Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

2-0
13 (19.7%)
1-0
14 (21.2%)
2-1
14 (21.2%)
3-1
10 (15.2%)
0-0
4 (6.1%)
1-1
2 (3%)
1-2
0 (0%)
0-1
4 (6.1%)
άλλο ?
5 (7.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 66

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 20 Νοέ 2011 08:55

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη  (Αναγνώστηκε 43038 φορές)

Αποσυνδεδεμένος microsurfer

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Μηνύματα: 207
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #125 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 09:17 »
Μεγάλη πίκρα και σήμερα ο ΠΑΣ, δυστυχώς οι 3 πρώτες αγωνιστικές φαίνεται πως ήταν απλώς μια παρένθεση, προφανώς η εικόνα των φιλικών και αυτή του τελευταίου δίμηνου είναι η πραγματική. Ομάδα δίχως κορμό, δίχως παιχνίδι και παντελώς ανοργάνωτη... Ξενέρα και αγωνιστικά δηλαδή... Αρχίζω να νομίζω πως ο μόνος λόγος ύπαρξης της ομάδας είναι διαχειρίζεται και να μανατζάρει παίχτες. Ας τους κάνει προπόνηση ο Αγγελής κατευθείαν, τί πληρώνουν προπονητή;


-Μου έκανε ευχάριστη εντύπωση
η κίτρινη που έδειξε ο Κάκος
σε Ξανθιωτη, που ήταν πεσμένος,
έγινε το φερ-πλέη
και όταν βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου
...έγινε καλά...

-Πρώτη φορά το βλέπω αυτό και μπράβο του...


Αυτή βγήκε γιατί όσο ήταν έξω ο παίχτης της Ξάνθης και πηγαίνοντας να μπει έδωσε στον τέταρτο την κλασσική γνωστή ευχή: "Αη γ@μ1σου". Ο Κάκος ενημερώθηκε και αμέσως τον κιτρίνησε! Ακούστηκε και στην τηλεόραση ενώ μέχρι και ο σπίκερ την χαρακτήρισε δίκαιη αποφεύγοντας να κάνει περαιτέρω σχόλια...  :P

Αποσυνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #126 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 09:21 »
Τεράστια η πίκρα,η απογοήτευση,το ξενέρωμα...Πραγματική μαχαιριά το χθεσινό ματς,αν και για τους περισότερους πιστεύω ότι ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου...Ή απλά το αποτέλεσμα λαθών που έγιναν τους τελευταίους 8 μήνες...Μόλις μας εγκατέλειψε η τύχη ήρθε η απόλυτη αποκαθήλωση.
Τελευταία ελπίδα ( εάν υπάρχει) είναι ένα ισχυρό σοκ ,όπως έγραψα και μετά τον Ατρόμητο.Άμεση αλλαγή Προπονητή ( σήμερα κιόλας) και μεγάλο πρόστιμο σε όλους ( επίσης σήμερα) το οποίο θα σβηστεί μόνο σε περίπτωση τριών συνεχόμενων νικών !!!Σε διαφορετική περίπτωση δεν βρίσκω πως δεν θα έχουμε πέσει από τον πρώτο γύρο.Και ήδη τα μηνύματα από Λειβαδιά και Δράμα είναι ελπιδοφόρα για αυτούς και άσχημα για εμάς.
Δεν βρίσκω κάτι άλλο να γράψω Σύντροφοι...

Υ.Γ . Από τις 20 Νοεμβρίου ρε γαμώτο ??????????????????????

Αποσυνδεδεμένος pagourix37

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 79
  • hasta la victoria..
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #127 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 09:33 »
..τελικά δεν είμαστε φίλαθλοί, αλλά οπαδοί του ενός αποτελέσματος..

αν κερδιζε χτες η ομάδα,εν έβαζε 2 γκολ στα πρωτα 25 λεπτά και καθάριζε το μάτς σήμερα θα ήταν οι

παιχταράδες, οι καλύτεροι, τον έναν θα τον ζητούσε ο ολυμπιακός, τον άλλο θα τον ζητούσε η Ϊντερ..

ρε είσαστε καλά? Δεν εμπενε χτες στο πλεχτο η γ...νη η μπάλα συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο σε όλες τις   ομάδες.

 Συνεχίζουμε με αισιοδοξια και ότι προκύψει, βαθμούς θα πάρουμε στους επόμενους αγώνες, ολες η

ομάδες βρίσκονται σε γενικότερο ποδοσφαιρικό χάλι..

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #128 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 10:16 »
passportss.gr
Παράθεση



Παραλειπόμενα από το ΠΑΣ- Ξάνθη

- Εσωτερικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα πριν τον αγώνα ειχε, εκτός του ΠΑΣ και η Ξάνθη, σχετικά με τον Μαρσελίνιο και τον πατέρα του. Ο Βραζιλιάνος φέρεται να είχε κατ' ιδίαν συζήτηση με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Παπαδημητρίου που πήρε την πρωτοβουλία για να λυθεί η παρεξήγηση και αφού ξεπέρασε και ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

- Εκτός αποστολής έμεινε ο Πολ Κεϊτά που πλήρωσε με αυτό τον τρόπο το πειθαρχικό του παράπτωμα στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο νεαρός Σενεγαλέζος, που αγωνίστηκε με την Κ-20, είδε τον αγώνα από τη φυσούνα του γηπέδου.

