Όλα επιτρέπονται, στον χαρωπό κόσμο της αχαλίνωτης καπιταλιστικοποίησης.
Μεγάλο ψάρι, μικρό ψάρι κερδίζει το μεγάλο ψάρι...(συνήθως, γιατί μικροανατροπές για ξεκάρφωμα γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται πάντα).
Αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα είναι ο κολοπαιδαρισμός, κάτι που ο Thομάς έχει βγάλει πολύ τελευταία. Κάτσε ρε φίλε... μιλάμε για την ομάδα που σε ανέδειξε -ένα τσουτσέκι ήσουνα- και δεν σε έχω ακούσει μία φορά να πείς "θάθελα να ωφεληθεί και η ομάδα μου από την μεταγραφή μου".
Δεκάδες παίκτες το έχουν πει. Κι εσύ έχεις γίνει σχεδόν Γιαννιώτης τόσα χρόνια που μένεις Γιάννενα. Άσε που μου τη σπάει που δεν μιλάς καθόλου ελληνικά στις συνεντεύξεις. 5 χρόνια είσαι Ελλάδα ρε!
Αν πας στον βάζελο (ή γαύρο), από την πρώτη εβδομάδα σε βλέπω να μιλάς φαρσί τα ελληνικά. Εκεί δεν μπορείς να το παίζεις σνομπ.
Έχεις κάθε δικαίωμα να επιλέξεις να φύγεις, αλλά φύγε σαν κύριος! Έτσι όπως αγαπάει ο κόσμος του ΠΑΣ, δεν αγαπάει κανένας μάγκα μου και θα το καταλάβεις γρήγορα...
Αν θέλεις να φύγεις σαν κύριος καλώς. Ευχαριστούμε για όσα προσέφερες και καλή τύχη όπου κι αν πας.
Αν θέλεις να φύγεις σαν κολόπαιδο επίσης καλώς, αλλά στα τσακίδια φιλαράκι. Θα μας λείψεις αλλά δεν θα σκάσουμε κιόλας.
Και πούσαι Θωμάκο; Έχεις ακόμα τον χρόνο να αποφασίσεις σωστά...