Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
13 (19.1%)
1-0
2 (2.9%)
2-1
6 (8.8%)
0-0
2 (2.9%)
1-1
16 (23.5%)
2-2
3 (4.4%)
1-2
15 (22.1%)
0-1
6 (8.8%)
άλλο ?
5 (7.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 68

Η ψηφοφορία έληξε: Σαβ 22 Οκτ 2011 16:25

Αποστολέας Θέμα: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 26719 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 22 Οκτ 2011 21:55 »
Επιγραμματικά διάβασα τα παραπάνω..
πολυ τσαντιλα βλέπω (σιγουρα όχι χωρις λογο)

Ειπα σε ενα αλλο μου ποστ " ο ΦακΔεμολ ειναι ο προπόνητης και εχει την ευθυνη και υποχρέωση του πως και το γιατι"
Εβαλα και τελεια και παυλα κι αυτό δεν το παιρνω πισω..
και καλο θα ειναι εν θερμο να μην παρουμε την στήριξη στον Ντεμολ πισω..

Θα προτρεπα ολους μας να μην δωσουμε αφορμη για νεο γυρο χτυπηματων στον προπονητη της ομαδας.
Εκτος κι αν η στηριξη ήταν προσχερη και προσχηματικη..

Εγω θα περιμενω 1-2 μερες να καθαρισει το μυαλο για να ξανα γραψω παντως..

 :pas: και  :mono:

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #76 στις: Σαβ 22 Οκτ 2011 22:02 »
ειχα νευριασει και εγω οπως ολοι για την 11αδα που παρεταξε...χαλαστηκα που δε καταφεραμε ουτε το χ....αλλα δε θα αρχισω να λεω φυγε και δρομο...ελεος ρε ελληναρες...

ανετη ανοδο
9 βαθμους σε 7 αγωνιστικες...


αμεσως ολοι εφυγες εκανες εδειξες

ΑΜΑΝ πια.... >:(

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 729
  • DjS
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 22 Οκτ 2011 22:04 »
Καλησπερα και απο εμενα.
Κυριε ντεμολ εχεις ποιοτικους παικτες στην ομαδα που πολλες ομαδες απο την σουπερ λιγκα θα ηθελαν να τους εχουν στο ροστερ τους  και σου τους υπενθυμιζω.ζαιρι-μπεσερα-ντεβισεντι-γεωργιου-κειτα-παντο-πατσατζογλου-μπουζιτ-μπακαγιοκο.μην προσπαθεις να μας πεισεις οτι ο πανιωνιος ειναι ποιοτικοτερη ομαδα απο εμας και οτι ο ατρομητος ειναι ετη φωτος καλυτερος μας.
ολοι βλεπουμε οτι σαν προπονητης εισαι καλος οτι διαβαζεις καλα τον αντιπαλο οτι βλεπεις γηπεδο αλλα αυτο το κολημα που τραβας με καποιους παικτες ειναι παρεξηγησιμο.οσο καλος και να τα δινει ολα καποιος παικτης τυπου βιλα στην προπονηση δεν μπορει βρε αδερφε να σταθει οπως ο ζαιρι η ο γεωργιου η ο ντεβισεντι απο δεξια.πως θα το κανουμε αν οποιος παικτης εχει ποιοτητα και στην προπονηση να μην τα δινει ολα η να μην σου κανει τα κεφια ξερει μπαλα μπορει να προσφερει κατι παραπανω στη δυσκολη κατηγορια που παιζουμε.θα σου βγαλει δυο  μπαλιες θα σου κανει ενα στημενο μια ατομικη προσπαθεια  κατι θα εισπραξεις απο παικτη που ξερει μπαλα.χωρις να θελω να ειμαι αυστηρος με τον βιλα το παλικαρι ειναι για β εθνικη και αν.οσο για τον τζανη τι να πω αν αξιζει να παιζει αυτος και οχι ο μπεσερα τοτε...ειμαι λαθος.ο ανδραλας το παλικαρι δεν ειναι πρωτης γραμης.ειναι μαχητικος ειναι δουλευταρας αλλα ο κειτα ειναι αι δυο κλασεις παραπανω πως να το κανουμε.ο κυριακος ειναι καλος αλλα σημερα δεν.ο μονος που παλευε και εδειχνε ξεκαθαρα οτι διαθετει ποιοτητα σημερα ηταν ο μπακαγιοκο και ας μην εκανε καμια φαση.
Αυτο που βλεπω ειναι οτι η ομαδα ξεκινησε πολυ καλα και απο μονοι σας κοιτατε να την ριξετε επιπεδο.αυτο προσωπικα εμενα δεν μου καθετε κατι  συμβαινει.και οπως ειπε φιλος παραπανω δεν μπορει με παο να παιζεις μπαλα και να κανεις ευκαιρειες και με ατρομητο να παιζεις με 5 αμυντικογενεις κεντροους.ποιος θα κανει παιχνιδι εγω?η ομαδα αφησε υποσχεσεις κυριοι και εσεις την τραβατε πισω.διορθωσε το αυτο γιατι οπως ειπες ηλιθιος δεν εισαι.

