Αποστολέας Θέμα: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)  (Αναγνώστηκε 226765 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #225 στις: Τρι 01 Ιαν 2013 21:27 »
Παράθεση
Μπουχάν στο Contra.gr: "Έρχομαι Ελλάδα για τη μεταγραφή του Ντε Βινσέντι"
Ο Τόμας Ντε Βινσέντι είναι ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές -ας όψεται η οικονομική συγκυρία- που θα απασχολήσουν την εγχώρια μεταγραφική επικαιρότητα του Ιανουαρίου. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα προβάλλει ως βασικός στόχος Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και ο Αργεντινός ατζέντης του, Εστέμπαν Μπουχάν, αποκαλύπτει στο Contra.gr όλα τα δεδομένα της πιθανής μεταγραφής.
 
 
"Εύχομαι καλή χρονιά στους Έλληνες. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Αργεντινή και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου θα είμαι στην Ελλάδα. Θα παραμείνω για 2-3 ημέρες προκειμένου να κάνω κάποια ραντεβού για τον Τόμας και στη συνέχεια θα φύγω για την Ιταλία όπου επίσης θα παραμείνω για λίγες μέρες, και φυσικά για τον ίδιο λόγο", είπε ο Μπουχάν στο Contra.gr για το επικείμενο ταξίδι του στην Ελλάδα.

Ο Αργεντινός εκπρόσωπος του Τόμας Ντε Βινσέντι αναφέρθηκε και στις προτεραιότητες που θα έχει στο διάστημα παραμονής του στην Ελλάδα: "Πρώτα θα μιλήσω με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά θα δούμε. Δεν ξέρω αν όλα αυτά που γράφονται για τον Τόμας ισχύουν. Εμένα πάντως δεν με έχει προσεγγίσει ακόμη κανείς".

Ο Μπουχάν ήταν ενημερωμένος και για τις δηλώσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη περί προβαδίσματος του Ολυμπιακού: "Ο κ. Χριστοβασίλης μπορεί να λέει ό,τι θέλει και ό,τι γνωρίζει. Αυτός όμως που θα αποφασίσει για την καριέρα του είναι ο Ντε Βινσέντι. Ούτε ο πρόεδρος, ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος".

Το συμβόλαιο του Ντε Βινσέντι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013, κάτι που σημαίνει ότι πλέον μπορεί να διαπραγματεύεται για το μέλλον του: "Πέρα από το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Τόμας από την Ελλάδα, έχουμε δύο συγκεκριμένες προτάσεις από την Ιταλία. Η μία είναι από μια καλή ομάδα -όχι πρωτοκλασάτη- της Serie A, και η άλλη από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Θα μιλήσουμε με όλους όσοι ενδιαφέρονται και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε με γνώμονα το καλύτερο για την καριέρα του ποδοσφαιριστή. Την τελευταία λέξη θα την πει ο Ντε Βινσέντι, όπως είναι και το σωστό".

Σε ό,τι αφορά τις προθέσεις του Ντε Βινσέντι, ο Μπουχάν τόνισε: "Θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Είναι μόλις 24 ετών, έχει ιταλικό διαβατήριο και είναι νωρίς ακόμα για να επιστρέψει στην Αργεντινή. Τα κριτήρια που θέτει ο Τόμας είναι να πάει σε μια ομάδα καλή, οργανωμένη και να έχει ένα καλό συμβόλαιο. Επίσης, είναι δεδομένο ότι θα επιλέξει να πάει σε μια ομάδα που θα καταλάβει ότι τον θέλουν, τον υπολογίζουν και θα τον εμπιστευτούν..."

Για τη διαφαινόμενη μάχη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, ο Μπουχάν ανέφερε στο Contra.gr: "Δεν έχουμε μιλήσει επίσημα με κανέναν. Ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με τον Παναθηναϊκό. Για αυτό και έρχομαι την Κυριακή".