- Από το ίδιο σημειο παρακολούθησε την αναμέτρηση και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Πασχάλης Μόσχογλου, εμφανώς λιγότερο κινητικός και δραστήριος από προηγούμενες εντός έδρας αναμετρήσεις.

- Πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο οι Αλβανοί που παρακολοθούν τους αγώνες του ΠΑΣ καθώς έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά τους Λίλα και Βίλα. Οι δυο Αλβανοί ποδοσφαιριστές είναι ιδιαιτέρως αγαπητοί στους ομοεθνείς τους, οι οποίοι ενισχύουν τις προσπάθειές τους από την κερκίδα.

- Δύο πανό με σαφείς αποδέκτες υπήρχαν χθες στους «Ζωσιμάδες». «ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΚΑΒΑΤΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΕΣ» αναγραφόταν στο πρώτο, το οποίο αν και ανορθόγραφο, αφορούσε την κόντρα της Επιτροπής Σταδίων με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Το άλλο έγραφε «Ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙO- ΓΙΟ, O ΤΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ...ΕΔΩ» στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους απεργάζονται σενάρια αλλαγής έδρας.

- Φίλους και στην Κύπρο έχει ο ΠΑΣ καθώς στον χτεσινό αγώνα υπήρχε πανό από το «CYPRUS CLUB».

- Φυσικά από τη θεματολογία των πανό των φίλων του ΠΑΣ δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σχολιασμός της επικαιρότητας. «ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ.ΟΙ ΑΦΡΟΝΙΜΕΥΤΟΙ ΣΑΣ ΤΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ» έλεγε το ένα με υπογραφή των ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ ενώ υπήρχε και γραμμένο στο αγγλικά «WHEN OPPRESSION IS A FACT, RESISTANCE IS A RIGHT. FIGHT THE SYSTEM ALL AROUND WORLD»

- «Βαριά-βαριά του Άγιαξ η φανέλα και όποιος δεν μπορεί να πάει στα...» φώναζαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης αρκετοί φίλοι του ΠΑΣ, οργισμένοι από την απελπιστική εικόνα του ΠΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο.

- Φραστική επίθεση δέχτηκαν άνθρωποι από τη Ξάνθη που βρίσκονταν στο μπουθ των φιλοξενούμενων μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της ομάδας τους.

- Τετ-α-τετ με  τους κ.κ. Χήτο, Σουκουβέλο και Καχριμάνη είχε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Οι τέσσερις άνδρες συνομίλησαν για περίπου δέκα λεπτά στην αίθουσα συνεντεύξεων του Εθνικού Σταδίου, χωρίς πάντως να γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συζήτησης.

- Λαϊκά δικαστήρια έξω από τα αποδυτήρια ακολούθησαν την ήττα του ΠΑΣ από την Ξάνθη, με το στενό συνεργάτη του Χριστοβασίλη, Βαγγέλη Αγγελή, να τα «ακούει» από τους συγκεντρωμένους οπαδούς. Μάλιστα, προς στιγμήν απειλήθηκε και «εμφύλια» διαμάχη ανάμεσα σε φίλους του ΠΑΣ, με την παρέμβαση όμως των ψυχραιμότερων και της αστυνομίας τα πράγματα ηρέμησαν άμεσα.

- Στον αγώνα κόπηκαν 2.127 εισιτήρια και οι εισπράξεις ανήλθαν στις 15.390 ευρώ.
Επιμέλεια: Θανάσης Μυριούνης- Νίκος Σκούμπος
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 215
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #129 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 10:16 »
καλημερα πασολοδες

εγω να πω οτι χτες αποδειχτηκε σε οσους εδω μεσα επειμενετε οτι φταιει ο ντε μολ που δεν κατεβαζει βεντετες οτι ειχε απλα δικιο και οτι πρεπει να τον αφησουμε να κανει την δουλεια του , δεν νομιζω οτι ειναι αλανθαστος αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν αλαξουμε προπονητη πεσαμε στη β οπως και παντα εγινε στην ιστορια μας δεν μπορω να καταλαβω γιατι επειμενετε ολοι σε αλλαγη , δηλαδη τα προφανη δεν τα βλεπετε οτι δεν υπαρχει προπονητης στην ελλαδα σοβαρος και ελευθερος , οτι θα κανει απλα τουρισμο οποιος και να ρθει ελεος δηλαδη αφηστε μια φορα να ολοκληρωσει καποιος τη δουλεια του..

οσον αφορα τσοληδες και λεμονιδες ελεος δηλαδη να παμε σε χειροτερα αυτο θελετε ??

