Αποστολέας Θέμα: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)  (Αναγνώστηκε 227949 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Τόμας Ντε Βινσέντι(Tomas De Vincenti)
« Απάντηση #375 στις: Τρι 21 Μάι 2013 00:02 »
novasports.gr
Παράθεση
Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της σεζόν πήγε  στον Τόμας Ντε Βινσέντι.

Ο Αργεντινός άσος του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε: «Η πάσα του Πατσατζόγλου ήταν πιο δύσκολη από το τελείωμα. Δεν είναι κάτι που προσπαθώ και δοκιμάζω στις προπονήσεις. Ήταν μία πολύ καλή πάσα από τον Πατσατζόγλου, ο οποίος είναι ένας πολύ ικανός ποδοσφαιριστής και εγώ προσπάθησα να τελειώσω τη φάση με σουτ γιατί δεν είμαι καλός με το κεφάλι.

Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για το χειροκρότημα στη φάση του γκολ μου. Δεν είναι κάτι που συνηθίζεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην πατρίδα μου. Αρχικά σκέφτηκα να γυρίζω τη μπάλα, όμως όταν είδα ότι δεν υπήρχε κάποιος συμπαίκτης μου στην περιοχή, αποφάσισα να τελειώσω τη φάση.

Από πέρυσι στα Γιάννινα κάτι συνέβη σαν θαύμα. Τη φετινή σεζόν αυτό που καταφέραμε να δείξουμε είναι ότι με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα. Στα  πλεϊ οφ δεν μπορώ να προβλέψω σε ποιά θέση θα τερματίσουμε αλλά όλοι θα δώσουμε το 100% σε όλα τα ματς».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Σαβ 25 Μάι 2013 13:47 »

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20120408/low/pegasus_LARGE_t_143761_105676641.JPG

Παράθεση
"Ο... ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ - Στο συρτάρι του ΠΑΣ η πρόταση Λεόν!" ... Η γατα., 25/05/13.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 25 Μάι 2013 14:15 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Παρ 31 Μάι 2013 19:29 »
Ηρθε η ωρα να σε αποχαιρετησουμε κι εσενα παιχταρα μου την Κυριακη.. 

Σε ευχαριστουμε για ολα, σε ευχαριστουμε που εκανες 100αδες πιτσιρικια ΠΑΣ.
Εγραψες το δικο σου κομματι στην ιστορια του ΠΑΣ και θα σε θυμομαστε για παντα.

Devi -10- Vamos PAS!!
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #378 στις: Παρ 31 Μάι 2013 19:44 »
-Και έχει βάλει απίστευτες γκολάρες...
-Αγρίνιο? 
-ΟΑΚΑ?

-Ακόμα θυμάμαι στον ΠΑΣ-παναιτωλικός 3-0
την ασίστ στο γκόλ Μπακαγιόκο -ΑΝ θυμάμαι καλά στο 3-0 -
που αλλού κοιτάει
και βγάζει την κάθετη....

-Τεχνίτης.....

-Σφραγίδα Τόμας στους Ζωσιμάδες
και στην καρδιά μας...

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Παρ 31 Μάι 2013 20:00 »
Μ' ένα γκολ και μια ασίστ την Κυριακή, μας κάνει και το καλύτερο αποχαιρετιστήριο δώρο. :) :)

:pas: :pas:
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #380 στις: Παρ 31 Μάι 2013 21:58 »
Τόμας που θα πας στους γαύρους.... βγές και πες μετά το παιχνίδι στο κέντρο του γηπέδου εγώ εδώ θα μείνω. Να μείνει ο Μαριδάκης σαν λακαμάς!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Παρ 31 Μάι 2013 22:37 »
Για παντα στις καρδιες μας...
εις το επανιδειν.....

Αποσυνδεδεμένος PASlas

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Σαβ 01 Ιούν 2013 12:20 »
Οι ΠΑΣολέδες και εκτιμούν και δεν ξεχνούν.
Σε ευχαριστούμε για τις σακούλες που μοίρασες και για τις γκολάρες που μας χάρισες.
Καλή συνέχεια...

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Σαβ 01 Ιούν 2013 12:42 »
Ηθελα να μεινεις να μεγαλουργησουμε μαζι...δεν πειραζει ομως ...θα εισαι παντα μεσα στην καρδια μας... Καλη συνεχεια ΜΕΓΑΛΕ ΤΟΜΑΣ ΝΤΕ ΒΙΣΕΝΤΙ!!ειμαι σιγουρος οτι θα σε ξαναδουμε με τη φανελα του ΠΑΣ...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Σαβ 01 Ιούν 2013 13:35 »
<iframe width="560" height="315" src="
el=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Τομας εισαι και θα εισαι πατα στις καρδιες μας

Αξιος συνεχιστης των μεγαλων Αργεντινων που αφησαν ιστορια στον ΠΑΣ μας!!!

