Αποστολέας Θέμα: Μάρκος Βελλίδης  (Αναγνώστηκε 76214 φορές)

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Μάρκος Βελλίδης
« Απάντηση #25 στις: Τετ 12 Ιούν 2013 22:50 »

Να κρατησει και τους 2 χλωμο το κοβω...μαλλον διαλεξαμε βελλιδη αφου εδω δωσαμε διετες ενω στον φεγκρους που ηθελε διετες εμεις διναμε 1 συν 1... Ασε που ο γατος πιανει και θεση ξενου...εγω χαλαστηκα! Τον πηγαινα πολυ ειχε δεθει μαζι μας και το εδειχνε!
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 25 Νοέ 2015 15:10 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #26 στις: Τετ 12 Ιούν 2013 23:38 »
Στη σύγκριση με Φεγκρους πιστεύω κερδίζει.
Γενικά δεν με τρελαίνει σαν επιλογή.
Ήθελα κάτι καλύτερο στο 1.

Καλή επιτυχία, γρήγορη καθιέρωση και μακριά από τραυματισμούς!
 :mono:
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τετ 12 Ιούν 2013 23:50 »
Καλως μας ηρθες Μαρκο!

Καλος τερματοφυλακας! Σε ανυποπτο χρονο (απο εποχης Διαγορα) εχω εφρασει την θετικη μου γνωμη για τεραματοφυλακα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 13 Ιούν 2013 01:25 »
Σιδεροκέφαλος!!!

:mono: :mono: :mono:
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 13 Ιούν 2013 02:18 »
Πολυ καλη επιλογή επιτέλους παίχτης απο το πανω ραφι και ελληνας.
Τον προτιμώ απο τον φεγκρους μιας και ο 2ος αποδείχτηκε μισθοφόρος

Πολυ καλες και οι δηλωσεις που εκανε. Ηρθε σε μεγάλη ομαδα

Ετοιμασου μαρκο σου ευχομαστε ολοι καλες αποκρουσεις στο ευροπα λιγκ γιατι θα χρειαστουν
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Αποσυνδεδεμένος taxidriver

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 13 Ιούν 2013 05:49 »
Καλως ηρθες, Μαρκο, και να σαι παντα γερός  για να βοηθησεις την ομαδα μας.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 13 Ιούν 2013 08:06 »
2-3 μέρες καραντίνα το Μάρκο προληπτικά και μετά ντύσιμο τα μπλε ... νόσος Πολατιάν.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Πεμ 13 Ιούν 2013 13:48 »
Βελλίδης: Κάτοικος Ιωαννίνων για δύο χρόνια

Κάτοικος Ιωαννίνων είναι για τον επόμενο χρόνο ο Μάρκος Βελλίδης. Μετά από τρία χρόνια στον Άρη, ο Καστοριανός τερματοφύλακας υπέγραψε στον ΠΑΣ για τα δύο επόμενα χρόνια και δήλωσε ότι "ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της ομάδας που με την παρουσία της αντιπροσωπεύει και τιμά μία ολόκληρη πόλη".

macthess.gr

Καλως ηρθες κ με επιτυχιες
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 18 Ιούν 2013 13:26 »
Παράθεση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ  ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη για τα επόμενα δυο χρόνια.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Μάρκος Βελλίδης δήλωσε στο pasgiannina.gr.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κο Χρισtοβασίλη για την εμπιστοσύνη που εισέπραξα ως άνθρωπος και ως αθλητής και ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που με την παρουσία του αντιπροσωπεύει και τιμά μια ολόκληρη πόλη»

Ο Μάρκος Βελλίδης γεννήθηκε στις 4 Απριλίου του 1987, έχει ύψος 1.85 είναι 77 κιλά και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στην ομάδα του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ του οποίου ήταν και ο αρχηγός.

Έχει αγωνισθεί σε όλες τις εθνικές ομάδες ,νέων, ελπίδων, ενώ ο Φερναντο Σάντος τον κάλεσε και στην Εθνική Ανδρών.