η ομαδα αυτη ειναι δεν ειναι ομαδαρα αλλα ειναι σιγουρα καλυτερη απο κερκυρα αστερα και δοξα και με λιγη προσπαθεια και επιμονη θα παραμεινουμε αλλα μπαλα δεν θα δουμε φετος

αν βεβαια αρχισουμε απο τωρα για αλλαγες προπονητων φυγαμε σφαιρα για β

οσον αφορα το ματς νομιζω οτι απλα ειμασταν ατυχοι οπως ειπε και ο αχ παν γιατι κατα τα αλλα και στα αλλα ματσ που δηθεν ειμασταν καλοι τετοια μπαλα ειχαμε παιξει

ασ το βαζε ο μπακα στην αρχη και θα σου λεγα τωρα τι θα λεγαμε

οσον αφορα τον "τσακωμο" στο 2-0 δεν ηταν τσακωμος αλλα παρακληση καποιου μεγαλυτερου σε καποιο μικροτερο (ανηλικο) να σταματησει να σπαει τα καθησματα η απαντηση του μικρου ηταν αντε γαμι.. σε εναν ανθρωπο με την ηλικια του πατερα του και οταν αυτος απευθυνθηκε σε εναν αστερατο μπατσο λεγοντας του οχι βεβαια να τον συλαβει αλλα ν ατου κανει μια παρατηρηση ο αστερατος του ειπε και τι αν κανω εγω ολοι τα ιδια κανουν......

οπως ειπε και ο ιδιος ο εμπλεκομενος στο συμβαν "εγω το γηπεδο το εχω ζησει με τσιμεντο και τα ποναω τα καρεκλακια ο πιτσιρικας προφανως μονο καρεκλακια εχει δει στο γηπεδο "

πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 645
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #130 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 10:41 »
Τελικά, αυτή η ομάδα το 'χει στο DNA της να μη μπορέσει ποτέ ν' απαλλαγεί από πάσης φύσεως "παιχνίδια" που παίζονται στην πλάτη της (πολιτικά, επιχειρηματικά, προσωπικά, μανατζερ-ικά, γκομενικά κ.λπ.).

Αυτή η πόλη ποτέ δεν πρόκειται να αποδεχτεί τον ΠΑΣ σαν ένα πυρήνα συσπείρωσης, ομόνοιας και συνεργασίας, όπως θα μπορούσε να ήταν, λαμβάνοντας υπόψη και τη δυναμική του κόσμου τα προηγούμενα χρόνια.

Πλέον, ας απολαύσουμε, για μια ακόμη χρονιά, το θέατρο του παραλόγου που συμβαίνει γύρω από την ομάδα (και την κοινωνία μας) και ας περιμένουμε καρτερικά τον υποβιβασμό μας, μέχρι τα Χριστούγεννα. :( :(

Είχα ψηφίσει 0-0, στην αρχή της εβδομάδας, αλλά πλέον το βλέπω (χωρίς να το παίξω :P) χαλαρό διπλό, είτε στο χόρτο είτε στα χαρτιά, για να ξανανοίξουμε και θέμα απομάκρυνσης Ντεμόλ - έλευσης Λεμονή.

Δυστυχώς, δικαιώθηκα ως προς το αποτέλεσμα και ως προς το θέμα προπονητή.

Αν αυτοί που πρέπει δεν βάλουν άμεσα μυαλό, φοβάμαι ότι θα δικαιωθώ και για τον υποβιβασμό.

Κι αυτή τη φορά, λάθη του παρελθόντος που αναγνωρίστηκαν, αλλά επαναλαμβάνονται, παύουν να αποτελούν λάθη αλλά εσκεμμένες ενεργειες.
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #131 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 11:11 »








ετσι για την ιστορια..
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #132 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 11:38 »
κ καποιες λυπηρες διαπιστωσεις

Παράθεση
Στον αγώνα κόπηκαν 2.127 εισιτήρια
ο κοσμος "την κανει" κατα 100αδες πια, πλησιαζουμε το ψυχολογικο όριο των 2000
ε ρε καταντια :(

0-2 απο μικρομεσαια ομαδα κ παγωμαρα στους Ζωσιμαδες...γιατι?
γιατι κατα βαθος κανεις δεν πιστευε οτι θα μπορεσουμε να μπουμε στο παιγνιδι...

βαθμολογικα παιρνουμε τη γνωστη μας θεση (μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας)
ο αρης θα φυγει οποτε δοξα, λιβαδεια, κερκυρα κ τριπολη απο κατω κ αρχιζει ο χορος του ζαλογγου.

Σημερα δεν υπαρχει τιποτε που να μας δινει κουραγιο ή αισιοδοξια...
Υπαρχει ομως το αυριο οποτε ελπιζουμε

Αποσυνδεδεμένος Thomas New York

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 76
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #133 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 11:41 »
Αν δουμε τα πραγματα ψυχραιμα και ρεαλιστικα νομιζω οτι θα συμφωνησουμε πως αγωνιστικα ηταν το καλυτερο παιχνιδι της ομαδας μετα τον Αστερα.
Ευκαιριες καναμε αρκετες και καλες...
Η Ξανθη ηταν ανυπαρκτη επιθετικα, εδειχνε ομως πιο συμπαγης, πιο ομαδα, κατι που ειχε αποδειξει και τις πρωτες αγωνιστικες οπου εδειξε πολυ καλα στοιχεια.
Η αμυνα ηταν αρκετα καλη με κορυφαιο τον αλανθαστο Κωτσιο.
Τι εφταιξε λοιπον?

