Σίγουρα από πλευράς απόδοσης ότι καλύτερο είδαμε φέτος, άσχετα αν δεν συνοδεύτηκε από το 3ποντο. Και γι αυτό μεγάλη ευθύνη έχει και ο Αρετόπουλος. Στον εν λόγω κόρακα δεν θα αναφερθώ, τα γράψανε αναλυτικά οι προηγούμενοι ... μας γύρισε χρόνια πίσω ... χειρότερος και από τον Παππά στο ματς 0-1 με Αρη πριν 2 χρόνια.
Χαρήκαμε τρέξιμο. ταχύτητα, συνδυασμούς ευκαιρίες και πέραν των παικτών αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Κο Χριστόπουλο. Μου άρεσε πολύ και ο τρόπος που μίλησε στη συνέντευξη και η ανάλυση που έκανε για το ματς και οι απαντήσεις που έδωσε σχετικά με τις αλλαγές και το παιγχίδι με τέλη. Μακάρι να μείνει βοηθός του Αναστασιάδη, μόνο να κερδίσει η ομάδα θα έχει από αυτόν!!
Θετικά με εξέπληξε ο Σκούφαλης και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Το έχω ξαναγράψει, δεν τον πήγαινα σαν παίκτη, δεν μου άρεσε πέρυσι, έδινα 1000 δίκια στο ΝτεΜολ που δεν τον έβαζε, δεν είμαι όμως εμπαθής και αναγνωρίζω ότι χτες προσέφερε και με το παραπάνω και μπράβο του.
Πολύ μεγάλη εμφάνιση από Βίλα. Πέραν του μαρκαρίσματος του Γκαρσία, βοήθησε και επιθετικά, είχε ατέλειωτα τρεξίματα, πολύ τσαγανό, είναι 21 χρονών και το μέλλον του ανήκει.
Κρίμα για την άτυχη στιγμή του Τζημόπουλου, παρότι σμπρώχτηκε, ενήργησε ενστικτωδώς με το χέρι και τους δωρήσαμε το 2ο γκολ, αφού περιοχή δεν πατούσανε ούτε με αίτηση με χαρτόσημο.
Γκαντεμιά και στο 1ο γκολ, αφού μετά την κεφαλιά του Σαλπιγγίδη η μπάλα θα κατέληγε άουτ, βρίσκει στο χέρι του Βάντερσον και στρώνεται στον Κλάους.
Παλληκαρίσια και τα 2 γκολ του Μπάκα, στα οποία και στα 2 έχει προηγηθεί πέναλτυ υπέρ μας. Και ως γνωστόν στο πέναλτυ δεν υπάρχει πλεονέκτημα κύριε ..αρ (χιδ) ετ όπουλε!!!
Νομίζω με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε στη συνέχεια και να γίνει και αρχή και στα εκτός από το Σάββατο με τα χανούμια στο ΟΑΚΑ. (Θα είμαι μέσα μαζί με daveli)
ΥΓ1. Μην ασχολείστε με τα Μπαοκια Άρτας, Λευκάδας Πρέβεζας κλπ. Αφήστε τα να είναι φιλαράκια του Χάντακα. Θα τα ξαναδούμε εδώ στα ματς με ΠΟΚ.
ΥΓ2. Καλή επιτυχία στον Αναστασιάδη. Αν και το "Έλληνας προπονητής" μοιάζει με ανέκδοτο, ο Αναστασιάδης είναι ότι καλύτερο κυκλοφορούσε αυτή την εποχή στην πιάτσα. Το έχω ξαναγράψει ... αν το πρόβλημά μας ήταν τα ...... αποδυτήρια, πήραμε το καλύτερο γιατρικό. Εκτιμώ το έργο του σε Ηρακλή, Καβάλα και Έδεσσα (για ΠΑΟ, ΜΠΑΟΚ δεν μιλάω, γιατί εκεί παίζονται κι άλλα).
ΥΓ3. Συσπείρωση όλοι γύρω από την ομάδα. ΟΧΙ ΓΚΡΙΝΙΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ. ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ. ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ..... ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!