Αν υπάρξει 5η συνεχόμενη σφαγή της ομάδας την Δευτέρα, τότε...
... θα μιλήσουμε για ειλημμένες αποφάσεις, στους δαιδαλώδεις διαδρόμους της ΕΠΟ, όπου κάτω από το ημίφως κάποιων λυχνίων με σύντομη ημερομηνία λήξης,
Μόραλης, ΚΕΔ και οι υπόλοιποι ILLUMINATI έχουν σχεδιάσει την ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ του 2014-15, ερήμην των άμεσα ενδιαφερομένων.
Και τότε ξύπνησα καταιδρωμένος, καταλαβαίνοντας ότι έβλεπα έναν εφιάλτη... κοίταξα το ρολόι δίπλα στο κρεβάτι μου και είδα την ημέρα και ώρα,
MONDAY 23-12-2103
TIME: 22:00.
Πανικόβλητος άνοιξα το 4πύρηνο φιλαράκι μου και βογγώντας άνοιξα το Pas.gr, στο ματς ΠΑΣ-ΑΡΗΣ. Είδα το αποτέλεσμα ΠΑΣ-ΑΡΗΣ 1-3 με 3 αποβολές παιχτών του ΠΑΣ
και 2 πέναλτι καταλογισμένα υπέρ του ΑΡΗ. Στο φόρουμ πανικός. Ο ΛΑΜΙΑΣ, ο ΠΑΓΟΥΡΕΝΚΟ, ο ΧΑΡΙΣ1966, ο ΝΙΟΥ ΠΑΣ, ο ΑΣΤΡΑΛΟΝ, ο ΜΙΚΑΕΛ-, ο ΝΤΡΕΒΕΝ, ο ΛΕΜΟ και τα υπόλοιπα φιλαράκια κατέβαζαν μπινελίκια κατά πάντων!!! Πανικός στο φόρουμ...
Και τότε μία φωνή ακούστηκε... Πού θες τον καφέ σου, μωρό μου; Στο σαλόνι ή στο κρεβάτι;
Τί μέρα είναι ρε Χαρούλα ρώτησα αλαφιασμένος; Κυριακή Δημήτρη μου, πλάκα μου κάνεις; 9 πήγε η ώρα, δεν θα πάμε για τα ψώνια που λέγαμε;
Όνειρο στο όνειρο...
Χε,χε,χε σας άγχωσα ε;;; Δευτέρα κοντή γιορτή, που λένε και στο χωριό μου 3 χιλιόμετρα έξω από τα Γιάν'να, εκεί που καπνίζουν οι καμινάδες από τα τζάκια
και τα βατράχια βρεκάζουν βρεκεκέξ ΠΑΣ, ΠΑΣ, βρεκεκέξ πού ΠΑΣ ρε βλάξ;