Ειναι ολοφανερο οτι θελουμε επιθετικο/ους.
Ο Μπακαγιοκο αρχιζει να ξεφουσκωνει και μερικα κακα παιχνιδια που εκανε του εχουν ριξει την ψυχολογια που ειναι το βασικοτερο για εναν γκολτζη.
Ο κουεβας ειναι σαφες οτι δεν μπορει να βοηθησει και για τον Μαμαντου δεν εχουμε καθολου δειγματα γραφης.
Ο προεδρος πρεπει να καταλαβει οτι με κλανιες αβγα δεν βαφονται.
Αν θελει να διαθεσει κανα φραγκο τον Γενναρη (χλωμο), ας τα ριξει ολα για εναν επιθετικο φωτια, αλλιως προκοπη δεν βλεπουμε/
Ειναι επισης φανερο οτι καποιοι παιχτες δεν τραβανε και η επιμονη Ντε Μολ να τους χρησιμοποιει ειναι ανεξηγητη.
Ντε Βισεντι πρωτος και καλυτερος, Λιλα, Κυριακος και στα τελευταια παιχνιδια και ο Γεωργιου τον οποιο καποιοι βιαστηκαν να ονομασουν νεο Μεσι.
Ειναι, τελος φανερο οτι η ομαδα δεν εχει καθολου παθος και τσαγανο ωστε να ανταπεξελθει σε δυσκολες καταστασεις.
Στα περισσοτερα ματς (με αποκορυφωμα τα 4 τελευταια στο πρωταθλημα) ειμαστε μια σοφτ ομαδουλα που παιζει συντηρητικα και φοβισμενα και εχει χασει μια τρομερη ευκαρια να αποσπασθει απο τη ζωνη του υποβιβασμου, να αποβαλλει το δεδομενο αγχος και να παρουσιασει το καλυτερο προσωπο που πιστευω πως διαθετει.
Κακα τα ψεματα, η ψυχολογια ειναι το παν στο ποδοσφαιρο...
Και πολυ φοβαμαι οτι, με δεδομενο το προσφατο παρελθον αυτης της ομαδας και το κακιστο εξωαγωνιστικο κλιμα που φαινεται να υπαρχει, παμε για μια χρονια καρμπον με την προπερσινη.

Για μενα ο προεδρος πρεπει να παρει μια μεγαλη αποφαση.
Αν θελει να παραμεινει στην ομαδα (που το βλεπω απιθανο) πρεπει να παρει τα ηνια στα χερια του και να καθαρισει την ομαδα απο ολα τα παρασιτα που την κατατρωνε τοσα χρονια (τετριμμενη αποψη αλλα, δυστυχως, παντα επικαιρη).
Πρεπει να παψει να αποπροσανατολιζει τον κοσμο με δηθεν μεγαλεπηβολα σχεδια για γηπεδα και τα σχετικα γιατι κουτοχορτο δεν τρωμε πλεον.
Πρεπει να βαλει λεφτα τον Γενναρη αν δεν θελει να ξαναγυρισουμε για παντα στα αγκωναρια της Β εθνικης.
Πρεπει, με λιγα λογια, να γινει πραγματικος ηγετης και οχι απλα χρηματοδοτης και να κοψει μερικα κωλαρακια...
Μπορει?

Για μενα δεν μπορει και το εχει αποδειξει.
Το περιβαλλον εχει καταστρεψει την ομαδα και παρα τα ηρωικα, γραφικα και ανωδυνα λογια περι "κηνυγηματος" απο μερικους τζαμπα μαγκες ειναι ακομη εδω και ζουν και βασιλευουν...

Το μελλον προοιωνιζεται ζοφερο...
Ακομη και να μεινουμε στην κατηγορια, κατι που δεν θα αποτελεσει δα και κανενα μεγαλο επιτευγμα υπο τις παρουσες συνθηκες, πρεπει επιτελους να αλλαξουν πολλα πραγματα για να αρχισουμε να ξαναγινομαστε σεβαστο μεγεθος στην Ελλαδα.
Γιατι καποτε και ο μυθος της λαοπροβλητης ομαδας που αναπαραγεται ακομη στο πανελληνιο θα ξεφτισει...
Για τους εντος των τειχων και τους μη εχοντες παρωπιδες, η ομαδα-συμβολο μιας ολοκληρης περιοχης με τους χιλιαδες πιστους οπαδους δεν υπαρχει πλεον εδω και καιρο.

 



 
 
"όμλου σ'πιλιξιάστι κου ζμπόρλου σι όχι κου ταπόρλου"
Βλάχικο γνωμικό,
"ο άνθρωπος διαμορφώνεται με τον λόγο και όχι με το τσεκούρι"

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #134 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 11:45 »
παλι πικρα παλι μια απο τα ιδια , 
προφανως με τον Ντεμολ δεν μπορουμε να συνεχισουμε αλλο αν και ειναι καλός προπονητής , η ομαδα δν ξερω τι χρειαζεται , αλλα  εχει σημασια οτι δεν παταει ο κοσμος στο γηπεδο κατι φταιει.
πρωτη φορα συμφωνω με Κωτσιο πολυ κακομοιριά !!
οταν εισαι μια οικογενεια κερδίζεις οταν τρωγεσαι με τα ρουχα σου!!

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #135 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 11:54 »
Η ομάδα είναι βαριά άρρωστη. Η συμπτωματολογία φέρνει προς οξεία μπουρδελίτιδα που απορρέει από τις κακές σχέσεις διοίκησης και φίλαθλου κόσμου, προπονητή με παίχτες και μεγαλοπαράγοντες εξωδιοικητικούς (λέγε με Β____η) και κόντρες διοίκησης και σταδίου. Η κρίση η οικονομική δεν επηρρεάζει, γιατί άλλα γήπεδα (Λάρσα, Φίδια πχ) έχουν μεγάλη πληρότητα και τα εισιτήρια είναι γενικά σε καλές τιμές.

