Αποστολέας Θέμα: ΑΡΗΣ  (Αναγνώστηκε 35477 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΑΡΗΣ
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 30 Μάρ 2013 22:40 »
FINITO!!!!!

Μετα το σημερινο Χ με τον Πανθραξ ο Αρης κατα 90% ειναι ετοιμος για Β΄Εθνικη!

Μεχρι τωρα δεν ηθελα να πεσει ο Αρης ή μαλλον προτιμουσα να πεσει καποιος αλλος και οχι ο Αρης.

Ακουγοντας ομως ευκαιριακα και καταλαβαινοντας τι εστι Αρειανοι

http://www.greek-radio.fm/thessaloniki/athlitika-nea-987.html

Οι ανθρωποι ειναι χειροτεροι και απο τον γαυρους και απο τους Παοκτζηδες, Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι μαλακιες λενε.

Μιλησαν για τις δηθεν καλες σχεσεις με τον ΠΑΣ και οτι στις Ζωσιμαδες τους φωναζαμε "Εκει, εκει στη Β΄Εθνικη"

και πανω που λες οτι τα εχεις ακουσει ολα, πεταει την μαλακια του ο παρουσιαστης ειρωνικα:

"Τα ειδα και σημερα τα Γιαννινα με τον ΟΦΗ που παιξανε για την ιστορια και την φανελα τους..."

Η γραφικοτητα και η γελοιοτητα εχουν και τα ορια τους! Θα εδινε ποτε ο ΠΑΣ παιχνιδι στους τσατσους με τοσα που μας χωριζουν; Τι σκατα κουβαλανε στο κεφαλι τους;

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ Β΄!!!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 31 Μάρ 2013 11:08 »
Του Σουλη του εφταιγε η διαιτησία, οπως στους Ζωσιμάδες (ετσι δήλωσε)
 :stop:
Την Κυριακη εχει ντερμπι δηλωσεων (Αναστο-Σουλης) στο Περιστέρι :) :) :)
Ερε γλέντια!!!!

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 31 Μάρ 2013 11:25 »
Ο Άρης για να σωθεί θέλει 3 στα 3 ματς με Ατρόμητο, Αστέρα & Ξάνθη.

Κι άντε καλά με κάποιον κουφό τρόπο παίρνει τον Ατρόμητο, την Ξάνθη εύκολα μια και ο Πανόπουλος είναι γνωστός "χορηγός", τον Αστέρα στο Χαριλλλλλάου πώς θα τον πάρει????

Απάντηση:  Από πίσω!!! :P :P
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 31 Μάρ 2013 16:33 »
Η κατρακυλα των Αρειανων συνεχιζεται:

Περα το οτι μας αποκαλουν "Το Γιαννενο" συνεχεια για να μας μειωσουν, ανακαλυψαν οτι στα Γιαννινα ηρθαν 2.500 - 3.000 ατομα! Που ηταν τοσοι Αρειανοι ρε παιδια;

Μηπως καπου κοντα στο γηπεδο εχει καποιος κατοικος κοπρια και ηταν εκει οι υπολοιποι χωμενοι;  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 01 Απρ 2013 11:26 »
Όσοι αρειανοί είναι λογικοί είδαν ότι η ομάδα τους στο παιχνίδι που ήταν ζωής και θανάτου δεν έκαναν ούτε υποψία ευκαιρίας και συμβιβάστηκαν με την ιδέα του υποβιβασμού. Τώρα οι άλλοι οι φτωχοί στο μυαλό που άκουσαν το ''γιάννενο'' από τις άλλες διάνοιες,τους ''παοκτζήδες'' και τους άρεσε και το αναπαράγουν είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι.Μακάριοι.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 01 Απρ 2013 11:35 »
Η Β εθνικη ρωταει συνεχως για τον αρη...