Προηγούμενες ομάδες: Παναθηναικός, ΑΟ Κωροπί, Διαγόρας Ρόδου και ΑΡΗΣ.

http://www.pasgiannina.gr/articles/o_markos_bellides_ston_pas_giannina

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 27 Ιούλ 2013 15:41 »
Ο Μάρκος Βελλίδης δήλωσε τα εξής: «Εύχομαι να έχουμε υγεία. Να είμαστε πολύ καλά από θέματα τραυματισμών. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στα Γιάννινα συνάντησα ένα ιδιαίτερο κλίμα. Νομίζω ότι ρόλο παίζουνε πάρα πολύ τα παιδιά σ’ αυτό το πράγμα. Ιδίως οι παλιότεροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, και ιδίως τα παιδιά που είναι από τα Γιάννινα. Είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ μαζί σας και θα είναι μεγάλη μου χαρά να πετύχουμε τους στόχους μας, και με αυτές τις νέες φανέλες να έχουμε μόνο νίκες».

sportioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος KostasChris

• Full Member
  • ΠΑΣ με πιεσόμετρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τετ 21 Αύγ 2013 14:47 »
Είδα αυτό το βίντεο με τον Βελλίδη σήμερα κι έπαθα πλάκα
ΓΚΑΦΕΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ 29Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Επιτρέπεται να πέσεις,είναι επιτακτικό να σηκωθείς.ΠΑΣ είσαι!

-ΠΑΣ Γιάννινα ή Άγιαξ της Ηπείρου

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 21 Αύγ 2013 16:30 »
παντως μεχρι να μπει στο ψυγειο στον αρη δεν ηταν τυχαιο πως ηταν στην 3αδα των γκολκηπερ της εθνικης...
ολοι εχουν κανει γκαφες,μην σου πω και χειροτερες.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος PASpartoo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τετ 21 Αύγ 2013 18:39 »
μέχρι και ο νικοπολίδης είχε κάνει γκάφες

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 21 Αύγ 2013 19:39 »
μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει τιποτα απολυτως..
 και οποιον αρειανο και αν ρωτησεις για βελλιδη βγαζει σπυρια.

αντε να δουμε...
Stile di vita

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 21 Αύγ 2013 20:40 »
 Nαι ο Βελιδης τους εφταιγε των αρειανων,κ οχι ο Αγγελουδης κ τα υπολοιπα παρτσακλα που ονομαζονται ποδοσφαιριστες.
Εχετε πεσει ολοι πανω του,να τον φατε να πουμε,λες και δεν ξερετε οτι η θεση του τερματοφυλακα ειναι ιδιαζουσα περιπτωση...Ο τερματοφυλακας εκτος το οτι πρεπει να ειναι ευελικτος,αλτικος,και να εχει αντακλαστικα καλα πρεπει να εχει καλη ψυχολογια και αυτοπεποιθηση και αυτο που κανουμε εμεις ειναι να του την γαμαμε!!

Οι Αρειανοι ομως siatrovouni επειδη εχω αρκετους γνωστους Αρειανους στις αρχες μας τα ειχαν κανει ζεπελιν οτι πρεπει να καλεσει ο Σαντος τον Βελιδη....τι να λεμε τωρα

Και τι θες να σου δειξει ρε φιλε μου siatrovouni σε μια αγωνιστικη,καντε λιγο υπομονη

Ο Ταμπασης λογου χαρη ειχε κανει χιλιες μαλακιες κ ομως μετα εκανε καλα παιχνιδια μιας και αρχισε να εχει την αποδοχη του κοσμου

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 21 Αύγ 2013 20:44 »
βριζουν τον βελιδη επειδη δεν δεχτηκε να παιξει και σερνοταν στις προπονησεις επειδη δεν ειχε δει φραγγο πουθενα και δεν ειχε να πληρωσει το ενοικιο του...
καλα τους εκανε.ας κανουμε υπομονη.εδω μεσα οταν ειχε ερθει ο φεγκρους τον ειχαν ξεσκισει μερικοι που στο τελος τον απεθεωσαν κιολλας...
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Πεμ 05 Δεκ 2013 12:27 »
Παράθεση
Μπορεί τη Δευτέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα να ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-0, όμως, εκείνος που έστρεψε πάνω του τα βλέμματα με την απόδοσή του ήταν ο Μάρκος Βελλίδης.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μέχρι το εύστοχο πέναλτι του Λούκας φάνταζε ανίκητος και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αναδείχτηκε και MVP της αναμέτρησης.