Καλός ή κακός προπονητής ο Ντεμόλ πρέπει να φύγει άμεσα. Γιατί;
1) Έχει μπει στο τριπάκι του σημειώματος για σχηματισμό ενδεκάδας (κατ΄εμένα)
2) Συντηρεί προσωπικές κόντρες με χρήσιμους παίκτες (Σκουφ)
3) Επιμονή σε παίκτες χωρίς λογική (ΝτεΒινς)
4) Έχει χάσει οριστικά την αποδοχή του κόσμου.

Έχουμε έναν αριστεροπόδαρο σπεσιαλίστα σε στημένα κτυπήματα (Μπεσέρα) αλλά τα κόρνερ και τα φάουλ που είναι λουκούμι γι' αυτόν, τα κτυπάει ο Ντεβινς (Αχαχούχα στράφι)

Το ποτάμι δεν ματαγυρνάει πίσω.

Αλλαγή λοιπόν. Ποιος?
Κοντός ψαλμός αλληλούια 8)...


* Τι να εννούσε άραγες ο (Η)Λ(ι)ΕΝΙΝ μιλώντας για οικογένεια μέσα στην ομάδα; Τα κάνατε πάλι μπάχαλο μαλακάκεεεεες ;
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 21 Νοέ 2011 12:08 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 483
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #136 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 12:17 »
Η ομαδα μας δυστυχως εγινε μια ομαδα δημοσιων υπαληλων που απλα μπαινει 90' στο γηπεδο για να πανε για καφε μετα.Εχει χαθει το δεσιμο με τον κοσμο και την φανελα και αυτο φανηκε ξεκαθαρα χθες οταν εκανε αλαγες η ξανθη και εκανε 1' να βγει ο παιχτης(που εισαι ρε ΣΕΝΤΕΜΕΝΤΕΣ).Δεν ζητησε κανενας συγνωμη απο τον κοσμο χθες και αυτο δειχνει ποσο γραμμενους μας εχουν.Αλλα θα μου πεις,σε ποιον κοσμο να ζητησουν συγνωμη?Τρεις και ο κουκος μειναμε.Χοντρε τωρα κατσε και καμαρωνε μια ομαδα που δεν εγινε αγαπητη για τις τεραστιες πορειες της,αλλα γιατι παντα επαιζε μπροστα σε πολυ και παθιασμενο κοσμο,να παιζει μπροστα σε 2.000 ατομα που ειναι και ξενερωμενα.
Δεν εχω σε καμια τρομερη υπολειψη τον Λεμονη.Η λυση για εμενα ειναι μια.
Διωξε τον <βαγγελη> και φερε ΟΓΙΟΣ!!!
Μονο αυτος μπορει να μας ξανακανει ομαδα και να γουσταρουμε που παμε γηπεδο

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 333
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #137 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 12:21 »
απο τις δηλωσεις των παικτων φαινεται οτι υπαρχει προβλημα στην ομαδα. παικτες-ντεμολ-βαγγελας εχουν προβλημα μεταξυ τους οπως διαφαινεται και ο ηπιος δεν δειχνει να μπορει να πατησει ποδι και να τα λυσει ολα αυτα.
τα περι μεταφορας εδρας ειναι γραφικα οπως και γραφικα ειναι τα καμωματα του προεδρου της εφοριας γηπεδου.

οσο για τους φιλαθλους, ο κοσμος εχει ξενερωσει γιατι δεν βλεπει οραμα. δεν βλεπουμε κατι καινουριο.
ο ηπιος ειναι αξιοπρεπης ανθρωπος και αυτο μ αρεσει. κανει νοικοκυριο και οχι σπαταλες αλλα δεν προσφερει το προιον του κατι νεο.

μια εκκληση ας σταματησει η γκρινια το σκουξμο και η μιρλα. ψυχραιμια και σωστη κριτικη.

στις φασεις με ξανθη ειδα οτι καναμε αρκετες ευκαιριες και δικαιουμαστε κατι καλυτερο. τα στημενα του ζαιρι ηταν μισα γκολ με τα φαλτσα που δινει. το φαουλ γκολ καταπληκτικο, ο βλαχοδημος φοβερα προσοντα και το δευτερο γκολ ο φεγκρουζ το τρωει ορθιος και ελπιζω να μου δειξει στο μελλον οτι ειναι καλυτερος απο κηπουρο που ειναι και φετος πολυ καλος και σταθερος.

