Παρότι δεν είναι πάντα δεδομένο ότι παίζοντας 11 με 10 θα κάνεις και καλύτερο παιχνίδι (δείτε τι έπαθε ο Αρης από τον Τέλη σήμερα στο τέλος) μας μένει μια πικρία που όπως και στο Β ημίχρονο του Αγρινίου έτσι και σήμερα μείναμε στο Χ.
Δυστυχώς οι φόβοι μου γι αυτή την κωλ........μάδα επαληθεύτηκαν. Και αφού δεν κερδίσαμε και σήμερα δεν μπορώ να φανταστώ πότε και πως θα κερδίσουμε τον που....ρά αιώνιο!
Στην αρχή του Β' η ομάδα έπαιξε, πίεσε και δεν ξέρω τι έγινε ξαφνικά και δεν συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό. Λιγοστές μετά οι φάσεις, εύκολες για την άμυνα του νιόνιου.
Καλή απόδοση σήμερα για Κηπουρό, Κώτσιο, Βάντερσον. Καλύτερος ο ΝτεΒισέντι από προηγούμενα ματς, αλλά απέχει πολύ από τον παίκτη που στη μεσαία γραμμή θα πάρει την ομάδα πάνω του.
Σε κακή μέρα Γεωργίου, Μπάκας. Μέτριοι οι Λίλα (δεν είναι με τίποτε εκεί η θέση του, δεν το χει ...), Κεϊτά, Τζημόπουλος, Μπεσέρα. Κινητικός ο Μπάγκας, απογοήτευση από Ζαϊρί, ενώ ο Τζάνης έπαιξε λίγο για να κριθεί.
Δεν θα τα χώσω στο ΝτεΜολ, αν και εκ του αποτελέσματος, για μένα ίσως δεν έπρεπε να βγάλει τον Μπεσέρα. Έβαλε τον Ζαϊρί που πολλοί εδώ μέσα φωνάζατε γιατί δεν τον έβαλε με Κέρκυρα, γιατί μένει πάγκο κλπ, αλλά τελικά δεν βγήκε η αλλαγή. Και εγώ σκεφτόμουν για Κυργιάκο δεξιά αντί του Λίλα, αλλά ΟΚ ο κόουτς ξέρει καλύτερα.
Το έχω ξαναπεί ....δεν έχει Μέσι, Τσάβι κλπ και δεν τους βάζει. Αν π.χ έβαζε Κουέβας αντί για Μπάγκα τι θα λέγαμε;;;; Αν δεν έβαζε Ζαϊρί και έμενε το 0-0 ξέρετε τι χεστήρια θα του ρίχνατε εδώ μέσα;;;
Σίγουρα η ομάδα έχει πρόβλημα στο τρόπο ανάπτυξης, στο παιχνίδι κυριαρχίας και επιβολής και είναι πιο προσανατολισμένη στη κόντρα. Για αυτό και στο Α μέρος έκανε πιο πολλές φάσεις που ο νιόνιος έπαιζε πιο μπροστά. Αν ο Μπάκας δεν έκανε το τακουνάκι και πήγαινε νορμάλ ίσως να 'χαμε προηγηθεί και το ματς να ήταν αλλιώς. Με τα αν ... όμως δεν παίζεται η μπάλλα. Στο Β που όλος ο νιόνιος ήταν πίσω από την μπάλλα τα βρήκαμε σκούρα.
Πάει τέλειωσε αυτό. Κοιτάμε Περιστέρι το Σάββατο, κι ένα Χ εκεί καλά θα είναι, αν και δεν μου έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο ο Ατρόμητος φέτος (μέτριος και χτες με τα Παγανέλια), όπως και καμιά ομάδα της SL, ούτε και ο "πολύς" γαύρος όπως τον είδα χτες με ΑΕκάκι.
ΥΓ. Γιατί ήταν ευνοϊκή η διαιτησία σήμερα για μας;; Δεν έπρεπε να αποβάλλει τον ΟΜΟ;; Δεν ήταν σωστές όλες οι κάρτες στα ...γατάκια;;; Ή όταν ένας ρέφερυ κάνει τα αυτονόητα πρέπει να θεωρείται ότι μας ευνοεί κι από πάνω;;;;