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Τρι 02 Απρ 2013 09:29 »
οι αγωνιστικές αναλύσεις τίθενται εκτός θέματος τουλάχιστον στις τελευταίες αγωνιστικές της σκουπρο-league
Μην ξεχνάμε ότι τα σκουλήκια παίζουν με 2 από τους σημαντικότερους εκφραστές του άθλιου status quo του ελληνικού πρωταθλήματος (αστερία και viamar). Οπότε η β΄εθνική θα γνωρίζει πιθανότατα την Κυριακή μετά el classico (σε επίπεδο προπονητών) κόντρα στο Σπανό αν θα έχει τα σκουλήκια παρέα ... Οι ελπίδες του άρη λοιπόν είναι αν καταφέρει ο αυτονο-ΗΤΤΑ-κης να είναι χειρότερος του σούλη!

Φανταστείτε του χρόνου Άρη - Ηρακλή - Λάρισα και όποιους άλλους περισέψουν στη β΄ ...

όλα αυτά βέβαια υπό την αίρεση ότι αν εφαρμοστεί ο νόμος το άλλο αξιοθρήνητο γκρουπούσκουλο της αεκ πρέπει να χάσει 0-3 στο παιχνίδι με τον μπακάλη...  έστω και έτσι πάντως (και όχι πάντος) αν δεν είχε το βαθμό από τα σουβλάκια κινδύνευε ακόμα (καθότι αν παιχτεί στα ίσα το παιχνίδι αεκ-κροκόδειλοι είναι διπλό από τα ερείπια της Νέας Φιλαδέλφειας έως την Κομοτηνή)

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τετ 03 Απρ 2013 16:41 »
http://super3.gr/tributes.php?id=2&page=1

βρε τι μου θυμιζει.......
μακρια απο εμας τετοια πραγματα.

8)
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τετ 03 Απρ 2013 17:41 »
Μα, το ίδιο λάθος?  ::)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τετ 03 Απρ 2013 20:45 »

Σόρρυ για την εμπάθεια, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ  :joker:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τρι 23 Απρ 2013 23:06 »

Γ τα ... και ο Άρης ρωτάει για το κ. Χριστόπουλο, χωρίς πλάκα :P
Ενδιαφέρεται ... δηλ., μόνο που δεν τον έκλεισε.
Θα σαλτάρουμε εντελώς εδώ ψηλά. %-|
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 23:41 »
Παράθεση
ΑΡΗΣ
ΟΓΙΟΣ: "ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ!" (SportDay)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 17 Ιούν 2013 23:46 »
Παράθεση
Γκιγιέρμο Όγιος: «Έρχομαι για τον Άρη»
http://www.scorernews.gr/2013/06/blog-post_6384.html

Στον «ARENA FM 89,4» μίλησε ο πρώην προπονητής του Άρη Γκιγέρμο Όγιος, για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Βαρκελώνη. Εδώ ζω, διαβάζω και καθημερινά κάνω διάφορα πράγματα. Πάντα παρακολουθώ τον Άρη, ενημερώνομαι για όλες τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, διότι πέρασα πολύ ωραία στη Θεσσαλονίκη κι έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Δυστυχώς δεν είχα τη δυνατότητα να δουλέψω όσο θα ήθελα, ωστόσο δούλεψα σε διάφορες ομάδες για αρκετά χρόνια και πιστεύω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε όλα τα πρωταθλήματα».

Για τον Άρη: «Επικοινώνησε μαζί μου ο Τάσος Παυλίδης, όπου έδωσε το τηλέφωνο μου εδώ στην Ισπανία, ωστόσο κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί μου.  Αν υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθω στην Θεσσαλονίκη και να δουλέψω στον Άρη, στις κατηγορίες Κ17 και Κ20 θα επέστρεφα. Μου αρέσει να δουλεύω με νέα παιδιά και θα το σκεφτόμουν, αλλά από τη στιγμή που δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αυτό που έχω κρατήσει, είναι ότι είχα συγκινηθεί πολύ όταν βρισκόμουν στον Άρη, τον έχω μέσα στη καρδιά μου και έχω κάνει πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη. Έχω εκλάβει την αγάπη του κόσμου και είχα ωραίες στιγμές για όσο βρισκόμουν στην ομάδα».

Για Μέσι και Νεϊμάρ: Έχω επικοινωνία με τον Μέσι, μιλάμε κατά διαστήματα. Κράτησα καλή σχέση μαζί του, τον γνωρίζω από μικρό και παρακολουθώ την εξέλιξη του όλα αυτά τα χρόνια.  Για τον Νεϊμάρ, βλέπω ότι είναι ένας νεαρός παίκτης με ταλέντο που έκανε μια καλή χρονιά στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο κόσμος τον υποδέχτηκε στη Βαρκελώνη κι αναμένεται να εξελιχθεί τα επόμενα χρόνια».

Πηγή: arenafm.gr

Ας υποθέσουμε ότι την έδινε στα epano.fm:

Παράθεση

Για τον ΠΑΣ: «Επικοινώνησε μαζί μου ο Αλέκος Ζίτσας, όπου έδωσε το τηλέφωνο μου εδώ στην Ισπανία, ωστόσο κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί μου.  Αν υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθω στα Γιάννινα και να δουλέψω στον ΠΑΣ, στις κατηγορίες Κ17 και Κ20 θα επέστρεφα. Μου αρέσει να δουλεύω με νέα παιδιά και θα το σκεφτόμουν, αλλά από τη στιγμή που δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αυτό που έχω κρατήσει, είναι ότι είχα συγκινηθεί πολύ όταν βρισκόμουν στον ΠΑΣ, τον έχω μέσα στη καρδιά μου και έχω κάνει πολλούς φίλους στη Γιάννινα. Έχω εκλάβει την αγάπη του κόσμου και είχα ωραίες στιγμές για όσο βρισκόμουν στην ομάδα».
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 18 Ιούν 2013 00:03 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #88 στις: Τετ 19 Ιούν 2013 14:15 »
Παράθεση από: novasports.gr
19/6 13:20 Ενώπιον του δικαστηρίου ο Σκόρδας

Όπως ορίζει η αυτόφωρη διαδικασία, βάση της οποίας συνελήφθη, ο Λάμπρος Σκόρδας, βρίσκεται σήμερα ενώπιον του προέδρου του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δικαστεί για την υπόθεση μη απόδοσης ΦΠΑ, ύψους πάνω από 2 εκ. ευρώ, για λογαριασμό της ΠΑΕ Αρης.

Ο κ. Σκόρδας, πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Ασφάλειας και αυτό που θα ζητήσει, μέσω του δικηγόρου του, Κώστα Παπαδόπουλου, είναι μια προθεσμία τριών ημερών, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Βάση της ισχύουσας νομοθεσίας, περί ΦΠΑ, θα έπρεπε να καταβάλει το 20% της οφειλής για να αφεθεί ελεύθερος, ήτοι 400 χιλιάδες ευρώ(!), όμως τέτοιο σενάριο στη περίπτωσή του δεν υφίσταται. Ο τέως πρόεδρος του Αρη θα «πατήσει» στην υπό ένταξη διαδικασία στο άρθρο 99 που επιχειρείται από την ΠΑΕ, θα κάνει λόγο για «παγωμένα» χρέη και εκτός απροόπτου θα αφεθεί ελεύθερος.

Παρά ταύτα και μέχρι να υπάρξει αυτή η εξέλιξη, η ανησυχία είναι δεδομένη στο περιβάλλον του, καθώς όπως χαρακτηριστικά λένε: «Με τη δικαιοσύνη κανείς, ποτέ, δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Στεφάνου
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #89 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 12:26 »
Παράθεση από: sport.gr
Εντονη φημολογία περί εμπλοκής του Πέτρου Κόκκαλη στα διοικητικά της ΠΑΕ Αρης έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη.

Οπως ακούγεται στις... ποδοσφαιρικές πιάτσες, ο Γιάννης Ιωαννίδης προσπαθεί να πείσει τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να μπει στη διοίκηση του Αρη, μέσω της επικείμενης αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Οι φήμες υφίστανται εδώ και 6 μήνες και "φούντωσαν", με αφορμή και του ενδιαφέροντος της οικογένειας Κόκκαλη να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 19:22 »
καλά ...εμείς  έχουμε 2 λιμάνια!!!