Τρεις μέρες μετά ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη, ο οποίος άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, μιλάει στο Sport24.gr για τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν κρύβει την ικανοποίησή του για τα όσα έχει βρει εκεί, όπως και για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στη μεταγραφή του, ενώ αποκαλύπτει πως το μεγάλο του όνειρο είναι να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήσασταν όλοι σκασμένοι. Θεωρείς ότι τι πώς αντιμετωπίσατε το αποτέλεσμα αποτυπώνει τις φιλοδοξίες της ομάδας;

Σίγουρα έχει φιλοδοξίες η ομάδα και θέλαμε πάρα πολύ αυτό το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι θέλαμε το παιχνίδι πολύ περισσότερο από τον ΠΑΟΚ για να αναρριχηθούμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Δεν ήρθε αυτό το αποτέλεσμα  και πραγματικά είμαστε σκασμένοι.

Πέρυσι ο ΠΑΣ έκανε μία ονειρεμένη χρονιά και μπήκε στην πεντάδα. Φέτος αντιλαμβάνομαι ότι ο στόχος είναι ο ίδιος. Πώς το βλέπεις και ποιους πιστεύεις ότι πρέπει να ανταγωνιστείτε;

Εγώ δε θα ήθελα να θέσω συγκεκριμένο στόχο. Αυτό που έχω πει είναι ότι πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να πιστεύουμε στην ομάδα μας, να πιστεύει ο ένας τον άλλο. Όσο περισσότερους βαθμούς πάρουμε τόσο το καλύτερο. Μακάρι να είμαστε στην πεντάδα και να μπούμε στα πλέι οφ. Αν κυνηγήσουμε την πεντάδα οι ομάδες που πρέπει να κοντράρουμε είναι αυτές που βρίσκονται τώρα λίγο πάνω από εμάς.

Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη για τον ΠΑΣ. Αρχικά γιατί πέρυσι η χρονιά ήταν ονειρική με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες και δευτερευόντως λόγω όσων έγιναν το καλοκαίρι. Σας στοίχισε ο αποκλεισμός από την Ευρώπη με τον τρόπο που ήρθε;

Όπως και εμείς έτσι και οι φίλαθλοί μας έχουν τις φιλοδοξίες και θέλουν να βλέπουν την ομάδα να παίζει στα πλέι οφ. Νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όσο για ό,τι έγινε το καλοκαίρι, όταν η ομάδα δεν έπαιξε στην Ευρώπη παρόλο που είχε περάσει θεωρώ πως ο πρόεδρος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να παίξουμε. Φτάσαμε μέχρι τα δικαστήρια. Ο πρόεδρος έκανε τα πάντα. Δεν ξέρω τι έφταιξε, ποιο ήταν το πρόβλημα, όμως, η ομάδα έκανε τα πάντα.

Η σεζόν άρχισε με τον Σάββα Παντελίδη. Τι δεν πήγε καλά; Πιστεύεις ότι πλήρωσε τη σχέση του με τον κόσμο; Γιατί απ' όσο γνωρίζω η διοίκηση είχε καλή άποψη και όλη τη διάθεση να τον στηρίξει.

Δε νομίζω ότι συνέβη κάτι άσχημο με τον κύριο Παντελίδη. Και με τους ποδοσφαιριστές είχε πολύ καλή σχέση και σαν προπονητής ήταν εξαιρετικός στη δουλειά του και φυσικά σαν άνθρωπος. Όπως λες η διοίκηση ήθελε να τον στηρίξει, αλλά ήρθαν κάποια συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και σε τέτοιες περιπτώσεις όπως ξέρουμε την πληρώνει ο προπονητής. Σίγουρα ήταν ένας άνθρωπος που βοήθησε πολύ την ομάδα. Με αυτόν κάναμε προετοιμασία, με αυτόν δουλέψαμε και έχω να θυμάμαι μόνο καλά πράγματα.
"Ο αποκλεισμός από το κύπελλο η χειρότερη στιγμή της χρονιάς"

Ο αποκλεισμός από το κύπελλο είναι ως τώρα η πιο άσχημη στιγμή της σεζόν; Σκεφτόσασταν ότι χάσατε μία ευκαιρία για να κάνετε μία καλή πορεία; Γιατί αντίπαλός σας ήταν ο Αιγινιακός.

