Μολις εβγαλα το χερ απ τν τζεπ για να ειδω τι εχ μεσα ...γτ αν θελουμε να να μαστε συνεπης στα λεγομενα μας ως ΠΑΣολεδες, η πρεπ να ξεκαθαρισουμε τ θεσ μας ,η να πληρωσουμε το νεο τελος που μας επεβαλε ο lemo..
σας πληροφορω οτι επιακα μονο τον τσιοκο μ ,φροντισε ο Γ.Α.Π.απο καιρο γ αυτο...
ειμαι υποχρεωμενος λοιπον να εξηγηθω καθαρα γτ δεν εχω κ εναλλακτικη..
αν ειναι να πεσω ,π θα πεσω σιγουρα,(το εργο το χουμε ξαναδει παμπολλες φορες)με τον οποιο ανεκδιηγητο προπονητη ακουγεται αυτες τς μερες οτι θα ρθει,προτιμω να πεσω με ντε Μολ...στο κατω -κατω αυτος μας ανεβασε ,του οφειλουμε μια δευτερη (καλοπληρωμενη
)ευκαιρια ν αποδειξει οτι δεν ηταν τυχαιο...
τ ονειρο μου να χτυπησω την πορτα της Ευρωπης ΑΠΟ ΦΕΤΟς ΚΙΟΛΑς,μπορει να περιμενει λιγο ακομα...
με τετοια ΑΕΚ,με τετοιο Αρη,θα βλεπουμε καναν πουσταρα αιωνιο του χρονου στν Ευρωπη κ θα βραζουμε απο μεσα μας...
δεν το πιστευουν οι ιθυνοντες,ουτε η διοικηση ,ουτε ο κοουτς κ ειναι κριμα γιατι ειναι μια ιστορικη ευκαιρια που μας παρουσιαζεται κ την κλωτσαμε
..
ΤΟΥς ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΟς ΨΑΛΙΔΙΣΜΑΤΟς ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΑς...
γ αυτο λοιπον προτεινω το τελος να το πληρωσουν οι ιθυνοντες με πρωτο τον κοουτς,ακολουθοντας το δρομο που χαραξε ο ΤΑΣΟΠΑΝΤΑΡΟς...
αντε κοουτς βγες μπροστα κανε μια κινηση που να δειχνει οτι νοιαζεσαι τν ομαδα κ τον κοσμο της κ με ολο το θαρρος προσεχε το τι πινεις,κυκλοφορει πολλη μπομπα στην αγορα..
σε διαβεβαιω οτι το ντοπιο τσιπρο ,χωρις γλυκανσο δε βαραει κατακεφαλα,λαγαριζ το μυαλο κ βαζει τις σκεψεις σε ταξη...
κ αν σου χουν σκις τ μπαλλα μι τ γκρινια κ τ μουρμουρα οι παρατρεχαμενοι γραψ τους στο κατω το κεφαλι κ προχωρα...
μαζι θα τους .αμησουμε...
(παρωχημενο,παραφθαρμενο αλλα κ επικαιρο..
)
Υ.Γ.ΛΟΙΠΟΝ lemo ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΗς? ΓΛΙΤΩΝΩ ΤΟ ΤΕΛΟς ΤΟΥ ΝΤΕ?