ένα στο μώλο κι ένα στο νησί!!!!! :P :P :P :P :P :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Πεμ 27 Ιούν 2013 20:33 »
αρκετά παλιό...δεν είναι τυχαίο ότι πήγαν δανεικοί από τον γαύρο...φυσικά ο άρης είναι η βιτρίνα και το λιμάνι η μπίζνα.ο ιβάν δεν ξέρω τι μπίζνα θέλει να πάρει..

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 07 Ιούλ 2013 18:39 »
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10584&subid=2&pubid=129431555

Σε 106 παικτες χρωστάει!!!!

Και παιζει στο πρωτάθλημα.

Η απόλυτη ξεφτίλα.

Και καλά ολοι οι αλλοι.
 Αυτοι οι νεοι παικτες που πηρε φέτος, πως πανε να παιξουρε εκει ρε παιδι μου???? %-| %-| %-| %-|

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δευ 25 Νοέ 2013 16:05 »
Παράθεση
ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ...

Απόφαση - ταφόπλακα για τον Αρη!

Μαύρη μέρα ξημέρωσε για τον Αρη... Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση υπαγωγής των «κίτρινων» στο άρθρο 99! Κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης χάνει την μοναδική του ελπίδα να παραμείνει ζωντανός και οδηγείται σε αφανισμό...

Στον Αρη έχουν σοκαριστεί, αλλά προσπαθούν να ανασυνταχθούν και να ζυγίσουν τις επιλογές τους. Το δεδομένο είναι ότι έχουν δικαίωμα έφεσης και περιμένουν να μάθουν το σκεπτικό της απόφασης για να ενεργήσουν ανάλογα.

Το τι ακριβώς συμβαίνει και για ποια από όλες τις παραμέτρους, μιας και είναι 9-10 τα σημεία απορρίφθηκε η αίτηση, θα το μάθουμε εντός της ημέρας. Αυτό που καίει τον Αρη στην παρούσα φάση είναι η διατήρηση της προσωρινής διαταγής που προστατεύει από οποιαδήποτε κύρωση.

Κύκλοι της ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι περιμένουν την απόφαση να καθαρογραφεί και κατόπιν θα προβούν στις όποιες ενέργειες. Πιθανότατα θα καταθέσει αίτηση αναστολής της απόφασης για να συνεχίσει να προστατεύεται η ΠΑΕ από την προσωρινή διαταγή μη πληρωμής.

Οσον αφορά τώρα στα χρέη προς παίκτες και Δημόσιο αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Τα χρέη προς το Δημόσιο (εφορία, ΙΚΑ, ταμεία) είναι γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ προς τους παίκτες το καθαρό χρέος είναι γύρω στα 8 εκατομμύρια και με τις προσαυξήσεις έχουν αυξηθεί κατά 5 περίπου εκατομμύρια.

Ο Αρης χρωστάει συνολικά σε περισσότερους από 100 ποδοσφαιριστές, ωστόσο, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Για παράδειγμα, στον Μιχάλη Σηφάκη επιδικάστηκε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ κι έχει συμφωνήσει να πάρει γύρω στα 400 χιλιάρικα. Το ίδιο έχει γίνει και με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών, που έχουν έρθει σε συμβιβασμό με την ΠΑΕ.

Αυτοί που δεν έχουν αποδεχτεί συμβιβασμό και διεκδικούν όλο το ποσό είναι οι Τόχα, Παπαζαχαρίας, Παπαστεργιανός, Νάτσο Γκαρσία, Ρονάλντο Γκιάρο. Αν η ΠΑΕ Αρης διατηρήσει τις συμφωνίες και είναι συνεπής, όπως γίνεται μέχρι τώρα, υποστηρίζει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Τέλος, εξετάζεται το ενδεχόμενο να κατατεθεί νέα αίτηση υπαγωγής στο 99.

