Όποιος παίχτης και να ήταν στη θέση του, σε τέτοια ηλικία [{δεν θα έλεγα με ταλέντο όπως λένε μερικοί γιατί έτοιμος παίχτης είναι και από τους λίγους (άλλο αν ο Μιτσελ είναι για σας και δεν το βλέπει!)], θα είχε όνειρο ένα CL και μία ευρωπαϊκή καριέρα, πράγματα που εμείς δεν μπορούμε να τα υποσχεθούμε σε κανέναν (προσοχή δεν λέω ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε, απλά δεν ξέρουμε αν θα τα έχουμε ποτέ). Όταν είσαι από μικρός ποδοσφαιριστής και είσαι επαγγελματίας, το οπαδιλίκη είναι δεύτερο πάντα.
Το θέμα είναι επειδή πέρα από την ομάδα, τον παίχτη τον αγαπάμε και σαν παρουσία, τον θεωρούμε δικό μας παιδί, κολλητάρι από παλιά που λένε. Άντε στον Ολυμπιακό πήγε καλός ή κακός (κακός κατ'εμέ) με τις ευχές μας να γίνει ηγέτης του και μια μέρα να γυρίσει πίσω σε εμάς να παίξει κανα τριάρι χρόνια να κλίσει καριέρα και έτσι, να είμαστε όλοι χαρούμενοι (φαντάζομαι πολύ το θέλουν αυτό). Αλλά ρε παιδιά να τον δούμε σε καμιά άλλη ομάδα SL, πραγματικά εμένα θα με πονέσει πολύ.... Τι να πώ...
Τέλος εγώ θα έλεγα (αν και ήμουν πρώτος που είπα ότι πάει Κύπρο και ακόμα παίζει αυτό) ότι με τις τελευταίες εξελίξεις στον ΟΣΦΠ, πώληση Φέισα, Μασάντο και με Μίτσελ φευγάτο, θα μείνει Πειραιά (Ποιός έχει εμπιστοσύνη σε Μίτσελ για το ροστερ, ΚΑΝΕΝΑΣ!).