Ρε μαν τι να κάνουμε.
Όταν με ειρωνεύονται ακόμα και οι Βεροιώτες, να πω ότι όλα είναι καλά δηλαδή; Και ότι δεν έγινε τίποτα;
Όταν στη Γ εθνική είχε γυρίσει η γλώσσα του Παλιάγκα (νομίζω) εκεί μέσα, θα ήταν ωραία αν οι Βεροιώτες συνέχιζαν σα να μην έγινε τίποτα;
Και αντε, εγώ να θέλω να βοηθήσω. Με ποια ιδιότητα να μπω μέσα που λες; Με την ιδιότητα του developer; "Α, έλα λίγο ρε Μπάρμπα να σου γράψω 10 γραμμές κώδικα ruby on rails να γίνεις καλά;"
Εσύ δηλαδή το θεώρησες σωστό να συνεχίσουν τα συνθήματα σα να μην έγινε τίποτα, όταν ο άλλος μετά από ένα σημείο φάνηκε ότι είχε κάτι σοβαρό και δεν κάνει θέατρο;
Αν πας και το πεις σε ξένους οπαδούς θα πούνε ότι "όλα οκ, καλά κάνατε και συνεχίσατε";
Όχι, δε θα σηκωνόταν ο Μπάρμπας αν σταματούσαν τα συνθήματα, αλλά και εσύ δείξε λίγο σεβασμό στον άνθρωπο και μη συμπεριφέρεσαι σα να μην έχει συμβεί τίποτα.
Δεν είναι πυρηνική φυσική αυτά που λέω, απλά πράγματα από την καθημερινότητα είναι.
edit. Πες μου ότι έχω άδικο για το χ και τον ψ λόγο, αλλά μη μου λες "α ωρε" και μου λες ότι "δουλειά δεν είχε ο διάολος γαμούσε τα παιδιά του". Ποτέ δεν είπα ότι φταίμε εμείς επειδή δεν είχε ασθονοφόρο η Βέροια.
Ειχα εγώ πιστεύεις όρεξη να πω για καραγκιοζιλίκια χωρίς λόγο;
Τι να πω, ίσως να μου φαίνονται στοιχειώδη πράγματα που εσύ τα θεωρείς ψιλά γράμματα.