 

Αποσυνδεδεμένος el_antifasist

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 215
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #138 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 12:23 »
Παράθεση
Ο κουεβας ειναι σαφες οτι δεν μπορει να βοηθησει

αστον δουμε και λιγο πρωτα ομως εγω νομιζω οτι εδειξε καλα στοιχεια χτες αλλα ασ τον δουμε απο την αρχη σε ενα ματς για να κρινουμε εχω βαρεθει αυτο το πραγμα στον πας να ερχοντε παιχτες και να φευγουν ακλαυτοι χωρις καν να τους δουμε ας τον ξεκινισει στο επομενο ματς βασικο και αν δεν κανει οντως ας μυν τον ξαναβαλει αλλα εγω νομιζω οτι εχει καλα στοιχεια για βαρυ φορ που τραβαει παιχτες πανω του και βαζοντας τον διδιμο με γεωργιου μπορει να εκμεταλευτει την σπιρταδα του δευτερου αλλα να τον ξεκινισει γιατι ειναι ολοφανερο οπως ειπες πως ο βακα και λογω ψυχολογιας και λογω  κουρασης αλλα και ηλικιας δεν μπορει οπως στην αρχη.
πρωην pasta_italiana
PAS ANTINAZI FANS URBINO
    "TORRI INCAZZATI"

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #139 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 12:24 »
Μπορεί το ρόστερ μας να είναι ποιοτικά καλό στα χαρτιά αλλά τους λείπει πιστεύω η καλή ψυχολογία. Αυτή είναι όμως η δουλειά του προπονητή. Να τους εμψυχώνει. Αυτό μάλλον δεν γίνεται και τα αποτελέσματα τα βλεπουμε στο γήπεδο.
Επίσης μπορεί να βοηθήσει και ο πρόεδρος τάζοντας και κάποιο πριμ. Τα φίδια που παίζανε καλά ήταν γιατί ο Μαχλάς τους έταζε πριμ.
Τέλος το μόνο που λείπει από το ρόστερ πιστεύω είναι ένα καλό επιθετικό ΧΑΦ.

Υ.Γ. Ο Μαμαντού γιατί ήταν εκτός αποστολής;

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #140 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 12:42 »

-Μου έκανε ευχάριστη εντύπωση
η κίτρινη που έδειξε ο Κάκος
σε Ξανθιωτη, που ήταν πεσμένος,
έγινε το φερ-πλέη
και όταν βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου
...έγινε καλά...

-Πρώτη φορά το βλέπω αυτό και μπράβο του...


Αυτή βγήκε γιατί όσο ήταν έξω ο παίχτης της Ξάνθης και πηγαίνοντας να μπει έδωσε στον τέταρτο την κλασσική γνωστή ευχή: "Αη γ@μ1σου". Ο Κάκος ενημερώθηκε και αμέσως τον κιτρίνησε! Ακούστηκε και στην τηλεόραση ενώ μέχρι και ο σπίκερ την χαρακτήρισε δίκαιη αποφεύγοντας να κάνει περαιτέρω σχόλια...  :P

-Aπαραίτητη η επισήμανση
αλλα απο τις κερκίδες, που μόνο βλέπουμε,
αυτή η εντύπωση δημιουργήθηκε....

-Ώστε λοιπόν δεν ίσχυσε η κίτρινη για θέατρο....Κρίμα...

-Τώρα αν η εξύβριση αυτή,  επισύρει κίτρινη και όχι κόκκινη
οι μαζόχες τα κοράκια το ξέρουν
αν θέλουν να ακούσουν 2 ''αη μαμήσου''
για να αποβάλλουν παίκτη...

-Τον Κουέβας, θα συμφωνήσω με τον σύνταυρο απο παραπάν,
δεν τον έχουμε δεί σε ολόκληρο επίσημο 90 λεπτο...
..και προπάντων δεν τον έχουμε δεί σε βάθος χρόνου...

-Είχε πάντως μια πολύ καλή κεφαλιά να μειώσει το σκόρ,
και θα μπορούσε η μπάλα να πάει πλεκτό....

-ΥΓ Η ΝΕΤ ψες το βράδυ
έκανε λόγο για σημαντικό ραντεβού που θα γίνει σήμερα
που αφορά το μέλλον Ντεμόλ
και ανέφερε πως ο Βέλγος
είναι κοντά στην έξοδο..... 
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #141 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 12:57 »
Παράθεση
Ο νεαρός Σενεγαλέζος, που αγωνίστηκε με την Κ-20, είδε τον αγώνα από τη φυσούνα του γηπέδου
.

Κοιτα να δεις ρε παιδί μου που εχω διαρκειας στην φυσούνα. Γιατι μπροστα μου ηταν ο Πωλ. Αντικειμενικότητα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #142 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 13:31 »
Επιτέλους είδα στο χόρτο πολλά από τα καινούρια και αστραφτερά μεταγραφικά αποκτήματα (όσα έμειναν). Είναι πραγματικά ν'απορείς γιατί δεν εξαντληθηκαν τα διαρκείας (και γω μαζί σου πρόεδρε) με τέτοιο υπερθέαμα. Κρίμα που δεν έπαιζε και ο βίλα για να τους δούμε όλους να ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους.
Πολλοί λέτε ότι ο ΠΑΣ έκανε καλό παιχνίδι. Καλό παιχνίδι για μένα δεν είναι να τους στέλνεις όλους στην περιοχή, να γεμίζεις μπαλες και να περιμένεις να βάλεις γκολ από περδικλοπούτσι.
Ωραίο γκολάκι το πρώτο που φάγαμε. Εμείς πόσο καιρό έχουμε να δούμε να μπαίνει τέτοιο γκολάκι από την ομάδα μας; Ποιός μπορεί επιτέλους να κάνει κάτι χρήσιμο με τα στημένα;
Κι αν παίζεις με γίομες γιατί δεν βάζεις από την αρχή τον κουέβας μπας και πάρει καμιά κεφαλιά παραπάνω; Ψηλό παιδί είναι, ίσα με 2 εκατοστά (σύμφωνα με την παέ)
Όταν η εμπειρία έχει δείξει πως η ομάδα θέλει 3-4 κλασικές ευκαιρίες για να βάλει ένα γκολ (με εξαίρεση το ματς με τον Παναιτωλικό) με τους παίκτες που έχει, τότε οι 3-4 που έκανες σε όλο το παιχνίδι είναι λίγες.

Δεν ήμασταν άτυχοι και γκαντέμηδες, ήμασταν λίγοι.

ΥΓ Να δείτε που ο μαμαντού θα ανακοινωθεί και ως μεταγραφή ιανουαρίου
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 342
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #143 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 14:31 »
σημερα, πιο ηρεμα απ'οτι χτες, θα τοποθετηθώ με ατακες που ολοι εχουμε ακουσει:

1) "απο το αυγο και περα, ολα θα αλλαξουν" (για να μην σας δυσκολεψω... με φορά από αθήνα προς γιάννενα)

2) "δεν υπαρχει κανενας με το ονομα βαγγελης που να εργαζεται για τον πας γιαννινα"

3) "θα παρω την ομαδα και θα φυγω"

4) "και που θα την πας; στ' ρωμ;"

5) "ιδωμεν"

6) "φταιει ο κρανας που παιζει ετσι ο πας;"

7) "αγιαξ γιατι, γιατι μας βγαζεις την ψυχη;"

8 ) "βαρια, βαρια του αγιαξ η φανελα και οποιος δεν μπορει να παει στα μπουρδελα"

9) "εμεις, εμεις, την εχουμε τη λυση, απο το πεταλο θα αρχισει το γαμησι"

10) "ο πας δεν ειναι γιο-γιο, ο ταυρος εχει σπιτι...ΕΔΩ"


υ.γ.1. σας υπενθυμιζω οτι οι μπατσοι σταματησαν το ενα λεωφορειο των οπαδων της ξανθης καπου κοντα στο μετσοβο και το γυρισανε πισω. τελικα εγκληματιες ειναι οι οπαδοι και οχι οι παραγοντες των παλιων-συγχρονων και μελλοντικων παραγκων...

υ.γ.2. συντονιστείτε με το Radio ΠΑΣ, 166.6! ολοημερο συνεχες προγραμμα, απο τον dj Evans... yeah
έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

Αποσυνδεδεμένος yazid

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.172
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #144 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 14:49 »
Ο Κώτσιος εκτός από την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε χθες,είπε και τη μεγαλύτερη αλήθεια,χρησιμοποιώντας τη λέξη που ταιριάζει απόλυτα στην παρούσα κατάσταση. ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ !

Όλη την εβδομάδα τα οι συζητήσεις που γίνονταν σχετικά με τον ΠΑΣ ήταν:
     - Δε θα ανάψουν τα φώτα
     - Θα πάω την ομάδα στη Ριζούπολη.
     - Τσακώθηκε ο Χ με τον Ψ και ο Χ του έστειλε μηνύματα.
     - Ο Χάβος είναι ακόμα χωρίς ομάδα.
     - Θα πάω την ομάδα στο Ελληνικό.
     - Ο Βαγγέλης Βλάχος είναι ακόμα χωρίς ομάδα.
     - Υπάρχει θέμα εγγυητικής.

και πολλά άλλα τέτοια.Τίποτα σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι,και την κρισιμότητα του αγώνα.Η ομάδα είναι το τελευταίο που ''μας'' απασχολούσε.Επόμενο ήταν όλη αυτή η κακομοιριά να περάσει και στην ομάδα ,με τα αποτελέσματα που είδαμε.Και πάλι καλά που παίξαμε και έτσι.

Ο Ντεμόλ απ'ότι φαίνεται θα πληρώσει το μάρμαρο.Έχει ευθύνες.Όχι όμως τόσο τρομερές όσο του καταλογίζονται.Επιπλέον, βλέποντας τα ονόματα των πιθανών διαδόχων του απογοητεύεσαι.
 Άλλα είναι που πρέπει να αλλάξουν πρώτα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #145 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 16:21 »
Παράθεση
Υ.Γ.1 Σκηνικό έγινε και στην άκρη της 9-10 προς την 7 με έναν πιτσιρικά που έσπαγε καρέκλες, του την είπε ένας μεγαλύτερος και ο μεγαλύτερος έφαγε και αυτός καρέκλα. Ενημερώνουν έναν αστυφύλακα και αυτός απαντάει "Μην με ανακατεύεται εμένα"...


ξυλο επεσε ομως και στη μεγαλη....
δυο πενηνταρηδες για κανα μισαωρο σηκωσαν την κερκιδα στο ποδι...
ουσιαστικα τα τελευταια λεπτα κοιταζαμε αυτους και οχι το ματς

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ

ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ
ΟΥΣΤ

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #146 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 19:32 »
ούι τσιόκο π φάγαμααααν...

