Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

0-2
16 (18.6%)
0-1
10 (11.6%)
1-2
19 (22.1%)
0-0
5 (5.8%)
1-1
19 (22.1%)
2-1
3 (3.5%)
1-0
1 (1.2%)
2-0
7 (8.1%)
άλλο ?
6 (7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 86

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 25 Σεπ 2011 00:30

Αποστολέας Θέμα: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 54986 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #150 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 21:46 »
passports.gr
Παράθεση
Τεννές: "Μπορούσαμε τη νίκη"

Την πεποίθηση του ότι ο Παναιτωλικός άξιζε τη νίκη και θα μπορούσε να την πάρει, παρά το γεγονός ότι έπαιζε για περίπου 50 λεπτά με παίκτη λιγότερο, εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Αγρινιωτών Μπάμπης Τεννές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναιτωλικού ήταν:

«Εδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν», υποστήριξε ο Τεννές και συνέχισε: «Ο αντίπαλος ήταν περίπου για μία ώρα με παίκτη παραπάνω και όμως νομίζω ότι διαχειριστήκαμε καλά την κατάσταση. Είχαμε ένα καταπληκτικό πρώτο μέρος, αλλά μας έλειπε η τύχη. Ο Αντίπαλος με δύο επιθέσεις σημείωσε δύο γκολ. Παρά το γεγονός ότι κάναμε τραγικά λάθη στην άμυνα πιστεύω ότι μπορούμε και πρέπει να πάμε καλύτερα σε αυτό το χώρο. Η ομάδα λειτουργεί πολύ καλά. Προσπαθεί και αναπτύσσεται θαυμάσια, αλλά δέχεται και εύκολα γκολ. Αυτό μας προβληματίζει, αλλά πιστεύω ότι θα διορθωθεί. Σήμερα είχαμε και ένα πολύ μεγάλο όπλο. Τον κόσμο μας. Μας βοήθησε πάρα πολύ και νομίζω ότι ήταν η κύρια αιτία που ο ΠΑΣ έπαιξε φοβισμένος για 90 λεπτά. Θέλαμε τη νίκη, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μας αφήνει την ικανοποίηση ότι καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και θα δούμε τι θα κάνουμε για να διορθώσουμε το πρόβλημα. Δεν ήταν στην καλή τους μέρα σήμερα τα παιδιά, αλλά μπορούν να πάνε καλύτερα».

Οσον αφορά το ματς με τον Ατρόμητο που ακολουθεί και την ψυχολογία της ομάδας του, ο Τεννές σχολίασε: «Είμαστε μια χαρά. Πιστεύω ότι κατάλαβαν τα παιδιά ότι και με 10 θα μπορούσαμε τη νίκη. Πιστεύουμε πλέον στις δυνατότητες μας. Μπορεί να υπάρχουν κάποια νεκρά διαστήματα, αλλά συνολικά ήμασταν καλύτεροι και στα τέσσερα ματς. Χρειαζόμασταν τέτοιες εμφανίσεις ως νεοφώτιστοι για να ανέβουμε ψυχολογικά».

Παράθεση
Ντεμόλ: Συγχαρητήρια και… σαμπάνια

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας και από την προσπάθεια της ομάδας του δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο ο Στεφάν Ντεμόλ. Ο Βέλγος τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα αποκάλυψε και το μυστικό της… σαμπάνιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ντεμόλ:

«Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες», τόνισε αρχικά ο προπονητής των Ηπειρωτών και συνέχισε: «Αν και οι δύο ομάδες προέρχονται από τη Football League απέδειξαν ότι μπορούν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο και ήταν ένα από τα καλύτερα ματς της Super League. Αν συνεχίσουν να παίζουν με αυτή τη φιλοσοφία θα προσελκύσουν περισσότερο κόσμο. Στο πρώτο μέρος ειδικά έβγαλαν μεγάλη ποιότητα στο γήπεδο. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, είχαμε δύο-τρεις ευκαιρίες και στο τέλος με τις τρεις αλλαγές επιθετικογενών παικτών προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά αυτό δεν έγινε. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την εμφάνιση, αλλά και στον Παναιτωλικό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει ο κόσμος».