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση του Μπουφάν για το αν υπάρχει κάποια προτίμηση για τον Τόμας Ντε Βινσέντι: "Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε στον ποδοσφαιριστή τις καλύτερες προτάσεις που μπορούμε να βρούμε. Δεν υπάρχει μόνο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, όπως σας είπα και νωρίτερα. Είναι και το ενδιαφέρον από την Ιταλία. Αν όμως με ρωτάτε για την Ελλάδα, τότε μπορώ να πω ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλοι σύλλογοι. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά ακόμη δεν ξέρω πόσα λεφτά προσφέρουν, ούτε πόσα χρόνια συμβόλαιο. Όλα αυτά θα παίξουν ρόλο για την τελική απόφαση".

Ο 33χρονος Μπουχάν, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα από το 2008 έως το 2011, αποκάλυψε στο Contra.gr και το πρόγραμμα που θα έχει στην Ελλάδα: "Θα μείνω για 2-3 μέρες. Την Κυριακή φτάνω και θα παρακολουθήσω κάποιους αγώνες του πρωταθλήματος όπως το Ολυμπιακός-Βέροια και θα έχω συναντήσεις για τον Τόμας. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να με συναντήσουν, όπως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού..."

contra.gr
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος rusis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 609
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #226 στις: Τρι 01 Ιαν 2013 22:17 »

Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013
Γίνεται «πράσινος» ο Ντε Βινσέντι
Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Τόμας Ντε Βινσέντι στη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα και ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού θα γίνει όπως όλα δείχνουν ο 23χρονος μεσοεπιθετικός. Ο άσος των Ηπειρωτών βρίσκεται εδώ και καιρό στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού, αποτελώντας και προσωπική επιλογή του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ενδιαφέρον βέβαια για τον παίκτη και μάλιστα έντονο, έχει δείξει και ο Ολυμπιακός, με τη διοίκηση του ΠΑΣ μάλιστα να επικοινωνεί με τον Αργεντινό την Κυριακή πιέζοντας τον να μην πάει στους «πράσινους», σύμφωνα με το «Goal». Παρ' όλα αυτά ο ίδιος ξεκαθάρισε πως έχει πάρει τις αποφάσεις του και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Εφόσον γίνει αυτό, τότε οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θα στραφούν στη διοίκηση του «Άγιαξ της Ηπείρου», ώστε από θέση ισχύος να διαπραγματευτούν την απόκτησή του από τώρα με ένα μικρό ποσό και να μην περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #227 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 00:18 »
Πωπω καουρα τα ζελια..αχαχαχα


Καλα οι φυλλαδες τους και οι δημοσιογραφοι τους ξεπερνανε και το σπιλμπεργκ σε ταινιες επιστημονικης φαντασιας.....Ο καθενας χωρις να ρωτησει,χωρις να γνωριζει βγαζει κατι απο το μυαλο του κ το κοτσαρει στην καθε εφημεριδα και site!!!Mιλαμε ειναι απιστευτοι οι τζεδες κ μετα λεμε εμεις για τους δικους μας στα Γιαννενα.....


Ε τελος, εκτος απο πρωτεουσιανοι ειναι κ μαλακες τελικα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #228 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 01:18 »
Που ΠΑΣ ρε Μπιλ ... αν κρέμεσαι από 1 Ντε Βινσέντι.

ΠΑΣ δε γίνεται χωρίς τον Ντε Βινσέντι???

Οχού τώρα σκοτούρες ...  αη και μας δυσκολεύεις τη χρονιά.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 825
  • Pas Giannina Preveza Group(on the making)
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #229 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 01:41 »
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/357541-perimenei-mpoyxan-kai-pas-o-nte-binsenti


Συνοψιζουμαι λοιπόν τα ρεπορτάζ του 10ημερου μόνο απο το γκαζετα: Ο ντεβινσεντι προτιμάει Παναθηναϊκό γιατι θα ειναι βασικός. Ο ντεβινσεντι προτιμάει ολυμπιακο γιατι έχει περισσότερο ρευστο.Ο ντεβινσεντι δεν εχει προτιμηση αναμεσα σε ολυμπιακο και Παναθηναϊκό. Ο ντεβινσεντι ειναι προ των πυλών της παιανιας. Ο ντεβινσεντι εχει προτασει μονο απο τον ολυμπιακο.Ο ντεβινσεντι θα παει στον αστέρα Τρίπολης. Ο ντεβινσεντι θα παει στον ατρομητο. . Ο ντεβινσεντι θα κατσει στον ΠΑΣ μεχρι το καλοκαιρι.