Σίγουρα ήταν η χειρότερη στιγμή της ομάδας γιατί πάντα είναι άσχημο όταν αποκλείεσαι από μία ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Θεωρώ ότι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα, και να διεκδικήσουμε ακόμα και την είσοδό μας στα ημιτελικά γιατί η κλήρωση αποδείχτηκε πολύ βατή. Δεν έγινε αυτό, δε στεκόμαστε εκεί, αλλά δεδομένα ήταν η χειρότερη στιγμή της χρονιάς.

Η επιλογή του Σάκη Τσιώλη ήταν ίσως η καλύτερη δυνατή για να συνεχιστεί η σεζόν. Στον ένα μήνα που είναι μαζί σας έχετε διαπιστώσει κάποιες διαφορές;

Αρχικά είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να συνεργάζομαι και πάλι με αυτόν τον προπονητή, γιατί ήταν εκείνος που με καθιέρωσε στον Άρη. Μου έδωσε τη δυνατότητα να παίζω βασικός. Νομίζω ότι ο φίλαθλος κόσμος της Ελλάδας και οι παίκτες που έχουν δουλέψει μαζί του μόνο καλά μπορούν να πουν. Προσφέρει στην ομάδα ποιότητα και μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους προπονητές της χώρας. Μόνο θετική μπορεί να είναι η προσφορά του και στους παίκτες και στην ομάδα συνολικά.
"Μπορεί κάποια στιγμή να αγωνιστώ στην ομάδα με την οποία πρωτοξεκίνησα"

Έκανες τα πρώτα σου ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Προέρχεσαι από μια φουρνιά με αρκετά παιδιά από εσάς να παίζουν στη Superleague. Εσύ, ο Σιόντης, ο Τριποτσέρης, ο Στάθης, ο Τσεμπερίδης. Έτυχε λόγω ταλέντου ή πέτυχε λόγω δουλειάς;

Έχω κάτσει πέντε χρόνια στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές. Ουσιαστικά εκεί έμαθα τη θέση του τερματοφύλακα. Μου παρείχαν τα πάντα. Δεν έχω παίξει επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό, αλλά νομίζω πως κάθε χρόνο βγάζει παιδιά και η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική. Μπορεί κάποια στιγμή να τα φέρει έτσι η τύχη και να αγωνιστώ στην ομάδα με την οποία πρωτοξεκίνησα και έγινα γνωστός στον φίλαθλο κόσμο.

Υπήρχε κάποιος από εκείνη τη φουρνιά που ξεχώρισες και κάποιος που πίστευες και δε βγήκε;

Έχω συναντήσει πάρα πολύ καλούς νεαρούς παίκτες. Αυτό ίσως να είναι το πρόβλημα, η νεαρή ηλικία, γιατί στη συνέχεια δεν είχαν την εξέλιξη που περίμενε κανείς. Τους έβλεπες στα 15-16 ότι ήταν απίστευτα ταλέντα, αλλά δε συνέχισαν έτσι. Αυτό συμβαίνει συχνά γιατί όσο μεγαλώνεις αλλάζουν οι προτεραιότητες και αν δε δείξεις σεβασμό σε αυτό που κάνεις, τότε μένεις πίσω. Δε θα ήθελα να σταθώ σε ονόματα.

Παρεμπιπτόντως και στον ΠΑΣ γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ανάδειξη παικτών τα τελευταία χρόνια. Δίνονται ευκαιρίες είτε είναι κάποιος από τις ακαδημίες, όπως οι Μάριος Οικονόμου (που πήρε μεταγραφή στην Κάλιαρι), είτε έρχεται σε νεαρή ηλικία όπως οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Νίκος Κοροβέσης. Εσύ τι έχεις δει στους λίγους μήνες που βρίσκεται στην ομάδα.

Αυτή η ομάδα έχει τρομερή υγεία. Όλα ξεκινάνε από τον πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος παρέχει πραγματικά τα πάντα. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Μόνο καλό μπορεί να κάνει στην καριέρα σου το να συνεργάζεσαι με έναν τόσο καλό άνθρωπο. Τα παιδιά που είναι σε νεαρή ηλικία είναι πολύ θετικό που τους δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να παίξουν σε μία ομάδα τόσο καλή όσο ο ΠΑΣ. Ο ΠΑΣ κάθε χρόνο δείχνει να είναι και καλύτερος και πέρυσι με την πώληση του Οικονόμου στην Ιταλία απέδειξε πως έχει βρει τον τρόπο να δημιουργεί παίκτες και να τους πουλάει στη συνέχεια είτε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα.

