Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2012  (Αναγνώστηκε 141541 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2012
« Απάντηση #50 στις: Τετ 23 Νοέ 2011 18:11 »
αρχισαμε παλι τωρα Ροβας ντιε Ριμολντι Σαλμερον

καθε δεκεμβριο και Μαιο τα ιδια και τα ιδια ονοματα
εχουν φτασει αλλοι 35 χρονων
αλλοι εχουν κανει απο 2 χιαστους
σε λιγο θα σταματησουν τη μπαλα καΙ εμεις ακομη θα περιμενουμε καθε 6 μηνες
ΡΟΒΑ ΝΤΙΕ ΡΙΜΟΛΝΤΙ  ΣΑΛΜΕΡΟΝ ΚΤΛ

παρτε και τον Μπουρμπο ρε να γελασει λιγο το χειλακι μας....
γιατι εχει να πεσει πολυ πικρα απο δω και περα

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τετ 23 Νοέ 2011 19:29 »
Τωρα που θα του παρει ο ντεμολ γερη αποζημιωση σιγα μην κανει ο ηπιος μεταγραφες το πολυ πολυ να παρει χρονο συμμετοχης ο σκουφαλης κ να μας τον πλασαρουν σαν μεγαλη εσωτερικη μεταγραφη,μαζι με κανα δυο πιστιρικαδες απο τις Κ20, Κ17.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Πεμ 24 Νοέ 2011 08:38 »
Παράθεση
Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «kritikifoni» παραχώρησε ο Βασίλης Ρόβας και αναφέρθηκε στους λόγους που έφυγε από τον ΟΦΗ. Μάλιστα δεν έκρυψε ότι ζητά δανεικά από τους γονείς του για να επιβιώσει.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Πήρα την απόφαση να φύγω από τον ΟΦΗ, γιατί βαρέθηκα τα συνεχόμενα «θα» και τον αδικαιολόγητο παραγκωνισμό που έγινε στο πρόσωπο μου. Δυστυχώς είμαι 27 χρονών και έφθασα στο σημείο να ζητάω δανεικά από τους φίλους και το πατέρα μου για να ζήσω, γιατί δεν έχω χρήματα. Δεν είναι σωστή η συμπεριφορά που έγινε στο πρόσωπο μου.

Θα καταθέσω προσφυγή γιατί πρέπει να κατοχυρώσω τα χρήματα που δικαιούμαι. Είναι άδικο να μην αναγνωρίζεται η αξία μου και το γεγονός ότι μπορώ και θέλω να είμαι βασικός στην ομάδα μου και να μου στερούν τέτοιο δικαίωμα. Άλλα μας έλεγαν το καλοκαίρι και άλλα έκαναν μετά. Βγάλαμε την ομάδα στη Super League και μετά μας πέταξαν σαν να είμαστε σκουπίδια. Ενώ θα έπρεπε στο κορμό που είχε η ομάδα αμέσως μετά τους αγώνες μπαράζ να στήσουν το μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα περίοδο, έφεραν 14 παίκτες στον ΟΦΗ. Γιατί δεν μας είπαν πως δεν μας χρειάζονται και να φύγουμε; Ποτέ δεν θα κάνω κακό στον ΟΦΗ. Όμως αυτή δεν είναι συμπεριφορά προς το πρόσωπο μου. Έχω κουραστεί να ακούω θα και θα και θα.