QUIZ: Που ισχυρίζεται τελικα το gazzetta και οι έγκριτοι δημοσιογράφοι ότι θα παει ο ντεβινσεντι;; Οποιος το βρει κερδίζει μια καφετέρια.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΓΚΥΡΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΝΤΕΒΙΝΣΕΝΤΙ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΤΟ ΈΚΑΝΕΣ ΠΆΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ...
                                                                                         Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #230 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 02:36 »
- O Ντε Βισεντι να συνεχισει την καριερα του στην ομαδα που θεωρει πως θα ειναι προς το συμφέρον του (ΠΑΣ ή αλλου).

- ο ΠΑΣ να επιδιώξει την παραμονη του εως το σημειο που θα ειναι προς όφελος της ομαδας.

- μην ασχολειστε με τις γαυροβαζελικες κοντρες, τα ίδια σκατα είναι κανενας δεν εχει το προβαδισμα σε αυτό.

Υ.Γ.
Τον τροχονόμο βγηκε να κανει ο πρόεδρας?..αχρείαστη δήλωση, στο κομματι της "προτεραιότητας".

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #231 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 11:37 »
Αν θελει ο Ντε Βινσεντι να παει στον βαζελο, στο καλο, αλλα ειναι κριμα να τελειωσει την καριερα του απο τα 24 του.

Το κακο  στην Ελλαδα ειναι οτι ολοι σχεδον οι δημοσιογραφοι ειναι αμορφωτοι, χωρις καμια παιδεια και μορφωση, αποφοιτοι ενος ΙΕΚ της κακιας ωρας, που επειδη ο πλουσιος μπαμπακας τους εχει λεφτα, εκαναν την μαλακια τοςυ επαγγελμα.

Για να ανελθει ενας δημοσιογραφος στην Ελλαδα, πρεπει και να "γλειψει", πρεπει να κανει χατιρακια στους προεδρους και στα αφεντικα και πρεπει να ειναι καθοδηγουμενος και τσιρακι, αλλιως θα τον φαει το μαυρο φιδι.....

Δυστυχως μετρημενες στα δαχτυλα ενος χεριου ειναι οι εξαιρεσεις....
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #232 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 14:00 »
Μονο εξωτερικο αξιζει για τον Τομας...ουτε ο γαυρος με τα ωραια λεφτα και τις ελαχιστες πιθανοτητες συμετοχης,ουτε ο βαζελος με την υποτιθεμενη βασικη θεση και τα ελαχιστα χρηματα του....

Εαν ισχυουν τα λεγομενα του μεγαλου Εστεμπαν για 2 ομαδες του Ιταλικους(Α κ Β κατηγοριες) για μενα πρεπει να παει αβλεπη...και γιατι χρηματικα θα ειναι σιγουρα καπως καλυτερα και οργανωτικα και πιο ευκολα σε βλεπει καποιος καλυτερος και πολλα αλλα...

Εαν λοιπον εχει λιγο μυαλο θα επιλεξει το εξωτερικο οπου και πιστευω θα τον βοηθησει περισσοτερο....

Παντως πιστευω οτι σε εμας θα κατσει μεχρι το καλοκαιρι!

Αποσυνδεδεμένος SAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 340
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #233 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 14:53 »
καλη χρονια συνταυροι,

για τον Τομας τωρα.....,
αν θεωρει τον εαυτο του δυνατο, με ποδοσφαιρικο εγωισμο κτλ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,
διοτι ουτε ο Αμπντουν ουτε ο Τζιμπουρ πηγαν ολυμπιακο απο μεγαλυτερες ομαδες,απλα ειαν και εχουν τον απαραιτητο ποδοσφαιρικο εγωισμο και τα καταφεραν,
ολα απο τον ιδιο εξερτωνται,εισαι δυνατος και ετοιμος??? πηγαινε ολυμπιακο,
αν οχι,ασε τον καροτσα και τον βαζελο και πηγαινε εξωτερικο οπου γουσταρεις...μ
εκτος αν εχεις προταση απο μεγαλυτερη ομαδα απο τους γαυρους ,οποτε πας ΑΜΕΣΩΣ εξωτερικο,
ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ @@@ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΣ

..ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΣΑΣ ΕΥΡΩΠΕΣ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ....