Λόγω της οικονομικής κρίσης έχει γίνει συνολικά στροφή προς τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Τελικά μπορούμε να πούμε ότι βγήκε και κάτι καλό από την όλη κατάσταση; Στον Άρη πέρυσι για παράδειγμα βίωσες και τις δύο εποχές, και εκείνη των πολλών ξένων και την τωρινή που το ελληνικό στοιχείο είναι πολύ έντονο.

Έχω βιώσει και το μοντέλο με τους Ισπανούς και τους Αργεντινούς και αυτό με τους Έλληνες. Οι Έλληνες είναι εξαιρετικοί παίκτες και δε θα πρέπει να τους δίνεται η ευκαιρία μόνο όταν οι ομάδες δε μπορούν να σταθούν οικονομικά. Πρέπει να τους δίνονται ευκαιρίες και όταν οι ομάδες είναι υγιείς για να παίζουν δίπλα σε καλούς παίκτες. Δε γίνεται να μπαίνουν από τη μία στιγμή στην άλλη χωρίς να τους παρέχουμε κάποια εφόδια. Θεωρώ πως οι Έλληνες παίκτες δουλεύουν αρκετά.

Μία και είναι η ομάδα στην οποία βρισκόσουν τα προηγούμενα χρόνια, πώς βλέπεις τον Άρη;

Στον Άρη πέρασα πολύ όμορφες στιγμές. Όταν πήγα η ομάδα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, είχε αρκετά ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έναν απίστευτο προπονητή, τον κύριο Κούπερ, και έναν κόσμο που σε κάθε παιχνίδι γέμιζε το Βικελίδης. Από την περσινή χρονιά βλέπουμε πως έχει πάρα πολλά προβλήματα. Εύχομαι όλα να ομαλοποιηθούν για τους παίκτες και όσους εργάζονται εκεί και μακάρι ο Άρης να βρει τον δρόμο του και να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις.

Να πάμε και σε σένα λίγο. Για ποιον λόγο επέλεξες τον ΠΑΣ;

Ο ΠΑΣ αυτή τη στιγμή όπως είπες δίνει ένα κίνητρο στους νέους ποδοσφαιριστές και σου παρέχει όλα τα εφόδια. Ο βασικός λόγος που επέλεξα τον ΠΑΣ ήταν ότι έκατσα στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο. Πραγματικά με εξέπληξε η όλη συμπεριφορά του, με δελέασε με τον τρόπο του. Με τη συζήτηση που κάναμε κατάλαβα πόσο πολύ με ήθελε στην ομάδα. Επιπλέον, η ομάδα μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα και να βγω κι εγώ κερδισμένος από αυτό. Η επιλογή για μένα ήταν εύκολη. Η ομάδα ήταν ούτως ή άλλως καλή, έμειναν οι περισσότεροι παίκτες και βγάζει  υγεία προς τα έξω. Όλα ήταν εξ αρχής υπέρ.

Συνήθως για να γίνει κάποιος τερματοφύλακας πρέπει να το θέλει πάρα πολύ. Στο σχολείο θυμάμαι ότι τερματοφύλακας έπαιζε μόνο όποιος το ζητούσε ή όποιος δεν προσέφερε πολλά στην ομάδα. Εσύ πώς επέλεξες αυτή τη θέση;

Υπήρχε μία φανέλα σπίτι μου με το Νο1 και φορώντας αυτή μπορούσα μόνο τέρμα να παίξω. Ξεκινώντας σε αυτή τη θέση είδα ότι μου άρεσε και ότι μπορούσα να κάνω μερικά πράγματα και στη συνέχεια δεν την άλλαζα με τίποτα.

Τι θα ήθελες να βελτιώσεις από το παιχνίδι σου;

Καθημερινά πρέπει να βελτιώνουμε πράγματα. Αν πει κάποιος αθλητής ότι τα έχει όλα και ότι είναι τέλειος μάλλον θα είναι ο Ρονάλντο ή ο Μέσι. Κανείς άλλος δεν τα έχει όλα. Αλλά κι εκείνοι δίνουν το 100% για να είναι σε αυτό το επίπεδο. Πραγματικά προπονούμαι στο 100% και είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου. Δε θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο ως μειονέκτημά μου. Θα το κρατήσω για μένα για να μην το εκμεταλλευτούν οι αντίπαλοι (γέλια)...