από Sentragoal.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 25 Νοέ 2013 16:25 »
Διάλυση οι γριές,διάλυση και τα αρειανά...Καλά πάει ο αθλητισμός εκεί πάνω..Μόνο με υπερωρίες βλέπω να τους σώζουν οι πολιτικοί..

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 25 Νοέ 2013 18:16 »
Μαλιστα
Να ο πρωτος απο τους τρεις που θα μας εγκαταλειψει... ;)

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 25 Νοέ 2013 19:56 »
Διάλυση οι γριές,διάλυση και τα αρειανά...Καλά πάει ο αθλητισμός εκεί πάνω..Μόνο με υπερωρίες βλέπω να τους σώζουν οι πολιτικοί..

Αν υπολογίσουμε πού κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ ο Άκης και ο Βαγγέλης (μεταξύ άλλων), μάλλον σε λίγο έρχεται και η σειρά του ΠΑΟΚ. ;) :P
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 25 Νοέ 2013 22:46 »
Όσο είναι ο Ιβάν δεν νομίζω.Αν την κάνει και αυτός τότε ναι..

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Τρι 17 Δεκ 2013 15:44 »
-Αποκαλύψεις στην ''Δίκη'' του Θωμαίδη
στην μεταμεσονύκτια εκπομπή του...

-Πρώτα απ'ολα να πούμε πως βρέθηκε ενας επενδυτής
ονόματι Κωνσταντινίδης για να αναλάβει τον Άρη...

-Το είχε καλεσμένο χτές ο Θωμαίδης...

-Ο υποψήφιος επενδυτής Κωνσταντινίδης είπε τα εξής:

-Πως ο (τέως) πρόεδρος του Άρη , ο Ηλιάδης
του ζήτησε να βάλει για αρχή 1 εκατομμύριο
ώστε να αντιμετωπίστουν τα υπάρχοντα οικονομικά προβλήματα
γιατι υπάρχει κίνδυνος ομαδικών προσφυγών...

-Aυτό λέει, πως έγινε παρουσία και τρίτου προσώπου
το οποίο δεν θέλησε να κατονομάσει...

-Είπε και ξεκαθάρισε πώς
θα αναλάβει τον Άρη ΜΟΝΟ αν αυτός μπεί στο αρθρο 99 (πτώχευση)
και αν γίνει αυτό
είναι έτοιμος να βάλει 7 εκατομμυρια ευρώ
(μειωμένο ποσό που απαιτείται , οταν η εταιρεία υπαχθεί στο 99)...

-Είπε πως δεν θα πληρώσει αμαρτίες άλλων
και προυπόθεση για να μπεί στα του Άρη
είναι η πτώχευσή του....

-Ο Θωμαίδης
έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη πώς
ο Άρης απο το καλοκαίρι
έχει δανειστεί απο ομάδα της Superleague 400.000 ευρώ (!!!!!!)
και αυτό αποτελεί μέγα θέμα και σκάνδαλο για το πρωτάθλημα...
!!!!!!!!!!!!

....και όταν ρώτησε τον Κωνσνταντινίδη αν το ξέρει
αυτός είπε πως ....''πρωτη φορά το ακούω τώρα''....

-Βγήκε στον αερα ενα μέλος του ΔΣ του Αρη
και προσπάθησε να στηρίξει τον Ηλιάδη για όσα ακούστηκαν....

-Τέλος ειπώθηκε πως ο Άρης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση
και οτι πτώχευση σημαίνει Γ' Εθνική....

-Και ότι υπάρχει μια σκέψη απο την Λίγκα
οτι όποιος πέφτει Γ Εθνική λόγω πτωχευσης, να μένει εκεί υποχρεωτικά 3 χρόνια
(πρόταση που διαψεύστηκε όμως...)

-Σήμερα παραιτήθηκε ο Ηλιάδης...

-Φοβερά πράγματα χτές...

-Πιο πρίν είχε τον Κακέτση
που αποκαλούσε τον Μαρινάκη κ τους δικηγόρους.... ''αδελφούλες''
και τον προκαλούσε
να φέρει τους μπράβους του εδώ και τώρα....