 :mono: :mono: :mono:
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.220
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #234 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 16:02 »
Στον παναθηναικο θα παει και θα μεινει σε μας μεχρι τον ιουνη
Και ετσι πρεπει να γινει για το καλο του παιχτη και για σπασιμο του μαριδακη
Γιατι αρκετα εχουμε ξεφτυλιστει σαν παραρτημα που μας εχει καταντησει ο μεγιστος προεδρος



 :mono: :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 825
  • Pas Giannina Preveza Group(on the making)
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #235 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 16:37 »
Γιατι αρκετα εχουμε ξεφτυλιστει σαν παραρτημα που μας εχει καταντησει ο μεγιστος προεδρος

Παιδια μην τα λέτε έτσι αυτα για κάποιοι εδω μεσα αναγουλιαζουμαι. Μας φτάνει το θέατρο του παραλόγου των βαζελων της τελευταίες μέρες δεν χρειάζεται να τα ακούμε και απο μεσα. Αν θέλετε σαν οπαδοι του ΠΑΣ να πιστεύετε της παπαριες συνομοσιωλογιες των βαζελων με γεια σας και χαρα σας αλλα λίγο έλεος... :-?  :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 02 Ιαν 2013 16:43 από PasGianninaPreveza »
                                                                                         Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 226
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #236 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 16:41 »
ΜΙΚΡΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ+ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ+ΜΙΚΡΟΣ ΛΑΟΣ=ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ

και πιστεψτε με,ειμαι πολυ καλος στα μαθηματικα...

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #237 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 16:57 »
Άμα έχουμε μικρό λαό άλλαξε ομάδα να ησυχάσεις και συ και μεις.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.220
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #238 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 17:00 »
Συγγνωμη που σου φερνω αναγουλα με αυτα που λεω αλλα η αληθεια ειναι πολυ αηδιαστικη μερικες φορες




 :mono: :mono: :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #239 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 17:05 »
Ότι νάναι.για τον πουτσο μερικοί.βαζελοφιλοι παίζετε τα παιχνίδια των πουτανας γιων.σιχαματα και ντροπή της πόλης μερικοι
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.220
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #240 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 17:16 »
Ναι εχεις δικιο κατι σιχαματα που εχει αυτη η πολη δεν μπορεις να φανταστεις
Τους ξερουμε ολοι νομιζω ποιοι ειναι ετσι δεν ειναι?



 :mono: :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #241 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 17:30 »
Παράθεση
Στον παναθηναικο θα παει και θα μεινει σε μας μεχρι τον ιουνη
Και ετσι πρεπει να γινει για το καλο του παιχτη και για σπασιμο του μαριδακη
Γιατι αρκετα εχουμε ξεφτυλιστει σαν παραρτημα που μας εχει καταντησει ο μεγιστος προεδρος
δικιο εχεις τους ξερουμε ολους.γραφουν τετοιες πιπες.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.220
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #242 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 17:41 »
 :) πλακα εχεις
Δωσε μου το τηλεφωνο σου να ξερω να σε ρωταω αλλη φορα τι να γραφω μηπως και δεν σου αρεσει
Τοσο αγχος μηπως πουμε καμια αληθεια?



 :mono: :pas: :joker: :pashat:
 

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #243 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 18:00 »
ποια ειναι η αληθεια?οτι ειμαστε παραρτημα?οτι πρεπει να δωσουμε τον τομας στην ζελα να την σπασουμε σε μαρινακη?αυτα βλεπεις εσυ?εγω αλλιως τα βλεπω και βλεπω εναν πολεμο του αλαφουζου με τα στημενα μμε του να μας φαν τον παιχτη.και επειδη τα γιαννενα ειναι μικρα και το παλικαρι τον ξερουμε και μιλαμε καπως αλλιως τα λεει αυτος τα πραγματα.μαλιστα to onsports λεει μερικα πραγματα.τωρα αν εσυ βλεπεις φαντασματα παρε καλυτερα τους ghostbusters..
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #244 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 18:00 »
Και εγω ετρωγα τετοια κολληματα born.....