Τελικά είναι πιο εύκολο για έναν τερματοφύλακα να διακριθεί σε μία μικρή ή μεγάλη ομάδα; Γιατί ναι μεν στη μεγάλη ομάδα η άμυνά του τον προστατεύει σε σημαντικό βαθμό, αλλά κι εκείνος κρίνεται από μία ή δύο φάσεις, ενώ σε μία μικρή ομάδα μπορεί να φάει γκολ και να κάνει άλλες επτά επεμβάσεις.

Θεωρώ ότι μπορεί να διακριθεί σε μία σοβαρή ομάδα. Δε χρειάζεται να είναι η καλύτερη, ούτε μία από αυτές που πέφτουν. Πρέπει να είναι μία σοβαρή ομάδα, με παίκτες που έχουν κίνητρο, που θέλουν να κερδίζουν και να υπάρχει σωστή συνοχή. Σε αυτή την περίπτωση και με δεδομένο ότι θα είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει, μπορεί να εξελιχθεί και να διακριθεί.

Έχεις πρότυπο κάποιον τερματοφύλακα;

Κασίγιας... Και από Ελλάδα μου άρεσε πολύ ο Νικοπολίδης. Δούλευε ασταμάτητα και αυτό μου άρεσε.

Επομένως, είσαι κατά αυτού που κάνουν στον Κασίγιας τον τελευταίο χρόνο, κατά τη διάρκεια του οποίου Μουρίνιο και Αντσελότι προτιμούν τον Ντιέγκο Λόπεθ;

Κατά δεν είμαι, και ο Λόπεθ είναι πολύ καλός, αλλά αν ήταν στο χέρι μου θα προτιμούσα τον Κασίγιας, είναι λίγο καλύτερος. Επειδή μου αρέσει πολύ, για μένα ο Κασίγιας είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι τερματοφύλακες βέβαια. Αυτό που μου αρέσει γενικά σε έναν τερματοφύλακα είναι να είναι σοβαρός, να αποφεύγει τα αστεία λάθη και να εμπνέει σιγουριά στους συμπαίκτες του. Όποιος τα καταφέρνει αυτά, μπορεί να κάνει καριέρα και να είναι αξιόπιστος.

Ο καθένας όταν αρχίζει την καριέρα του κάνει κάποια όνειρα. Τι από αυτά έχεις πετύχει ως τώρα και τι θα ήθελες να γίνει πραγματικότητα στα επόμενα χρόνια σου;

Στόχος μου ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Το έχω καταφέρει, έχω κάνει μία καριέρα. Το καλό είναι ότι στο άθλημά μας ποτέ δε σταματάς να ονειρεύεσαι. Ένα όνειρο για μένα είναι η Εθνική ομάδα. Θέλω να αγωνιστώ με το εθνόσημο και να γίνω μέλος της καθημερινότητας της Εθνικής. Είναι ο στόχος που έχω βάλει στην καριέρα μου και όταν τον πραγματοποιήσω θα είμαι πολύ ευτυχισμένος, αλλά καθημερινά βάζεις προκλήσεις στον εαυτό σου για να έχεις κίνητρο.

Το εξωτερικό, δηλαδή, δεν υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου;

Υπάρχει στο μυαλό μου, αλλά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Δε θα με ενδιέφερε να πάω στο εξωτερικό μόνο και μόνο για να πω ότι πήγα. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημά μας είναι ανταγωνιστικό, αρκεί να το βλέπουμε κι εμείς έτσι. Εμείς πρέπει να το προσέχουμε και να το κάνουμε συνεχώς και καλύτερο. Θα ήθελα σίγουρα να παίξω σε μία ομάδα του εξωτερικού, αλλά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, ώστε να πάω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όχι σε κάποιο πιο υποβαθμισμένο.
"Θα είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να βρεθώ στην Εθνική"

Φέτος είναι χρονιά Μουντιάλ. Δεδομένου και ότι ο Φερνάντο Σάντος έχει δείξει πως δίνει ευκαιρίες σε όποιους πηγαίνουν καλά, έχεις ένα επιπλέον κίνητρο να κάνεις μία καλή σεζόν;

Ο κύριος Σάντος έχει δείξει πως είναι ένας προπονητής που δίνει ευκαιρίες όταν κάποιος πηγαίνει πολύ καλά και αυτό βοηθάει τον καθένα να δίνει το 100%. Αλλά δεν είναι μόνο το Μουντιάλ. Και μόνο να κληθείς στην Εθνική για μία προπόνηση είναι κίνητρο για κάθε αθλητή. Σίγουρα αυτό που έχει πετύχει η Εθνική μας τα τελευταία χρόνια είναι κάτι εντυπωσιακό και πραγματικά αυτό δίνει τεράστιο κίνητρο σε όλους. Θα είναι μεγάλη μου τιμή και μεγάλη μου χαρά να βρεθώ εκεί.