Σε ερώτηση για το αν έπρεπε να γίνουν νωρίτερα οι αλλαγές, με δεδομένο ότι ο Παναιτωλικός έπαιζε με 10 παίκτες, ο Ντεμόλ σχολίασε: «Εγιναν αρκετά για να έρθει η νίκη είχαμε ευκαιρία με τον Μπακαγιόκο, δοκάρι με τον Γεωργίου και το γκολ με τον Μπεσέρα που δεν μέτρησε. Τελικώς πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό».

Σχετικά με το αν πήγε να κλέψει το παιχνίδι ο ΠΑΣ και δεν προσπάθησε πολύ να το κερδίσει, ο Ντεμόλ υποστήριξε: «Είναι λογικό. Το ματς ήταν στο Αγρίνιο και ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πιο δυνατά. Στους Ζωσιμάδες θα κάναμε εμείς αυτό. Δεν προσπαθήσαμε να το κλέψουμε. Είχαμε συγκεκριμένη φιλοσοφία. Παρά το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και προηγήθηκε αντιδράσαμε σωστά. Μετά είχαμε τις ευκαιρίες

Οσον αφορά το φερ πλέι που δεν τηρήθηκε από τους παίκτες του στο πρώτο μέρος, αλλά και το αν έδωσε συγχαρητήρια στον Τεννέ για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, ο τεχνικός του ΠΑΣ ανέφερε: «Ειπα στους παίκτες να γυρίσουν την μπάλα. Δεν ακολούθησαν την εντολή. Οσν αφορά το δεύτερο σκέλος θέλω να σας πω ένα μικρό μυστικό. Ημουν έτοιμος να φέρω ένα μπουκάλι σαμπάνια στον κύριο Τεννέ, γιατί έτσι κάνουν στην πατρίδα μου όταν ένας προπονητής χάνει το πρωτάθλημα από έναν άλλο. Δηλαδή, του δίνει ένα δώρο. Αλλά ίσως αυτό να το θεωρούσαν ειρωνικό και δεν το έκανα. Πάντως, του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα που κατέκτησε πέρυσι και μετάνιωσα που δεν το έκανα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης-Θανάσης Μυριούνης-Λευτέρης Παππάς
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος papari7

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 347
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #151 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 21:54 »
ακουστε τ εγινε σημερα στο αγρινιο οπως το περιγραφει καποιος αγρινιωτης σε ενα αλλο οπαδικο φορουμ

pernaei apo tin thira 6 enas dikos mas tou leei o mpatsos ela na se psaxw kai tou to arnite mexri pou bgazei to glop tou rixni mia kai meta bgazei to oplo sta kapakia entos deuterolepton exoun katevi apo to petalo giro sta 100 atoma oi mpatsoi bgenoun apo to gipedo kai meni autos kai ton barane oloi bgazei to oplo kai mpenei mesa stin toualeta mpenoun giro sta 20 atoma kai arxizoun pali xilo mexri pou bgazei oplo kai simadevei pros autous... ekei psilo teleionei to skiniko kai peutoun antikimena apo mesa apo tin thira exw sti dimiria mexri pou efigan apo to petalo


"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 306
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #152 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 22:10 »
Σε επίπεδο Α' Εθνικής με τον Παναιτωλικό, είμαστε αήττητοι εντός και εκτός έδρας.

Με 66-34 κατοχή μπάλας το σκορ ήταν 1-2.

Σε παιχνίδι που ζητούσαν απεγνωσμένα ρεβάνς για το κλύσμα του Φουρτάδο, χρειαστήκαν ανύπαρκτο πέναλτυ και 90-10 διαιτησία για να μη χάσουν.

Μέχρι το 1-1 η κερκίδα έσμπρωχνε τον Παναιτωλικό. Μετά το 1-1 και μέχρι το τέλος του αγώνα έπεσε βαθειά σιωπή. Μεγάλο μπούκωμα μιλάμε, τόσο για τη κερκίδα όσο και για τον Λυκουρόπουλο.

Ο Παναιτωλικός είναι ξεκάθαρο ότι έχει κόμπλεξ κατωτερότητας όταν μας αντιμετωπίζει. Και πολύ μ'αρέσει αυτό.  :)


Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.725
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #153 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 22:11 »
πικρη γευση στο τελος που μπορουσαμε τους 3 βαθμους........καποιοι κραζουν το ντε μωλ.......αστε ρε παιδια...οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος..........ναβαζε το ζαιρη νωριτερα να την πουλαγε αλλες 5 φορες τη μπαλα.....αστε ξερει αυτος.............