η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο. Επειδή έχουν αναφέρει διάφορα, ακόμη κι αν ήμουνα βασικός στον αγώνα με τον Άρη πάλι την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. Θα έφευγα από τον ΟΦΗ. Δεν είναι η απόφαση που πήρα εν βρασμώ ψυχής όπως λέμε. Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Δεν πάει άλλο. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν ζήτησα δανεικά από το πατέρα μου και έφθασα να το κάνω σήμερα που είμαι 27 ετών.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τη ψυχολογία μου να πηγαίνω μετά τη προπόνηση σπίτι μου, να είμαι μόνος, να δέχομαι αυτή την άδικη συμπεριφορά στο πρόσωπο μου, να μη με πληρώνουν και να με έχουν βάλει σαν σε αδιέξοδο. Δεν έχω απολύτως τίποτε απολύτως με τον κόσμο του ΟΦΗ. Το αντίθετο. Αγαπώ και εκτιμώ τον κόσμο της ομάδας μου γιατί αναγνωρίζει τη προσπάθεια που έκανα μαζί με τους συμπαίκτες μου και στις δύσκολες προσωπικές στιγμές που πέρασα με το τραυματισμό μου ήταν δίπλα μου.

Όταν κτίζεις ένα σπίτι πρέπει να βάλεις γερά θεμέλια. Εάν δεν γίνει αυτό, το σπίτι θα καταρρεύσει με τη πάροδο του χρόνου. Δεν επεδίωξα ποτέ να βρω άλλη ομάδα. Ποτέ δεν ήλθα σε επαφή με άλλη ΠΑΕ. Και δεν το έκανα γιατί απλά ακόμη δεν έχω αποχωρήσει από τον ΟΦΗ. Όμως επειδή η αξία μου αναγνωρίζεται, ήλθαν σε επαφή μαζί μου εκπρόσωποι από δύο ομάδες και μου είπαν ότι εάν η απόφαση μου είναι οριστική να φύγω από τον ΟΦΗ και δεν έχω βρει άλλη ομάδα, θέλουν να με εντάξουν στη δύναμη τους».

Ας προσεχες,,,

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Πεμ 24 Νοέ 2011 21:47 »
Ετοιμάσου κι εσύ να σε πουν κοράκι,εκβιαστή και άλλα τέτοια.

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σαβ 26 Νοέ 2011 10:41 »
Κι όμως ο Μαχλάκος σε συνέντευξή του λέει, ότι με το θέμα Ρόβα έπεσε από τα σύννεφα και πως ο παίκτης ενώ έχει συμβόλαιο με τη Φώφη, έκλεισε στον ΠΑΣ!!!!!
Λέτε;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σαβ 26 Νοέ 2011 11:19 »
Ποτέ δεν θα κάνω κακό στον ΟΦΗ.

Μεγαλύτερο κακό για την Όφη από την προσφυγή δεν υπάρχει Βασίλη μου.

ΥΓ: Να ρωτήσω ένα φίλο εδώ μέσα, πως βρέθηκε ο πατήρ και αδελφός Ρόβας στο παιχνίδι Τρίκαλα - ΠΑΣ??? 8) ;) :-?  (και μετά με χαρακτηρίζει ο ... άλλος αλτζχαϊμερίστα).
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Σαβ 26 Νοέ 2011 11:48 »
Ποτέ δεν θα κάνω κακό στον ΟΦΗ.

ωχ παναγια μου
ετσι που το ειδα λεω: ποτε το εγραψα εγω αυτο?????
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 27 Νοέ 2011 10:48 »
Τελικα οι περισσοτερες μεταγραφες που καναμε το καλοκαιρι ειναι για τα ΜΠΑΖΑ!! οτι φτηνο κυκλοφορισε στην αγορα ο Προεδρος το αρπαξε και μας το παρουσιασε  και σαν ταλεντο.π.χ Βιλα %-| τον μονο αξιολογο παιχτη που εφερε ειναι ο Μπουζιντ ο οποιος και αυτος δυστηχως δεν εχει κανει κατι το οποιο θα πουμε ''πω πω τη παιχταρας ειναι αυτος''επισης δυνατη μεταγραφη ειναι και του Ζαιρι αλλα παλι εχει δειξει μολις το 30% των δυνατοτητων του το αλλο 70% μετα τα χριστουγεννα οποτε εινα μεταγραφη Ιανουαριου.Η ομαδα ποναει παντου αμυνα-κεντρο-επιθεση,ο Μπακαγιοκο μονος δεν μπορει λεγαμε το καλοκαιρι οτι αυτος ο παιχτης ειναι να ερχεται απο τον παγκο καποια στιγμη και να δινει λυσεις,ομως μπροστα σε Κουεβας και Μπαγκα ειναι αντικαταστατος,τον δευτερο θα ειναι και αυτος μεταγραφη Ιανουαριου αν και χλωμο το βλεπω να παιζει βασικος.Στα ακρα ειμαστε καλα πιστευω,στο κεντρο θελουμε καποιον που να δημιουργει παιχνιδι επισης ενα αριστερο μπακ και εναν κεντρικο αμυντικο..Με λιγα λογια θελουμε κανα 4αρι μεταγραφες,το θεμα ειναι θα της κανει ο ΚΑΒΟΥΡΑΣ??