Για να κλείσουμε, ποιους αντιπάλους θα ήθελες για την Εθνική μας στην κλήρωση της Παρασκευής; Ας πούμε ότι θα είμαστε στο τέταρτο γκρουπ, μαζί με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες (σ.σ. υπάρχει η πιθανότητα να βρεθούμε και στο δεύτερο).

Αρχικά ελπίζω να μείνουμε στο τέταρτο γιατί θα είναι καλύτερο να αποφύγουμε τις ευρωπαϊκές ομάδες. Αν μείνουμε, λοιπόν, στο τέταρτο γκρουπ θα ήθελα τις Ελβετία, Εκουαδόρ και Ονδούρα.

http://www.sport24.gr/football/omades/PasGiannina/vellidhs_sto_sport24_gr_oneiro_moy_h_ethnikh.2535543.html

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Δευ 23 Δεκ 2013 10:19 »
Παράθεση
Οι κορυφαίοι του πρώτου γύρου
Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Άρη και το gazzetta.gr κάνει έναν απολογισμό και σας παρουσιάζει τους κορυφαίους παίκτες σε κάθε κατηγορία.
...

Αποκρούσεις

Στην κατηγορία αυτή κορυφαίος είναι ο Αλέξανδρος Τζόρβας ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα με στόχο να διεκδικήσει μία θέση στο Μουντιάλ. Ο πορτιέρο του Απόλλωνα μετράει 64 αποκρούσεις με τον Μάρκο Βελλίδη του ΠΑΣ Γιάννινα να ακολουθεί στην δεύτερη θέση με τέσσερις αποκρούσεις λιγότερες. Την τριάδα κλείνει με τον Γρηγόρη Αθανασίου του Εργοτέλη ο οποίος έχει κάνει 58 αποκρούσεις μέχρι στιγμής.

ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ

1. Αλέξανδρος Τζόρβας (Απόλλων) 64
2. Μάρκος Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα) 60
3. Γρηγόρης Αθανασίου (Εργοτέλης) 58

http://www.gazzetta.gr/football/article/571691/oi-koryfaioi-toy-protoy-gyroy

Αξιοζήλευτη στατιστική για τον Βελλίδη που βελτιώθηκε, σε σχέση με την έναρξη του πρωταθλήματος...
Μας μένουν κάποιες άσχημες εντυπώσεις από κάποια γκολ που τα έφαγε όρθιος, αλλά δεν πρέπει να είμαστε άδικοι με τον παίκτη μας...
Κάποιες φορές παίζει ρόλο κ η άμυνα για το πόσο εκτεθειμένος μπορεί να βρεθεί ο τέρμας.
Μάρκο συνέχισε να βελτιώνεσαι.
Η απόκρουση στο φάουλ του Πελέ στο ματς με εργοτέλη είναι μήνυμα ότι ΠΑΣ καλά.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 23 Δεκ 2013 11:56 »
Όταν έχεις να παίξεις μισό χρόνο χρειάζεσαι παιχνίδια. Ήταν δεδομένο ότι θα βελτιωθεί, καλός τερμας είναι. Ελπίζω να προλάβει το τρένο του Μουντιάλ κάνοντας τρελό 2ο γύρο.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τετ 01 Ιαν 2014 10:27 »
Παράθεση
Τα παράξενα του 2013
http://www.contra.gr/Sports/paraxena/ta-paraksena-toy-2013.2569508.html

2. Το τρολάρισμα του Τραπ στον Βελλίδη
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Πεμ 09 Ιαν 2014 16:05 »
Αν τα τραγικά λάθη που έκανε χθες ο Ερνάντεζ (τερματοφύλακας της Τρίπολης) με τον γαύρο, τα είχε κάνει ο Βελλίδης σήμερα θα τον είχαμε κρεμάσει!