ατολμος λενε καποιοι.........με καμαρα στην πλατη ετοιμος να φυγει σαν το μπολτ....τι λετε ωρε.........
δεν ξερω τι ιδεα εχουν καποιοι για το υλικο της ομαδας.......αλλα υπαρχει ταβανι σε αυτα που μπορει...και αναλογα με αυτο κινειτε αλλοτε επιτυχημενα αλλοτε οχι και ο προπονητης μας.........

ειπαμε.......με ενα σεντερ...με ενα κεντρικο χαφ....και ενα στοπερ θα μιλαγαμε αλλιως κι αλλιωτικα........τωρα κανε τον "πορτοφολα"

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 729
  • DjS
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #154 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 22:13 »

Υ.Γ.  Το 3-1 προχτες το επιακα ;)  και ψηφιζω 1-2 (μου αρεσει και το 2-2)
[/quote]

Δυο στα δυο στα σκορ. ;)
Βασικά ο ντεμόλ κατέβασε μια ενδεκάδα που ουτε και ο ιδιος καταλαβε τι εκανε.
ο παναιτωλικος το ειχε ευκολα το παιχνιδι μεχρι το 35 και εδειχνε οτι δεν φευγει απο τον ασο το παιχνιδι.
Ο διαιτητης και ο ντεμολ σημερα στερησανε ενα μεγαλο διπλο που θεωρω απιθανο σε ολα τα επομενα παιχνιδια εκτος να μας δωθει τετοια ευκαιρεια.και το χεροτερο για τον κοουτς οτι στο τελος ειπε και για την ποιοτητα !!! της ομαδας και εμεινε ευχαριστημενος απο το χ.κυριε ντεμολ εγω ειμαι αυτος που μετα το ματς με τον παο σε ανεβασα στα ουρανια και το πιστευα και το γουσταρα αυτο που εδειξε η ομαδα ,αλλα οταν σου κανει δωρο ο καλος θεουλης να παρεις 6 βαθμους εκτος εδρας(γιατι 6 θα ηταν) και εσυ κοοτας να κρατησεις το αποτελεσμα εισαι 100% λαθος και αυτο πρεπει να μην επαναληφθει γιατι .....
Οι αλλαγες σωστες αλλα σημερα η ομαδα ηταν σαν να επεζε χωρις αμυντικο χαφ.παρτυ κανανε στο κεντρο οι του αγρινιου (64/36 η κατοχη αν θυμαμε καλα) και δημιουργικα τιποτα.
Το πεναλτι ενταξει δεν υπαρχει και με ανυσηχει που για δευτερη συνεχομενη αγωνιστικη εχουμε πεναλτι μαιμου....εις βαρος μας.
Για το γκολ θα διαφωνησω με αλλα παιδια που γραψαν πριν απο εμενα και θα πω οτι το γκολ ειναι κανονικοτατο.ο μπεσερα σηκωνετε απο πριν και κανει πολυ μεγαλο αλμα και τα χερια του ακουμπανε αμυντικο στο κατεβασμα και  οταν η μπαλα ειχε φυγει απο το κεφαλι του μπεσερα επισης  ο αμυντικος καθετε και δεν πηδα καθολου.Δεν εσπρωξε ο επιθετικος ουτε καβαλησε κανα παικτη απλως πηδηξε πολυ ψηλα και στο κατεβασμα τα χερια του ακουμπησανε τον αμυντικο,δεν τον εσπρωξε.
Θελει πολυ δουλεια ακομη η ομαδα.εχουμε πολυ μεγαλο προβλημα στην αμυνα και στα αμυντικα χαφ(ο Κειτα εχει προβλημα?)
απο τους παικτες διακριθεντες δυσκολα θα βρεις με εξερεση ισως τον παντο τον ντεβισεντι και τον γεωργιου αλλα σε μετριωτητες παντα οχι κατι το ιδιαιτερο.
Απογοητευση ο πατσατζογλου και παλι.
υγ1.ρε συ μπουζιτ εκει τρως σιδερα και διωχνεις(και ο κηπουρος αγαλμα!!!!)
υγ2.ααααα ρε μπακαγιοκο  για την εμπειρια σου δεν χανετε αυτο το τετ α τετ.
υγ3.υπαρχει ανασφαλεια στο τερμα και αυτο κανει μπαμ.