Καλη συνεχεια στην καριερα σου και μακαρι να σε καμαρωσουμε πολυ ψηλα.....Εις το επανειδην Τομας
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Σαβ 01 Ιούν 2013 14:09 »
Από αύριο το βράδυ ξεκινάμε να μετράμε αντιστροφα,περιμένοντας την μερα που θα σε ξαναδούμε να φοράς την φανέλα με τον ΤΑΥΡΟ.

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #386 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 00:32 »
Ήρθε στα Γιάννενα πριν ακόμη τελειώσει το σχολείο. Παιδάκι.
Φεύγει αποκατεστημένος επαγγελματικά και ...προσωπικά απ' τη πόλη. Άντρας.

Η συγκίνησή του ήταν εμφανέστατη σήμερα. Στις δηλώσεις που τον είδα στη Νόβα δεν είχε συνειδητοποιήσει ακόμη ούτε το επίτευγμα της ομάδας, ούτε ότι η επόμενη μέρα τον βρίσκει σε νέο περιβάλλον.

Παράθεση
Ντε Βινσέντι: «Θα το θυμάμαι για πάντα»

Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, που του χρόνου θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου», αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην τετραετία που έμεινε στην ομάδα.

«Πέρασα τέσσερα χρόνια εδώ με κακές αλλά και καλές, τις περισσότερες, στιγμές. Ήταν δύσκολη η χθεσινή νύχτα για εμένα. Από τη στιγμή που άρχισε το παιχνίδι άφησα πίσω τις αναμνήσεις και συγκεντρώθηκα στον αγώνα. Ήθελα να τελειώσουμε με νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε από δυο στημένες φάσεις. Θα κρατήσω για πάντα αυτά τα τέσσερα χρόνια που πέρασα εδώ, θα έχω πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις από τον ΠΑΣ Γιάννινα», είπε χαρακτηριστικά ο μέσος του ΠΑΣ και εν συνεχεία αναφερόμενος στο μπλουζάκι που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του ΠΑΣ με τη ζωγραφιά όλων των παικτών, δήλωσε:

«Ένα μεγάλο μέρος των αναμνήσεων είναι σε αυτό το μπλουζάκι. Όμως υπάρχουν κι άλλες αναμνήσεις που δεν είναι εδώ. Είναι ο κόσμος, η ομάδα και η πόλη που με αγκάλιασε και βοήθησε στο να βγει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Ευρώπη».

Πήρε πράγματα, διαμόρφωσε το χαρακτήρα του και βρήκε την αγωνιστική του ταυτότητα στον ΠΑΣ.
Πρόσφερε στην ομάδα ό,τι είχε, ποτέ δε δημιούργησε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του, αγάπησε και αγαπήθηκε στη πόλη.
Αν καταφέρει να ολοκληρώσει και τη προσωπικότητά του, η γνώμη μου είναι ότι θα κάνει καριέρα μεγαλύτερη απ' το βεληνεκές του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όπως και να 'χει, thanks for the memories Tomas!
Θα είσαι πάντα μια ευχάριστη ανάμνηση στις μελλοντικές μας ποδοσφαιρικές αναδρομές.
Καλή επιτυχία κι ό,τι το καλύτερο! #VamosPAS
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος ham n huias

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 01:20 »
Το πιο πιθανο ειναι να μην πιασει στον ολυμπιακο ο ντε βινσεντι. Πολυ πιθανο να τον ξαναδουμε εδω στο μελλον αν ο ιδιος θελει φυσικα.

Η φαση που μενει περισσοτερο απο την καριερα του εδω ειναι αυτη:

Great impressively Goal Tomas De Vincenti Panathinaikos (Panathinaikos-Pas Giannina ) 01-09-2012

που θυμιζει λιγο αυτη την εκτελεση!

Karate Kid classic scene

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 01:34 »
          Καλή σου τύχη φίλε μου!
          Ο δρόμος σου γεμάτος από επιτυχίες να είναι!
          Ήδη μας λείπεις...  Πάντα ήτανε δύσκολος ο αποχωρισμός με τους συμπατιώτες σου...
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 01:44 »
Ένα μικρο αγόρι που έγινε άντρας για να μας σηκώσει στις πλάτες του.
Ένα αστέρι έτοιμο να λάμψει στα μεγάλα γήπεδα του κόσμου.

