Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2012  (Αναγνώστηκε 141577 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2012
« Απάντηση #25 στις: Τετ 16 Νοέ 2011 13:25 »
Παράθεση
Ναι ρε μαγκα ειναι πολυ Γιαννιωτες φιλαθλοι του ΠΑΣ που δεν θελουν Αλβανους στην ομαδα,και ενας απο αυτους ειμαι και εγω..Προτιμω τα Ελληνικα παλτα παρα αυτους,στο κατω κατω εχουμε καποια ταλεντα και εδω στην Ηπειρο τα οποια πανε παντα δανεικοι σε Κρανουλα σε Εθνικο Φιλιπιαδας κ.τ.λ..Και μετα οταν γυρνανε, η εχουν ληξει τα συμβολαια τους η ξανα δανεικοι...Και συ μου λες τωρα για Μπελα,και Τζουμπα..Και γιατι δεν μου λες για ΚΟΡΜΑΡΗ,ΤΑΤΣΗ,ΚΑΚΟ,ΜΠΛΕΤΣΑ,ΓΗΤΑ Κ.Τ.Λ.

κλασικη διαστρεβλωση!!δε μιλησε κανεις νομιζω οτι δεν ειναι υπερ της αναδειξης των ντοπιων ταλεντων αλλα απο εκει και περα δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα αν ερθει μεταγραφη ενας καλος Αλβανος παιχτης(οπως κι αν ερθει Πακιστανος,Αφρικανος και Σομαλος κτλπ).Δε νομιζω να σε χαλαγε κανενας Τσανα,Μπογκτανι,Ταρε αλλα και παιχτες οπως ο Μουρατι που εχει παιξει Ελλαδα(ασχετα για χαρακτηρα)...Οπως ειπαν και καπιοι αχπαν οι ΜΠΕΛΑ και ΤΣΟΥΜΠΑ σας εχουν βουλωσει το στομα εκατερωθεν οποτε τα ρατσιστικα(ουτε καν τετοια δεν ειναι)-οποτε τα Αλβανοφοβα-σχολια καλο θα ειναι να μεινουν μακρια απο την ομαδα...(δε λεω απο εδω για να μη λετε οτι ειμαι φασιστας :P)

ΥΓ:αν λοιπον στο επομενο ξεσκαρταρισμα της Κ-20 σου ερθουν καπιοι Αλβανοι που εχουμε εκει ,κατι μου λεει οτι θα παθεις κοκομπλοκ....χμμμ και ντοπια ταλεντα και Αλβανοι σε καταγωγη....δε θα ξερεις τι να κανεις!!!

ρεε ανοιξτε το μυαλο σας οτι ειναι καλο για τον ΠΑΣ πρεπει να ειναι καλο και για εμας...

:mono:

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 16 Νοέ 2011 13:50 »
Πληροφοριακά ο Τζούμπα και ο Μπελλά ήταν Ελληνες.
Εδώ είναι το χωριό του Μπελλά (Χλωμό Πωγωνίου):
http://toorama.blogspot.com/2010/08/blog-post_3193.html
Καί εδώ γλεντάνε στο χωριό του Τζούμπα:
Πανηγυρι Γεργουτσατιου ΝR 3,αν με ρωτούσε ο θεός...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 16 Νοέ 2011 13:59 από drakos »

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τετ 16 Νοέ 2011 15:28 »
Ο Αριαν Μπελα ηταν αλβανος. Και ο ιδιος αλβανος δηλωνει νομιζω.

http://archive.sport.gr/football/hellas03/1st/bio3.asp?plnum=470

και στο wikipedia ως αλβανο τον εχουν.

Ο Αριαν Τζουμπα ηταν διεθνης με την Εθνικη Αλβανιας.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 10:45 »
To θέμα λέγεται "Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2012". Τώρα τι συζητάτε εσείς, μόνο εσείς ξέρετε!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 11:02 »
Για να εμπεδωσετε τι γινεται, η αλβανκή κυβερνηση δεν δεχεται εγγυητικές επιστολες της μεγαλυτερης ιδιωτικής τραπεζας της Ελλάδος, που προσκόμισε ο μεγαλυτερος "εθνικός" εργολαβος, για να πληρωθει για εργα που εκτελεσε στην Αλβανία.

Οποτε Αλβανοι παικτες ειναι μαλλον πολυτελεια για τον Δεκέβρη.
Μαλλον με αυτους που εχουμε θα την βγαλουμε μη σας πω οτι θα φυγουν και δυο τρεις (μπορει και απο τωρα πχ. Κουεβας, Σκουφαλης στην Δραμα και παει λεγοντας..) :(

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 13:19 »
Μήπως εσείς οι 2 που βγάζετε μόνιμα εμπάθεια κατά των αλβανών έχετε χάσει κανά χαλόνι από κανά ομοεθνή τους?

:stop: :stop: :stop:

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 17 Νοέ 2011 15:08 »
Συμφωνώ με davelis

Περιττό να σας πω ότι έχω κάποια Αλβανική ριζούλα.
Νομίζω όμως ότι όταν ψάχνουμε για παίκτες το κριτήριο επιλογής δεν είναι η ράτσα του παικτών, αλλά τα καντάρια μπάλας τους.
Ο Φρέαν ήταν Αργεντίνος και ο Χουτ Παραγουανός???

Κοντά είναι και ο Ιανουάριος.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Παρ 18 Νοέ 2011 08:47 »
Ένας 18χρονος (28-11-1993) Ισπανός που στα Γιάννενα θεωρούν πως μπορεί να εξελιχθεί σε νέος Ντε Βινσέντι έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ που έγινε στους "Ζωσιμάδες".

Ονομάζεται Σαούλ Γκονζάλες, ανήκει στην Βιλανουέβα (ομάδα Δ΄κατηγορίας), είναι 10αράκι και οι σκάουτερ του «Άγιαξ της Ηπείρου» τον αλίευσαν προσφάτως στη Λα Μασία, στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα!

«Το θεωρούμε τιμή που ενδιαφέρθηκε για τον Σαούλ μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του», ανέφερε ο ατζέντης του Τζόρντι, ο οποίος συνόδεψε τον μικρό μαζί με τον προπονητή του και άλλα δυο μέλη της ομάδας στην πόλη της Ηπείρου!

Όλοι τους σήμερα θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής, ελπίζοντας πως σύντομα θα λάβουν ειδοποίηση για να επιστρέψουν…

Ο μικρός πάντως έδειξε «ψαρωμένος» και δε φάνηκε να πείθει τον Ντεμόλ για τις ικανότητές του, αν και δεν χρησιμοποιήθηκε στη φυσική του θέση παρά στο δεξί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης.
passports
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Παρ 18 Νοέ 2011 09:15 »
"To Καταραμένο Νο 10" εε οεε οεε οεεε ::)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Παρ 18 Νοέ 2011 16:28 »
εχει κατι 18χρονα εδω στη Δ εθνικη να πας να δεις και να τριβεις τα ματια σου...
Αλλα τι καλυτερο μετα απο μια Παρασκευη στο Βερτη να παρεις τη Ναταλι για εκδρομουλα σ/κ  Ισπανια...
τι να της πουν τωρα τα ξερα της Δ εθνικης....

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Παρ 18 Νοέ 2011 17:28 »
φευγει και ο εστογιανοφ....να παρουμε και μαρσελινιο...μπομπα θα ειμαστε οπως λεει και ο κουμπαρος μου.... :P
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Παρ 18 Νοέ 2011 19:01 »
το ποιον θα παρουμε και το ποιον θα διωξουμε θα μας το πει.............ο................................ ..........sir TAKIS   ;)
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Παρ 18 Νοέ 2011 20:08 »
φευγει και ο εστογιανοφ....να παρουμε και μαρσελινιο...μπομπα θα ειμαστε οπως λεει και ο κουμπαρος μου.... :P

Σύνφωνα με την ΕΡΑ-ΣΠΟΡ, ο Πανιώνιος έβαλε όρο για τη λύση συμβολαίου του Εστογιανόφ, να μην μεταγραφεί σε άλλη Ελληνική ή Ευρωπαϊκή ομάδα για τον επόμενο 1,5 χρόνο.
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σαβ 19 Νοέ 2011 00:10 »
O μΠαοκ που τον θέλει θα έσπαγε συμβόλαια και όρους, αλλά με τί???
Αδειάζει και καταρρέει.

Θα μου πείτε άλπικος τα τελευταία 15 χρόνια.
Ας όψονται οι διαιτησίες που τον ανέβαζαν στην 5άδα.

Ξύπνα βρε ΠΑΣ και για να χτυΠΑΣ!!! :mono:

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σαβ 19 Νοέ 2011 11:18 »
O μΠαοκ που τον θέλει θα έσπαγε συμβόλαια και όρους, αλλά με τί???
Αδειάζει και καταρρέει.

Θα μου πείτε άλπικος τα τελευταία 15 χρόνια.
Ας όψονται οι διαιτησίες που τον ανέβαζαν στην 5άδα.

Ξύπνα βρε ΠΑΣ και για να χτυΠΑΣ!!! :mono:

O Μπαοκ ειχε εναν Κοντρερας εμεις?? εβγαλε εναν Αθανασιαδη εμεις? εχει εναν Γκαρσια εμεις? κτλ...Οποτε μαλλον εχει παιχτες για 5αδα!!

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σαβ 19 Νοέ 2011 11:39 »
O Μπαοκ ειχε εναν Κοντρερας εμεις?? εβγαλε εναν Αθανασιαδη εμεις? εχει εναν Γκαρσια εμεις? κτλ...Οποτε μαλλον εχει παιχτες για 5αδα!!

Κοντρέρας και Γκαρσία είναι φευγάτοι από τον ΜΠΑΟΚ, λόγω έλλειψης χρημάτων.