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #155 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 22:16 »
Ελπιζω οι υπαινιγμοι περι στημενου να ειναι πλακα,αλλα αν ειναι ετσι μαγκες στη φαση που ειναι η ομαδα μας που τη βρισκετε την πλακα
αν ομως δεν κανετε πλακα πραγματικα τι να πω εχουμε ξεφυγει... :stop:

Στα του αγωνα ειμαι σκασμενος για την ατυχια μας για το κορακι για την κακη αμυντικη λειτουργια
αλλα ως ενα βαθμο την ατολμια του Ντεμολ.
Ο Ντεμολ πιστωνεται τα ασχημα αλλα κ οσα καλα βλεπουμε απο αυτη την ομαδα κ δεν καταλαβαινω γιατι βγηκατε σημερα κ τον σκιζετε :-?
Μπορειτε να μου προτεινετε καποιον αλλο? μηπως τον μουστακια που εχανε σημερα 2-1 κ εκανε αλλαγη τα φορ %-|

κ κατι τελευταιο fair play  δεν υπαρχει δεν υπηρξε ποτε
κ αν περσι ειπα τιμη κ δοξα στο φουρταδο φετος λεω τιμη κ δοξα στο ΘΕΟ Φουρταδο
μην πιανεστε κοροιδα :mono:

Αποσυνδεδεμένος GreGPAS

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 111
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #157 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 22:19 »
Για θεματα αποδοσης αμυνας και επιθεσης, πιεση και ταραχη πισω, χαλαρους ρυθμους και μη αυτοματισμους μπροστα, κλπ
Ριχτε και μια ματια στα κεντρικα μας χαφ.
Ποιοι ειναι, που, ποσο και σε τι θεσεις επαιζαν πρωτα, και ποιους εχουμε σαν αλλαγη για εκει.
Στα λοιπα, 2 ευκαιριες - 2 γκολ που λεει κι ο Βαζακας στο Α'.
2 ευκαιριες - 0 γκολ στο Β που δεν τα λεει ο Βαζακας ομως αυτα.
Στα παραλοιπα δικαιουνταν και θα κερδιζε τα μπρικια μ' ο Τεννες με 10, 11, ή και 12 ακομα.
Ακομη και με ΚΡΑ-ΚΡΑ, δεν μας ειχαν και δεν θα μας εχουν ποτε τα πουλακιδια απο τα αγροικια._
Ρεβανς(να γινει πρωτα με το καλο) 3-0 αντι 15-0 κι απο το Ριβιο.
Στα προτελευταια λοιπα, οι τσατσοι κλαιν τη μοιρα τους σημερα και τα χωνουν ηδη σε παιχτες κι αναστοπλα.
Μεθαυριο εχουν ντερμπι με Εργοτελη αυτοι και ζορια στον Ατρομητα οι καπνεμποροι.
Τελευταια λοιπα, τρια τεμαχια στην εξωτικη Κορκυρα εμεις, τους αφηνουμε πισω ολους και παμε για αλλα και για ''αλλα''.
Υστερογραφολοιπα, προσοχη στα αποδυτηρια, ξεθαρημενες συμπεριφορες, υποχρεωτικες στην ενδεκαδα παρουσιες, Βαγγελδες, προεδροτσεπες, και ξουπαρμενο''δημοσιογραφους'', γιατι μ' φαινεται δεν εχει παρει κανενας τα μαθηματα του απο προπερσι. Και ξερω τι λεω.
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #158 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 22:20 »
θα σταθω στη φραση που ειπε ο pagourenko...............ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΓΚΕΣ!


για το ματς μονο ενα εχω να πω.


ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΣ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ ...........και χυνω!!!!!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 206
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #159 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 22:32 »
Δευτερο συνεχομενο ματς που μας σφαζει η διαιτησια...
Ηπιε περνα στην αντεπιθεση κ προστατεψε την ομαδα!
Ματσαρα η σημερινη πολυ καλη εμφανιση η ομαδα μας.
Στο βου βαλαμε το γκολακι  που θα χαριζε την νικη αλλα ειδε επιθετικο ο ρεφ :-?
Ειχαμε 2 τεραστιες ευκαιριες με Γεωργιου κ Μπακα αλλα δεν μας ηθελε... κριμα..
Ζαιρι κ Μπεσερα θελουν δουλεια ακομα...
Οπως και ολοι γιατι το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο...
Τα επομενα ματς ειναι τελικοι!
Πρεπει να παραδεχτουμε κ εμεις,οπως ολο το πανελληνιο τον κοσμο του Αγρινιου.
Επισης πρεπει να παραδεχτουμε κατι ακομα:

...Αγρινιωτες ειστε,τα τανακια μας...
με 7000 κοσμο,με τραγικη διαιτησια για μας κ παλι σας καναμε πλακα :pas:

ΥΓ:Ντεμολ στο δευτερο γυρο ριξτε τους μια 3αρα κ δωσε στο Τεννεκε τη σαμπανια!Ξερει αυτος ;)

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 226
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #160 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 22:40 »
ξερετε τι ειναι ρε μαγκες να βλεπεις τον ντεβινσεντι στα τρια μετρα να τους κανει τα δικα του...και να μην μπορεις να εκφραστεις ελευθερα?χαχαχα δεν το ξανακανω...μαρτυριο ειναι τελικα...

το γηπεδο τους εκκλησια εντελως...μηδεν απο φωνη οι τυποι...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #161 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 22:43 »
Τρία πράγματα έχει ανάγκη ο ΠΑΣ.

ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ (το αντίθετο του ΓΑΒ, ΓΑΒ, ΓΑΒ)

... Εγκεφαλικό - Επιτελικό - Εκτελεστικό ΧΑΦ και τότε ... θα ζήσουν αυτοί καλά και μεις καλύτερα Geopasoles. :mono:

Σόρι ... και αν ακόμα υποθέσουμε ότι παίζεται - δεν παίζεται ένα στοιχειωδώς άκραχτο ή αφιλοφρόνητο ποδόσφαιρο,  εμείς εκεί ΠΑΣχουμε.

ΥΓ: Αντί σχολίων  για παιχνίδι (αργότερα), αλλά και τελικά, όλοι κάνουν λάθη, ο Κώτσιος τα λιγότερα.

ΥΓ3: Αν θέλουμε να προστατέψουμε την ομάδα, να σταματήσει ο λοιδορισμός των παικτών και Ντεμόλ, που τον περιμένουν στη γωνία οι ΠΟΚογιαννιώτες.

ΥΓ: Ταλέντα διαιτητές, ανακαινίζουν την ΚΕΔ.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 25 Σεπ 2011 22:46 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #162 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 22:58 »
Ελπιζω οι υπαινιγμοι περι στημενου να ειναι πλακα,αλλα αν ειναι ετσι μαγκες στη φαση που ειναι η ομαδα μας που τη βρισκετε την πλακα
αν ομως δεν κανετε πλακα πραγματικα τι να πω εχουμε ξεφυγει... :stop:

Kαι γιατί να μην κάνουμε πλάκα ρε φίλε;;;Κι εμένα μου κακοφάνηκε, αλλά παιχνίδι είναι. Δεν θα τα βάψω μαύρα επειδή ήρθε Χ, έχω πολύ σοβαρότερα θέματα να στεναχωριέμαι και το ίδιο ελπίζω να ισχύει για όλους μας....

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #163 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 23:04 »
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 25 Σεπ 2011 23:13 από stefpas »
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 613
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #164 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 23:12 »
Μπραβο στην ομαδα.

Συνεχίζουμε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #165 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 23:13 »
Καλή η φωτό, αλλά όχι με κώλο, δεν ταιριάζει στον Μπάκα.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #166 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 23:19 »
Κρίμα ήταν ευκαιρία να πάρουμε το διπλό.Πήγε για το Χ ο Ντε Μολ μα αφού βλέπει οτι τον πάει το παιχνίδι βάλε πιο νωρίς ζα'ι'ρι να το πάρεις.δεν πειράζει όμως μια χαρά ήταν σαν αποτέλεσμα.
Πέρσι φωνάζατε ότι σας αδίκισαν μα σήμερα δεν έχετε παράπονο σας τα χαρίσαν διπλά.Θα έιστε χαρούμενοι με την σημερινή διαιτησία.Στο γκολ του μπεσέρα δεν υπάρχει κανένα φάουλ απλά  ο άνθρωπος έχει πηδήξει στο θεό κ του πήρε την κεφαλία με διαφορά.Ο διαιτητής το φάουλ το είδε το πέναλτι πάλι το είδε?Είναι το δεύτερο παιχνίδι με άσχημη διαιτησία-Μην περιμένετε να τριτώσει βγάλτε καμια ανακοίνωση κ μην λέτε πάντα ευχαριστώ κ μπραβο σε αντιπάλους.
Ρε συ Θεοδωρίδη είσαι μεγάλη παικτούρα μα κ μεγάλος κολυμβητής-Τι βουτιά έκανες ρε Καραγκούνη νούμερο2.
Α κύριε Τεννέ (ταβερνιάρη)μην ξεχνάς απο εδώ κ στο εξής κ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να αφαιρείς μετά απο κάθε αγωνιστική 2 βαθμούς απο την ομάδα σου κ να τους προσθέτεις σε εμάς(όπως πέρσι που είχες την δική σου βαθμολογία)!!!
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ!!!