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.057
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #78 στις: Σαβ 22 Οκτ 2011 22:06 »
Δν ειναι καλυτεροι απο εμας οι επιλογες μας ηταν χειροτερες απο τις δικες τους και το παιξιμο μας ηταν χειροτερο απο το δικο τους...παιχτες ειχαμε αλλα προτιμησε ο Ντεμολ να του κανουν παρεα...το σχημα που επρεπε να κατεβασει...Παντος μπουζιντ κωτσιος βαντερσον...λιλα κειτα...μπεσερα ντεβινσεντι γεωργιου μπακαγιοκο και οχι αυτο το εκτρωμα που κατεβασε...βιλα σχετη αηδια,κυριακος ανυπαρκτος,τζανης πρεπει να φυγει απο την ομαδα και να παει στην κρανουλα...λιγο ελεος δοκιμασμενοι παιχτες και τους αφησε εξω...τι περιμενε οτι θα κανουν παπαδες...λιγο ελεος δηλαδη τι να περιμενω με ξανθη?να εβαζες ρε Ντεμολ τους παιχτες και ας εχανες...γιατι πουλας εμας που σε υποστηριζουμε???τι να πω...δωσαμε χαρα σε ανυπαρκτους και ζουμε μεσα στην πικρα μας...καλα μας κανετε...εμεις φταιμε...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #79 στις: Σαβ 22 Οκτ 2011 22:22 »
Μιζέρια - Ταλαιπωρία - Απαξίωση - Γκρίνια.


Ο κλασσικός ο μαλάκας ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκτός έδρας. Ασχέτως κατηγορίας, υλικού, προπονητή και παικτών. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία, αλλά το αντίθετο. :stop:


Λάθος αντιμετώπιση, λάθος τακτική, λίγοι παίκτες, λίγο πάθος, καμία αυτοπεποίθηση. Μιζέρια.

Μη μικραίνετε άλλο την ομάδα που αγαπάμε.
Άκου, excellent second half χωρίς μισή ευκαιρία.....

Δεν είναι δυνατόν από Μπεσέρα, Ντεβινσέντι, Γεωργίου, Σκούφαλη, Μπαγκαγιόκο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα πλάγια να επιλέγεις Τζάνη και Βίλα. Επιπλέον δεν είναι δυνατόν να αχριστεύεις το ένα και μοναδικό προσόν του CJ που είναι η κίνηση προς την περιοχή βάζοντας τον στα πλάγια.

Ο οποίος CJ, παρότι απαράδεκτος ως συνήθως, ήταν ο μόνος παίκτης μας που πατούσε λίγο περιοχή στο Β ημίχρονο και έγινε αλλαγή με αποτέλεσμα να μην ξαναπατήσουμε έκτοτε.

Η απλή λογική λέει ότι μαζί με το Γεωργίου βάζεις και μπεσέρα πλαϊνούς, το CJ πίσω απ' το φορ και πας κι όπου βγει. Τουλάχιστον με Μπεσέρα θα είχαμε μια ευκαιρία να απειλήσουμε με τα δύο συνεχόμενα κόρνερ των οποίων οι εκτελέσεις ήταν επιπέδου Γ ερασιτεχνικής και με το φάουλ που εκτελέστηκε από τον πρώτο σε ασσίστ (,τακουνάκια και στις καρδιές μας) με φόρα αλά CR7 και ίσα που έφτασε η μπάλα στη γραμμή της περιοχής.

Από το να παίζω μπάλα και να χάνω, προτιμώ να μην παίζω και να νικάω (αν και όχι πάντα). Από το να χάνω παρουσιάζοντας αυτό το θέαμα, προτιμώ να χτυπήσω το ματς παίζοντας σοβαρά και να έχω το ίδιο αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι οτι σχεδόν πάντα νικάει αυτός που παρουσιάζει και το καλύτερο θέαμα.



Η ομάδα έχει ένα βαθμό λιγότερο από τον, δικό μου τουλάχιστον, προϋπολογισμό σωτηρίας. Δεν είναι ώρα για πανικό αλλά πρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που εμφανώς υπάρχουν. Αυτός που έχει το καρπούζι, έχει (?) και το μαχαίρι και κρίνεται για τα κομμάτια που κόβει.



 Μη μικραίνετε άλλο την ομάδα που αγαπάμε.



Υ.Γ. (offtopic) : Κάποιοι εδώ μέσα πρότειναν να φωναχτεί το όνομα του Ντεμόλ στο γήπεδο, ως στήριξη. Αυτό γίνεται από ένστικτο και ευχαρίστηση (Όγιος) ή στα πλαίσια φραμπαλά και ψιλοαστειότητας (Αναστό). Δε γίνεται με το ζόρι.

Υ.Γ.2 Guillermo te extrañamos
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #80 στις: Σαβ 22 Οκτ 2011 22:28 »
Χάσαμε με  1 – 0 για τον α’  γύρο από τον Ατρόμητο, στην έδρα του γνωστού Ατρόμητου Περιστερίου, σε ένα ματς που κόλλησε αγχωτικά μέχρι τέλους.

Λογικά,  θα τον κερδίσουμε  στην έδρα μας, δε το συζητάμε. Πάει αυτό … +3.

Ίσως  όμως χρειαστεί να το δούμε  πιο  ψύχραιμα … ρεαλιστικά, γιατί κάπως έτσι είναι  αυτά, όταν οι ομάδες  ισορροπούν στην αγωνιστική ζυγαριά και σε περίπτωση που θεωρήσουμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα για την έδρα του.

Έτσι, δε νομίζω πως σήμερα αυτό θα  ήταν το Διπλό μας  ή  πως ήταν η ήττα της ξευτίλας  μας.
Θα μου πείτε … και ποια θα είναι τα Διπλά μας εκτός???

Ξευτίλα θα ήταν να  μη πάρεις  εκτός ούτε καν το Χ,  από την  Τρίπολη, την Κέρκυρα, τον Τσάτσο, τον Τέλη, τον  Άρη, την Ομάδα Α, την Ομάδα Β και όπου αλλού …  π.χ. στον Παναιτωλικό (Χ).

Η σημερινή  σύνθεση  φάνηκε  ουσιαστικά υποδεέστερη των  προηγούμενων, αλλά  όμως έπαιξαν  σχεδόν  βασικοί – εναλλακτικοί παίκτες και ροστεράτοι παιίκτες.

Αυτοί είναι οι παίκτες που διαθέτουμε … που ανταγωνίζεται ο ένας τον άλλον για μια θέση… κ.ά..
Θα μου πείτε πάλι ότι … μέχρι να τελειώσει ο αξιολογικός ανταγωνισμός, θα τελειώσει το πρωτάθλημα…

 Ορίστε … ο Μπάκα βγήκε 5 φορές οφσάιντ … αυτό ήταν όλο το παιχνίδι του σήμερα και κάποια στιγμή νόμισε ότι ο τέρμας θα του δώσει τη μπάλα … επειδή συγκατοικούσαν στα καρέ.

Ποιος ήταν ο καλύτερος ? … αφήστε …  γιατί εκεί που έφτυνα, εκεί  θα γλείψω πάλι.

Σε ότι αφορά τη δυσκολία Ντεμόλ (αυτή είναι ο Γρίφος των ημερών (…) που μεταστρέφεται  κατά τα φαινόμενα σε  μόνιμο άγχος)  είπαμε:

Έχουμε ανάγκη (το είπε ο κόουτς από καιρό και στα πελέ τους) από ΧΑΦ ΧΑΦ ΧΑΦ (το αντίθετο του ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ).

Ο Πάτσα θα ήταν πιο πολύς και πιο καθοριστικός???
Και ο Πολ, δεν ήταν ότι καλύτερο με τον Πανιώνιο.

Και  στο κάτω – κάτω,  έτσι  και  με τους  9 αυτούς βαθμίσκους τώρα, θα βγάλουμε ελαφρά τη καρδία κόκκινη κάρτα στον Ντεμόλ???   

Πιστώναμε  τον Αμανατίδη,  τον Παράσχο, τον Αναστόπουλο και δε θα πιστώσουμε τον Στεφάν Ντεμόλ, που στο κάτω – κάτω έχει μια φιλοσοφία  και μια νοοτροπία αλλιώτικη???

Πάντος … και λυπάμαι που θα το πω … έτσι μου βγαίνει  μια εντύπωση (εγκεφαλική αυθαιρεσία) … ότι,  οι παίκτες  που τα έβαλαν με το βάζελο και με τη διαιτησία του,  αυτοί οι παίκτες μας σήμερα, μου έδωσαν  την εντύπωση ότι,  έπαιζαν σχεδόν (οι περισσότεροι)  σαν "κακοπληρωμένοι  έως απλήρωτοι" παίκτες (κάτι που δε συμβαίνει), σαν σε ένα πρωτάθλημα που κόντευε να τελειώσει … και πάμε αλλού.

Ότι και να έγινε, όποιοι και αν ήταν ή είναι οι λόγοι, δεν θα  τρέξω εγώ πρώτος και μπροστά  από τους μόνιμους χειροτρίβηδες επικριτές του ΠΑΣ που τον περιμένουν στη γωνία, για να ενισχύσω  τα μονίμως αρνητικά επιχειρήματα και επιτηδεύματά τους  εναντίον του ΠΑΣ, του καλού ή κακού ΠΑΣ.

Θα μείνω εδώ και θα περιμένω  τα καλύτερα.
Και ας έχω τις συνέπειες του νόμου … των Ζωσιμάδων.
 :mono: :pashat:
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 531
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #81 στις: Σαβ 22 Οκτ 2011 23:47 »
...ο τζες νομιζει πως παιζει μανατζερ ή προ.δεν εξηγηται αυτο το αναπηρο κοουτσαρισμα.

Το πρόβλημα είναι οτι παίζει χωρίς να κάνει και κανά save για να μπορεί να επανορθώσει...!!!  :P  :P  :P

Χαλαρώστε guys, είπαμε η ομάδα πάει για παραμονή φέτος και αν το καταφέρει και δεν πέσει η χρονιά θα είναι απολύτως επιτυχημένη. Οπότε μη περιμένετε και τρελές εμφανίσεις, ειδικά εκτός έδρας. Η ομάδα θα παίζει συντηρητικά για να μαζέψει όσα περισσότερα ποντάκια μπορεί εντός έδρας και να κλέψει όσα μπορεί εκτός έδρας. Χαλαρά λοιπόν, αρχή είναι ακόμη και η βαθμολογική συγκομιδή ικανοποιητική.

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 00:01 »
ενοειτε να μην περιμενουμε πολλα.αλλα οταν βλεπεις 11αδα σαν την σημερινη,και κοουτσαρισμα αλα δογοριτη στην αμπελια θες να κοψεις το πουτσο σου.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.057
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 00:12 »
δν καταλαβατε τι εγινε?μπεσερα ντεβινσεντι δν τους εβαλε λογο πειθαρχικου παραπτωματος...γεωργιου αγνωστο...τεσπα περασε στην ιστορια αυτο το ματσ...7 αγωνιστηκες 9 βαθμοι...καινουρια κουλουρια λεει ο κουλουράς...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 01:28 »
Γκολ - φάσεις, Δηλώσεις Ανδράλα - Κυριάκου

Atromitos PAS 1-0
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 23 Οκτ 2011 18:24 από ΛΟΚΟ »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 10:31 »
Ντεμόλ - Δώνης