Σου ευχόμαστε να έχεις πολύ τύχη στο δρόμο σου.
Πάντα θα πιστεύουμε πως είσαι ένας από μας και ελπίζουμε πως θα σε ξαναδούμε με τη μπλε φανέλα.

Είσαι πλέον κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου
Ευχαριστούμε πολύ.

Un niño pequeño que se hizo hombre para llevarnos a su espalda.
Una estrella lista para brillar en los grandes estadios del mundo.

Te deseamos mucha suerte en tu camino.
Siempre consideraremos que eres uno de nosotros y esperamos volver a verte con la camiseta azul.

Eres ahora parte de la historia del club
Muchas gracias

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 03 Ιούν 2013 01:49 από deceiver »
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 10:16 »
Ντε Βινσέντι: «Είμαι υπερήφανος που αφήνω τον ΠΑΣ στην Ευρώπη»(video)

To τελευταίο του αργεντίνικο τανγκό χόρεψε χθές στους "Ζωσιμάδες" ο Τόμας Ντε Βινσέντι με τον κόσμο να τον αποθεώνει φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ με τον "Ντέβι" να ανταποδίδει το χειροκρότημα και πηγαίνοντας στους οπαδούς τους πέταξε τη φανέλα.

Στις δηλώσεις του στην μικτή ζώνη ο Ντε Βινσέντι τόνισε οτι παρότι ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με δυο στημένες φάσεις, όσο για τον ίδιο είπε οτι είναι υπερήφανος που αφήνει τον ΠΑΣ σε αυτή τη θέση και στην Ευρώπη.

Αναλυτικά:

«Είμαι λυπημένος που χάσαμε το παιχνίδι με δυο στημένες φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ καλή ο ΠΑΟΚ δεν μας απείλησε και απλά με δυο στημένες φάσεις κατάφερε να πετύχει δυο γκολ».

www.passports.gr Δηλώσεις Ντε Βινσέντι

Για τις αναμνήσεις του από τα τέσσερα χρόνια στον ΠΑΣ: «Έρχονται πολλές μνήμες στο μυαλό μου, αφήνω τα άσχημα πίσω μου και θυμαμαι μόνο τα καλά, θυμάμαι τους ανθρώπους που γνώρισα εδώ που ήταν καταπληκτικοί. Θα ήθελα να αφήσω την ομάδα με μια νίκη, ωστόσο είναι υπερήφανος και χαρούμενος που την αφήνω σε αυτή τη θέση και στην Ευρώπη και είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα και εγώ στην τελευταία μου χρονιά σε αυτή την ομάδα. Ο ΠΑΣ μπορούσε να πετύχει και περισσότερα φέτος αλλά η ομάδα αν δουλέψει και το θέλει μπορεί να γίνει καλύτερος. Δεν ξεχνώ ποτέ το παρελθόν μου, ο ΠΑΣ είναι μέρος του παρελθόντος μου, τον έχω πάντα στην καρδιά μου. Η επόμενή μου μέρα είναι στον Ολυμπιακό και θέλω να παλέψω για να πετύχω με πολλή δουλειά. Ο Ολυμπιακός είναι πολλή μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες. Είναι ένα όνειρο για μένα και θέλω να δουλέψω σκληρά. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους».

απο PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Συνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 10:17 »
Χτες αποχαιρετήσαμε ένα μεγάλο παίκτη.Μετά από χρόνια το όνομά του θα βρίσκεται δίπλα (ίσως και πιο πάνω λόγω συνολικής πορείας της ομάδας) σε ονόματα - μύθους του ΠΑΣ.Μακριά από τραυματισμούς και θα παίξει μπάλα.Δε γίνεται να αγνοηθεί τέτοιος παίκτης ακόμα κι από τον πιο ταγάρα προπονητή.Τις καλύτερες ευχές μου.