Μπράβο στην ομάδα μας που με κόντρα διαιτησία πήραμε το Χ
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #167 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 23:22 »
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #168 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 23:32 »
Και να χεις τον Γυφτόπουλο να σου λέει οτι χρειαζόμαστε 10 replay για να δούμε αν είναι πέναλντυ του Παναιτωλικού.
Και να χεις τον Ντεμολ να ξεκινάει και να τελειώνει με τον Βάντερσον που έκανε τον Κουτρουμάνο να μοιάζει με τον Άλβεζ. Και να έχεις τον Ντεμόλ στο 60 να λέει στην ομάδα να ηρεμήσει. Αντιπαθώ (ποδοσφαιρικά) τον Αναστόπουλο μέχρι αηδίας, αλλά σήμερα θα το είχε πάρει το ματσάκι. Ρε Ντεμόλ θες να βγεις σε αντεπιθέσεις?ΟΚ. Θες γρήγορα εξτρεμ λοιπόν...Και έχεις το πιο γρήγορο εξτρεμ σου ως το 64 στον πάγκο?Ο Βάντερσον ήταν ή όχι ανέτοιμος πριν 6 μέρες?Ξαφνικά έγινε έτοιμος για να παίξει σε έναν τέτοιο αγώνα? Μας λες οτι ρίσκαρες στο 2ο ημίχρονο και έβαλες τον Κουέβας...Μάλιστα!Σε ποιό λεπτό?Στο 82?
Δεν θα αναφερθώ στα μανατζεριλίκια (δεν αναφέρομαι στον Αγγελή) αλλά ΞΕΚΟΛΛΑ με μερικούς παίχτες.
Και να έχεις τον Αγρινιώτη δημοσιογράφο να σπάει πλάκα στον Γυφτόπουλο και να του λέει ''γιατί φοβήθηκε τον αγώνα ο Ντεμολ'' και ο Γυφτόπουλος να μην ξέρει τι να απαντήσει.
Και να έχουμε τον Μπακαγιόκο να βάζει ένα γκολ, να μην κάνει τίποτα άλλο σωστό και να τον έχουμε Θεό.
Και να έχουμε τον Κώτσιο, που σήμερα ήταν από τους κορυφαίους, βρέξει-χιονίζει να τον βρίζουμε.
Υ.Γ. 2 στα 2 για Τζημόπουλο και Γεωργίου. Μπράβο ρε μάγκες.
Υ.Γ2. Deceiver με την καψούρα σου στον πάγκο και διαφορετικό σεντερφορ, 5-6 γκολ θα τους είχαμε πετάξει...
Y.Γ3. Ρε Μπάμπη Τεννέ..πάρτο χαμπάρι. Δεν θα φτάσεις ποτέ να γίνεις προπονητής του ΠΑΣ. Έγινε ο Πέρι, εσύ δεν θα γίνεις ποτέ κομπλεξικέ...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #169 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 23:41 »
Δε μπορώ να μη Συμφωνήσω με Vitsa Gr...  :mono: :mono: :mono:
... εκτός από την "κωλο" φωτογραφία του Μπάκα, που θέλει να παραπέμπει σε υποκαταστήματα που μοιράστηκαν αγωνία και βαθμούς (μιλάω για φωτο και όχι για ανάρτηση).

ΥΓ: Ο Ρεχάγκελ ήταν κολλημένος (ΓΑΤΑ έγραψε ότι θα κοουτσάρει Βίτσα 2012 :P).

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 26 Σεπ 2011 00:03 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #170 στις: Κυρ 25 Σεπ 2011 23:51 »
Παράθεση
ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΣ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ ...........και χυνω!!!!!


:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #171 στις: Δευ 26 Σεπ 2011 00:13 »


-Mεγάλε νικητή του καλοκαιρινού διαγωνισμού :pashat:
...το ίδιο σκεφτόμασταν ρε?? :P
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #172 στις: Δευ 26 Σεπ 2011 00:19 »
Παράθεση
-Mεγάλε νικητή του καλοκαιρινού διαγωνισμού
...το ίδιο σκεφτόμασταν ρε??