Ο Βιειρίνιας (υποψήφιος Έλληνας) είναι προς πώληση εδώ και καιρό.

Ο Σαλπιγγίδης θυμάται να παίξει μόνο στα Ευρωπαϊκά ματς (γιατί άραγε???)

Ο Αθανασιάδης είναι μικρός και θα σκιστεί μέχρι το καλοκαίρι για να είναι στην αποστολή του EURO, μήπως πάρει καμιά μεταγραφή της προκοπής.

Άρα, μετά την ΑΕΚ (χρωστάει σε παίκτες πάνω από εξάμηνο), τον Πανιώνιο (με επίσημη ανακοίνωση λένε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι σώζονται μόνο αν καταλήξουν στην Δ' Εθνική) και τον ΦΟΦΗ (χρωστάει παντού), ο ΜΠΑΟΚ είναι ο επόμενος υπό διάλυση.

Το ζητούμενο είναι εμείς που βρισκόμαστε!!! Γιατί, φοβάμαι ότι μέχρι να έρθει η "Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2012", το θέμα θα είναι ...άχρηστο.
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σαβ 19 Νοέ 2011 12:50 »

Σύνφωνα με την ΕΡΑ-ΣΠΟΡ, ο Πανιώνιος έβαλε όρο για τη λύση συμβολαίου του Εστογιανόφ, να μην μεταγραφεί σε άλλη Ελληνική ή Ευρωπαϊκή ομάδα για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Σε ευρωπαϊκή γιατί; Για να μην ανακόψει την ξέφρενη πορεία του Πανιωνίου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις;

Αποσυνδεδεμένος GIWRGAKIS99

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τρι 22 Νοέ 2011 23:41 »
Παράθεση
Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του παίκτη, ο Βασίλης Ρόβας κατέθεσε προσφυγή κατά της ομάδας για να μείνει ελεύθερος, καθώς ήταν έντονα δυσαρεστημένος από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του.

Τώρα για το που θα καταλήξει ο παίκτης, ακούγεται έντονα πως είναι πιθανόν να γυρίσει στην Ηπειρο και δη στον ΠΑΣ.

sentragoal.gr

Τι λέτε ;  :stop:

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Τετ 23 Νοέ 2011 00:47 »
καλος παιχτης,σκυλι μαυρο και πολυ εργατικος.αν ειναι υγιης τον θελω....
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Τετ 23 Νοέ 2011 01:17 »
Με σπασμενο ποδαρι,δεν..... φιλε pas1966!ασε που ξαναζεσταμενα φαγητα χανουν την νοστιμια τους  :)
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος John

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Τετ 23 Νοέ 2011 01:56 »
Μας χρωστάει και του χρωστάμε του Ρόβα....μ αρέσει πολύ σαν παίχτης...και δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω πως μπορεί να γίνει ηγέτης στο κέντρο. Μου  βγάζουν κατι τέτοιο τα χαρακτηριστικά του...

Μόνο πρόβλημα είναι πως έχουμε πληρότητα στα χάφ. Αρκετούς παίχτες. Κειτα, Λιλα, Ανδραλα, Πατσα, Κυριάκο.
3η Πτέρυγα Ψυχιατρικής Κλινικής CLUB[/size]

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Τετ 23 Νοέ 2011 05:26 »
και ομως δεν ειναι ξαναζεσταμενο φαι.εκατσε 6 μηνες,και ηταν ο πιο φιλοτιμος και εργατικος παιχτης,και ηθελε να μεινει αλλα ο αρης δεν τον εδινε ελευθερο και ετσι πηγε δανεικος περσυ στον οφη και μετα εμεινε ελευθερος.
για μενα χρειαζομαστε τετοιους παιχτες εργατικους και σκυλια.απλα να ειναι υγιης.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος SAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Τετ 23 Νοέ 2011 08:36 »
να φερουν τον ΝΤΙΕ αν θελουν πραγματικα να δουμε μια αλλαγη προς το καλυτερο και να μην αφησουν Εργοτελη να μας τον παρει που εχω μαθει οτι ενδιαφερεται

:mono:

δειξε μου τα αμυντικα χαφ να σου πω τι ομαδα εισαι.....
Προεδρε.απλα ΠΑΡΤΟΝ
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Τετ 23 Νοέ 2011 17:38 »
Καλος και φιλοτιμος ο Ροβας. Δεν τον εδινε ο αρης ή δεν τον ζητησε καν ο χβ ? Μαλλον το 2ο.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Τετ 23 Νοέ 2011 18:01 »
Φιλοτιμο κ δυνατο παιδι, αλλα τετοιος ειναι κ ο Ανδραλας. Αν παρουμε παικτη εκει θες δημιουργικο χαφ που να μαρκαρει ομως κιολας, αυτο που λεμε "συγχρονο αμυντικο χαφ" κ να κοβει κ να ραβει.