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 27 Νοέ 2011 12:07 »
Αυτο που μου γαργαλαει εμενα το μυαλο και με κανει να τρελαινομαι
ειναι οτι
ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ
απο τον καημενο τον εργοτελη που παιζει με την ομαδα νεων
μεχρι τον βαζελο που εβαλε μεσα μαυρια και καρνεζη
ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΑΛΕΝΤΑ

ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΜΟ ΗΛΙΚΙΑ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

Αποσυνδεδεμένος SAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 11:05 »
από το ένα λάθος στο άλλο....αν δεν είναι απλά ονόματα στον αέρα για να έχουμε να λέμε...
χωρίς προπονητή ρε;;;;;

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 11:11 »
Σάμπως και πριν που χαμανε προπον'τη αποφάσιζε
γι'αυτα τα θέματα...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 14:16 »
Ρίχνει δίχτυα στο... λιμάνι

ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ & ΝΙΚΟΥ ΣΚΟΥΜΠΟΥ

Την πόρτα του Ολυμπιακού για τους Τάσο Παπάζογλου και Φρανθίσκο Χαβίτο προτίθεται να χτυπήσει ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο πρόεδρος του «Αγιαξ της Ηπείρου» εκτιμά ιδιαίτερα τους δύο ποδοσφαιριστές και θα επιδιώξει να πετύχει το δανεισμό τους απ' τους «ερυθρόλευκους», σε μια προσπάθεια ενδυνάμωσης της ομάδας τον Ιανουάριο.

Στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιαννινα βρίσκονταιοι οι "ερυθρόλευκοι" Χαβίτο και Παπάζογλου
Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός επανέρχεται σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά την πρόσφατη αρθροσκόπηση, αλλά συνολικά φέτος παραμένει στα πιτ απ' τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Απ' την άλλη, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σκόραρε στο προχθεσινό ματς με τη Δόξα Δράμας στη μόλις δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

Στο θέμα προπονητή, ο Γιώργος Χριστοβασίλης έριξε άκυρο στον Μάκη Χάβο (μετά τις πιέσεις στενών συνεργατών και οργανωμένων οπαδών) και φέρεται διατεθειμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια επίτευξης συνεργασίας με τον Αγγελο Αναστασιάδη, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει εξαρχής η συμφωνία μαζί του, λόγω οικογενειακού κωλύματος.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης του είχε δώσει διορία να απαντήσει μέχρι την Τετάρτη το βράδυ, αλλά όπως όλα δείχνουν δείχνει διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Απ' την άλλη, όμως, κρατάει «ζεστούς» Μπάντοβιτς και Βλάχο, ενώ δεν αποκλείεται σε περίπτωση νίκης με τον ΠΑΟΚ να παραμείνει ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Στο μεταξύ, ο Στεφάν Ντεμόλ αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές λέγοντας. «Εσείς ανεβάσατε την ομάδα στη Super League, εσείς μπορείτε να τη διατηρήσετε. Μη σκύβετε το κεφάλι στις δυσκολίες».