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Παρ 10 Ιαν 2014 15:20 »
Αν τα τραγικά λάθη που έκανε χθες ο Ερνάντεζ (τερματοφύλακας της Τρίπολης) με τον γαύρο, τα είχε κάνει ο Βελλίδης σήμερα θα τον είχαμε κρεμάσει!

δηλαδή για να καταλάβω , τι εννοείς ? μήπως έπρεπε να τον αποθεώσουμε στο Πανηπειρωτικό το Βελλίδη και τον κάθε Βελλίδη μετά από τέτοια λάθη  ! ή μήπως πέρασε απαρατήρητη η εμφάνιση Ερνάντεζ στη Τρίπολη ! λογικότατο είναι να τρώει κράξιμο ένας επαγγελματίας τερματοφύλακας όταν τρώει τέτοια γκολ !

Παράθεση
Υ.Γ. Έχω μια τάση να κρίνω με επιείκεια τους τερματοφύλακες. Θεωρώ ότι ο κόσμος δεν πρέπει να τους «κρεμάει» για 1,2…5 λάθη! Δε γίνεται όμως ο Ερνάντεζ για κάθε 3-4 τετ-α-τετ που βγάζει, να "προσφέρει" ένα γκολ. Λάθη είναι λογικό να γίνουν. Όμως το... κακό με τον Βενεζουέλανο είναι ότι δεν μεταδίδει την απαραίτητη ηρεμία στην ομάδα. Αυτό πρέπει να "κερδίσει" πρώτα από δω και πέρα.

http://www.arcadiasports.gr/

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Παρ 10 Ιαν 2014 15:32 »
Φυσικά και θα τα ακούσει κάποιος ποδοσφαιριστής όταν κάνει λάθος. Η θέση του τερματοφύλακα όμως είναι η πιο δύσκολη μέσα στο γήπεδο. Γιατί το δικό του λάθος και φαίνεται και κοστίζει στην ομάδα.

Ο Βελλίδης δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του ΠΑΣ, ούτε ο χειρότερος παίχτης. Γενικά τον θεωρώ καλό τερματοφύλακα, με κλήση στην Εθνική Ελλάδας, αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν τον βοηθάει καθόλου η άμυνα.

Ακόμα και αν δεν σας αρέσει, χρειάζεται στήριξη, αν θέλετε να κάνετε κριτική να κάνετε σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Παρ 10 Ιαν 2014 16:54 »
Ισως ο Μαρκος να ειναι ο παιχτης με την μεγαλύτερη βελτίωση απο ματς σε ματς.
Του εκανε κακο η απραξία στον Αρη το τελευταίο 6μηνο πέρυσι.
Βρίσκει όμως σιγα σιγα την φορμα του νομιζω.
Δεν νομίζω  Φεγκρους την πρωτη του χρονια στην Ελλαδα να ηταν καλυτερος? Το αντιθετο θα ελεγα...
Οπως λεει και ο Λαμιας απο πανω εχουμε σοβαρο προβλημα στην αμυνα..Ουτε με βαλε δεν κοβουμε πισω

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Παρ 10 Ιαν 2014 17:46 »
Φυσικά και θα τα ακούσει κάποιος ποδοσφαιριστής όταν κάνει λάθος. Η θέση του τερματοφύλακα όμως είναι η πιο δύσκολη μέσα στο γήπεδο. Γιατί το δικό του λάθος και φαίνεται και κοστίζει στην ομάδα.

Ο Βελλίδης δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του ΠΑΣ, ούτε ο χειρότερος παίχτης. Γενικά τον θεωρώ καλό τερματοφύλακα, με κλήση στην Εθνική Ελλάδας, αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν τον βοηθάει καθόλου η άμυνα.

Ακόμα και αν δεν σας αρέσει, χρειάζεται στήριξη, αν θέλετε να κάνετε κριτική να κάνετε σε όλους!

Δικιο εχεις,αυτοι που πολύ συγκεκριμενα αναφερεσαι με το ''σας''το εχουν παρακανει,για όλα φταιει ο βελλιδης,καιρος πια να ασκηθεί κριτικη και σε αλλους

όπως ο ντασιος,ο μιχαηλ,ο μπεριος,ο τσουκαλας,ο ιλιτς,ο βιλα,ο τσαβες,ο τζημοπουλος....

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει