Έχει κάποιους καλούς παίκτες ο Παναιτωλικός και έχει διατηρήσει τον περσινό κορμό, στον οποίο στηρίζεται.
Έκανε 2 νίκες με τα δύο φαβορί για υποβιβασμό και έχασε στην έδρα του από τον υποψήφιο για υποβιβασμό Πανιώνιο, παίζοντας καλούτσικα.
Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, ούτε καν την έδρα.
Ίσα ίσα, που η καυτή έδρα δημιουργεί άγχος και προβλήματα στην "μικρότερη" ομάδα, αυτή που είναι πιο πιεσμένη να κερδίσει.
Εμείς "μπορούμε να ζήσουμε" και με ήττα. Ο Παναιτωλικός όχι.
Άποψή μου είναι πως πρέπει να μπούμε συγκρατημένα και να τους περιμένουμε,
βγαίνοντας στην αντεπίθεση με Μπεσέρα, Γεωργίου, Μπακαγιόκο και Ζαϊρί.
Θα χαθεί η μπάλα...
Αυτές τις τοπικές κόντρες δεν τις πολυκαταλαβαίνω, ειδικότερα όταν πρόκειται για δύο μεγέθη διαφορετικά.
Να'χει κόντρα ο Παναιτωλικός με την Αναγέννηση Άρτας, να πω οκ... στα ίδια κυβικά είναι, με το κουτάλι έχουν φάει τα τοπικά και τη Γ Εθνική, θα έχουν αρκετά προηγούμενα.
Μου είναι συμπαθής ομάδα ο Παναιτωλικός και γουστάρω τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται εκεί εδώ και μερικά χρόνια. Μακάρι να ακολουθούσαν κι άλλοι το παράδειγμά του.
Η τοπική κοινωνία του Αγρινίου δε με ενδιαφέρει.
Άλλωστε ούτε την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων έχω σε μεγάλη εκτίμηση.
Στα δικά μου μάτια δεν έχουν και μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.
Κι όποιος θιχτεί με αυτό που έγραψα να του θυμίσω απλώς ποιος είναι πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ, ποιος είναι πρόεδρος του μεγαλύτερου συνδέσμου οπαδών του ΠΑΣ και ποιος ήταν δήμαρχος της πόλης για 2 τετραετίες.
Κατάλαβες...
(γράψε κάτι τώρα για το πόσο υποανάπτυκτοι είναι οι Αγρινιώτες)