Στα αγωνιστικά, τραυματίες αποχώρησαν απ' τη χθεσινή προπόνηση οι Γεωργίου (χτύπημα στο δάχτυλο) και Πατσατζόγλου (ενόχληση στο πέλμα), αλλά δεν τίθεται ζήτημα μη συμμετοχής κόντρα στον «δικέφαλο» του Βορρά.

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 18:49 »
Καλα ρε συ δεν παιζει να φερει ουτε Χαβιτο ουτε Παπαζογλου! ειναι δυνατον?? το ποιο πιθανο ειναι να φερει κανενα ταλεντο απο τη γειτονα χωρα οπως τον Βιλα!.Με τα καβουρια στις τσεπες δεν υπαρχει περιπτωση να φερει καποιον καλυτερο απο τον Ροβα,ο οποιος ειναι και FREE ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 02 Δεκ 2011 19:34 από mh_per_ »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 18:57 »
Ο Κουλοχερης κατεθεσε προσφυγη στον Αρη.Ως φιλος και συναιτερος του Αγγελη μαλλον θα παιξει ως μεταγραφικος στοχος για τον ΠΑΣ τον Γεναρη

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 19:29 »
Ονοματολογία παίκτων θα υπάρξει μεγάλη για τον Γενάρη-εδώ για προπονητή κ στα μέσα περιόδου κ έχουν ακουστεί 6-7 ονόματα κ ακόμα να βρουν προπονητή,δύσκολα θα πάρουμε παίκτες απο το πάνω ράφι απλά αλλοι ακούγονται επίτηδες για να ψαρώσουμε κ άλλοι απλά επειδή θα ήθελαν να τους φέρουν,απο το θέλω μέχρι το μπορώ όμως απέχει πάρα πολύ κ εσείς εκει στην διοίκηση μας έχετε δείξει πως δεν μπορείτε να φέρετε παικταράδες στην ομάδα-άρα μην μας ζαλίζετε με ονόματα κ δανεικούς.Κλείστε κ φέρτε β΄διαλογής κ κάντε κ καμια προσευχή μπας κ μας βγει καποιος απο αυτούς.
Τα τζιμάνια μας απο όρεξη για παίκτες καλα πάνε απο χρήματα πάσχουν.
ΘΕΛΕΤΕ Κ ΧΑΒΙΤΟ Κ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΙΑΛΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 20:54 »
Παράθεση
ΘΕΛΕΤΕ Κ ΧΑΒΙΤΟ Κ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΙΑΛΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!
μη λες οτι θελεις.ο σιαλμας ο ιδιος ειπε πως η προταση του ΠΑΣ ηταν διπλασια απο αυτη της αεκ(παιρνει καπου στα 60.000) αλλα ηθελε να παει στην ομαδα της καρδιας του...
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 21:12 »
αεκτζης φολα ο σιαλμας και μελος της Original παλιοτερα.. ειχε γραφτει και εδω μεσα. Στο καλο.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 21:24 »
ναι ρε γνωστο...χθες φιλαγε το σημα της αεκ στο γκολ.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 22:08 »
από το ένα λάθος στο άλλο....αν δεν είναι απλά ονόματα στον αέρα για να έχουμε να λέμε...

Φαινομενικά λάθος, μέχρι αποδείξεως του ενάντιου.

Όταν δανείζεσαι χρήματα κανονίζεις και την επιστροφή τους και αν είναι από  τοκογλύφο …
Όταν δανείζεις παίκτες που τους έχεις στο παθητικό σου και ο δανειζόμενος τους θέλει στο ενεργητικό του, τότε συνήθως εκείνα που μένουν στον αέρα είναι, η σκοπιμότητα του δανειστή και το ενδεχόμενο λάθος του δανειζόμενου ως προς την επιλογή.