Ας γίνω και λίγο κακός (όχι για τον Τόμας) : ο ΝτεΒινσέντι όντας φευγάτος από το Δεκέμβριο, έμεινε στον ΠΑΣ και έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια με την ίδια αυταπάρνηση που θα έπαιζε αν θα συνέχιζε στην ομάδα.Ποτέ δεν κρύφτηκε,ποτέ δεν έκανε τον τραυματία,μέχρι και τα τελευταία λεπτά του χτεσινού ματς έβαζε τα πόδια του στη φωτιά,σε κάθε δήλωσή του μιλούσε γαι τον ΠΑΣ και την πόλη με τα καλύτερα λόγια και γενικά τίμησε τη φανέλα με τον καλύτερο τρόπο.Να θυμηθούμε κατι ''γιαννιωτόπουλλλλα'' πως συμπεριφέρονταν από τη στιγμή που εκδηλωνόταν ενδιαφέρον από κάποια άλλη ομάδα?
Αγωνιστικά εξαφανίζονταν και όταν γινόταν η μεταγραφή άρχιζαν τα  ''αν δεν ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου θα έμενα στα........Γιάννενα'' και το Γιάννενα το πρόφεραν με τη μεγαλύτερη έκφραση αηδίας.Και γενικώς καμία καλή κουβέντα.Βέβαια όταν δεν βρίσκουν αλλού συμβόλαιο ξαναγίνονται οι ένθερμοι οπαδοί του ΠΑΣ που όπου και να βρίσκονταν η σκέψη τους ήταν στα Γιάννενα.

Τέλος πάντως συγγνώμη για το off topic το θέμα είναι άλλο: Καλή επιτυχία στην καριέρα του ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΝΤΕΒΙΝΣΕΝΤΙ.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 10:27 »
Λένε ότι, για να γίνεις ΜΥΘΟΣ στον ΠΑΣ θέλει καμιά 10ριά χρόνια υπηρεσίας, καμιά 90αριά γκολ και άFΑΝντος ... ο Μικρός θέλει ακόμα 6 χρονια. 

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Συνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 10:40 »
Τότε να επιστρέψει πάραυτα (η μάλλον να μη φύγει καθόλου) για να εδραιώσει τη θέση του  ;)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 11:12 »
Λένε ότι, για να γίνεις ΜΥΘΟΣ στον ΠΑΣ θέλει καμιά 10ριά χρόνια υπηρεσίας, καμιά 90αριά γκολ και άFΑΝντος ... ο Μικρός θέλει ακόμα 6 χρονια.

Πάντως στον ΠΑΣ(.gr) ένας μύθος υπάρχει :P

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Δευ 03 Ιούν 2013 22:01 »
μακάρι την καριέρα να την κάνει εκτός Ελλάδος....
αφού κάνει την μεγάλη καριέρα να έρθει να παίξει ξανά στον ΠΑΣ 2-3 χρόνια και να κλείσει την καριέρα του...
Μπορεί να μην πιάνει την δεκαετία του New αλλά θα έχει 7 και το 7 μας αρέσει... ;)

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #397 στις: Κυρ 09 Ιούν 2013 13:07 »
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Δευ 08 Ιούλ 2013 09:37 »
Ντε Βινσέντι: «Είμαι υπερήφανος που αφήνω τον ΠΑΣ στην Ευρώπη»(video)
απο PASsports.gr

Παράθεση

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/329023-Olympiakos-Enthoysiasmenos-o-Nte-Binsenti

Το χαϊβανάκι του Π ... κάτι δείχνει.

Για τα Γιαννιωτάκια  που αγαπούν γαύρο και μισούν ΠΑΣ ... και καλή αρπαχτή εντός. 

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #399 στις: Δευ 08 Ιούλ 2013 11:19 »
Ο Δε  Βικ μας ήρθε πιτσιρίκος.
Δεν ξέρω τι συνθήκες υπήρχαν στη προηγούμενη ομάδα του, αλλά όσο να 'ναι ένα σοκ θα το έπαθε από τις επικρατούσες στα Γιάννενα.
Καθόλου συμμετοχές τον πρώτο καιρό.
Στη Καλαμάτα μετά.
Επιστροφή και ...εκεί που πάει να καθιερωθεί, τρώει ένα σουτ από τον Άγγελο.
Νομίζω το σουτ - καμπή στη καριέρα του, ή θα φερνόταν σαν παιδάκι και θα μούτρωνε, μ αποτέλεσμα αυτό τον καιρό (μπορεί και νωρίτερα) να ετοοίμαζε βαλίτσες για Αργεντινή, ή θα γινόταν άντρας και θα δούλευε.
Έδειξε ότι έχει χαρακτήρα, το πάλεψε και τώρα είναι στους ουρανούς του.
Ελάτε στη θέση του.
Μπόμπιρας one million miles away from home, σε μια μικρή πόλη να μην του πολυδίνουν σημασία, να τον στέλνουν στα χειρότερα, να επιστρέφει ν τ ακούει από τον ημιάγριο προπονητή και τώρα να βρίσκεται στον πρωταθλητή της χώρας. Και στα πελέ του δηλαδή το αν το πρωταθλητής έχει εισαγωγικά.

Θωμά ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΗΚΑΡΕ, τα κατάφερες.