Aλλα οι χαρακτηρισμοι που κανουν οπαδοι κ προεδρος των ευρωμπατιριδων προς την ομαδα μας δν την συναντας σε κανενα αλλο συλλογο,ακομα κ με τους Παοκτζηδες που ειναι κ τα τερμα κολλημενα μυαλα....Κ οταν δεν σεβεσαι μερικα πραγματα ειναι φυσιολογικο οτι ουτε και  εμεις δεν θα τους σεβαστουμε


Ε λοιπον να παν να μαμηθουν !!!!



ε λοιπον ουτε κ μενα πλεον δεν θα με νοιαξει το τι μαλακιες λενε..

Οσο για το σιριαλ ντεβινσεντι το γιατι και ποιοι ειναι οι λογοι που δεν θελει ενας απλος οπαδος να στειλουμε τον Βικεντιο στο κωλοχανειο τους

1) ο ΠΑΣ ειναι στην 6 θεση και ο ΠΑΟ στην 8η θεση,γιατι ζουν στο κοσμο του παραλογου

2)ο ντε βινσεντι απο αγωνιστικης πλευρας δεν τον στελνουμε στον βαζελο  γιατι παλευουμε και για μια θεση στην ευρωπη

3) ουδεποτε προσεγγιστηκε ο ΧΒ παρα μονο με ατυπα πλευροκοπηματα εκ μερους του ΠΑΟ οπως με τον Γιουρκα που τον αρπαζαν απο το λεοφωρειο της ομαδος,δυστυχως αυτα μαγκες πεθαναν!!!

4) και να θελησουν να τον παρουν δεν εχουν στο ηλιο μοιρα,εδω θελει να τον αγορασει με 30χιλ ο Αλασκουζος !!

5)εχει δημιουργησει τοσες κοντρες ο βαζελος με διαφορες ομαδες που του εχει γυρισει μπουμερανγκ ΠΑΣ-ΟΦΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ κ.λ.π που πλεον εχεται γινει αντιπαθης,δεν ειναι αδικο που τον Βαζελο κ  τον Ολυμπιακο τον εχουν χαρακτηρισει καρκινωματα του ελλ αθλητισμου

6)Αμα ο ΠΑΣ την θεωρουν βρωμικη ομαδα τα αγνα παιδια  ζεχνουν απο δυσωδια εδω κ χρονια

7)Ο ΠΑΟ πηρε αξιοκρατικα την αδειοδοτηση για μεταγραφες,ποτε γελαμε????

8)Οταν μας ριχναν κατηγορια με το ετσι θελω, νοιαστηκατε ποτε αυτοι?οχι,αρα δεν με ενδιαφερει κ που θα καταληξουν....μακαρι το 2013 να βρει την ομαδα τους ακομα χειροτερα

9)Champions league βγηκαν  αξια περσι?και ξαναγελαμε να ειναι καλα οι κορακες

10)13 Γεναρη θα τους περιμενουμε λοιπον

ΠΟΚΙΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ



« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 02 Ιαν 2013 18:09 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.220
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #245 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 18:09 »
Να μας τον φανε πως?
Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι ο ντε βινσεντι θα παει σε οποια ομαδα θελει ετσι δεν ειναι?
Ειναι ελευθερος νομιζω να διαλεξει και δεν ξερω τι μπορει να θελει
Αμα τον ψησει ο βαζελος να παει εκει ελπιζω να μην του κοψει τη μπαλα για 5 μηνες ο χριστοβασιλης αλλα να τον αφησει να προσφερει σε μας
Και ασχετα με ντε-βινσεντι υπαρχει αμφιβολια οτι ο χριστοβασιλης κρεμεται απο το βρακι του μαρινακη?
Υπαρχει διαφωνια σε αυτο?
Μπορει να το βλεπω λαθος εγω και δεν αντιλαμβανομαι την πραγματικοτητα
Παντα ανεξαρτητοι δεν θελαμε να ειμαστε?