Καλώς – κακώς, δίχως γιατί και όχι άδικα,  οι ΠΟΚ δανεισμοί θεωρούνται διαχρονικά ένοχοι και τότε  μοιραία  και εντελώς άκριτα η  ταμπέλα ενός υποκαταστήματος μπορεί να αναρτηθεί σε μηδέν χρόνο, αν αυτοί οι δανεισμοί δε φωτίζονται ή δεν αιτιολογούνται δεόντως, πράγμα δύσκολο, όταν βρίσκντται απέναντι στη προκατάληψη ή τη σκοπιμότητα των όποιων επικριτών σου ή της αβλεπί ενοχοποίησης.

Δύσκολη και αμφιλεγόμενη αυτή η σχέση για την ελληνική ποδοσφαιρική  αγορά, σε ότι αφορά τις συναλλαγές «δανεισμού» παικτών,  πόσο μάλλον όταν αυτή η σχέση έχει αναφορά στα κεντρικά καταστήματα.

Στο παρακάτω δημοσίευμα κονταροχτυπιέται το δίπολο της εξουσίας των ΠΟΚ, με βασικό υπονοούμενο τα δορυφορικά τους συστήματα. 
Παράθεση
"Τους ζητήσαμε ποτέ δανεικά ή δανεικούς"
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011
ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
http://sports.pathfinder.gr/football/a-national/pao/1642511.html
(…)
2. Γιατί ενοχλείται η ΠΑΕ Ολυμπιακός, από «θέματα» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που αφορούν στους μετόχους της, τα στελέχη της και τους υποψήφιους επενδυτές; Τους ζητήσαμε ποτέ «δανεικά» ή «δανεικούς» και δεν το ξέρουμε;
(…)
Στο επόμενο δημοσίευμα, φέρεται ο Πας Γιάννινα ως δανειζόμενος.
Παράθεση
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΧΑΒΙΤΟ
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2011/12/blog-post_5054.html

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr", που επικαλείται πληροφορίες από τα Γιάννινα, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης θέλει να αποκτήσει τους δύο παίκτες ως δανεικούς από τον Ολυμπιακό, ώστε να ενισχύσει την άμυνα και τη μεσαία γραμμή της ομάδας του τον Ιανουάριο.
Και τέλος, μπορείς να είσαι υποκατάστημα και χωρίς δανεισμό και να σχολιάζεις ή να χαρακτηρίζεις άνετα άλλες ομάδες ως υποκαταστήματα, αυτό λέγεται στρουθοκαμηλισμός με κέρατα.
Παράθεση
Ο καλός ο δανειστής!
Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011
http://www.sportouvorra.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=163&Itemid=90

(…)
Ο Ατρόμητος έχει βασικούς τους Μήτρογλου και Τάτο.
Με το ίδιο καθεστώς βρίσκονται οι Σουμπίνιο, Κάταϊ στον ΟΦΗ, ο Γκρμπιτς στον Λεβαδειακό, οι Λεάντρο, Βάντερσον, Σοϊλέδης στην Δράμα κ.α..
Το ζήτημα ωστόσο, κατά την προσωπική μου άποψη βρίσκεται αλλού κι όχι στους «δορυφόρους».
(…)