Πολύ σπαστική ήττα.
ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο ματς  με διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο. Η διακοπή 1 μηνα δε φάνηκε να επηρεαζει τους παίκτες και η ομάδα φάνηκε δεμένη. Μέχρι το γκολ παίξαμε καλά ωρε γαμώ το ξεσταύρι μ'. Πολύ καλά. Η μπάλα έφευγε γρήγορα προς τα μπροστά και οι παίκτες βρίσκονταν με κλειστά τα μάτια. Και μετά ήρθε το γκολ σε ανύποπτη στιγμή από στημένη φάση ενώ η ξάνθη δεν είχε πατήσει περιοχή. ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΑΝΑ...

Προσοχή: Πριν γίνει το φάουλ υπάρχει καθαρό επιθετικό φάουλ παίκτη της ξάνθης καναδυο-τρεις πάσες πριν. Έτσι το είδα μέσα απ το γήπεδο αλλά δεν το θμάμαι τώραγιας ποιός το κανε και σε ποιόν. Τεσπα, το φάγαμαν? το φάγαμαν. Ας μη γινόμαστε γαυροβαζελοι ρεπόρτερ που διαμαρτύρονται για τα ανάποδα αραόυτ. 

Γερό σοκ για την ομάδα το πρώτο γκολ, φάνηκε οτι επηρέασε. Αυτό είναι το πρόβλημα του Ντεμολ. Δεν είναι καλός όταν στραβώνει το παιχνίδι. Είναι αυτό που λέμε και στα χωριά μας: Δεν έχει "plan b"!

Ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟ-ΓΙΟ, η άμυνά του όμως στο δεύτερο γκολ ήταν!
Αφου μας έβγαλε ασίστ ο άλλος ξαπλωμένος, τι να πεις... Μετά τρέχαμε και δε φτάναμε. Μετά που θέλαμαν εμείς κλείστηκαν πίσω αυτοί και στην περιοχή τους όλες ΟΙ ΚΑΒΑΤΖΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ! Αι τρέχα μετά να ισοφαρίεισ΄ς...


Στο διατάυτα ήταν μια νίκη που κλέβει μια κωλομάδα που παίζει πολλά χρόνια στην Α με 2 φάσεις από μια νεοφώτιστη που χάνει 10 ευκαιρίες. Και με το νιώνιο έτσι πήγαμε να την πατήσουμε, παραλίγο να το φάμε στο τέλος.

- ο ΝτεΒινσέντι δεν κάνει. Βγάλτον έξω.

- ο ΝτεΜολ μάλλον φεύγει. Ο ΧΒ μπορεί να φύγει στο τέλος της χρονιάς, μπορεί να μείνει, κανείς δεν ξέρει. Δε μας χέζουν όλοι τς.

- Ο ΠΑΣ δεν πέφτει φέτος. Δεν πέφτουμε ρε. Δε γίνεται. Τώρα θα μ πεις, επιτυχία είν' αυτό? Μωρεεεε, επιτυχία δεν είναι, αλλά είναι ο στόχος. Καλύτερα να βγούμε 12τοι φέτος και 10οι του χρονου, παρά να βγαίναμε 8οι φέτος και 11οι του χρόνου. (Τυχαία τα νούμερα). Δηλαδή να έχουμε φθίνουσα σειρά με αύξουσα πορεία. Χικ! :pashat:

- Όχι ρε δεν πέφτουμε. Μη σκιάζεστε. Θα κάνουμε κι άλλες καναδυό τέτοιες ηττες. Θα κάνουμε ομως και μεις κηδείες. Καναδυό σίγουρα! Έχουμε κάποιους παίκτες που μπορούν να κάνουν κηδείες σε "μεγάλους αντιπάλους". Και μετά θα γελάσουμε εμείς. Και όπως έλεγε ο καραισκάκης το 1821: "άμα ζήσω θα τους γαμήσω!" Χικ!  :joker:

- Εκείνος που' βαλε το φάουλτ, τι πήγε και έδειχνε στη μεγάλη? Χαμένο το' χεις ωρε σκούπρο? Αι ωρε σύρι γαμίσ'... Χικ %-|

Αποσυνδεδεμένος Euskadi

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 132
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #147 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 20:05 »
πραγματικα ΚΑΤΑΝΤΙΑ τα οσα εγιναν μεσα και εξω απο το γηπεδο...

υ.γ.1 λος πουλος  ΟΛΟΙ


υ.γ.2 απο dimitris_kzn_pas7
Παράθεση
....ενας θεος ξερει?

κριμα ρε σε ειχα και για επιστημονα  :P
Ί δ ω μ ε ν ...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #148 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 20:07 »

ξυλο επεσε ομως και στη μεγαλη....
δυο πενηνταρηδες για κανα μισαωρο σηκωσαν την κερκιδα στο ποδι...
ουσιαστικα τα τελευταια λεπτα κοιταζαμε αυτους και οχι το ματς


Μπραβο σας τουλαχιστον ξερετε να διαλεγετε! Ξερετε μπαλα!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Skoda Ξάνθη
« Απάντηση #149 στις: Δευ 21 Νοέ 2011 20:57 »
Επειδή το κλίμα μετά τη χτεσινή ήττα είναι βαρύ (και θα έπρεπε να είναι βαρύτερο), σκέφτηκα να το ελαφρύνω πειράζοντας ελάχιστα τις φωτογραφίες ορισμένων μελών της ομάδας μας.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ




















Είναι δύσκολο και απευθύνεται σε έμπειρους λύτες.
Απολαύστε Υπεύθυνα!
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