Synentey3i typou
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 11:11 »
Παράθεση
  σαν "κακοπληρωμένοι  έως απλήρωτοι" παίκτες (κάτι που δε συμβαίνει),


Συμβαινει, συμβαινει.
Κι επειδή το εγραψα απο Παρασκευή, δεν περιμενα τιποτα καλυτερο.
Ομως περίμενα οτι ειχαμε ξεκαθαρίσει με μερικούς (Πχ Βιλα, Αντραλα) που οπως φανηκε ηταν οι αδύναμοι κρικοι,παιρνοντας θεση αλλων στην εντεκάδα.
Πχ Γεωργίου, Ντε Βικ ή Πωλ.
Μπορει να ηταν και η τελευταια ευκαιρια, απλως για να δειξει ο Κόουτς οτι απλα αυτοι δεν αξιζουν και μην μου ξαναγκρινιάζετε οι διοικουντες, οι μανατζαραίοι, οι παικτες.
Περίμενα οτι θα παιζαμε λιγο μπαλίτσα, οτι δεν θα τους διναμε φαση - γκολ απο πλαγιο δικό μας στην περιοχή τους (Μητρογλου στην αρχη, φοβερή η τσατιλα μου), θα κυκλοφορουσαμε, και αφου απο κολοφαρδια δεν φαγαμε 6 μεχρι το 70',  θα καναμε καμια φαση μπας και κλεψουμε το ποντάκι.
Η Φαση βγήκε αλλα  το σουτ του Ντε Βικ περασε ελαχιστα εξω.
Αν ερχόταν 1-1 τι θα λεγατε?
Χαλια στο A αλλά παιζαμε με 9.
Επισης θελουμε ενα χαφ που ο προεδρος, εξασφαλισμένος οπως νιώθει για φετος, δεν μας πηρε.
Δεν πειραζει, του χρονου. Μεχρι τοτε συνεχιζουμε με ΝτεΜολ, μην ανησυχειτε.  :mono:


Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 11:19 »
Τι να πεις για τον αγωνα αυτο...μολις ειδα την 11αδα μου επεσε το σαγωνι.
κ προσπαθω μια μερα μετα (μιας κ μετα τον αγωνα η διαθεση ειχε πιασει πατωμα) να βρω αιτιασεις,
για το ακατανοητο στησιμο της ομαδας.
κριτικη αγωνα δεν υπαρχει απο το 1ο λεπτο αρχισαν τα χασμουρητα,αθλιο αγωνιστικο προσωπο, απεναντι σε μια ομαδα υπερτιμημενη σαν τον ατρομητο, την οποια με δυο καλες μπαλιες μπορουσες ανετα να την ανοιξεις πισω μιας κ οι αμυντικες της δυσλειτουργιες φανηκαν κ χτες,ενω αν μπορουσαμε να ελεγξουμε το κεντρο δυσκολα θα παταγαν περιοχη.
τιποτε απ αυτα δεν εγινε κ δεν θα μπορουσε αλλωστε οταν Κειτα, Γεωργιου κ Μπεσερα σκουπιζαν τον παγκο.

Τολμω μαλιστα να πω πως ο αναστο με τον σαιτιωτη κ τον κοντογουλιδη μπορει να επειρναν 2πλο χθες :P

Πολυς καπνος στο θεμα του προπονητη κ σιγουρα υπαρχει κ φωτια,ομως κ ο Ντεμολ κανει τα αδυνατα δυνατα να γεμισει επιχειρηματα τη φαρετρα των εσωτερικων αντιπαλων.
Θεωρω οτι η μη χρησιμοποιηση ολων αυτων χθες ειναι απορρεια της φιλοσοφιας του στα θεματα της πειθαρχιας κ της αγωνιστικης ετοιμοτητας.
Δεν τον νοιαζει λοιπον ουτε η εξελιξη ενος αγωνα μπροστα στην ομαλοτητα των υπολοιπων 20-25 που εχει ενα πρωταθλημα.
Ολοι εμεις οι ελληνες κολλησαμε σ αυτο, αλλωστε ειναι γνωρισμα της φυλης να ειμαστε οπου φυσαει ο ανεμος κ ο ενθουσιασμος  μας απ την απογοητευση μας να απεχει οσο μια τριχα.

Ετσι λοιπον δεν ξεκινησε τους ντεβισεντι μπεσερα για πειθαρχικα παραπτωματα(του μπεσερα ειχε βγει κ σε επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ) κ για αγωνιστικους λογους τους ζαιρι γεωργιου κειτα βαντερσον.
Ηλιθιος δεν ειναι... πιστος στις αρχες του ειναι... οι οποιες πιθανον να τον οδηγησουν στην εξοδο, αλλα για εναν επαγγελματια πιο πολυ σημασια εχει αυτο παρα να το παιξει αχυρανθρωπος σε μια δουλεια, μια φορα, καποτε, σε μια πολη,μιας χωρας που την ελλεγαν ελλαδα.
Αυτη η σταση ζωης που περιεγραψα για ολους εμας λεγεται μαλακια,στην ευρωπη λεγεται επαγγελματισμος,με ολα τα θετικα κ τα αρνητικα που μπορει να εχει.
Κοινως μπορει να κερδιζε χθες το ματς αν εβαζε ολους αυτους, αλλα θα εχανε σε αξιοπιστια κ σεβασμο εντος της ομαδας κ το δευτερο για τον Ντεμολ μαλλον ειναι πιο σημαντικο κ ας μας φαινεται εμας μια ηλιθιοτητα.
Ειναι η μονη λογικη εξηγηση λοιπον αυτη για μενα μπορει να πεφτω εξω αλλα τι αλλο να σκεφτω ο τι τον εβαλε ο αγγελης με το ζορι για να μπορει να τον διωξει πιο ευκολα?  :P


Αποσυνδεδεμένος drakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 908
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 11:34 »
Μάλλον εγώ ήμουν σε άλλο γήπεδο χθές.Εάν τίς πίτες πού έκανε ο Μπουζίντ τίς είχε κάνει ο Κώτσιος θα είχατε γράψει δέκα σελίδες.Μία τακτική των προπονητών,ιδίως των Ευρωπαίων,είναι να παίζουν στον αγώνα οι διακριθέντες στην προπόνηση.Ο Ατρόμητος έχει Τάτο,Καραγκούνη,Ζουέλα,Επσταιν,Γκαρσία  πού κεντούσαν στο κέντρο και μαρκάραν ταυτοχρόνως.Προσπαθήσαμε με τούς τρεχαλατζήδες Αντράλα,Βίλα και Τζάνη αντί των ντελικάτων Ντε Βινσέντι,Μπεσέρα,Κειτά να τούς χαλάσουμε το παιχνίδι και δεν το κατορθώσαμε.Το γκόλ το φάγαμε λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του Πάντου.Στό δεύτερο οπισθοχώρησε ο Ατρόμητος για να χτυπήσει στην κόντρα και σε δύο φάσεις γλιτώσαμε .Απλά κέρδισε ο καλύτερος.

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 13:42 »
Παράθεση
Ο Φερέιρα φτιάχνει μια απολαυστική ομάδα, ο Ντεμόλ χαλάει μία άλλη. Το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα είναι δομημένο για να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως έκανε στο ΟΑΚΑ και στο Αγρίνιο. Το ρόστερ όμως που έχει μέσα Ζαϊρί, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα, Γεωργίου, Κεϊτά. Κανείς απ' αυτούς δεν βρισκόταν στην ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο. Αποτέλεσμα; Μια ομάδα εντελώς αποκρουστική, που έπαιζε με οχτώ αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές και με δέκα πίσω από τη μπάλα. Ο Βέλγος δείχνει σαν να θέλει να βγάλει τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια...

Πηγή: sday.gr

Αποσυνδεδεμένος microsurfer

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Μηνύματα: 207
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 14:11 »
Με την προϋπόθεση πως ήταν τιμωρημένοι οι Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα και ανετοιμοι οι Γεωργίου, Βάντερσον, Ζαϊρί, Μπαγκαγιόκο, μπορώ και μόνο να δεχτώ το έκτρωμα της ομάδας που κατέβασε ο Ντεμόλ χτες... Αν στην θέση του ήταν ο Αναστόπουλος, θα δυσκολευόταν να περάσει το Αγρίνιο στην επιστροφή...

Κρίμα, γιατί και οι παίχτες που έπαιξαν εκτέθηκαν και πως να μην εκτεθούν δηλαδή όταν 9 στους 10 αμύνονται και δίνουν χώρο και κατοχή στον αντίπαλο...

Κρίμα επίσης γιατί κι ο Ατρόμητος έδειξε πως δεν είναι καμία σούπερ-ομάδα, παρόλο που έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και σαφώς ποιοτικότερους παίχτες.

Και τέλος κρίμα, γιατί μπορούσε ο κ Ντεμόλ να μας πει από πριν πως θα κατέβαζε την συγκεκριμένη 11άδα, έτσι ώστε να μην χάσουμε 2-3 ώρες από την ζωή μας...

Υ.Γ.
Θα διαφωνήσω στην κριτική περί Μπουζίντ. Όλη η άμυνα χτες ζούσε δύσκολες στιγμές και έκανε αρκετά λάθη αλλά ο Αλγερινός παρά τα λάθη που ευτυχώς δεν στοίχησαν, έκλεισε πολύ καλά τον Μήτρογλου.

Υ.Γ.2
Καλό το turn-over κ. Ντεμόλ, ειδικά για ομάδες Champions League, αλλά δεν γίνεται ένας παίχτης που έχει παίξει 15 λεπτά να βγάζει -δίχως ιδιαίτερο λόγο- 90' στο μεθεπόμενο (Βίλα). Και επιτέλους, μας λέτε ποιος είναι ο κορμός της ομάδας; Ομάδα έχουμε ή εταιρεία διαχείρισης υλικού;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 14:13 »
Παράθεση
Ο Κώτσιος, φαίνεται να είπε στο Μήτρογλου σε τετ α τετ ή  …?... βλάκα, …?... μαλάκα.
Ο Τάτος  κάτι  ανάλογο στο Λίλα.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PASas_

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 727
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 15:06 »
Θα κάνω 2 πραγματάκια που δεν τα έχω ξανακάνει στη μια δεκαετία που γράφω εδώ μέσα.

1) Θα ζητήσω να "χωθεί" κάποιος για να μας κάνει μια χάρη: Να μας ανεβάσει το video με το απίστευτο τακουνάκι του Τζάνη στο απόλυτο κενό του αράουτ... Εκλιπαρώ.
2) Θα κράξω δημόσια παίχτη μας (πλην Κιάσου, που ποτέ δεν υπήρξε παίχτης βεβαίως): Λύστε επιτέλους το συμβόλαιο του Τζάνη κι αφήστε το παιδί ελεύθερο να ψάξει να βρει μια δουλειά που να του ταιριάζει.

ΥΓ1. Φυσικά και για τη χθεσινή μας ήττα και εμφάνιση δεν φταίει ο Τζάνης. Φταίνε διάφορα. Δεν έχω διάθεση τώρα όμως να τα αναλύσω.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 15:41 »
Δύο μικρές επισημάνσεις κι από μένα.
1) Όλες οι επικίνδυνες φάσεις στην εστία μας ξεκινήσανε από λάθη δικά μας.
2) Ο Κηπουρός είναι αρκετά καλός μόνο στη γραμμή του τέρματος. Υστερεί απελπιστικά στην έξοδο και χθες αυτό φάνηκε σε όλο του το μεγαλείο. Θέλω να δώ Φεργκρούς την επόμενη φορά.

Αυτά... ααα, και όσο πάει αραιώνει και η παρουσία του κόσμου μας στην Αθήνα.
Πολύ κρίμα!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.816
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 15:52 »
εχει χρονια που αραιωσε ο κοσμος  στην αθηνα...
τελευταια μεγαλη παρουσια νομιζω ηταν πριν 6 χρονια στην Καισαριανη

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #95 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 16:40 »
όχι ακριβώς...
ο κοσμος αρχισε να αραιώνει στην Αθήνα όταν αρχισε να αραιώνει και στα εντός εδρας.

π.χ
2008-09
Νικαια..700
Καισαριανη...1000+
με Εθνικο...800
με Ηλυσιακο..1000
Περιστερι...800

Προφανως πριν 6 χρονια ήταν ακομη καλυτερα...αλλα και πριν 2 χρονια ηταν υποφερτα..

Παντως στο πεταλο χθες δεν θα μπορουσαν ήταν περισσοτεροι (ηταν συγκεκριμενα τα εισιτηρια)..οχι πως εμεινε κοσμος απ'εξω.Πιαθανον καποιοι να πηγαν και στις αλλες θυρες..

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #96 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 16:43 »
καποιοι γνωστοι μου που ηταν στην ευθεια μουπαν πως ηταν αρκετοι Γιαννιωτες,χωρις διακριτικα βεβαια.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Euskadi

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 132
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #97 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 18:55 »
αν εξαιρεσουμε
κανα 30λεπτο στο 1ο ημιχρονο
και κανα 5λεπτο στο 2ο ημιχρονο
η κερκιδα ηταν για τον πουτσο...
Ί δ ω μ ε ν ...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #98 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 19:55 »
η κερκιδα ηταν για τον πουτσο...

Oι Ατρόμητοι???... ρουτίνες.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #99 στις: Κυρ 23 Οκτ 2011 20:47 »
Ψυχραιμια! Μην φτασουμε στο"ηρωες προδοτες και παλι ηρωες".

1) Το υλικο ειναι αυτο που ειναι και δεν μπορει να αλλαξει μεχρι τον Γεναρη.
2) Ο Ατρομητος ειναι πολυ καλυτερος απο τον ΠΑΣ και πηγαιναμε να "κλεψουμε" ενα Χ.
3) Δεν με πειραξε το αποτελεσμα αλλα η ΑΠΑΘΕΙΑ των περισσοτερων παιχτων μας.
4) Τραγικος ο Ντε Μολ, κατα μεγαλο ποσοστο ευθυνεται για την εμφανιση. Που την ονειρευτηκε αυτη η ενδεκαδα; Αϊντε και πηγε να παρει το Χ, στραβωνει το ματς, βαλε εναν επιθετικογενη παιχτη πριν το ημιχρονο να καρτησει μπαλα, να δημιουργησει καμια ευκαιρια, στο 80 φευγα βαζει τον Ντε Βινσετι.
5) Ατομικα: Παντος: 35 χρονων, πουτανα τον κανανε απο εκει, ηρθε η ωρα του                      φυσικου μας αρχηγου
                    Κωτσιος - Μπουζιντ: Στον Μεταξοπουλο να τους βαλει στο χορευτικο του για ζειμπεκικο.
                    Λιλα: Ενα κλικ πανω απο τους αλλους αλλα χαθηκε στην γρνικη μετριοτητα.
                    Τζημοπουλος - Ανδραλας - Βιλα - Κυριακος: Ενας να μπορει να γλυκανει το παιχιδι μας ρε μαγκες! Φιλοτιμοι (οχι χθες) αλλα ως εκει.
                    Τζανης: Τζανης!!!!!
                     Μπακαγιοκο: Φιλοτιμος και μαχητικος! Μπραβο ρε Μπακα στα 35 σου και εισαι ο μονος που αξιζε το χειροκροτημα!

Υ.Γ. Αυτοι οι παιχτες, αυτους θα στηριξουμε, δεν ειμαστε Μπαρτσελονα, ειμαστε ΠΑΣ και γουσταρουμε να παιζουμε με κατσαπλιαδες γιατι ειμαστε μαζοχες, αλλιως θα ημασταν ΠΟΚΙΤΕΣ και θα φωναζαμε για τον Λετο και τον Μιραλας. Οποιος θελει να ερθει γηπεδο για να τους κραξει ας παει στο PLAY CAFE να δουν το ΠΑΟ - Εργοτελης 4 -0 και το Πανιωνιος - ΟΣΦΠ 0 - 3!

Υ.Γ. Εμαθα χθες ΚΑΙ απο την δικια μας κερκιδα φωναχτηκαν συνθηματα κατα της κυβερνησης και της πολιτικης της. Αυτο ειναι καποιοι συν-ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ μας διακυρρησαν οτι η πολιτικη ΔΕΝ εχει σχεση με την μπαλα; Επρεπε να φτασουμε στο σημερινο σημειο για να ξυπνησουνε; ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ!!!!!!ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!