ΥΓ: Δεν εκδηλώνω στάση, απλά κάνω ένα συγκερασμό δημοσιευμάτων. 
ΥΓ2: Ο Χαβίτο είχε τρίμηνη παράταση δόκιμης  παραμονής (από Αύγουστο) και κρίθηκε ακατάλληλος για το γαύρο, αυτό  δε σημαίνει ότι είναι άχρηστος.
ΥΓ3: Ο Παπάζογλου θεωρήθηκε κουτσό άλογο ύστερα από την επέμβαση στο γόνατο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν αποκαθίσταται.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 02 Δεκ 2011 22:33 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 22:48 »
με τις σημερινες οικονομικες στριμοκολιες που υπαρχουν στην ΠΑΕ συμφωνα και με τις δηλωσεις του απερχομενου προπονητη περι καθυστερησης πληρωμων ,οι λυσεις δανεισμου παικτων ειναι οι πιο εφικτες για να μπορεσει να ενισχυθει η ομαδα ,χωρις αυτο να επηρεασει σημαντικα τη ροη των πληρωμων προς τους ηδη υπαρχοντες παιχτες και τς υπολοιπες υποχρεωσεις ..γιατι ως γνωστον< νηστικο αρκουδι δε χορευει >...
  θα προτιμουσα δηλ. οι υπαρχοντες ποδοσφαιριστες να ναι ικανοποιημενοι σχετικως παρα μια κατασταση με μεγαλυτερο κ ακριβοτερο ροστερ στο οποιο ολοι δυσανασχετουν...
  ο Νιου επιχειρηματολογησε αρκετα πανω στο θεμα κ δε θεωρω οτι παιρνοντας δευτεροτριτες επιλογες που βαραινουν το ροστερ του γαυρου γινεσαι παραρτημα..
  για μας αυτες οι επιλογες μπορει να εμπεριεχουν ενα ρισκο, αλλα αν <κατσουν> ειναι λουκουμι... :pas:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Παρ 02 Δεκ 2011 23:24 »
  ο Νιου επιχειρηματολογησε αρκετα πανω στο θεμα κ δε θεωρω οτι παιρνοντας δευτεροτριτες επιλογες που βαραινουν το ροστερ του γαυρου γινεσαι παραρτημα..

Έκανα μια προσέγγιση ή μάλλον προσπάθησα να συνοψίσω την κρατούσα άποψη για την έννοια  "δανεικός παίκτης", δεν ανακάλυψα πλανήτη  :P και …
Παράθεση
ΥΓ: Δεν εκδηλώνω στάση, απλά κάνω ένα συγκερασμό δημοσιευμάτων.

Νομίζω υπήρξα σαφής και αρκετά μακράν ΠΑΣ. :)

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 02 Δεκ 2011 23:32 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σαβ 03 Δεκ 2011 02:12 »
Δεν αμφιβάλω ότι με τους δανεικούς σου κολλάνε ταμπέλες...Όμως....υπάρχει ένα όμως....Στον πόλεμο (και μιλάμε για κανονικό πόλεμο σώμα με σώμα και διοίκηση με διοίκηση) οι γαυροβάζελοι βάζουν ταμπέλες συνέχεια...Όποιος κάνει το χατήρι στον άλλον είναι αντίπαλος και παράρτημα του.Πόσες φορές μας κόλλησαν εμάς ταμπέλα παράρτημα;Μετά το 0-0 με τον βάζελο (και ενώ ο καραγκούνης στον ταχυδρόμο αν δεν κάνω λάθος έλεγε ότι έπρεπε οι βάζελοι να αγοράσουν το ματς...),με τον χριστόγλου...Με το τι ψηφίσαμε στις σούπερλίγδα...Ακόμα και από μόνοι μας το καλοκαίρι με τα φιλικά...Αρρωστημένο ελληνικό ποδόσφαιρό...
Δεν λέω ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα αλλά να μην φτάνουμε στο άλλο άκρο...Και ελπίζω οι δικοί μας μακριά από τέτοια πράγματα....αν και δεν είμαι αισιόδοξος...

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σαβ 03 Δεκ 2011 12:22 »
Καλύτερα να είναι πληρωμένοι αυτοί που έχουμε και θα τη σώσουμε τη χρονιά. Δε χρειάζονται μεταγραφές σε ένα προβληματικό club. Άλλα πράγματα χρειάζονται.

Κι αν υπάρχει το ενδεχόμενο να την κοπανήσουν οι νυν και να αφήσουν πίσω "καμμένη γη", καλύτερα να χρωστάμε όσο το δυνατόν λιγότερα σε όσο το δυνατόν λιγότερους.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