Χάσαμε με 1 – 0 για τον α’ γύρο από τον Ατρόμητο, στην έδρα του γνωστού Ατρόμητου Περιστερίου, σε ένα ματς που κόλλησε αγχωτικά μέχρι τέλους.
Λογικά, θα τον κερδίσουμε στην έδρα μας, δε το συζητάμε. Πάει αυτό … +3.
Ίσως όμως χρειαστεί να το δούμε πιο ψύχραιμα … ρεαλιστικά, γιατί κάπως έτσι είναι αυτά, όταν οι ομάδες ισορροπούν στην αγωνιστική ζυγαριά και σε περίπτωση που θεωρήσουμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα για την έδρα του.
Έτσι, δε νομίζω πως σήμερα αυτό θα ήταν το Διπλό μας ή πως ήταν η ήττα της ξευτίλας μας.
Θα μου πείτε … και ποια θα είναι τα Διπλά μας εκτός???
Ξευτίλα θα ήταν να μη πάρεις εκτός ούτε καν το Χ, από την Τρίπολη, την Κέρκυρα, τον Τσάτσο, τον Τέλη, τον Άρη, την Ομάδα Α, την Ομάδα Β και όπου αλλού … π.χ. στον Παναιτωλικό (Χ).
Η σημερινή σύνθεση φάνηκε ουσιαστικά υποδεέστερη των προηγούμενων, αλλά όμως έπαιξαν σχεδόν βασικοί – εναλλακτικοί παίκτες και ροστεράτοι παιίκτες.
Αυτοί είναι οι παίκτες που διαθέτουμε … που ανταγωνίζεται ο ένας τον άλλον για μια θέση… κ.ά..
Θα μου πείτε πάλι ότι … μέχρι να τελειώσει ο αξιολογικός ανταγωνισμός, θα τελειώσει το πρωτάθλημα…
Ορίστε … ο Μπάκα βγήκε 5 φορές οφσάιντ … αυτό ήταν όλο το παιχνίδι του σήμερα και κάποια στιγμή νόμισε ότι ο τέρμας θα του δώσει τη μπάλα … επειδή συγκατοικούσαν στα καρέ.
Ποιος ήταν ο καλύτερος ? … αφήστε … γιατί εκεί που έφτυνα, εκεί θα γλείψω πάλι.
Σε ότι αφορά τη δυσκολία Ντεμόλ (αυτή είναι ο Γρίφος των ημερών (…) που μεταστρέφεται κατά τα φαινόμενα σε μόνιμο άγχος) είπαμε:
Έχουμε ανάγκη (το είπε ο κόουτς από καιρό και στα πελέ τους) από ΧΑΦ ΧΑΦ ΧΑΦ (το αντίθετο του ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ).
Ο Πάτσα θα ήταν πιο πολύς και πιο καθοριστικός???
Και ο Πολ, δεν ήταν ότι καλύτερο με τον Πανιώνιο.
Και στο κάτω – κάτω, έτσι και με τους 9 αυτούς βαθμίσκους τώρα, θα βγάλουμε ελαφρά τη καρδία κόκκινη κάρτα στον Ντεμόλ???
Πιστώναμε τον Αμανατίδη, τον Παράσχο, τον Αναστόπουλο και δε θα πιστώσουμε τον Στεφάν Ντεμόλ, που στο κάτω – κάτω έχει μια φιλοσοφία και μια νοοτροπία αλλιώτικη???
Πάντος … και λυπάμαι που θα το πω … έτσι μου βγαίνει μια εντύπωση (εγκεφαλική αυθαιρεσία) … ότι, οι παίκτες που τα έβαλαν με το βάζελο και με τη διαιτησία του, αυτοί οι παίκτες μας σήμερα, μου έδωσαν την εντύπωση ότι, έπαιζαν σχεδόν (οι περισσότεροι) σαν "κακοπληρωμένοι έως απλήρωτοι" παίκτες (κάτι που δε συμβαίνει), σαν σε ένα πρωτάθλημα που κόντευε να τελειώσει … και πάμε αλλού.
Ότι και να έγινε, όποιοι και αν ήταν ή είναι οι λόγοι, δεν θα τρέξω εγώ πρώτος και μπροστά από τους μόνιμους χειροτρίβηδες επικριτές του ΠΑΣ που τον περιμένουν στη γωνία, για να ενισχύσω τα μονίμως αρνητικά επιχειρήματα και επιτηδεύματά τους εναντίον του ΠΑΣ, του καλού ή κακού ΠΑΣ.
Θα μείνω εδώ και θα περιμένω τα καλύτερα.
Και ας έχω τις συνέπειες του νόμου … των Ζωσιμάδων.