Αποστολέας Θέμα: " Η αγωνια ενος φιλαθλου" απο superFM  (Αναγνώστηκε 2033 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
" Η αγωνια ενος φιλαθλου" απο superFM
« στις: Κυρ 13 Νοέ 2011 15:38 »
Παράθεση
Η αγωνία ενός φιλάθλου του ΠΑΣ    Εκτύπωση    E-mail
13.11.11
ImageΣε σημείο απαξίωσης οδηγείται καθημερινά ο ΠΑΣ Γιάννινα με τα όσα συμβαίνουν και τα προβλήματα που ανακύπτουν χωρίς να υπάρχει ασπίδα προστασίας από κανέναν. Ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΣ Γιάννινα που ζει σε άλλη πόλη, βλέπει από τη δική του οπτική γωνία τα πράγματα και εκφράζει τους προβληματισμούς του σε επιστολή που μας έστειλε και την οποία θεωρήσαμε σκόπιμο να δημοσιεύσουμε, καθώς εκφράζει την αγωνία του μέσου φιλάθλου για την πορεία που παίρνει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

 ... υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή στην ιστορία οι φίλαθλοι του Άγιαξ στην Ολλανδία να φωνάζουν την ομάδα τους ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ;;;
Τον τελευταίο καιρό διαβάζουμε συνέχεια για τα προβλήματα (κυρίως οικονομικά και σε σχέση με το γήπεδο) που αντιμετωπίζει η ομάδα μας.
Θαρρείς κι εμείς οι «ρομαντικοί» του ΠΑΣ δεν θα ησυχάσουμε ποτέ.
Έχουμε,  από ότι φαίνεται, εύκολα ξεχάσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε μέχρι πριν λίγα χρόνια η ομάδα μας και τώρα που έχουμε κάποιον που φαίνεται φερέγγυος βαλθήκαμε όλοι να τον φάμε.
Λες να είναι καλύτερα να χρωστάμε σε όλους;
Είναι κακό κάποιος να νοιάζεται για την ομάδα μας , να μην θέλει να πιαστεί και κορόιδο αλλά και να θέλει να κερδίσει από αυτήν ή τουλάχιστον να μπει μέσα;
Ή  με άλλη ανάγνωση γιατί  δεν υπάρχει η στοιχειώδης νηφαλιότητα για να λυθούν τα προβλήματα με συνεννόηση και εν τη γενέσει τους;

Εάν κάποιος έχει πρόβλημα δεν μπορεί να καλέσει τον άλλον σε συνάντηση απευθείας και να λυθούν όλα;
Ή μήπως κυριαρχεί ο εγωισμός για κάποιους και το συμφέρον για τους υπόλοιπους για να βγάλουν περισσότερα;
Ακόμη πόσο δύσκολο είναι ένας ο οποίος διοικεί μια εταιρία να ζητά τον λόγο και να συνεργάζεται με  τους υπαλλήλους του (εννοώ καθαρά τον πρόεδρο και τον  προπονητή).
Περιμένουμε να διαλυθεί η ομάδα, το πρωτάθλημα να φθάσει στο τέλος του και τότε λίγο πριν τη λήξη να ενδιαφερθούμε πραγματικά;
Άξιον απορίας;
Ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο.
Γιατί μας παραξενεύει; Με όλα αυτά είναι δυνατόν να έρθει να παρακολουθήσει κάποιο ματς;
Βέβαια τα μεγάλα παιχνίδια δεν έχουν έρθει ακόμη.

Θεωρώ πως τώρα, τούτη τη στιγμή πρέπει να αλλάξει κι άλλο η τακτική με τα εισιτήρια, τουλάχιστον όσον αφορά τους νέους (που θα αποτελέσουν το μέλλον του ΠΑΣ) και τους οικονομικά ασθενείς.
Τα έσοδα δεν θα έρθουν από τα εισιτήρια αλλά από διαφημίσεις , χορηγίες κλπ  μια που η ομάδα θα παίζει σε κατάμεστο γήπεδο και θα κεντάει (την ξεχάσαμε μάλλον αυτή την λέξη).
Κι όταν λέμε κατάμεστο το εννοούμε.