-Πως πέρασε η νύχτα ούτε που κατάλαβα!

Παράθεση
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ
Ηλιάδης φεύγει, Σκόρδας και... Σούλης έρχονται

Όπως αναμενόταν, ο Δημήτρης Ηλιάδης παραιτήθηκε και επίσημα από την προεδρία της ΠΑΕ Άρης, που από αύριο, μετά τη ΓΣ της ΚΜΑ, αναμένεται να αλλάξει χέρια και να περάσει ξανά στον Λάμπρο Σκόρδα!

Η Κοινωνία Μελών Άρη θα έχει από αύριο νέα διοίκηση και η ομάδα είναι πιθανόν να έχει νέο προπονητή, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!

«Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέβαλε σήμερα και εγγράφως -μετά τη χθεσινή προφορική του παραίτηση στον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παναγιώτη Στεφανίδη- ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Ηλιάδης» αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση παραίτησης.

Και η δεύτερη αφορά τους Στεφανίδη, Ευθυμιάδη, Ζαχαρέλη και Παπαδόπουλο: «Την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέβαλαν σήμερα και εγγράφως -μετά τη χθεσινή προφορική τους παραίτηση στον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παναγιώτη Στεφανίδη- τα μέλη Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, Σταύρος Ζαχαρέλης και Γιώργος Παπαδόπουλο».

===============================================

Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
«Ο Ηλιάδης δεν ζήτησε λεφτά από τον Κωνσταντινίδη»

Ο Δημήτρης Ηλιάδης αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγη ώρα από την ΠΑΕ Άρης, ωστόσο το μέλος του ΔΣ, Θανάσης Αθανασιάδης, έσπευσε να τον στηρίξει και να διαψεύσει όσα ακούστηκαν εις βάρος του από τον Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο άμεσος συνεργάτης του Ηλιάδη ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν ζήτησαν χρήματα από τον υποψήφιο επενδυτή, ο οποίος είναι φίλος του Αθανασιάδη και ποτέ δεν του είχε αναφέρει το παραπάνω περιστατικό.

Αναλυτικά η δήλωσή του...

«Ο κ. Ηλιάδης προστάτευσε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στις συζητήσεις του με τον κ. Κωνσταντινίδη, τον οποίο εγώ “προξένευσα” στον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Σ' όλες τις συζητήσεις, στις οποίες παρευρέθηκα, ο κ. Ηλιάδης προσπαθούσε να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας και ουδέποτε έβαλε θέμα είσπραξης χρημάτων για τη συμμετοχή του κ. Κωνσταντινίδη στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Επειδή γνωρίζω επί δεκαετίες τον κ. Ηλιάδη διαψεύδω κατηγορηματικά ότι πέρασε, έστω από το μυαλό του, παρόμοια σκέψη.

Ο κ. Ηλιάδης είναι άτομο με εξαίρετο ήθος, το οποίο μου το έχει επιδείξει τόσο κατά την επαγγελματική μας συνεργασία στο παρελθόν όσο και κατά τη συνεργασία μας στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Το αναληθές της καταγγελίας εκτιμώ ότι επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι μέχρι την τηλεοπτική παρουσία του κ. Κωνσταντινίδη ουδέποτε μου ανέφερε το περιστατικό παρά την πολύχρονη φιλία μας και την άμεση εμπλοκή μου στο θέμα της αγοράς των μετοχών».
www.sentragoal.gr

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Τρι 17 Δεκ 2013 16:52 »
Παράθεση
-Ο Θωμαίδης
έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη πώς
ο Άρης απο το καλοκαίρι
έχει δανειστεί απο ομάδα της Superleague 400.000 ευρώ (!!!!!!)
και αυτό αποτελεί μέγα θέμα και σκάνδαλο για το πρωτάθλημα...!!!!!!!!!!!!
Ανάλογο θέμα υπήρξε μεταξύ Μπάγερν-Ντόρτμουντ παλιότερα.