πιο εντυπωσιακή η δικιά σου...... :pashat:
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #173 στις: Δευ 26 Σεπ 2011 00:29 »
Διαιτητής; Για τα μπάζα...
1) Το πέναλτυ φάνηκε για πέναλτυ με γυμνό μάτι (οπότε σωστά τόδωσε), αλλά ξεφάνηκε όταν είδαμαν τα ριπλέι (οπότε πιάσε το αβγό και κούρεφτο)!
2) Χαρίστηκε στον Κώτσιο για 2η κίτρινη!!
3) Όλα τα αμφισβητούμενα τάδινε στα καπνά!!!
4) Το ακυρωθέν μας ήταν γκολάρα, καθότι ο σμπεθέρας σκώθκε στα ουράνια κάθετα, σκόραρε και πέφτοντας έπεσε πάνω στον Κατουρομάνο!!!!
5) Οι αλλαγές πήγαν στράφι και δεν φταίει ο Ντεμ γιαυτό. Αυτός ο Ζαϊρί πιο αργός και απ' το ριπλέι ρε γαμότιμ'. Την σέντρα την αλφάδιασε όμως!!!!!

Καλό αποτέλεσμα γενικά, γιατί μας άρεσε το Χ και το πήραμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάνε ξανά τη βαθμολογία ρε κακομοίρη Τεντέν! Κι εσύ τερματάρα Τζενάμο ξανανέβα στο λεωφορείο να φωνάξεις "μαμιέται ο ΠΑΣ κι κάθε παγουράς", αδερφούλα... Χεσμένος ήσουνα, παραλίγο να βάλεις και αυτογκόλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάμε τώρα για τις κοντέσες τις φραγκολεβαντίνες. Φωνή ρε όσοι πάτε γήπεδο, όχι σαν τους αγριμιώτες τους νεωκόρους :P...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 220
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #174 στις: Δευ 26 Σεπ 2011 00:35 »
Αξίζει κανείς να προσέξει τη συνέντευξη τύπου. Το ευρωπαικό επίπεδο του ΝτεΜολ (ίσως και μέχρι φλωριάς για την κουλτούρα μας) και να το αντιπαραβάλει με τον Μπάμπης.... Φαντάζομαι ως γηπεδούχος θα μίλησε μετά από τον ΝετΜολ, αλλά τίποτα, ούτε ένα ψεύτικο ευχαριστώ ή κάτι παρόμοιο. Τελικά ορισμένοι το φέρουν βαρέως που δεν έχουν κάτσει στον πάγκο του ΠΑΣ. (Τλασος) Πάντως, θα προτιμούσαμε προπονητή που να βγει να τα χώσει στον διαιτητή και να πει, είμαστε 2-1 στα unfair. ή αύτο που έκανε ο ΝτεΜολ; Είναι θέμα γούστου, διαλέξτε.
Στα προπονητικά τώρα. Πρέπει να το παρουμε απόφαση, έτσι είναι ο ΝτεΜολ. Παίζει ανοιχτά με βάζελο και κλειστά με πλεονέκτημα παίχτη στους χωριάτες. Πάντως κάνει λάθη και εχει και κολληματάκια,, αλλά δεν αξίζει όσα του χώνουμε. Αν είχε μόνο θετικά, θα ήταν σε άλλη ομάδα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και σε πάιχτες στυλ Ντε Βινσέντι, Κειτα, κτλ. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και παίζουν στηνψαροκώσταινα την Ελλάδα.
ΥΓ1: Αυτό το contra.gr εδώ μου κάθεται. Άκου εκεί αυστηρό πέναλτυ....... Και ούτε αναφορά στο ακυρωθεν γκολ του Μπεσέρα.
ΥΓ2: Πολύ τον πάνε τα ΜΜΕ τον Πανχωριατιακό και γουστάρω... μπουμερανγκ θα τους βγει. Ο Κώστούλας λέει δεν έχει τάξει πριμ παραμονής φέτος  γιατί θεωρείται λέει αυτονόητη.  Τεννές λέει μπορούμε να πάμε ψηλά. Είχαμε και εμείς παλιά φουσκωμένα μυαλά και προσγειωθήκαμε ανώμαλα.
ΥΓ3: Ω, Carol....
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 26 Σεπ 2011 00:43 από pasopoulo »