Δέκα και δώδεκα χιλιάδες παρακολουθήσαν τα παιχνίδια του ΠΑΣ όταν το γήπεδο δεν είχε πλαστικά καθίσματα και τώρα που οι θέσεις του δεν είναι ούτε οκτώ χιλιάδες είναι ντροπή να είμαστε με έξι χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο!!!
'Η μήπως δεν είναι; Πέντε Ευρώ για τους μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων (και όχι μόνο από την πόλη των Ιωαννίνων).
Τρία ευρώ για τους άνεργους (μην φοβόμαστε να ακούσουμε και τέτοιες τιμές).
Πολύ μιλάνε για το επιτελείο που έχει δίπλα του ο Πρόεδρος.
Χαρακτηρίζουν ευθέως τον ίδιο καλό αλλά για τους συνεργάτες του τα  σχόλια δεν είναι το ίδιο κολακευτικά.
Τι συμβαίνει;

Είναι μάλλον γεγονός ότι δεν εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Αλλιώς δεν εξηγείται η ίδια τοποθέτηση από διάφορα άτομα.
Με την ευκαιρία μάλιστα όταν προσπαθείς να επικοινωνήσεις  μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ζητήσεις συνεργασία  υποβάλλοντας προτάσεις που θα ανέβαζαν την ήδη καλή  φήμη της ομάδας και σε άλλες περιοχές όπου λόγω των ενασχολήσεων μας θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τα μέγιστα και δεν λαμβάνεις ούτε ένα απλό απαντητικό μήνυμα για να ξέρεις ότι κάποιος διάβασε το έγγραφό σου, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Με την ευκαιρία μήπως και κάποιος διαβάσει τούτες τις σκέψεις, υπάρχουν κι αλλού εκτός Ηπείρου,  Νοσοκομεία με άρρωστα παιδιά , υπάρχουν κι αλλού άποροι και φτωχοί, διοργανώνονται συσσίτια όπου αν πρόσφερες διακόσια - τριακόσια ευρώ ή αν τους πρόσφερες ένα κασκόλ ή μια κούπα του ΠΑΣ θα τους έδινες τόση ζεστασιά ξοδεύοντας τόσα λίγα και κερδίζοντας τόσα πολλά.
Μιλάτε για τον ΠΑΣ και λέτε ότι είναι ιδέα.

Επιτρέψτε μου να σας πω και συγχωρέστε μου το θάρρος και την αγένεια ότι τούτο ίσως δεν το νοιώθετε πλέον, ούτε και εσείς οι καλοί και πιστοί δημοσιογράφοι που αγωνίζεσθε για την ομάδα. Ίσως η συνεχής τριβή και ενασχόληση με τα καθημερινά θέματα της ομάδας,  σας έχει αποπροσανατολίσει.

Σκεφτήκατε  μήπως επειδή ο ΠΑΣ είναι ιδέα γι' αυτό τον λόγο απλά και μόνο δεν έρχεται ο κόσμος στο  γήπεδο;
Είναι προτιμότερο να κρατήσεις την ιδέα μέσα σου και να ζεις με αυτήν παρά να πέφτει στα μάτια σου κάθε Κυριακή.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ μια ηλικιωμένη κυρία την προηγούμενη φορά που έπαιζε ο ΠΑΣ στην Σούπερ Λίγκα και πήγα να δω τον αγώνα με τον Εργοτέλη.
Με σταμάτησε στο δρόμο για να με ρωτήσει αν πηγαίνω στο γήπεδο κι αφού έλαβε θετική απάντηση, μου ευχήθηκε με την νίκη.
Αυτό είναι ένα μόνο μέρος από την  ιδέα του ΠΑΣ.

 

Συγγνώμη για το θάρρος μου και την πιθανή αγένειά μου.
Με σεβασμό
Δημήτριος Μαλάμης
Κοζάνη



μεταφερεται εδω αυτουσιο απο την ιστοσελιδα του superFM

 

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.116
    • Προφίλ
Απ: " Η αγωνια ενος φιλαθλου" απο superFM
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 13 Νοέ 2011 20:52 »
Με την αγωνια θα μεινει δυστυχως!