 :mono: :joker: :pas: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #246 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 18:36 »
Κατ αρχην βλέπω τον στυγνό επαγγελματισμό του μανατζερ μπουχάν κ του βγάζω το καπέλο :pashat:
εμεις οι μπουνταλάδες οι γιαννιώτες τον κρατήσαμε 3 χρόνια παίκτη από οίκτο(θυμάστε με τους συνεχείς τραυματισμούς νομίζω) κ ουσιαστικά μπάλα έπαιξε 3 μήνες.
Τώρα μας χορεύει στα γόνατα σαν να είμαστε πουτανάκια.
Όμως εγώ του βγάζω το καπέλο ευγε!!! έτσι γίνονται οι καριέρες...αυτά να τα βλέπει ο χβ που σε 4 χρόνια πήγε οικονομικά το μαγαζί 15 χρόνια πίσω.
Εγώ από δω κ πέρα δεν ξανανταχταρίζω ποδοσφαιριστή που να μου κοπεί η γλώσσα...πάνω απ όλα ο ΠΑΣ.
Όπως αυτοί πολύ σωστά κοιτάνε την καριέρα τους κ δεν μασάνε από συναισθηματισμούς έτσι κ γω θα κοιτάζω την ομάδα μου την  αρρώστια μου  συναισθηματισμοί δεν χωράνε από δω κ πέρα.
Η αλληλεγγύη με τους αλληλέγυους κ ο επαγγελματισμός με τους επαγγελματίες.
Μαλάκας οπαδός-αισθηματίας δεν ξαναπιάνομαι κ ας γίνω το μαυρο πρόβατο του φορουμ.
Όποιος από δω κ  πέρα δεν δύναται να προσφέρει στην ομάδα άντε γειά
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ η σταση του μπουχαν στο θέμα  Ντε Βισέντι είναι σωστή υποδειγματική επαγγελματική ΕΥΓΕ!!! Κ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ.
Με πικραίνει όμως η δική μας ανυπαρξία η δική μας αναξιότητα ο ερασιτεχνισμός στη διοίκηση του ΠΑΣ... μιας ομάδας που γι αυτήν σπάνε καρδιές κάθε βδομάδα. :(
ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ >:(
Έτσι που ήρθαν τα πράγματα πρέπει ο ΠΑΣ να φροντίσει να κερδίσει τα μέγιστα από αυτή την υπόθεση...όλα τα άλλα είναι για τους αφελείς. :mono:

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 729
  • DjS
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #247 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 19:39 »
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία.
Το πιθανό σενάριο και το λογικότερο είναι να παει ΤΩΡΑ σε κάποια ομάδα ωστε να προσφέρει τουλάχιστον οικονομικό οφελος στην ΠΑΕ.Η μονη ομαδα που μπορει να δωσει καποια χρηματα ειναι κακα τα ψεματα ο γαυρος.Η στον ολυμπιακο λοιπον η σε ομαδα του εξωτερικου που υπαρχει καποιο χρημα.

υγ1.Αν δεν μεινει στον ΠΑΣ να φυγει ΤΩΡΑ για πολλους και διαφορους λογους.
υγ2.Χαλαρωστε μαγκες σε αλλη τσεπη θα μπουνε τα φραγκα.
υγ3.Τα ειδωλα και τα αστερια της ομαδας ειναι ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.Χωρις αυτο το λαο δεν θα  υπαρχε κανενας.

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.171
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #248 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 20:21 »
Δύσκολη στιγμή και για Ντε Βινσέντι (που πρέπει να πάρει μια απόφαση που θα καθορίσει το μέλλον του) και για ΠΑΣ (που θα πρέπει να κερδίσει το maximum από την υπόθεση αυτή).

