Είμαι μπερδεμένος και δεν ξέρω τι να γράψω.
Έχουμε ξεχάσει κι αυτά που ξέραμε με τα όσα γίνονται στην ομάδα.
Κάποιες σκόρπιες σκέψεις:
- Το
1-0 σαν σκορ, μια χαρούλα είναι. Πριν το ματς αν μου το έλεγες, θα σου έλεγα νταξ.
- Δεν υπήρχε άνθρωπος που να είδε την 11αδα και να μη βλασφήμησε.
- Μου είναι συμπαθής ο Ντεμόλ. Και ως άνθρωπος και ως προπονητής. Βρίσκω ότι έχει
έλλειψη θράσους, αλλά δεν έχει σημασία.
Δε θέλω να φύγει απ'τον ΠΑΣ πριν τελειώσει η σεζόν.
Σημασία έχει ότι είναι προπονητής, σε αντίθεση με το 90% των υπολοίπων "συναδέλφων" του που είχαμε στο παρελθόν αλλά και αυτών που κάθονται στους αντίπαλους πάγκους.
- Δεν ήταν επαρκείς οι εξηγήσεις του
γιατί δεν ήταν έτοιμος ο Γεωργίου. Αντιθέτως, οι εξηγήσεις για το Βάντερσον ήταν επαρκείς. Αυτό που δε βγάζει νόημα είναι η επιλογή να παίξει ο Βάντερσον το Β ημίχρονο αντί του Α κι όσο αντέξει...
- Ζαϊρί, Γεωργίου, Σκούφαλης, Τζάνης, Μαμαντού, Κυριάκος. Αυτές είναι οι επιλογές για τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Ο Ντε Μολ αν αυτών επέλεξε
Βίλα...
- Ο Κεητά έκανε ένα καλό ματς την περασμένη αγωνιστική. Για ποιο λόγο δεν επιλέχθηκε ως βασικός και προτιμήθηκε ο Ανδράλας;
- Αν ήμουν ο δημοσιογράφος, όταν μου έκανε την ερώτηση "Do you think I 'm stupid" ίσως του απαντούσα "No, but I think that you are pussy!". Δείχνει ώρες ώρες ότι είναι
πολύ χέστης αγωνιστικά. Σχεδόν σε κάθε ματς...
- Ποια είναι η θέση του Λίλα;
- Ποιος έκανε τα περισσότερα σουτ του ΠΑΣ στο ματς; Ο αγαπημένος σας...
- Πάρα πολύ καλός παίκτης ο Τάτος.
- Θα προτιμούσα να χάναμε 3-1 και να παίζαμε λίγο μπαλίτσα. Ουσιαστικά, δεν είχαμε ούτε μία ευκαιρία. Ούτε μία σε όλο το ματς!
-
"Ήμασταν εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά, κι εντελώς επικίνδυνοι αμυντικά" είπε κάποιος στο γήπεδο.
- Μπερδεγουέη!
Σας αφήνω με ένα άρθρο, με το οποίο συμφωνώ. Δεν ξέρω ποιος το έγραψε, γιατί δε λέει:
Θα συνεχίσει να φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας ο Ατρόμητος χάρη στην... ευγενική χορηγία του Στεφάν Ντεμόλ που όταν κατάλαβε πόσο λάθος κατέβασε την ομάδα του, ήταν πολύ αργά για να τα διορθώσει με μόνο 3 αλλαγές. Το τελικό 1-0 αδικεί τον Ατρόμητο που θα μπορούσε να είχε συνθλίψει τον ΠΑΣ με πολύ βαρύτερο σκορ, αλλά η τύχη μάλλον χαμογέλασε στους φιλοξενούμενους. Στο πιο απρόβλεπτο και ανομοιογενές σχήμα της σεζόν, κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει ποιο ακριβώς ήταν το σχέδιο του Ντεμόλ, ο οποίος άφησε στα Γιάννενα τον Ζαϊρί και στον πάγκο παίκτες όπως οι Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα, Κεϊτά, Βάντερσον.
Ό,τι πιο αθλιότερο έχει παρουσιάσει ο ΠΑΣ εδώ και χρόνια ήταν το α' ημίχρονο, με την ομάδα να «μπάζει» από παντού και τον Ατρόμητο να δημιουργεί πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά να τη γλιτώνει είτε λόγω αχρείαστων «χορευτικών» του Μήτρογλου είτε λόγω τύχης. Ο Κηπουρός ήταν σε απίστευτα κακή μέρα, στην άμυνα ο Μπουζίντ συνέχισε να παραπαίει, στα χαφ οι Κυριάκος, Βίλα και Ανδράλας δεν φάνηκαν καθόλου, ενώ επιθετικά ο Μπακαγιόκο δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου.
Με τέτοια αστεία εμφάνιση είναι θαύμα που ο Ατρόμητος δεν έκανε πάρτι στα «κυανόλευκα» δίχτυα.
Ο Ντεμόλ από νωρίς κατάλαβε ότι τα πράγματα δεν θα πήγαιναν καλά και σήκωσε για ζέσταμα τους Βάντερσον και Κεϊτά, βάζοντας τελικά τον Βάντερσον στην αρχή του β' ημίχρονου, φέρνοντας πιο μπροστά τον Λίλα.
Ο ΠΑΣ ανέβηκε στο β' ημίχρονο και περιόρισε τον Ατρόμητο στο μισό γήπεδο, αλλά δεν υπήρχε παίκτης να δημιουργήσει κάτι στη μεσαία γραμμή κι έτσι η μπάλα δεν έφτανε εύκολα στον Μπακαγιόκο. Οι αλλαγές των Γεωργίου και Ντε Βινσέντι έδωσαν άλλη επιθετική πνοή στον ΠΑΣ, αλλά ήταν πολύ αργά για... δάκρυα. Αν είχε άλλες τόσες αλλαγές, ο Ντεμόλ θα τις έκανε, αφού η ενδεκάδα που κατέβασε ούτε σε εσωτερικό δίτερμα δεν την είχε φανταστεί.
Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ πίεσε ασφυκτικά τον Ατρόμητο στο β' ημίχρονο, αμυντικά έδειξε ευάλωτος και οι γηπεδούχοι δημιούργησαν καλές ευκαιρίες, εν αντιθέσει με τον ΠΑΣ που προσπάθησε μόνο με μακρινά σουτ αλλά και κάποια γεμίσματα της... απελπισίας.
Ο Ντεμόλ χαρακτήρισε εξαιρετικό το β' ημίχρονο, αλλά χωρίς καθαρή ευκαιρία του ΠΑΣ και με δύο μεγάλες χαμένες του Ατρομήτου, δεν μπορεί κανείς να συμφωνήσει μόνο και μόνο επειδή το 65-35 της κατοχής μπάλας έγινε σχεδόν 50-50.
Ακολουθούν τρεις εβδομάδες ανασύνταξης δυνάμεων, αφού ο ΠΑΣ θα κάνει ρεπό, μιας και οι Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας θα μπουν στο πρωτάθλημα μετά τη 10η αγωνιστική. Οι εβδομάδες αυτές είναι κρίσιμες για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα και να σκεφτεί και ο ίδιος ο Ντεμόλ αν υπάρχει η πολυτέλεια να μένουν κι άλλο εκτός ομάδας οι Ζαϊρί και Σκούφαλης, αλλά και όσοι σήμερα έμειναν αρχικά στον πάγκο.
http://www.super-fm.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=9041&Itemid=50 edit:
- Ο Μπακαγιόκο ήταν ο μόνος που παίκτης που ήρθε προς την κερκίδα μας και χειροκρότησε. Τον συνόδεψε και ο Κηπουρός, αλλά αφού κατάλαβε τι πήγε να κάνει και μετά. Κανείς άλλος.
- Αν πρόεδρος-ιδιοκτήτης του ΠΑΣ ήταν ο Κούγιας, πιστεύω ότι θα έφευγε τον Ντεμόλ πριν μπει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Τα καλά (και τα κακά) του να έχει πρόεδρο που ξέρει μπάλα... Και αντίστροφα:
Τα καλά και τα κακά του να έχεις πρόεδρο που ΔΕΝ ξέρει μπάλα...