Ναι, Γ......ε όλοι ΜΟΝΟ ΠΑΣ!!! αλλά και όχι μόνο!!!
Το κακό είναι ότι, όταν γα...αλληλούια η κερκίδα, η ομάδα παίρνει συνήθως μάτι.
Το θέμα είναι, να γα...αλληλούια η ομάδα και να παίρνει μάτι η κερκίδα.
Εκτιμώ ότι, οι καιροί είναι πονηροί και έχουν πρόσωπο.
Απαιτείται ΠΑΣεξαγρύπνηση, όσο ποτέ άλλοτε .
Και νοήτω.
Όπως νοήτω ή θα νοήτω ο φίλος εκείνος πίσω ακριβώς από το πανο ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ (τυχαίο και άσχετο σημείο αναφοράς το πανό) και στο δεύτερο κερκιδόσκαλο, που έβρισε τις μάνες μας καθώς περάσαμε το διάδρομο με άλλο άτομο.
Κάθε που δεν μας αρέσει η φάτσα κάποιου, τον βρίζουμε με την κάλυψη του Ταύρου στη φανέλα???
Δεν κάνουν τα ράσσα τον παπά.
Τα blue ΠΑΣ που φοράς φίλε, να τα κυκλοφοράς σε κανένα εκτός και να κάνεις και 5 - 6 γύρες την Τούμπα και το γεντι κουλέ και να βρίζεις εκεί μάνες (τρόπος του λέγειν) ή και στο μουγκό, χωρίς λόγια.
Αλλά κάντο.
Και μη βρίζεις τις μάνες μέσα από το μπούγιο.
Όπως καταλαβαίνεις φίλε δε σε περιμέναμε στην έξοδο, γιατί σε κατατάξαμε στα σκούπρα της κερκίδας.
Άλλωστε, δεν είμαστε αυτοί που δέρνουν αλλά είμαστε από εκείνους που γαμούν ωστόσο όμως δεν είναι σεξουαλική η σχέση μας με τα γήπεδα και την ομάδα μας.
Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά από το να είσαι ντυμένος ΠΑΣ, με το να είσαι βαμμένος ΠΑΣ.
Σε έχω "φάτσα κάρτα" φωτοεντύπωση ανεξίτηλη και στην πρώτη ευκαιρία θα τα πούμε φιλικά, μάλλον στο ερχόμενο εντός ματς, στα τουρνικέ θα είμαι.
Θα είναι μια ευκαιρία για σένα να συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχει και καλύτερος κόσμος, δεν είναι αργά. Ίσως έτσι απολαύσεις την πραγματική χαρά ή την πίκρα του γηπέδου.
Γιατί και τα δυο αυτά συναισθήματα χτυπιούνατι στο ίδι μίξερ "Ζωσιμάδες"
Μας εβρισες τις μάνες!!!
Εμένα προσωπικά και του 35αρη άγρια, έβρισες τις μάνες μας φάτσα κάρτα στα τρία μέτρα (μόνο εγώ σε άκουσα ... διαφορετικά και το δίχτυ δε σε γλίτωνε και το ματς δε θα τελείωνε ποτέ ) .... μας έβρισες μέσα στην καρδιά της κερκίδας που την περπατάμε επί 40 χρόνια και μάθε ο 35αρης και γεντί κουλέ πήγε και Ρόδο και Πύργο και Αίγιο και Σμύρνη και Πόντο ... εσύ φίλε ... σε λυπάμαι φίλε, γιατί είσαι θύμα και παρ' ολίγον θύμα.
Και όπως ΠΑΣ κοντά είναι και ο θύτης.
Φιλικά Νew Pas. Pas