Για τον ΝτεΒινσέντι υπάρχουν οι εξής επιλογές
1. Βάζελοι. Ομάδα καφενείο,χωρίς λεφτα και (ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ) χωρίς ίχνος σοβαρότητας.Προσπαθούν να κάνουν μεταγραφές χωρίς λεφτά,εκβιάζοντας και απειλώντας.Και με το επιχείρημα ότι ο Ρότσα είναι συμπατριώτης του Ντε Βινσέντι.Αστειότητες δηλαδή.Αν ο Ντε Βινσέντι επιλέξει να πάει εκεί,δε θα έχει κανένα περιθώριο εξέλιξης.Συν τοις άλλοις,θα πρέπει να τα έχει καλά και με τους πάμπολλους ''αρθρογράφους'' που λύνουν και δένουν στην ομάδα αυτή.

2. Γαύροι. Θα είναι μια ''φτηνή μεταγραφή από Ελλάδα''.Δηλαδή πάντα θα υπολείπεται στη σύγκριση με κάποιον ξένο που θα φέρουν οι γαύροι από μεγαλύτερη ομάδα του εξωτερικού και από το Φετφατζίδη που είναι το απωθημένο τους.Έστω κι αν ο Τόμας ξέρει πιο καλή μπάλα,θα αντιμετωπίζεται ως παρακατιανός.Για να μη δοθεί δανεικό,θα πρέπει από την πρώτη μέρα να ''βγάζει μάτια''.Και πάλι δύσκολο να μείνει.Η πορεία γνωστή.Λιβαδειά,όφη,Πανιώνιος κλπ ανά εξάμηνο.Δε νομίζω ότι θέλει κάτι τέτοιο για την καριέρα του.

3. ΜΠΑΟΥΚ. Θα πρέπει να ξεχάσει το ποδόσφαιρο και να γίνει διασκεδαστής.Να σκαρφαλώνει κάγκελα,να φιλάει φανέλες,να πουλάει φτηνούς τσαμπουκάδες στους ''εχθρούς'' του μπαουκ,να δίνει συνεντεύξεις όπου θα κατακεραυνώνει το κατεστημένο που δεν αφήνει το μπαουκ να πάρει τίτλους και φυσικά να τα έχει καλά με τις παλιοσειρές των αποδυτηρίων,τα γερόντια δηλαδή που έδειξαν το δρόμο και τα κρατάνε ακόμα γι'αυτό το λόγο.Έτσι θα έχει συμβόλαιο για καμιά δεκαριά χρόνια,αλλά είπαμε: θα πρέπει να ξεχάσει το ποδόσφαιρο.

4. Κάποια μικρή ομάδα σε σοβαρό πρωτάθλημα.Εκεί θα μπορέσει να εξελιχθεί ως παίκτης (ιδίως αν πέσει και σε καλό προπονητή) και αν όλα πάνε καλά σε μια διετία θα είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα σε μεγαλύτερη ομάδα.

Τι θα διαλέγατε?



Όσο για τον ΠΑΣ, θα πρέπει να  μην πέσει στην παγίδα που στήνουν οι βάζελοι.Να μην πάει να αποδείξει ότι δεν είναι παράρτημα και τους δώσει τζάμπα τον καλύτερο παίκτη του.Αν τον θέλουν τώρα,ας τα ακουμπήσουν.Και αν τον θέλουν και οι γαύροι, πλειστηριασμός.Όποιος δώσει τα περισσότερα.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 483
    • Προφίλ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #249 στις: Τετ 02 Ιαν 2013 20:50 »
Αν ο Χρηστοβασιλης τον δωσει τωρα ειναι σαν να τα παραταει για το ονειρο του <κατι παραπανω...> και θα διαλυσει την ομαδα στην μεση της χρονιας.Ας τον κρατησει μεχρι το καλοκαιρι,ας κανει μια καλη προταση στον Τομας και οτι γινει.Εχετε την εντυπωση οτι υπαρχει μαλακας να δωσει σοβαρα λεφτα στην ομαδα,ενω μπορει να τον παρει τζαμπα σε 6 μηνες?Αντε να δωσει και 50.000,και τι εγινε?Θα εξυγιανθει οικονομικα η ομαδα με 50.000?Δωρο στο ΠΟΚ θα ειναι να τους τον δωσεις τωρα,δωρα σε κανεναν...