Εγώ ξέρω οτι, δεν πρόκειται να πάρουμε κανέναν. Ο Χαβίτο πήγε Εργοτέλη ο Σουμπίνιο κάπου αλλού........Και οπως λέχθηκε και ανωτέρω, τέλη Γενάρη θα έρθουν ελεύθεροι παίχτες οτι ναναι τύπου τανκ, αεροπλανοφόρου κλπ κλπ.
Ειμαστε σχεδόν στην Β Εθνική διότι το έργο είναι ίδιο με πριν 2 ετη.
Διαφωνω φιλε μου.....
Γιατι να μπουμε στην διαδικασια να αγορασουμε και παλι δανεικους απο τον Γαυρο,δεν το καταλαβαινω...εχουμε δει προκοπη απο κανενα τους????
Ασε που ειμαι καθετος σε μεταγραφες δανεισμου και ειδικα οταν ερχονται ποδοσφαιριστες απο το ΠΟΚ,ξεροντας ολοι μας οτι θα μας μεινει ρετσινια που οπως και γινεται κ δεν το γουσταρω καθολου!!!
Να κοψουν το λαιμο τους που θα βρουν παιχτες,το τμημα scouting τι το εχουν??για να πινει καφεδακια στην Γαριβαλδη........
Στην ομαδα δεν εχει σκασει φραγκο,μεχρι που καπου βρηκε ο sellos οτι ο zairi(με επιφυλαξη) ειναι δανεικος και οχι αγορασμενος....ελεος δηλαδη.........
Εχω την αισθηση οτι κ να γραψουμε εδω μεσα,για αλλη μια φιορα θα μας γραψει ο χοντρος στα @@@@ του ,και θα κανει αλλη μια μεταγραφη την τελευταια μερα των μεταγραφων φερνοντας μας κανα σκουπρο που θα ειναι και φθηνο για να σωσει την τσεπη του,μηπως το εχουμε ξαναδει το εργακι αυτο αραγε?????
ΓΙΑ ΤΟΝ @ΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