλλά θα μου πεις απο "κωλοτούμπες" εδώ μέσα έχουμε χορτάσει.
Διαβάζω και γράφω στο φόρουμ απο το 2000, τέτοιο επίπεδο δεν υπήρξε ποτέ κι αν διαφωνεί κάποιος απο τους παλιούς φορουμίτες ας το γράψει. Και πραγματικά δεν ξέρω απο που πηγάζει αυτό. Έχουμε γίνει όντως τόσο κάφροι; Έχει μπει πολύ πιτσιρικαρία στο φόρουμ οποία ως ένα σημείο έχει και το ακαταλόγιστο της ηλικίας;;; Δεν ξέρω, αλλά αυτά που γράφονται και η άποψη που έχουμε για την ομάδα μας, την πόλη μας και τους εαυτούς μας είναι εντελώς εξωπραγματική γιαννενάρες μου...!!!